Hide.me Review (2020): Бързо и удобно за потребителя | VPNOverview

Contents

Hide.me Review (2020) – бърз и лесен за използване VPN

Hide.me е сравнително нов VPN доставчик. Те имат за цел да осигурят бърза и сигурна VPN услуга. Hide.me е първоначално немски и е основан през 2012 г. (те се наричаха Hide.io). Компанията е разположена в Малайзия заради законодателството за поверителност в тази страна. Доставчикът става все по-известен с всеки изминал ден и вече има 10 милиона потребители по целия свят.


Hide.me беше направен да предложи удобна за потребителите, но много безопасна виртуална частна мрежа (VPN). Напоследък те също се стремят да бъдат най-бързите VPN на пазара. Hide.me е един от малкото VPN доставчици, който е сертифициран без регистрация. Ще разгледаме всички тези твърдения, по-късно в прегледа.

Hide.me предлага добро криптиране и е много бързо. Този VPN е малко по-скъп от повечето други VPN доставчици. За щастие можете да изпробвате Hide.me безплатно с 30-дневната им гаранция за връщане на парите. Те дори предлагат безплатна услуга, но когато използвате това, те ще ограничат вашите данни.

Инсталирането на Hide.me е сравнително лесно и с техния Premium план можете да използвате един абонамент за 10 устройства едновременно. По този начин можете да защитите много устройства едновременно, за да защитите вашата анонимност.

Спецификации Hide.me

 • Едновременни връзки: 10
 • Torrents: +
 • Нетфликс:
 • Операционна система: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • протоколи: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Политика за регистрация: Без трупи
 • Сървъри: 1560 сървъра в 60 места
 • Цена: От $ 4,99 на месец
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Скорост – Колко бързо е Hide.me?

Скоростта е важна част от опита на хората с доставчици на VPN. Досадно е, когато видеопотокът ви трябва да се буферира или изпитвате изоставане по време на игра. Тъй като това е толкова важно, ние тествахме скоростта на сървърите Hide.me широко. Направихме това, като извършихме няколко теста за скорост с различни сървъри и като разгледахме скоростите при ежедневна употреба. Можете да прочетете всичко за нашия опит по-долу.

Резултати от тестовете за скорост Hide.me

Тук можете да намерите резултатите от няколко теста за скорост, които извършихме за различни сървъри Hide.me. Тествахме от нашето местоположение в Холандия. Имайте предвид, че резултатите може да са много различни, ако сте някъде другаде по света. Това обаче трябва да даде общо указание за скоростта им.

Скорост без VPN (Speedtest.net):

Скорост без VPN

По-горе можете да проверите скоростите на интернет, които ни радват, без да използвате VPN.

Скорост с локален сървър в Холандия (Speedtest.net):

Скорост с VPN NL

Тази снимка показва резултатите от скоростта на нашия интернет, когато се свързахме чрез Hide.me сървър в Харлем (Холандия). Както можете да видите, резултатите останаха почти същите, което е доста необичайно за VPN.

Скорост със сървър в САЩ (Speedtest.net):

Най-бърза скорост с VPN VS

Това са резултатите от нашия тест със сървър в САЩ. Тези резултати могат да бъдат важни, ако искате да получите достъп до американско съдържание от друга държава. Както можете да видите скоростите не са се променили много. Това е неочаквано, защото най-често физическото разстояние между вас и сървъра ще доведе до по-ниска скорост на връзката.

Скорост по време на ежедневна употреба

Скоростта на сървърите Hide.me е много добра при ежедневна употреба. Тествахме това, като се занимаваме с нашия бизнес точно както сме свикнали, за да видим дали сме изпитали хълцане с Hide.me. Използвахме VPN по време на сърфиране, задушаване, изтегляне и игри; това бяха резултатите:

По време на редовното сърфиране не забелязвахме разлики в скоростта или времената на зареждане. С тази VPN можете да посещавате любимите си уебсайтове без забележими промени. Изтеглянето на файлове и приложения също не беше проблем.

Тествахме и няколко стрийминг услуги с Hide.me VPN, за да видим как това ще се отрази на буферирането и зареждането на видеоклипове и музика. Отново не срещнахме проблеми и успяхме да използваме услуги като YouTube и Spotify без никакви проблеми. Това прави Hide.me идеален VPN, ако искате да гледате геоблокирани материали. За съжаление не можете да го използвате за гледане на Netflix. По-късно в ревюто ще обясним защо.

Скорост на заключение Hide.me

Нашата присъда за скоростта с Hide.me е следната:

 • Hide.me предлага VPN с добри скорости.
 • Тестовете за скорост показват малка разлика между скоростта надолу и качване с или без VPN.
 • По време на редовна употреба, изтегляне и стрийминг не забелязахме промяна в скоростта.

Безопасност – Колко сигурен е Hide.me?

Hide.me е доставчик на VPN, който дава приоритет на функциите им за сигурност и поверителност. Сигурността обикновено се разглежда като най-важният аспект на VPN. Не искате трети страни да получат достъп до вашата лична информация и VPN ще ви защити от това. По-долу можете да прочетете за правилата на лога, които Hide.me спазва. Освен това ние ще ви информираме за информацията, от която Hide.me се нуждае от вас, ако искате да създадете акаунт.

протоколи

Hide.me има отлична сигурност с 256-битовото си криптиране AES. Това обикновено се разглежда като най-доброто налично ниво на криптиране. Освен това Hide.me поддържа много различни протоколи. Можете да избирате от следните протоколи:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Уебсайтът Hide.me показва хубав преглед на тези различни протоколи. В този преглед те илюстрират силните и слабите страни на всеки протокол. Това е много полезно и може да ви покаже какъв протокол ще работи най-добре с вашата операционна система. Винаги бихме посъветвали OpenVPN протокола, защото той е най-сигурният вариант. По-долу можете да видите обяснението за OpenVPN протокола на уебсайта Hide.me.

Отворете VPN протокол

Записване и поверителност

Hide.me казва, че те следват стриктна политика „без регистрации“. Това означава, че те не събират никакви лични данни. Тъй като Hide.me се намира в Малайзия, те не са задължени да водят регистрационни файлове. В Малайзия няма правила, които да принуждават компаниите да водят регистрационни файлове.

Hide.me не съхранява потребителски регистрационни файлове, но има една странична бележка; те водят временни регистрационни файлове. Това означава, че компанията може да види кога „клиент х“ се свързва с един от VPN сървърите си. Hide.me обаче не вижда кой е клиент X, те получават само анонимни данни на потребителите. Освен това те съхраняват само тези журнали за няколко часа и след това те се изтриват трайно.

На практика е невъзможно доставчиците на VPN да не поддържат регистрации. Освен това, дневниците за връзка често не нахлуват твърде много в поверителността на потребителя. Те използват тези дневници за връзка, за да подобрят своите услуги. Те могат да се уверят, че сървърите им няма да бъдат претоварени, само ако знаят кога се използват техните услуги. Hide.me анонимизира напълно тези регистрационни файлове и не регистрира вашия IP адрес.

От каква информация се нуждае Hide.me?

За да създадете акаунт с Hide.me се нуждаете от имейл адрес, след регистрацията можете да изтриете mailadres в настройките на вашия акаунт. В зависимост от начина на плащане, който сте избрали, ще трябва да предоставите и допълнителна информация. Hide.me използва трета страна за обработка на всички плащания. Те твърдят, че тази външна компания няма да види вашия IP адрес или самоличност. Получавате номер за плащане, който не може да бъде свързан с вас. Освен това този номер на плащане се унищожава веднага след плащането. По този начин ще останете напълно анонимни, когато платите за абонамента си Hide.me.

Заключение за безопасност Скрий.me

След като тестваме сигурността на Hide.me, можем да заключим следните неща:

 • Hide.me е солиден и безопасен VPN.
 • Те използват силно AES 256-битово криптиране.
 • Hide.me не споделя информация с трети страни.
 • Можете да избирате от няколко протокола.
 • Hide.me поддържа само регистрационни файлове за връзка, които се унищожават след няколко часа.

Използваемост – Колко удобно за потребителите е Hide.me?

Hide.me е много удобен за потребителите доставчик, който е достъпен и лесен за разбиране за всеки. По-долу ще можете да намерите информация за техния уебсайт, процеса на инсталиране, външния вид на приложенията, цените, начините на плащане и накрая поддръжката на клиентите.

Уебсайтът Hide.me

Уебсайтът Hide.me е ясен и представя цялата информация, която можете да очаквате от VPN доставчик. На началната страница можете да намерите информация за Hide.me, защо се нуждаете от VPN и прегледи на техния софтуер. Те предлагат своя уебсайт на няколко езика.

Освен това, можете да намерите информация за тяхната сървърна мрежа и протоколи на уебсайта им. Освен това има ясен раздел, в който можете да намерите изтегляне на софтуер и раздел с всички възможни абонаментни планове. Тази снимка показва уебсайта Hide.me.

Скрий уебсайта

За съжаление не можахме да намерим опция за търсене на уебсайта, което може да затрудни намирането на много конкретна информация. Когато влезете в акаунта си Hide.me, ще видите преглед на данните на вашия акаунт. Тук можете да намерите и ръководства, които ще улеснят инсталирането на техния софтуер на вашето устройство.

Инсталиране на Hide.me

Инсталирането на Hide.me на вашите устройства е много просто. Можете да изберете да инсталирате приложението на вашето устройство или можете да изтеглите софтуер за един конкретен протокол и да промените настройките на вашия компютър или Mac. Първият вариант е най-лесният. Можете да намерите приложението им в App Store или Google Play Store. След като инсталирате приложението, трябва само да попълните данните за акаунта си и ще сте готови да започнете.

Hide.me appstore

По-горе можете да видите приложението Hide.me в Appstore. Приложението автоматично ще използва най-подходящия протокол за вашата операционна система. За Windows това са IKEv2 и PPTP, а за Mac използва протокола IKEv2 с IKEv1 като резервно копие. Това означава, че не можете да използвате OpenVPN в приложението, което е твърде лошо, тъй като това е най-сигурният протокол. Има обаче едно изключение, Android поддържа OpenVPN.

След като инсталирате приложението, можете да започнете безопасно да сърфирате в мрежата. Необходимо е само да попълните данните на акаунта си, както можете да видите по-долу.

Въведение страница Hide.me

Вторият вариант за монтаж е малко по-труден. Този метод обаче ви предоставя повече опции в протоколите. Ако влезете в страницата на вашия акаунт на уебсайта Hide.me, можете да намерите ръководство за инсталиране на всички различни протоколи и операционни системи. Следвайки тези ръководства, можете да инсталирате всеки протокол, който харесвате на вашето устройство.

Скриване на външния вид и лекотата на използване

Hide.me е много удобен за потребителите доставчик на VPN, което ги прави перфектно съвпадение с хора, които са нови за VPN. Приложението е просто; имате бутон за връзка с сървъра Hide.me и можете да изберете местоположението на вашия сървър. Софтуерът има професионален външен вид и всички опции и функции работят добре. Приложението се предлага на няколко езика, сред които е английски.

Супер простото приложение има няколко недостатъци. Например, не можете да промените настройките. Това означава, че не можете да променяте протоколи, докато използвате приложението. Докато повечето потребители на VPN така или иначе ще оставят настройките по подразбиране, някои потребители може да искат да променят протоколите, за да оптимизират защитата си по време на различни онлайн преследвания.

Приложението може да липсва някои настройки, но има някои спретнати функции. Приложението Hide.me има функция „автоматично възстановяване на връзката“, „Killswitch“, „IP защита срещу течове“ и „DNS защита от теч“. Тези функции гарантират, че случайно не изтичате информация в незащитени моменти. Приложението ще осигури всичко, което правите онлайн.

Hide.me очевидно има за цел да създаде удобно за потребителя приложение, което всеки ще знае как да използва. Това обаче означава, че по-напредналите потребители могат да се чувстват ограничени на моменти.

Фронтове на приложения Hide.me

Цени и начини на плащане

Hide.me не е най-скъпият, нито най-евтиният VPN доставчици там. Те предлагат няколко различни абонаментни планове. На първо място, те предлагат безплатен акаунт. С този безплатен акаунт сте ограничени до 10 GB на месец, можете да избирате само от 5 локации на сървъра и можете да използвате само 1 устройство наведнъж. Освен това, платените абонаменти вероятно ще имат по-бързи сървъри, тъй като са по-малко пренаселени.

Те предлагат своите Premium абонаменти за три различни цени. Вероятно най-добрите варианти са техните 2-годишен план които можете да получите само $ 4,99 на месец. В момента дори получавате два безплатни месеца с този план. Освен това, те предлагат абонамент за една година, което струва $ 8,32 на месец. Накрая можете да получите и тяхната Premium услуга един месец, това ще ви струва$ 12,95.

скрий ми цените

Hide.me има 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички платени абонаменти. Освен това можете да платите за вашия акаунт Hide.me с вашата кредитна карта, PayPal, SEPA директен дебит или биткойн.

Обслужване на клиенти

Hide.me предлага няколко начина за отговор на вашите въпроси. На уебсайта можете да намерите обширна страница с често задавани въпроси. Можете също да зададете своите въпроси чрез имейл. Клиентските услуги се предлагат само на английски, което може да бъде трудно, ако английският не е първият ви език. Можете също да опитате късмета си във форума на Hide.me, където можете да насочвате вашите въпроси към други потребители. И накрая, блоговете Hide.me предлагат информация за актуализации и новини.

За да добием представа за дружелюбието на клиентите на Hide.me, ние се свързахме с тях. Когато изпратите имейл до Hide.me, ще получите обратно съобщение с информация за вход. Ако влезете с тази информация, получавате идентификационен номер за поддръжка на клиенти, който помага на хората в поддръжката на клиенти да идентифицират проблема ви. За съжаление този начин на общуване не работи, когато го опитахме.

Накрая получихме имейл с отговор на нашия въпрос. Те илюстрираха обяснението със скрийншоти и снимки, които улесниха следването на техните инструкции. Получихме отговор на имейла си в рамките на два часа и те ни се обърнаха учтиво и приятелски, както можете да видите по-долу:

обслужване на клиенти Hide.me

Обслужването на клиенти работи добре и получавате ефективен отговор на вашия въпрос. Hide.me предлага функция за чат на живо, но изпитахме някои проблеми с това. Можете да използвате чата на живо само ако имате билет за поддръжка на клиенти. За съжаление не успяхме да влезем с информацията в имейла. Това може да бъде доста разочароващо, ако търсите бързо поправяне. (Update: Според Hide.me тези проблеми с билетите за поддръжка са разрешени).

Заключение използваемост Hide.me

След като използваме VPN Hide.me за известно време, можем да заключим следните неща за удобството на потребителя на този доставчик.

 • Приложението е удобно за потребителя и работи интуитивно
 • Уебсайтът Hide.me е ясен и лесен за използване
 • Инсталирането на Hide.me е лесно за всички операционни системи
 • Приложението има ограничени възможности
 • Можете да платите за Hide.me с кредитна карта, Paypall, SEPA и bitcoin
 • Софтуерът е достъпен на много езици
 • Обслужването на клиенти е добро, но функцията за чат на живо не работи

Сървърна мрежа Hide.me

Мрежата на сървъри Hide.me нарасна през последните няколко години. По-долу ще разберете всичко, което трябва да знаете за тази мрежа. Освен това можете да научите дали този доставчик предлага специална IP услуга или не.

Брой сървъри и местоположения

С над 1560 сървъра в 60 различни места, Hide.me нарасна значително по-голям през последните няколко години. Hide.me обслужва основно европейския и северноамериканския пазар, което означава, че повечето им сървъри са разположени там. Те предлагат 9 сървърни местоположения в САЩ и 2 в Холандия. Те също започнаха да се разширяват до Азия, но фокусът все още е върху западния свят.

Причината Hide.me да няма много сървъри е, защото те сами управляват сървърите. Те имат обширен набор от правила, които те създават, за да гарантират сигурността на своите потребители. Част от този процес е, че те управляват собствените си сървъри. За съжаление, това означава, че тяхната мрежа от сървъри се разширява бавно. Ако търсите VPN с много опции за сървър, може да искате да потърсите другаде. Например, можете да разгледате нашата сравнителна статия, която предоставя списък на най-добрите доставчици на VPN.

Специализиран IP адрес

С Hide.me не е възможно да получите специален IP адрес. Всеки IP адрес, който Hide.me предоставя, се споделя с други потребители. Това означава, че ще бъде невъзможно да гледате Netflix, тъй като те блокират IP адресите, които се използват от множество хора едновременно. Нещо повече, някои уебсайтове ще поискат допълнителна идентификация, тъй като имате достъп до тях от много различни IP адреси.

Hide.me предлага „статичен“ IP адрес, което означава, че се свързвате със същия сървър всеки път, когато използвате приложението. По този начин няма да предизвикате подозрения в уебсайтове поради многото IP адреси, които използвате. Те няма да поискат допълнителна проверка, което ще ви спести време в крайна сметка. Въпреки това продължавате да споделяте IP адреса с други потребители.

Ако наистина искате вашият VPN доставчик да предложи специален IP адрес, може да искате да разгледате нашия преглед NordVPN.

Заключение Сървърна мрежа Hide.me

Стигнахме до следното заключение за сървърната мрежа Hide.me:

 • Hide.me има сравнително малка, но бърза сървърна мрежа
 • Мрежата съществува от 1560 сървъра в 60 различни места
 • Hide.me контролира и управлява собствените си сървъри за допълнителна сигурност
 • Hide.me не предоставя специални IP адреси
 • Те предлагат „статичен IP“

Опциите за скриване на

Hide.me предлага най-редовни VPN функции, но също така ви предоставя някои допълнителни опции. Тук можете да научите повече за тези опции и да прочетете за Hide.me в комбинация с Netflix и изтегляне на торент.

Скриване на допълнителни опции

Kill Switch OffНа първо място, Hide.me предлага превключвател за убийство, който ще гарантира, че устройството ви е защитено, дори когато връзката е изгубена за момент. Това в комбинация с функцията им за „автоматично свързване“ означава, че вероятно няма да забележите нищо, но Hide.me ще ви пази.

С акаунта Hide.me Premium вие получавате свобода с функцията „Dynamic Port Forwarding“. Това ще ви насочи към преминалите защитни стени.

И накрая, Hide.me предлага и SoftEther протокол, който е по-бърз протокол от често използвания, OpenVPN. OpenVPN има максимална скорост от 100 MB / сек, докато SoftEther може да достигне скорост от 900 MB / сек.

Скриване.me и Netflix

Както се случва с все повече и повече VPN доставчици, сървърите Hide.me са блокирани от Netflix. Услугата за стрийминг активно се опитва да блокира VPN потребители, които се опитват да получат достъп до съдържанието на Netflix в друг регион. За съжаление има само няколко доставчици на VPN, които успяват да изпреварят Netflix, а Hide.me не е един от тях. Ако искате да гледате Netflix с VPN, можете да разгледате нашия списък с най-добрите VPN доставчици, които да гледат американската Netflix.

Скриване.me и торенти

Накрая тествахме изтеглянето на торенти с Hide.me. Не срещнахме никакви проблеми. Файл от 1,2 GB беше направен за по-малко от 5 минути. Hide.me позволява изтеглянето на торенти чрез партньорски мрежи за повечето им сървъри. На своя уебсайт те ясно посочват кои сървъри поддържат този тип изтегляне и кои сървъри не. Например сървърите в САЩ, Великобритания и Австралия не позволяват изтегляне на торент, но сървърите в Холандия.

Опции за заключение Скрий.me

 • Hide.me има функция за превключване „убийство“, „автоматично възстановяване на връзката“ и функция „Динамично пренасочване на порт“
 • Hide.me поддържа много бързия протокол SoftEther
 • Netflix не е достъпен с Hide.me
 • Можете да изтегляте торенти чрез P2P мрежи с повечето Hide.me сървъри

Заключение – Нашият опит с Hide.me

Професионалисти
Против
Лесен за използванеНяма специални IP адреси
Лесен за инсталиранеСамо няколко настройки в приложението
Бързи сървъриНяма достъп до Netflix
Безплатна опцияНяма работещ чат на живо
Изтеглянето на торенти е възможно
Много възможни протоколи (вкл. SoftEther)
30 дни гаранция за връщане на парите

Hide.me е бърз и лесен за използване VPN. Това е особено приятно за новите потребители на VPN поради интуитивния им интерфейс за приложения. Hide.me е супер сигурна опция, тъй като не поддържа никакви потребителски регистрационни файлове. Те предлагат добри сървъри, но не толкова, колкото някои други доставчици правят. Много от техните сървъри поддържат изтегляне чрез партньорски мрежи. Определено бихме препоръчали Hide.me на хора, които все още не са пробвали VPN услуга. Ако търсите прост, бърз и безопасен VPN, Hide.me може да бъде услугата за вас!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map