Perkhidmatan VPN Terbaik untuk Kodi. Lihat 5 Teratas Kami! | Gambaran keseluruhan VPN

kodi tv vpn


Kodi adalah aplikasi sumber percuma dan terbuka, yang asalnya ditulis untuk Xbox tetapi kini tersedia di kebanyakan peranti. Ia berfungsi sebagai pusat hiburan yang menggabungkan semua perkhidmatan media anda. VPN dapat membantu anda melakukannya melalui sambungan yang selamat. Menggabungkan Kodi dengan perkhidmatan VPN, akan membolehkan anda melakukan streaming tanpa nama dan riang. Baca semua mengenai 5 penyedia VPN terbaik kami untuk Kodi.

Menggunakan Kodi dalam kombinasi dengan VPN mempunyai beberapa kelebihan. Semua penstriman anda tanpa nama, anda boleh melewati sekatan geografi, dan lalu lintas internet anda dilindungi oleh penyulitan. VPN menawarkan kebebasan, tanpa nama, dan keselamatan pengguna. Anda dapat membaca semua tentang fungsi VPN dalam artikel kami dengan informasi umum tentang penggunaan VPN.

Memasang VPN bukanlah idea yang buruk ketika anda melakukan streaming dengan Kodi. VPN dapat membantu anda mendapatkan akses ke kandungan Netflix di negara lain. Kodi membolehkan anda mengumpulkan koleksi perkhidmatan penstriman anda sendiri sehingga anda dapat mengakses semuanya dengan aplikasinya. Beberapa alat tambah di Kodi menawarkan kandungan yang bukan milik mereka untuk dikongsi. Untuk memastikan tidak ada yang dapat melihat apa yang anda lakukan di Kodi, anda boleh menggunakan VPN untuk melindungi nama anda. Tetapi apakah penyedia VPN terbaik untuk digunakan bersama dengan Kodi? Kami memberi anda 5 penyedia teratas yang menurut kami berfungsi dengan baik dalam kombinasi dengan Kodi. Lebih-lebih lagi, kami akan menerangkan bagaimana anda dapat menggunakan kedua-dua perkhidmatan tersebut secara terbaik.

Perkhidmatan VPN mana yang berfungsi dengan baik dengan Kodi?

Semua penyedia VPN berikut berfungsi dengan baik dengan Kodi. Lebih-lebih lagi, mereka menjamin hubungan yang selamat dan tanpa nama.

1.ExpressVPN

VPN Ekspres berada di bahagian atas sebahagian besar senarai perbandingan kami dengan alasan. Mereka mempunyai perkhidmatan pelanggan yang hebat dan tawaran pelayan yang besar di seluruh dunia. Mereka mempunyai langkah-langkah keselamatan yang berkualiti dan memastikan bahawa selalu ada cara untuk mendapatkan akses ke kandungan Netflix Amerika. Oleh itu, mereka sesuai digunakan bersama Kodi. Berdasarkan pengalaman kami, kelajuan dan kestabilan sambungan juga hebat. Kita mesti perhatikan bahawa mereka mahal untuk VPN tetapi anda mendapat kualiti terbaik sebagai balasannya.

2. IPVanish

Pada pendapat kami IPVanish mempunyai sambungan VPN terpantas. IPVanish mempunyai panduan terperinci di laman web mereka yang dapat membantu anda menyiapkan aplikasinya sehingga berfungsi dengan baik dengan Kodi. Bagi pengguna yang suka melakukan streaming tanpa nama dan selamat, IPVanish menawarkan kombinasi kelajuan dan keselamatan terbaik. Harga mereka agak tinggi jika dibandingkan dengan VPN lain. Namun, mereka sering mendapat tawaran hebat di laman web mereka. Ketahui lebih lanjut mengenai pengalaman kami dengan IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN mempunyai rangkaian yang sangat pantas yang mereka uruskan sendiri. Penyedia ini adalah sebahagian daripada Goldenfrog konglomerat internet. Oleh kerana itu, mereka mempunyai banyak cara untuk mengoptimumkan perkhidmatan mereka. Anda boleh mempunyai tiga sambungan serentak dengan langganan mereka yang berpatutan.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN adalah penyedia VPN Belanda yang agak muda. Mereka dengan cepat membina nama untuk diri mereka sendiri. GOOSEVPN menawarkan pelayan berkualiti dengan sambungan pantas dan stabil. Mereka mempunyai dua jenis langganan. Kami akan mengesyorkan rancangan tanpa had mereka. Langganan yang lain dan lebih murah mempunyai had 50 GB yang tidak sesuai jika anda ingin menstrim banyak filem dan siri. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan VPN Belanda ini? Baca ulasan penuh kami mengenai GOOSE VPN.

5. NordVPN

NordVPN mempunyai sejumlah besar pelayan di lebih dari 50 negara. Mereka sangat mementingkan keselamatan, dan kerana ini mereka menawarkan keselamatan yang berkualiti dan tidak menyimpan balak. Kelajuan internet menjadi lebih baik dan kini sesuai untuk streaming. Anda boleh menggunakan satu langganan pada enam peranti pada masa yang sama. NordVPN juga merupakan salah satu VPN premium yang paling berpatutan di pasaran.

Sediakan VPN Anda untuk Kodi

Dalam kebanyakan keadaan, sukar untuk melakukan streaming dengan Kodi melalui sambungan VPN. Apabila anda telah mengatur langganan anda dengan penyedia VPN dan memasang perisian mereka, sebahagian besar kerja selesai. Penyedia VPN menjadikannya sangat mudah untuk memasang aplikasinya. Sebaik sahaja anda menyambung ke salah satu pelayan VPN, semua lalu lintas anda dialihkan melalui sambungan yang selamat.

Yang mesti anda lakukan untuk melakukan streaming dengan selamat dan tanpa nama adalah pastikan anda disambungkan ke VPN terlebih dahulu. Dalam kebanyakan aplikasi VPN ini adalah masalah menekan satu butang. Ini sama untuk komputer, tablet dan telefon pintar anda. Sekiranya anda menyambung ke VPN anda sebelum membuka aplikasi Kodi, anda sudah bersedia untuk memulakan streaming dengan selamat!

Sekiranya anda ingin mengakses kandungan untuk perkhidmatan streaming di negara lain, anda memilih negara tersebut dalam aplikasi VPN anda. Apabila anda disambungkan ke pelayan tersebut di negara lain, nampaknya anda sedang mengakses internet dari negara tersebut. Sebilangan besar penyedia mempunyai sokongan pelanggan yang hebat, jadi jika anda menghadapi masalah, anda boleh menghubungi mereka.

Pasang VPN pada Penghala Anda

Anda mungkin ingin menggunakan Kodi pada TV pintar atau bersama dengan pemain media seperti Google Chromecast atau Amazon Fire TV Stick. Dalam hal ini, Anda dapat mengatur koneksi VPN Anda melalui penghala sehingga semua perangkat yang terhubung ke penghala tersebut dapat menikmati sambungan VPN yang aman. Untuk tujuan ini, anda memerlukan penghala yang menyokong sambungan VPN. Baca semua tentang ini dalam artikel kami mengenai memasang VPN pada penghala anda.

Bagaimana VPN berfungsi sebagai Ilustrasi

Pemikiran Akhir

Kodi adalah aplikasi yang bagus untuk menonton filem dan siri di komputer riba, komputer, telefon pintar atau televisyen anda. Menggabungkan Kodi dengan VPN akan memastikan anda tidak dikenali dan selamat. Lebih-lebih lagi, ini memberi anda peluang untuk melewati sekatan geografi, memberikan anda lebih banyak kandungan. Dengan salah satu penyedia yang disebutkan di atas, anda pasti yakin ia akan berjaya. Lihat juga 5 penyedia VPN terbaik sepanjang masa kami!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me