TunnelBear áttekintés (2020): Felhasználóbarát, de nincs Netflix

A TunnelBear áttekintése (2020) | Szép és felhasználóbarát, de nincs Netflix vagy Torrent

A TunnelBear a piacon az egyik vidám VPN. A legtöbb ember ezt a szolgáltatót jó, ingyenes VPN-szolgáltatásként fogja ismeretesnek, és sok viselt. Mivel az TunnelBear ingyenes verziója szinte ugyanúgy működik, mint a fizetett lehetőség, ez jó szolgáltató azok számára, akik új VPN-ekkel rendelkeznek..


Az TunnelBear központja Kanadában található. Nemrégiben ezt a VPN-t a McAfee internetes biztonsági cég vásárolta meg. A TunnelBear hozzáférést biztosít 20 különböző helyre. Nem jelzik azonban, hogy hány szerverük van. Sőt, képesnek kell lennie arra is, hogy viseljen néhány büntetést, mert ez a szolgáltató rájuk bámul.

Az alábbiakban elolvashatja, hogy az TunnelBear hogyan értékeli a VPN különféle aspektusait. Először látni fogja, hogy ez a VPN hogyan befolyásolja a kapcsolat sebességét és az online biztonságot. Ezután elolvashatja a felhasználóbarátságot, a szerverhálózatot és a kiegészítő lehetőségeket. Remélhetőleg az TunnelBear tesztfutása segít Önnek kideríteni, hogy a szolgáltató megfelel-e minden igényének.

Műszaki adatok TunnelBear

 • Egyidejű kapcsolatok: 5
 • Torrents:
 • Netflix:
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android
 • protokollok: OpenVPN, L2TP / IPsec, IKEv2
 • Naplózási politika: Nincs forgalom vagy IP-napló
 • szerverek: Szerverek több mint 20 országban
 • Ár: Havonta 4,99 dollártól
 • Pénzvisszafizetési garancia: Egyik sem

Sebesség – Mennyire gyors az TunnelBear?

A VPN-kapcsolat sebessége nagyon fontos, ha nemcsak az interneten való böngészéshez szeretne többet megtenni. Ha szeretne filmet nézni vagy online játékokat játszani, akkor észreveszi, amikor a VPN nem olyan gyors. Megvizsgáltuk az TunnelBear szerverekkel való kapcsolatunk sebességét, hogy kiderüljön, van-e késés. Ezt megtettük sebesség-tesztek elvégzésével és a szolgáltató sebességének felmérésével a szokásos internethasználat során. Az alábbiakban megtalálja az eredményeket.

Sebességteszt eredményei TunnelBear

Először látni fogja a sebességteszt eredményeinket. Először teszteltük a normál sebességet, hogy megtudjuk, hogyan befolyásolja az TunnelBear szerverekkel való kapcsolat a sebességet. Ezután teszteltük a kapcsolatot egy helyi szerverrel és az Egyesült Államok szerverével. Saját internetsebességétől és helyétől függően az eredmények eltérőek lehetnek.

Sebesség VPN nélkül (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest Nincs VPN

Ezek a VPN nélküli internet-sebesség eredményeink, amelyek kiindulási pontként szolgálnak.

Sebesség helyi szerverrel (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest NL

Ez a sebesség érhető el, amikor csatlakoztunk egy helyi TunnelBear szerverhez. Mint láthatja, a letöltési és feltöltési sebesség kissé csökkent, de nem jelentősen. Sőt, a ping gyakorlatilag ugyanaz maradt.

Speed ​​USA szerverrel (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest VS

Amikor csatlakoztunk az Egyesült Államok leggyorsabb szerveréhez, a következő sebesség-teszt eredményeket kaptunk. Amint láthatja, a ping éghetetlen volt, és a letöltési és feltöltési sebesség meglehetősen csökkent. Ezek a sebességek azonban valószínűleg továbbra is elfogadhatók a legtöbb internetező számára.

Sebesség napi használat közben

Az TunnelBear nagyon gyors. Rendszeres böngészés, YouTube-nézés és letöltés közben nem észleltük a sebesség változását. Noha a késés és a ping növekedett a játék során, továbbra is használhatja az TunnelBear szoftvert kedvenc lövőinek vagy RPG-jeinek lejátszásához..

Az TunnelBear automatikusan összekapcsolja Önt a leggyorsabb szerverrel. Ha az „auto” beállítást választja, az TunnelBear összekapcsolja Önt a legközelebb lévő szerverrel. Ha egy másik helyre kattint, a szoftver biztosan csatlakozik a leggyorsabb szerverhez, amely a régióban rendelkezésre áll. Ily módon mindig csatlakozni fog a lehető leggyorsabb szerverhez.

Sajnos nem tudtuk kipróbálni a Netflix vagy a torrent letöltést, mivel az TunnelBear ezt már nem engedélyezi. De erről később.

A következtetés sebessége TunnelBear

 • Az TunnelBear meglehetősen gyors
 • A napi használat során nincs nagy különbség a sebességben
 • Az TunnelBear automatikusan csatlakozik a leggyorsabb szerver opcióhoz

Biztonság – Mennyire biztonságos az TunnelBear?

A VPN talán a legfontosabb jellemzője az általa kínált biztonsági szint. Az emberek VPN-t használnak annak biztosítására, hogy adatai privát állapotban maradjanak és személyazonosságuk rejtett legyen. A TunnelBear használatával nem kell aggódnia az online biztonság miatt. Betartják a titkosítás legmagasabb nemzetközi szabványát, és a legbiztonságosabb VPN protokollokat kínálják. 2018-ban az TunnelBear-t a McAfee vásárolta. Ez nem feltétlenül rossz dolog. Egyesek azonban hátrányosnak tekintik, hogy a VPN-szolgáltatás amerikai társaságnál jött létre.

Az alábbiakban mindent elolvashat a naplózási és adatvédelmi politikájukról. Sőt, megtudja, milyen információkra van szüksége az TunnelBear-hez, ha számlát állít fel velük.

jegyzőkönyvek

Az TunnelBear erős 256 bites titkosítással rendelkezik, amelyet a VPN-ek szabványának tekintnek. A legtöbb eszközön az TunnelBear OpenVPN vagy IKEv2 protokollt használ. IOS 9 és újabb verziók esetén az TunnelBear az IPSec vagy az IKEv2 protokollokat használja.

Az alábbiakban egy táblázatot talál, amely áttekintést nyújt az TunnelBear különböző eszközökön használt protokolljairól.

Eszköztípus
Jegyzőkönyv
Adat titkosítás
ablakokOpenVPN / IKEv2AES-256-CBC
AndroidOpenVPNAES-256-CBC
Mac OS XOpenVPN / IKEv2AES-256-GCM
iOS 9 vagy újabbIPSec / IKEv2AES-256-GCM

Naplózás és adatvédelem

Az, hogy az TunnelBear az 5 szem egyikében található, nem ideális az adatvédelmi célokból. Azt állítják, hogy nem tartanak semmilyen IP-t vagy forgalmi naplót. Az TunnelBear nyomon követ néhány más dolgot is, ám ezek üdvözlően nyitottak. Ha szeretné megtudni, hogy pontosan mit követnek, akkor lépjen a személyes adatok védelmére szolgáló oldalra, amely mindent elmagyaráz.

TunnelBear-naplózás-politika

Míg a legtöbb VPN-szolgáltató azt állítja, hogy nem tart naplót, legtöbbjük hasonló információkat gyűjt, mint az TunnelBear. Örülök, hogy az TunnelBear nem fél attól, hogy ezzel a saját webhelyén foglalkozzon. A legfontosabb dolog az, hogy nem tartanak semmilyen forgalmat vagy IP naplót. Ez azt jelenti, hogy nem fogják látni, mit csinálsz, amikor a VPN-t használják.

Az Tunnelbear független pártjának tesztelte biztonságát, és közzétették az eredményeket. Ebben a kutatásban elolvashatja, hogy ez a harmadik fél ellenőrizte az TunnelBear szoftver biztonsági kockázatait. A jelentés alapján az TunnelBear számos szükséges változtatást végrehajtott. Ez azt mutatja, hogy hajlandóak az arcukra esni, ha ez végül azt jelenti, hogy jobb kiszolgálásuk lesz.

Gyilkos kapcsoló: VigilantBear

VigilantBearAz TunnelBear rendelkezik saját VigilantBear nevű kill kapcsolóval. Bár ez nagyon lenyűgözőnek tűnik, nagyon hasonlóan működik, mint a többi VPN kill kapcsoló. A VigilantBear egy biztonsági lehetőség az TunnelBear szoftverben, amely biztosítja az adatok védelmét akkor is, ha ideiglenesen elveszik a VPN-kapcsolat. Általában ez azt jelentené, hogy adatai egy pillanatra sebezhetők lesznek, de a kill kapcsolóval az adatok továbbra is védettek. A VigilantBear opció biztosítja, hogy adatai biztonságban legyenek, bármi is legyen.

Milyen információkra van szüksége az TunnelBear-hez?

A TunnelBear fiók létrehozásához csak e-mail címre és jelszóra van szüksége. Fizethet a Bitcoin segítségével, azaz név nélkül névjegyet hozhat létre az TunnelBear-en. Ha azonban más lehetőségekkel fizet, például hitelkártyájával, az TunnelBear több személyes információt fog megszerezni.

Következtetésbiztonság TunnelBear

 • Csakúgy, mint a legtöbb VPN, az TunnelBear erős 256 bites titkosítással rendelkezik
 • Az TunnelBear erős biztonsági protokollokkal rendelkezik minden eszköz számára (OpenVPN, IKEv2 és IPSec)
 • A TunnelBear nem tárol IP- vagy forgalomnaplókat, és őszinte az általuk gyűjtött adatokkal kapcsolatban
 • Az TunnelBear központja 5 szemű országban található
 • Az TunnelBear független harmadik féltől származó kutatást végez biztonságának javítása érdekében
 • A TunnelBear rendelkezik egy VigilantBear nevű kill kapcsolóval
 • Fiók létrehozásához csak e-mail címre és jelszóra van szüksége

Használhatóság – Mennyire felhasználóbarát az TunnelBear?

Egyre több ember érdekli a VPN-eket, ezért fontos, hogy a VPN-szolgáltatók felhasználóbarát alkalmazásokat biztosítsanak. A fiók létrehozásának, a szoftver telepítésének és az ügyfélszolgálattal való kommunikációnak egyszerűnek kell lennie. Az alábbiakban megtudhatja, hogy az TunnelBear felhasználóbarát szolgáltató-e.

Az TunnelBear webhely

A TunnelBear webhely nagyon világos. Könnyű fiókot létrehozni és információkat szerezni az TunnelBearről és annak szolgáltatásairól. A weboldalon minden rendben van, így nincs túlterhelt információ, amelyre nincs szüksége. Ha azonban többet szeretne megtudni az TunnelBear szolgáltatások részleteiről, sok információ található a láblécben (az oldal alján).

Az alagút-lábléc információ

A számlaoldal szintén nagyon világos. Az összes érdekes információ 3 lapra van csoportosítva. Itt megtalálja a fiókja adatait, az előfizetését, a számlázási előzményeit, valamint a lehetőséget, hogy letöltse az összes információt, amely rád van. Úgy tűnik, hogy az TunnelBear hisz abban a filozófiában, hogy kevesebb több, és ez megmutatja a szoftverüket.

Általában tiszta stílusuk kellemes. Ha azonban konkrét információkat keres, nehéz lehet megtalálni.

Az TunnelBear telepítése

Az TunnelBear telepítése nem nehéz. A szoftvert a webhelyről letöltheti asztali számítógépére. Az alkalmazásokat az iOS vagy az Android készülék különféle alkalmazás-áruházaiban is megtalálhatja. A telepítés eltarthat egy ideig, de a telepítő varázsló elvégzi az összes munkát az Ön számára. A szoftver letöltése után csak azt kell megnyitnia és bejelentkeznie a fiókja adataival. Akkor készen áll az internet biztonságos használatára. Az TunnelBear telepíthető Windows, Mac, iPhone, iPad és Android rendszerekre. Ezenkívül az TunnelBear rendelkezik egy könnyen használható böngésző-kiterjesztéssel is.

Az TunnelBear telepítési módjai képernyőképe

Az TunnelBear megjelenése és könnyű kezelhetősége

Az TunnelBear szoftver megjelenése elképesztő. Világosan időt és erőfeszítést tettek minden vizuális részletbe. Sőt, megpróbálták szórakoztatóvá tenni a VPN-t. Mindez tiszta VPN szoftvert eredményez. Mivel a szoftver játékos és vizuálisan vonzó, szórakoztató az TunnelBear használata.

A TunnelBear szoftver felhasználóbarát. Felhasználóként nem terheli túl az opciók és a beállítások. A kiszolgáló helyének kiválasztása és a kiszolgálóhoz történő kapcsolódás az egyik gomb megnyomásával végezhető el.

Az TunnelBear beállításai és a képernyőképe

Mint láthatja az TunnelBear szoftver nagyon világos. Azt kapod amit látsz. Lehet, hogy néhány extra lehetőség mellett, amire a fenti képen is szükséged van.

Árképzés és fizetési módok

Az TunnelBear nem a legolcsóbb VPN, de nem a legdrágább VPN sem. Az TunnelBear havi 4,17 dollárt kér, ha egy éves előfizetésre készül. Ingyenes lehetőségük van. Ennek az ingyenes tervnek a hátránya, hogy csak 500 MB adatot kap. Ez az összeg nem elég hosszú ideig ahhoz, hogy filmet nézhessen, tehát többségünk számára az ingyenes előfizetés nem megvalósítható lehetőség..

TunnelBear előfizetési árak

Amint az a fenti képen látható, az TunnelBear előfizetéseire a következő árak vonatkoznak.

 • Ingyenes előfizetés val,-vel 500 MB adatmennyiség
 • Havi előfizetés mert Havonta 9,99 USD
 • Éves előfizetés mert Évben 49,99 USD vagy Havonta 4,17 USD

Az TunnelBear előfizetéseiért csak hitelkártyával vagy Bitcoin-lal lehet fizetni. Számos hitelkártya-lehetőség létezik. Ha hitelkártyával fizet, akkor az TunnelBear-nek nagyon sok személyes információt megad. Így ha névtelen maradni, akkor a legjobb fizetni a bitcoinnal. Jó lenne, ha a TunnelBear a jövőben elfogadná a PayPal és más helyi fizetési módokon keresztül történő fizetéseket.

TunnelBear fizetési módszerek

Sajnos az TunnelBear nem nyújt pénz-visszatérítési garanciákat. Különösen akkor, ha új felhasználókat akar vonzani, ez nem ideális.

Vevőszolgálat

TunnelBear SupportBear

Az TunnelBear ügyfélszolgálata jobb lehet. Kérdéseinkre jól és kedvesen válaszoltak, de számla nélkül nehéz volt velük kapcsolatba lépni. Még egy fiókkal sem lehet velük közvetlenül kapcsolatba lépni. Küldhet egy kérdést a szabványos támogatási űrlapon keresztül, és valószínűleg 24 órán belül megkapja a választ. Sajnos óránként csak egy kérdést tehet fel.

TunnelBear ügyfélszolgálat

Ez megnehezíti a TunnelBear ügyfélszolgálat elérését. Számos VPN-szolgáltató rendelkezik Live Chat opcióval, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan válaszoljon kérdéseire. A TunnelBear udvariasan válaszol a kérdéseire, de több időt vesz igénybe, mint a legtöbb más szolgáltatónál.

Következtetés használhatóság TunnelBear

 • A TunnelBear webhely egyértelmű
 • Az TunnelBear bármilyen eszközre probléma nélkül telepíthető
 • A TunnelBear szoftver fantasztikusan néz ki és könnyen használható
 • Az TunnelBear előfizetésért fizethet hitelkártyával vagy Bitcoin-lal
 • A TunnelBear ügyfélszolgálat rendben van, de nehezen elérhető

Szerverhálózat TunnelBear

Bizonyos tartalmak online feloldása érdekében fontos, hogy VPN-szolgáltatójának szerverei különböző országokban legyenek. Ha például az amerikai Netflix tartalmat szeretné elérni, akkor szüksége van egy VPN szolgáltatóra, amelynek szerverei vannak az Egyesült Államokban. A VPN-t arra is felhasználhatja, hogy megkerülje cenzúráját az országában, ha egy másik ország szerveréhez kapcsolódik. Az alábbiakban megtalálja az összes információt a TunnelBear szerver hálózaton.

Szerverek száma és helyek

Az TunnelBear szerverei több mint 20 helyen találhatók. Sajnos az Tunnelbear nem fogja nyilvánosságra hozni, hogy hány szerverük van valójában. Azt állítják, hogy ez veszélyeztetné szervereik biztonságát. A weboldalukon láthatja, hogy mely országokban vannak szerverük, csak nem hány.

TunnelBear szerverek országok

Az TunnelBear megkönnyíti a csatlakozást a leggyorsabb szerverhez. A szolgáltatás igénybevételekor automatikusan kapcsolódik a leggyorsabb szerverhez.

Ha megnézzük a kiszolgálók mennyiségét, akkor az TunnelBear ajánlat nem nagyon lenyűgöző. A leggyakoribb helyeken azonban vannak jó szerverek. Sőt, minden szerverük stabil internetkapcsolatot kínál.

Dedikált IP-cím

A TunnelBear nem kínál dedikált IP-címeket. Azt mondják, hogy ezt a jövőben vállalkozások számára akarják megtenni, az „TunnelBear for Teams” tervükön keresztül. Nem világos, vajon ezt valaha is magánfelhasználóknak kínálják-e.

Összegzés-kiszolgáló-hálózat TunnelBear

 • Az TunnelBear gyors kiszolgálókkal rendelkezik több mint 20 helyen
 • Biztonsági okokból az TunnelBear nem hozza nyilvánosságra az általuk birtokolt kiszolgálások mennyiségét
 • A TunnelBear nem kínál dedikált IP-címeket
 • Az TunnelBear automatikusan csatlakoztat téged a leggyorsabb szerverhez

A TunnelBear lehetőségei

Nem minden VPN-szolgáltató kínál ugyanazokat a szolgáltatásokat. A kiegészítő szolgáltatások pontosan azok lehetnek, amelyeket néha keres. Például nem minden szolgáltató támogatja a Netflix-et vagy a torrenteket. Az alábbiakban olvashat az TunnelBear összes lehetőségéről, beleértve a szolgáltatásuknak a Netflix és a torrentek kombinációját.

TunnelBear és Netflix

Az TunnelBear nem támogatja a Netflix szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy nem fogja tudni használni a Netflixet, amikor csatlakozik egy TunnelBear szerverhez, sem a saját országa, sem például az amerikai Netflix tartalmaként. Ha VPN-vel védeni szeretne, de a kedvenc műsorát a Netflix-en is közvetítheti, akkor jobb, ha az ExpressVPN, a Surfshark vagy a CyberGhost.

TunnelBear és a torrent

Az TunnelBear nem engedélyezi a P2P forgalmat. Ez azt jelenti, hogy nem tölthet fel és nem tölthet le torrenteket, ha TunnelBear kiszolgálón keresztül csatlakozik. A szolgáltató nem akarja ösztönözni az illegális fájlok letöltését. Sajnos ez azt jelenti, hogy nem tölthet le legális torrenteket sem. Ha olyan VPN szolgáltatót szeretne, amely engedélyezi a torrentokat, akkor nézd meg az NordVPN vagy az IPVanish webhelyet.

GhostBear: extra fegyver a cenzúra és a sebességkorlátozások ellen

GhostBear

A GhostBear az TunnelBear extra funkciója. Ez a szolgáltatás segít a rejtett adatok normál adatként elrejtésében. Egyes internetszolgáltatók, vállalatok vagy kormányok korlátozhatják az internet sebességét vagy szabadságát, amikor észlelik, hogy VPN-t használ. Ha a titkosított adatokat úgy látja, mint a GhostBear szokásos forgalma, senki sem fogja gyanítani, hogy VPN-t használ.

Az TunnelBear böngésző kiterjesztései a Chrome és az Opera számára

Az TunnelBear böngésző-kiterjesztéssel rendelkezik a Chrome és az Opera számára. A kiterjesztés ugyanúgy működik, mint egy normál VPN, csak a böngészőjében. Ez ideális, ha nem akarja, hogy az összes forgalom áthaladjon a VPN-en. Ezenkívül felhasználóbarát módszer a földrajzi korlátozások megkerülésére, például Linux használatakor.

TunnelBear Blocker a Chrome-hoz

A TunnelBear kifejlesztette saját hirdetés-blokkolóját a nem kívánt hirdetésekhez. A Chrome-ra való blokkoló nem csak a hirdetéseket blokkolja, hanem a magánélet védelme mellett is segít. A Blokkoló blokkolja az e-mail követést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy senki sem használhatja-e a követési képpontokat a marketing e-mailekben. Ezenkívül blokkolja az ultrahang követését. Ilyen módon a telefon mikrofonján keresztül felvett hangok nem használhatók fel a követéshez. Ezenkívül védi az Adobe Flash, a sütik, a szkriptek, a rosszindulatú programok és a böngésző ujjlenyomatait. Mindezt magánéletének online védelme érdekében teszi.

TunnelBear Blocker

TunnelBear csapatok számára

TunnelBear BusinessAz TunnelBear VPN szolgáltatással is rendelkezik a vállalkozások számára, amelyeket TunnelBear csapatoknak hívnak. Ez ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a szokásos VPN, de néhány hozzáadott hegyeivel. Például van egy további adminisztrációs lehetősége, prioritási támogatása és lehetősége az emberek felvételére. Az TunnelBear üzleti lehetősége nagyon jól működik. Sőt, mivel nem engedik meg a Netflix vagy torrent letöltését, a szolgáltatás ideális nagyobb cégek számára.

Következtetés – tapasztalatunk az TunnelBear-rel

Előnyök
Hátrányok
Szép és felhasználóbarát szoftverNincs hozzáférés a Netflixhez
Könnyen telepíthetőTorrentok nem engedélyezettek
Nagyon olcsóNincs dedikált IP
Beépített kill kapcsolóAz ügyfélszolgálatot nehéz elérni
Ingyenes verzió 500 MB adatkorláttal
Jó üzlet a vállalkozások számára
A GhostBear opció, amely jól működik a cenzúra és a sebességkorlátozások ellen
Az TunnelBear nyitott a naplózási politikájáról
100% -kal több vicc a medvékről, mint bármely más VPN-ben

Az TunnelBear jó eredményeket szerez a legtöbb szokásos VPN szolgáltatás esetében. Nagy sebességük van, a szerverek stabilak, és nagy biztonságot és adatvédelmet kínálnak. Ezenkívül frissítő látni, mennyire őszinte és nyitott az TunnelBear a naplózási politikájukról. Vannak azonban olyan VPN-szolgáltatók, amelyek nagyobb biztonságot és adatvédelmet kínálnak.

Az TunnelBear nagyon jó VPN a legtöbb felhasználó számára. A szoftver könnyen használható, elegendő védelmet nyújt, és fantasztikusan néz ki. A TunnelBear valóban mindenki számára elérhetővé teszi a VPN-ket.

A fejlettebb VPN-felhasználók számára az TunnelBear valószínűleg nem kínál eléggé. A TunnelBear hátránya, hogy nem támogatják a Netflix-et, vagy nem engedik meg a torrent letöltését. Sőt, csak 20 helyen vannak szerverük, ami a VPN piacon nem sok. Az TunnelBear a titkosításra és a magánéletre összpontosít, nem pedig például a földrajzi korlátozások megkerülésére. Megpróbálják ezt ellensúlyozni a GhostBear programmal, de ez még mindig nem képes feloldni a Netflix tilalmát.

Összességében azt javasoljuk, hogy az TunnelBear az új VPN-felhasználók számára, akik extra biztonságot és adatvédelmet keresnek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map