Hide.me Pregled (2020): Brz i jednostavan za upotrebu | VPNOverview

Sakrij.me pregled (2020) – brz i jednostavan VPN prilagođen korisnicima

Hide.me je relativno novi VPN pružatelj usluga. Cilj im je pružiti brzu i sigurnu VPN uslugu. Hide.me je izvorno njemački, a osnovan je 2012. godine (prije su ga zvali Hide.io). Tvrtka je smještena u Maleziji zbog zakona o privatnosti u toj zemlji. Dobavljač je svakim danom sve poznatiji i već ima 10 milijuna korisnika širom svijeta.


Hide.me je napravljen tako da nudi prilagođenu, ali vrlo sigurnu virtualnu privatnu mrežu (VPN). U posljednje vrijeme također imaju za cilj biti najbrži VPN na tržištu. Hide.me je jedan od rijetkih VPN pružatelja usluga koji ima certifikat bez prijave. Sve ove tvrdnje istražit ćemo kasnije, u pregledu.

Hide.me nudi dobru enkripciju i vrlo je brz. Ovaj VPN je malo skuplji od većine ostalih VPN pružatelja usluga. Srećom, Hide.me možete isprobati besplatno sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Oni čak nude i besplatnu uslugu, ali kad je koristite, oni će vam ograničiti podatke.

Instalacija Hide.me je relativno jednostavna i s njihovim Premium planom možete koristiti jednu pretplatu za 10 uređaja istovremeno. Na ovaj način možete istovremeno zaštititi puno uređaja kako biste zaštitili anonimnost.

Specifikacije Sakrij.me

 • Istovremene veze: 10
 • bujica: +
 • Netflix:
 • Operativni sustavi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoli: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Pravila zapisivanja: Nema trupaca
 • Poslužitelji: 1560 poslužitelja na 60 lokacija
 • Cijena: Od 4,99 USD mjesečno
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Brzina – Koliko je brzo Sakrij.me?

Brzina je važan dio iskustva ljudi s pružateljima VPN-a. Iritantno je kada vam se video stream mora spremiti u međusobno ili ako tijekom igranja osjetite zaostajanje. Budući da je to tako važno, intenzivno smo testirali brzinu poslužitelja Hide.me. To smo učinili izvršavajući neke testove brzine s različitim poslužiteljima i pregledavajući brzine tijekom svakodnevne uporabe. Sve o našem iskustvu možete pročitati u nastavku.

Rezultati ispitivanja brzine Sakrij.me

Ovdje možete pronaći rezultate nekoliko testova brzine koje smo izvršili za različite Hide.me poslužitelje. Testirali smo s našeg mjesta u Nizozemskoj. Imajte na umu da bi rezultati mogli biti vrlo različiti ako ste negdje drugdje u svijetu. Međutim, to bi trebalo dati opću naznaku njihove brzine.

Brzina bez VPN-a (Speedtest.net):

Najbrži bez VPN-a

Iznad možete provjeriti brzine interneta u kojima uživamo bez upotrebe VPN-a.

Brzina s lokalnim poslužiteljem u Nizozemskoj (Speedtest.net):

Najbrže s VPN NL

Ova slika prikazuje rezultate naše brzine interneta kada smo se povezali putem Hide.me poslužitelja u Haarlemu (Nizozemska). Kao što vidite, rezultati su ostali gotovo isti, što je prilično neobično za VPN.

Brzina sa poslužiteljem u SAD-u (Speedtest.net):

Najbrže s VPN VS

Ovo su rezultati našeg testa sa poslužiteljem u SAD-u. Ovi rezultati mogu biti važni ako želite pristupiti američkom sadržaju iz druge države. Kao što vidite, brzine se nisu mnogo promijenile. To je neočekivano, jer najčešće fizička udaljenost između vas i poslužitelja rezultira manjom brzinom veze.

Brzina tijekom svakodnevne uporabe

Brzina poslužitelja Hide.me vrlo je dobra u svakodnevnoj uporabi. To smo testirali baveći se svojim poslom onako kako smo navikli da vidimo jesmo li s Hide.me doživjeli štucanje. VPN smo koristili tijekom pregledavanja, parenja, preuzimanja i igranja; ovo su bili rezultati:

Tijekom redovitog pregledavanja nismo primijetili razlike u brzini ili vremenu utovara. Pomoću ove VPN možete posjetiti vaše omiljene web stranice bez ikakvih vidljivih promjena. Preuzimanje datoteka ni aplikacija također nije bio problem.

Također smo testirali nekoliko servisa za streaming putem Hide.me VPN-a kako bismo vidjeli kako će to utjecati na punjenje i učitavanje video zapisa i glazbe. Opet, nismo naišli na probleme i mogli smo bez problema koristiti usluge poput YouTubea i Spotifyja. To čini Hide.me idealnim VPN-om ako želite gledati geo-blokirane materijale. Nažalost, ne možete ga koristiti za gledanje Netflixa. Kasnije ćemo u pregledu objasniti zašto.

Zaključna brzina Sakrij.me

Naša presuda o brzini s Hide.me je sljedeća:

 • Hide.me nudi VPN s dobrim brzinama.
 • Testovi brzine pokazuju malu razliku između brzine dolje i prijenosa sa ili bez VPN-a.
 • Tijekom redovite uporabe, preuzimanja i strujanja nismo primijetili promjenu brzine.

Sigurnost – Koliko je sigurno Hide.me?

Hide.me je pružatelj VPN-a koji daje prioritet njihovim značajkama sigurnosti i privatnosti. Sigurnost se općenito smatra najvažnijim aspektom VPN-a. Ne želite da treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima i VPN će vas zaštititi od toga. Ispod možete pročitati o pravilima dnevnika kojih se Hide.me pridržava. Štoviše, obavijestit ćemo vas o podacima koje vam Hide.me treba ako želite otvoriti račun.

protokoli

Hide.me ima izvrsnu sigurnost s njihovom AES 256-bitnom enkripcijom. To se općenito smatra najboljom dostupnom razinom enkripcije. Štoviše, Hide.me podržava puno različitih protokola. Možete izabrati između sljedećih protokola:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Web stranica Hide.me prikazuje lijep pregled tih različitih protokola. U ovom pregledu oni ilustriraju jake i slabe točke svakog protokola. Ovo je vrlo korisno i može vam pokazati koji će protokol najbolje raditi s vašim operativnim sustavom. Uvijek bismo savjetovali OpenVPN protokol jer je to najsigurnija opcija. Ispod možete vidjeti objašnjenje za OpenVPN protokol na web stranici Hide.me.

Otvorite VPN protokol

Zapisivanje i privatnost

Hide.me kaže da slijede strogu politiku “bez dnevnika”. To znači da ne prikupljaju nikakve osobne podatke. Budući da se Hide.me nalazi u Maleziji, nisu dužni voditi zapisnike. Malezija nema pravila koja prisiljavaju kompanije da vode zapisnike.

Hide.me ne vodi nijednu korisničku evidenciju, ali postoji jedna strana bilješka; oni čuvaju privremene zapise veza. To znači da tvrtka može vidjeti kada se kupac x povezuje na jedan od njihovih VPN poslužitelja. Međutim, Hide.me ne može vidjeti tko je kupac X, dobivaju samo anonimne podatke korisnika. Nadalje, te zapisnike pohranjuju samo nekoliko sati i nakon toga se trajno brišu.

Za VPN davatelje praktički je nemoguće voditi nikakve zapisnike. Osim toga, zapisnici veza često ne utiču previše na privatnost korisnika. Koriste te zapisnike veza da bi poboljšali svoje usluge. Mogu samo osigurati da njihovi poslužitelji neće biti preopterećeni samo ako znaju kada se njihove usluge koriste. Hide.me u potpunosti anonimizira ove zapise veza i ne registrira vašu IP adresu.

Kakve informacije trebaju Hide.me?

Za stvaranje računa s Hide.me potrebna vam je adresa e-pošte, nakon registracije možete izbrisati mailadres u postavkama računa. Ovisno o načinu plaćanja koji odaberete, morat ćete unijeti i dodatne informacije. Hide.me koristi treću stranu za obradu svih plaćanja. Tvrde da ta vanjska tvrtka neće vidjeti vašu IP adresu ili identitet. Dobivate broj plaćanja koji se ne može povezati s vama. Štoviše, taj se uplatni broj uništava odmah nakon uplate. Na taj način ostat ćete potpuno anonimni kada platite pretplatu na Hide.me.

Zaključak sigurnosti Sakrij.me

Nakon testiranja sigurnosti Hide.me, možemo zaključiti sljedeće:

 • Hide.me je čvrst i siguran VPN.
 • Koriste snažnu AES 256-bitnu enkripciju.
 • Hide.me ne dijeli informacije s trećim stranama.
 • Možete birati između nekoliko protokola.
 • Hide.me čuva samo zapise veza koji se uništavaju nakon nekoliko sati.

Upotrebljivost – Kako je Hide.me jednostavan za korištenje?

Hide.me je vrlo korisnik-pružatelj usluga koji je dostupan i razumljiv svima. Ispod ćete moći pronaći informacije o njihovoj web lokaciji, postupku instalacije, izgled i doživljaj aplikacija, cijena, načina plaćanja i na kraju korisničku podršku.

Web stranica Hide.me

Web stranica Hide.me je jasna i prikazuje sve informacije koje možete očekivati ​​od VPN pružatelja usluga. Na početnoj stranici možete pronaći informacije o Hide.me, zašto vam treba VPN, kao i recenzije njihovog softvera. Svoju web stranicu nude na nekoliko jezika.

Nadalje, na njihovoj web stranici možete pronaći informacije o njihovoj mrežnoj mreži i protokolima. Također ima jasnu karticu na kojoj možete pronaći softver za preuzimanje i karticu sa svim mogućim planovima pretplate. Ova slika prikazuje web stranicu Hide.me.

Sakrij web stranicu

Nažalost, na web stranici nismo mogli pronaći opciju pretraživanja, što može otežati pronalaženje vrlo konkretnih podataka. Kad se prijavite na svoj Hide.me račun, vidjet ćete pregled podataka vašeg računa. Ovdje možete pronaći i vodiče koji će vam olakšati instalaciju softvera na vaš uređaj.

Instaliranje Hide.me

Instalacija Hide.me na vaše uređaje je vrlo jednostavna. Možete odlučiti instalirati aplikaciju na svoj uređaj ili možete preuzeti softver za jedan određeni protokol i promijeniti postavke vašeg PC ili Mac. Prva opcija je najlakša. Njihovu aplikaciju možete pronaći u App Storeu ili Google Play Storeu. Kada instalirate aplikaciju, samo morate ispuniti podatke o svom računu i bit ćete spremni za rad.

Sakrij appmere

Gore možete vidjeti aplikaciju Hide.me u Appstore-u. Aplikacija će automatski koristiti najprikladniji protokol za vaš operativni sustav. Za Windows su to IKEv2 i PPTP, a za Mac koristi IKEv2 protokol s IKEv1 kao rezervnu kopiju. To znači da ne možete koristiti OpenVPN u aplikaciji, što je previše loše, jer je to najsigurniji protokol. Međutim, postoji jedna iznimka, Android podržava OpenVPN.

Nakon što instalirate aplikaciju, možete sigurno početi pretraživati ​​web. Trebate samo ispuniti podatke o svom računu, kao što možete vidjeti dolje.

Intro stranica Sakrij.me

Druga opcija za ugradnju je malo teža. Međutim, ovaj način vam pruža više opcija u protokolima. Ako se prijavite na stranicu svog računa na web mjestu Hide.me, možete pronaći vodič za instalaciju za sve različite protokole i operativne sustave. Slijedom ovih vodiča možete instalirati bilo koji protokol koji želite na svoj uređaj.

Sakrij izgled i jednostavnost upotrebe

Hide.me je vrlo jednostavan VPN pružatelj usluga, što ih čini savršenim podudaranjem s ljudima koji su novi u VPN-ovima. Aplikacija je jednostavna; imate gumb za povezivanje s poslužiteljem Hide.me i možete odabrati mjesto vašeg poslužitelja. Softver ima profesionalni izgled i sve mogućnosti i funkcije dobro funkcioniraju. Aplikacija se nudi na nekoliko jezika, među kojima je engleski.

Vrlo jednostavna aplikacija ima nekoliko nedostataka. Na primjer, postavke ne možete promijeniti. To znači da ne možete mijenjati protokole dok koristite aplikaciju. Iako će većina VPN-a ionako ostaviti zadane postavke, neki će korisnici možda htjeti promijeniti protokole kako bi optimizirali svoju zaštitu tijekom različitih mrežnih potraga.

Aplikaciji možda nedostaju neke postavke, ali ima neke uredne funkcije. Aplikacija Hide.me ima funkciju “automatskog ponovnog povezivanja”, “killswitch”, “IP zaštitu od curenja” i “DNS zaštitu od curenja”. Ove se funkcije osiguravaju da slučajno ne procurite informacije u nezaštićenim trenucima. Aplikacija će osigurati sve što radite na mreži.

Hide.me očito ima za cilj stvoriti prilagođenu aplikaciju koju će svi znati koristiti. No, to znači da bi se napredniji korisnici ponekad osjećali ograničeno.

Fronte aplikacija Sakrij.me

Cijene i načini plaćanja

Hide.me nije najskuplji niti najjeftiniji VPN davatelji vani. Nude nekoliko različitih pretplatničkih planova. Prije svega, nude besplatni račun. Uz ovaj besplatni račun ograničeni ste na 10 GB mjesečno, možete birati samo između 5 lokacija poslužitelja, a možete koristiti i samo jedan uređaj istodobno. Štoviše, pretplaćene pretplate vjerojatno će imati brže poslužitelje jer su manje gužve.

Oni nude svoje Premium pretplate za tri različite cijene. Vjerojatno su najbolje opcije njihove Dvogodišnji plan koju možete dobiti samo 4,99 USD mjesečno. Trenutno s tim planom imate čak dva slobodna mjeseca. Štoviše, nude pretplatu na jednu godinu koja košta 8,32 USD mjesečno. Konačno možete dobiti i njihovu Premium uslugu za jedan mjesec, to će vas koštati12,95 USD.

sakrij mi cijene

Hide.me ima 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve plaćene pretplate. Nadalje, svoj račun na Hide.me možete platiti kreditnom karticom, PayPalom, SEPA izravnim terećenjem ili Bitcoin-om.

Služba za korisnike

Hide.me nudi nekoliko načina da odgovorite na vaša pitanja. Na web stranici možete pronaći opsežnu stranicu s FAQ-om. Svoja pitanja možete postaviti i putem e-pošte. Korisničke usluge nude se samo na engleskom jeziku, što može biti teško ako engleski nije vaš prvi jezik. Svoju sreću možete iskušati i na forumu Hide.me, gdje svoja pitanja možete usmjeriti na druge korisnike. Konačno, blogovi Hide.me nude informacije o ažuriranjima i novostima.

Da bismo dobili predstavu o ljubaznosti Hide.me korisničke službe, stupili smo u kontakt s njima. Kad pošaljete e-poštu na Hide.me, vratit ćete se e-mailom s podacima o prijavi. Ako se prijavite s ovim podacima, dobit ćete ID korisničke podrške koji pomaže osobama u korisničkoj podršci da prepoznaju vaš problem. Nažalost, takav način komuniciranja nije uspio kada smo ga isprobali.

Napokon smo dobili e-poštu s odgovorom na naše pitanje. Objašnjenje su ilustrirali snimkama zaslona i slikama, koje su olakšavale slijediti njihove upute. Odgovor na naš e-mail dobili smo u roku od dva sata i obratili su nam se uljudno i prijateljski kao što možete vidjeti u nastavku:

služba za korisnike Hide.me

Služba za korisnike dobro funkcionira i dobivate učinkovit odgovor na svoje pitanje. Hide.me nudi funkciju chata uživo, ali mi smo imali problema s tim. Live chat možete koristiti samo ako imate kartu za korisničku podršku. Nažalost, nismo se mogli prijaviti s podacima u e-poruci. To može biti prilično frustrirajuće ako tražite brzu ispravku. (Ažuriraj: Prema Hide.meu ovi problemi s ulaznicama za podršku riješeni su).

Zaključak upotrebljivosti Sakrij

Nakon što neko vrijeme koristimo Hide.me VPN, možemo zaključiti sljedeće stvari o korisničkoj prilagođenosti ovog davatelja usluga.

 • Aplikacija je prilagođena korisnicima i djeluje intuitivno
 • Web stranica Hide.me jasna je i jednostavna za korištenje
 • Instalacija Hide.me jednostavna je za sve operativne sustave
 • Aplikacija ima ograničene mogućnosti
 • Hide.me možete platiti kreditnom karticom, PayPall-om, SEPA i bitcoin-om
 • Softver je dostupan na mnogim jezicima
 • Korisnička usluga je dobra, ali funkcija za razgovor uživo nije radila

Mreža poslužitelja Hide.me

Mreža poslužitelja Hide.me povećala se u posljednjih nekoliko godina. Ispod ćete saznati sve što trebate znati o ovoj mreži. Uz to možete saznati nudi li ovaj pružatelj namjensku IP uslugu ili ne.

Broj poslužitelja i lokacija

S više od 1560 poslužitelja na 60 različitih lokacija, Hide.me je u posljednjih nekoliko godina značajno porastao. Hide.me se uglavnom bavi evropskim i sjevernoameričkim tržištem, što znači da se većina njihovih poslužitelja nalazi tamo. Nude 9 lokacija poslužitelja u SAD-u i 2 u Nizozemskoj. Također su se počeli širiti u Aziju, ali fokus je i dalje na zapadnom svijetu.

Razlog zašto Hide.me nema puno poslužitelja je taj što sami upravljaju poslužiteljima. Imaju opsežan skup pravila koja postavljaju kako bi jamčila sigurnost svojih korisnika. Dio ovog procesa je da oni upravljaju vlastitim poslužiteljima. Nažalost, to ne znači da se njihova mreža poslužitelja samo sporo širi. Ako tražite VPN s puno mogućnosti poslužitelja, možda biste trebali potražiti negdje drugdje. Na primjer, možete pogledati naš usporedni članak koji sadrži popis najboljih VPN pružatelja usluga.

Namjenska IP adresa

Pomoću Hide.me nije moguće dobiti namjensku IP adresu. Svaka IP adresa koju pruža Hide.me dijeli se s drugim korisnicima. To znači da će biti nemoguće gledati Netflix, jer oni blokiraju IP adrese koje koristi više ljudi istovremeno. Štoviše, neke će web stranice tražiti dodatnu identifikaciju jer im pristupate s mnogih različitih IP adresa.

Hide.me nudi “statičku” IP adresu, što znači da se povezujete na isti poslužitelj svaki put kada koristite aplikaciju. Na ovaj način nećete sumnjati na web stranice zbog mnogih IP adresa koje koristite. Neće tražiti dodatnu provjeru, što će vam uštedjeti vrijeme na kraju. Međutim, IP adresu i dalje dijelite s drugim korisnicima.

Ako doista želite da vaš davatelj VPN-a nudi namjenski IP, pogledajte naš NordVPN pregled.

Zaključak poslužiteljske mreže Hide.me

Došli smo do sljedećeg zaključka o mreži poslužitelja Hide.me:

 • Hide.me ima relativno malu, ali brzu poslužiteljsku mrežu
 • Mreža postoji od 1560 poslužitelja na 60 različitih lokacija
 • Hide.me kontrolira i upravlja vlastitim poslužiteljima radi dodatne sigurnosti
 • Hide.me ne daje posvećene IP adrese
 • Oni nude “statički IP”

Sakrij opcije

Hide.me nudi većinu redovnih VPN značajki, ali pruža i neke dodatne mogućnosti. Ovdje možete saznati više o tim opcijama i pročitati o Hide.me u kombinaciji s Netflixom i preuzimanjem torrenta.

Sakrij dodatne opcije

Kill Switch OffPrije svega, Hide.me nudi prekidač za isključivanje koji će osigurati da je vaš uređaj zaštićen, čak i kad je veza trenutačno prekinuta. To u kombinaciji s njihovom značajkom “automatskog ponovnog povezivanja” znači da vjerovatno nećete primijetiti ništa, ali Hide.me će vas čuvati.

Pomoću računa Hide.me Premium dobijate slobodu funkcijom “Dynamic Port Forwarding”. Ovo će vas voditi položenim vatrozidima.

Konačno, Hide.me također nudi SoftEther protokol, koji je brži protokol od često korištenog OpenVPN. OpenVPN ima maksimalnu brzinu od 100 MB / sec, dok SoftEther može dostići brzinu od 900 MB / sec.

Sakrij.me i Netflix

Kao što se događa s više i više pružatelja VPN-a, poslužitelje Hide.me blokira Netflix. Usluga streaminga aktivno pokušava blokirati VPN korisnike koji pokušavaju dobiti pristup Netflix sadržaju druge regije. Nažalost, postoji svega nekoliko pružatelja VPN-a koji uspijevaju ostati ispred Netflixa, a Hide.me nije jedan od njih. Ako želite gledati Netflix s VPN-om, možete provjeriti našu listu najboljih VPN pružatelja usluga kako bi gledali američki Netflix.

Sakrij.me i bujice

Napokon smo testirali preuzimanje torrenta sa Hide.me. Nismo naišli na probleme. Datoteka od 1,2 GB napravljena je za manje od 5 minuta. Hide.me omogućuje preuzimanje torenta preko peer-to-peer mreža za većinu njihovih poslužitelja. Na svojoj web stranici jasno se navode koji poslužitelji podržavaju ovu vrstu preuzimanja, a koji ne. Na primjer, poslužitelji u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i Australiji ne dopuštaju preuzimanje torrenta, ali poslužitelji u Nizozemskoj.

Opcije zaključka Sakrij.me

 • Hide.me ima funkciju “prekidač za isključivanje”, “automatsko ponovno povezivanje” i funkciju “Dynamic Port Forwarding”.
 • Hide.me podržava vrlo brz SoftEther protokol
 • Netflix nije dostupan sa Hide.me
 • Torrent možete preuzimati putem P2P mreža s većine Hide.me poslužitelja

Zaključak – Naše iskustvo s Hide.me

prozodija
kontra
Jednostavan za korištenjeNema namjenskih IP adresa
Jednostavan za instalacijuSamo nekoliko postavki u aplikaciji
Brzi poslužiteljiNema pristupa Netflixu
Besplatna opcijaNema aktivnog chata uživo
Preuzimanje torrenta je moguće
Mnogo mogućih protokola (uključujući SoftEther)
30 dana garancija povrata novca

Hide.me je brz i jednostavan VPN korisnik. Posebno je lijepo za nove VPN korisnike zbog svog intuitivnog sučelja aplikacija. Hide.me je super sigurna opcija, jer ne vodi nijedan korisnički zapisnik. Nude dobre poslužitelje, ali ne onoliko koliko rade neki drugi davatelji usluga. Mnogi njihovi poslužitelji podržavaju preuzimanje putem mreže peer-to-peer. Svakako bismo preporučili Hide.me ljudima koji još nisu isprobali VPN uslugu. Ako tražite jednostavan, brz i siguran VPN, Hide.me bi mogao biti servis za vas!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me