Ivacy review 2020: Megfizethető, felhasználóbarát VPN, néhány adatvédelmi kérdéssel

Ivacy Review (2020)

Az Ivacy 2007-ben alakult, székhelye Szingapúrban található. Az Ivacy állítása szerint küldetése az, hogy mindenki számára teljesen ingyenes internetes környezetet hozzon létre. Ennek megvalósításához kulcsfontosságú az találékonyság, az Ivacy állítja. Az Ivacy különösen 2010-ben élvezte a dicséretet és az elismerést, amikor az első VPN-szolgáltatóvá váltak, amely osztott alagút funkciót kínált. Ez a fejlemény pozitívan befolyásolta a VPN-szolgáltatók által elérhetõ sebességeket. 2015-ben sikerült újabb mérföldkövet hozzáadni az eredmények listájához. Ez volt az év, amikor felhasználói bázisa elérte a 2 millió dollárt.


Nem nehéz megérteni, hogy sok ember miért megy az Ivacy használatába, mivel ez egy nagyon felhasználóbarát VPN-szolgáltató, amely számos extra funkciót és lehetőséget kínál. Ezenkívül az Ivacy telepítése nagyon egyszerű, és csak egy előfizetéssel öt eszköz csatlakoztatható egyszerre. Sokan egyetértenek abban, hogy a VPN-szolgáltató számára a legmegfelelőbb ár a nagyon olcsó ár. Legkedvezőbb előfizetésük csak havi 1 dollárt fog visszatéríteni (öt évente 60 dollár számlázása). Jól hangzik-e, hogy igaz legyen? Hagyjuk, hogy bíráld ezt. Olvassa el alább az Ivacy összes funkcióját, opcióját és specifikációját.

Műszaki adatok Ivacy

 • Egyidejű kapcsolatok: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollok: OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Naplózási politika: Csatlakozási naplók
 • szerverek: 450+ szerver 100 helyszínen
 • Ár: Havonta 0,99 dollártól
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Sebesség – Mennyire gyors az Ivacy

A VPN-szolgáltatók egyik legfontosabb szempontja a sebesség. Természetesen nem akarja, hogy a VPN olyan lassú legyen, hogy negatívan befolyásolja az adatfolyamot, a letöltést és az általános internetes élményt. Ez az oka annak, hogy bár gyakorlatilag minden VPN bizonyos mértékben lelassítja a kapcsolatot (legalábbis papíron), fontos, hogy megfelelő sebességű VPN-t válasszon. Annak ellenőrzése érdekében, hogy az Ivacy sebessége megegyezik-e a parciával, alaposan teszteltük VPN-szolgáltatásaik sebességét. Ezen sebességteszt eredményeit alább találja meg.

Ivacy sebesség-teszt eredményei

Az alábbiakban láthatja az Ivacy kapcsolat sebességének tesztelésére elvégzett különféle sebességteszt eredményeit. Ezeket a teszteket a speedtest.net segítségével végeztük. A teszteket a holland irodánkban végeztük.

VPN nélkül (speedtest.net):

Ivacy Speedtest - VPN nélkül

Fent láthatja kapcsolatunk sebességét, amikor egyáltalán nem vagyunk csatlakoztatva a VPN-hez.

Szerver Hollandiában (speedtest.net):

Ivacy speed test - holland szerver

Ezek a sebességteszt eredményei, amikor Hollandiában Ivacy szerverhez kapcsolódunk. Az automatikus szerverkiválasztási funkciót használtuk, amely a leggyorsabb szerverhez csatlakoztatott minket Hollandiában. Mint láthatja, letöltési sebességünk csökkent, de csak csekély mértékben. A feltöltési sebesség egy kicsit csökkent. Ez problémákat okozhat, ha gyakran tölt fel tartalmat az internetre (például YouTube-videók vagy torrentek). A pingunk alig nőtt (a 8 ms növekedés nagyon kevés).

Szerver az Egyesült Államokban (speedtest.net): 

Ivacy speed test - amerikai szerver

Itt láthatja a sebességteszt eredményeit, amikor csatlakoztak egy Ivacy szerverhez az Egyesült Államokban. Mivel a teszthelyünk (irodánk) Hollandiában volt, a fenti eredmények valószínűleg megfelelő jelzést adnak arról, mi történne, ha csatlakozna egy olyan szerverhez, amely nagyon messze van a tartózkodási helyétől vagy tartózkodási helyétől. Mint várható volt, a ping meglehetősen növekedett. Ez azonban teljesen normális, ha a világ másik oldalán található szerverhez csatlakozik. A letöltési sebesség azonban meglepően lenyűgözően még mindig elég jó. A feltöltési sebesség sajnos kissé zuhant. Ezek az eredmények azonban nem feltétlenül nagyon aggódnak, ha a VPN-jét főként „hagyományos tevékenységekhez” használják, például böngészéshez, streaminghez és letöltéshez, amint később látni fogjuk.

Sebesség mindennapi használat során

Összességében a legtöbb való életben az Ivacy jó sebességet kínál. Az Ivacy sebességét számos online tevékenység során teszteltük, és a VPN általában jól teljesített. Megvizsgáltuk az Ivacy sebességét olyan online feladatok során, mint például webhelyek böngészése, videók streamingje (például a Netflix-en), torrent letöltés és online játékok játék.

Az internetes böngészés során a hamisság nagyon gyorsnak bizonyult. Valójában egyszerűen nem vettem észre különbséget a VPN-sel vagy anélkül történő böngészés között. Az összes webhely gyorsan betöltődött, és sikerült bejelentkeznünk a kívánt webhelyekre és platformokra. Ezenkívül minden nehézség és észrevehető késedelem nélkül ellenőrizhettük az e-maileket és letölthetjük a mellékleteket.

A videók streamingje is könnyű feladatnak bizonyult az Ivacy számára, és egyáltalán nem vettük észre a kapcsolatunk lassulását. Csak amikor új videó-áttekintő oldalt nyitottunk meg a YouTube-on, észrevettünk egy kis késést. Ez a késés azonban alig tartott több mint egy másodpercig. Ráadásul képesek voltunk kényelmesen használni a Netflix és a Spotify with Ivacy szoftvert késedelem nélkül.

Sőt, a fájlok letöltése is gyorsnak bizonyult. Kismértékű különbséget tapasztaltunk a sebességben, szemben a torrentek és más fájlok VPN nélküli letöltésével. Ez a legkevésbé nem volt komoly kérdés. Ami az Ivacy-t illeti, az a szolgáltatás, amely fájlok letöltésére szolgál egy extra jól védett szerveren.

A játék közben észrevehetően kis különbséget tapasztaltunk az Ivacy használata és a VPN kapcsolat nélküli játék között is, legalábbis Hollandiában (ahol az irodánkban található) szervert használunk. Amikor néhány különböző játékot kipróbáltunk egy Ivacy szerverre az Egyesült Államokban, a sebesség meglehetősen jelentős csökkenését észleltük. Ez azt mondja nekünk, hogy a szerencsejáték az Ivacy VPN használatával biztosan jó online játékélményt fog élvezni, feltéve, hogy nem olyan Ivacy szervert választ, amely földrajzi helyzetétől nagyon távol van (gondoljon főleg különféle kontinensekre).

Következtetés Ivacy sebessége

Az Ivacy sebességével kapcsolatos végső ítéletünk a következő:

 • Egy VPN szolgáltató számára az Ivacy az átlagot meghaladó sebességet kínálja.
 • Sebességtesztjeink szerint az invacy némi sebességcsökkenést okoz.
 • Az Ivacy okozta késések olyan kicsik, hogy továbbra is kényelmesen böngészhet, streaming és letölthető a háttérben futó Ivacy-vel.
 • A szerencsejáték sem volt probléma, bár ne felejtsen el csatlakozni egy Ivacy szerverhez, amely nem messze van tőled. Ellenkező esetben a megnövekedett ping néhány problémát okozhat.

Biztonság – Mennyire biztonságos a bűntudat??

A biztonság és a magánélet talán csak a VPN legfontosabb szempontjai. Az emberek, különösen a VPN szolgáltatásba történő befektetés után, biztonságban akarnak lenni az interneten. Pontosan ezért vizsgáljuk meg alaposan a webhelyünkön található összes VPN biztonságát.

Az Ivacy biztonsága szerint „sziklaszilárd”. Az Ivacy küldetése szerint biztonságos digitális világot hozzon létre, amely bárki számára elérhető. Az Ivacy szerint VPN-szolgáltatással, egyedi extra funkcióival és opcióival segítenek e világ megteremtésében.

Az Ivacy egy kill kapcsolót kínál, amely megvédi a magánéletét és biztonságát abban az esetben, ha bármilyen okból megszakad a kapcsolat az Ivacy szervereivel. Ezenkívül az Ivacy NAT-tűzfalat is kínál (további havonta 1 dollárért). Ez egy tűzfal az Ivacy szerverein, amelynek ki kell szűrnie a vírusokat és más rosszindulatú programokat, még mielőtt el is jutna az eszközére vagy a hálózatára. Ezek a szolgáltatások csak egy kis részét képezik az Ivacy eszközkészletének, amely megóvja az online adatvédelmet és biztonságát. Ezen túlmenően az Ivacy adatvédelmi politikája kimondja, hogy a szolgáltató semmilyen nyilvántartást nem vezet a felhasználó internetes tevékenységeiről. Az alábbiakban többet olvashat az Ivacy titkosítási protokolljairól, azok naplózási politikájáról és egyéb, a biztonsággal kapcsolatos kérdésekről.

Ivacy protokolljai

Az Ivacy kiváló biztonságot nyújt a felhasználók számára, részben a nagy titkosításnak köszönhetően: az Ivacy az AES-256 bites titkosítást kínálja. Általánosságban ezt nagyon biztonságos titkosításnak tekintik, amelyet a kormányok vagy a hackerek számára nagyon nehéz megtörni. Az Ivacy a következő titkosítási protokollokat kínálja:

 • OpenVPN
 • Lopakodás
 • IKEv2
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • SSTP

Természetesen ezeknek a VPN-protokolloknak megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Általában véve az OpenVPN a legbiztonságosabb ilyen (és gyakran még az összes) VPN-protokoll közül is, de elméletileg ezek közül néhány, például a PPTP és az IKEv2, képes lenne (kissé) nagyobb sebességet nyújtani.

Felhívjuk figyelmét: Egyes eszközökön (például Mac) az Ivacy csak az IPSec protokollt támogatja (L2TP nélkül). Ez a protokoll meglehetősen nem biztonságos.

Naplózási politika és adatvédelem

Az Ivacy adatvédelmi politikájukban egyértelműen kijelenti, hogy semmiféle naplót nem vezet a felhasználókra. Valójában az Ivacy azt állítja, hogy „tervezésük szerint” nincsenek érzékeny adataik, amelyeket megoszthatnak, még akkor is, ha erre törvényes kötelezettségük van. Ez természetesen kiváló hír azok számára, akik értékelik a névtelenséget és a magánélet védelmét egy VPN-szolgáltatóban, és amelyek vitathatatlanul a fő oka annak, hogy sokan megszerezzék a VPN-t. Azonban észrevettünk valamit, ami kissé nyugtalanító az Ivacy szervereinél, amikor a magánélet és az anonimitás vonatkozik.

Néhány hónappal ezelőtt észrevettünk valami szokatlan Ivacy-t, amelyet sem a weboldalon, sem pedig másutt nem említettek: a GZ Systems Ltd. szervereit használták. Ez a cég a PureVPN-t, egy másik népszerű VPN-szolgáltatót birtokolja. Lehetséges, hogy ez azt jelenti, hogy a PureVPN-nek vagy akár a GZ Systems Ltd.-nek is van hozzáférése Ivacy-felhasználók adataihoz. Ezt a követelést DNS-szivárgásteszttel is ellenőriztük. Ezek voltak az eredmények, amikor csatlakoztak egy Ivacy szerverhez az Egyesült Államokban:

A beérkezett állítás igazságának további jelzése egy ideje volt, amikor kapcsolatba léptünk egy Ivacy képviselővel, és tévesen úgy tűnt, hogy úgy gondolja, hogy PureVPN felhasználók vagyunk, és mint ilyenek minket fordítottak..

Ivacy-DNS-szivárgás-teszt

Mindenesetre egyértelműnek kell lennie, hogy az általunk tesztelt szerver abban az időben a PureVPN / GZ Systems tulajdonában volt. Megpróbáltuk ellenőrizni, hogy az Ivacy jelenleg még mindig a GZ Systems Ltd. szervereit használja-e. Ilyen kérdés céljából felvetettük a kapcsolatot az Ivacy ügyfélszolgálatával. Az Ivacy képviselője, amellyel beszélgettünk, felkért minket, hogy várjon egy percet, mielőtt válaszolna a kérdésre, miután kijelentette, hogy „az Ivacy nem használ a GZ rendszerekhez tartozó szervereket”. Második beszámolónk nem tudta ellenőrizni ezt az Ivacy alkalmazásával kapcsolatban felmerült műszaki probléma miatt. Ugyanakkor az a tény, hogy az egész (múltbeli) helyzet felveti néhány kérdést, és sajnos arra szolgál, hogy kissé aláássa Ivacy állításai szerint a „sziklaszilárd biztonságot”.

Milyen információkra van szüksége a Ivacy-nak??

Mondanom sem kell, hogy ideális esetben a VPN-fiók létrehozásakor minél kevesebb információt szeretne megadni magáról. Ha sok személyes információt kap a fiók létrehozásakor az adatvédelmi megoldásokhoz, akkor ez meghiúsítja a célt. Ezért vizsgáljuk meg, hogy webhelyünk minden VPN-jének mennyi információra van szüksége fiókjának létrehozásakor. Ivacy-fiók létrehozásához van néhány személyes adat, amelyet meg kell adnia.

Először előfizetést kell szereznie, amely magában foglalja az Ivacy név és e-mail cím megadását. A választott fizetési módtól függően bizonyos fizetési információkat is el kell adnia. Ha a lehető legkevesebb névtelennek szeretné maradni, javasoljuk a fizetéshez a Bitcoin használatát. A Bitcoin az egyik leginkább anonim fizetési mód, és gyakorlatilag teljes névtelenséget biztosít Önnek.

Végül a fiók létrehozásának befejezéséhez kitöltenie kell egy fiók nevét és jelszavát. Ha anonimnak akar maradni, akkor nyilvánvalóan legjobb választani egy fióknevet, amelyre nem vezethető vissza Önt.

Következtetés Az Ivacy biztonsága

Kutatásunk elvégzése után a következtetéseket vontuk le az Ivacy biztonságáról:

 • Az Ivacy szilárd AES-256 bites titkosítást kínál.
 • Néhány nagyszerű biztonsági funkciót kínálnak, például egy NAT tűzfalat a szerverükön és az extra jól védett letöltési szervereket.
 • Ez a VPN sok különféle titkosítási protokollt kínál (megjegyzés: ezek mindegyike nem érhető el minden eszközön).
 • Az Ivacy nem tart naplót a felhasználóikról.
 • Az Ivacy komoly biztonsági kockázattal járhat, amennyire a szerverei megy.

Az Ivacy felhasználóbarát jellege

Az Ivacy nagyon felhasználóbarát VPN-szolgáltató. Az Ivacy egyértelmûen a VPN-szolgáltató fõbb funkcióival bírt a fejében, amikor alkalmazásukat tervezte. Ha kapcsolódik valamelyik Ivacy szerveréhez, azonnal látni fogja annak a szervernek a helyét, amelyhez csatlakozik, és mennyi ideig csatlakozik. Ezenkívül az alkalmazás külön lehetőségeket kínál a földrajzilag korlátozott tartalmak letöltésére, streamingére és feloldására.

Az Ivacy weboldala

Az Ivacy webhelye világos, jól megtervezett és tartalmazza az összes (leendő) Ivacy felhasználók által igényelt információt. A honlapján általános információkat talál az Ivacy-ról és arról, hogy a VPN miért fontos és értékes eszköz a magánélet védelme érdekében. Talál még részletesebb információkat magáról az Ivacy-ról is, például a különféle előfizetésekről és árakról. A weboldal nagyon jól megtervezett és intuitív módon navigál. Még egy élő csevegőablakkal is rendelkezik, ahol bármilyen kérdést beírhat, amely után hamarosan egy Ivacy képviselő segítséget nyújt Önnek (erről bővebben később). Az egyetlen valódi hátrány, amire gondolhattunk, az a tény, hogy az Ivacy weboldala egy kicsit reklámterhelő.

Miután bejelentkezett a webhelyre, hozzáférhet a fiókbeállításokhoz és opciókhoz. Mint a webhely többi részén, ez a tagok oldal is felhasználóbarát, és megkönnyíti a fiók konfigurálását. Ezen az oldalon azonnal láthatja az Ivacy ügyfélszolgálatával kapcsolatos korábbi leveleit és a be nem fizetett számlákat. Innentől kezdve új jegyet is megnyithat az Ivacy ügyfélszolgálatával, bármilyen kérdése merülhet fel. Ezenkívül, ha az ügyfelek a főmenüben a „port-továbbítás” opcióra lépnek, akkor információt kapnak az opcionális NAT-tűzfalakról és arról, hogy ezt az extra biztonsági funkciót felvehetik-e előfizetésükbe..

Ivacy telepítési eljárás

Az Ivacy telepítése a készülékre nagyon egyszerű. Végül is ez a VPN-szolgáltató szoftvert kínál minden nagyobb eszközhöz és operációs rendszerhez (Windows, Mac, Android, iOS és Linux). Nagyon könnyű letölteni ezeket a különféle alkalmazásokat. Az Ivacy szoftvert a legtöbb eszközre 6 egyszerű lépésben telepítheti:

 • Látogasson el az Ivacy webhelyére.
 • Kattintson a „Get Ivacy” elemre, vagy görgessen lefelé az előfizetés kiválasztásához, és válassza ki a kívánt kiegészítőket (NAT-tűzfal és / vagy dedikált IP), és fizessen a kívánt fizetési móddal.
 • Töltse le a megfelelő alkalmazást az operációs rendszeréhez.
 • Jelentkezzen be a bejelentkezési adataival (amelyeket e-mailben kapunk Önnek).
 • Válasszon ki egy kiszolgálót, és csatlakozzon hozzá.
 • Élvezze az internet biztonságos és szabad böngészését!

A fenti olvasás szerint 6 gyors és egyszerű lépésben telepítheti az Ivacy eszközt. A mobil eszközökön még könnyebbé válik, mivel lehetővé teszik az Ivacy alkalmazás egyszerű letöltését az AppStore-ból (iPhone) vagy a Google Playstore-ból (Android telefonokon). Az Ivacy mobil alkalmazásai az összes olyan szolgáltatást és lehetőséget kínálják, amelyeket az asztali verzió kínál. Ezt részletesebben a felülvizsgálat következő szakaszában tárgyaljuk.

Az Ivacy szoftver megjelenése és felhasználóbarát jellege

Ivacy mobilalkalmazásNem hangsúlyozhatjuk eléggé, hogy az Ivacy nagyon felhasználóbarát VPN-szolgáltató. Különösen a „VPN-kezdők számára” az Ivacy alkalmazásai nagyszerűek. Az alkalmazás nagyon intuitív, és külön almenüvel rendelkezik minden különböző funkcióhoz, például streaminghez, letöltéshez és a webhelyek és tartalmak feloldásához. Ez azt jelenti, hogy az Ivacy jól alkalmazkodik a VPN-t használó fő csoportokhoz, valamint a VPN használatának okaihoz.

Kétségtelen, hogy az Ivacy alkalmazás nagyon profinak tűnik mind asztali, mind mobil eszközökön. Mindkét verzió lehetővé teszi a gyors csatlakozást a VPN-kiszolgálóhoz a nagy fehér bekapcsoló gomb egyetlen megnyomásával. Mint látható a jobb oldali képernyőképen, könnyű váltani a különböző lehetőségek és a szerver helyei között, még a mobil verzióban is.

Az Ivacy látszólag sok időt és erőfeszítést költött egy olyan alkalmazás létrehozására, amely a lehető leginkább felhasználóbarát. Nyilvánvalóan nagyszerű munkát végeztek.

Árak és fizetési módok

Az Ivacy nagyon megfizethető VPN-szolgáltató. Minél hosszabb ideig vesz előfizetést, annál olcsóbb lesz a havi díj. Ha kap egy előfizetést, amelyet havonta lemondhat, ez havonta 8,95 dollárt fog visszafizetni. Az egyéves terv havi 3 dollárba kerül. Ha 2 éves előfizetésre vállalkozik, ez havi 1,99 dollárba kerül. Ha valóban megfizethető előfizetést keres, akkor nem hibázhat az Ivacy ötéves tervével, amely csak 1 dollárba kerül havonta. Ez valóban teszi az Ivacy a piacon a leginkább megfizethető VPN-kké.

Sajnos az Ivacy nem kínál VPN-jének ingyenes verzióját. Nem kínálnak próbaverziót sem. Szerencsére azonban az összes, egyéves vagy annál hosszabb előfizetésre 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik. Valójában ez azt jelenti, hogy 30 napon keresztül kipróbálhatja az Ivacy-t, mielőtt (hosszú távú) előfizetésre vállalkozik. Ha a 30 napos előfizetéssel jár, akkor csak 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kap.

Ivacy előfizetésének megvásárlásához a következő fizetési módok közül választhat:

 • Hitel- vagy bankkártya (Visa, MasterCard, American Express, Discover Network, JCB, Diners Club)
 • PayPal
 • BitPay
 • AliPay
 • Tökéletes Pénz
 • Fizetési fal (Ideális, Neosurf, Clickandbuy, Dotpay, Onecard, Mobiamo)
 • Cryptocurrency (több lehetőség, beleértve a BitCoin-t)

Néhány Ivacy fizetési módja

Vevőszolgálat

Az Ivacy keményen dolgozik, hogy kérdéseire a lehető leggyorsabban és legjobban válaszoljon. Különböző módon lehet kapcsolatba lépni az Ivacy ügyfélszolgálatával. Küldhet egy e-mailt, élő chat-et indíthat webhelyén, vagy akár személyesen is meglátogathatja őket a szingapúri irodájukban. Ezenkívül nagyon hasznos és átfogó oldaluk van a gyakran ismételt kérdések (GYIK) oldalon. Mondanom sem kell, hogy magunkkal is kapcsolatba léptünk az Ivacy-val, hogy megvizsgáljuk reakcióképességüket és ügyfélszolgálatuk minőségét.

Többször is kapcsolatba léptünk az Ivacy-val, a saját webhelyükön található praktikus élő csevegés funkcióval. Például kérdéseket tettem fel nekik a szerverükkel és arról, hogy van-e más irodájuk is a szingapúri irodákon kívül (nincs), és nagyon gyorsan és hatékonyan válaszoltak nekünk. Nagyon udvarias módon fordultak hozzánk, és minden alkalommal azt kérdezték, hogy a válaszuk megfelel-e a kérdéseinknek.

Csevegés elindításához és kérdés feltevéséhez az Ivacy webhelyén nem kell kitöltenie semmilyen információt. Önnek nem is kell Ivacy-ügyfélnek lennie. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy további információt szerezzen az Ivacy-ról, még mielőtt elkötelezi magát a 30 napos pénz-visszatérítési időszakra, amelyet egy év alatt feliratkozáskor kap. Továbbá, ha nem jelentkezett be a webhelyükre, és nem csatlakozik egy VPN szerverhez, akkor ez is szépen beilleszkedik a lehető legnevesebb névre, még akkor is, ha kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal..

Következtetés felhasználóbarát jellege Ivacy

Az Ivacy használatával és tesztelésével kapcsolatos tapasztalataink alapján ezek a következtetések vonják le a felhasználóbarát jelleget:

 • Az Ivacy nagyon felhasználóbarát
 • Mind az Ivacy asztali, mind mobilalkalmazása intuitív és nagyon egyszerűen használható
 • Az Ivacy weboldala tiszta és jól megtervezett, de meglehetősen nehéz
 • Ivacy-fiók létrehozása gyors és egyszerű
 • Ivacy előfizetés megszerzése kényelmes, mivel sok különféle fizetési módot elfogadnak
 • Sajnos az Ivacy nem kínál próba vagy ingyenes verziót
 • Az Ivacy ügyfélszolgálata nagyon könnyen elérhető és nagyon hasznos

Az Ivacy szerverhálózata

Az Ivacy szerverhálózata meglehetősen nagy, különösen egy olyan VPN esetében, amely (még) nem az egyik legnagyobb szereplő. Több mint 100 országban 450 szervert kínálnak. A legtöbb szerver a két kontinensen található, ahol a legtöbb Ivacy-felhasználó van: Észak-Amerika (kifejezetten az Egyesült Államok) és Európa. Az alábbiakban további információkat olvashat az Ivacy szervereiről, a kiszolgálók helyéről és a szerver lehetőségeiről és lehetőségeiről.

Szerverek száma és helyek

Az Ivacy szerverek több mint 100 országban vannak. Átlagosan országonként 2 szerverhely található, bár nagyobb országokban, például Oroszországban és az Egyesült Államokban több szerver található. Valójában az USA-nak van 18. Mindenesetre az Ivacy több mint elegendő kiszolgálót és szerverhelyet kínál, hogy a földrajzi feloldást nagyon életképes lehetőséggé tegye ezzel a VPN-vel. Az alábbiakban láthatja, hogy hány kiszolgáló tartozik az Ivacy által kínált földrészekre:

Ivacy-szerverek kontinensen

Csak a webhelyek böngészéséhez használhatja bármelyik Ivacy-kiszolgálót, de az Ivacy bizonyos speciális kiszolgálókat is kínál meghatározott célokra. Például speciális streaming szervereket kínálnak, amelyekre az Ivacy alkalmazás bal oldalán található menü streaming funkciójára kattintva navigálhat. Amikor csatlakozik ezekhez a szerverekhez, azonnal hozzáférhet kedvenc streaming szolgáltatásaihoz. Ez az Ivacy-t nagyon felhasználóbarát megoldássá teszi azok számára, akik szeretik például használni a Netflixet.

Ezen kívül az Ivacy rendelkezik egy sor speciális P2P szerverrel is, amelyek a letöltést (torrentek) nagyon kényelmessé teszik. Ezekhez a kiszolgálókhoz kapcsolódhat a letöltési funkció kiválasztásával az Ivacy alkalmazásban. Ezek a letöltő szerverek el vannak osztva a világon.

Dedikált IP-cím

Az Ivacy dedikált IP-címeket is kínál. Számos oka van annak, hogy érdemes egy dedikált IP-címet használni. Például a dedikált IP-ket ritkábban blokkolja a Netflix és más (streaming) szolgáltatások, mint a „normál VPN IP-ket”. Általában egy VPN szervert használ a VPN felhasználók nagyon nagy csoportja. Ez azt jelenti, hogy az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, észreveszik, hogy sok forgalmat keresnek ugyanabból az IP-címből. A dedikált IP-cím minden felhasználó számára egyedinek tűnik, vagyis az egyik, ami azt jelenti, hogy nem találkozik ezzel a problémával, és sokkal kevésbé valószínű, hogy webhelyek és alkalmazások blokkolják.

Mivel egy dedikált IP-cím csak neked szól, ez azt jelenti, hogy ha akarod, mindig ugyanazt az IP-címet használhatja, annak ellenére, hogy VPN-t használ. Ez nagyon hasznos lehet, mivel egyes online szolgáltatások (például az online banki portálok) extra biztonsági óvintézkedéseket tesznek, amikor egy nagyon eltérő IP-címről jelentkeznek bejelentkezést. Gyakran annak érdekében, hogy a felhasználók más IP-címről is bejelentkezhessenek, ezek a szolgáltatások további ellenőrzést igényelnek, például kitölteni egy biztonsági kódot, amelyet a bank küld a telefonjára. Ha például sokat utazik, és ezeket a biztonsági intézkedéseket (bár nagyon fontosnak) tartja kissé túl nehézkesnek, egyszerűen megkaphat egy dedikált IP-t..

Az Ivacy az összes fent említett előnyt felkínálja a felhasználóinak dedikált IP-címeikkel. Ezek a dedikált IP-k havonta 1,99 USD-t fizetnek. Ha összehasonlítjuk ezt sok más VPN szolgáltatóval, ez meglehetősen megfizethető. Az Ivacynak van néhány kiszolgálója, amely támogatja a dedikált IP címeket. Ezek a szerverek az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Németországban, Hongkongban, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban találhatók.

Összegző szerverhálózat és helyek

Az Ivacy széles körű tesztelése és kutatása után ez a végső döntés az Ivacy szerverhálózatáról:

 • Az Ivacy kiszolgálói hálózata meglehetősen nagy, 450 szerverrel több mint 100 országban.
 • Az Ivacy szerverhálózata minden kontinensen eloszlik.
 • Ez a VPN speciális streaming- és letöltőszervereket is kínál.
 • Az Ivacy további dedikált IP-címeket kínál további 1,99 USD-ért havonta.

Az Ivacy opciói és szolgáltatásai

Az Ivacy az összes olyan szokásos beállítást kínálja, amire számíthat egy modern VPN-től, de ezzel nem ér véget. Sok extra funkcióval is rendelkezik, amelyek közül néhány meglehetősen egyedi.

Az Ivacy gyilkos kapcsolót kínál. Ez egy olyan funkció, amely lényegében leállítja az internet-kapcsolatot, ha bármilyen okból elveszíti a kapcsolatot a VPN-kiszolgálóval. Ez egy biztonsági intézkedés, amely megakadályozza a magánélet és a biztonság veszélyeztetését a kapcsolat valószínűtlen elvesztése esetén. Az internetkapcsolat helyreáll, amint a VPN-kapcsolat újra feláll és működik.

Ezenkívül az Ivacy lehetőséget kínál a NAT-tűzfalaik használatára. Ez egy tűzfal szerver szinten (az Ivacy szerverein), amely alapvetően egy extra védelmi rétegként működik közted és a vírusok és más rosszindulatú programok között. Végül is ez a tűzfal kiszűrheti a rosszindulatú programokat, még mielőtt eléri a hálózat tűzfalat, és így a hálózatot vagy az eszközt. Ráadásul az útválasztó normál tűzfala gyakran nem is működik ebben a helyzetben, mivel ezek közül a tűzfalak közül sok nem tudja sikeresen beolvasni a számítógép és a VPN szerver között elküldött információkat (a titkosítás miatt). Ezért javasoljuk az Ivacy által kínált NAT-tűzfal használatát.

Végül, az Ivacy egy „osztott alagút” lehetőséget kínál, és valójában az első VPN, amely ezt 2010-ben tette meg. Ezzel az opcióval kiválaszthatja, mely adatokat szeretne elküldeni egy VPN kapcsolaton keresztül, és mely adatokat csak el tudja küldeni. mint általában ”(nem titkosítva és védett VPN-vel). A fő előnye itt az, hogy csökkentheti a számítógépre és a számítógépről a VPN-kapcsolaton keresztül küldött adatok mennyiségét, azaz a VPN-kapcsolat valószínűleg felgyorsul (egy kicsit).

Ivacy és Netflix

Az Ivacy jól működik a Netflixnél. Az Ivacy dedikált streaming szerverei hozzáférést biztosítanak a népszerű streaming szolgáltatáshoz. Annak érdekében, hogy ez működjön, használnia kell az alkalmazás speciális streaming funkcióját, azaz nem férhet hozzá a Netflix minden egyes országspecifikus verziójához. Sőt, a teszteink során észrevettük, hogy míg az USA streaming szervere jól működik, a többinek vannak problémái. Ugyanakkor, ha a Netflix amerikai verziója messze a legnépszerűbb és legnagyobb, nem látjuk, hogy ez sok ember számára nagy kérdés.

Ivacy és torrent

Az Ivacy jól működik, ha torrentokat tölt le. Könnyű voltunk mindenféle torrent fájl letöltésében az Ivacy segítségével. Ha navigál a dedikált letöltési opcióhoz az Ivacy alkalmazásban, akkor könnyen választhat a különféle kiszolgálók között, amelyek támogatják a (P2P) letöltést. Az Ivacy-nak megfelelő számú kiszolgálója van, amely támogatja a (P2P) letöltést.

Következtetés Ivacy és jellemzői

Előnyök
Hátrányok
Könnyen kezelhetőEgyes eszközökön az Ivacy csak az IPSec protokollt kínálja
Rengeteg extra funkció és opcióLehetséges biztonsági kockázat: nem egyértelmű, hogy saját szervereiket kezelik-e
Könnyen telepíthetőAz streaming szerverek Európában nem mindig működnek (jól)
Gyors és barátságos ügyfélszolgálat
Nagyon kedvező árú (havonta 1 dollártól)
Az USA Netflix kompatibilis
Torrent kompatibilis
30 napos pénzvisszafizetési garancia
Dedikált IP-címeket kínál
Számos különféle protokollt kínál

Összességében az Ivacy kiváló VPN-szolgáltató. Gyors, stabil kapcsolatot és nagyon felhasználóbarát szoftvert és alkalmazásokat biztosítanak. Sőt, ez a VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különféle protokollok széles választékából válasszanak, valamint extra funkciókból és lehetőségekből álljanak.

Példa erre: Az Ivacy osztott alagútépítést, NAT-tűzfalat, dedikált IP-címeket és kill kapcsolót kínál. Az Ivacy alkalmazás nagyon intuitív. Egyszerűen kiválaszthatja az alkalmazásban használni kívánt kiszolgálók beállítását és típusát. A streaming opcióval könnyedén hozzáférhet a Netflix amerikai verziójához, és a letöltési funkcióval lenyűgöző sebességgel töltheti le a torrenteket..

Sajnos azonban az Ivacy rövid távon értékesíti magát a biztonság szempontjából. Bár az Ivacy szilárd AES-256 bites titkosítást használ, nem egyértelmű, hogy VPN-kapcsolatuk olyan szervereket használ-e / használ-e nem övéket: a PureVPN-hez tartozó kiszolgálókat. Úgy tűnik, hogy az Ivacy tárolja a csatlakozási naplókat. Más szavakkal: az Ivacy nagyon felhasználóbarát VPN, sok extra funkcióval és opcióval, de van néhány hibája az adatvédelem és biztonság szempontjából..

Elsősorban az Ivacy alkalmazást ajánljuk azoknak az embereknek, akiknek nagyon specifikus „VPN-igényeik” vannak, amelyeket az Ivacy számos kiegészítő funkciója teljesíthet, vagy a VPN első alkalommal történő felhasználóinak, felhasználóbarát jellegük miatt. Azonban azoknak az embereknek, akik olyan VPN-t keresnek, amely fényes a magánélet és a biztonság szempontjából, valószínűleg inkább hajlandók lennénk a PIA vagy az ExpressVPN ajánlására..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me