VyprVPN áttekintés (2020): Biztonságos és egyszerű! | VPNOverview

VyprVPN Review (2020) – Biztonságos és könnyen használható

A VyprVPN erős versenyző a VPN-k körében, és a Golden Frog társaság tulajdonában van. A VyprVPN Svájcban található, ahol az adatvédelmi törvények nagyon kényelmesek a VPN-szolgáltatók számára. A legjobb biztonság garantálása érdekében az Golden Frog számos saját szolgáltatását és technológiáját fejleszti és irányítja. Például saját VPN-protokollt készítettek, és teljes mértékben ellenőrzik a saját szerverhálózatukat, ahelyett, hogy kiszolgálókat bérelnének külső felektől. Ez teszi a VyprVPN-t az egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltatónak a piacon. Sajnos szervereik sebessége nem olyan jó, mint amennyire kiderül, legalább tapasztalatunk szerint. Szeretne többet megtudni a VyprVPN-ről és gondolatainkról a szolgáltatásukkal kapcsolatban? Ezt a szolgáltatót részletesen felülvizsgáljuk, tehát olvassa tovább!


Műszaki adatok VyprVPN

 • Egyidejű kapcsolatok: 3-5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, kaméleon
 • Naplózási politika: Nincs napló
 • szerverek: 700+ szerver 70+ országban
 • Ár: Havonta 2,50 dollártól
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Sebesség – Mennyire gyors a VyprVPN?

Ahhoz, hogy a VPN jól működjön, megfelelő munkasebességre van szüksége. Végül is nem akarja, hogy fél órát várjon, mielőtt egyszerű YouTube-videót nézne. Sok VPN lelassítja az internetkapcsolatot. Ennek oka a VPN jellege: a szolgáltatás egy másik kiszolgálón keresztül küldi az adatforgalmat, ami időt igényel. A VPN azonban növelheti az internet sebességét: ha az internetszolgáltató manuálisan csökkenti a sávszélességet, a VPN segít megkerülni ezeket a korlátozásokat. Szóval, hogyan csinálja a VyprVPN a sebesség szempontjából? Megvizsgáltuk.

Sebesség-teszt eredményei VyprVPN

Először azt vizsgáltuk, hogy a VyprVPN milyen hatással volt az internetkapcsolatunkra. Ezt a speedtest.net által nyújtott sebességteszttel végeztük. Megvizsgáltuk a VyprVPN számos szerverének ping, letöltési és feltöltési sebességét. Ezeket a teszteket Hollandiából végezték.

Sebesség VPN nélkül (Speedtest.net):

A VyprVPN leggyorsabb vaktesztje

A fenti kép a normál internetkapcsolat sebesség-tesztjét mutatja VPN nélkül. Ezt a tesztet üres tesztként fogjuk használni, hogy összehasonlítsuk a többi eredményt.

Sebesség egy helyi VyprVPN szerverrel (Speedtest.net):

A VyprVPN leggyorsabb helyi kiszolgálója

Ezek a sebesség-teszt eredményei, ha a rendelkezésre álló leggyorsabb helyi VyprVPN szervert használjuk. Mint láthatja, az eredmények nem különböznek nagyban az üres tesztünktől. Valójában a pingunk esett, ami azt jelenti, hogy kapcsolatunk reakcióideje valamivel jobb ezzel a VyprVPN szerverrel, mint anélkül. A letöltési és feltöltési sebesség egyaránt csökkent, de nem drámai módon. Ezek nagyon jó eredményeket jelentenek bármely VPN szervernél.

Speed ​​USA szerverrel (Speedtest.net):

A VyprVPN leggyorsabb amerikai szervere

Ezek a tesztelés pillanatában rendelkezésre álló leggyorsabb amerikai VyprVPN szerver sebességteszt eredményei. Ez végül szerver lett New Yorkban. Ezekből az eredményekből arra lehet következtetni, hogy internetes sebességünk drámai módon csökkent. Pingunk drasztikusan emelkedett. A letöltési sebesség kevesebb, mint 5 Mbps-ra esett vissza, ami több mint 80% -ot jelent. A feltöltési sebességünk is csak 10 Mbps-ra csökkent. Más szóval, a VyprVPN amerikai szerverei jelentősen lelassították internet-sebességünket (Hollandiában).

Sebesség napi használat közben

A sebességteszt számokkal jelzi a kapcsolat sebességét. Ahhoz, hogy képet kapjunk a tényleges teljesítményről, mindennapi tevékenységeink során teszteltük a VyprVPN-t. Megállapítások általánosságban meglehetősen pozitívak: a kapcsolat néha elmaradt, de a legtöbb esetben nem akadályozta meg bennünket. A böngészés, a streaming, a Netflix és a videók megtekintése a YouTube-on zavartalanul zajlott le. Időnként az oldalak betöltése kissé hosszabb időt vett igénybe, de ez a késés nem volt elég ahhoz, hogy valódi problémákat vagy bosszantást okozzon.

Súlyosabb kérdésekkel találkoztunk játék és letöltés közben. A játék során a játék maga viszonylag simán játszott, bár a betöltés néha több időt vett igénybe. Ez nagy hátrányt jelenthet az online multiplayer játékok során. A torrent letöltése is meglepően hosszú időt vett igénybe. Kényszerítettünk kétszer olyan hosszú ideig várakozni a letöltésre, ahogy általában.

A VyprVPN egyik előnye, hogy automatikusan megmutatja a hálózatában lévő egyes kiszolgálók élő sebességét, ha Ön ezt választotta. Ezért nagyon könnyű kiválasztani a legjobb, leggyorsabb szervert. Emellett egyszerűen rákattinthat a „Leggyorsabb szerver” elemre is, hogy automatikusan csatlakozzon a leggyorsabb szerverhez.

A következtetés sebessége VyprVPN

 • A VyprVPN helyi szerverei nagyon gyorsak, és alig befolyásolták a kapcsolatot.
 • Az amerikai szerverek komoly késést okoztak internetkapcsolatunkban.
 • A Netflix és a YouTube böngészése, streamingje és nézése mind nagyon simán ment.
 • Néhány lemaradást szenvedtünk a játék és a letöltés során.

Biztonság – Mennyire biztonságos a VyprVPN?

Bármely VPN egyik legfontosabb szempontja a biztonsága. Végül is sokan úgy döntenek, hogy VPN-t kapnak, mert védeni akarják adataikat. Ezért fontos ellenőrizni, hogy egy adott VPN, mint például a VyprVPN, mennyire védi az online információkat és a forgalmat. Ez az oka annak, hogy ez a szakasz a VyprVPN által használt protokollokra, a naplózási politikájukra, az ölési kapcsolóra és a fiók létrehozásához szükséges személyes információkra összpontosít..

jegyzőkönyvek

A VyprVPN négy különféle protokollt kínál. Ezek OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP és Chameleon. Az OpenVPN egy nagyon erős protokoll, amelyet mindig ajánlunk. A Chameleon egy VPN titkosítási formátum, amelyet az Arany Frog fejlesztett ki. A protokoll OpenVPN-en alapszik, de a metaadatokat is titkosítja. Ezért a kormányok és az online streaming szolgáltatások, például a Netflix, a VPN-forgalom DPI-jeit (Deep Packet Inspections) megkerülhetik. Harmadik felek már nem tudják észrevenni, amikor VPN-t használ, tehát ők sem blokkolhatják a VPN használatát. Ez teszi a Chameleon biztonságos és kényelmes protokollt. A Chameleon azonban csak a VyprVPN tagjai számára érhető el, prémium előfizetéssel.

Naplózás és adatvédelem

A VyprVPN nulla naplószámú VPN-szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy nem tárolnak adatokat az Ön felhasználásáról. A VyprVPN naplózási politikáját függetlenül ellenőrizte a Leviathan nevű cég. Ez az ellenőrzés kimutatta, hogy a VyprVPN nem menti az azonosítható naplókat felhasználói engedély nélkül. A Golden Frog adatvédelmi politikájukban kifejezetten kijelenti, hogy nem jelentkeznek be:

 • Valós (helyi) IP-címek
 • A felhasználókhoz rendelt IP-címek
 • Csatlakozási idők
 • Adatforgalom / a felhasználók online kommunikációjának tartalma
 • DNS-kérések

Sőt, a vállalat hálózatsemleges, azaz nem fogják megkülönböztetni az eszközöket, protokollokat vagy alkalmazásokat. Azt is ígérik, hogy nem fojtják az internet sebességét.

A VyprVPN kérheti, hogy ossza meg személyes adatait, beleértve a nevét, e-mail címét, telefonszámát, fizetési adatait és címét. Ez elsősorban azért nyújt támogatást, hogy naprakész legyen a legfrissebb hírekkel. A személyes adatok gyűjtése mindig az űrlapokon keresztül történik, ahol Ön dönti el, hogy meg szeretne-e osztani bizonyos információkat vagy sem.

A múltban a VyprVPN naplókat tartott a felhasználóiról, amit kifejezetten megfogalmaztak a felhasználói feltételekben. Ez azt mutatja, hogy átláthatóak voltak. Most azonban szigorúan nincs naplózási politikájuk. Az új politika bevezetése óta úgy tűnik, hogy ragaszkodtak hozzá. Más szavakkal: alig van ok arra, hogy féljünk attól, hogy a VyprVPN az Ön adatait a háta mögött naplózza.

A VyprVPN saját szerverhálózattal is rendelkezik, beleértve a DNS-kiszolgálóit. Ezért garantálhatják az optimális biztonságot és adatvédelmet. Harmadik felek nem vesznek részt szolgáltatásaikban, ami azt jelenti, hogy a DNS-szivárgás esélye nagyon csekély. Ily módon a VyprVPN képes garantálni az online anonimitást.

Öld meg a kapcsolót

Öld KikapcsolásA VyprVPN-nek is van saját kill kapcsolója. Aktiválhatja azt a VyprVPN szoftver beállításainak megadásával. Kattintson a gombra, és a kill kapcsoló bekapcsol. Kattintson még egyszer a kikapcsoláshoz. A konfigurációs kapcsoló további konfigurációi is lehetségesek: eldöntheti, hogy a kill kapcsolót csak az alkalmazás futtatásakor akarja-e aktiválni, vagy pedig mindig működni akarja. Ha az előzőt választja, VPN nélkül is böngészhet, miután bezárta a szoftvert. Ez utóbbi biztosítja, hogy soha nem vállalkozhat online védelem nélkül.

Milyen információkra van szüksége a VyprVPN-hez?

A VyprVPN-fiók létrehozásakor a szolgáltatásnak megadnia kell néhány személyes információt. Felkérjük, hogy adja meg fiókjának kereszt- és utónevét, e-mail címét és jelszavát. Ezenkívül meg kell osztania a fizetési részleteit. Használhat névtelen e-mail címet, és különféle nevet is adhat nekik, de a szolgáltatásért mindig fizetnie kell az azonosíthatóság érdekében. Ezért nem használhatja teljesen a VyprVPN névtelenül.

Következtetések biztonsága VyprVPN

 • A VyprVPN együttműködik az OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP és Chameleon (Golden Frog protokoll).
 • A Golden Frog a hálózatában lévő összes szervert birtokolja.
 • Ennek a VPN-szolgáltatásnak nulla naplózási politikája van, amelyet függetlenül ellenőriztek.
 • A VyprVPN rendelkezik kill kapcsolóval.
 • A VyprVPN-fiók létrehozásához meg kell osztania egy kereszt- és utónevet, e-mail címet, jelszót és banki adatokat..

Használhatóság – Mennyire felhasználóbarát a VyprVPN?

A VPN biztonságától és sebességétől eltekintve, felhasználóbarát jellege is hihetetlenül fontos. Működőképes szoftver nélkül a világ legbiztonságosabb VPN-jét továbbra is lehetetlen használni az ügyfelek számára. Ezért ez a szakasz kifejezetten a VyprVPN használhatóságát vizsgálja.

A VyprVPN webhely

A VyprVPN honlapja színes és könnyen navigálható. A kezdőlapnak egy átlátszó szalagcíme van, amely közvetlenül a rendelési oldalra küldi Önt. A felső menüben további információkat talál a VPN-ekről a „Miért használjon VPN-t??”, Valamint a„ VyprVPN ”sok funkciójának leírása a„Jellemzők„. Ezen felül letöltheti a szoftvert különböző operációs rendszerekre a „VPN Apps„.

A teljes weboldal egyértelműen felépített. A legtöbb oldal viszonylag kevés információt kap, mivel a hely nagy részét a képek foglalják el. Gyakran elküldik Önt a GYIK-hoz, ha valóban meg szeretne tudni a VPN-kről vagy a VyprVPN lehetőségeiről..

A VyprVPN honlapja

Összességében a VyprVPN weboldala jól felépített, bár lehet, hogy nincs olyan sok információ, mint néhány felhasználó szeretne látni.

A VyprVPN telepítése

A VyprVPN telepítési folyamata nagyon egyszerű. A „VPN Apps”, A weboldal tetején azonnal megtalálhatja magát a jobb oldalon.

A VyprVPN telepítése

Letöltöttük a szoftvert egy Windows számítógépre. Ha saját maga szeretné telepíteni, akkor egyszerűen csak kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Kattintson az operációs rendszer logójára a „VPN Apps”Oldal.
 2. Kattintson a kék “Letöltés”Gombot. A letöltés automatikusan elindul.
 3. Nyissa meg a letöltött fájlt, és kövesse a beállítási képernyőn szereplő lépéseket.
  A VyprVPN telepítő képernyője
 4. Amikor a telepítés befejeződött, kattintson a „Következő” és akkor “Befejez”.
 5. A VyprVPN szoftver automatikusan megnyílik. Jelentkezzen be, és azonnal elindulhat.

A VyprVPN megjelenése és könnyű kezelhetősége

VyprVPN szoftver

A VyprVPN szoftver nagyon tipikus megjelenéssel rendelkezik. Emlékeztet bennünket például az ExpressVPN szoftverére. Azonnal láthatja a kiválasztott szervert, egy nagy „CsatlakozásGomb alatt. A kiszolgáló helyére (vagy a „szerverekAlján), látni fogja a kiszolgálók teljes listáját. Azt is választhatja, hogy automatikusan csatlakozik-e a leggyorsabban elérhető szerverhez, ha rákattint a „Leggyorsabb szerver„. Miután csatlakozik a hálózathoz, az ügyfél háttere szürkéből lila színűvé válik, így még egyedi megjelenést kap.

A „Testreszab”A testreszabhatóbb lehetőségeket tárja fel. Döntse el, hogy aktiválni akarja-e a Wi-Fi védelmet vagy a kill kapcsolót, amelyet használ, és hogy a VyprVPN szoftver elindul-e a számítógéppel együtt. Beállíthatja a DNS-preferenciákat és a TAP-adapter beállításait is.

Sőt, ha a bal felső sarokban található három sorra kattint, láthatja fiókja és szoftverének adatait, segítséget kérhet, vagy elmehet a blogba.

Összességében a VyprVPN szoftvere nagyon egyszerűen használható. Az ügyfeleknek nem kínálnak sokféle lehetőséget, ám még mindig sok funkciót konfigurálhatnak maguk számára. Ez egy szép és hatékony alkalmazást eredményez.

Árképzés és fizetési módok

Mint sok más VPN szolgáltatónál, a VyprVPN ára az előfizetés hosszától függ. Fontolja az éves előfizetés választását? Ezután átlagosan havonta alacsonyabb árat fizet, mint ha havi előfizetést választott volna. Az alábbiakban megtalálja azokat az előfizetéseket, amelyeket a VyprVPN jelenleg kínál.

A VyprVPN aktuális előfizetései

Mint láthatja, a VyprVPN legolcsóbb előfizetése a 2 éves terv, havonta csupán 2,50 dollárba kerül (számodra 2 év 60 dollár). A fenti tervek mindegyike magában foglalja előfizetésének maximum öt eszközön történő használatát, valamint a VyprVPN saját Chameleon protokolljának használatát..

A VyprVPN üzleti előfizetést is kínál. A szoftver e verziója kifejezetten a vállalkozások és alkalmazottaik számára készült. Kipróbálhatja ezt a verziót ingyen a próbaidőszak felhasználásával. Ezt követően a szokásos üzleti előfizetés 229 dollárba kerül egy évben, míg a VyprVPN for Business Cloud csomag (amely magában foglalja a VyprVPN Cloud, egy dedikált IP-címet és egy dedikált szervert) évi 349 dollár..

A VyprVPN néhány különféle fizetési módot tesz lehetővé:

 • Hitelkártya
 • PayPal
 • UnionPay

Sajnos ezen módszerek egyike sem teszi lehetővé az anonim maradását, azaz mindenképpen meg kell osztania néhány személyes információt és fizetési részletet a VyprVPN-rel.

Vevőszolgálat

A VyprVPN ügyfélszolgálat különféle módon érhető el. Először is kapcsolatba léphet a „Golden Frog Bot” -kal a webhelyükön. Egyszerűen kattintson a jobb alsó sarokban található élő csevegés gombra. Ha a bot nem tud válaszolni a kérdésére, akkor kapcsolatba lép a „valódi” támogatással.

A VyprVPN élő csevegése lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen azokkal az alkalmazottakkal, akik megkísérlik válaszolni a kérdésére vagy kérdésére. Ha lehetséges, linket küldnek egy weboldal egy cikkéhez, amely további információkat tartalmaz. Ez az élő csevegés gyors és egyszerű. Az élő csevegési munkamenet igénylése után (amely magában foglalja a nevét és e-mail címét), hamarosan beszélni fog a támogatási csoport tagjával..

A csevegésen kívül jegyet is nyithat az ügyfélszolgálatnál. Ez lehetővé teszi a felmerült problémák leírását egy üzenetben, amelyet elküldhet a megfelelő osztályra a VyprVPN webhelyen keresztül. Ha kérdést szeretne küldeni, kattintson a „Támogatás”A kezdőlap tetején, majd a„Kérelem benyújtása”. Válassza ki azt a kategóriát, amelyik legjobban megfelel a lekérdezésnek. Töltse ki az e-mail címét és a tárgy sort, és tedd fel kérdését. Ha szeretné, töltse ki az operációs rendszert, és mellékleteket adjon hozzá, hogy jobban szemléltesse a problémát. Néhány munkanapon belül e-mailt fog kapni.

Következtetés használhatóság VyprVPN

 • Mind a VyprVPN weboldala, mind szoftvereik egyértelműek és felhasználóbarátak.
 • A VyprVPN telepítése gyors és egyszerű.
 • A VyprVPN havi, éves és kétéves tervet kínál.
 • A VyprVPN előfizetésért nem lehet anonim módon fizetni.
 • Boton keresztül, élő csevegőn és e-mailben működő jegykezelő rendszeren keresztül léphet kapcsolatba a VyprVPN támogatásával.

A VyprVPN szerverhálózat

A VPN szerverhálózata hihetetlenül fontos. A nagy és széles hálózattal az internet több részét feloldhatja. Végül is számtalan hely közül választhat a világon, ami több online szabadságot nyújt Önnek. Másrészt egy dedikált IP-cím nagyobb biztonságot és következetességet nyújthat neked, mint egy dinamikus IP. Sokkal vékonyabb, hogy az Ön által használt IP-cím feketelistán szerepel.

Ez a szakasz a VyprVPN szerverhálózatára és a dedikált IP-cím kérésének lehetőségére összpontosít.

Szerverek száma és helyek

A VyprVPN több mint 700 szerverrel rendelkezik, több mint 70 helyszínen. Ezen felül kiszolgálónként több IP-vel rendelkeznek, így a VyprVPN ellenőrzése alatt álló IP-címek száma meghaladja a 200 000-et. Szerverek vannak Észak-Amerikában, Közép-Amerikában, Dél-Amerikában, Óceániában, Afrikában, Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten. Ráadásul az új kiszolgálók és helyek folyamatosan bővülnek a hálózatban. Az összes jelenleg elérhető szerverhelyet megtalálja az alábbi listában:

VyprVPN szerverhálózat

Ezenkívül a VyprVPN irányítja a saját szerverhálózatát. A szervereket bérbeadó harmadik felek nem vesznek részt. Ez növeli a szerverek biztonságát, és elméletileg még stabilabb és nagyobb sebességet is eredményezhet.

Dedikált IP-cím

A VyprVPN lehetővé teszi egy dedikált IP-címmel történő munkát. Ez azt jelenti, hogy egy rögzített IP-címmel rendelkezik, amely különbözik a helyi IP-től. Ilyen módon nem kell igazolnia személyazonosságát minden alkalommal, amikor VPN-t használ, és megpróbál bejelentkezni például az e-mailbe. A dedikált IP-cím fő hátránya, hogy megkönnyíti a harmadik feleknek az online viselkedésed nyomon követését, még akkor sem, ha nem tudják pontosan kitalálni, ki vagy hol vagy.

A VyprVPN dedikált IP opciója csak a Prémium előfizetés részeként érhető el. A VyprVPN Cloud része, amely egy extra szolgáltatás, amely fokozott biztonságot kínál nyilvános vagy személyes felhőkiszolgálók használatakor.

Összegzés-kiszolgáló-hálózat VyprVPN

 • A VyprVPN 700+ szerverrel rendelkezik, több mint 70 szerverhelyen.
 • Csak egy dedikált IP-címet használhat, ha prémium VyprVPN előfizetéssel rendelkezik.

A VyprVPN lehetőségei

Sok VPN nem csupán az internet biztonságát és magánéletét növeli. Egy VPN gyorsan népszerűvé válik, ha sikeresen működik például a Netflix-rel. A biztonságos letöltés sok felhasználó számára is fontos. Ez a szakasz mindent elárul a VyprVPN által kínált különféle lehetőségekről.

VyprVPN és Netflix

A VyprVPN aktívan próbálja megtartani a Netflix kiszolgálóival. Sajnos ez nem működik minden szerveren. Ennek eredményeként nem választhat ki egyetlen szerverhelyet sem az ország Netflix tartalmához való hozzáféréshez. A VyprVPN azonban együttműködik az amerikai Netflix-szel, valamint a weboldal brit, kanadai és német verzióival. Egyszerűen válasszon szervert a négy ország egyikében, és böngészjen a Netflix honlapjára. Jelentkezzen be, és azonnal hozzáférhet a kiválasztott országban kínált összes sorozathoz és filmhez.

A VyprVPN nemcsak lehetővé teszi a Netflix adatfolyam továbbítását, hanem mindenféle egyéb streaming szolgáltatással, például az Amazon Prime, a HBO GO és a Hulu szolgáltatással is működik. Csakúgy, mint a Netflix esetében, csak a meghatározott VyprVPN szerverek működnek ezekkel a szolgáltatásokkal. Ezek a szerverek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Németországban vannak.

Ország
Elérhető streaming szolgáltatások a VyprVPN segítségével
Egyesült ÁllamokNetflix, Amazon Prime Now, HBO Go / Now, MLB.tv, WatchESPN és ESPN +, YouTube, Spotify, Crunchyroll, DAZN, NFL Gamepass és Hulu
Egyesült KirályságNetflix UK, Amazon Prime Now UK, TVPlayer, Channel 4/5, Eurosport, ITV, NFL Gamepass, Sky GO, Sky Sports UK és Hulu
KanadaNetflix Kanada, DAZN, NHL.TV, MuchTV, CBC és Hulu
NémetországNetflix Germany, DAZN, Eurosport, RTL, Sky Go Germany, ARD, ZDF, Pro 7 és az Amazon Prime Germany.

VyprVPN és a torrentek

A streaming mellett torrentokat is biztonságosan letölthet a VyprVPN segítségével. A VyprVPN támogatja a P2P hálózatokat, lehetővé téve anonim név maradását letöltés közben. Sajnos a letöltés hosszú ideig tartott a tesztek során. A letöltési sebesség alacsonyabb volt, mint régen. Kétszer olyan hosszú időbe telt a fájl letöltése.

NAT tűzfal

A VyprVPN szoftver tartalmazza a NAT tűzfalat. Ez egy extra védelmi réteg az internetkapcsolat számára. A bejövő adatforgalom automatikusan blokkolódik, ha a felhasználó közvetlenül nem kérte. Ha van VyprVPN, akkor azonnal képes lesz használni ezt a védelmet.

A VyprVPN segíthet abban, hogy külső felek ne küldjenek rosszindulatú adatokat a számítógépére. A NAT tűzfal egy extra védelmi vonal a számítógép tűzfala számára. Ez különösen akkor hasznos, ha gyakran használ nyilvános Wi-Fi-hozzáférési pontokat.

Következtetések lehetőségei VyprVPN

 • A VyprVPN számos streaming szolgáltatást (beleértve a Netflix-et is) feloldhat amerikai, kanadai, német és brit szerverükkel..
 • A VyprVPN segítségével biztonságosan letöltheti a torrenteket, annak ellenére, hogy a letöltési sebesség nem optimális.
 • A VyprVPN rendelkezik egy NAT tűzfallal, amely védi az adatforgalmat.

Következtetés – A VyprVPN-vel kapcsolatos tapasztalataink

Mindent összevetve, a VyprVPN nagyon tisztességes VPN-szolgáltató, amely rengeteg bizalmat szerzett, amelyet elveszített az eredeti naplózási politikájukkal: személyes adatokat naplózott, de már nem. Most független ellenőrzéssel garantálhatják naplózási politikájukat. Ezért elég magabiztosnak érezzük magunkat, hogy azt mondjuk, hogy a VyprVPN már nem tárol azonosítható információkat a felhasználókról. Megfelelő méretű szerverhálózattal is rendelkeznek, amely teljesen ellenőrzésük alatt áll. Sőt, a Chameleon technológiájuk egyedülálló tulajdonságot tesz lehetővé, amely megmutatja, hogy a VyprVPN valóban az ügyfelek lehető legjobb védelme érdekében törekszik. Végül a VyprVPN együttműködik a Netflix-szel és a torrentek letöltésével is.

Sajnos a VyprVPN szerverek nem váltak olyan gyorsnak, mint ígérte. A játék és a letöltés során némi késést tapasztaltunk. Időnként késést szenvedett más online tevékenységek során. Ezenkívül egyes lehetőségek, például a dedikált IP-cím, csak akkor érhetők el, ha külön fizetnek egy prémium előfizetésért. Nem kínálnak olyan fizetési módszereket sem, amelyek segítenek teljes anonimként maradni.

Ezeknek a hátrányoknak ellenére a VyprVPN egy szilárd VPN, amely meglehetősen jól szerepel a teljes listánkon. Ez a szolgáltató jól védi adatait, és hasznos extra lehetőségeket kínál, amelyek növelik az online élményt.

Előnyök
Hátrányok
A Netflix USA lehetségesA tapasztalatok néha elmaradnak
Torrent letöltés lehetségesNéhány lehetőség csak prémium előfizetéssel lehetséges
A kiszolgálónkénti sebességet jelziNincsenek névtelen fizetési módok
Jó és felhasználóbarát szoftver
Nincs napló
Eredeti protokoll (kaméleon)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me