Surfshark Review (2020): Kiváló új VPN! | VPNOverview

Surfshark beszámoló (2020) – Kiváló VPN kiváló áron

A Surfshark egy viszonylag új VPN-szolgáltató, amely az elmúlt hónapokban gyorsan kedvencévé vált. Ez a VPN-szolgáltatás 2018-ban indult, és a Brit Virgin-szigeteken található. A Surfshark-ba való gyors betekintés azt mutatja, hogy székhelyük valóban ott található, de valószínű, hogy az Egyesült Királyságból, egy öt szemmel rendelkező országból működnek..


A Surfshark egy erőteljes titkosítással és nagyon felhasználóbarát szoftverrel rendelkező VPN. Alacsony áraik és felhasználóbarátságuk miatt a Surfshark fantasztikus VPN-ként működik. Kétségkívül ez az induló már párhuzamos olyan hosszú távú bajnokokkal, mint az ExpressVPN, NordVPN vagy a CyberGhost.

Műszaki adatok Surfshark

 • Egyidejű kapcsolatok: Határ nélül
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollok: OpenVPN, IKEv2
 • Naplózási politika: Nincs napló
 • szerverek: 1040 szerver 61 országban
 • Ár: Havonta 1,99 dollártól
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Sebesség – milyen gyors a Surfshark?

Alapvető fontosságú egy olyan VPN-fiók használata, amely nem befolyásolja az internet sebességét. Azok a VPN-k, amelyek biztosítják a letöltési és feltöltési sebesség nagy részének fenntartását, lehetővé teszik a VPN előnyeinek élvezését anélkül, hogy veszélybe sodornák az internetes sebességet. Ha azonban a VPN lassú, akkor használhatatlanná válik. Más szavakkal: a sebesség VPN-t eredményezhet vagy megszakíthat. Annak érdekében, hogy következtetéseket vonjunk le a Surfshark teljesítményéről, több sebesség-teszttel végeztük a Surfshark kiterjedt kutatását. A VPN-t a napi használat során is teszteltük. Az eredményekről az alábbiakban olvashat.

Sebességteszt eredményei Surfshark

Ezek a sebesség-teszt eredmények, amelyeket a Surfshark tesztelésekor találtunk. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek az eredmények mindig változnak a tartózkodási helyétől, az internetszolgáltatótól és a napszakotól függően. Annak érdekében, hogy ezeket a változókat figyelembe lehessen venni, referenciaértékként beépítettük a saját kapcsolatunk sebességének tesztelését is a VPN nélkül..

Sebesség VPN nélkül (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Nincs VPN

Ezek a saját VPN nélküli kapcsolatunk Speedtest.net eredményei.

Sebesség helyi szerverrel (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Hollandia

Ezek a leggyorsabb.net kapcsolatunk eredményei, amikor a leggyorsabb Surfshark VPN szerverhez kapcsolódtunk, amely a legközelebb áll a tesztelési helyünkhöz. Ezt a tesztet elvégeztük, hogy megmutassuk a sebességet, amelyet elérhet a kiszolgáló az Ön tartózkodási helye közelében (természetesen az adattól függően is). Minél közelebb van a szerver az aktuális helyzetéhez, annál kisebb a kitérő az adatoknak, hogy áthaladjanak ezen a szerveren, ami azt jelenti, hogy a sebesség késése általában kisebb.

Sebesség távoli szerverhez csatlakoztatva (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest USA

Ezek a leggyorsabb.net kapcsolatunk eredményei, amikor egy véletlenszerű Surfshark VPN szerverhez kapcsolódunk, amely távol van tőlünk (ebben az esetben az Egyesült Államokban)..

Mint láthatja, az internet sebessége csökken, amikor a Surfshark-ot használjuk. Helyi Surfshark szerverünk valamivel magasabb ping-kal rendelkezik, és kissé lassabb a letöltési és feltöltési sebesség. A távoli szervereknél ez a különbség nagyon jelentős, mivel a ping csúcs és különösen a feltöltési sebesség drasztikusan csökken.

Felhívjuk figyelmét: ez nem azt jelenti, hogy az amerikai szerverek minősége rosszabb, mint a helyi szervereinknél. Ez csak azt mutatja, hogy a tőled távol eső kiszolgálók jobban befolyásolják a sebességet, mint a közeli kiszolgálók. Az amerikai szerver továbbra is nagyon jó minőségű, és tökéletesen alkalmas az American Netflix figyelésére.

Sebesség napi használat közben

A teszteredmények miatt, különös tekintettel az amerikai szerverre, kétségeink merültek fel a Surfshark teljesítményével kapcsolatban, amikor az internetes sebességet vizsgáltuk. Meglepő módon a VPN fantasztikusan működött a mindennapi használat során. A Surfshark szörfözésével, a Netflix nézésével, a torrentek letöltésével és az online játékok játékával teszteltük, és ez minden alkalommal meglepte minket.

Böngészés közben egyáltalán nem vettem észre a Surfshark hatását az internetes sebességre. A gyorsan betöltött webhelyek, valamint az e-mail küldés, a mellékletek letöltése és a közösségi médiában való böngészés mind nagyon gyorsan mentek. Videókat sem a YouTube-on, sem a Netflix-en nézünk. A Netflix még gyorsabban pufferolódott, mint más VPN szolgáltatók esetében. Ez nagyon figyelemre méltó, ha figyelembe vesszük a sebesség-teszt eredményeit. Mindazonáltal magabiztosan mondhatjuk, hogy a Surfshark kiválóan működik az adatfolyam-közvetítésben (különösen a Netflix).

A torrent letöltése is könnyedén megtörtént. Rövid idő alatt sikerült letöltenünk a viszonylag nagy fájlokat. Sőt, Surfshark még észrevette, hogy egy torrent programot használunk, és automatikusan átváltunk egy normál VPN szerverről egy speciális P2P szerverre a letöltés megkönnyítése érdekében. Azt találtuk, hogy ez nagyon felhasználóbarát.

Hasonlóképpen, a játék során sem tapasztaltunk késést. A helyi és az amerikai szervereket észrevehető késések nélkül is felhasználtuk. Online első személyes lövöldözős játék közben semmi különbséget nem észleltünk a reakciósebesség szempontjából.

Követési sebesség Surfshark

A sebességteszt eredményei nem voltak fantasztikusak, de nem voltak sem rosszak. A mindennapi használat során nem tapasztaltunk problémákat. Bizonyos helyzetekben a Surfshark még gyorsabbnak bizonyult, mint a többi VPN szolgáltatónk. Tehát összesítve, ezek a megállapítások:

 • A Surfshark VPN-je nagy internet-sebességgel rendelkezik mindennapi használat során
 • A sebességtesztek enyhe és ésszerűen erős csökkenést mutatnak mind a feltöltési, mind a letöltési sebességnél
 • Véleményünk szerint a Surfshark egy átlagos hálózati sebességgel rendelkező VPN, köszönhetően fantasztikus teljesítményüknek a mindennapi használat során

Biztonság – Mennyire biztonságos a Surfshark?

Az internetes biztonság lehet a legfontosabb tényező a VPN kiválasztásakor. Ez a tényező nagyon örülünk a Surfshark-nak. A Surfshark minden szükséges óvintézkedést megtesz a biztonságos kapcsolat garantálása érdekében. Az erős titkosítási protokollokkal ellátott biztonságos szerverek mellett lehetőségük nyílik arra is, hogy egyszerre két VPN-kiszolgálón keresztül csatlakozzanak (MultiHop). Ez azt jelenti, hogy még biztonságosabb leszel. A Surfsharknak van egy kill kapcsolója is. Miután aktiválta ezt, és a VPN-kapcsolat megszakad, adatait nem továbbítják online, amíg a kapcsolat helyre nem áll. Így továbbra is böngészhet és letölthet anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a kíváncsiskodó szem miatt.

Ezenkívül a Surfshark a Brit Virgin-szigeteken található, amely nagyon biztonságos hely minden VPN-szolgáltató számára. Az egyetlen hátránya, hogy úgy tűnik, Nagy-Britanniából működnek, ahol az adatvédelmi törvények nem olyan jók, mint gondolnád. Ez az oka annak, hogy a Surfshark nem adhat tökéletes pontszámot a biztonságért. Ennek ellenére ez a VPN általában biztonságosabb, mint a legtöbb más, különösen a Free VPN-ek.

jegyzőkönyvek

A Surfshark kizárólag a két legbiztonságosabb protokollt használja: az OpenVPN és az IKEv2. Bár ez azt jelenti, hogy korlátozott számú protokoll választható, az általuk kínált protokollok nagyon erősek. Nyilvánvalóan nem hajlandók veszélyeztetni a felhasználókat.

Surfshark Protocols

Naplózás és adatvédelem

A Surfshark „nincs naplózás” irányelve. Mindent megtettek annak érdekében, hogy a VPN működéséhez minél kevesebb személyes információt kérjen rólad. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs szükségük információkra. Csakúgy, mint a legtöbb más szolgáltatóhoz, számla- és fizetési információk létrehozásához is szükségük lesz az Ön e-mail címére, hogy feldolgozhassák a kifizetéseket. Erről bővebben később.

Másodszor, a Surfshark – a legtöbb VPN-hez hasonlóan – bizonyos információkhoz is igényel szolgáltatást. Például anonimizált információkat használnak, hogy nyomon követhessék szerverük elfoglaltságát, és megvizsgálják, van-e kapcsolattartási probléma. Ezek a problémák nem nyomon követhetők egy adott felhasználótól, és csak szervereik és szolgáltatásaik általános használatára vonatkoznak. Ezenkívül úgy tűnik, hogy a Surfshark nem tart naplót. Mint korábban említettem, szigorú „naplómentesség” politikájuk van, és a szabályozásukban nem találtak semmit, amely ellentmond ennek.

Milyen információra van szüksége a Surfshark-nak?

A Surfshark-fiók létrehozásához csupán annyit kell tennie, hogy megadja a VPN-nek az Ön e-mail címét és jelszavát. Ezért ha biztos abban, hogy egyik sem tartalmaz semmilyen információt rólad, akkor jó vagy. Ha még anonimabban kíván maradni, azt javasoljuk, hogy fizetjen egy anonim szolgáltatáson keresztül, például a Bitcoin segítségével. Ha inkább egy olyan szolgáltatással fizet, mint a PayPal, akkor a fizetés befejezéséhez meg kell osztania néhány információt a PayPal-fiókjáról..

Következtetések biztonsága Surfshark

Azt találtuk, hogy a Surfshark viszonylag biztonságos VPN-szolgáltató. Az egyetlen hátránya, amelybe belefutottunk, olyan dolgok, amelyekkel minden VPN küzd. Éppen ezért a következő következtetésekre jutottunk a Surfshark biztonságáról:

 • A Surfshark székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, de úgy tűnik, Nagy-Britanniából működnek, ami nem ideális
 • A Surfshark egy biztonságos VPN, nagyon erős titkosítási protokollokkal (OpenVPN és IKEv2)
 • A Surfshark nem vezet naplókat
 • Fizethet a Bitcoin segítségével Surfshark-fiók létrehozásához, és csak meg kell adnia számukra e-mail címét és jelszavát
 • A Surfshark nem nyomon követi az egyes felhasználói adatokat, hanem anonimizált információkat használ a kiszolgálói terhelés meghatározására és a lehetséges kapcsolódási problémák felismerésére.

Használhatóság – Mennyire felhasználóbarát a Surfshark?

A Surfshark kitűnő felhasználói barátságossággal. Szoftverük nagyon könnyen használható, mivel van néhány szuper kényelmes lehetősége. Ezen felül ügyfélszolgálatuk nagyon egyszerűen elérhető, ha végül bármi segítségre van szüksége.

A Surfshark honlapja

A Surfshark honlap egy kicsit emlékeztet bennünket a NordVPN webhelyére. A weboldal jól szervezett, nem túl elfoglalt, és az összes rendelkezésre álló információ könnyen elérhető. A legfontosabb információk mellett, mint például a felső sávban szereplő szolgáltatások és árképzés, a láblécben talál egy linket a GYIK-ra. A GYIK rész szintén egyértelműen fel van építve. A Surfshark olyan szolgáltató, amely teljes egészében arra koncentrál, hogy a fontos információkat a lehető leghatékonyabban megismerje olvasóinak és felhasználóinak.

Ebből a célból a weboldal „Fiókom” részét a lehető legegyszerűbben megőrizték. Van néhány gomb a szoftver letöltése az egyes eszközökre és operációs rendszerekre. Azt is láthatja, mikor érkezik előfizetése, és van egy gomb a jelszó megváltoztatásához, és egy gomb a kijelentkezéshez. Ennek eredményeként nagyon egyszerű a Surfshark-fiók kezelése.

Surfshark Képernyőkép Fiók Pagina

A Surfshark telepítése

A Surfshark telepítési eljárása hihetetlenül egyszerű és egyszerű. Mobil eszközökön letöltheti a VPN alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Playből. Mac vagy PC esetén egyszerűen kattintson a megfelelő ikonra a webhelyen.

A tényleges telepítés így jár:

 1. Válasszon előfizetést és végigmenjen a megrendelés lépésein
 2. Belépés a Surfshark webhelyre
 3. Kattintson az operációs rendszer ikonjára
 4. Nyissa meg a .exe fájlt letöltötte
 5. Menjen végig a telepítővarázsló lépésein
 6. Nyissa meg a Surfshark szoftvert a hiperhivatkozásra kattintva
 7. Belépés a fiókjához létrehozott bejelentkezési adatokkal
 8. Ha szeretne, válassza ki a szervert, majd engedélyezze a Surfshark alkalmazást

A Surfshark megjelenése és könnyű kezelhetősége

Surfshark szoftver

A Surfshark szoftverének megjelenése és könnyű kezelhetősége lehet a VPN egyik legjobb tulajdonsága. Miután bejelentkezett, számtalan opció és beállítás nem fog elárasztani. Ehelyett csak azokat a dolgokat jeleníti meg, amelyek az átlagos VPN-felhasználó számára fontosak. Minden opció és beállítás egyértelmű leírást tartalmaz, és az összes menüben könnyű navigálni.

A Surfshark nem követeli meg, hogy manuálisan válassza ki a megfelelő szervert az online cselekedeteihez. Csatlakozzon egyszerűen a Surfshark VPN-hez, és ez automatikusan felismeri, ha például egy torrentet kíván letölteni. Ebben az esetben nem kell manuálisan kiválasztania a P2P-kiszolgálót, mivel a program ezt megteszi az Ön számára. Sőt, úgy tűnik, hogy az összes amerikai szerver együttműködik a Netflix-szel, és könnyedén beállíthat egy dupla VPN-alagutat. Ezek a különálló elemek teszik a Surfsharket nagyon jól teljesítő és felhasználóbarát VPN-ként.

Surfshark és Linux

A Surfshark Linux felhasználók számára is elérhető. Pontosabban, a terminál alkalmazás elérhető az Ubuntu és a Debian felhasználók számára. Sajnos ez csaknem olyan sok, mint néhány olyan versenytársnál, mint a NordVPN és az ExpressVPN. Más disztrók felhasználói azonban manuális OpenVPN szervereket is használhatnak. Az alábbiakban röviden összefoglalhatjuk a SurfShark Debian rendszeren történő használatának tapasztalatait.

A Linux felhasználók számára elérhető kiszolgálók száma kissé korlátozott a Surfshark teljes szerverhálózatához képest. Az 1040+ szerver helyett a Linux felhasználók mintegy 102 szerverhez férnek hozzá, 61 országban elterjedve. Sajnos a kapcsolat minősége nagyon erősen függ attól, hogy melyik szervert választja. A Surfshark egyes szerverei versenyezhetnek a legjobb VPN-szolgáltatókkal. Másoknak alig sikerül elérni a teljes internetsebesség egynegyedét. Mint ilyen, feltétlenül végezzen gyorssebesség-tesztet, amikor csatlakozik egy új szerverhez, és ellenőrizze, van-e az egyik jó.

Ennél is inkább aggasztó, hogy a Linux-felhasználók általában szenvednek a DNS-szivárgástól vagy az átlátszó proxykől, miközben a Surfsharkhoz kapcsolódnak. Ez a probléma megoldható, ha különösen hozzáértő a Linux, vagy az ügyfélszolgálat segítségével. Ennek ellenére a problémanak elsősorban nem szabad felmerülnie.

A felhasználóbarátság azonban jó. A telepítés egy darab sütemény, és a megtanuló parancsok kiválasztása korlátozott és intuitív. A Surfshark számos rendkívüli kiegészítő funkciót is tartalmaz, mint például a rendelkezésre álló legjobb szerver automatikus kiválasztása, kill kapcsoló, multi-hop, valamint az UDP és a TCP kiszolgálók közötti könnyű váltás képessége. Sajnos ezek a kiegészítő szolgáltatások nem teszik ki a DNS-szivárgásokat, az átlátszó proxykat és a rendelkezésre álló szerverek egyenetlen minőségét. Sőt, ezek a szolgáltatások gyakran nem is érhetők el. Mindezen negatívok miatt a SurfShark nem szerepel a legjobb VPN-ek listáján a Linux számára.

Árképzés és fizetési módok

A Surfshark nagyon kedvező árú. Ez az egyik legolcsóbb lehetőség a környéken. A legtöbb VPN-hez hasonlóan engedményt kap, ha hosszabb ideig előfizet. A A havi előfizetés havi 11,95 dollárba kerül, egy Az egyéves előfizetés havi 5,99 dollárt fizet, és a A 2 éves előfizetés havi 1,99 dollárba kerül. A weboldalukon ezek az árak euróban, AUS / CAN dollárban, kínai jüanban és angol fontban is elérhetőek.

Árak Surfshark

Nem számít, melyik előfizetést kap, A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, és az előfizetést korlátlan számú eszközön használhatja. A fizetési módok a következő lehetőségeket tartalmazzák:

 • Hitelkártya (Mastercard, Visa, American Express és Discover Card)
 • PayPal
 • Google Pay
 • Bitcoin és más kriptovaluták (a CoinGate vagy a CoinPayments használatával)
 • sofort
 • Egyéb, helyi fizetési lehetőségek

Vevőszolgálat

A Surfshark kiváló ügyfélszolgálatot nyújt. Amikor kipróbáltuk a csevegési funkciót a saját webhelyükön, egy perc alatt kapcsolatba léptek velünk és egy tényleges alkalmazott segítségével. A problémánk az volt, hogy először nem tudtuk megnézni az American Netflix-et, de az ügyfélszolgálat segíteni tudott nekünk, hogy ezt gyorsan meg tudjuk javítani. Nagyra értékeljük azt a tényt is, hogy valódi emberrel beszélgettünk. Nem kapott automatikus válaszokat egy botról. Ez megkönnyebbülés más VPN-ek ügyfélszolgálatához képest.

Következtetés használhatóság Surfshark

A Surfshark-nal szerzett tapasztalataink alapján a következő következtetésekre jutottunk:

 • A Surfshark nagyon felhasználóbarát VPN
 • A Surfshark szoftvere intuitív és könnyen érthető
 • A fiók létrehozása és kezelése nagyon egyszerű
 • A Surfshark szoftver telepítése egyszerű
 • A Surfshark ügyfélszolgálata gyorsan reagál, és az emberek ténylegesen kezelik őket
 • A Surfshark az egyik legolcsóbb VPN-szolgáltató, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden előfizetésükre

Szerverhálózat Surfshark

A Surfshark kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik: 1040 szerverük van 61 országban és helyszínen. Ez nagyon kényelmes a földrajzi blokkok megkerülésére. A legtöbb országban több szerverük van. Különösen az USA szerverei vannak, valószínűleg biztosítva, hogy a Netflix továbbra is működjön ezen az országon.

Ezenkívül a Surfshark összes szervere P2P-barát. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön P2P-kiszolgálót választania, ha például torrenteket szeretne letölteni. Ezenkívül a Surfshark lehetőséget ad arra, hogy egyszerre két VPN szerverhez csatlakozzon (MultiHop). Az adatokat nem egy, hanem két VPN-kiszolgálón keresztül küldi el. Ez növeli online biztonságát és névtelenségét. A Surfshark összes szervere nem támogatja ezt. Ehelyett tizenhárom előre kiválasztott két szerver kombináció létezik, amelyeket használhat. Ezek közül háromnak van kilépési kiszolgálója egy amerikai szerver. Ez nagyon hasznos sok földrajzilag korlátozott tartalom, például a Netflix amerikai verziójának feloldásához, miközben extra biztonságos.

Szerverek száma és helyek

A Surfsharknak 1040 szervere van 61 helyszínen. Ezek a helyek a következő országokban vannak elosztva:

Föld
Albánia
Ausztrália
Ausztria
Belgium
Bosznia és Hercegovina
Brazília
Bulgária
Kanada
Chile
Horvátország
Costa Rica
Horvátország
Ciprus
Cseh Köztársaság
Dánia
Észtország
Finnország
Franciaország
Németország
Görögország
Hong Kong
Magyarország
Izland
India
Indonézia
Írország
Izrael
Olaszország
Japán
Kazahsztán
Lettország
Líbia
Luxemburg
Malaysia
Moldova
Hollandia
Új Zéland
Nigéria
Észak-Macedónia
Norvégia
Paraguay
Lengyelország
Portugália
Románia
Oroszország
Singapore
Szerbia
Singapore
Szlovákia
Szlovénia
Dél-Afrika
Dél-Korea
Spanyolország
Svédország
Svájc
Taiwan
Thaiföld
pulyka
Ukrajna
Egyesült Arab Emírségek
Egyesült Királyság
Egyesült Államok
Vietnam

Dedikált IP-cím

A Surfshark eddig nem nyújt lehetőséget arra, hogy külön IP-címet kérjen. Általában ugyanarra a szerverre és azonos IP-címre fog csatlakozni, amikor egy adott kiszolgálót választ. De ez nem mindig van így: ha az „optimális hely” opciót választja, akkor valószínű, hogy minden alkalommal más szervert fog kapni. Ennek oka az, hogy a Surfshark megvizsgálja a különböző szerverek forgalmának mennyiségét, és kiválasztja azt a kiszolgálót, amely az adott pillanatban legjobban működik.

A legfrissebb frissítéssel azonban a Surfshark néhány statikus IP-címmel rendelkező kiszolgálót adott hozzá. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a szervereknek az IP-címe mindig azonos lesz. Bár nem javasolnánk ezek használatát ettől a pillanattól kezdve, mert úgy tűnik, hogy megosztottak és nem odaadóak. Elméletben azonban ezeket a szervereket hozzáféréssel lehet elérni olyan webhelyekhez és alkalmazásokhoz, amelyek blokkolják Önt, ha általában eltérő IP-címről jelentkezik be, miközben a Surfshark VPN-alagútja és a titkosítás miatt továbbra is élvezi a hozzáadott védelmet. Nem teszteltük azonban magunknak, hogy ez valóban jól működik-e, ezért nem garantálhatjuk, hogy ez életképes és jó módja annak, hogy hozzáférjünk ezekhez a szolgáltatásokhoz.

Összegző szerverhálózat Surfshark

A következtetésekre jutottunk a Surfshark szerverhálózatával és helyszíneivel kapcsolatban:

 • A Surfshark kitűnő szerverhálózattal rendelkezik, amely 61 helyszínen 1040 szervert tartalmaz
 • Számos amerikai szerver létezik, és úgy tűnik, hogy mind működik a Netflix-rel
 • A Surfshark speciális P2P-kiszolgálókkal rendelkezik, amelyekhez automatikusan kapcsolódik
 • Az adatokat egyszerre két VPN-kiszolgálón keresztül is elküldheti

A Surfshark lehetőségei

A Surfshark a szokásos lehetőségek mellett hasznos extra funkciókat is kínál. Például a Surfshark rendelkezik opcionális kill kapcsolóval, két VPN szerveren keresztül egyidejű csatlakozás lehetőségével (ezt MultiHopnak hívják), egy Whitelister, amely lehetővé teszi bizonyos webhelyek vagy alkalmazások meglátogatását anélkül, hogy először a VPN-t mentenék át, és egy CleanWeb opció, amely blokkolja a hirdetéseket, a követőket és a rosszindulatú programokat. Ráadásul a Netflix és a torrentok is jól működnek a Surfsharkkal.

MultiHop, Whitelister és CleanWeb

Surfshark screenshot MultiHopA Surfshark mindhárom funkciója megfelelően működött, amikor megpróbáltuk őket. A CleanWeb képes volt blokkolni azokat a hirdetéseket, amelyek még a szokásos blokkolóinknál is el tudtak kerülni. A MultiHop opció további biztonságot nyújt, ám negatív hatással van az internet sebességére. Végül is a forgalomnak az egyik helyett két VPN-kiszolgálón kell keresztülmennie. Az alkalmazásokhoz és webhelyekhez biztosított Whitelister lehetővé teszi, hogy a megadott alkalmazásokhoz és webhelyekhez kapcsolódjon, a VPN-kiszolgáló helyett a saját IP-címével. Ez bizonyos körülmények között egyértelműen kényelmessé válhat.

Surfshark képernyőfotó a CleanWeb Whitelister

Ráadásul a Surfshark nemrégiben két új funkciót is hozzáadott: a HackLock és a BlindSearch. A HackLock egy olyan lehetőség, amelyet használhat, amely értesíti Önt, ha e-mailje vagy jelszava veszélybe kerülhet. A BlindSearch a Surfshark válasza a névtelen keresőmotorra, a DuckDuckGo-ra. A HackLock és a BlindSearch azonban még mindig bétaverzióban van.

Surfshark screenshot HackLock BlindSearch

Surfshark és Netflix

A Surfshark célja a Netflix feloldása az összes felhasználó számára. Teszteink során úgy tűnt, hogy az összes amerikai szerver együttműködik a Netflix-szel. Emellett a Surfshark lehetővé teszi a Netflix más helyi verzióinak tartalmához való hozzáférést is. A Surfshark aktívan arra törekszik, hogy tizenöt ország könyvtárait elérhetővé tegye a felhasználók számára. Ezek az országok: az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Franciaország, Németország, Japán, Hollandia, Olaszország, India, Törökország, Brazília, Szingapúr és Norvégia.

Ha más kiszolgálóhelyet használ a Netflix meglátogatásához, akkor automatikusan megkapja a Netflix amerikai (amerikai) verzióját. A webhelyükön a Surfshark megemlíti, hogy bármilyen Netflix könyvtárat megkérdezhet tőle, amelyhez hozzáférni szeretne, de nem szerepel a listáján. Lehet, hogy képesek lesznek feloldani az Ön számára.

Ha továbbra sem érheti el a Netflixet ezzel az okos rendszerrel, ne habozzon kapcsolatba lépni a Surfshark-tal. Ügyfélszolgálatuk élő csevegésük hatékonyan működik, és általában segíthetnek. Lehet, hogy tanácsokat ad Önnek arról, hogy melyik szervert válasszon, vagy megpróbálja megoldani a problémát az oldalukról. Általában képesek néhány perc alatt segíteni. Röviden: a Surfshark nagyon alkalmas streamingre és Netflixre.

Surfshark és a torrent

A Surfshark speciális P2P-kiszolgálóival rendelkezik, amelyek extra biztonságot nyújtanak a torrent letöltése során. Nem kell manuálisan kiválasztania ezeket a kiszolgálókat: automatikusan aktiválódnak a torrent program megnyitásakor. A VPN-kiszolgáló felismeri a P2P-forgalmat, és összekapcsol egy P2P-kiszolgálóval. Azt is feltételezzük, hogy automatikusan csatlakozhat Önnek a MultiHop szerverekön keresztül. Ez további védelmet jelent a kíváncsi szemmel szemben.

Következtetési lehetőségek Surfshark

 • A Surfshark különféle funkciókat kínál, amelyek blokkolják a hirdetéseket, engedélyezik a weboldalak listáját, és fokozott biztonságot nyújtanak
 • Mind az Egyesült Államok, mind más országok szerverei együttműködtek a Netflix-szel
 • Töltse le torrentjeit a Surfshark segítségével biztonságosan és egyszerűen
 • A Surfshark for Linux nem szinte olyan jó, mint a Windows verzió

Következtetés – A Surfshark tapasztalata

Előnyök
Hátrányok
Nagyon könnyű használniA szoftver csak angol nyelven érhető el
Könnyen telepíthetőNincs lehetőség a kiszolgáló kézi kiválasztására
Csak biztonságos protokollok érhetők el, és nincs naplóA kiszolgálók közötti sebességkülönbség elég nagy lehet
Nagyon olcsó
A Netflix minden országban működik
A torrentek letöltése engedélyezett
Kiváló sebesség a rendszeres internethasználat során
Hasznos kiegészítő szolgáltatások, mint például az AdBlocker és a Whitelister
Kiváló ügyfélszolgálat

Ami Surfshark-t illeti, kiváló VPN-szolgáltató, amely megegyezik a mai legnagyobb és legnépszerűbb VPN-sel. Az alacsony árak, a hozzáférhető szoftver és a hasznos kiegészítő szolgáltatások arra késztettek minket, hogy a Surfshark magas rangsorba kerüljünk rangsorunkban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map