PureVPN áttekintés (2020): Olcsó, gyors, egyszerű | VPNOverview

PureVPN áttekintés (2020) – olcsó, gyors, egyszerűen használható

Ebben az áttekintésben a VPN-szolgáltatót, a PureVPN-t fogjuk beszélni. A PureVPN az egyik legismertebb VPN-szolgáltató, amelynek szerverei vannak az egész világon. Ezzel a VPN szolgáltatással az internetes forgalom titkosítva, rejtett és névtelenné válik, miközben megkerülheti a korlátozásokat. A PureVPN tisztességes szolgáltatásként ismert, amely gyors kiszolgálókat kínál és lehetőséget kínál az amerikai Netflix megtekintésére. Emellett megkerülheti az internet korlátozásait a PureVPN segítségével, például cenzúrával olyan országokban, mint Kína, Törökország vagy Oroszország. És a filmek és sorozatok teljes névtelenül letölthetők a torrent segítségével a PureVPN segítségével. Megjegyezzük azonban, hogy a PureVPN-nek a múltban problémái voltak a naplózással, ezért nem tudjuk teljes mértékben megbízni a naplózás nélküli politikájukban.


Műszaki adatok PureVPN

 • Egyidejű kapcsolatok: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollok: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Naplózási politika: Hálózati naplók
 • szerverek: 2000+ szerver több mint 140 országban
 • Ár: Kezdve 1,32 dollárt havonta
 • Pénzvisszafizetési garancia: 31 nap

PureVPN szolgáltatások

Íme a PureVPN legfontosabb jellemzői

 • PPTP, L2TP és SSTP kapcsolatok és 256 bites titkosítás
 • Korlátlan szélessávú és szerverkapcsolók
 • 1 Gbps csatlakozási sebesség
 • Nincs tevékenységi napló, csak a kiszolgálóhoz való hozzáférést jelentik naptáron 5 napig (nem a meglátogatott webhelyek)
 • Akár 5 egyidejű kapcsolat egy fiókban
 • Jelzi, hogy amikor bizonyos adatok nem futhatnak VPN-kapcsolaton keresztül
 • Ingyenes szoftver és alkalmazások Windows, Mac, iOS és Android számára
 • Virtuális útválasztó funkció: ez lehetővé teszi számítógépének olyan VPN-útválasztóvá történő átalakítását, amelyhez akár 10 eszközt csatlakoztathat.
 • Kompatibilis a DD-WRT útválasztókkal, a Smart TV-vel, a Chromecast-nal, az Amazon Fire TV Stick-kel és a Roku-val.
 • 24/7 élő chat-támogatás a hatékony és barátságos munkaadókkal.
 • Rugalmas fizetési lehetőségek
 • 31 napos pénz-visszafizetési garancia

PureVPN Windows

PureVPN és Netflix

A Netflix a közelmúltban harcolt a VPN- és proxy-felhasználók ellen. Leginkább azok a felhasználók, akik az amerikai Netflixet az Egyesült Államokon kívülről akarják használni. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sokkal több filmhez és sorozathoz férjen hozzá.

Szerencsére a PureVPN megoldást kínál erre a problémára. Időnként új amerikai IP-címeket hoznak létre, amelyeket megpróbálnak a Netflix blokádjain kívül maradni, ameddig csak lehetséges.

Ha ezeket a szervereket szeretné használni, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a PureVPN csapattal; tanácsot adnak Önnek, mely szerverek adják a legjobban a Netflix elérését adott pillanatban. A teszt során a hozzárendelt szerver nagyon jól működött. Az első percben a patak minősége ésszerű volt, de egy perc múlva HD formátumban tovább tudjuk közvetíteni az American Netflix-et, csuklás és töltési idõ nélkül. Amellett, hogy streaming az American Netflix, akkor is hozzáférhet a nemzetközi labdarúgó és egyéb sportesemények, ha külföldi vakáció.

PureVPN Netflix

Szerver sebessége

A PureVPN szoftver jól néz ki és jól működik, de a csatlakozási sebesség nagyon jó?

A VPN-kapcsolattal elérhető kapcsolatsebesség néhány tényezőtől függ. A legfontosabb tényezők: a saját kapcsolati sebessége, a használt titkosítás típusa, a VPN-kiszolgáló elhelyezkedése, valamint a saját tartózkodási hely és a kiszolgáló távolsága.

Az általunk tesztelt internetkapcsolat 150mbitos kapcsolat. Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Németországban található szerverekkel a csatlakozási sebesség elérte a 100mbit-ot. Ugyanez vonatkozik majd a legtöbb európai országra. Az USA-val való kapcsolat sebessége körülbelül 70mbit volt. Összességében nagyon elégedettek voltunk a meglévő csatlakozási sebességgel, és úgy gondoljuk, hogy ez elegendő lesz a legtöbb felhasználáshoz. A gyakorlatban észrevehető lassulás nélkül böngészhetünk, nézhetjük a YouTube-ot, a Netflixet és letölthetjük.

PureVPN ár

Ár PureVPN

A PureVPN néhány csomagot kínál. A díj az előfizetés hosszától függ, amelyre feliratkozik. Minél hosszabb az előfizetési időszak, annál kevesebbet kell fizetnie havonta. A PureVPN a következő árakat kínálja:

 • Korlátlan VPN (1 hónap) havonta 10,95 USD
 • Korlátlan VPN (1 év) havonta 5,81 USD
 • Korlátlan VPN (5 év) havonta 1,65 USD

A PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési politikát kínál minden csomagra.

PureVPN biztonság és adatvédelem

A PureVPN néhány erős titkosítási funkcióval rendelkezik. Az egyik legfontosabb a számos VPN titkosítási protokoll támogatása, amely néhány erős protokollt is tartalmaz: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP és IKEv2. Személyesen azt tanácsolnánk az OpenVPN-t 256-bites AES-titkosítással és SHA-1-rel az adatok ellenőrzéséhez, mivel ez sokkal biztonságosabb, mint a többi lehetőség. A PureVPN megoldásokat kínál a DNS-szivárgásokra és az IPv6-szivárgásokra is. Ez bizonyítja, hogy szolgáltatásuk nagyon jó titkosítást nyújt.

Adatok naplózásakor arra kell következtetnünk, hogy a PureVPN bizonyos naplókat rögzít. Ide tartoznak az adatok, például név, e-mail cím, telefonszám (csak bizonyos országok felhasználóitól) és munkamenet-naplók. A munkamenet-naplók regisztrálják a kapcsolat létrejöttének pillanatát és az adathasználatot, nincs tevékenységi napló. Különösen akkor, ha megosztott IP-kiszolgálókat használ, nagyon nehéz lesz visszakeresni az elvégzett tevékenységeket, bár mi inkább azt szeretnénk, ha egyáltalán nincsenek naplók. Ezenkívül a múltban volt egy eset, amikor a PureVPN megosztotta az információkat a hatóságokkal, ami azt jelzi, hogy naplókat vezettek, és hajlandóak megosztani azokat az FBI-val. Annak ellenére, hogy a cég azt állítja, hogy már nem tartanak naplót, ezt nem tudjuk teljes mértékben törölni a memóriából.

Ezenkívül a PureVPN központ Hongkongban található. Itt nincs adatmegőrzésre vonatkozó törvény, tehát a PureVPN nem köteles felhasználói adatokat naplózni.

PureVPN szerver helyek

A PureVPN szervereket kínál sok országban. Összesen több mint 2000 szerver működik 141 országban. Az országok egy kis csoportja, ahol a PureVPN rendelkezik kiszolgálókkal:

USA, Nagy-Britannia, Ausztrália, Brazília, Kanada, Chile, Kína, Costa Rica, Németország, Egyiptom, Franciaország, Hong Kong, Írország, Indonézia, Olaszország, Japán, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Hollandia, Új-Zéland, Panama, Románia , Oroszország, Szingapúr, Dél-Afrika, Dél-Korea, Svédország, Svájc, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Lengyelország, Argentína, Belgium, Dánia, Mexikó, Norvégia, Vietnam, Izland.

PureVPN kiszolgálók

PureVPN ügyfélszolgálat

A PureVPN ügyfélszolgálata a közelmúltban jelentősen javult. Jelenleg a jegyek és az e-mail támogatás mellett 24 órás chat-támogatást is kínálnak. Néhány nehéz technikai kérdéssel kipróbáltuk ezt a chat-támogatást, és ezekre néhány perc alatt helyesen válaszoltak. Az ügyfél-támogatást figyelembe véve a PureVPN nagyon jól teljesít.

PureVPN következtetés

A PureVPN elég tisztességes VPN-szolgáltató. Az alkalmazás jól megtervezett, és könnyen használható szoftverrel rendelkezik, képernyőképeken alapuló „hogyan” útmutatóval. A PureVPN gyors kiszolgálók széles választékát kínálja, stabil kapcsolatokkal. Áraik ésszerűek, és időnként kedvező ajánlataik vannak. Az a tény, hogy tudtunk német nélkül nézni az amerikai Netflixet, jó érv lesz arra, hogy sok embert meggyőzzenek a PureVPN előfizetésről. Ezenkívül az is jó, hogy név nélkül letöltjük a PureVPN kiadása nélkül.

Végül van néhány probléma a naplópolitikájukkal. Lehet, hogy megváltoztatta a módjukat, de még mindig a gondolataink hátulján áll, hogy ez a szolgáltató megosztotta a felhasználói naplókat a hatóságokkal. Ezen múltbeli események miatt nem mondhatjuk egyértelműen, hogy a PureVPN nem vezet naplókat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me