Инсталиране на VPN за Android TV: Ето как! | VPNOverview

Има няколко начина да защитите вашия Android TV с VPN. Най-лесният начин е чрез изтегляне на приложение от Play Store. За съжаление, не всички доставчици на VPN предлагат такова приложение. Все още можете да използвате тези VPN доставчици, за да защитите вашата Android TV. Можете да инсталирате VPN на вашия рутер или на виртуален рутер на вашия компютър или Mac.


Прочетете повече за това, защо бихте искали да използвате VPN в комбинация с Android TV в нашата статия по темата. Ако все още нямате VPN, може да искате да използвате един от следните три доставчика. Ако обаче вече имате абонамент с други доставчици на VPN, ще разберете как да ги инсталирате на вашия рутер или виртуален рутер по-долу.

ExpressVPN за Android TV

ExpressVPN е много лесен за използване в комбинация с Android TV, заради прекрасното си приложение за Play Store. С ExpressVPN сървърите винаги ще можете да достигнете високи скорости по най-безопасния възможен начин. ExpressVPN има над 1700 сървъра в повече от 90 страни. Приложенията им са достъпни на няколко различни езика. Ако не сте сигурни дали VPN е за вас, можете да изпробвате ExpressVPN безрисково с тяхната 30-дневна гаранция за връщане на парите.

GOOSE VPN за Android TV

GOOSE VPN е млада холандска компания с бързи връзки. Със сървъри от цял ​​свят те са идеални за заобикаляне на географски ограничения и гледане на съдържанието на САЩ Netflix по целия свят. Подобно на ExpressVPN, GOOSE VPN има лесно приложение за Android TV. Можете да изпробвате услугите им за един месец само за 0,45 евро, по този начин можете да видите дали харесвате услугите им, без да се налага да плащате за пълен абонамент.

IPVanish за Android TV

IPVanish има и лесно за използване приложение за Android TV, което можете да инсталирате директно върху вашата интелигентна телевизия. Те имат над 1000 север в повече от 50 различни страни и работят добре в комбинация с Kodi. Това прави този доставчик перфектен за използване на вашия Android TV. IPVanish има страхотна поддръжка на клиенти, която дава възможност на всеки да използва услугите си. С техните високи скорости можете да предавате филми и сериали без никакво изоставане.

Инсталиране на VPN с приложение в Play Store

Ако вашият доставчик има приложение в Google Play Store, можете да го инсталирате на вашия Android TV, както следва:

 1. Потърсете своето VPN приложение в библиотеката с приложения.
 2. Изтеглете приложението на вашия доставчик.
 3. Отворете приложението и влезте в акаунта си. Ако все още нямате акаунт, можете да отидете на уебсайта на вашия VPN доставчик, за да създадете такъв.
 4. След влизане в приложението се активира и е готов за употреба.
 5. Настройте VPN по начина, по който предпочитате и изберете местоположение на сървъра.
 6. Включете VPN.
 7. Насладете се на безопасността, анонимността и достъпа до блокирано съдържание!

Инсталиране на VPN на вашия рутер

RouterКогато на вашия рутер е инсталиран VPN, всички устройства, които се свързват към интернет чрез тази връзка, ще бъдат защитени. Ако искате да направите това, вашият рутер трябва да е подходящ за този тип употреба. Освен това ще трябва да промените фърмуера на вашия рутер, за да го подготвите за използване с VPN, това се нарича мига. Можете да инсталирате VPN на вашия рутер със следните стъпки.

 1. Проверете дали вашият рутер е подходящ за „мигане“. Прочетете всичко за това в нашата статия с най-добрите VPN рутери.
 2. Променете фърмуера на вашия рутер и инсталирайте VPN на него. Можете да намерите разширено ръководство за това как да направите това в нашата статия за инсталиране на VPN на вашия рутер.
 3. Свържете Android TV към Wi-Fi мрежата на вашия мигащ рутер. Вашата Android TV вече е защитена с VPN.

Инсталиране на VPN на виртуален рутер на вашия компютър или Mac

Виртуален рутерАко вашият рутер не е подходящ за мигане, можете също да свържете Android TV към Wi-Fi гореща точка на вашия компютър или Mac. Ако също инсталирате VPN на този компютър или Mac, вашата Android TV също ще бъде защитена. Можете да постигнете това, като изпълните следните стъпки:

 1. Инсталирайте VPN на вашия компютър или Mac. Това е много лесно, тъй като повечето VPN доставчици имат лесни съветници за инсталиране и прости ръководства.
 2. Създайте Wi-Fi гореща точка на вашия компютър или Mac, за да може Android TV да се свърже с него.
 3. Свържете Android TV към тази защитена от VPN мрежа на вашия компютър или Mac.

Заключителни мисли

ExpressVPN, GOOSE VPN и IPVanish имат лесни приложения в Play Store, които можете да изтеглите на вашия Android TV. Най-важното е, че можете да получите достъп до поточно съдържание от цял ​​свят и да заобиколите изкуствените гео блокове и ограничения. Можете също да постигнете това, като инсталирате VPN на вашия рутер или виртуален рутер. Не всички рутери обаче са подходящи за VPN софтуер.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map