VyprVPN Review (2020): Varno in enostavno! | VPNO pregled

VyprVPN Review (2020) – Varno in enostavno za uporabo

VyprVPN je močan tekmec med VPN-ji in je v lasti podjetja Golden Frog. VyprVPN se nahaja v Švici, kjer so zakoni o zasebnosti zelo primerni za ponudnika VPN. Zlata žaba za zagotovitev najboljše ravni varnosti razvija in nadzoruje številne lastne storitve in tehnologije. Na primer, zgradili so svoj protokol VPN in popolnoma obvladujejo lastno strežniško omrežje, namesto da bi strežnike izposojali od zunanjih strank. Zaradi tega je VyprVPN eden najvarnejših ponudnikov VPN na trgu. Na žalost, vsaj po naših izkušnjah, hitrost njihovih strežnikov ni tako dobra, kot jo kažejo. Želite izvedeti več o VyprVPN in naših razmišljanjih o njihovi storitvi? Podrobneje bomo pregledali tega ponudnika, zato preberite branje!


Specifikacije VyprVPN

 • Hkratne povezave: 3-5
 • Hudourniki: +
 • Netflix: +
 • Operacijski sistemi: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protokol: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, kameleon
 • Politika beleženja: Brez dnevnikov
 • Strežniki: 700+ strežnikov v več kot 70 državah
 • Cena: Od 2,50 dolarja na mesec
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Hitrost – Kako hiter je VyprVPN?

Da VPN dobro deluje, potrebuje spodobne delovne hitrosti. Navsezadnje vam ni treba čakati pol ure, preden boste lahko gledali preprost YouTube video. Veliko VPN-jev upočasni vašo internetno povezavo. To je posledica narave VPN: storitev pošlje vaš podatkovni promet prek drugega strežnika, kar stane čas. Vendar bi lahko VPN povečal tudi vašo hitrost interneta: če vam ponudnik internetnih storitev ročno zmanjša pasovno širino, vam VPN pomaga odpraviti te omejitve. Kako torej deluje VyprVPN glede na hitrost? Pogledali smo vanj.

Rezultati preskusa hitrosti VyprVPN

Najprej smo preučili vpliv, ki ga je imel VyprVPN na našo internetno povezavo. To smo storili z uporabo hitrostnih testov, ki jih zagotavlja speedtest.net. Preučili smo hitrost pinga, prenosa in prenosa številnih strežnikov VyprVPN. Vsi testi so bili opravljeni na Nizozemskem.

Hitrost brez VPN (Speedtest.net):

Najprimernejši test za najhitrejši test

Zgornja slika prikazuje rezultate hitrosti običajne internetne povezave, ne da bi uporabljali VPN. Ta test bomo uporabili kot prazen test za primerjavo drugih rezultatov.

Hitrost z lokalnim strežnikom VyprVPN (Speedtest.net):

VyprVPN najhitrejši lokalni strežnik

To so rezultati hitrostnih preizkusov pri uporabi najhitrejšega lokalnega strežnika VyprVPN, ki je na voljo. Kot vidite, se rezultati ne razlikujejo veliko od našega slepega testa. Pravzaprav je ping padel, kar pomeni, da je reakcijski čas naše povezave s tem strežnikom VyprVPN nekoliko boljši kot brez njega. Tako hitrost prenosa kot prenosa se je nekoliko zmanjšala, vendar ne dramatično. To so zelo dobri rezultati za kateri koli strežnik VPN.

Hitrost s strežnikom v ZDA (Speedtest.net):

VyprVPN najhitrejši strežnik ZDA

To so rezultati hitrostnih preizkusov najhitrejšega ameriškega strežnika VyprVPN, ki so na voljo v trenutku testiranja. To je na koncu postalo strežnik v New Yorku. Iz teh rezultatov je mogoče sklepati, da se je naša hitrost interneta precej dramatično zmanjšala. Naš ping je drastično narasel. Hitrost prenosa se je znižala na manj kot 5 Mbps, kar je preko 80%. Tudi naša hitrost prenosa je padla na samo 10 Mbps. Z drugimi besedami, ameriški strežniki VyprVPN so močno upočasnili našo hitrost interneta (na Nizozemskem).

Hitrost med vsakodnevno uporabo

Preskusi hitrosti prikazujejo hitrost vaše povezave v številkah. Da bi dobili predstavo o dejanski uspešnosti, smo VyprVPN preizkušali tudi med vsakodnevnimi aktivnostmi. Naše ugotovitve so na splošno precej pozitivne: povezava je včasih zaostajala, vendar nas v večini primerov ni ovirala. Brskanje, pretakanje, Netflix in gledanje videoposnetkov na YouTubu je potekalo brez težav. Nalaganje strani je včasih trajalo nekoliko dlje, vendar ta zamuda ni bila dovolj, da bi ustvarila resnične težave ali moteče.

Med igranjem in prenašanjem smo naleteli na resnejše težave. Med igranjem igre se je sama igrala razmeroma gladko, čeprav je nalaganje včasih trajalo več časa. To je lahko velika pomanjkljivost med spletnimi igrami za več igralcev. Prenašanje hudournikov je trajalo tudi presenetljivo dolgo. Na prenos smo bili prisiljeni počakati približno dvakrat toliko, kot običajno.

Ena prednost VyprVPN je, da samodejno pokaže hitrost vsakega strežnika v svojem omrežju, če bi ga izbrali. Zato je izbrati najboljši in najhitrejši strežnik zelo enostavno. Poleg tega lahko preprosto kliknete »Najhitrejši strežnik«, da se v tistem trenutku samodejno povežete s najhitrejšim strežnikom..

Hitrost zaključka VyprVPN

 • Lokalni strežniki VyprVPN so zelo hitri in komajda vplivajo na našo povezavo.
 • Ameriški strežniki so povzročili resno zamudo naše internetne povezave.
 • Brskanje, pretakanje in gledanje Netflixa in YouTuba je potekalo povsem gladko.
 • Med igranjem in prenašanjem smo utrpeli nekaj zaostanka.

Varnost – Kako varen je VyprVPN?

Eden najpomembnejših vidikov katerega koli VPN je njegova varnost. Konec koncev se veliko ljudi odloči za pridobitev VPN-ja, ker želijo zaščititi svoje podatke. Zato je pomembno preveriti, kako dobro določen VPN, kot je VyprVPN, ščiti vaše spletne informacije in promet. Zato se bo ta razdelek osredotočil na protokole, ki jih uporablja ApprVPN, njihovo politiko beleženja, stikalo za ubijanje in osebne podatke, ki jih potrebujete za nastavitev računa.

Protokoli

VyprVPN ponuja štiri različne protokole. To so OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP in Chameleon. OpenVPN je zelo močan protokol, ki ga vedno priporočamo. Chameleon je enkripcijski format VPN, ki ga je razvil Golden Frog. Protokol temelji na OpenVPN, vendar tudi šifrira metapodatke. Zato je mogoče zaobiti DPI-je (poglobljene preglede paketov) prometa VPN s strani vlad in spletnih pretočnih storitev, kot je Netflix. Tretje osebe ga ne morejo več opaziti, ko uporabljate VPN, zato tudi ne morejo blokirati uporabe VPN. Zaradi tega je Chameleon varen in priročen protokol. Vendar pa je Chameleon na voljo samo članom VyprVPN s premium naročnino.

Beleženje in zasebnost

VyprVPN je storitev VPN brez dnevnika. To pomeni, da ne bodo shranili nobenih podatkov o vaši uporabi. Politiko zapisovanja VyprVPN je neodvisno revidiralo podjetje, imenovano Leviathan. Ta revizija je pokazala, da VyprVPN ne shrani nobenih prepoznavnih dnevnikov brez dovoljenja uporabnika. Golden Frog v svoji politiki zasebnosti izrecno navaja, da ne beleži nobenega:

 • Pravi (lokalni) naslovi IP
 • IP naslovi, dodeljeni uporabnikom
 • Časi povezave
 • Podatkovni promet / vsebina spletne komunikacije uporabnikov
 • DNS zahtevkov

Poleg tega je podjetje nevtralno v omrežju, kar pomeni, da ne bodo diskriminirali naprav, protokolov ali aplikacij. Obljubljajo tudi, da vaše internetne hitrosti ne bodo zmanjšali.

VyprVPN vas bo morda prosil, da delite osebne podatke, vključno z vašim imenom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, plačilnimi podatki in naslovom. To je večinoma zato, da ponudite podporo in vas seznanite z najnovejšimi novicami. Zbiranje osebnih podatkov se vedno zgodi prek obrazcev, pri čemer je odvisno od tega, ali želite deliti določene podatke ali ne.

V preteklosti je VyprVPN vodil dnevnike o svojih uporabnikih, kar je bilo jasno navedeno v njihovih pogojih. To kaže, da so bili transparentni. Vendar imajo zdaj strogo politiko brez zapisovanja. Vse od namestitve novega pravilnika se zdi, da so se ga držali. Z drugimi besedami: malo se ni razloga, da bi se bali, da lahko VyprVPN beleži vaše podatke za hrbtom.

VyprVPN ima tudi lastno strežniško omrežje, vključno s svojimi strežniki DNS. Zato lahko zagotovijo optimalno varnost in zasebnost. V njihove storitve ni vključenih nobenih tretjih oseb, kar pomeni, da so možnosti za uhajanje DNS zelo majhne. Tako lahko VyprVPN zagotavlja več anonimnosti na spletu.

Kill stikalo

Kill Switch OffVyprVPN ima tudi svoje stikalo za ubijanje. Aktivirate ga lahko tako, da odprete nastavitve programske opreme VyprVPN. Kliknite gumb in vklopi se stikalo kill. Kliknite ga še enkrat in ga izklopite. Možno je tudi več konfiguracij vašega stikala za odstranjevanje ukazov: sami se lahko odločite, ali želite, da se stikalo za vklop aktivira samo, ko se aplikacija zažene, ali želite, da deluje ves čas. Če izberete prvo, boste lahko brskali brez VPN-ja, ko zaprete programsko opremo. Slednje bo zagotovilo, da se nikoli ne boste lotili nezaščitenih spletnih.

Katere podatke potrebuje VyprVPN?

Pri ustvarjanju računa VyprVPN morate storitvi zagotoviti nekatere osebne podatke. Od vas se bo zahtevalo, da navedete svoje ime in priimek, e-poštni naslov in geslo za svoj račun. Poleg tega boste morali deliti svoje podatke o plačilu. Lahko bi uporabili anonimni e-poštni naslov in jim dali drugačno ime, vendar boste morali storitev plačati vedno tako, da vas prepoznajo. Zato VyprVPN ne morete uporabljati popolnoma anonimno.

Zaključek varnosti VyprVPN

 • VyprVPN deluje z OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP in Chameleon (protokol Golden Frog).
 • Golden Frog je lastnik vseh strežnikov v njihovem omrežju.
 • Ta storitev VPN ima pravilnik o ničelnem dnevniku, ki je bil neodvisno revidiran.
 • VyprVPN ima stikalo za odstranjevanje.
 • Za ustvarjanje računa VyprVPN morate deliti ime in priimek, e-poštni naslov, geslo in bančne podatke..

Uporabnost – Kako uporabniku prijazen je VyprVPN?

Poleg varnosti in hitrosti VPN-ja je tudi njegova prijaznost do uporabnika izjemno pomembna. Brez uporabne programske opreme tudi najvarnejši VPN na svetu še vedno ne bo mogoč. Zato bo ta odsek posebej preučil uporabnost sistema VyprVPN.

Spletno mesto VyprVPN

Spletno mesto VyprVPN je barvito in enostavno za krmarjenje. Na domači strani je jasen transparent, ki vas bo poslal neposredno na stran z naročili. V zgornjem meniju najdete tudi dodatne informacije o VPN-jih pod »Zakaj uporabljati VPN?“Ter opise številnih funkcij VyprVPN pod”Lastnosti“. Še več, programsko opremo za različne operacijske sisteme boste lahko prenesli v razdelku »VPN aplikacije“.

Celotno spletno mesto je jasno strukturirano. Vendar pa na večini strani dobite razmeroma malo informacij, saj veliko prostora zavzamejo slike. Pogosto vas bodo na vprašanja pogosto pošiljali, če želite izvedeti več o VPN-jih ali možnostih VyprVPN.

Spletno mesto spletnega mesta VyprVPN

Na splošno je spletno mesto VyprVPN dobro strukturirano, čeprav morda ni toliko informacij, kot bi jih radi videli nekateri uporabniki..

Namestitev programa VyprVPN

Postopek namestitve programa VyprVPN je zelo enostaven. S klikom na »VPN aplikacije“Na vrhu spletnega mesta se boste takoj znašli na pravi strani.

Namestitev VyprVPN

Programsko opremo smo prenesli na računalnik z operacijskim sistemom Windows. Če ga želite namestiti sami, lahko preprosto sledite tem korakom:

 1. Kliknite logotip vašega operacijskega sistema na kartici »VPN aplikacije“Stran.
 2. Kliknite modro “Prenesi“Gumb. Vaš prenos se bo samodejno začel.
 3. Odprite naloženo datoteko in sledite korakom na zaslonu za nastavitev.
  Zaslon za nastavitev VyprVPN
 4. Ko je namestitev končana, kliknite »Naslednji” in potem “Dokončaj”.
 5. Programska oprema VyprVPN se odpre samodejno. Prijavite se in lahko začnete takoj.

Videz VyprVPN in enostavna uporaba

Programska oprema VyprVPN

Programska oprema VyprVPN ima zelo značilen videz. Na programsko opremo nas spominja na primer ExpressVPN. Izbrani strežnik lahko takoj vidite, z velikim ‘Povežite sePod njim. S klikom na lokacijo strežnika (oz.StrežnikiNa zavihku spodaj), si boste ogledali celoten seznam strežnikov. Prav tako se lahko samodejno povežete s najhitrejšim dostopnim strežnikom s klikom na »Najhitrejši strežnik“. Ko ste povezani, se ozadje odjemalca spremeni iz sive v vijolično, kar daje bolj edinstven videz.

Kartica »PrilagoditiBo razkril več prilagodljivih možnosti. Odločite se, ali želite aktivirati zaščito Wi-Fi ali stikalo kill, kateri protokol uporabljate in ali se bo programska oprema VyprVPN zagnala skupaj z računalnikom. Prav tako lahko prilagodite svoje nastavitve DNS in možnosti adapterja TAP.

S klikom na tri vrstice v zgornjem levem kotu boste lahko videli informacije o svojem računu in programski opremi, zaprosili za pomoč ali se odpravili na blog.

Na splošno je programska oprema VyprVPN zelo enostavna za uporabo. Stranke nimajo več možnosti, vendar še vedno lahko sami konfigurirajo veliko funkcij. To omogoča lepo in učinkovito aplikacijo.

Cene in načini plačila

Kot pri mnogih drugih ponudnikih VPN je tudi cena VyprVPN odvisna od dolžine vaše naročnine. Ali razmišljate o izbiri letne naročnine? Potem boste v povprečju plačevali nižjo ceno na mesec, kot če bi izbrali mesečno naročnino. Spodaj najdete naročnine, ki jih trenutno ponuja VyprVPN.

Trenutne naročnine na VyprVPN

Kot lahko vidite, je najcenejša naročnina VyprVPN-a dvoletni načrt, ki vas stane le 2,50 USD na mesec (zaračunava se 60 USD na 2 leti). Vsi zgornji načrti vključujejo uporabo vaše naročnine na največ petih napravah in uporabo zelo lastnega protokola Chameleon v VyprVPN..

VyprVPN ponuja tudi poslovno naročnino. Ta različica programske opreme je posebej namenjena podjetjem in njihovim zaposlenim. To različico lahko brezplačno preizkusite s preskusnim obdobjem. Po tem stane redna poslovna naročnina 229 dolarjev na leto, medtem ko njihov paket VyprVPN for Business Cloud (ki vključuje oblak VyprVPN Cloud, namenski IP naslov in namenski strežnik) znaša 349 dolarjev na leto.

VyprVPN omogoča nekaj različnih načinov plačila:

 • Kreditna kartica
 • PayPal
 • UnionPay

Na žalost nobena od teh metod ne bo omogočila, da boste ostali popolnoma anonimni, kar pomeni, da morate z VyprVPN vedno deliti nekatere osebne podatke in podatke o plačilu..

Storitev za stranke

Podpora strankam VyprVPN je na voljo na različne načine. Prvič, lahko stopite v stik z ‘Zlatim žabjim botom’ na njihovem spletnem mestu. Preprosto kliknite gumb za klepet v živo v spodnjem desnem kotu. Če bot ne more odgovoriti na vaše vprašanje, vas bo poklical s “resnično” podporo.

Življenjski klepet VyprVPN omogoča stik z zaposlenimi, ki poskušajo odgovoriti na vaše vprašanje ali poizvedbo. Če je mogoče, vam pošljejo povezavo do članka na svojem spletnem mestu, ki vsebuje več informacij. Ta klepet v živo je hiter in enostaven. Ko boste zahtevali sejo klepetanja v živo (ki vključuje ime in e-poštno sporočilo), se boste v kratkem pogovorili s članom skupine za podporo.

Poleg klepeta lahko vstopnico odprete tudi pri uporabnikovi podpori. To vam omogoča, da opišete težave, ki jih imate v sporočilu, ki ga lahko nato pošljete na pravi oddelek preko spletnega mesta VyprVPN. Če želite poslati vprašanje, kliknite »PodporaNa vrhu domače strani in nato »Oddajte zahtevo” Izberite kategorijo, ki najbolj ustreza vaši poizvedbi. Izpolnite svoj e-poštni naslov in zadevo ter postavite svoje vprašanje. Če želite, lahko izpolnite svoj OS in dodate priloge, da tudi bolje predstavite svojo težavo. Odgovor boste prejeli po e-pošti v nekaj delovnih dneh.

Zaključek uporabnosti VyprVPN

 • Spletno mesto VyprVPN in njegova programska oprema sta jasna in uporabniku prijazna.
 • Namestitev programa VyprVPN je hitra in enostavna.
 • VyprVPN ponuja mesečni, letni in dvoletni načrt.
 • Naročnine na VyprVPN ni mogoče plačati anonimno.
 • Na podporo družbe VyprVPN se lahko obrnete prek bot-a, klepeta v živo in sistema izdaje vozovnic, ki deluje prek e-pošte.

Strežniško omrežje VyprVPN

Strežniško omrežje VPN je izjemno pomembno. Z velikim in širokim omrežjem boste lahko odblokirali več delov interneta. Navsezadnje boste lahko izbirali med neštetimi lokacijami na svetu, kar vam daje več svobode v spletu. Po drugi strani bi vam lahko poseben naslov IP zagotovil večjo gotovost in doslednost kot dinamičen IP. Verjetnosti, da je IP naslov, ki ga uporabljate, na črnem seznamu, so veliko manjši.

V tem razdelku se bomo osredotočili na strežniško omrežje VyprVPN in možnost, da zahtevate poseben naslov IP.

Število strežnikov in lokacij

VyprVPN ima več kot 700 strežnikov na več kot 70 lokacijah. Poleg tega imajo na strežniku več IP-jev, zaradi česar število naslovov IP pod nadzorom VyprVPN šteje 200.000. Strežniki so v Severni, Srednji Ameriki, Južni Ameriki, Oceaniji, Afriki, Evropi, Aziji in na Bližnjem vzhodu. Poleg tega se v omrežje nenehno dodajajo novi strežniki in lokacije. Na spodnjem seznamu boste našli vse lokacije strežnika:

VyprVPN Server Network

Poleg tega ima družba VyprVPN nadzor nad lastnim strežniškim omrežjem. Pri najemu strežnikov ne sodelujejo tretje osebe. To povečuje varnost strežnikov in bi lahko celo teoretično pripomoglo k stabilnejši in večji hitrosti.

Namenski naslov IP

VyprVPN omogoča delo z namenskim naslovom IP. To pomeni, da boste imeli en fiksni naslov IP, ki se razlikuje od lokalnega IP-ja. Tako vam ne bo treba preverjati svoje identitete vsakič, ko boste uporabili VPN in se poskusili prijaviti, na primer v svojo e-pošto. Glavna pomanjkljivost namenskega naslova IP je, da tretjim osebam olajšajo sledenje vašemu spletnemu vedenju, čeprav ne morejo natančno ugotoviti, kdo ali kje ste.

Namenska možnost IP IP za program VyprVPN je na voljo samo kot del naročnine na Premium. Vključena je v oblak VyprVPN, ki je dodatna storitev, ki nudi večjo varnost pri uporabi javnih ali osebnih strežnikov v oblaku.

Zaključek omrežja strežnika VyprVPN

 • VyprVPN ima 700+ strežnikov na 70+ lokacijah strežnikov.
 • Namenski naslov IP je mogoče uporabiti samo, če imate naročnino Premium VyprVPN.

Možnosti VyprVPN

Veliko VPN-jev povečuje vašo varnost in zasebnost v internetu. VPN lahko hitro pridobi priljubljenost, če na primer uspešno sodeluje z Netflixom. Za številne uporabnike je pomembna tudi možnost varnega prenosa. V tem razdelku boste našli vse informacije o različnih možnostih, ki jih nudi VyprVPN.

VyprVPN in Netflix

VyprVPN aktivno poskuša Netflixu omogočiti dostop do svojih strežnikov. Na žalost to ne deluje na vseh strežnikih. Zato ne boste mogli izbrati nobene lokacije strežnika za dostop do vsebine Netflix v tej državi. Vendar pa VyprVPN sodeluje z ameriško Netflix, pa tudi z britansko, kanadsko in nemško različico spletnega mesta. Preprosto izberite strežnik v eni od teh štirih držav in pojdite na domačo stran Netflix. Prijavite se in takoj boste imeli dostop do vseh serij in filmov, ki so na voljo v izbrani državi.

VyprVPN ne omogoča samo pretakanja Netflixa, ampak tudi deluje z vsemi drugimi storitvami pretakanja, kot so Amazon Prime, HBO GO in Hulu. Tako kot pri Netflixu, s temi storitvami delajo le specifični strežniki VyprVPN. Ti strežniki so tisti v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi in Nemčiji.

Država
Na voljo storitve pretakanja s programom VyprVPN
Združene državeNetflix, Amazon Prime Now, HBO Go / Now, MLB.tv, WatchESPN in ESPN +, YouTube, Spotify, Crunchyroll, DAZN, NFL Gamepass in Hulu
Združeno kraljestvoNetflix UK, Amazon Prime Now UK, TVPlayer, Channel 4/5, Eurosport, ITV, NFL Gamepass, Sky GO, Sky Sports UK in Hulu
KanadaNetflix Canada, DAZN, NHL.TV, MuchTV, CBC in Hulu
NemčijaNetflix Germany, DAZN, Eurosport, RTL, Sky Go Germany, ARD, ZDF, Pro 7 in Amazon Prime Germany.

VyprVPN in hudourniki

Poleg pretakanja lahko torrente varno prenesete tudi s programom VyprVPN. VyprVPN podpira omrežja P2P, kar vam omogoča, da ostanete anonimni tudi med prenosom. Na žalost je med testiranjem nalaganje trajalo dolgo. Hitrosti prenosa so bile nižje, kot smo jih bili vajeni. Za prenos datoteke smo potrebovali dvakrat dlje.

NAT požarni zid

Vaša programska oprema VyprVPN vključuje NAT požarni zid. To je dodatna plast zaščite vaše internetne povezave. Dohodni promet se samodejno blokira, če ga uporabnik ni sam zahteval. Če imate VyprVPN, boste to zaščito lahko takoj uporabili.

VyprVPN vam lahko pomaga zagotoviti, da zunanji udeleženci v računalnik ne pošiljajo zlonamernih podatkov. NAT požarni zid je dodatna zaščita za požarni zid vašega računalnika. To je še posebej koristno, kadar pogosto uporabljate javne dostopne točke Wi-Fi.

Možnosti zaključkov VyprVPN

 • VyprVPN lahko odblokira več pretočnih storitev (vključno z Netflixom) s svojimi ameriškimi, kanadskimi, nemškimi in britanskimi strežniki.
 • Z varnim prenosom hudournikov lahko uporabite VyprVPN, čeprav hitrosti prenosa niso optimalne.
 • VyprVPN ima NAT požarni zid, ki ščiti vaš podatkovni promet.

Zaključek – Naše izkušnje z VyprVPN

Na splošno je VyprVPN zelo dostojen ponudnik VPN, ki si je s prvotno politiko beleženja prislužil veliko zaupanja, ki so ga izgubili: uporabljali so za beleženje osebnih podatkov, vendar ne več. Zdaj lahko zagotavljajo svojo politiko brez beleženja z neodvisno revizijo. Zato smo dovolj prepričani, da lahko rečemo, da VyprVPN ne hrani več prepoznavnih podatkov o svojih uporabnikih. Imajo tudi omrežje strežnikov spodobne velikosti, ki je popolnoma pod njihovim nadzorom. Še več, njihova tehnologija Chameleon omogoča edinstveno lastnost, kar kaže, da si cilj VyprVPN resnično prizadeva za čim boljšo zaščito svojih strank. Končno tudi VyprVPN sodeluje z Netflixom in prenaša hudournike.

Na žalost se strežniki VyprVPN niso izkazali tako hitro, kot smo obljubili. Med igranjem in prenosom smo zaznali nekaj zaostajanja. Med drugimi spletnimi aktivnostmi smo celo občasno zamujali. Poleg tega so nekatere možnosti, na primer namenski naslov IP, na voljo le, če za naročnino Premium plačate dodatno. Prav tako ne ponujajo nobenih načinov plačila, s katerimi bi bili popolnoma anonimni.

Kljub tem pomanjkljivostim je VyprVPN trden VPN, ki na našem celotnem seznamu dosega precej dobre rezultate. Ta ponudnik bo vaše podatke varoval dobro in ponudil uporabne dodatne možnosti, ki lahko povečajo vašo spletno izkušnjo.

Prednosti
Slabosti
Netflix ZDA možnoVčasih izkušnje zaostajajo
Možni prenosi torrentovNekatere možnosti so na voljo samo s naročnino Premium
Označuje hitrost na strežnikuBrez anonimnih plačilnih sredstev
Dobra in uporabniku prijazna programska oprema
Brez dnevnikov
Izvirni protokol (Chameleon)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me