VyprVPN pregled (2020): sigurno i jednostavno! | VPNOverview

VyprVPN pregled (2020) – Siguran i jednostavan za upotrebu

VyprVPN je jak natjecatelj među VPN-ovima i u vlasništvu je tvrtke Golden Frog. VyprVPN nalazi se u Švicarskoj, gdje su zakoni o privatnosti vrlo prikladni za VPN pružatelja usluga. Da bi mogla osigurati najbolju razinu sigurnosti, Golden Frog razvija i kontrolira mnoge vlastite usluge i tehnologije. Na primjer, izgradili su vlastiti VPN protokol i potpuno kontroliraju vlastitu poslužiteljsku mrežu umjesto da iznajmljuju poslužitelje od vanjskih strana. Ovo čini VyprVPN jednim od najsigurnijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Nažalost, brzina njihovih poslužitelja nije tako dobra koliko to, barem prema našem iskustvu, pokazuju. Želite li saznati više o VyprVPN-u i našim razmišljanjima o njihovoj usluzi? Detaljno ćemo pregledati tog pružatelja usluga, stoga nastavite čitati!


Specifikacije VyprVPN

 • Istovremene veze: 3-5
 • bujica: +
 • Netflix: +
 • Operativni sustavi: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, kameleon
 • Pravila zapisivanja: Nema trupaca
 • Poslužitelji: 700+ poslužitelja u 70+ zemalja
 • Cijena: Od 2,50 dolara mjesečno
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Brzina – Koliko je brz VyprVPN?

Da bi VPN dobro funkcionirao, potrebna mu je pristojna radna brzina. Uostalom, ne biste trebali čekati pola sata prije nego što ste mogli gledati jednostavan YouTube video. Mnogi VPN usporavaju internetsku vezu. To je zbog prirode VPN-a: usluga šalje vaš podatkovni promet preko drugog poslužitelja, što košta vrijeme. Međutim, VPN također može povećati vašu internetsku brzinu: ako vaš davatelj internetskih usluga ručno smanjuje vašu propusnost, VPN vam pomaže izbjeći ta ograničenja. Pa, kako to čini VyprVPN u pogledu brzine? Pogledali smo u to.

Rezultati ispitivanja brzine VyprVPN

Prvo smo proučavali učinak koji je VyprVPN imao na našu internetsku vezu. To smo učinili pomoću testova brzine koji pruža speedtest.net. Proučavali smo brzinu pinga, preuzimanja i prenošenja brojnih VyprVPN-ovih poslužitelja. Svi su ovi testovi provedeni iz Nizozemske.

Brzina bez VPN-a (Speedtest.net):

Najbrži test za najbrži pravac za VyprVPN

Slika iznad prikazuje rezultate ispitivanja brzine naše uobičajene internetske veze bez upotrebe VPN-a. Ovaj test ćemo koristiti kao prazan test za usporedbu s drugim rezultatima.

Brzina s lokalnim serverom VyprVPN (Speedtest.net):

VyprVPN najbrži lokalni poslužitelj

Ovo su rezultati ispitivanja brzine ako koristite najbrži lokalni raspoloživi poslužitelj VyprVPN. Kao što vidite, rezultati se ne razlikuju mnogo od našeg praznog testa. Zapravo, ping nam je pao, što znači da je vrijeme reakcije naše veze nešto bolje s ovim VyprVPN serverom nego bez. I naša brzina preuzimanja i preuzimanja blago se smanjila, ali ne dramatično. Ovo su vrlo dobri rezultati za bilo koji VPN poslužitelj.

Brzina sa poslužiteljem u SAD-u (Speedtest.net):

VyprVPN najbrži američki poslužitelj

Ovo su rezultati ispitivanja brzine najbržeg američkog servera VyprVPN koji su dostupni u trenutku testiranja. Ovo je završilo kao poslužitelj u New Yorku. Iz ovih se rezultata može zaključiti kako se naša brzina interneta prilično dramatično smanjila. Naš ping drastično je porastao. Brzina preuzimanja pala je na manje od 5 Mbps, što je pad od preko 80%. Naša brzina prijenosa također je pala na samo 10 Mbps. Drugim riječima, američki poslužitelji VyprVPN-a znatno su usporili našu brzinu interneta (u Nizozemskoj).

Brzina tijekom svakodnevne uporabe

Testovi brzine u brojevima prikazuju brzinu vaše veze. Da bismo stekli predstavu o stvarnim performansama, testirali smo i VyprVPN tijekom svakodnevnih aktivnosti. Naši su nalazi u cjelini poprilično pozitivni: veza je ponekad doživjela zaostajanje, ali u većini slučajeva nas nije ometala. Pregledavanje, strujanje, Netflix i gledanje videozapisa na YouTubeu sve je proteklo u redu. Ponekad se učitavalo stranice, ali to kašnjenje nije bilo dovoljno za stvaranje stvarnih problema ili neugodnosti.

Naišli smo na ozbiljnije probleme tijekom igranja i preuzimanja. Tijekom igranja, sama se igra igrala relativno glatko, iako je učitavanje ponekad trajalo više vremena. To može biti veliki nedostatak tijekom mrežnih igara za više igrača. Skidanje bujica potrajalo je i iznenađujuće dugo vremena. Bili smo prisiljeni čekati na naše preuzimanje otprilike dvostruko duže nego što bi to uobičajeno trebalo.

Jedna prednost VyprVPN-a je ta što automatski prikazuje brzinu uživo svakog poslužitelja u njegovoj mreži ako ga odaberete. Stoga je vrlo lako odabrati najbolji, najbrži poslužitelj. Osim toga, jednostavno možete kliknuti “Najbrži poslužitelj” da biste se u tom trenutku automatski povezali s najbržim poslužiteljem..

Zaključna brzina VyprVPN

 • Lokalni poslužitelji VyprVPN-a vrlo su brzi i jedva utječu na našu vezu.
 • Američki poslužitelji uzrokovali su ozbiljnu odgodu naše internetske veze.
 • Pregledavanje, strujanje i gledanje Netflixa i YouTubea sve je proteklo prilično glatko.
 • Trpjeli smo zbog određenog zaostajanja tijekom igranja i preuzimanja.

Sigurnost – Koliko je siguran VyprVPN?

Jedan od najvažnijih aspekata bilo kojeg VPN-a je njegova sigurnost. Uostalom, mnogi se odlučuju za pristup VPN-u jer žele zaštititi svoje podatke. Stoga je važno provjeriti koliko dobro određeni VPN, kao što je VyprVPN, štiti vaše mrežne informacije i promet. Zbog toga će se ovaj odjeljak usredotočiti na protokole koje ViprVPN koristi, njihovu politiku bilježenja, prekidač za uklanjanje i osobne podatke koji su vam potrebni da biste postavili račun.

protokoli

VyprVPN nudi četiri različita protokola. To su OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP i Chameleon. OpenVPN je vrlo jak protokol koji uvijek preporučujemo. Chameleon je VPN format šifriranja koji je razvio Golden Frog. Protokol se temelji na OpenVPN-u, ali također šifrira metapodatke. Stoga se mogu zaobići DPI-e (dubinske paketne inspekcije) VPN prometa od strane vlada i mrežnih servisa za strujanje poput Netflixa. Treće strane više ga ne mogu primijetiti kad koristite VPN, pa ne mogu niti blokirati vašu VPN upotrebu. To čini Chameleon sigurnim i prikladnim protokolom. Međutim, Chameleon je dostupan samo članovima VyprVPN-a s premium pretplatom.

Zapisivanje i privatnost

VyprVPN je VPN usluga nulta dnevnika. To znači da neće spremiti podatke o vašoj upotrebi. Politiku evidentiranja tvrtke VyprVPN neovisno je revidirala tvrtka nazvana Leviathan. Ta je revizija pokazala da VyprVPN ne sprema nikakve prepoznatljive zapise bez odobrenja korisnika. Golden Frog u svojoj politici privatnosti izričito navodi da ne prijavljuju nikakve:

 • Stvarne (lokalne) IP adrese
 • IP adrese dodijeljene korisnicima
 • Vremena povezivanja
 • Promet podataka / sadržaj mrežne komunikacije korisnika
 • DNS zahtjeva

Nadalje, tvrtka je neutralna prema mreži, što znači da neće diskriminirati uređaje, protokole ili aplikacije. Oni također obećavaju da neće ugroziti vašu brzinu interneta.

VyprVPN može tražiti da dijelite osobne podatke, uključujući vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj, podatke o plaćanju i adresu. To je uglavnom podrška da biste bili u toku s najnovijim vijestima. Prikupljanje osobnih podataka uvijek se događa putem obrazaca, od vas je ovisnost želite li dijeliti određene podatke ili ne.

U prošlosti je VyprVPN vodio evidencije o svojim korisnicima, što je jasno navedeno u njihovim uvjetima i odredbama. To pokazuje da su bili transparentni. Međutim, sada imaju strogu politiku zapisivanja bez zapisnika. Otkako su instalirali tu novu politiku, čini se da su se toga i držali. Drugim riječima: malo je razloga za strah da bi VyprVPN mogao zapisivati ​​vaše podatke iza leđa.

VyprVPN također posjeduje vlastitu poslužiteljsku mrežu, uključujući svoje DNS poslužitelje. Stoga mogu osigurati optimalnu sigurnost i privatnost. Nijedna treća strana nije uključena u njihove usluge, što znači da su šanse za curenje DNS-a vrlo male. Na ovaj način, VyprVPN može jamčiti više anonimnosti na mreži.

Ubojiti prekidač

Kill Switch OffVyprVPN također ima svoj vlastiti prekidač. Možete ga aktivirati tako da otvorite postavke softvera VyprVPN. Pritisnite gumb i uključit će se prekidač kill. Kliknite ga još jednom kako biste ga isključili. Moguće su i dodatne konfiguracije vašeg prekidača za isključivanje: možete odlučiti želite li aktivirati prekidač za isključivanje samo kad se aplikacija pokreće ili želite da ona radi u svakom trenutku. Ako odaberete stari, moći ćete pregledavati bez VPN-a nakon što zatvorite softver. Potonje će osigurati da se nikada ne upustite u mrežu bez zaštite.

Kakve informacije trebaju VyprVPN?

Prilikom stvaranja računa VyprVPN morate pružiti uslugu s nekim osobnim podacima. Od vas će se tražiti da navedete svoje ime i prezime, adresu e-pošte i zaporku za svoj račun. Nadalje, morat ćete dijeliti svoje podatke o plaćanju. Možete koristiti anonimnu adresu e-pošte i dodijeliti im drugo ime, ali uvijek ćete morati platiti uslugu na način koji vas čini prepoznatljivima. Stoga VyprVPN ne možete upotrebljavati potpuno anonimno.

Zaključak sigurnosti VyprVPN

 • VyprVPN surađuje s OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP i Chameleon (protokol Golden Frog).
 • Golden Frog posjeduje sve servere u njihovoj mreži.
 • Ova VPN usluga ima politiku nulte evidencije koju je neovisno revidirao.
 • VyprVPN ima prekidač za isključivanje.
 • Da biste stvorili račun VyprVPN, morate podijeliti ime i prezime, adresu e-pošte, lozinku i podatke o bankarstvu..

Upotrebljivost – Kako je VyprVPN jednostavan za korištenje?

Osim sigurnosti i brzine VPN-a, njegova prijaznost je i nevjerojatno važna. Bez obradivog softvera, čak i najsigurniji VPN na svijetu kupci će i dalje biti nemogući. Stoga će ovaj odjeljak posebno proučiti upotrebljivost VyprVPN.

Web mjesto VyprVPN

Web stranica VyprVPN šarena je i jednostavna za kretanje. Na početnoj stranici nalazi se jasan transparent koji će vas poslati izravno na stranicu s narudžbom. U gornjem izborniku ćete pronaći dodatne informacije o VPN-ovima u odjeljku “Zašto koristiti VPN?“Kao i opise mnogih značajki VyprVPN pod”Značajke„. Nadalje, softver ćete moći preuzeti za različite operativne sustave u odjeljku “VPN aplikacije„.

Čitava web stranica je jasno strukturirana. Međutim, na većini stranica dobivate relativno malo podataka, jer puno prostora zauzimaju slike. Često ćete biti poslani na često postavljana pitanja ako želite saznati više o VPN-ovima ili mogućnostima VyprVPN-a..

Web mjesto za početnu stranicu VyprVPN

Općenito, web lokacija VyprVPN dobro je strukturirana, iako možda nema toliko informacija kao što bi neki korisnici željeli vidjeti.

Instaliranje programa VyprVPN

Postupak instalacije VyprVPN-a vrlo je jednostavan. Klikom na “VPN aplikacije“Na vrhu web stranice naći ćete se odmah na pravoj stranici.

Instaliranje VyprVPN

Softver smo preuzeli na Windows računalu. Ako ga želite sami instalirati, jednostavno slijedite ove korake:

 1. Kliknite logotip vašeg operativnog sustava na odjeljku “VPN aplikacije“Stranicu.
 2. Kliknite plavu “preuzimanje datoteka” dugme. Preuzimanje će se početi automatski.
 3. Otvorite preuzetu datoteku i slijedite korake na zaslonu za postavljanje.
  Zaslon za postavljanje VyprVPN
 4. Po završetku instalacije pritisnite “Sljedeći” i onda “Završi”.
 5. Softver VyprVPN otvorit će se automatski. Prijavite se i moći ćete započeti s radom odmah.

Izgled i jednostavnost upotrebe VyprVPN-a

Softver VyprVPN

Softver VyprVPN ima vrlo tipičan izgled. Podsjeća nas na softver pomoću, na primjer, ExpressVPN-a. Možete odmah vidjeti odabrani poslužitelj, s velikim ‘SpojitiGumb ispod. Klikom na mjesto poslužitelja (ili “PoslužiteljiKarticu pri dnu), vidjet ćete potpuni popis poslužitelja. Također se možete automatski povezati s najbržim dostupnim poslužiteljem klikom na “Najbrži poslužitelj„. Nakon što se povežete, pozadina klijenta postaje siva u ljubičasta što mu daje jedinstven izgled.

Kartica “PrilagodbaOtkrit će više prilagodljivih opcija. Odlučite želite li aktivirati Wi-Fi zaštitu ili prekidač kill, koji protokol koristite i hoće li se pokrenuti softver VyprVPN zajedno s računalom. Možete prilagoditi i svoje postavke DNS-a i mogućnosti TAP adaptera.

Klikom na tri retka u gornjem lijevom kutu moći ćete vidjeti podatke o svom računu i softveru, zatražiti pomoć ili krenuti na blog.

Sve u svemu, VyprVPN-ov softver je vrlo jednostavan za korištenje. Kupcima nije ponuđeno puno opcija, ali još uvijek mogu konfigurirati puno funkcija za sebe. To čini lijepu i učinkovitu aplikaciju.

Cijene i načini plaćanja

Kao i kod mnogih drugih VPN pružatelja, cijena VyprVPN ovisi o duljini vaše pretplate. Razmišljate li o odabiru godišnje pretplate? Tada ćete u prosjeku plaćati nižu cijenu mjesečno nego ako odaberete mjesečnu pretplatu. Ispod ćete pronaći pretplate koje VyprVPN trenutno nudi.

Trenutne pretplate na VyprVPN

Kao što vidite, najjeftinija pretplata VyprVPN-a je dvogodišnji plan koji vas košta samo 2,50 USD mjesečno (naplaćuje se 60 USD svake 2 godine). Svi gore navedeni planovi uključuju upotrebu vaše pretplate na najviše pet uređaja i korištenje samog VyprVPN protokola Chameleon.

VyprVPN nudi i poslovnu pretplatu. Ova verzija softvera posebno je namijenjena tvrtkama i njihovim zaposlenicima. Možete besplatno isprobati ovu verziju koristeći njihovo probno razdoblje. Nakon toga, redovna poslovna pretplata košta 229 USD godišnje, dok njihov paket VyprVPN for Business Cloud (koji uključuje VyprVPN Cloud, namjensku IP adresu i namjenski poslužitelj) iznosi 349 USD godišnje.

VyprVPN omogućuje nekoliko različitih načina plaćanja:

 • Kreditna kartica
 • PayPal
 • UnionPay

Nažalost, nijedna od ovih metoda neće vam omogućiti da ostanete potpuno anonimni, što znači da uvijek morate dijeliti neke osobne podatke i podatke o plaćanju s kompanijom VyprVPN.

Služba za korisnike

VyprVPN korisničku podršku možete dobiti na različite načine. Prvo, možete kontaktirati s “Zlatnom žabicom” na njihovoj web stranici. Jednostavno kliknite gumb za razgovor uživo u donjem desnom kutu. Ako bot ne može odgovoriti na vaše pitanje, kontaktirat će vas s “stvarnom” podrškom.

VyprVPNov live chat omogućuje vam da kontaktirate zaposlenike koji pokušavaju odgovoriti na vaše pitanje ili upit. Ako je moguće, šalju vam vezu do članka na njihovoj web stranici koji sadrži više informacija. Ovaj razgovor uživo je brz i jednostavan. Nakon što zatražite sesiju razgovora uživo (koja uključuje davanje imena i adrese e-pošte), bez ikakva vremena razgovaraćete sa članom tima za podršku.

Osim razgovora, ulaznicu možete otvoriti i kod korisničke podrške. To vam omogućuje da opišete probleme s kojima se susrećete u poruci koju zatim možete poslati u pravo odjeljenje putem web stranice VyprVPN. Da biste poslali pitanje, kliknite ‘podrškaPri vrhu početne stranice, a zatim ‘Pošaljite zahtjev”. Odaberite kategoriju koja najbolje odgovara vašem upitu. Ispunite svoju e-poštu i naslov i postavi svoje pitanje. Ako želite, možete ispuniti svoj OS i dodati privitke da i bolje ilustrirate svoj problem. Odgovor ćete dobiti e-poštom u roku od nekoliko radnih dana.

Zaključak upotrebljivosti VyprVPN

 • Web lokacija VyprVPN i njihov softver jasni su i prilagođeni korisnicima.
 • Instalacija VyprVPN-a je brza i jednostavna.
 • VyprVPN nudi mjesečni, godišnji i dvogodišnji plan.
 • Pretplatu na VyprVPN nije moguće anonimno platiti.
 • Podršku za VyprVPN možete kontaktirati preko bot-a, live chat-a i sustava prodaje karata koji radi putem e-pošte.

Mreža poslužitelja VyprVPN

Mreža VPN-ovih poslužitelja je nevjerojatno važna. S velikom i širokom mrežom moći ćete deblokirati više dijelova interneta. Uostalom, moći ćete birati između bezbrojnih lokacija na svijetu, što vam daje veću slobodu na mreži. S druge strane, namjenska IP adresa mogla bi vam dati više sigurnosti i dosljednosti od dinamičke IP adrese. Šanse da je IP adresa koju koristite nalazi se na crnoj listi puno su tanja.

Ovaj će se odjeljak usredotočiti na mrežu servera VyprVPN i mogućnost traženja namjenske IP adrese.

Broj poslužitelja i lokacija

VyprVPN ima preko 700 poslužitelja na više od 70 lokacija. Štoviše, imaju više IP adresa na poslužitelju, tako da broj IP adresa pod kontrolom VyprVPN broji preko 200.000. Poslužitelji postoje u Sjevernoj Americi, Srednjoj Americi, Južnoj Americi, Oceaniji, Africi, Europi, Aziji i na Bliskom istoku. Povrh toga, novi se poslužitelji i lokacije stalno dodaju u mrežu. Na donjem popisu naći ćete sve lokacije poslužitelja trenutno dostupne:

VyprVPN poslužiteljska mreža

Štoviše, VyprVPN kontrolira vlastitu poslužiteljsku mrežu. Nema uključenosti trećih strana u iznajmljivanje poslužitelja. To povećava sigurnost poslužitelja i može, teoretski, postići stabilniju i veću brzinu.

Namjenska IP adresa

VyprVPN omogućuje rad s posvećenom IP adresom. To znači da ćete imati jednu fiksnu IP adresu koja se razlikuje od vaše lokalne IP adrese. Na ovaj način nećete morati potvrditi svoj identitet svaki put kada koristite VPN i pokušajte se prijaviti, na primjer, svoju e-poštu. Glavni nedostatak namjenske IP adrese jest to što trećim stranama olakšava praćenje vašeg mrežnog ponašanja, čak i ako ne mogu shvatiti tko ste ili gdje ste.

VyprVPN-ova namjenska IP opcija dostupna je samo kao dio Premium pretplate. Uključeno je u VyprVPN Cloud, što je dodatna usluga koja nudi povećanu sigurnost kada koristite javne ili osobne poslužitelje u oblaku.

Zaključak poslužiteljske mreže VyprVPN

 • VyprVPN ima 700+ poslužitelja na 70+ lokacija poslužitelja.
 • Koristiti namjensku IP adresu moguće je samo ako imate Premium VyprVPN pretplatu.

Opcije VyprVPN-a

Mnogi VPN-ovi čine više od povećanja vaše internetske sigurnosti i privatnosti. VPN može brzo steći popularnost ako, primjerice, uspješno surađuje s Netflixom. Mnogi korisnici mogu biti sigurni za preuzimanje. Ovaj će vam odjeljak reći sve o različitim opcijama koje VyprVPN može ponuditi.

VyprVPN i Netflix

VyprVPN aktivno pokušava zadržati Netflix dostupan sa svojim poslužiteljima. Nažalost, to ne funkcionira na svim poslužiteljima. Kao rezultat toga, nećete moći odabrati nijednu lokaciju poslužitelja za pristup Netflix sadržaju u toj zemlji. No, VyprVPN surađuje s američkim Netflixom, kao i s britanskom, kanadskom i njemačkom verzijom web stranice. Jednostavno odaberite poslužitelj u nekoj od te četiri zemlje i surfajte na početnu stranicu Netflixa. Prijavite se i odmah ćete imati pristup svim serijama i filmovima koji se nude u zemlji koju ste odabrali.

VyprVPN ne dopušta vam samo strujanje Netflixa, već također radi sa svim vrstama ostalih streaming servisa poput Amazon Prime, HBO GO i Hulu. Kao što je slučaj s Netflixom, samo specifični VyprVPN poslužitelji rade s tim uslugama. Ti su poslužitelji u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi i Njemačkoj.

Zemlja
Dostupne usluge streaminga s VyprVPN
Ujedinjene državeNetflix, Amazon Prime Now, HBO Go / Now, MLB.tv, WatchESPN i ESPN +, YouTube, Spotify, Crunchyroll, DAZN, NFL Gamepass i Hulu
Ujedinjeno KraljevstvoNetflix UK, Amazon Prime Now UK, TVPlayer, Channel 4/5, Eurosport, ITV, NFL Gamepass, Sky GO, Sky Sports UK i Hulu
KanadaNetflix Canada, DAZN, NHL.TV, MuchTV, CBC i Hulu
NjemačkaNetflix Njemačka, DAZN, Eurosport, RTL, Sky Go Germany, ARD, ZDF, Pro 7 i Amazon Prime Germany.

VyprVPN i bujice

Osim što struji, torrente možete sigurno preuzeti i sa VyprVPN. VyprVPN podržava P2P mreže, omogućujući vam da ostanete anonimni čak i za vrijeme preuzimanja. Nažalost, preuzimanje je dugo trajalo tijekom naših testova. Brzina preuzimanja bila je niža nego što smo navikli. Trebalo nam je dvostruko duže da preuzmemo datoteku.

NAT vatrozid

Vaš VyprVPN softver uključuje NAT vatrozid. Ovo je dodatni sloj zaštite vaše internetske veze. Dolazni promet podataka automatski se blokira ako ga korisnik nije tražio izravno. Ako imate VyprVPN, odmah ćete moći koristiti ovu zaštitu.

VyprVPN može vam pomoći da osigurate da vanjske strane ne šalju zlonamjerne podatke na vaše računalo. NAT vatrozid je dodatna linija obrane za vatrozid vašeg računala. To je posebno korisno kada često koristite javne Wi-Fi žarišne točke.

Opcije zaključaka VyprVPN

 • VyprVPN može deblokirati nekoliko servisa za strujanje (uključujući Netflix) sa svojim američkim, kanadskim, njemačkim i britanskim poslužiteljima.
 • Možete koristiti VyprVPN za sigurno preuzimanje torrenta, iako brzine za preuzimanje nisu optimalne.
 • VyprVPN ima NAT vatrozid koji štiti vaš podatkovni promet.

Zaključak – Naše iskustvo s VyprVPN

Sve u svemu, VyprVPN je vrlo pristojan pružatelj VPN-a koji je zaslužio puno povjerenja koje su izgubili svojom početnom politikom evidentiranja: koristili su za evidentiranje osobnih podataka, ali više ne. Oni sada mogu jamčiti svoju politiku zapisivanja putem neovisne revizije. Zbog toga se osjećamo dovoljno samopouzdano da kažemo da VyprVPN više ne pohranjuje nikakve prepoznatljive podatke o svojim korisnicima. Imaju i poslužiteljsku mrežu pristojne veličine, koja je u potpunosti pod njihovom kontrolom. Štoviše, njihova Chameleon tehnologija čini jedinstvenu značajku, pokazujući da VyprVPN zaista želi zaštititi svoje kupce što je moguće bolje. Napokon, VyprVPN surađuje s Netflixom i preuzimajući torente.

Nažalost, nisu se ispostavili da su VyprVPN serveri bili tako brzi kao što je i obećano. Došlo je do određenog zaostajanja tijekom igranja i preuzimanja. Čak smo imali povremenih kašnjenja tijekom drugih mrežnih aktivnosti. Štoviše, neke opcije, poput posebne IP adrese, dostupne su samo ako plaćate dodatnu pretplatu za Premium. Također ne nude načine plaćanja koji bi vam pomogli da ostanete potpuno anonimni.

Unatoč ovim nedostacima, VyprVPN je solidan VPN koji prilično dobro postiže naš ukupni popis. Ovaj davatelj dobro će zaštititi vaše podatke i nudi korisne dodatne mogućnosti koje mogu povećati vaše online iskustvo.

prozodija
kontra
Netflix USA mogućePonekad iskustva zaostaju
Moguće su preuzimanja torrentaNeke opcije su dostupne samo uz Premium pretplatu
Označava brzinu po poslužiteljuNema anonimnih načina plaćanja
Dobar i vrlo razumljiv softver
Nema trupaca
Izvorni protokol (kameleon)
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map