TorGuard Review (2020): Szilárd VPN gyors letöltéssel

TorGuard Review (2020) – Egy szilárd VPN, a gyors letöltésre összpontosítva

Noha a név másként sugallhatja, nincs kapcsolat a Tor projekttel. A TorGuard néven szereplő Tor a torrent letöltését jelenti. Ez valószínűleg a TorGuard, mint VPN-szolgáltató legerősebb tulajdonsága. Büszkék arra, hogy a letöltési sebességet magas szinten tartják. A TorGuard nagyon tisztességes kiszolgálókkal rendelkezik, és szilárd védelmet nyújt. Webhelyükön extra szolgáltatásokat kínálnak, például VPN terveket vállalkozások számára és előre elkészített útválasztókat.


Lehet, hogy nem a legkönnyebb VPN azoknak a felhasználóknak, akik új fogalomba kerülnek, de a kemény letöltéshez az egyik legjobb lehetőség odakinn.

Sebesség – Mennyire gyors a TorGuard?

A TorGuard szerverek közötti kapcsolat sebességének megítéléséhez online sebesség tesztekkel teszteltük, valamint a böngészés, streaming, letöltés és játék mindennapi tevékenységeink során. Ezeket a teszteket Hollandiából végeztük, tehát ha valahol máshol él, eltérő eredményeket kaphat.

Sebességteszt eredményei TorGuard

A TorGuard kapcsolat sebességét az eszközzel teszteltük a speedtest.net oldalon. Itt találhatók VPN-kapcsolat nélküli tesztek eredményei, egy kapcsolat a hollandiai TorGuard szerveren és egy kapcsolat az Egyesült Államok TorGuard szerverén keresztül.

Sebesség VPN nélkül (Speedtest.net):

Leggyorsabb NL normál

Ezek voltak a sebesség eredményei, amikor VPN nélküli internetes kapcsolatunkat teszteltük.

Sebesség egy helyi szerverrel Hollandiában (Speedtest.net):

Leggyorsabb NL torguard

A következő sebesség-eredményeket kaptunk, amikor Hollandiában a TorGuard szerverekkel csatlakoztunk az internethez. Mint láthatja, a sebesség változása minimális.

Speed ​​USA szerverrel (Speedtest.net):

Leggyorsabb amerikai szerver

Ezek voltak a sebességek, amikor csatlakoztunk egy TorGuard szerverhez az Egyesült Államokban. A ping és a feltöltési sebesség drasztikusan megváltozott, de a letöltési sebesség gyakorlatilag ugyanaz maradt.

Vegye figyelembe, hogy a sebesség változhat, ha a protokollokat módosítja. A fenti tesztekhez a protokollokat és a beállításokat alapértelmezésben tartottuk. Az egyik számítógépen nem sikerült a TorGuard működtetnie néhány protokoll és beállítás megváltoztatása nélkül. Ez nagyon befolyásolta a sebességet.

Sebesség napi használat közben

A TorGuard használata nem befolyásolta a szokásos böngészési sebességünket. Nem észleltünk különbséget a közösségi média és más webhelyek napi használata során.

A TorGuard-nal történő streaming jól ment. Néhány streaming szolgáltatásnál a betöltés valamivel tovább tartott. Összességében a videókat és a zenét nagyobb problémák nélkül továbbadhattuk volna.

A letöltés a TorGuard erős oldala. A letöltési sebesség nem veszíti el, amint azt a sebességteszteknél látta. A torrent letöltése nem jelent problémát ezzel a szolgáltatóval.

A játék sem volt probléma. Annak ellenére, hogy volt némi késés, nem volt idegesítő a tesztelt játék számára. Egyes online játékok esetében ez azonban nagyon különbözhet. Ha sokat játszik, mindig érdemes kipróbálni a VPN-t a kedvenc játékával, mielőtt feliratkozol.

Összegzés sebessége TorGuard

 • Jó letöltési sebesség az egész oldalon
 • A napi használat során nincs észlelhető sebességkülönbség
 • A sebesség megváltozik, ha meg kell változtatnia a beállításokat
 • Előfordulhat, hogy néhány nehezebb játékkal késik a show

Biztonság – Mennyire biztonságos a TorGuard?

Mivel ez a szolgáltató a névtelen letöltésre összpontosít, alapvető fontosságú, hogy vízmentes biztonsági rendszerük működjön. A TorGuardnak sok biztonsági lehetősége van, és úgy tűnik, hogy semmilyen naplót nem vezet.

jegyzőkönyvek

A TorGuard támogatja az OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP és iKEV2 protokollokat. A legjobb biztonság érdekében azt tanácsolják, hogy mindig használja az OpenVPN protokollt.

A Torguard 256 bites titkosítást használ, és az általuk hívott „lopakodásvédelmet” a mély csomagmegfigyelési zavarok ellen nyújtja. Ilyen módon biztonságosan férhet hozzá az internethez.

Ráadásul rendelkeznek egy kill kapcsolóval, amely biztosítja, hogy az adatai nem kerülnek nyilvánosságra, amikor elveszíti a kapcsolatot.

Naplózás és adatvédelem

A TorGuard szerint nem tartanak forgalmi, csatlakozási vagy IP-naplókat. A szolgáltató az Egyesült Államokban található. Az USA Ausztria, Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között az Öt Szem hírszerző szövetségének része. Ez azt jelenti, hogy az összegyűjtött információk cseréje révén segítik egymást a nyomozásokban. Ez azonban nem igazán számít, ha a TorGuard nem vezet naplókat, mert akkor nincs megosztani.

Milyen információra van szüksége a TorGuard-nak?

A TorGuard-fiók létrehozásához csak érvényes e-mail címre és hozzáférésre van szüksége a fizetési módok egyikéhez. Mindaddig, amíg megbizonyosodik arról, hogy az e-mail címben szereplő név semmilyen módon nem vezet vissza Öntől, névtelen maradhat. A TorGuard semmilyen más elérhetőséget nem kér.

Ha teljesen anonim akar maradni, a TorGuard lehetőséget kínál arra is, hogy bitcoin-nal fizetjen. Más fizetési módok, mint például a hitelkártya vagy a PayPal, felfedik személyazonosságát a TorGuard számára. Ha bitcoinnal fizet, akkor teljesen anonim maradhat.

Következtetések biztonsága TorGuard

 • A TorGuard 256 bites titkosítást kínál
 • Van egy kill kapcsolójuk arra az esetre, ha elveszítheti TorGuard kapcsolatát
 • A TorGuard szerint nem vezetnek naplókat
 • Támogatják az OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP és iKEV2 protokollokat
 • Csak egy e-mail címre van szüksége a fiók létrehozásához

Használhatóság – Mennyire felhasználóbarát a TorGuard?

Megvizsgáltuk, hogy a TorGuard felhasználóbarát-e. Megvizsgáltuk a weboldalt, a telepítési folyamatot, a szoftvert, a fizetési módokat és az ügyfélszolgálatot. Megállapítottuk, hogy elég nagy különbség lehet a TorGuard VPN felhasználói élményei között. Noha mások számára tökéletesen működik, mások számára ez elég harc lehet. Ha a szolgáltatás nem működik azonnal, akkor a felhasználóbarátság még fontosabb.

A Torguard honlapja

A TorGuard weblap nagyon tiszta és minimalista. Megtalál egy honlapot, amely tartalmazza az összes alapvető információt. Az oldal tetején található fülek a kínált termékekhez vezetnek: Névtelen VPN, Anonim proxy, Üzleti VPN, E-mail és Router. Amikor rákattint a „router” -re, új ablak nyílik meg a router webáruházával. Az utolsó lap a „Vásárlás most” fül, amely a boltjához vezet. Ha már van fiókja, itt található a fiókja. Fiókoldalán kezelheti fiókját.

A TorGuard weboldala

A webhely világosnak tűnik, de ha konkrétabb információkat keres, ezeket néha nehéz megtalálni. A webhelynek nincs keresési funkciója, ami túl rossz, mert nehéz bizonyos információkat megtalálni.

Minimális információt kínálnak kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatban. A blogrészben bővebb információ található, de ezt nagyon nehéz keresni és navigálni.

Keresősáv helyett az ügyfélszolgálati csevegődobozt használhatja a szükséges információk beszerzéséhez.

A TorGuard telepítése

A TorGuard telepítése az eszközökre nagyon egyszerű.

A számítógépen bejelentkezhet a weboldalra, és áttekintést nyújt a letölthető programokról. Az okostelefonon elutazhat az App Store-ba, és innen letöltheti alkalmazásukat.

A TorGuard telepítése:

 1. Válasszon egy TorGuard előfizetést, amely tetszik, a TorGuard webhelyen.
 2. A szükséges információk kitöltésével fejezze be a fizetési eljárást.
 3. Töltse le a programot / alkalmazást a készülékére.
 4. Jelentkezzen be fiókja adataival.
 5. Válassza ki a kívánt protokollokat, vagy hagyja az alapértelmezett beállításokon.
 6. Nyomja meg a connect gombot, és élvezze a TorGuard játékot.

Amikor megpróbáltunk bejelentkezni az alkalmazásba, értesítést kaptunk arról, hogy a jelszó nem volt helyes, annak ellenére, hogy biztosak voltunk benne, hogy a helyes jelszó volt. Meg kell jegyeznünk, hogy ez nyilvánvalóan gyakrabban fordul elő a TorGuard felhasználók számára. Felvetettük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és nagyon segítőkészek voltak. A probléma megoldásához meg kellett változtatnunk a jelszót, mielőtt hozzáférhetnénk az alkalmazáshoz. Ez azt is jelentette, hogy a számítógépen is meg kellett változtatnunk az információkat.

A TorGuard megjelenése és könnyű kezelhetősége

Az alkalmazások kissé nehézkes megjelenése némi fejlesztési teret hagy. Lehet, hogy kissé elavultnak érzi magát, ami nem rossz, csak kevésbé vonzó. Az alkalmazás megjelenít néhány olyan dolgot is, amelyeket a legtöbb felhasználó nem ért meg vagy kell. Ezek a lehetőségek zavarják az eszközt, amely nélküle tisztább és áttekinthetőbb lenne. Azonban minden olyan funkció elérhető, amelyre a szokásos felhasználóknak szükségük van, például a „kiszolgáló kiválasztása” gombra és a tiszta „csatlakozás” és „leválasztás” gombra..

A mobil alkalmazás kissé tisztább, de hiányzik a TorGuard PC-hez való alkalmazás néhány funkciója. Egy szokásos felhasználó nem hagyja ki ezt a lehetőséget, de egy biztonsági őrület.

Árképzés és fizetési módok

A féléves és éves TorGuard előfizetés költségei havi 5 dollárra csökkennek. A negyedéves előfizetés havi 6,70 dollárra csökken, a havi előfizetés pedig a legdrágább, havi 9,99 dollárral. Amint az az alábbi képen látható, nincs különbség a szolgáltatások között, amelyeket a különféle tervekkel kapsz, az egyetlen különbség az előfizetés hossza.

7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így ha nem elégedett a szolgáltatással, visszatérítheti pénzét.

Névtelen VPN tervek

A TorGuard a következő fizetési módokat kínálja:

 • Bankkártyák
 • PayPal
 • Bitcoin és más kriptovaluták
 • Sok más lehetőség a fizetési falon keresztül

A TorGuard több mint 80 különféle fizetési lehetőséggel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg megtalálja az Ön számára megfelelő fizetési módot.

Vevőszolgálat

Mivel a TorGuard webhelyén nem túl könnyű navigálni az ügyfélszolgálaton, ez még fontosabb. A LiveChat szolgáltatással könnyebb az utat megtalálni a webhelyen, mint az, ha valamit saját magának keres. Van egy 24 órás ügyfélszolgálat. Néha közvetlenül beszélgethet valakivel, ami kedves és legtöbbször jól működik. Más pillanatokban ki kell töltenie a személyes adatait, mielőtt valakivel beszélgetne. Ez nagyon bosszantó lehet, ha nem akarja megosztani ezeket az információkat.

A LiveChat kezdő vége

A LiveChat-on viszonylag gyors válaszokat kap, és az emberek, akikkel beszélgettünk, nagyon udvariasak voltak.

Jegyet is benyújthat a TorGuard ügyfélszolgálathoz vagy a TorGuard értékesítési vagy társult ügyfélszolgálathoz. Amikor ezt megteszi, kitölti a már meglévő információkat (ha már használja a szolgáltatást). A kérdés alátámasztására képeket és képernyőképeket is hozzáadhat jegyéhez. Nyilvánvalóan megpróbálták ezt a lehető legkényelmesebbé tenni a felhasználó számára.

Ha az alapértelmezett beállítások nem működnek a készüléken, az ügyfélszolgálat segíthet a beállítások és a protokollok olyan módon történő megváltoztatásában, amely az eszközére működik. Ez azonban azt jelenti, hogy nem mindenkinek van azonos választási lehetősége a beállításokban és a protokollokban. Ezért a legjobb volna a 7 napos pénz-visszatérítési időszakot használni annak tesztelésére, hogy a szolgáltatás az összes eszközén működik-e.

Következtetés használhatóság TorGuard

 • A Torguard webhely jobb lehet.
 • A TorGuard telepítése meglehetősen egyszerű.
 • A szoftver elavultnak tűnik, de jól működik.
 • A TorGuard több mint 80 fizetési lehetőséget kínál.

Szerverhálózat TorGuard

A TorGuard nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Sőt, külön díj ellenében külön IP-címeket kínálnak.

Szerverek száma és helyek

A TorGuard több mint 3000 szerverrel rendelkezik több mint 50 országban. Ez a hatalmas kiszolgálói ajánlat szépen eloszlik az egész világon. Nevezetesen, hogy Szaúd-Arábiában, Egyiptomban és Vietnamban vannak szervereik, amelyeket általában nem látsz más VPN-szolgáltatásokkal. Ha kifejezetten szervert keres ezen országok egyikében, akkor a TorGuard lehet a VPN az Ön számára.

Kiválaszthat egy szervert a csatlakozás előtt. Az alkalmazás megmutatja azokat a kiszolgálókat, amelyek elérhetők a kiválasztott protokollokhoz és beállításokhoz.

TorGuard szerverek

Dedikált IP-cím

A TorGuard dedikált IP-cím szolgáltatást kínál. Ez azt jelenti, hogy kap egy IP-címet, amelyet hozzárendel, amelyet csak Ön fog használni. Általában a VPN-sel csak azokra a IP-címekre férhet hozzá, amelyeket megosztott másokkal. Általában ez nem igazán számít. Néhány streaming szolgáltatás azonban most felismeri az egy IP-cím felhasználói mennyiségét és blokkolja ezeket a címeket. A Netflix földrajzi korlátozásainak megkerüléséhez dedikált IP-re van szüksége a TorGuard előfizetéshez.

Ráadásul normál előfizetéssel válthat a különböző IP-címek között. Egyes webhelyek ezt észreveszik, és személyes azonosításuk további ellenőrzését kérik annak ellenőrzésére, hogy valóban Ön próbál-e elérni webhelyét. Ha dedikált IP-címet használ, akkor mindenkor ugyanazon IP-címről fog hozzáférni a webhelyükre, ez nem okoz gyanút.

Miután befizette a dedikált IP-t, vegye fel a kapcsolatot a TorGuard ügyfélszolgálatával a kívánt helyen. IP-címet adnak a választott országban. Időnként új IP-ket kell megrendelniük, vagyis lehet, hogy 1 vagy 2 napot kell várnia.

A TorGuard ezeket a dedikált IP-címeket is „streaming IP-knek” hívja. Egy dedikált IP-cím havonta 7,99 USD-t térít vissza, a VPN-előfizetés költségein felül.

Összegző szerverhálózat, TorGuard

 • A TorGuard több mint 3000 szerverrel rendelkezik
 • A szerverek több mint 50 országban vannak elosztva
 • A TorGuard dedikált IP-címeket kínál

A TorGuard lehetőségei

A szokásos VPN szolgáltatások mellett a TorGuard számos extrát kínál. Az alábbiakban információkat talál a vállalkozások TorGuard-ról és azok speciális előre felvillanott útválasztóiról.

TorGuard és Netflix

A TorGuard nem garantálja a Netflix-hez való hozzáférést rendszeres szolgáltatásuk révén. Kínálnak dedikált IP címet, amelyen keresztül hozzáférhet a Netflixhez. A dedikált IP-cím többletköltségbe kerül. A VPN-szolgáltatók számára, amelyek felülmúlják a Netflixet, tekintse meg a Netflix VPN-kkel kapcsolatos cikket.

TorGuard és a torrentek

A TorGuard lehetővé teszi a torrentek letöltését peer-to-peer hálózatokon keresztül. Azt mondják, hogy nem blokkolják az ilyen típusú forgalmat. A TorGuard jó VPN-szolgáltatás letöltésre, és keményen dolgozik a letöltési sebesség javításán. A TorGuard-nal végzett teszteléseinkben késedelem nélkül letölthetjük a fájlokat.

TorGuard vállalkozások számára

A TorGuard speciális terveket dolgoz ki a vállalkozások számára. Az üzleti VPN-csomagokban a TorGuard számos fiókot és titkosított e-mail fiókot kínál. Sőt, ezek a tervek dedikált IP-címekkel is rendelkeznek. Az üzleti tervek mindent tartalmaznak, amit a szokásos tervek tesznek, és így tovább. Például kap egy dedikált fiókkezelőt, aki segít bármilyen kérdésben.

Sőt, minden üzleti tervhez tartozik egy egyszerű adminisztrációs panel. Ezzel a panelen fiókokat adhat hozzá és távolíthat el a hálózatából.

üzleti vpn felhasználói menedzsment

TorGuard útválasztók

A TorGuard weboldalon előzetesen átvillogott útválasztókat is megvásárolhat. Ideális a VPN telepítése az útválasztóra, ha az összes eszközt egyszerre szeretné megvédeni. Népszerű márkák, például a Netgear, a TP-link és az Asus útválasztóit árusítják. Az útválasztók 30 napos ingyenes TorGuard VPN szolgáltatással érkeznek. Ezek az útválasztók ideálisak, ha egyszerű eszközt keres minden eszköz egyidejű védelmére.

R7000-300

Következtetési lehetőségek TorGuard

 • A Netflix normál TorGuard előfizetéssel nem nézhető meg.
 • Torrentokat letölthet a TorGuard segítségével.
 • A TorGuard előzetesen átvilágított útválasztókat kínál webhelyén.
 • A TorGuard előfizetési terveket kínál vállalkozások számára.

Következtetés – tapasztalataink a TorGuard-szal

Előnyök
Hátrányok
Könnyen kezelhetőNem működik automatikusan minden eszközön
Könnyen telepíthetőNehéz böngészni a webhelyen
Gyors letöltési sebességA Netflix nem nézhető
Töltse le torrentekkelClunky szoftver
Dedikált IP-címek
Rengeteg választás a szervereknél
7 napos pénz-visszafizetési garancia

A TorGuard jó VPN szolgáltató a torrent letöltéséhez. A sebesség jó, különösen a letöltéshez. Nem vezetnek naplókat, és úgy tűnik, hogy biztonságos VPN. Megállapítottuk, hogy szolgáltatásunk felhasználóbarát jellege változik. Webhelyük minden bizonnyal jobb lehet, és egyik eszközünk számára nehéz volt az alkalmazás működését elérni. Az ügyfélszolgálat segítségével sikerült megoldanunk, de nem tudtuk kihasználni az összes protokollt és beállítást.

A TorGuard nagyszámú szerverrel rendelkezik, és dedikált IP-címet kínál. Szüksége lehet erre, mert a szokásos szolgáltatásukkal nem lesznek képesek hozzáférni az olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix. Plusz oldalról szolgáltatásokat kínálnak vállalkozásoknak és előre elkészített útválasztóknak, amelyeket előfizetéssel kombinálva is használhat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me