Hide.me áttekintés (2020): Gyors és felhasználóbarát | VPNOverview

Hide.me áttekintés (2020) – Gyors és felhasználóbarát VPN

A Hide.me egy viszonylag új VPN-szolgáltató. Céljuk egy gyors és biztonságos VPN szolgáltatás biztosítása. A Hide.me eredetileg német, és 2012-ben alakult (korábban Hide.io néven hívták). A társaság Malajziában található, az ország adatvédelmi jogszabályai miatt. A szolgáltató minden nap jobban ismertté vált, és világszerte már 10 millió felhasználóval rendelkezik.


A Hide.me felhasználóbarát, de nagyon biztonságos virtuális magánhálózatot (VPN) kínált. Az utóbbi időben arra törekedtek, hogy a leggyorsabb VPN legyen a piacon. A Hide.me azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, amelyek hitelesített naplómentes. Mindezeket az állításokat megvizsgáljuk, később a felülvizsgálatban.

A Hide.me jó titkosítást kínál, és nagyon gyors. Ez a VPN valamivel drágább, mint a legtöbb más VPN-szolgáltató. Szerencsére ingyenesen kipróbálhatja a Hide.me-et a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Még ingyenes szolgáltatást is kínálnak, de ha ezt használja, akkor korlátozza az Ön adatait.

A Hide.me telepítése viszonylag egyszerű, és a prémium tervükkel egyszerre 10 előfizetésre is előfizethetnek. Ily módon sok eszközt megvédhet egyszerre anonimitásának védelme érdekében.

Műszaki adatok Hide.me

 • Egyidejű kapcsolatok: 10
 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollok: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Naplózási politika: Nincs napló
 • szerverek: 1560 szerver 60 helyszínen
 • Ár: Havonta 4,99 dollártól
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Sebesség – Mennyire gyors a Hide.me?

A sebesség fontos része az emberek VPN-szolgáltatókkal kapcsolatos tapasztalatainak. Bosszantó, ha a video stream-nek pufferolnia kell, vagy ha játék közben késést tapasztal. Mivel ez annyira fontos, alaposan teszteltük a Hide.me szerverek sebességét. Ezt úgy végeztük, hogy néhány sebesség-tesztet végrehajtottunk különböző szerverekkel, és megvizsgáltuk a sebességeket a napi használat során. Az alábbiakban olvashat mindent tapasztalatainkról.

Sebességteszt eredménye Hide.me

Itt megtalálja számos, a Hide.me szervereken végrehajtott sebességteszt eredményét. A hollandiai helyről teszteltünk. Vegye figyelembe, hogy az eredmények nagyon eltérőek lehetnek, ha valahol a világon tartózkodsz. Ennek azonban általános jelzést kell adnia a sebességről.

Sebesség VPN nélkül (Speedtest.net):

Leggyorsabb VPN nélkül

Fent felül megtekintheti az általunk élvezett internetes sebességeket VPN használata nélkül.

Sebesség egy helyi szerverrel Hollandiában (Speedtest.net):

Leggyorsabb a VPN NL használatával

Ez a kép az internetes sebesség eredményeit mutatja, amikor egy Hide.me szerverre csatlakozunk Haarlemben (Hollandia). Mint láthatja, az eredmények gyakorlatilag ugyanazok maradtak, ami rendkívül rendkívüli a VPN számára.

Speed ​​USA szerverrel (Speedtest.net):

Leggyorsabb a VPN VS használatával

Ezek az Egyesült Államokbeli szerverrel végzett tesztelés eredményei. Ezek az eredmények fontosak lehetnek, ha hozzáférést szeretne kapni egy másik országból származó amerikai tartalomhoz. Mint láthatja, a sebesség nem változott sokat. Ez váratlan, mert a közted és a szerver közötti fizikai távolság általában a lassabb kapcsolatsebességet eredményezi.

Sebesség napi használat közben

A Hide.me szerverek sebessége nagyon jó mindennapi használatra. Kipróbáltuk ezt azzal, hogy üzleti tevékenységünkkel folytatjuk a megszokott szokásokat, hogy kiderüljön-e bármilyen csuklás a Hide.me-vel. A VPN-t böngészés, gőzölés, letöltés és játék során használtuk; ezek voltak az eredmények:

A rendszeres böngészés során nem észleltünk különbségeket a sebességben vagy a betöltési időben. Ezzel a VPN-vel észrevehető változások nélkül meglátogathatja kedvenc webhelyeit. A fájlok és alkalmazások letöltése sem volt probléma.

Számos streaming szolgáltatást teszteltünk a Hide.me VPN segítségével is, hogy meghatározzuk, hogyan befolyásolja ez a videók és a zene pufferelését és betöltését. Ismét nem találkoztunk semmilyen problémával, és minden gond nélkül képesek voltunk a YouTube és a Spotify szolgáltatásokra használni. Ez a Hide.me-t ideális VPN-ként teszi lehetővé, ha földrajzilag blokkolt anyagot szeretne megnézni. Sajnos nem használhatja a Netflix nézésére. Később a felülvizsgálatban megmagyarázza miért.

A következtetés sebessége Hide.me

A sebességmérés a Hide.me-rel a következő:

 • A Hide.me nagy sebességű VPN-t kínál.
 • A sebességteszt kis különbséget mutat a letöltési és a feltöltési sebesség között a VPN-sel vagy anélkül.
 • Rendszeres használat, letöltés és streaming közben nem észleltük a sebesség változását.

Biztonság – Mennyire biztonságos a Hide.me?

A Hide.me olyan VPN-szolgáltató, amely a biztonsági és adatvédelmi funkciókat kiemeli. A biztonságot általában a VPN legfontosabb aspektusának tekintik. Nem akarja, hogy harmadik felek hozzáférjenek személyes adataihoz, és egy VPN védi meg Önt attól. Az alábbiakban olvashat arról a naplózási politikáról, amelyet a Hide.me betart. Ezenkívül arról is tájékoztatjuk Önt, hogy a Hide.me-től tőled szüksége van-e fiók létrehozásához.

jegyzőkönyvek

A Hide.me kiváló biztonságot nyújt az AES 256 bites titkosításával. Ezt általában a rendelkezésre álló titkosítás legjobb szintjének tekintik. Sőt, a Hide.me sok különféle protokollt támogat. Választhat a következő protokollok közül:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

A Hide.me webhely szép áttekintést nyújt ezekről a különféle protokollokról. Ebben az áttekintésben bemutatják minden protokoll erős és gyenge pontjait. Ez nagyon hasznos, és megmutathatja, hogy mely protokoll működik legjobban az operációs rendszerrel. Mindig azt tanácsolnánk az OpenVPN protokollt, mert ez a legbiztonságosabb megoldás. Az alábbiakban bemutathatja az OpenVPN protokoll magyarázatát a Hide.me webhelyen.

Nyissa meg a VPN protokollt

Naplózás és adatvédelem

A Hide.me azt mondja, hogy szigorú „nem naplózási” politikát követnek. Ez azt jelenti, hogy nem gyűjtnek semmilyen személyes adatot. Mivel a Hide.me Malajziában található, nem kötelesek naplókat vezetni. Malajziában nincs olyan szabály, amely kényszerítené a vállalatokat a naplók vezetésére.

A Hide.me nem tárol felhasználói naplókat, de van egy oldalsó megjegyzés; ők ideiglenes csatlakozási naplókat vezetnek. Ez azt jelenti, hogy a vállalat láthatja, mikor kapcsolódik az ‘ügyfél x’ VPN-kiszolgálóikhoz. A Hide.me azonban nem látja, hogy ki az X ügyfél, csak anonimizált felhasználói adatokat kapnak. Sőt, ezeket a naplókat csak néhány órán keresztül tárolja, majd véglegesen törlik.

A VPN szolgáltatók számára gyakorlatilag lehetetlen naplókat nem vezetni. Emellett a csatlakozási naplók gyakran nem túlságosan támadják meg a felhasználó magánéletét. Ezeket a csatlakozási naplókat használják szolgáltatásaik fejlesztésére. Csak akkor tudják biztosítani, hogy szervereik ne kerüljenek túlterhelésre, ha tudják, mikor használják szolgáltatásaikat. A Hide.me ezeket a csatlakozási naplókat anonimizálja, és nem regisztrálja az Ön IP-címét.

Milyen információra van szüksége a Hide.me-nak?

A Hide.me fiók létrehozásához e-mail címre van szüksége, a regisztráció után törölheti a mailadrekat a fiókbeállításokból. A választott fizetési módtól függően további információkat kell megadnia. A Hide.me harmadik feleket használ az összes kifizetés kezelésére. Azt állítják, hogy ez a külső vállalat nem fogja látni az Ön IP-címét vagy személyazonosságát. Fizetési számot kap, amelyet nem lehet hozzákapcsolni. Ezenkívül ezt a fizetési számot a fizetés után azonnal megsemmisítik. Ily módon teljesen névtelen marad, amikor fizet a Hide.me előfizetésedért.

Következtetések biztonsága Hide.me

A Hide.me biztonságának tesztelése után a következőket tehetjük le:

 • A Hide.me egy szilárd és biztonságos VPN.
 • Erős AES 256 bites titkosítást használnak.
 • A Hide.me nem osztja meg az információkat harmadik felekkel.
 • Több protokoll közül választhat.
 • A Hide.me csak olyan kapcsolatnaplókat tárol, amelyeket néhány óra múlva elpusztítanak.

Használhatóság – Mennyire felhasználóbarát a Hide.me?

A Hide.me nagyon felhasználóbarát szolgáltató, amely bárki számára elérhető és könnyen érthető. Az alábbiakban információkat talál a webhelyükről, a telepítési folyamatról, az alkalmazások megjelenéséről és megjelenéséről, az árakról, a fizetési módokról és végül az ügyfélszolgálatról..

A Hide.me webhely

A Hide.me webhely egyértelmű, és bemutatja az összes információt, amelyet a VPN szolgáltatótól elvárhat. A honlapon információkat talál a Hide.me-ről, arról, hogy miért lenne szüksége VPN-re, valamint a szoftverek áttekintéséről. Több nyelven kínálják webhelyüket.

Ezen felül a szerverhálózattal és a protokollokkal kapcsolatban információkat találnak a saját weboldalukon. Van egy egyértelmű fül is, ahol a szoftverek letöltését megtalálja, és egy fül az összes lehetséges előfizetési tervvel. Ez a kép a Hide.me webhelyet mutatja.

Hide.me webhely

Sajnos nem találtunk keresési lehetőséget a webhelyen, ami megnehezítheti a nagyon konkrét információk megtalálását. Amikor bejelentkezik a Hide.me fiókba, megnézheti a fiókadatok áttekintését. Itt talál útmutatásokat is, amelyek megkönnyítik szoftverük telepítését a készülékre.

A Hide.me telepítése

A Hide.me telepítése az eszközökre nagyon egyszerű. Dönthet úgy, hogy telepíti az alkalmazást az eszközére, vagy letölthet egy adott protokollhoz szoftvert, és megváltoztathatja a PC vagy a Mac beállításait. Az első lehetőség a legegyszerűbb. Az alkalmazásuk az App Store-ban vagy a Google Play Store-ban található. Miután telepítette az alkalmazást, csak ki kell töltenie a fiókja adatait, és készen áll a indulásra.

Hide.me appstore

Fent láthatja a Hide.me alkalmazást az Appstore-ban. Az alkalmazás automatikusan az operációs rendszeréhez legmegfelelőbb protokollt fogja használni. Windows esetén ezek az IKEv2 és a PPTP, Mac esetén pedig az IKEv2 protokollt, az IKEv1-rel pedig biztonsági másolatként használják. Ez azt jelenti, hogy nem használhatja az OpenVPN-t az alkalmazásban, ami túl rossz, mivel ez a legbiztonságosabb protokoll. Van azonban egyetlen kivétel: az Android támogatja az OpenVPN-t.

Az alkalmazás telepítése után biztonságosan szörfözhet az interneten. Csak az alább látható módon kell kitöltenie a fiók adatait.

Bevezető oldal Hide.me

A második lehetőség a telepítéshez kissé nehezebb. Ez a módszer azonban további lehetőségeket kínál a protokollokban. Ha bejelentkezik a Hide.me webhely fiókjába, megtalálja az összes különféle protokoll és operációs rendszer telepítési útmutatóját. Ezeknek az útmutatóknak a segítségével bármilyen tetszőleges protokollt telepíthet a készülékére.

A Hide.me megjelenése és könnyű kezelhetősége

A Hide.me nagyon felhasználóbarát VPN-szolgáltató, amely tökéletes illeszkedést tesz lehetővé azokkal az emberekkel, akik újak a VPN-ekben. Az alkalmazás egyszerű; van egy gombod a Hide.me szerverhez történő csatlakozáshoz, és kiválaszthatja a szerver helyét. A szoftver professzionális megjelenésű, és az összes lehetőség és funkció jól működik. Az alkalmazást több nyelven kínálják, köztük angolul.

A szuper egyszerű alkalmazásnak van néhány hátránya. Például nem módosíthatja a beállításokat. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás használata közben nem módosíthatja a protokollokat. Noha a legtöbb VPN-felhasználó egyébként el fogja hagyni az alapértelmezett beállításokat, egyes felhasználók érdemes megváltoztatni a protokollokat, hogy optimalizálják védelmüket a különböző online tevékenységek során..

Lehet, hogy az alkalmazásnak nincs néhány beállítása, de van néhány ügyes funkciója. A Hide.me alkalmazás rendelkezik „automatikus újracsatlakozás” funkcióval, „killswitch”, „IP szivárgásvédelem” és „DNS szivárgásvédelem” funkciókkal. Ezek a funkciók biztosítják, hogy véletlenül nem szivárog az információ véletlenül. Az alkalmazás biztosítja mindazt, amit online tesz.

A Hide.me egyértelműen célja egy felhasználóbarát alkalmazás létrehozása, amelyet mindenki tudni fog használni. Ez azonban azt jelenti, hogy a haladóbb felhasználók időnként korlátozottnak érzik magukat.

App fronton Hide.me

Árképzés és fizetési módok

A Hide.me nem a legdrágább, sem a legolcsóbb VPN-szolgáltató. Különböző előfizetési terveket kínálnak. Először is kínálnak egy ingyenes számla. Ezzel az ingyenes fiókkal havonta 10 GB-ot korlátozhat, csak 5 szerverhely közül választhat, és egyszerre csak 1 eszközt használhat. Sőt, a fizetett előfizetéseknél valószínűleg gyorsabb lesz a szerver, mivel kevésbé vannak zsúfoltak.

Prémium előfizetéseiket három különböző áron kínálják. Valószínűleg a legjobb lehetőség az 2 éves terv amit csak be lehet szerezni Havonta 4,99 USD. Most már két ingyenes hónapot is igénybe vehet ezzel a tervvel. Sőt, egyéves előfizetést kínálnak, amely költséges Havonta 8,32 USD. Végül megkaphatja a prémium szolgáltatást egy hónap, ez fog kerülni12,95 USD.

elrejteni az áraimat

A Hide.me 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik minden fizetett előfizetésre. Ezen felül fizethet a Hide.me számlájáról hitelkártyájával, PayPal, SEPA Direct Debit vagy Bitcoin-lal..

Vevőszolgálat

A Hide.me számos lehetőséget kínál a kérdések megválaszolására. A weboldalon található egy széles körű GYIK oldal. Kérdéseit e-mailben is felteheti. Az ügyfélszolgálatot csak angolul kínálják, ami nehéz lehet, ha az angol nem az első nyelv. Kipróbálhatja szerencséjét a Hide.me fórumon is, ahol kérdéseit más felhasználókhoz irányíthatja. Végül a Hide.me blogok információkat tartalmaznak a frissítésekről és a hírekről.

Hogy képet kapjunk a Hide.me ügyfélszolgálat barátságosságáról, kapcsolatba kerültünk velük. Amikor e-mailt küld a Hide.me-nek, vissza fog kapni egy e-mailt a bejelentkezési adatokkal. Ha ezzel az információval jelentkezik be, kap egy ügyfél-támogatási azonosítót, amely segít az ügyfélszolgálat tagjainak azonosítani a problémát. Sajnos ez a kommunikációs módszer nem működött, amikor megpróbáltuk.

Végül e-mailt kaptunk, amelyben válaszolt a kérdésre. Képernyőképekkel és képekkel illusztrálták a magyarázatot, amelyek megkönnyítették az utasítások követését. Két órán belül választ kaptunk e-mailünkre, és udvariasan és barátságosan fordultak hozzánk, amint az alább látható:

ügyfélszolgálat Hide.me

Az ügyfélszolgálat jól működik, és hatékony választ kap a kérdésére. A Hide.me élő csevegési funkciót kínál, de ezzel kapcsolatban néhány problémát tapasztaltunk. Az élő csevegést csak akkor használhatja, ha van ügyfélszolgálati jegy. Sajnos nem tudtunk bejelentkezni az e-mailben szereplő információkkal. Ez nagyon frusztráló lehet, ha gyors javítást keres. (frissítés: A Hide.me szerint a támogatási jegyekkel kapcsolatos problémák megoldódtak).

Következtetés használhatóság Hide.me

A Hide.me VPN egy ideig történő használata után az alábbiakat vonhatjuk le a szolgáltató felhasználóbarát tulajdonságaival kapcsolatban.

 • Az alkalmazás felhasználóbarát és intuitív módon működik
 • A Hide.me weboldal világos és egyszerűen használható
 • A Hide.me telepítése minden operációs rendszer számára egyszerű
 • Az alkalmazás korlátozott lehetőségeket kínál
 • Fizetni lehet a Hide.me-re hitelkártyával, Paypall-nal, SEPA-val és bitcoin-nal
 • A szoftver számos nyelven elérhető
 • Az ügyfélszolgálat jó, de az élő csevegés funkció nem működött

Hide.me szerverhálózat

A Hide.me szerverhálózat az elmúlt években nagyobb lett. Az alábbiakban mindent megtud, amit tudnia kell erről a hálózatról. Ezenkívül megtudhatja, hogy ez a szolgáltató dedikált IP szolgáltatást kínál-e vagy sem.

Szerverek száma és helyek

Több mint 1560 szerverrel 60 különböző helyszínen a Hide.me jelentősen nagyobb lett az elmúlt néhány évben. A Hide.me elsősorban az európai és az észak-amerikai piacra támaszkodik, ami azt jelenti, hogy szerverük nagy része ott található. 9 szerverhelyet kínálnak az Egyesült Államokban és 2 Hollandiában. Elkezdték terjeszkedni Ázsiába is, de a hangsúly továbbra is a nyugati világon zajlik.

A Hide.me nem rendelkezik sok kiszolgálóval azért, mert maguk kezelik a kiszolgálókat. Átfogó szabálykészlettel állnak rendelkezésükre, hogy garantálják felhasználóik biztonságát. Ennek a folyamatnak az a része, hogy saját szervereiket kezelik. Sajnos ez azt jelenti, hogy szerverhálózata csak lassan bővül. Ha sok szerveropcióval rendelkező VPN-t keres, érdemes máshol keresni. Megtekintheti például az összehasonlító cikket, amely a legjobb VPN-szolgáltatók listáját tartalmazza.

Dedikált IP-cím

A Hide.me segítségével nem lehet külön IP-címet szerezni. Minden, a Hide.me által biztosított IP-címet megosztunk más felhasználókkal. Ez azt jelenti, hogy lehetetlenné válik a Netflix figyelése, mert blokkolják az IP-címeket, amelyeket egyszerre több ember használ. Ezenkívül egyes webhelyek külön azonosítást kérnek, mivel sok különböző IP-címről érik el őket.

A Hide.me kínál „statikus” IP-címet, ami azt jelenti, hogy minden alkalommal ugyanahhoz a szerverhez csatlakozik. Ily módon a sok használt IP-cím miatt nem fog semmilyen gyanút kelteni a webhelyekkel szemben. Nem kérnek további érvényesítést, ami végül időt takarít meg Önnek. Az IP-címet azonban továbbra is megosztja más felhasználókkal.

Ha valóban azt akarja, hogy VPN-szolgáltatója dedikált IP-t kínáljon, érdemes átnézni a NordVPN áttekintést.

Összegzés-kiszolgáló-hálózat Hide.me

A Hide.me szerverhálózattal kapcsolatban a következő következtetésre jutottunk:

 • A Hide.me viszonylag kicsi, de gyors szerverhálózattal rendelkezik
 • A hálózat 1560 szerverből áll, 60 különböző helyszínen
 • A Hide.me saját kiszolgálóit kezeli és kezeli az extra biztonság érdekében
 • A Hide.me nem nyújt dedikált IP-címeket
 • “Statikus IP-t” kínálnak

A Hide.me lehetőségei

A Hide.me a leggyakoribb VPN funkciókat kínálja, de további lehetőségeket is kínál. Itt többet megtudhat ezekről a lehetőségekről, és olvassa el a Hide.me-et a Netflix és torrent letöltésekkel együtt.

További lehetőségek elrejtése

Öld KikapcsolásMindenekelőtt a Hide.me egy kill kapcsolót kínál, amely biztosítja az eszköz védelmét, még akkor is, ha a kapcsolat pillanatnyilag elveszik. Ez együtt az „automatikus újracsatlakozás” funkcióval azt jelenti, hogy valószínűleg nem fog észrevenni semmit, de a Hide.me biztonságban tartja Önt.

A Hide.me Premium fiókkal szabadságot szerezhet a „Dynamic Port Forwarding” funkcióval. Ez végigvezeti az áthaladó tűzfalakat.

Végül a Hide.me a SoftEther protokollt is kínálja, amely gyorsabb protokoll, mint a gyakran használt OpenVPN. Az OpenVPN maximális sebessége 100 MB / sec, míg a SoftEther elérheti a 900 MB / sec sebességet.

Hide.me és Netflix

Mint egyre több VPN-szolgáltatónál, a Netflix blokkolja a Hide.me szervereket. A streaming szolgáltatás aktívan megpróbálja blokkolni azokat a VPN-felhasználókat, akik megpróbálnak hozzáférni egy másik régió Netflix tartalmához. Sajnos csak néhány olyan VPN-szolgáltatónak sikerül a Netflix elõtt tartania, amelyik a Hide.me egyik sem. Ha meg szeretné nézni a Netflixet egy VPN-sel, akkor nézd meg a legjobb VPN-szolgáltatók listáját, amelyek az American Netflix-t nézhetik.

Hide.me és a torrentek

Végül kipróbáltuk a torrentek letöltését a Hide.me segítségével. Nem találkoztunk semmilyen problémával. Egy 1,2 GB-os fájlt 5 perc alatt készítettek el. A Hide.me lehetővé teszi a torrentek letöltését peer-to-peer hálózatokon a legtöbb szerverükhöz. Webhelyükön egyértelműen jelzik, hogy mely szerverek támogatják az ilyen típusú letöltést, és melyek nem. Például az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában a kiszolgálók nem engedélyezik a torrent letöltést, de a hollandiai szerverek.

Következtetési lehetőségek Hide.me

 • A Hide.me rendelkezik „kill kapcsolóval”, „automatikus újracsatlakozás” funkcióval és „Dynamic Port Forwarding” funkcióval.
 • A Hide.me támogatja a nagyon gyors SoftEther protokollt
 • A Netflix nem érhető el a Hide.me webhelyen
 • A legtöbb Hide.me szerver P2P hálózatokon keresztül tölthető le

Következtetés – A Hide.me tapasztalatai

Előnyök
Hátrányok
Könnyen kezelhetőNincs dedikált IP-cím
Könnyen telepíthetőCsak néhány beállítás az alkalmazásban
Gyors szerverekNincs hozzáférés a Netflixhez
Ingyenes lehetőségNincs működő élő chat
Torrent letöltése lehetséges
Rengeteg lehetséges protokoll (beleértve a SoftEther-t)
30 napos pénz-visszafizetési garancia

A Hide.me egy gyors és felhasználóbarát VPN. Különösen szép az új VPN felhasználók számára intuitív alkalmazásfelületük miatt. A Hide.me egy szuper biztonságos lehetőség, mivel nem tart fenn felhasználói naplókat. Jó szervereket kínálnak, de nem olyan sok, mint néhány más szolgáltató. Számos szerver támogatja a letöltést peer-to-peer hálózatokon keresztül. Mindenképpen javasoljuk a Hide.me alkalmazást azoknak, akik még nem próbáltak ki VPN szolgáltatást. Ha egyszerű, gyors és biztonságos VPN-t keres, akkor a Hide.me lehet a szolgáltatás az Ön számára!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me