Saksikan Netflix Amerika di Seluruh Dunia. Inilah caranya! | VPNOverview.com

Adakah anda fikir anda telah melihat setiap tayangan dan filem di Netflix? Fikir semula! Netflix telah berkembang pesat sejak beberapa tahun kebelakangan ini (dan mungkin akan terus melakukannya) dan tersedia di banyak negara. Namun, setiap negara mempunyai versi Netflix yang berbeza dengan perpustakaan filem dan rancangannya sendiri. Dalam artikel ini, kami akan menerangkan mengapa ini berlaku dan bagaimana anda boleh mengakses pangkalan data Netflix yang berbeza. Cukup mudah untuk mendapatkan akses ke filem dan siri yang ditawarkan oleh Netflix di negara lain. Adakah anda ingin menonton Netflix versi Amerika (yang mempunyai jumlah filem dan siri terbanyak) walaupun anda tidak berada di AS? Melekat di sekeliling. Kami ada penyelesaian untuk anda.


Dengan VPN, anda dapat mengelakkan sekatan geografi dalam talian dengan mudah. Ini berlaku untuk sekatan yang dikuatkuasakan oleh Netflix juga. Cukup gunakan pelayan VPN yang terletak di negara lain, dan anda akan dapat menonton versi Netflix negara itu. Namun, tidak semua penyedia VPN mampu memberi anda akses ke semua rancangan kegemaran anda. Anda memerlukan VPN yang baik yang secara aktif berusaha untuk mengelilingi blok Netflix. Bagaimanapun, Netflix, seperti banyak perkhidmatan penstriman lain, cuba menghalang pengguna VPN daripada mengakses Netflix dengan menyekat alamat IP dari pelayan VPN. Walaupun begitu, masih ada VPN yang dapat mengelakkan sekatan yang dikuatkuasakan oleh Netflix. Di bawah ini anda akan menemui empat penyedia VPN terbaik untuk menonton Netflix.

4 Penyedia VPN Terbaik untuk Netflix

Sekiranya anda ingin menonton Netflix versi Amerika dengan VPN, anda perlu menggunakan pelayan VPN di AS yang tidak disekat oleh Netflix. Selain itu, pelayan harus cukup pantas, jadi anda tidak perlu menunggu video disangga. Setelah menguji beberapa penyedia VPN pada beberapa ciri yang diperlukan untuk menonton Netflix dengan selesa tanpa sekatan, kami telah mendapat 4 penyedia terbaik untuk Netflix. Di sini mereka:

1. Strim Netflix dengan cepat dengan ExpressVPN

ExpressVPN adalah VPN yang hebat untuk menonton Netflix, terutamanya kerana kelajuan tinggi pelayan dan sambungannya. Ini sangat berguna untuk penstriman, kerana ini bermaksud video anda tidak perlu selalu melakukan buffer. Lebih-lebih lagi, ExpressVPN menawarkan sebilangan besar pelayan di pelbagai negara dan telah membina reputasi yang kuat selama ini. Mereka juga menawarkan sokongan pelanggan yang hebat dan aplikasi yang mesra pengguna untuk semua peranti.

ExpressVPN bukanlah pilihan yang paling murah, tetapi ada sebabnya ia berada di bahagian atas senarai kami. Dalam usaha mereka untuk memintas blok geo Netflix, ExpressVPN sentiasa mengemas kini pelayan mereka, memastikan mereka selalu mempunyai pelayan yang tersedia yang membolehkan anda mengakses Netflix di mana sahaja di dunia. Sekiranya Netflix akhirnya menyekat anda, perkhidmatan pelanggan ExpressVPN akan membantu anda mencari pelayan yang betul. Dengan kata lain, menonton Netflix dengan VPN ini tidak akan menjadi masalah. Sekiranya anda ingin membaca lebih lanjut mengenai penyedia ini, anda boleh melihat ulasan ExpressVPN kami.

2. Tonton Netflix dengan pelayan khas CyberGhost

CyberGhost adalah penyedia VPN yang sempurna ketika menonton Netflix. Mereka menawarkan sebilangan besar pelayan yang tersebar di lebih dari 60 negara. Dengan cara ini anda dapat memilih versi Netflix mana, dan rancangan dan filem mana yang ingin anda akses. Lebih-lebih lagi, pelayan mereka sangat baik dan tidak akan melambatkan sambungan anda terlalu banyak. Oleh kerana pilihan streaming khas perisian VPN CyberGhost, anda boleh dengan mudah menyambung ke pelayan Netflix yang berfungsi. Aplikasi CyberGhost menawarkan senarai pelayan khas yang dioptimumkan untuk semua jenis perkhidmatan streaming di seluruh dunia. Ini bermaksud anda akan dapat menggunakan CyberGhost untuk menonton Netflix dengan mudah dan cepat. Anda tidak perlu mencari pelayan yang berfungsi sendiri, seperti kebanyakan VPN lain.

Aplikasi CyberGhost mudah digunakan dan bahkan mempunyai mod khusus untuk streaming. Ini adalah aplikasi yang bagus untuk pengguna VPN permulaan. Sekiranya anda menghadapi masalah semasa streaming, anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan CyberGhost yang hebat dan mereka akan membantu anda. Secara keseluruhan, CyberGhost pastinya salah satu penyedia VPN terbaik jika anda ingin menonton Netflix versi Amerika. Dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai penyedia ini dalam tinjauan lanjut mengenai CyberGhost.

3. Strim Netflix dengan mudah dengan NordVPN

NordVPN adalah penyedia VPN yang sangat popular yang berfungsi dengan baik dengan Netflix Amerika. NordVPN secara aktif berfungsi pada kebolehcapaian Netflix. Mereka mempunyai ciri Smart Play khas, yang menjadikannya sangat mudah untuk mengunjungi Netflix versi Amerika. Teknologi Play-Smart mereka (ciri SMART-DNS yang dienkripsi) secara automatik menjadikannya kelihatan seolah-olah anda berada di AS ketika melayari laman web Netflix. Setelah hubungan dengan Netflix Amerika terjalin, pelayan tidak akan dialihkan lagi. Ciri ini mengurangkan kehilangan kelajuan yang biasanya berlaku ketika anda menggunakan VPN. Nampaknya, agak sukar bagi Netflix untuk mengesan pintasan jenis ini.

Kelebihan besar adalah bahawa NordVPN sangat berpatutan untuk kualiti yang mereka tawarkan. NordVPN juga menawarkan alamat IP khusus dan pelayan kabur, yang keduanya memberikan “penyamaran” tambahan untuk sambungan VPN anda. Ini sangat berguna, kerana kadang-kadang Netflix menyekat banyak pengguna VPN “biasa” sekaligus (melalui penyekat-pelayan). Walaupun begitu, sambungan NordVPN biasa akan memberi anda akses ke Netflix Amerika dalam kebanyakan kes. Sekiranya Netflix nampaknya tidak berfungsi, cukup muat semula halaman atau pilih pelayan lain dalam aplikasi. Adakah anda ingin tahu mengenai penyedia ini? Baca semua mengenai pilihan tambahan selamat dan mudah NordVPN dalam ulasan NordVPN kami.

4. Akses ke perpustakaan Netflix yang berbeza dengan Surfshark

Surfshark adalah penyedia yang agak baru yang cepat naik ke puncak pasaran VPN. Perisian mereka sangat mesra pengguna dan kelajuannya juga bagus. Kemungkinan anda akan mengalami kelewatan kerana penyedia ini sangat kecil. Sekiranya anda menggunakan Surfshark untuk menonton Netflix, anda akan dapat mengakses banyak versi Netflix yang berbeza. Surfshark dapat membuka blokir lima belas perpustakaan Netflix yang berbeza. Menggunakan pelayan Belanda, misalnya, akan memberi anda akses ke platform versi Belanda, sedangkan pelayan Amerika akan memberi anda Netflix USA. Sekiranya anda melayari Netflix dengan pelayan yang tidak dapat membuka blokir versi platform tempatan, anda akan dihantar ke Netflix Amerika secara automatik.

Selain akses ke Netflix, Surfshark mempunyai banyak pilihan tambahan yang akan meningkatkan pengalaman dalam talian anda. Sebagai contoh, Surfshark menggunakan protokol yang sangat selamat dan membolehkan anda memuat turun torrent juga secara anonim. Mereka menawarkan semua perkhidmatan ini dengan harga yang sangat berpatutan, menjadikannya VPN yang sangat berharga. Terdapat sesuatu yang lain yang menjadikan Surfshark VPN yang hebat untuk menonton Netflix: dengan hanya satu langganan yang berpatutan, anda boleh menyambungkan jumlah peranti yang tidak terhad. Dengan kata lain, dengan Surfshark anda dan seluruh keluarga anda dapat menonton Netflix (Amerika) di mana-mana peranti yang anda mahukan! Baca ulasan Surfshark penuh kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penyedia ini.

Kandungan berbeza di Netflix

Netflix adalah perkhidmatan streaming yang menawarkan sebilangan besar filem dan siri. Seperti yang anda ketahui, filem dan rancangan yang dapat anda tonton bergantung pada tempat anda berada di dunia. Tidak menghairankan bahawa Netflix AS menawarkan jumlah kandungan terbesar. Sebilangan besar negara lain hanya mempunyai akses ke sekitar sepertiga dari jumlah kandungan Netflix. Ini bukan kerana Netflix cuba bersikap jahat kepada pelanggannya. Syarikat ini sebenarnya mempunyai kontrak dengan pengedar di setiap negara yang harus mereka hormati. Pengedar ini mendorong Netflix untuk mengawal di mana pelanggan dapat mengakses kandungan tertentu. Nasib baik, anda boleh melewati sekatan ini dengan VPN.

Asal Netflix, seperti 13 Sebab Mengapa, Orange adalah Hitam Baru, dan Mahkota ditayangkan di seluruh dunia. Dalam kes ini, Netflix memiliki hak dan tidak perlu berurusan dengan orang tengah. Sayangnya, perkara yang sama tidak berlaku untuk keseluruhan siri dan filem yang ditawarkannya. Berikut adalah beberapa siri dan filem yang terdapat di Netflix versi Amerika, tetapi tidak di tempat lain di dunia. Pertama, berikut adalah beberapa siri:

 • Semua orang Amerika
 • Anatomi kelabu
 • Perempuan baru
 • Taman dan Rekreasi
 • Portlandia
 • Latihan persendirian
 • Memperbetulkan
 • Ghaib
 • Pejabat (AS)
 • Zon Senja
 • Puncak Berkembar

Netflix US juga mempunyai banyak filem yang tidak tersedia di mana-mana:

 • Seorang Lelaki yang Serius
 • Valentine biru
 • Pembakaran
 • Frances Ha
 • Negara Tuhan
 • Dia
 • Cangkuk
 • Indiana Jones dan Raiders of the Lost Ark
 • Basterds Inglorious
 • Jiro Dreams of Sushi (Dokumentari)
 • Bunuh Bil (jilid 1 + 2)
 • Mary Poppins Kembali
 • Labirin Pan
 • Bayi Rosemary
 • Adik Beradik Tiri
 • Perjalanan Seratus Kaki
 • Lobster
 • Puteri dan Katak

Terdapat beberapa cara untuk melewati sekatan kawasan untuk Netflix. Walau bagaimanapun, Netflix cuba melawan “helah yang tidak dapat disekat” ini. Oleh itu, beberapa kaedah ini tidak berfungsi (selalu) lagi. Di mata kita, VPN adalah kaedah terbaik untuk menonton Netflix secara bebas dan selesa. VPN juga memberikan kebebasan, tanpa nama, dan keselamatan kepada penggunanya. Anda boleh menemui empat VPN terbaik untuk menonton Netflix di bahagian atas artikel ini. Kami akan memberitahu anda bagaimana kami memutuskan keempat-empat ini dan mengapa lebih baik tidak menggunakan VPN percuma. Akhirnya, kami juga akan menerangkan beberapa alternatif untuk VPN, seperti penggunaan proksi atau penyemak imbas Tor.

Berapa Banyak Filem dan Siri Yang Dimiliki Netflix?

Terdapat laman web yang disebut uNoGS yang mengekalkan pangkalan data terkini perpustakaan Netflix di negara tertentu. Dengan menggunakan data ini, kami membuat grafik yang menunjukkan seberapa banyak kandungan Netflix USA dibandingkan dengan negara lain:

Perpustakaan Netflix Berbagai Negara

Seperti yang anda lihat Netflix USA mendahului senarai, diikuti oleh negara-negara lain dengan banyak penutur bahasa Inggeris (Kanada, UK, India dan Australia). Tidak menghairankan bahawa negara dengan penduduk yang ramai cenderung mempunyai lebih banyak filem dan tayangan daripada negara-negara dengan penduduk yang kurang. Contohnya, Mexico (sebuah negara yang berbahasa Sepanyol) dan Brazil (sebuah negara yang berbahasa Portugis) mempunyai pustaka tayangan dan filem Netflix yang lebih besar daripada Sepanyol dan Portugal masing-masing. Banyak negara Anglo-Saxon menentang peraturan ini jika dibandingkan dengan rakan mereka yang tidak berbahasa Inggeris, seperti yang dapat dilihat di atas. Orang Australia mempunyai lebih banyak kandungan untuk mereka daripada orang Jerman, walaupun terdapat lebih dari tiga kali lebih banyak orang yang tinggal di Jerman.

Perlu diingat bahawa filem dan siri tawaran Netflix ke pelbagai negara sentiasa berubah. Kandungan ditambahkan dan dikeluarkan setiap hari, sehingga jumlahnya sentiasa berubah-ubah. Walaupun begitu, perbezaannya akan tetap ada. Secara umum, Netflix versi USA muncul di atas kerana mempunyai perpustakaan terbesar dengan kandungan terbanyak.

Mengapa Netflix Tidak Berfungsi Dengan Setiap VPN?

Netflix tidak selalu berfungsi semasa anda menggunakan VPN. Ini kerana syarikat itu secara aktif berusaha untuk menghentikan orang ketika mereka cuba untuk mengelakkan batasan geografi mereka. Seperti yang telah kami sebutkan, Netflix mempunyai kontrak sah dengan pengeluar dan pengedar filem di seluruh dunia, yang bermaksud sebahagian besar kandungannya hanya dapat ditunjukkan di negara tertentu. Anda tidak akan menemui semua siri dan filem Amerika di Netflix versi UK, atau sebaliknya.
Untuk menegakkan ‘peraturan’ ini, Netflix menggunakan lokasi yang dilampirkan ke alamat IP anda untuk menentukan sama ada anda harus mendapat akses ke kandungan tertentu. Sekiranya anda, misalnya, menggunakan alamat IP Jerman untuk masuk ke dalam talian, anda akan dapat melihat Netflix versi Jerman semasa anda log masuk ke akaun anda. VPN dapat mengubahnya, kerana ia mengubah alamat IP yang Anda gunakan untuk mengakses internet.

Walau bagaimanapun, Netflix tahu ini berlaku. Itulah sebabnya mereka cuba mengetahui alamat IP yang digunakan oleh VPN, dengan melihat nombor lalu lintas, dan kemudian menyekat alamat IP ini. Daripada tidak dapat menonton filem atau siri apa pun di Netflix, oleh itu banyak pengguna VPN dapat melihat mesej ralat, dengan menyatakan bahawa mereka harus mematikan alat penyambungan proksi / buka blokir agar dapat menggunakan platform.

ralat netflix

Nasib baik, Netflix berusaha menjadikan rancangan dan filemnya dapat diakses di mana sahaja di dunia. Ini bermaksud bahawa semua pengguna Netflix akan mempunyai akses ke filem dan siri yang sama tepat pada waktunya. Akan memerlukan beberapa saat sebelum kita sampai pada tahap itu. Buat masa ini, VPN yang baik yang tidak disekat oleh Netflix akan memberi anda peluang terbesar untuk menjangkau kandungan Netflix asing dengan akaun anda.

Menggunakan VPN untuk Memintas Sekatan Geografi

Kami menguji beberapa penyedia VPN dengan ciri berikut dan membuat 4 penyedia VPN terbaik untuk menonton Netflix (Amerika).

Akses ke Netflix

Untuk tujuan menonton Netflix, penyedia VPN harus memenuhi beberapa syarat. Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, Netflix mendekati jenis perkhidmatan ini. Netflix akan memaparkan mesej ralat jika mereka mengesan penggunaan VPN. Tidak semua penyedia VPN berusaha (dan berjaya) untuk melewati sekatan ini, jadi ini adalah ciri terpenting yang kami uji. Sekiranya kami tidak dapat menonton Netflix dengan penyedia, kami tidak memasukkannya ke dalam senarai ini. Harap maklum bahawa kami cuba mengemas kini sekerap mungkin, tetapi kerana ini adalah perjalanan berulang-alik antara perkhidmatan Netflix dan VPN, ketersediaan Netflix melalui pelayan tertentu dan bahkan penyedia boleh berubah dengan sangat cepat.

Kepantasan

Perisai VPNCiri lain yang penting ketika menonton Netflix dengan VPN adalah kelajuan. Semasa anda menonton Netflix, anda tidak mahu menunggu filem atau episod anda dimuat. Oleh itu, kelajuan sangat penting untuk peringkat ini. Menggunakan VPN dapat membuat sambungan anda menjadi lebih perlahan kerana lalu lintas internet anda sering dialihkan ke berbagai negara. Maklum, semakin besar jarak antara pelayan, semakin perlahan sambungannya. Tetapi antara pembekal yang berbeza terdapat juga perbezaan kelajuan yang besar. Dengan sebilangan penyedia, anda hampir tidak dapat melihat perbezaannya, tetapi dengan yang lain kelajuan yang perlahan dapat membuat anda kecewa.

Perkara yang sama berlaku untuk kestabilan sambungan. Pengalaman kami dengan kelajuan dan kestabilan sambungan mungkin sedikit berbeza daripada anda jika anda tinggal di luar Eropah. Nasib baik, kebanyakan penyedia membenarkan anda menguji perkhidmatan mereka untuk jangka masa tertentu sebelum membuat langganan.

Khidmat Pelanggan

Oleh kerana penyedia VPN sentiasa mencari jalan untuk mengatasi sekatan geo, kebetulan Netflix akan menyekat pelayan tertentu yang digunakan penyedia. Inilah masanya perkhidmatan pelanggan menjadi penting. Sekiranya penyedia mempunyai perkhidmatan pelanggan yang baik, mereka akan dapat membimbing anda ke pelayan yang belum disekat oleh Netflix.

Alamat IP khas

Perkhidmatan lain yang dimiliki oleh beberapa pembekal, adalah IP khusus. Netflix terutamanya mencari alamat IP VPN apabila mereka melihat bahawa banyak orang menggunakan Netflix dari alamat IP yang sama pada masa yang sama. Dengan perkhidmatan IP khusus, penyedia VPN akan memberikan IP peribadi di Amerika Syarikat, misalnya. Anda akan menjadi satu-satunya orang yang menggunakan alamat IP itu, jadi kemungkinan tidak menimbulkan kecurigaan dengan Netflix. Walau bagaimanapun, ciri ini selalunya memerlukan kos tambahan dan sedikit mengurangkan tahap privasi anda.

Peranti yang berbeza

Sekiranya anda menggunakan Netflix sebanyak yang kita gunakan (yang banyak), anda mungkin juga suka menonton filem pada peranti yang berbeza. TV pintar, komputer riba, tablet dan telefon pintar anda semua boleh memainkan kandungan Netflix. Tetapi bolehkah anda menjangkau kandungan Netflix negara asing di sana? Jawapannya adalah ya: beberapa VPN juga berfungsi pada semua peranti yang berbeza. Semua VPN yang kami cadangkan untuk Netflix mempunyai aplikasi berguna yang boleh dimuat turun dan dipasang dengan mudah di telefon pintar anda serta tablet dan TV pintar anda. Dengan kata lain, anda dapat menikmati tawaran filem dan siri yang lebih besar pada peranti apa pun yang anda miliki: iPhone, iPad, Mac, PC Windows, Chromecast, TV Android dan peranti Android lain.

VPN percuma untuk digunakan dengan Netflix

Walaupun ada beberapa penyedia VPN percuma yang akan membolehkan anda memintas sekatan geo, kami tidak mengesyorkan menggunakannya. Pertama sekali, penyedia VPN percuma boleh menggunakan maklumat yang mereka peroleh mengenai anda untuk dijual kepada pihak lain. Mereka mungkin lebih cenderung melakukan ini daripada perkhidmatan berbayar, kerana insentif kewangan yang lebih kuat. Kedua, kemungkinan besar mereka akan menjangkiti PC anda dengan perisian hasad kerana perlindungan dan keselamatan dalaman mereka mungkin kurang. Lebih-lebih lagi, kebanyakan mereka tidak menawarkan perkhidmatan pelanggan. Ini bermaksud bahawa mereka tidak akan dapat menolong anda sekiranya anda memerlukan bantuan untuk mendapatkan akses ke kandungan Netflix AS atau menghadapi masalah lain.

Bayar Lebih sedikit untuk Langganan Netflix Anda dengan VPN

Sekiranya anda belum mempunyai langganan Netflix, anda juga boleh menggunakan VPN untuk mendapatkan potongan harga. Kami melakukan kajian yang meluas mengenai harga berlangganan Netflix yang berlainan di pelbagai negara. Dengan memilih pelayan VPN di negara tertentu, anda dapat melanggan Netflix seolah-olah anda berada di negara tersebut. Ini tidak mempengaruhi kandungan yang dapat anda lihat di platform. Lagipun, anda selalu dapat melihat versi Netflix yang sesuai dengan lokasi anda. Tidak kira sama ada anda melanggan Netflix dari Argentina atau Turki: jika anda menggunakan alamat IP Amerika untuk mengakses Netflix, anda masih dapat melihat semua filem dan filem yang merupakan sebahagian daripada katalog Amerika.

Pada masa ini, melanggan Netflix dengan alamat IP Turki paling murah. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menyelesaikannya, anda boleh melihat penyelidikan kami: Simpan Wang di Netflix. Di sana, anda akan menemui semua yang perlu anda ketahui untuk mendapatkan langganan Netflix yang murah menggunakan VPN.

Faedah Lain Menggunakan VPN

Membebaskan kandungan Netflix khusus negara bukan satu-satunya faedah yang ditawarkan oleh perkhidmatan VPN. Ini memberi anda hampir lengkap kebebasan dalam internet. Sekatan kawasan dikenakan oleh perkhidmatan penstriman tetapi ada juga negara yang membatasi akses internet warganya. Penapisan jenis ini juga dapat dilewati dengan VPN.

VPN mengenkripsi lalu lintas internet anda semua. Ia juga mengubah semua lalu lintas melalui pelayan mereka. Ciri-ciri ini menyukarkan penggodam, pemerintah, atau pihak lain untuk mendapatkan akses ke data peribadi anda. Dengan cara ini, VPN menawarkan keselamatan bahawa anda boleh bergerak dengan selamat di internet.

Satu lagi ciri penting VPN adalah tanpa nama ia boleh menawarkan anda. Kerana VPN mengubah arah lalu lintas anda melalui alamat IP yang berbeza, tidak ada yang akan melihat alamat IP anda sendiri. Alamat IP anda dihubungkan ke lokasi anda dan akhirnya ke identiti anda. Dengan menyembunyikan alamat IP anda dengan VPN, anda jauh lebih tidak dikenali dalam talian.

Secara keseluruhan, VPN berguna untuk lebih daripada sekadar menonton kandungan Netflix A.S. Ia menawarkan lebih banyak kebebasan, keselamatan, dan anonim dalam talian. Sekiranya anda berminat untuk membaca kelebihan lain ini, anda boleh membaca artikel kami mengenai kelebihan VPN.

Kaedah lain untuk Mengabaikan Sekatan Kawasan: Pelayan Proksi dan Tor

Logo Tor The Onion RouterAda yang mengatakan anda boleh menggunakan pelayan proksi atau penyemak imbas Tor untuk menonton Netflix Amerika. Pengalaman kami, bagaimanapun, adalah bahawa Netflix menyekat penggunaan kebanyakan proksi. Lebih-lebih lagi, sambungannya tidak akan stabil dan pantas seperti kaedah lain yang bermaksud memuatkan sangat melelahkan.

Tor berfungsi sebagai penyemak imbas dan berfungsi dengan menghantar lalu lintas internet anda melalui pelayan yang berlainan di seluruh dunia. Setiap pelayan akan menawarkan lapisan tanpa nama. Kerana trafik harus melalui banyak “simpul” yang berbeza, Tor juga perlahan. Lebih-lebih lagi, anda tidak dapat memastikan dengan penyemak imbas Tor bahawa pelayan keluar (simpul laluan terakhir) terletak di AS. Ini bererti cuba mengakses Netflix A.S. melalui Tor tidak lebih daripada sekadar berjudi dengan peluang rendah. Menstrim video di Netflix memerlukan kelajuan data yang mencukupi. Oleh itu, kami mengesyorkan penggunaan VPN yang baik. Lebih-lebih lagi, VPN dapat memberi anda banyak kelebihan daripada sekadar menonton Netflix Amerika, seperti yang dibahas di bahagian sebelumnya.

Pemikiran Akhir

Usaha berterusan para pengedar dalam industri filem untuk melarang muat turun dan penstriman secara haram bermaksud bahawa kadang-kadang orang yang mempunyai Netflix yang sah atau langganan penstriman lain disasarkan untuk sekatan. Cadangan kami sekarang adalah menggunakan VPN untuk memotong sekatan kawasan dan menonton Netflix Amerika, atau versi Netflix lain yang anda gemari menontonnya. Semoga artikel ini dapat membantu mencari VPN yang sesuai untuk anda. Kami akan terus menguji perkhidmatan ini mengenai keberkesanannya dan membuat anda tetap diperhatikan!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me