3 VPN Murah Terbaik 2020: Jimat wang! | Gambaran keseluruhan VPN

Besten VPN


VPN akan membantu anda melayari internet dengan selamat dan tanpa nama. VPN menyulitkan lalu lintas internet anda, lebih baik menganonimkan alamat IP anda dan membantu anda mengatasi sekatan dalam talian geografi. Ini semua sangat berguna, tetapi memilih VPN terbaik untuk anda bukanlah tugas yang mudah. Jumlah VPN di pasaran lebih tinggi dari sebelumnya, yang menjadikannya sukar untuk membuat pilihan yang tepat.

Setiap penyedia VPN mengaku sebagai yang terbaik, paling cepat, atau paling selamat. Namun, terdapat banyak perbezaan di antara mereka. VPN percuma cukup bagus, tetapi VPN berbayar umumnya melakukan pekerjaan yang lebih baik. Terdapat jurang harga yang cukup besar antara VPN berbayar yang berbeza. Sudah tentu, kita semua ingin mendapatkan perkhidmatan VPN terbaik dengan harga termurah. Tetapi penyedia VPN mana yang sebenarnya menawarkan tawaran terbaik? Kami telah melihatnya dan membuat 3 perkhidmatan VPN terbaik terbaik kami sendiri.

Tiga perkhidmatan VPN yang murah

Sebilangan besar VPN meminta bayaran bulanan dari pelanggan mereka, sehingga mereka dapat mempertahankan dan meningkatkan perkhidmatan mereka. Wang yang mereka hasilkan mungkin, misalnya, meluaskan rangkaian pelayan mereka, meningkatkan sokongan pelanggan, atau mengemas kini pelayan yang berfungsi dengan Netflix (Amerika). Sebahagiannya disebabkan oleh pembayaran bulanan ini, VPN premium cenderung lebih berkualiti daripada VPN percuma.

Tidak ada yang mahu membayar terlalu banyak untuk VPN mereka. Nasib baik, anda tidak perlu. Terdapat banyak VPN murah di luar sana yang menawarkan kualiti hebat walaupun harganya rendah. Penyedia ini sangat sesuai untuk pengguna internet rata-rata yang ingin meningkatkan privasi dan keselamatan dalam talian mereka tanpa memerlukan kos yang tinggi. Setelah membuat penyelidikan, kami mendapati bahawa tiga penyedia VPN berikut adalah VPN kualitatif termurah di pasaran sekarang.

RANK DAN VPN
SKOR KAMI
HARGA SEBULAN
PENYEDIA VPN LAMAN WEB
1. Surfshark8.8$ 1,99Ke laman web Surfshark
2. CyberGhost9.5$ 2,75Ke laman web CyberGhost
3. PureVPN6.8$ 1,65Ke laman web PureVPN

Skor yang kami berikan kepada penyedia yang berbeza ini berdasarkan ulasan terperinci kami. ‘Harga per bulan’ yang dinyatakan adalah harga termurah untuk mendapatkan langganan. Biasanya, ini adalah langganan selama satu tahun atau lebih. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai VPN murah ini, anda boleh membaca ringkasan ringkas mereka di bawah.

Surfshark

Surfshark adalah VPN yang sangat mesra pengguna. Sebagai pemain yang agak baru di pasaran VPN, mereka berusaha menarik pelanggan baru dengan harga rendah, tingkat keramahan pengguna yang tinggi, dan kecepatan yang sempurna. Lebih-lebih lagi, Surfshark berfungsi dengan Netflix dan membolehkan anda memuat turun tanpa nama. Sekiranya anda bertanya kepada kami, ini adalah VPN terbaik di luar sana semasa anda mempunyai anggaran yang rendah.

Sebagai platform tinjauan, kami tidak mempunyai banyak keluhan mengenai Surfshark. Kami yakin penyedia ini akan berkembang dengan cepat menjadi salah satu penyedia VPN terbesar di dunia. Mari kita berdoa agar harga mereka tetap sama semasa mereka ke sana!

CyberGhost

CyberGhost pernah bermula sebagai perkhidmatan VPN percuma, walaupun sejak itu mereka beralih ke sistem berbayar. Perubahan ini telah menghasilkan peningkatan besar dalam perkhidmatan mereka. CyberGhost cepat dan mempunyai rangkaian pelayan yang luas. Lebih-lebih lagi, ia berfungsi dengan Netflix Amerika. CyberGhost sangat selamat dan, terutamanya, sangat mesra pengguna.

VPN CyberGhost sangat berpatutan. Lebih-lebih lagi, penyedia premium ini mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Ini sangat sesuai jika anda ingin mencuba pembekal sebelum mengabdikan diri untuk langganan jangka panjang.

PureVPN

PureVPN mungkin menjadi VPN termurah pada masa ini, jika anda mengecualikan semua perkhidmatan percuma. Penyedia ini menawarkan rangkaian pelayan yang besar. Ia juga mempunyai pelayan streaming khusus, yang boleh anda gunakan untuk menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda. Langganan PureVPN tunggal boleh digunakan pada lima peranti pada masa yang sama. Lebih-lebih lagi, anda akan mendapat jaminan wang dikembalikan selama 31 hari sekiranya anda tidak berpuas hati.

Sebab kami meletakkan PureVPN di nombor tiga dalam senarai VPN murah terbaik kami, adalah sejarahnya. Kembali pada tahun 2017, PureVPN memberikan log pengguna ke FBI. Ini membuktikan bahawa PureVPN memegang log yang dapat dikenal pasti pada penggunanya. Sejak itu, banyak yang berubah untuk PureVPN. Pada tahun 2019, PureVPN telah diserahkan ke audit bebas. Audit ini menunjukkan bahawa PureVPN tidak lagi menyimpan log yang membolehkan sesiapa sahaja mengenal pasti pengguna tertentu dan / atau aktiviti dalam talian mereka. Oleh kerana peningkatan dasar pembalakan ini, kami memutuskan untuk memasukkan PureVPN dalam tiga VPN terbaik terbaik kami. Ini hanyalah VPN premium termurah di luar sana, yang, dalam kes khusus ini, meyakinkan kami untuk memberikan keraguan kepada penyedia ini.

VPN murah: apa yang anda perlu perhatikan?

Sebelum membuat pilihan yang pasti, penting untuk memutuskan apa yang anda mahukan daripada VPN. Adakah anda mahukan VPN yang membolehkan anda menstrim atau memuat turun torrents dengan cepat? Maka anda memerlukan yang pantas. Adakah anda lebih suka mempunyai VPN yang berkaitan dengan peningkatan keselamatan? Pilih VPN dengan tahap penyulitan yang kuat, tanpa dasar pembalakan, dan tidak ada masalah keselamatan. Akhirnya, anda mungkin memerlukan VPN untuk seisi keluarga. Sekiranya demikian, anda memerlukan perkhidmatan yang mesra pengguna dan dapat digunakan pada banyak peranti pada masa yang sama.

Setiap perkhidmatan VPN yang baik akan memberi anda beberapa tahap keselamatan, keramahan dan kecepatan pengguna. Namun, terdapat banyak perbezaan antara penyedia. Satu VPN mungkin jauh lebih selamat daripada yang lain, tetapi juga mempunyai kelajuan yang lebih rendah. Beberapa VPN menawarkan banyak pilihan dan meminta beberapa pengetahuan teknikal dari penggunanya, sementara yang lain dipasang dalam sekelip mata dan mudah dikendalikan. Itulah sebabnya, adalah idea yang baik untuk mengetahui ciri apa yang anda mahukan VPN anda miliki. Baca ulasan dan cuba beberapa perkhidmatan VPN, jika boleh. Sekiranya anda mencari gambaran keseluruhan terperinci mengenai VPN terbaik ketika ini, anda juga boleh melihat artikel kami yang berbeza: lima VPN serba terbaik.

VPN percuma atau berbayar?

Perisai VPNSelain VPN berbayar, seberapa murahnya, anda mungkin mengalami beberapa VPN percuma. Terdapat beberapa VPN gratis yang layak di luar sana, kerana anda akan dapat membaca di artikel kami “5 Penyedia VPN Percuma Teratas”. Walaupun begitu, kebanyakan VPN percuma mempunyai batasan tertentu: malah VPN percuma terbaik masih belum sempurna. Mereka sering mempunyai had kelajuan, had data, atau rangkaian pelayan terhad. Oleh itu, VPN percuma biasanya berguna jika anda ingin mencuba VPN. Walau bagaimanapun, menggunakan perkhidmatan percuma secara intensif atau untuk jangka masa yang lama akan menjadi tidak selesa.

Penyelidikan telah membuktikan bahawa sebahagian besar VPN percuma yang terdapat dalam talian tidak boleh dipercayai dan tidak selamat. Sekiranya anda mengambil berat tentang keselamatan dalam talian anda, anda mungkin tidak mahu mempunyai kaitan dengan penyedia VPN (kadangkala palsu) ini. Sentiasa berwaspada ketika memilih VPN percuma. Pastikan untuk meninjau ulasan yang boleh dipercayai dan, jika boleh, kami menasihati anda untuk memilih penyedia premium (murah).

Pemikiran terakhir: VPN murah terbaik

VPN murah adalah pilihan terbaik bagi sesiapa sahaja yang merancang untuk menggunakan VPN secara berkala, tetapi tidak mahu membelanjakan terlalu banyak wang untuknya. Secara amnya, lebih baik memilih VPN yang murah berbanding yang percuma. Oleh kerana terdapat begitu banyak VPN di pasaran, beberapa penyedia berusaha untuk bersaing dengan menurunkan harganya. Ini sesuai untuk anda sebagai pelanggan, kerana ini bermakna anda akan dapat VPN yang hebat dengan harga yang lebih rendah. Oleh kerana setiap orang mempunyai keinginan yang berbeza dalam hal VPN mereka, sukar untuk memilih satu perkhidmatan VPN dan mengklaim bahawa itu adalah VPN murah terbaik di dunia. Kami secara peribadi akan memilih Surfshark, tetapi anda mungkin tidak bersetuju. Itulah sebabnya kami ingin meninggalkan anda dengan tiga VPN terbaik yang hebat ini:

RANK DAN VPN
SKOR KAMI
HARGA SEBULAN
PENYEDIA VPN LAMAN WEB
1. Surfshark8.8$ 1,99Ke laman web Surfshark
2. CyberGhost9.5$ 2,75Ke laman web CyberGhost
3. PureVPN6.8$ 1,65Ke laman web PureVPN
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map