NordVPN áttekintés (2020): Nincs napló és fenséges titkosítás

NordVPN áttekintés (2020) – Nincs napló, fenséges titkosítás és funkcionális Netflix szerver!

A NordVPN-t az iparág egyik legfontosabb VPN-jének tekintik. Valójában, a NordVPN 2019-ben lett a piacvezető. Ez részben annak köszönhető, hogy erőfeszítéseikkel támogatják szolgáltatásaikat olyan népszerű közösségi médiában, mint a YouTube. Valószínű, hogy az elmúlt évben a NordVPN által szponzorált videóval találkozott.


A NordVPN a Tefinkom leányvállalata & Co. A holdingtársaság székhelyével, a panamával rendelkező NordVPN és felhasználói bázisa magas szintű szabadságot élvez az internetes jogszabályokkal kapcsolatban. A székhely Panamában azt is jelenti, hogy a NordVPN nem hajlandó adatcserére a „14 szem” szövetség között.

A NordVPN-t 2008-ban hozták létre, és a cég keményen dolgozik annak érdekében, hogy megbízható és gyors VPN-szolgáltatóként bizonyítsa magát, amely azóta magas szintű adatvédelmi előírásokkal rendelkezik. A NordVPN még egy mérföldet megtett, és sikerült megkerülnie a Netflix VPN védelmét, így a felhasználók teljes mértékben megtapasztalhatják a proxy hálózat lehetőségeit, miközben megnézhetik az amerikai Netflixet is. Ebben az áttekintésben megvitatjuk a NordVPN sebességét, biztonságát, felhasználóbarát jellegét, szerverhálózatát és funkcionalitását.

Műszaki adatok NordVPN

 • Egyidejű kapcsolatok: 6
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollok: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Naplózási politika: Nincs napló
 • szerverek: 5400+ szerver 57 országban
 • Ár: Havonta 3,49 USD-tól
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Sebesség – Mennyire gyors a NordVPN?

Ha VPN-t használ, akkor nem akarja, hogy ez túlzottan lelassítsa internetkapcsolatát. A NordVPN-et hosszú ideig teszteltük különféle eszközökön annak sebességének tesztelésére. Az internet sebesség lehetséges veszteségét a speedtest.net segítségével értékelték. Az alábbiakban megnézheti megállapításainkat.

Sebességteszt eredményei NordVPN

A NordVPN kivételes teljesítménye meglepetésként vitt minket. Korábbi áttekintésünkben a NordVPN sebessége nem tudott versenyezni más prémium VPN szolgáltatókkal. Ez egyértelműen megváltozott. Mind a saját, mind az Egyesült Államokban működő NordVPN szervereket teszteltük. Ne felejtse el, hogy a személyes sebesség eredményei a NordVPN használatával az internet sebességétől és tartózkodási helyétől függően változhatnak.

Sebesség VPN nélkül (Speedtest.net):

Leggyorsabb NordVPN VPN nélkül

Ezek a „csupasz” hálózatunk sebesség-teszt eredményei, VPN használata nélkül. Ezeket a számokat alap mérésként fogjuk használni, hogy összehasonlítsuk az összes többi eredményünket.

Sebesség helyi szerverrel (Speedtest.net):

Leggyorsabb NordVPN NL

Fent láthatja hálózatunk sebességteszt eredményeit, amikor csatlakozik valamelyik NordVPN helyi szerverhez. A letöltés és a feltöltési sebesség egyaránt minimálisan csökken, de ezek a különbségek elhanyagolhatók.

Speed ​​USA szerverrel (Speedtest.net):

Leggyorsabb NordVPN USA

A fenti eredmények részletezik a sebességet, amelyet hálózatunk elért, amikor csatlakoztunk a leggyorsabb amerikai szerverhez. Különösen a feltöltési sebesség mutat jelentős csökkenést. A letöltés sebessége azonban a legtöbb VPN-felhasználó számára a legfontosabb tényező. Ez utóbbit nem érinti annyira, ezért továbbra is kiválónak tartjuk a NordVPN teljesítményét. Ne feledje azonban, hogy Hollandiából teszteltük, tehát ha Ön az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor jobb eredményeket fog elérni egy amerikai szerverhez való kapcsolódáskor.

Sebesség napi használat közben

A NordVPN ugyanolyan gyors a mindennapi használatban? A válasz végleges igen. Kipróbáltuk ezt a VPN-t számos mindennapi tevékenység során, beleértve az egyszerű böngészést, a kemény játékot és a letöltést. A P2P-n keresztüli letöltés és az olyan dedikált platformok, mint a Steam, szintén figyelemre méltóan gyorsak voltak. A tesztelés után nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a NordVPN-en keresztüli és a VPN nélküli kapcsolat között nincs észlelhető sebességbeli különbség. Számunkra minden ugyanolyan simán ment.

A legtöbb modern VPN-szolgáltató automatikusan lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a lehető leggyorsabb szerverhez egy adott helyen, és a NordVPN sem kivétel. Ez a rendszer a NordVPN számos szerverével kombinálva garantálja a stabil és gyors kapcsolatot.

A következtetési sebesség: NordVPN

 • A NordVPN nagyon gyors
 • A sebességtesztek csak kis sebességcsökkenést mutatnak
 • A napi használat során nincs észlelhető sebességbeli különbség, még játék közben sem
 • A NordVPN automatikusan csatlakozik a lehető leggyorsabb szerverhez
 • A P2P letöltése nagyon egyszerű volt a NordVPN segítségével

Biztonság – Mennyire biztonságos a NordVPN?

A VPN felülvizsgálatának másik fontos része a biztonsági és adatvédelmi irányelvek ellenőrzése. Ez minden bizonnyal a NordVPN erős öltözete. Mint korábban említettük, az NordVPN székhelye Panamában található. Ebben a szakaszban elmagyarázjuk, hogy ez miért határozott előnyt. Ezen felül áttekintjük a NordVPN által támogatott protokollokat, azok naplózási politikáját és az ölési kapcsoló lehetőséget.

jegyzőkönyvek

A NordVPN katonai titkosítású. A legfontosabb, hogy 256 bites AES adattitkosítást használnak. Ez a jól védett szerverekkel és a kiváló tűzfallal együtt rendkívül szilárdvá teszi a NordVPN biztonságát. Sőt, számos különféle protokoll támogatását is kínálják, beleértve a gyorsabb IKEv2 / IPsec-et is. Javasoljuk azonban az OpenVPN protokollt, mivel általában úgy vélik, hogy a legbiztonságosabb. A NordVPN a következő protokollokat támogatja:

 • OpenVPN
 • IKEv2 / IPsec

Naplózás és adatvédelem

NordVPN naplók ikonraMint korábban említettük, a NordVPN-t Panamában regisztrálták. Ebben az országban nagy adatvédelmi jogszabályaik vannak, ami azt jelenti, hogy a NordVPN nem kénytelen naplókat vezetni a felhasználóiról. Nincs sok olyan szolgáltató, amely valóban azt mondhatja, hogy nem tart nyilvántartást ügyfeleiről, ahogyan a Nord. Ennek biztosítása és a szerver esetleges feltörésének elkerülése érdekében a NordVPN lemez nélküli RAM szervereken dolgozik, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak érzékeny információkat. Hack esetén nincs adat vagy konfigurációs fájl, amely megtalálható rajta – tehát nincs információ lopni.

Sőt, a NordVPN az obfsproxy-t is támogatja. Ez a (Tor) technika célja a mély csomag ellenőrzés megakadályozása, amely lehetővé teszi a VPN használatával, hogy rejtve maradjanak. Ez lehetővé tenné a Kínában és Törökországban, ahol a VPN használatát általában tiltják a felhasználók, hogy a VPN működjön. A NordVPN további védelmet kínál az IP szivárgások ellen is.

A finn szerver feltört

2019-ben a NordVPN feltárta, hogy az NordVPN egyik finn szerverét az előző évben feltörték. Jogosulatlan személyeknek sikerült hozzáférni az adatközpont rendszeréhez, amely a szervert birtokolta. Noha ez komoly kérdés volt, és valódi sokkként jelentkezett, a NordVPN helyesen kezeli a helyzetet. Nem szivárogtak személyes adatok vagy ügyfélnaplók, mivel a szolgáltató nem tart naplókat. Az érintett szerver már nincs használatban, és a NordVPN megszüntette szerződését az adatközponttal.

A feltörés óta a NordVPN mindent megtett, hogy növelje biztonságát. A másik szerverük nem volt érintett. Függetlenül attól, hogy a szolgáltató szorosan ellenőrzi és ellenőrzi szervereit. Tervezik a teljes infrastruktúra-ellenőrzést és egy új, napló nélküli ellenőrzést is.

Sőt, csatlakoztak a VPN Trust Initiative-hez más jól ismert szolgáltatókkal, mint például a Surfshark és az ExpressVPN. A NordVPN emellett egy bug bounty programot indított, ösztönözve az etikus „fehér kalap” hackereket, hogy keressenek hibákat az NordVPN rendszerében, hogy kijavítsák azokat. Az NordVPN most lemez nélküli RAM-kiszolgálókat használ, és javította kiszolgálóik biztonsági szintjét. Végül saját szerverhálózatát építik, amely kizárólag a NordVPN tulajdonában van. Mindez megmutatja, mennyire komolyan veszik vásárlóik biztonságát.

A hackelés ellenére a NordVPN továbbra is az egyik legbiztonságosabb prémium VPN a piacon. Helyük és az erőteljes bejelentkezési szabályok bizonyítják, hogy a NordVPN biztonságban fogja tartani személyes adatait és megóvja magánéletét.

Öld meg a kapcsolót

A további védelem érdekében a NordVPN-nek saját megszakító kapcsolóval is rendelkezik. Ez az opció nagyon hasonlít a többi VPN szolgáltatás kill kapcsolójára. Ez biztosítja, hogy nem szivárogtat semmilyen személyes adatot, ha ideiglenesen elveszíti a kapcsolatot a VPN szerverrel. Ehelyett az internetkapcsolat teljesen megszakad, amíg a VPN-kapcsolat vissza nem készül és nem működik.

Emellett a NordVPN lehetővé teszi, hogy bizonyos alkalmazásokat és programokat egy speciális alkalmazásölési listába helyezhessen. Ilyen módon csak a meghatározott alkalmazások lesznek leállítva, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Ez nagyon hasznos lehet. Képzelje el, hogy általában egy böngészőt használ magántevékenységekhez, míg másikat kevésbé érzékeny online szörfözéshez. Az első böngésző hozzáadásával a gyilkossági listához biztosítja, hogy ez a böngésző leáll, amint a biztonságos VPN-kapcsolat elveszik, míg a másik böngésző folyamatosan működik. Teljes ellenőrzése alatt áll, hogy mit és mit nem tud megtenni, ha a VPN nem működik. Más szavakkal: ez a gyilkos kapcsoló rendkívül hasznos és biztonságos.

Milyen információkra van szüksége a NordVPN-hez?

NordVPN adat ikonA NordVPN-fiók létrehozásához csak e-mail címre és jelszóra van szüksége. Választhat egy eldobható e-mail címet is, ha anonimnak szeretne maradni. Az NordVPN nem kér további információkat, például a telefonszámát vagy az otthoni címét. Ezen felül lehetőséget kínálnak a kriptovalutákkal történő fizetésre, mint például a Bitcoin. Így (szinte) teljesen névtelen maradhat, miközben létrehozhatja NordVPN-fiókját. Vegye figyelembe, hogy ha bármilyen más fizetési módot használ, akkor a NordVPN-nek megadnia kell néhány személyes adatait, például a bankszámlaszámát.

Következtetések biztonsága NordVPN

 • Az NordVPN székhelye Panamában található
 • A NordVPN erős AES 256 bites titkosítást kínál
 • Az NordVPN az összes eszköz legtöbb protokollját támogatja (OpenVPN en IKEv2 / IPSec)
 • A társaság szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik
 • Használhatja a gyilkos kapcsoló opciót a fokozott védelem érdekében
 • Csak egy e-mail címre és jelszóra van szüksége a NordVPN fiók létrehozásához

Használhatóság – Mennyire felhasználóbarát a NordVPN?

A NordVPN megpróbálja egyszerűsíteni szoftverüket és alkalmazásukat, de nem a lehetőségek és a beállítások rovására. Sikerült tökéletesen kiegyensúlyozott megjelenést létrehozni, amely szintén kellemes a szemnek.

Az alábbiakban mindent elolvashatsz a NordVPN felhasználóbarát tulajdonságairól. Ezen felül megismerheti alkalmazásuk kialakítását és az általuk kínált különféle fizetési módszereket.

A NordVPN webhely

A NordVPN egyszerű és áttekinthető weboldallal rendelkezik. Nyugtató színeket használnak, amelyek könnyen kezelhetők a szemén, és elegendő információval szolgálnak a felhasználó számára. Ez a kombináció teszi az interneten az egyik legjobb VPN-weboldalnak.

A személyes fiók oldala szintén nagyon világos. Az összes lényeges információ az „irányítópult” lapon található. A másik két elérhető lap a „letöltések”, ahol megtalálható az összes szoftver és alkalmazás a különböző eszközökhöz, és a „jelszó megváltoztatása”, ahol megváltoztathatja a jelszavát. Az információ áttekintése minden olyan felhasználó számára, akinek valóban szüksége van egy VPN-webhelyről.

A NordVPN telepítése

A NordVPN telepítése egy darab sütemény. Fiókoldalán letöltheti a legtöbb operációs rendszerhez szükséges szoftvert. Letöltheti a Nord telepítőjét a készülékére. Ilyen módon csak be kell jelentkeznie, hogy megkezdhessék a szolgáltatásukat. Mobil eszközökön és táblagépeken letöltheti a NordVPN alkalmazást az App Store-ból. Manapság a VPN letöltése gyermekjáték. Az összes nagy VPN-szolgáltató könnyen telepíthető szoftvert és speciális alkalmazásokat kínál minden típusú eszközhöz. A NordVPN sem kivétel. Ezen felül böngésző-kiterjesztést kínálnak a Chrome, a Brave és a Firefox számára.

NordVPN operációs rendszerek

Ha azonban problémák merülnek fel a NordVPN telepítése közben, akkor nézd meg a támogatási oldalt. Itt többek között kézikönyveket nyújt a szoftver telepítéséhez. Útmutatót is találhat ott, ahol beállíthatja a NordVPN-t, hogy figyelje a Netflixet, vagy bármilyen más kérdést feltegyen,.

A NordVPN megjelenése és könnyű kezelhetősége

A Windows és Mac asztali alkalmazás számos választási és telepítési lehetőséget kínál.

A NordVPN szoftver világos és vizuálisan vonzó. Az alkalmazásban a szerver kiválasztásának különféle módjai vannak. Az egyik lehetőség a kiszolgáló helyének kiválasztása a világtérképen. Másik lehetőségként kiválaszthatja a szervert egy adott szolgáltatás, például a P2P letöltése vagy a Netflix nézése alapján. Egy másik lehetőség a leggyorsabb kiszolgáló kiválasztása az Ön tartózkodási helyéhez. Kiszolgálók listáját is létrehozhatja azon ország alapján, ahonnan streamálni szeretne.

Az alkalmazás stabil és gyors. Nagyon jó lenne, ha beépítettek volna egy sebességtesztet az alkalmazásba, hogy maguk keressék meg a leggyorsabb szervert. Nem hagytuk ki igazán, mert a NordVPN önmagában nagyon gyors kiszolgálót találhat az Ön számára.

A NordVPN képernyőképei Windows

A világtérképen kívül kiszolgálót csak a kiszolgálók ábécé szerinti listájából is kiválaszthat. Ha egy országot választ, akkor választhat az adott ország különféle kiszolgálói között. Ilyen módon manuálisan választhat másik szervert, ha egy webhely vagy streaming szolgáltatás tiltja az egyik kiszolgálón. A kiszolgálók listája azt is mutatja, hogy van-e távolság a helyed és a kiszolgáló elhelyezkedése között. Ezenkívül azt is megmondják, hogy a szervert sok más felhasználó használja-e vagy sem.

A NordVPN iOS alkalmazás szintén egyszerűen használható, stabil kapcsolatokkal rendelkezik. Ne felejtse el megengedni, hogy az alkalmazás hozzáférhessen az eszközéhez. Az alkalmazás kezeli a kapcsolatokat az Ön számára. A VPN-kiszolgálóhoz való gyors és egyszerű csatlakozás. Ebben az alkalmazásban kiválaszthatja a használni kívánt VPN-kiszolgáló típusát is, és az NordVPN gondoskodik arról, hogy csatlakozzon a leggyorsabb szerverhez..

NordVPN iPhone képernyőképeket

Kevés vagy egyáltalán nincs különbség a mobilalkalmazás és az NordVPN által kínált asztali szoftver között. Mindkettő tiszta, felhasználóbarát és egységes megjelenésű. Ez biztosítja a NordVPN számára egy bizonyos megjelenést és érzetet, ami nagyon kellemes a felhasználó számára.

NordVPN és Linux

Egyre több ember kezdi használni a fizetett VPN-ket a Linux Distros rendszeren. A NordVPN ezt felismerte, és külön erőfeszítéseket tett különféle útmutatók elkészítéséhez, amelyekkel a NordVPN szervereket Linux terminálon keresztül lehet használni. Elegendő embert foglalkoztatnak a Linuxgal kapcsolatos bármilyen kérdés megválaszolására.

Az NordVPN szerverek telepíthetők a Debian-Fedora- és az openSUSE-alapú disztrókhoz. Az is csatlakoztatható a QubesOS és az RHEL NordVPN szerverhez. Ez azt jelenti, hogy a rendszer valószínűleg képes lesz futni a kiszolgálóikon. Sajnos nincsenek UI-alapú alkalmazások Linuxra, ezért mindent be kell állítania a terminálon keresztül. Természetesen a legtöbb hardcore-Linux rajongó ezt egyáltalán nem veszi figyelembe.

Nem számít, milyen rendszert használ, először le kell töltenie a NordVPN szerverek tárházát. Kaphatók .deb és .rpm formátumban. Telepítheti őket a letöltésre kattintással és a csomagkezelőn keresztül történő futtatásával, vagy a parancs megadásával a terminálon. A NordVPN webhely minden disztrójára vonatkozóan lépésről lépésre talál útmutatásokat.

Végezetül, a Linux DNS-kiszolgálói is könnyen átválthatók NordVPN DNS-kiszolgálókra, ha bármilyen DNS-szivárgás miatt aggódik.

Árképzés és fizetési módok

A NordVPN-nek van egy előfizetési csomagja, amely eltérő árakat tartalmaz, a terv időtartamától függően. Ez azt jelenti, hogy ha hosszabb ideig előfizet, akkor a havi díja alacsonyabb lesz. Az összes terv hozzáférést biztosít több mint 5400 szerverhez világszerte, és egyszerre hat előfizetésre használhat egy előfizetést. Végül, az összes előfizetési terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Az alábbiakban áttekintést kaphat előfizetési terveikről.

A Nord VPN előfizetések új

 • 1 hónapos terv: Ezzel a tervvel egy hónapra megkapja a NordVPN szolgáltatást. Ez különösen akkor jó, ha kipróbálni szeretné ezt a VPN-t. Megszerezheti ezt a tervet Havonta 11,95 USD.
 • 1 éves terv: Ez a terv lehetővé teszi, hogy 12 hónapig használja a NordVPN szolgáltatásokat. Csak ezt kaphatja meg Havonta 6,99 USD (Összesen 83,88 USD).
 • 2 éves terv: Ahhoz, hogy még hosszabb ideig élvezze a NordVPN védelmet, ezt az előfizetést 24 hónapig megszerezheti. Ha hosszabb ideig vállalkozik, akkor csak fizetnie kell $ 4,99 egy hónap.
 • 3 éves terv: Szeretne mindent megtenni, és valóban átfogja a NordVPN életmódját? Akkor ezt az előfizetést 36 hónapra megszerezheti. Ennek az előfizetésnek az árai még tovább esnek, – Havonta 3,49 USD. Ez egy nagyon olcsó lehetőség a kiváló prémium VPN-ekhez!

NordVPN fizetési módszerekA NordVPN számos különféle fizetési lehetőséget kínál. Az előfizetésért fizethet hitelkártyájával, PayPal-jával vagy az Amazon Pay-val. Ezen felül sok regionális fizetési módot kínálnak, amely ideális, ha nincs más fizetési módja. Végül lehetősége van különféle kriptovalutákkal is fizetni, mint például a Bitcoin, a Ripple és a Monero. Ezek a lehetőségek különösen akkor kedvesek, ha (szinte) teljesen névtelennek akarod maradni.

Vevőszolgálat

A NordVPN kiváló ügyfélszolgálatot nyújt. Ha nem találja választ kérdésére a saját weboldaluk nagy adatbázisában, akkor kapcsolatba léphet velük e-mailben és egy élő csevegési lehetőség segítségével, amely könnyen megtalálható a honlapján. Így mindig gyorsan válaszolhat minden kérdésére. Az élő csevegéshez azonban meg kell adnia egy nevet és e-mail címet. Ennek célja, hogy megakadályozza az embereket vagy a spamküldőket a lehetőség visszaélésével.

A legtöbb kérdésre a válaszok a GYIK oldalukon találhatók. Az ügyfélszolgálat tesztelésekor észrevettük, hogy egy perc alatt választ kaphat az élő csevegésen keresztül. Találkoztunk azonban néhány olyan NordVPN alkalmazottal, akik nem voltak naprakészek a vállalat összes tevékenységével kapcsolatban. Például az egyik ember, akivel beszélgettünk, nem volt tisztában a NordVPN vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatással. Ez nem igazán nagy probléma, de kissé szakszerűtlen.

Összességében elégedettek voltunk a NordVPN ügyfélszolgálattal. Könnyen elérhetők és azonnal segítenek.

Következtetés használhatósága NordVPN

 • A NordVPN honlap tiszta és szervezett
 • A NordVPN szoftvert könnyű telepíteni a legtöbb operációs rendszerre és eszközre
 • A NordVPN nagyméretű adatbázist tartalmaz a gyakran feltett kérdésekre és kézikönyvekre
 • A szoftver tiszta megjelenése és nagyon intuitív módon működik
 • Fizetni lehet egy NordVPN-terv hitelkártyával, PayPal-val, kriptovalutákkal és sok más lehetőséggel
 • A NordVPN ügyfélszolgálat könnyen elérhető, és gyorsan kapcsolatba lép Önnel

Szerverhálózat NordVPN

Az írás pillanatában a NordVPN 57 országban több mint 5400 szerverrel rendelkezik. Számos más VPN szolgáltatóval szemben a NordVPN szerverek nem azonosak.

Vannak olyan szerverek, amelyek dupla VPN-kapcsolatot kínálnak az extra biztonság érdekében. Ezek a szerverek kapcsolatot létesítenek két különböző ország szerverei között, a VPN-kiszolgálóval való kapcsolat mellett. Egy másik speciális szerver közül választhat az „Onion over VPN” kiszolgálók, amelyek kiegészítő védelmet nyújtanak a DDoS támadások ellen. Ezekkel a szerverekkel olyan védelmet kap, mint a Tor, anélkül, hogy a Tor böngészőt kellene használni.

Ezenkívül a NordVPN olyan kiszolgálókkal rendelkezik, amelyeket kifejezetten a Netflix vagy a P2P forgalomhoz állítottak be. Végül dedikált IP-kiszolgálókat kínálnak azok számára is, akik statikus IP-címet akarnak. A NordVPN szerverháló ideális bármilyen korlátozott tartalom online feloldásához.

Szerverek száma és helyek

A NordVPN több mint 5400 szerverrel rendelkezik 57 országban. Szervereiket a következő országokban találhatja meg.

A NordVPN szerverek világszerte

 • Amerika: Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Mexikó, Costa Rica, Argentína, Chili
 • Europa: Egyesült Királyság, Hollandia, Németország, Franciaország, Svédország, Dánia, Svájc, Belgium, Norvégia, Lengyelország, Olaszország, Spanyolország, Ausztria, Luxemburg, Finnország, Cseh Köztársaság, Románia, Izland, Magyarország, Portugália, Bulgária, Horvátország, Észtország, Írország, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Szlovákia, Lettország, Grúzia, Észak-Macedónia, Moldova, Ukrajna, Ciprus, Griekenland, Szerbia
 • Ázsia csendes-óceáni: Ausztrália, Szingapúr, Japán, Hongkong, Új-Zéland, Tajvan, Indonézia, Malajzia, Dél-Korea, Thaiföld, Vietnam
 • Afrika, a Közel-Kelet és India: India, Dél-Afrika, Törökország, Izrael

Dedikált IP-cím

NordVPN dedikált IPA NordVPN dedikált IP szolgáltatással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kap egy dedikált IP-címet a NordVPN előfizetéssel. Az írás pillanatában csak az alábbi helyeken kínálnak IP-címeket szerverekre:

 • Az Egyesült Államok.
 • Németország
 • Az Egyesült Királyság.
 • Hollandia
 • Franciaország

Összegző szerverhálózat, NordVPN

 • A NordVPN több mint 5400 szerverrel rendelkezik 57 országban
 • Korlátozott mennyiségű kiszolgálón kaphat dedikált IP-címet
 • A NordVPN különféle kiszolgálótípusokat kínál az extra védelemhez, a Netflix használatához és a P2P hálózatokon keresztüli letöltéséhez

Az NordVPN lehetőségei

Miután megvizsgáltuk a NordVPN sebességét, biztonságát, felhasználóbarát jellegét és szerverhálózatát, most megvizsgáljuk néhány további lehetőségüket. Az alábbiakban áttekintést talál ezekről az extrákról, amelyek különlegessé teszik a NordVPN-t.

NordVPN és Netflix

NordVPN streaming

A NordVPN segítségével elérheti Netflix fiókját. Sőt, könnyű hozzáférni az amerikai Netflix tartalomhoz. Smartplay funkciójukkal hihetetlenül könnyű a másik országból származó tartalmak streamingje. Ha egyszerűen csatlakozik egy szerverhez például az Egyesült Államokban, hozzáférhet az amerikai Netflix tartalomhoz. Néhány Netflix tartalom az Egyesült Államokra vagy az Egyesült Királyságra jellemző, ami azt jelenti, hogy akkor nem fogja látni ezeket a filmeket vagy sorozatokat, ha Japánban vagy Németországban tartózkodik. Ugyanakkor egy olyan VPN-sel, mint a NordVPN, úgy tehet, mintha az Egyesült Államokban lenne, és így hozzáférhet ehhez a tartalomhoz.

Ezt Hollandiából teszteltük, és minden nehézség nélkül tovább tudná közvetíteni a Netflixet. Helyétől függően némi késéssel találkozhat. Ha ez történik, akkor mindig kipróbálhatja a különféle kiszolgálókat, hogy kiderüljön-e jobb.

A Netflix nagyon erőteljesen megpróbálja megakadályozni, hogy a VPN-ek segítsenek IP-címünk megváltoztatásában. Az elmúlt néhány hónapban észrevettük, hogy a Netflix néha látja, hogy proxyt vagy VPN-t használunk, amikor megpróbáljuk használni a szolgáltatást a NordVPN-vel. Ugyanakkor, ha új szervert választunk a NordVPN alkalmazásból, képesek vagyunk adatfolyamot továbbítani. Néha segíthet az oldal néhányszori frissítésében is. Ez kissé bosszantó, de természetesen nem a világ vége.

NordVPN és a torrentek

NordVPN P2PA torrent letöltéséhez az NordVPN speciális szerverekkel is rendelkezik. Ezek a P2P szerverek lehetővé teszik a torrentek letöltését és feltöltését. Az egyszerű NordVPN szoftver segítségével kiválaszthatja a kiszolgálók egyikét, és biztonságosan és névtelenül letöltheti a torrenteket. Mivel a legtöbb NordVPN szerver nagyon gyors, fájlokat gyorsan letölthet.

A NordVPN kétségkívül jó szolgáltató a P2P forgalom számára. Emiatt gyakran használják azt, akik meg akarják akadályozni az illegális letöltésért kiszabott bírságokat.

CyberSec

A CyberSec egy kiegészítő biztonsági szolgáltatás, amelyet az NordVPN biztosít az esetleges hozzáadások megakadályozására, valamint a rosszindulatú programok, az adathalász és egyéb online fenyegetések elleni védelmére. Ez a NordVPN remek biztonsági funkció biztosítja, hogy eszköze ne legyen felhasználható DDoS támadásokhoz. Nem fertőzhet meg malware sem. A NordVPN vigyázzon az online biztonságra.

A NordVPN böngésző kiterjesztése a Chrome, a Brave és a Firefox számára

A NordVPN egyszerű böngésző-kiterjesztéssel rendelkezik a Chrome, a Brave és a Firefox számára. Ez a kiterjesztés alapvetően lehetővé teszi a HTTPS használatát a legtöbb webhelyen, és a CyberSec funkcióval biztosítja a forgalmat.

NordVPN üzleti megoldások

NordVPN BusinessA rendszeres magánhasználat mellett a NordVPN speciális szolgáltatást kínál a vállalkozások számára is. Ezekkel az előfizetésekkel elsőbbségi támogatást és egy külön számlavezetőt kap. Ezen felül az adminisztráció nagyon egyszerű, és minden fiókjához dedikált IP-t is igényelhet. Ez a csomag rendkívül vonzóvá teszi a vállalkozások számára a VPN használatát az adatok védelme érdekében. Megszerezheti az NordVPN biztonsági szabványt az irodájában lévő összes eszköz számára!

Következtetés – Tapasztalataink a NordVPN-sel

Előnyök
Hátrányok
A Netflix működik2018-ban biztonsági esemény történt a finn szerverükkel
Nincs bejelentkezés (nagyon jó adatvédelmi beállítások)
Erős titkosítás és nagy sebesség
Tiszta és egységes felhasználói felület
Van egy gyilkos kapcsoló
Viszonylag olcsó
Különleges P2P, torrent és Tor VPN szervereket kínál
Kettős VPN-kapcsolattal rendelkező VPN-kiszolgálókat kínál
Nagyszerű választás a szerverek között
Dedikált IP elérhető

Mindent összevetve, nagyon tetszik a NordVPN szolgáltatás. Nincs bejelentkezési politikájuk szilárd, és a kiszolgálók széles választéka nagyon vonzóvá teszi minden felhasználó számára. Sőt, a VPN tökéletes anonim online maradásához. A NordVPN számos további opcióval rendelkezik az online biztonság javítása érdekében, ami minden bizonnyal a legbiztonságosabb prémium VPN szolgáltatóvá teszi őket. Ők ezt a fantasztikus szolgáltatást több mint ésszerű áron nyújtják, ami valóban az egyik kedvencünk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map