ExpressVPN áttekintés (2020 április): Valóban a legjobb VPN?

ExpressVPN áttekintés (2020) – A legjobb prémium teljes körű VPN

Az ExpressVPN egy ideje a VPN-játék csúcsán volt – és helyesen. 2009 óta vannak itt, és valóban tudják, mit csinálnak. Jelenleg az ExpressVPN uralja a VPN-piacot, valamint néhány más szolgáltatást is. Az ExpressVPN előfizetéssel hozzáférést kaphat egy hatalmas szerverhálózathoz, amely több mint 3000 szervert tartalmaz 160 különböző helyszínen, 94 országban, legfeljebb öt eszközön. A kapcsolatok minősége kiváló, és lehetővé teszi böngészését, adatfolyamának letöltését és letöltését lenyűgöző sebességgel. Ezenkívül a szoftver biztonsága és titkosítása megegyezik a legmagasabb nemzetközi szabványokkal, és megvédi Önt minden harmadik fél beavatkozásától és kémkedéstől..


A társaság hivatalos nyilvántartása a Brit Virgin-szigeteken található, ami azt jelenti, hogy jogilag nem köteles felhasználói naplókat vezetni. Következésképpen az ExpressVPN nem tárol olyan naplókat, amelyek sértik a felhasználók adatvédelmét. Az ExpressVPN rendkívül felhasználóbarát: megkönnyíti a VPN használatát a nagyközönség számára. Az ExpressVPN alkalmazások használatához nem kell hozzáértőnek lennie. Sőt, a webhely és az ügyfélszolgálat nagyon hasznos, és az alkalmazások intuitív módon működnek.

Specifikációk ExpressVPN

 • Egyidejű kapcsolatok: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollok: OpenVPN, L2TP / IPsec és PPTP
 • Naplózási politika: Nincs napló
 • szerverek: 3000+ szerver 94 országban
 • Ár: Havonta 6,67 USD-tól
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Sebesség – Mennyire gyors az ExpressVPN?

Bármely VPN-kapcsolat sebessége fontos, különösen, ha nem csupán weblapok böngészésén szeretne többet elérni. Ha az internet-kapcsolata nem elég gyors, letöltés, streaming vagy játék közben késést tapasztalhat. Ezért teszteljük az összes VPN-t a sebességükről, hogy kiderüljön, vajon és milyen mértékben lassítják-e a kapcsolatot. Először bemutatunk néhány sebességtesztet, amelyet elvégeztünk annak ellenőrzése érdekében, hogy vannak-e szignifikáns különbségek a sebességünk között az ExpressVPN-mel vagy anélkül. Ezt követően megosztjuk saját tapasztalatainkat az ExpressVPN sebességével a napi használat során. Végül elmondjuk az ExpressVPN saját sebességtesztjéről, amelyet beépítettek az alkalmazásukba.

Sebességteszt eredményei ExpressVPN

Az alábbiakban láthatja néhány sebességteszt eredményét, amelyet a speedtest.net használatával hajtottunk végre. A sebességet saját helyünkről (Hollandiában) teszteltük, így az eredmények attól függően változhatnak, hogy hol vagyunk a világon. Sőt, olyan tényezők, mint az internetszolgáltató és az adatkorlát, szintén befolyásolják a kapcsolat sebességét. Ezért az itt bemutatott eredmények csak a lehetséges eredmények jelzésére szolgálnak. Ennek ellenére elmondhatnak nekünk valamit az ExpressVPN szerverek által az internet sebességére gyakorolt ​​hatásáról.

Sebesség VPN nélkül (Speedtest.net):

Expressz sebesség nincs VPN

Ez a VPN nélküli internetkapcsolat sebessége. Ezeket az eredményeket referenciaként fogjuk használni a többi eredmény összehasonlításához.

Sebesség helyi szerverrel (Speedtest.net):

Expressz sebességű NL szerver

A fenti számok azok a sebesség-teszteredmények, amelyeket akkor mértünk, amikor az ExpressVPN szerverhez csatlakoztunk, amely a legközelebb volt ahhoz a helyhez, ahonnan teszteltük. Egy közeli szerver valószínűleg a legjobb eredményt fogja nyújtani, mivel a távolság közted és a szerver között késést okozhat. Mint láthatja, a ping kissé nőtt, de még mindig jó. A letöltési és feltöltési sebesség csökkent, de szintén meglehetősen jó.

Sebesség egy távoli szerverrel (Speedtest.net):

Expressz sebességű amerikai szerver
Amikor csatlakoztunk az Egyesült Államokban elérhető leggyorsabb ExpressVPN szerverhez (egy olyan szerverhez, amely messze van a hazánktól, Hollandiától), megkaptuk a fenti eredményeket. Egyértelmű, hogy a ping meglehetősen növekedett. Ez elméletileg probléma, ha online multiplayer játékot akar játszani. A letöltési sebesség nem olyan különbözik a letöltési sebességtől, mint amit a helyi szerverünknél volt (ami nagyon jó hír). A feltöltési sebesség csökkent, de továbbra is nagyon működőképes.

Ennek ellenére ez az eredmény nem jelenti azt, hogy az ExpressVPN amerikai szerverei rosszabb minőségűek, mint a mi helyi szerverek. Éppen ellenkezőleg, valóban nagyszerűek. Amikor csatlakozik egy távoli szerverhez, mindig elveszíti a sebességét, és a ping jelentõsen megnövekszik. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy az ExpressVPN szerverei, még azokban is, amelyek messze vannak attól, ahol lehet, még mindig nagyon jóak. Ha az Egyesült Államokban él, és kipróbál egy amerikai szervert, akkor az eredménye valószínűleg jobb lesz, mint a miénk.

Sebesség napi használat közben

Amikor az ExpressVPN-et teszteltük a gyakorlatban, annak sebessége kiváló volt. A szokásos böngészés, a webhelyek látogatása és a saját webhelyünkön végzett munka során nem tapasztaltunk késést. A streaming és a letöltés sem volt probléma. Videókat nézhettünk a YouTube-on, és gond nélkül használhattuk a Netflixet. Ezenkívül bármilyen méretű és méretű fájlt könnyen letölthetünk.

Az ajánlott szerverek használatakor a játék közben sem tapasztaltunk késést. Ebben az esetben azonban fontos, hogy csatlakozzon egy olyan szerverhez, amely nem túl messze van a fizikai helyétől, mert különben a ping növekedhet. Összességében az ExpressVPN nagyszerű VPN játékhoz. Általánosságban elmondhatjuk, hogy nagyszerű internet-sebességet tudunk fenntartani az ExpressVPN használatakor, jelentős sebesség nélkül.

ExpressVPN sebességteszt

ExpressVPN felülvizsgálati sebességtesztAz ExpressVPN egy sebességteszttel rendelkezik beépítve alkalmazásukba. Amikor megnyitja a programot, megtalálja azt a bal felső sarokban lévő menüben. Ha rákattint a „Sebességteszt” opcióra, akkor a számítógépén elindíthat sebességtesztet az összes ExpressVPN szerverre. Ez néhány másodpercig tart, és csak akkor működik, ha a VPN nincs aktiválva, de akkor egyértelmű listája lesz a szerverekről és azok teljesítményéről az internet-kapcsolattal. Ez tökéletes, ha a tartózkodási helyéhez optimális szervert keres.

A teszt megmutatja a késleltetést, amelyet más néven ping játékként hívnak. Megmutatja a letöltési sebességeket és az általános sebességindexet is. Az ExpressVPN weboldalon egy egyszerű útmutató található, amely tovább magyarázza az eszközt, és segít a legjobb választás meghozatalában a szervereknél.

Az ExpressVPN áttekintheti a sebesség-teszt eredményeit

A következtetési sebesség ExpressVPN

 • Fenntartja az internet sebességének nagy részét az ExpressVPN használatakor
 • A napi használat során a sebesség nem volt észrevehető
 • Az ExpressVPN saját, beépített sebesség-tesztet kínál

Biztonság – Mennyire biztonságos az ExpressVPN?

A VPN talán a legfontosabb jellemzője, hogy biztonságban és névtelen online. Titkosítja az összes adatforgalmat, és bizonyos mértékben anonimizálja az online tevékenységeket. Az ExpressVPN megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak, és remek lehetőségeket kínál a biztonsági beállításokra. Az alábbiakban olvassa el az általuk támogatott protokollokat, azok naplózási és adatvédelmi politikáit, megölési kapcsolóját és az ExpressVPN személyes adatait, amelyeket az ExpressVPN-nek szüksége van tőled a fiók beállításához..

jegyzőkönyvek

Az ExpressVPN 256 bites titkosítást használ, és javasolja az OpenVPN UDP protokollt, amely szintén alapértelmezett protokollként van beállítva. Ezek a legmagasabb szintű titkosítási szabványok, tehát nem kell aggódnia az adatvédelem miatt. Az ExpressVPN a következő protokollokat támogatja:

 • OpenVPN UDP: A sebesség és a biztonság legjobb kombinációja, de előfordulhat, hogy nem működik minden hálózaton.
 • OpenVPN TCP: Valószínűleg minden típusú hálózaton működik, és vitathatatlanul a legbiztonságosabb VPN-protokollt használják, de lehet lassabb, mint az UDP.
 • L2TP / IPSec: Gyengébb biztonság – anonimizáláshoz és helyváltoztatáshoz hasznos, ha más protokollok nem működnek.
 • PPTP: Általában nagyon gyors és kompatibilis gyakorlatilag bármilyen típusú hálózattal és eszközzel, de ezeknek a protokolloknak a leggyengébb titkosítása.

Javasoljuk, hogy tartsa meg az ExpressVPN alapértelmezett beállításait, mivel azok a legjobb védelmet nyújtják, amelyet bármilyen VPN-ből elérhetők lehetnek. Ha többet szeretne tudni erről a témáról, olvassa el a cikkünket, amely összehasonlítja az összes különféle VPN protokollt.

Naplózás és adatvédelem

Az ExpressVPN hivatalosan a Brit Virgin-szigeteken található. Ez a név azt sugallhatja, hogy Nagy-Britannia részét képezik, de ezek a szigetek független nemzet, szigorú adatvédelmi szabályokkal (amelyek a fogyasztók számára előnyösek). Ezért az ExpressVPN-nek nem kell adatot megőriznie. Ez azt jelenti, hogy nem kötelesek felhasználói naplókat vezetni.

A fentiek miatt az ExpressVPN nem tárol semmilyen forgalmat vagy IP-naplót. Tehát nincs információjuk arról, hogy mit tesz online. Az egyetlen napló típusa, amelyet őriznek, a kapcsolat naplók. Az ilyen típusú naplók csak azt mondják meg nekik, hogy a szolgáltatás mely napjait használták és milyen szerverhez csatlakoztak. Ez az információ nem az Ön IP-jéhez kapcsolódik, hanem a felhasználói fiókhoz. Ez azt jelenti, hogy teljesen névtelen maradhat, speciális e-mail cím használatával és bitcoin fizetéssel. Saját szempontból: “Lehet, hogy tudjuk, hogy egy ügyfél felhasználta az ExpressVPN-t, de soha nem tudhatjuk, HOGYAN használták ki a szolgáltatásunkat. Az ExpressVPN nem gyűjt olyan IP-címeket, böngészési előzményeket, forgalmi adatokat vagy DNS-lekérdezéseket, amelyek felhasználhatók egy adott felhasználó azonosítására.”

Igazából az ExpressVPN még egyetlen naplót sem képes megmenteni. Ennek oka az új TrustedServer-technológia, amelyet a vállalat 2019-ben bevezetett. Az ExpressVPN szerverek összes adatát RAM-memórián keresztül továbbítják, amely az illékony memória egyik formája. Ez azt jelenti, hogy minden adatot rendszeresen törölnek, mivel a RAM-memória működéséhez elektromos energiára van szükség. Ha lemerül az energia, az összes összegyűjtött adat automatikusan eltűnik. Ez egy nagyszerű megoldás mindenkinek, aki komolyan veszi a magánéletét.

Öld meg a kapcsolót

Miután az ExpressVPN csatlakozik a biztonságos alagutakon keresztül, előfordulhat, hogy a kapcsolat bármilyen okból megszakad. Ez azt jelentené, hogy adatait nem védi, amíg újra nem tud kapcsolódni az ExpressVPN szerverhez. Valószínűleg meg akarja akadályozni, hogy ez megtörténjen.

Az ExpressVPN extra biztonsági elemet kínál a Windows és a Mac számára; a gyilkos kapcsoló. Miután engedélyezte a kill kapcsolót, soha többé nem lesz védett. Ha véletlenül elveszíti VPN-kapcsolatát, akkor a kill kapcsoló blokkolja az összes internet-hozzáférést. Ily módon az online tevékenységben nincs gyenge pont.

Figyelemre méltó az, hogy a kill kapcsoló időnként bekapcsol, amikor hálózatok között vált. Például, amikor automatikusan csatlakozik egy új hálózathoz, vagy amikor vált az adatok és a wifi között. Nem kap egyértelmű üzenetet erről, ezért időnként manuálisan kell feloldania az internetet az ExpressVPN szoftverben az „Internet blokkolása” gomb megnyomásával. Nagyon biztonságos, de nem is kivitelezhető.

Milyen információkra van szüksége az ExpressVPN-hez?

Az ExpressVPN-fiók létrehozásához csak e-mail címre és fizetési módra van szüksége. Ez azt jelenti, hogy teljesen névtelen maradhat, ha névtelen e-mail címet használ és fizet a Bitcoin-lal. Ha megbizonyosodik arról, hogy az e-mail cím semmilyen módon nem kapcsolódik Önhöz, senki sem fogja tudni, hogy ki vagy.

Következtetések biztonsága ExpressVPN

 • Az ExpressVPN 256 bites titkosítást használ
 • Választhat az OpenVPN UDP, az OpenVPN TCP, az L2TP / IPSec és a PPTP protokollok között.
 • Az ExpressVPN rendelkezik kill kapcsolóval
 • Az ExpressVPN a TrustedServer technológiát használja, amely RAM memóriát használ
 • Fiók létrehozásához csak e-mail címre és fizetési módra van szüksége

Használhatóság – Mennyire felhasználóbarát az ExpressVPN?

Mivel az internet meglehetősen összetett hely lehet, elengedhetetlen, hogy a VPN-szolgáltatások nagyszerű ügyfélszolgálatot biztosítsanak. Meglehetősen nehéz lehet meghatározni, hogy mely beállításokat használja, vagy milyen szerverhez csatlakozzon, ha a VPN-szolgáltatónak nincs egyértelmű weboldala vagy könnyen használható szoftvere. Az alábbiakban mindent elolvashatsz az ExpressVPN felhasználóbarát jellegéről. Vessen egy pillantást a weboldalra, a telepítési folyamatra, a szoftverre, az árakra és az ügyfélszolgálatra.

Az ExpressVPN webhely

Az ExpressVPN egy nagyon világos és felhasználóbarát weboldallal rendelkezik. Nagyon sok információt nyújt a VPN működéséről.

Az ExpressVPN áttekintő honlapja

A „Mi a VPN” lapon sok információ található arról, hogy mi a VPN pontosan, és hogyan működnek a VPN különböző elemei.

A „Termékek” lapon található bonyolult telepítési útmutatók a különböző eszközök és operációs rendszerek számára. Ezen felül különféle böngészőbővítményeket és adatvédelmi eszközöket fog látni.

A „Támogatás” fül a menübe jut, ahol áttekintheti a hibaelhárítási útmutatásaikat, vagy beállíthatja az utasításokat. Mint alább láthatja, itt vevőszolgálatával is beszélgethet.

támogatja az expressz weboldalt

Így könnyű megtalálni az összes szükséges információt. Ha nem talál valamit, beszélgethet ügyfélszolgálatával a nap 24 órájában.

Az ExpressVPN telepítése

Az ExpressVPN telepítési folyamata rendkívül egyszerű és gyors. Az egyszerű telepítővarázslóval egyáltalán nem vesz igénybe idő, amíg név nélkül hozzáférhet az internethez.

Az ExpressVPN szoftver elérhető Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszerekhez. A szoftverüket a DD-WRT routerre is telepíthetik.

Az ExpressVPN a következő háromlépcsős útmutatót kínálja webhelyén:

Expressz letöltés

Lehet, hogy túlságosan egyszerűsítettnek tűnik, de valójában ilyen egyszerű. Ha előfizetést vásárol, meglátogatja a weboldal beállítási oldalát. Kiválasztja az eszközéhez és az operációs rendszerhez tartozó szoftvert, és telepíti azt. Az alkalmazás megnyílik, és látni fogja, hogyan működik intuitív módon. Bármely alkalmazásboltban megtalálhatja alkalmazásukat mobil eszközökhöz. A letöltési folyamat minden eszköznél azonos.

Az ExpressVPN megjelenése és könnyű kezelhetősége

Az ExpressVPN szoftverének megjelenése és megjelenése nagyon profi és vonzó. Ez intuitív módon is működik, és használata rendkívül világos és magától értetődő. A legtöbb felhasználónak csak egy tiszta be- és kikapcsoló gombra, valamint a szerver helyének megváltoztatásának egyszerű módjára van szüksége. Az ExpressVPN alkalmazás ezt megmutatja. Ráadásul nem tele vannak olyan információkkal, amelyekre nem érti vagy szükség van. Ezért az ExpressVPN ideális azok számára, akik korábban még nem használtak VPN-t.

A bal felső sarokban lévő menüben olyan lehetőségeket találhat, amelyek lehetővé teszik, hogy módosítsa a VPN-kapcsolat beállításait, ha ezt akarja. Ezen felül futhat egy sebességteszttel és kiválaszthatja a súgó menüt, ha bármilyen kérdése van.

ExpressVPN-App-Screenshot-angol

ExpressVPN és Linux

Csakúgy, mint az összes többi elsődleges VPN-szolgáltató, az ExpressVPN lehetővé teszi a szolgáltatás Linux disztribúciókon való használatát. Valójában az ExpressVPN használható Ubuntu, Debian, CentOS, Fedora, Raspbian és Arch fájlokon. Más szavakkal, nagyon kevés operációs rendszer van, amelyeken az ExpressVPN nem fut. Az alábbiakban talál egy gyors összefoglalót az ExpressVPN Linux-disztribúción való használatáról.

Az ExpressVPN szerverének teljes hálózata Linux felhasználók számára is elérhető. Nem csak, hogy a szerverek a legmodernebbek is a sebesség és a stabilitás szempontjából. A tesztelés során nem találkoztunk egyetlen DNS- vagy WebRTC-szivárgással.

Mivel minden a terminálon keresztül történik, fontos megtalálni a megfelelő oldalt a lerakat letöltéséhez és az alapvető parancsok megtanulásához. Ez minden, amire szükség van. A Firefox kiterjesztésen és a kill kapcsolón kívül, az ExpressVPN alkalmazás számára Linuxon nincs extra funkció. Csak megkérdezi a kiszolgálók listáját, és csatlakozik a kívánthoz. Az egyetlen probléma, amelyet a tesztelés során tapasztaltunk, az volt, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak között nincs Linux szakértelem. Ez a probléma megoldásához egy kicsit hosszabb időt vehet igénybe, ha előfordul. Bárhogy is legyen, az ExpressVPN a legjobb VPN-ek listájának tetején van a Linux tetején.

Árképzés és fizetési módok

Az ExpressVPN valószínűleg egyetlen hátránya az árazás. Még akkor is, ha ez a VPN a pricier oldalon van, az ExpressVPN mindenképpen megéri a pénzt.

Az ExpressVPN három különféle előfizetési tervet kínál. Mindhárom terv ugyanazt a legfelsõbb szolgáltatást kínálja, az egyetlen különbség a terv idõtartama és a havi költség. Kínálnak egy egy hónapos terv 12,95 dollárért, egy 6 hónapos terv havi 9,99 dollárért és speciális ajánlatunkkal az ExpressVPN-t szerezheti be 15 hónap, csak havi 6,67 esetén.

Különösen az utolsó lehetőség jó üzlet annak a minőségnek, amelyet kapsz cserébe. Ráadásul, Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy 30 napig kipróbálhatja szolgáltatásaikat, és visszatérítheti pénzét, ha ez nem tetszik.

Expressvpn árak

Az ExpressVPN az alábbi fizetési módokat fogadja el:

 • Hitelkártya (VISA, MasterCard, American Express, Discover Card, JCB, Diners Club International)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Sok más regionális fizetési mód.

Ezekkel a lehetőségekkel minden kétséget kizáróan megtalálja az Ön számára megfelelő fizetési módot. Ha teljesen anonimnak akar maradni, még a VPN-szolgáltatója számára is, akkor a Bitcoin segítségével fizetheti fel előfizetését.

Vevőszolgálat

Expressz chatMás szolgáltatókkal ellentétben az ExpressVPN rendelkezik egy jó GYIK oldallal, amely szinte minden kérdésre azonnal válaszol.

24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak mind az ügyfelek, mind a webhelyüket látogatók számára. Gyorsan és kellemesen válaszolnak minden kérdésére.

Ha bármilyen problémája merül fel a szolgáltatásukkal, ezek segítenek kideríteni, mi a baj, és hogyan lehet ezt megoldani.

Következtetés használhatóság ExpressVPN

 • Az ExpressVPN weboldal világos és hasznos
 • Az ExpressVPN telepítési folyamata rendkívül egyszerű minden eszköz és operációs rendszer számára
 • Az ExpressVPN szoftver intuitív módon működik
 • Az ExpressVPN valamivel drágább, mint a többi VPN szolgáltatás
 • Valós összegű fizetési módot kínálnak
 • Az ExpressVPN jól működik együtt a Linuxgal, de támogató ügynökeik nem sokat tudnak a Linux-specifikus problémákról
 • Az ExpressVPN kiváló 24/7-es ügyfélszolgálatot kínál élő chatbox-okkal

ExpressVPN szerverhálózat

A VPN szerverhálózata akkor fontos, ha meg akarja kerülni a földrajzi korlátozásokat más országok szerverekhez történő kapcsolódással. Csatlakozhat például az Egyesült Államok szerveréhez, hogy megnézze a Netflix amerikai verziójának műsorát. Sőt, ha a kormány cenzúrázza, mit tehet és lát online, akkor egy másik ország szerverén keresztül átirányíthatja a kapcsolatot, hogy szabadon hozzáférhessen az internethez. Itt többet megtudhat az ExpressVPN szerverekről és arról, hogy az ExpressVPN dedikált IP-címeket kínál-e vagy sem.

Szerverek száma és helyek

Az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik a világ 94 országában. Ennek a hatalmas szerver hálózatnak köszönhetően mindig megtalálja az Ön igényeinek megfelelő kiszolgálót. Ezenkívül bármikor és annyira megváltoztathatja a kiszolgálókat, amikor az ExpressVPN-t használja.

ExpressVPN szerverhálózat

Az ExpressVPN alkalmazásokban nagyon könnyű kiszolgálót kiválasztani, és elmentheti kedvenc szervereit is, hogy még könnyebbé tegye.

Ezenkívül az ExpressVPN megmutatja a helyéhez ajánlott szervert. Ez a szerver valószínűleg a leggyorsabb kapcsolat az Ön számára.

Dedikált IP-cím

Az ExpressVPN nem kínál külön IP-címszolgáltatást. Az egyik ok, amiért az embereknek dedikált IP-címekre van szükségük, a Netflix elérése. Az ExpressVPN használatával nincs szüksége külön dedikált IP-re a Netflix eléréséhez, mert ezt már megteheti a szokásos szolgáltatásaikkal.

A dedikált IP-cím használatának másik oka az, hogy egyes webhelyek külön azonosítást kérnek, ha állandóan más IP-címről érik el webhelyüket. Ha meg akarja akadályozni ezeket az extra intézkedéseket a bankjától vagy a kormányától, akkor vessen egy pillantást egy VPN-szolgáltatóra, amely dedikált IP-címeket kínál, például a NordVPN-t.

Összegző kiszolgálói hálózat ExpressVPN

 • Az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik 94 országban
 • Az ExpressVPN nem kínál dedikált IP-címeket

Az ExpressVPN lehetőségei

Vannak olyan funkciók, amelyeket nem minden VPN-szolgáltató kínál, de nagyon fontos lehet a felhasználók számára. Például nem használhat egyetlen VPN-t más országok Netflix tartalmának feloldására. Valójában néhány VPN egyáltalán nem működik együtt a Netflix-szel. Sőt, néhány számára fontos a torrent letöltése a P2P hálózatokon keresztül. Egy másik lehetőség, amelyet nem minden VPN kínál. Ezeket a funkciókat az ExpressVPN szempontjából teszteltük. Itt talál további információkat az ExpressVPN által kínált két kiegészítő szolgáltatásról is. Először megvizsgáljuk a szolgáltatók útválasztókkal kapcsolatos ajánlatát. Végül elolvashatja a könnyen használható böngésző-kiterjesztést, amely rendkívül egyszerűvé teszi az ExpressVPN használatát.

ExpressVPN és Netflix

chat netflix ExpressA VPN-szolgáltatók számára nehéznek bizonyult, hogy lépést tartsanak a Netflix erőfeszítéseivel, hogy megakadályozzák a VPN-felhasználókat. A streaming szolgáltatás elkezdte blokkolni az egyidejűleg sok ember által használt IP-címeket (például azokat, amelyeket sok VPN szerver használ). A Netflix nem akarja, hogy az emberek VPN-t használhassanak szolgáltatásukkal.

A legtöbb VPN-szolgáltató feladta a harcot, ami azt jelenti, hogy csak a dedikált IP-vel nézheti meg a Netflixet. Az ExpressVPN azonban jó harcot folytat és mindig rendelkezik olyan kiszolgálókkal, amelyek lehetővé teszik a Netflix használatát bármilyen probléma nélkül. Mivel ez állandó küzdelem, nem minden szerver működik együtt a Netflix-szel. De ha felhívja az ExpressVPN ügyfélszolgálatot, akkor a megfelelő szerverhez vezet, amely lehetővé teszi a kedvenc műsorok problémamentes közvetítését a Netflix-en. Ezért az ExpressVPN a Netflix számára a legjobb VPN-szolgáltatók listájának tetején van.

ExpressVPN és a torrentek

Az ExpressVPN lehetővé teszi a torrentek névtelen letöltését. Az ExpressVPN-vel való kapcsolat sebessége elég nagy lesz ahhoz, hogy a fájlok késleltetése nélkül letölthetők legyenek. Sőt, teljes online védelmükkel teljesen névtelen marad.

TrustedServer-technológia

Az ExpressVPN nemrégiben új funkciót mutatott be: a TrustedServer. Ez a technológia biztosítja, hogy adatai – az összes ExpressVPN-ügyfél online információjával együtt – 100% -ban biztonságosak legyenek. A vállalati merevlemezen nem tárolódnak adatok, tehát nem lophatók el sem. Ráadásul a TrustedServer segíti a teljes ExpressVPN rendszert a legfrissebb frissítésekkel kapcsolatban. Ez óriási mértékben csökkenti a rendszer gyengeségeinek esélyét.

Az ExpressVPN szerverek összes adatát RAM-memórián keresztül továbbítják. A technika használatának nagy előnye, hogy minden adat automatikusan törlődik, amikor a kapcsolat vagy a tápellátás csökken. Ez különbözik a merevlemezekkel végzett munkától, ahol az adatok még a munkamenet vége után is megmaradnak. A TrustedServer használatával az ExpressVPN egyszerűen nem képes naplózni az internethasználatot. Hasonlóképpen, a hackerek, a kormányok és más intézmények nem fogják tudni elérni az Ön adatait, mert nem lesz elérhető adat.

ExpressVPN az útválasztón

A VPN telepítése az útválasztóra ideális módja annak, hogy minden eszközt otthon egyidejűleg megvédje. Ez azonban nagyon nehézkes lehet, mert a megfelelő routernek kell lennie. Ezenkívül meg kell változtatnia a router firmware-jét (villog), hogy felkészítse a VPN-re.

Az ExpressVPN sokkal könnyebbé teszi ezt a folyamatot. Webhelyükön linkeket mutatnak a legjobb előre elkészített útválasztókhoz. Ezekkel az útválasztókkal biztos lehet benne, hogy a VPN szoftver telepíthető rá. A folyamat még könnyebbé tétele érdekében az ExpressVPN telepítési útmutatóval rendelkezik a webhelyén található összes népszerű útválasztóról.

Expressz útválasztók

Böngésző-kiterjesztések

Express böngésző kiterjesztésMiután feliratkozott egy ExpressVPN előfizetésre, telepítheti böngésző-kiterjesztését. Ezt a kiterjesztést kínálják a Chrome, a Firefox és a Safari számára. A böngészőbővítmény előnye, hogy nem kell megnyitnia az ExpressVPN alkalmazást, de azonnal megkeresheti böngészőjét. A böngészőjében megjelenik egy kicsi ExpressVPN embléma, amely megmutatja, hogy a szolgáltatás be van-e kapcsolva. Az ikonra kattintva megjelenik egy olyan felület, amely nagyon hasonló az alkalmazáshoz. Itt be- és kikapcsolhatja a VPN-t, és megváltoztathatja a szerver helyét.

Az ExpressVPN a kiterjesztéssel megpróbálta a VPN használatát még könnyebbé tenni. A lustaság már nem mentség a védelemmentességhez az interneten!

Következtetési lehetőségek ExpressVPN

 • A Netflix az ExpressVPN-vel működik
 • Az ExpressVPN lehetővé teszi torrent letöltését
 • A megfelelő útválasztók megtalálhatók az ExpressVPN webhelyen
 • Az ExpressVPN böngésző kiterjesztéssel rendelkezik

Következtetés – tapasztalatunk az ExpressVPN-vel kapcsolatban

Előnyök
Hátrányok
Nagy sebességű és biztonságos VPNNincs dedikált IP-cím
Felhasználóbarát felület és könnyen használható szoftverA pricier oldalon
Könnyen telepíthető
Rengeteg választás a szervereknél
Lehetséges nézni az USA Netflix-et
Torrent letöltése lehetséges
30 napos pénz-visszafizetési garancia

Nem csoda, hogy az ExpressVPN egy ideje a listánk tetején áll. Az ExpressVPN jól teljesít egy VPN szolgáltatás minden fontos szempontját. Nagy sebességet és stabil csatlakozást kínálnak. Függetlenül attól, hogy csak az internetet böngészi vagy intenzíven játszik, az ExpressVPN titkosítja az Ön adatait anélkül, hogy bármilyen problémája lenne a késéssel vagy a betöltéssel.

Az ExpressVPN rendelkezik a legmagasabb nemzetközi titkosítási szabványokkal. Adatvédelmi és naplózási irányelveik biztosítják, hogy ne kelljen aggódnia a névtelenség miatt. Sőt, ha a kill kapcsoló be van kapcsolva, nem lesz hely az adat szivárgásnak.

Az felhasználóbarát jellegük miatt az ExpressVPN kívánatos VPN-szolgáltatóvá válik. Webhelyük és szoftverük intuitív módon működik és tiszta. Ez mindenki számára elérhetővé teszi szolgáltatásaikat, függetlenül attól, hogy technikai tudású játékos vagy alkalmi böngésző.

Annak ellenére, hogy az ExpressVPN drága oldalon van, ők a legjobb VPN-ek legtöbb listájának tetején vannak, és joggal is. Lehetővé kell tenni, hogy az általuk nyújtott szolgáltatásért kérjenek egy kicsit többet. Amikor nem tesztelünk más VPN-szolgáltatókat, gyakran az ExpressVPN-t használjuk, egyszerűen a jó minőség miatt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map