NordVPN преглед (2020): Без регистрационни файлове и възвишено криптиране

Contents

NordVPN Review (2020) – Без регистрационни файлове, възвишено криптиране и функционални Netflix сървъри!

NordVPN се счита за един от най-добрите VPN в индустрията. Всъщност NordVPN стана лидер на пазара през 2019 г. Това се дължи отчасти на усилията им за промотиране на услугата им в популярни социални медии като YouTube. Вероятно е, че сте попаднали на видео, спонсорирано от NordVPN миналата година.


NordVPN е дъщерно дружество на Tefinkom & Co. Със седалището на тяхната холдингова компания, разположена в Панама, NordVPN и нейната потребителска база се ползват с високо ниво на свобода по отношение на интернет законодателството. Това, че седалището им в Панама означава също, че NordVPN не е податлив на споделяне на данни в алианса „14 очи“.

NordVPN е създадена през 2008 г. и оттогава компанията работи усилено, за да се докаже като надежден и бърз доставчик на VPN с високи стандарти за поверителност. NordVPN дори измина допълнителната миля и успя да заобиколи VPN защитите на Netflix, така че техните потребители да могат напълно да изпитат възможностите на прокси мрежа, като същевременно могат да гледат американския Netflix. В този преглед ще обсъдим скоростта, безопасността, удобството за потребителя, сървърната мрежа и функционалността на NordVPN.

Спецификации NordVPN

 • Едновременни връзки: 6
 • Torrents: +
 • Нетфликс: +
 • Операционна система: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • протоколи: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Политика за регистрация: Без трупи
 • Сървъри: 5400+ сървъра в 57 страни
 • Цена: От $ 3,49 на месец
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Скорост – колко бърза е NordVPN?

Ако използвате VPN, не искате той да забави прекалено много връзката ви с интернет. Тествахме NordVPN на различни устройства за продължителен период, за да тестваме скоростите му. Потенциалната загуба на скорост на интернет беше оценена с помощта на speedtest.net. Можете да разгледате нашите открития по-долу.

Резултати от тестовете за скорост NordVPN

Изключителното представяне на NordVPN ни изненада. В предишния ни преглед скоростта на NordVPN не можеше да се конкурира с тази на други първокласни VPN доставчици. Това ясно се промени. Тествахме както NordVPN сървъри в нашата страна, така и тези в САЩ. Имайте предвид, че вашите лични резултати за скорост при NordVPN могат да варират в зависимост от скоростта и местоположението ви в интернет.

Скорост без VPN (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN Без VPN

Това са резултатите от тестовете за скорост на нашата „гола“ мрежа, без използването на VPN. Ще използваме тези числа като базово измерване, за да сравним всички наши други резултати.

Скорост с локален сървър (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN NL

По-горе можете да видите резултатите от тестовете за скорост на нашата мрежа, когато сте свързани към един от локалните сървъри на NordVPN. Има минимални намаления както в скоростта на изтегляне, така и при качване, но тези различия са незначителни.

Скорост със сървър в САЩ (Speedtest.net):

Най-бърз NordVPN САЩ

Резултатите по-горе подробно описват скоростите, които нашата мрежа достигна, когато се свързахме с най-бързия сървър в САЩ. По-специално скоростта на качване показва значително намаляване. Скоростта на изтегляне обаче е най-важният фактор за повечето потребители на VPN. Последното не се влияе толкова силно, затова все още считаме, че работата на NordVPN е отлична. Не забравяйте обаче, че тествахме от Холандия, така че ако сте в самите САЩ, ще получите по-добри резултати за свързване с американски сървър.

Скорост по време на ежедневна употреба

NordVPN бърза ли е при ежедневна употреба? Отговорът е окончателно да. Изпробвахме този VPN по време на няколко ежедневни дейности, включително просто сърфиране, твърди игри и изтегляне. Както изтеглянето през P2P, така и на специални платформи като Steam също мина изключително бързо. След всичко това тестване, можем спокойно да заключим, че няма забележима разлика в скоростта между връзка през NordVPN и такава без VPN. За нас всичко вървеше също толкова гладко.

Повечето съвременни доставчици на VPN автоматично ви позволяват да се свържете с най-бързия възможен сървър на определено място, а NordVPN не е изключение. Тази система, комбинирана с многобройните сървъри на NordVPN, гарантира стабилна и бърза връзка.

Скорост на заключение NordVPN

 • NordVPN наистина е бърз
 • Тестовете за скорост показват само малко намаляване на скоростта
 • По време на ежедневна употреба няма забележима разлика в скоростта, дори и докато играете
 • NordVPN автоматично се свързва с възможно най-бързия наличен сървър
 • Изтеглянето на P2P беше много лесно с NordVPN

Безопасност – Колко сигурен е NordVPN?

Друга важна част от нашия процес за преглед на VPN е проверката на политиките за безопасност и поверителност. Това определено е силен костюм на NordVPN. Както споменахме по-рано, централата на NordVPN се намира в Панама. В този раздел ще обясним защо това е определено предимство. Освен това ще се задълбочим в протоколите, поддържани от NordVPN, тяхната политика за регистриране и опцията за превключване на убийствата.

протоколи

NordVPN има военни степени на криптиране. Най-важното е, че те използват 256-битово AES криптиране на данни. Това, заедно с техните добре защитени сървъри и отлична защитна стена, прави безопасността на NordVPN много солидна. Освен това те предлагат и поддръжка за много различни протоколи, включително по-бързия IKEv2 / IPsec. Все пак бихме препоръчали OpenVPN протокола, тъй като той обикновено се счита за най-сигурната опция. NordVPN поддържа следните протоколи:

 • OpenVPN
 • IKEv2 / IPSec

Записване и поверителност

Икона за регистрация в NordVPNКакто бе споменато по-рано, NordVPN е регистриран в Панама. В тази страна те имат страхотно законодателство за поверителност, което означава, че NordVPN не е принуден да поддържа журнали на своите потребители. Няма много доставчици, които наистина могат да кажат, че не водят дневници на своите клиенти, както прави Nord. За да гарантира това и за да избегне евентуално хакване на сървъра, NordVPN работи върху безконечни RAM сървъри, които не съдържат никаква чувствителна информация. В случай на хак няма да има данни или конфигурационни файлове, които да бъдат намерени в него – така че няма информация за кражба.

Освен това NordVPN поддържа и obfsproxy. Тази (Tor) техника е предназначена да предотврати дълбоката проверка на пакетите, която позволява използването на VPN да остане скрито. Това може да позволи на потребителите в страни като Китай и Турция, където използването на VPN обикновено е забранено, да получат VPN за работа. NordVPN предлага и допълнителна защита срещу течове на IP.

Финландски сървър хакна

През 2019 г. NordVPN разкри, че един от финландските сървъри на NordVPN е бил хакнат предишната година. Неоторизирано лице успя да получи достъп до системата на центъра за данни, който е собственик на сървъра. Въпреки че това беше сериозен проблем и дойде като истински шок, NordVPN се справи добре със ситуацията. Не са изтекли лични данни или потребителски дневници, тъй като доставчикът не съхранява никакви регистрационни файлове. Засегнатият сървър вече не се използва и NordVPN прекрати договора си с центъра за данни.

От хака, NordVPN направи всичко по силите си, за да увеличи сигурността си. Нито един от другите им сървъри не е засегнат. Независимо от това, доставчикът внимателно проверява и одитира сървърите си. Те също планират пълен одит на инфраструктурата, както и нов одит без регистрация.

Нещо повече, те се присъединиха към VPN Trust Initiative заедно с други уважавани доставчици като Surfshark и ExpressVPN. NordVPN също стартира програма за борба с бъгове, насърчавайки етичните хакери с „бяла шапка“ да търсят грешки в системата на NordVPN, така че да могат да ги отстранят. Сега NordVPN използва бездискови RAM сървъри и повиши стандарта за сигурност на доставчиците на техните сървъри. И накрая, те изграждат собствена мрежа от сървъри, изключително собственост на NordVPN. Всичко това показва колко сериозно приемат безопасността на своите клиенти.

Въпреки рана, NordVPN остава един от най-сигурните първокласни VPN мрежи на пазара. Тяхното местоположение и силната политика за без регистрация доказват, че NordVPN ще запази личните ви данни в безопасност и ще защити вашата поверителност.

Kill превключвател

За допълнителна защита NordVPN разполага и със собствена опция за превключване на убийствата. Тази опция е много подобна на превключвателя за убиване на други VPN услуги. Той гарантира, че няма да изтече лични данни, когато временно загубите връзката си с VPN сървъра. Вместо това вашата интернет връзка ще бъде напълно прекъсната, докато VPN връзката не бъде архивирана и работи.

Освен това NordVPN ви позволява да поставите определени приложения и програми в специален списък за убиване на приложения. По този начин, само тези конкретни приложения ще бъдат изключени, ако VPN връзката падне. Това може да бъде много полезно. Представете си, че обикновено използвате един браузър за лични дейности, докато друг използвате за по-малко чувствителни сърфиране онлайн. Като добавите първия браузър в списъка за убиване, ще гарантирате, че този браузър ще бъде изключен, след като сигурната VPN връзка се загуби, докато другият браузър продължава да работи. Ще имате пълен контрол върху това, което можете и какво не можете да направите, докато VPN-то ви е понижено. С други думи: този ключ за убийство е изключително полезен и безопасен.

От каква информация се нуждае NordVPN?

Икона за данни на NordVPNЗа да създадете акаунт с NordVPN, се нуждаете само от имейл адрес и парола. Можете да изберете да използвате имейл адрес за еднократна употреба, ако искате да останете по-анонимни. NordVPN няма да иска допълнителна информация като вашия телефонен номер или домашен адрес. Те също така предоставят възможност за разплащане с криптовалута като биткойн. По този начин можете да останете (почти) напълно анонимни, докато създавате своя акаунт в NordVPN. Обърнете внимание, че ако използвате друг начин на плащане, ще трябва да дадете на NordVPN някои от личните си данни, например номер на банковата си сметка.

Заключение за безопасност NordVPN

 • Седалището на NordVPN се намира в Панама
 • NordVPN предлага силно AES 256-битово криптиране
 • NordVPN поддържа повечето протоколи за всички устройства (OpenVPN en IKEv2 / IPSec)
 • Фирмата има строга политика за без регистрация
 • Можете да използвате тяхната опция за превключване за повишаване на защитата
 • Нуждаете се само от имейл адрес и парола, за да създадете NordVPN акаунт

Използваемост – колко удобен е NordVPN?

NordVPN се опитва да опрости техния софтуер и приложения, но не за сметка на възможностите и настройките. Те са успели да създадат перфектно балансиран вид, който също е приятен за окото.

По-долу ще можете да прочетете всичко за удобството на потребителите на NordVPN. Освен това ще разберете за дизайна на техните приложения и различните методи на плащане, които предлагат.

Уебсайтът NordVPN

NordVPN има прост и ясен уебсайт. Те използват успокояващи цветове, които са лесни за очите и предоставят на потребителя достатъчно информация. Тази комбинация го прави един от най-добрите VPN уебсайтове в мрежата.

Страницата с личните акаунти също е много ясна. Цялата съществена информация е в раздела „табло за управление“. Двата други налични раздела са „изтегляния“, където можете да намерите целия софтуер и приложения за различни устройства и „промяна на паролата“, където можете да промените паролата си. Този преглед на информация е всичко, което потребителят наистина се нуждае от VPN уебсайт.

Инсталиране на NordVPN

Инсталирането на NordVPN е парче торта. Чрез страницата на вашия акаунт можете да изтеглите необходимия софтуер за повечето операционни системи. Можете също да изтеглите инсталатора на Nord на вашето устройство. По този начин трябва само да влезете, за да започнете да използвате тяхната услуга. На мобилни устройства и таблети можете да изтеглите приложението NordVPN от App Store. В днешно време изтеглянето на VPN е детска игра. Всички големи доставчици на VPN имат лесен за инсталиране софтуер и специални приложения за всички видове устройства. NordVPN не е изключение. Освен това те предлагат разширение за браузър за Chrome, Brave и Firefox.

NordVPN Операционни системи

Ако обаче имате проблеми при инсталирането на NordVPN, можете да разгледате страницата им за поддръжка. Тук те предоставят наръчници за инсталиране на техния софтуер, наред с други неща. Можете също да намерите ръководство там, за да настроите NordVPN да гледа Netflix или да зададете друг въпрос, който може да имате.

Външен вид и лекота на използване на NordVPN

Приложението за десктоп за Windows и Mac има голям набор от възможности за избор и възможности за инсталиране.

Софтуерът NordVPN е ясен и визуално привлекателен. В приложението има различни начини за избор на сървър. Една от възможностите е да изберете местоположението на вашия сървър на карта на света. Освен това можете да изберете вашия сървър въз основа на конкретна функция, като например P2P изтегляне или гледане на Netflix. Друга опция е избора на сървър, който е най-бързият за вашето местоположение. Можете също да създадете списък на сървърите въз основа на държавата, от която искате да стриймвате.

Приложението е стабилно и бързо. Би било хубаво, ако бяха включили тест за скорост в приложението, за да намерят сами най-бързия сървър. Ние обаче наистина не го пропуснахме, защото NordVPN сам може да намери много бърз сървър за вас.

NordVPN Снимки на Windows

Освен от картата на света, можете също така да изберете вашия сървър от азбучен списък на сървъри. Ако изберете държава, можете да изберете между различните сървъри в тази страна. По този начин можете ръчно да изберете друг сървър, ако сте блокиран на един сървър от уебсайт или стрийминг услуга. Списъкът със сървъри също показва разстоянието между вашето местоположение и местоположението на сървъра. Освен това те ви казват дали сървърът се използва от много други потребители или не.

Приложението NordVPN iOS също е лесно за използване и има стабилни връзки. Не забравяйте обаче да разрешите на приложението да получи достъп до вашето устройство. Приложението може да управлява връзките вместо вас. Свързването с VPN сървър ще бъде бързо и лесно. В това приложение можете също да изберете типа VPN сървър, който искате да използвате, а NordVPN ще се уверите, че се свързвате с най-бързия сървър.

Скрийншоти за NordVPN за iPhone

Има почти никаква разлика между мобилното приложение и настолния софтуер, който NordVPN предлага. И двете са ясни, удобни за потребителя и имат еднакъв външен вид. Това осигурява на NordVPN определен вид и усещане, което е много приятно за потребителя.

NordVPN и Linux

Все повече и повече хора започват да използват платени VPN мрежи в Linux Distros. NordVPN осъзна това и положи допълнителни усилия за създаване на различни ръководства за това как да използвате NordVPN сървърите през терминала на Linux. Освен това те наемат достатъчно хора, за да адресират всички въпроси, свързани с Linux, които може да имате.

NordVPN сървърите могат да бъдат инсталирани за Debian- Fedora- и openSUSE базирани дистрибутори. Възможно е също така да се свържете към NordVPN сървъри QubesOS и RHEL. Това означава, че системата ви най-вероятно ще може да работи на сървърите си. За съжаление няма приложения, базирани на потребителски интерфейс за Linux, така че ще трябва да настроите всичко чрез терминала. Разбира се, повечето фенове на хардкор-Linux изобщо няма да имат нищо против.

Без значение каква система използвате, първо трябва да изтеглите хранилището на NordVPN сървъри. Те са достъпни във формат .deb и .rpm. Можете да ги инсталирате, като щракнете върху изтеглянето и стартирате през мениджъра на пакети или като дадете командата в терминала. На уебсайта NordVPN също ще намерите стъпка по стъпка ръководства за всеки от дистрибуторите.

И накрая, също така е възможно лесно да промените DNS сървърите в Linux на NordVPN DNS сървъри, в случай че се притеснявате за някакви течове на DNS.

Цени и начини на плащане

NordVPN има един абонаментен пакет с различни цени в зависимост от продължителността на вашия план. Това означава, че ако получите абонамент за по-дълъг период, месечната ви такса ще бъде по-ниска. Всички планове ви дават достъп до повече от 5400 сървъри по целия свят и можете да използвате един абонамент на 6 устройства едновременно. И накрая, всички абонаментни планове имат 30-дневна гаранция за връщане на парите. По-долу можете да получите преглед на техните абонаментни планове.

Nord VPN цени абонаменти нови

 • 1-месечен план: С този план получавате услугата NordVPN за един месец. Това е особено хубаво, ако искате да изпробвате тази VPN. Можете да получите този план за $ 11,95 на месец.
 • Едногодишен план: Този план ще ви позволи да използвате услугите NordVPN за 12 месеца. Можете да получите това само за $ 6,99 на месец (Общо 83,88 долара).
 • Двугодишен план: За да се насладите на защитата на NordVPN още по-дълго, можете да получите този абонамент за 24 месеца. Като се ангажирате за по-дълъг период, трябва само да платите $ 4,99 месец.
 • 3-годишен план: Искате да излезете всички и наистина да прегърнете начина на живот на NordVPN? След това можете да получите този абонамент за 36 месеца. За този абонамент цените падат още повече до 3,49 долара на месец. Това е много евтин вариант за топ премиум VPN!

Методи на плащане NordVPNNordVPN предлага няколко различни възможности за плащане. Можете да платите за абонамента си с вашата кредитна карта, PayPal или Amazon Pay. Освен това те предлагат много регионални методи за плащане, което е идеално, ако нямате друг начин на плащане. И накрая, те също имат възможност да плащат с различни криптовалути като Bitcoin, Ripple и Monero. Тези опции са особено приятни, ако искате да останете (почти) напълно анонимни.

Обслужване на клиенти

NordVPN има страхотно обслужване на клиенти. Ако не можете да намерите отговора на въпроса си в голямата база данни на уебсайта им, можете да се свържете с тях чрез имейл и опция за чат на живо, която лесно можете да намерите на тяхната начална страница. По този начин винаги можете да получите бърз отговор на всичките си запитвания. За чата на живо обаче трябва да посочите име и имейл адрес. Това е за да се предотврати злоупотребата с хора или спамъри.

Отговорите на повечето въпроси можете да намерите на страницата им с често задавани въпроси. Когато тествахме поддръжката на клиентите, забелязахме, че можете да получите отговор чрез чата на живо в рамките на минута. Ние обаче се натъкнахме на някои служители на NordVPN, които не бяха в течение на всички събития в компанията. Например, един от хората, с които разговаряхме, не беше запознат с услугата на NordVPN за бизнеса. Това всъщност не е голям проблем, но се натъква на леко непрофесионално.

Като цяло бяхме доволни от обслужването на клиентите на NordVPN. Те са лесно достъпни и ще ви помогнат незабавно.

Заключение използваемост NordVPN

 • Уебсайтът NordVPN е ясен и организиран
 • Софтуерът NordVPN е лесен за инсталиране на повечето операционни системи и устройства
 • NordVPN има голяма база данни с често задавани въпроси и наръчници
 • Софтуерът има изчистен външен вид и работи много интуитивно
 • Можете да платите за NordVPN план с кредитна карта, PayPal, криптовалути и много други опции
 • Поддръжката на клиенти на NordVPN е леснодостъпна и Ви се връща бързо

Сървърна мрежа NordVPN

Към момента на писане NordVPN има повече от 5400 сървъра в 57 страни. За разлика от много други VPN доставчици, NordVPN сървърите не са еднакви.

Има някои сървъри, които предлагат двойна VPN връзка за допълнителна безопасност. Тези сървъри създават връзка между сървъри в две различни страни до вашата връзка с VPN сървъра. Друг специализиран сървър, от който можете да избирате, са сървърите „Onion over VPN“, които осигуряват допълнителна защита срещу DDoS атаки. С тези сървъри получавате защита като Tor, без да се налага да използвате браузъра Tor.

Освен това NordVPN има сървъри, които са специално създадени за Netflix или P2P трафик. И накрая, те също предлагат специализирани IP сървъри за тези, които искат статичен IP адрес. Сървърната мрежа NordVPN е идеална за деблокиране на всяко ограничено съдържание онлайн.

Брой сървъри и местоположения

NordVPN има над 5400 сървъра, разпространени в 57 страни. Можете да намерите техните сървъри в следните страни.

NordVPN сървъри по целия свят

 • Америка: САЩ, Канада, Бразилия, Мексико, Коста Рика, Аржентина, Чили
 • Europa: Великобритания, Холандия, Германия, Франция, Швеция, Дания, Швейцария, Белгия, Норвегия, Полша, Италия, Испания, Австрия, Люксембург, Финландия, Чехия, Румъния, Исландия, Унгария, Португалия, България, Хърватия, Естония, Ирландия, Албания, Босна и Херцеговина, Словакия, Латвия, Грузия, Северна Македония, Молдова, Украйна, Кипър, Грикенланд, Сърбия
 • Азиатско-тихоокеанския регион: Австралия, Сингапур, Япония, Хонконг, Нова Зеландия, Тайван, Индонезия, Малайзия, Южна Корея, Тайланд, Виетнам
 • Африка, Близкия Изток и Индия: Индия, Южна Африка, Турция, Израел

Специализиран IP адрес

NordVPN Специализиран IPNordVPN има специализирана IP услуга. Това означава, че можете да получите специален IP адрес с вашия абонамент NordVPN. В момента на писането те предлагат само IP адреси на сървъри на следните места:

 • Съединените Щати.
 • Германия
 • Обединеното Кралство.
 • Холандия
 • Франция

Заключение Сървърна мрежа NordVPN

 • NordVPN има над 5400 сървъра в 57 държави
 • Можете да получите специален IP адрес на ограничено количество сървъри
 • NordVPN предлага различни типове сървъри за допълнителна защита, използване на Netflix и изтегляне през P2P мрежи

Опциите на NordVPN

След като разгледахме скоростта, безопасността, удобството за потребителя и сървърната мрежа на NordVPN, сега ще се задълбочим в някои от техните допълнителни възможности. По-долу можете да намерите преглед на тези екстри, които правят NordVPN специален.

NordVPN и Netflix

NordVPN Streaming

С NordVPN имате достъп до вашия акаунт в Netflix. Освен това е лесно да получите достъп до американското съдържание на Netflix. Тяхната функция на Smartplay прави невероятно лесно да предавате съдържание от друга страна. Просто като се свържете със сървър в, например, САЩ, ще получите достъп до американското съдържание на Netflix. Някои съдържание на Netflix са специфични за САЩ или Великобритания, което означава, че няма да можете да гледате тези филми или сериали, ако сте в Япония или Германия. С VPN като NordVPN обаче можете да се преструвате, че сте в САЩ и по този начин получавате достъп до това съдържание.

Тествахме това от Холандия и може да предава Netflix без никакви затруднения. В зависимост от местоположението ви може да срещнете известно изоставане. Ако това се случи, винаги можете да изпробвате различни сървъри, за да видите дали става по-добре.

Netflix се опитва много трудно да спре VPN, за да ни помогне да променим IP адреса си. През последните няколко месеца забелязахме, че Netflix понякога вижда, че използваме прокси или VPN, когато се опитваме да използваме тяхната услуга с NordVPN. Въпреки това, след като изберем друг сървър в приложението NordVPN, ние можем да поточно. Понякога може да помогне и просто да опресните страницата няколко пъти. Това е леко досадно, но със сигурност не е краят на света.

NordVPN и торенти

NordVPN P2PNordVPN има и специални сървъри за изтегляне на торент. Тези P2P сървъри позволяват изтеглянето и качването на торенти. С лесния софтуер NordVPN можете да изберете един от тези сървъри и да започнете да изтегляте торенти безопасно и анонимно. Тъй като повечето от NordVPN сървърите са много бързи, можете да изтеглите файлове за нула време.

NordVPN без съмнение е добър доставчик за P2P трафик. Поради тази причина той често се използва от тези, които искат да предотвратят глоби за незаконно изтегляне.

CyberSec

CyberSec е допълнителна функция за защита, която NordVPN предоставя, за да блокира всички добавки и да ви предпази от злонамерен софтуер, фишинг и други онлайн заплахи. Тази прекрасна функция за безопасност от NordVPN гарантира, че вашето устройство не може да се използва при DDoS атаки. Нито може да се зарази от зловреден софтуер. NordVPN внимавайте за вашата онлайн безопасност.

Разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Brave и Firefox

NordVPN има лесно разширение за браузър за Chrome, Brave и Firefox. Това разширение ще позволи по същество HTTPS за повечето уебсайтове и ще осигури вашия трафик с функцията CyberSec.

NordVPN бизнес решения

NordVPN бизнесОсвен редовното си обслужване за частна употреба, NordVPN има и специфична услуга за бизнеса. С тези абонаменти ще получите приоритетна поддръжка и специализиран мениджър на акаунти. Освен това администрацията е много лесна и можете да кандидатствате за специален IP адрес за всичките си акаунти. Този пакет прави изключително привлекателно за бизнеса да започнат да използват VPN за защита на своите данни. Можете да получите стандарта за безопасност NordVPN за всички устройства във вашия офис!

Заключение – Нашият опит с NordVPN

Професионалисти
Против
Netflix работиИмаше инцидент със сигурност с техния финландски сървър през 2018 година
Политика без регистрация (много добри настройки за поверителност)
Силно криптиране и високи скорости
Чист и равномерен потребителски интерфейс
Има превключвател за убиване
Сравнително евтино
Предлага специални P2P, торент и Tor VPN сървъри
Предлага VPN сървъри с двойна VPN връзка
Страхотен избор в сървърите
Наличен специализиран IP

Като цяло, много харесваме услугата NordVPN. Политиката им без регистрация е солидна, а широкият им избор на сървъри го прави много привлекателен за всеки потребител. Освен това VPN е идеално да останете напълно анонимни онлайн. NordVPN има много допълнителни опции за подобряване на вашата онлайн безопасност, което определено ги прави най-сигурният премиен VPN доставчик. Те предоставят тази страхотна услуга за повече от разумна цена, което наистина я прави един от нашите любими.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me