PureVPN pregled (2020): jeftino, brzo, jednostavno | VPNOverview

PureVPN pregled (2020) – Jeftin, brz, jednostavan za upotrebu

U ovom ćemo pregledu govoriti o VPN-pružatelju PureVPN-a. PureVPN je jedan od najpoznatijih VPN davatelja koji ima poslužitelje širom svijeta. Ovom VPN uslugom vaš se internetski promet šifrira, skriva i anonimno prenosi sve dok možete zaobići ograničenja. PureVPN je poznat kao pristojna usluga s brzim poslužiteljima i nudi vam mogućnost gledanja američkog Netflixa. Također, PureVPN možete zaobići ograničenja na internetu, poput cenzure u zemljama kao što su Kina, Turska ili Rusija. A moguće je potpuno anonimno skinuti filmove i serije putem torenta s PureVPN-om. Međutim, primijetit ćete da je PureVPN u prošlosti imao problema s prijavom, zbog čega ne možemo potpuno vjerovati njihovoj politici prijavljivanja..


Specifikacije PureVPN

 • Istovremene veze: 5
 • bujica: +
 • Netflix: +
 • Operativni sustavi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoli: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Pravila zapisivanja: Mrežni dnevnici
 • Poslužitelji: 2000+ poslužitelja u 140+ zemalja
 • Cijena: Od 1,32 USD mjesečno
 • Povrat novca zagarantovan: 31 dan

Značajke PureVPN

Ovdje su najvažnije značajke sažeto od PureVPN

 • PPTP, L2TP i SSTP veze i 256-bitna enkripcija
 • Neograničeno širokopojasne i poslužiteljske sklopke
 • Brzina veze od 1 Gbps
 • Nema zapisnika o aktivnostima, samo se pristup poslužitelju bilježi 5 dana (ne na web stranice koje ste posjetili)
 • Do 5 istodobnih veza na jednom računu
 • Navedeno kada se određeni podaci ne smiju provoditi putem VPN veze
 • Besplatni softver i aplikacije za Windows, Mac, iOS i Android
 • Funkcija virtualnog usmjerivača: ovo vam omogućuje pretvaranje računala u usmjerivač s VPN-om s kojim spajate do 10 uređaja.
 • Kompatibilan je s DD-WRT usmjerivačima, Smart TV-om, Chromecastom, Amazon Fire TV Stick-om i Roku-om.
 • 24/7 podrška uživo s učinkovitim i prijateljskim poslodavcima.
 • Fleksibilne mogućnosti plaćanja
 • 31-dnevna politika garancije povrata novca

PureVPN Windows

PureVPN i Netflix

Netflix se u posljednje vrijeme bori protiv VPN- i proxy korisnika. To su uglavnom korisnici koji žele koristiti američki Netflix izvan SAD-a. To korisnicima omogućuje pristup puno više filmova i serija.

Srećom PureVPN ima rješenje za ovaj problem. Povremeno stvaraju nove američke IP adrese koje pokušavaju zadržati izvan Netflixovih blokada što je duže moguće.

Ako želite koristiti ove servere, savjetujemo vam da se obratite PureVPN timu; savjetovat će vas koji poslužitelji vam pružaju najbolji pristup Netflixu u bilo kojem trenutku. Tijekom našeg testa dodijeljeni poslužitelj je radio vrlo dobro. Kvaliteta struje bila je tijekom prve minute razumna, ali nakon jedne minute mogli bismo američki Netflix prenijeti u HD-u bez ikakvih štucanja ili vremena učitavanja. Osim što možete prenositi američki Netflix, imate i pristup međunarodnim nogometnim i drugim sportskim utakmicama ako ste na odmoru u inozemstvu.

PureVPN Netflix

Brzina poslužitelja

Softver PureVPN izgleda dobro i dobro funkcionira, ali je li brzina veze dobra?

Brzina veze koju možete postići s VPN vezom ovisi o nekoliko čimbenika. Najvažniji čimbenici su; vlastita brzina veze, vrsta šifriranja koje koristite, lokacija VPN poslužitelja te vaša vlastita lokacija i udaljenost do poslužitelja.

Internetska veza koju smo testirali je 150mbit veza. Sa poslužiteljima u Nizozemskoj, Velikoj Britaniji i Njemačkoj brzina veze dosegla je i do 100mbit. Isto će biti i za većinu zemalja u Europi. Brzina veze sa SAD-om bila je oko 70mbit. Sve u svemu, bili smo jako zadovoljni brzinom veze koju smo imali, i mislimo da će ona biti dovoljna za većinu korištenja. U praksi smo mogli pregledavati bez primjetnih usporavanja, gledati YouTube, gledati Netflix i preuzeti.

Cijena PureVPN

Cijena PureVPN

PureVPN nudi nekoliko paketa. Cijena ovisi o duljini pretplate na koju se prijavite. Što je duže pretplatno razdoblje, manje ćete morati plaćati mjesečno. PureVPN nudi sljedeće cijene:

 • Neograničeno VPN (1 mjesec) 10,95 USD mjesečno
 • Neograničeno VPN (1 godina) 5,81 USD mjesečno
 • Neograničeno VPN (5 godina) 1,65 USD mjesečno

PureVPN nudi 31-dnevnu politiku vraćanja novca za sve pakete.

Sigurnost i privatnost PureVPN-a

PureVPN ima nekoliko jakih funkcija šifriranja. Jedna od najvažnijih je podrška za brojne protokole šifriranja VPN-a, koji uključuju nekoliko jakih: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP i IKEv2. Osobno bismo savjetovali OpenVPN s 256-bitnom AES-enkripcijom i SHA-1 za provjeru podataka jer je to mnogo sigurnije od ostalih opcija. PureVPN nudi i rješenja za curenje DNS-a i IPv6. Ovo dokazuje da njihov servis pruža vrlo dobru enkripciju.

Kad je riječ o podacima zapisivanja, moramo zaključiti da PureVPN bilježi određene zapise. To uključuje informacije kao što su ime, adresa e-pošte, telefonski broj (samo od korisnika iz određenih zemalja) i evidencije sesija. Zapisnici sesija registriraju trenutak uspostavljanja veze i upotrebu podataka, a ne zapise aktivnosti. Pogotovo kada koristite zajedničke IP servere, bit će vrlo teško pratiti svaku vašu aktivnost, iako bismo radije da oni uopće ne vode zapisnike. Nadalje, u prošlosti je postojao slučaj u kojem je PureVPN dijelio informacije s vlastima, što ukazuje da su vodili zapisnike i bili spremni podijeliti ih s FBI-em. Iako tvrtka kaže da više ne vode zapise, ne možemo je potpuno izbrisati iz svoje memorije.

Nadalje, sjedište PureVPN nalazi se u Hong Kongu. Ovdje nema zakona koji se tiču ​​zadržavanja podataka, tako da PureVPN nije obvezan evidentirati nikakve korisničke podatke.

Lokacije PureVPN poslužitelja

PureVPN nudi poslužitelje u mnogim zemljama. Ukupno je na raspolaganju više od 2000 poslužitelja u 141 zemlji. Mala skupina zemalja u kojima PureVPN ima poslužitelje:

SAD, Velika Britanija, Australija, Brazil, Kanada, Čile, Kina, Kostarika, Njemačka, Egipat, Francuska, Hong Kong, Irska, Indonezija, Italija, Japan, Litva, Luksemburg, Malezija, Nizozemska, Novi Zeland, Panama, Rumunjska , Rusija, Singapur, Južna Afrika, Južna Koreja, Švedska, Švicarska, Tajvan, Tajland, Turska, Ukrajina, Poljska, Argentina, Belgija, Danska, Meksiko, Norveška, Vijetnam, Island.

Poslužitelji PureVPN

PureVPN služba za korisnike

Korisnička podrška PureVPN-a nedavno je značajno poboljšana. U ovom trenutku nude i 24/7 chat podršku osim ulaznica i podrške putem e-pošte. Ovaj test-podršku smo testirali s nekoliko teških tehničkih pitanja i na sva su odgovorena tačno u roku od nekoliko minuta. S obzirom na korisničku podršku PureVPN radi vrlo dobro.

Zaključak PureVPN

PureVPN je dovoljno pristojan pružatelj VPN-a. Aplikacija je dobro osmišljena i ima softver koji je jednostavan za korištenje s snimkom zaslona temeljenom na “kako”. PureVPN nudi širok spektar brzih poslužitelja sa stabilnom vezom. Njihove cijene su razumne i imaju ugodne ponude, s vremena na vrijeme. Činjenica da smo bez problema mogli gledati američki Netflix bit će dobar argument da nagovorimo puno ljudi da se prijave za pretplatu na PureVPN. Nadalje, lijepo je anonimno preuzeti i bez problema s PureVPN-om.

Napokon, imamo nekoliko problema s njihovom politikom dnevnika. Možda su se izmijenili na način, ali još uvijek nam je na krajnjoj pameti da je ovaj pružatelj korisničke evidencije dijelio s vlastima. Zbog tih prošlih događaja ne možemo definitivno reći da PureVPN ne vodi zapisnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map