Pregled PureVPN (2020): poceni, hitro, preprosto | VPNO pregled

PureVPN Review (2020) – poceni, hiter, enostaven za uporabo

V tem pregledu bomo govorili o ponudniku VPN PureVPN. PureVPN je eden najbolj znanih ponudnikov VPN, ki ima strežnike po vsem svetu. S to storitvijo VPN je vaš internetni promet šifriran, skrit in anonimiziran, medtem ko lahko omejite omejitve. PureVPN je znan kot dostojna storitev, ki vsebuje hitre strežnike in vam ponuja možnost gledanja ameriškega Netflixa. Prav tako lahko s PureVPN zaobidete omejitve na internetu, kot je cenzura v državah, kot so Kitajska, Turčija ali Rusija. In s PureVPN je možno popolnoma anonimno prenesti filme in serije prek hudournikov. Vendar boste ugotovili, da je imel PureVPN v preteklosti težave z beleženjem, zato ne moremo popolnoma zaupati njihove politike beleženja.


Specifikacije PureVPN

 • Hkratne povezave: 5
 • Hudourniki: +
 • Netflix: +
 • Operacijski sistemi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protokoli: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Politika beleženja: Omrežni dnevniki
 • Strežniki: 2000+ strežnikov v 140+ državah
 • Cena: Od 1,32 dolarja na mesec
 • Garancija za vračilo denarja: 31 dni

Značilnosti PureVPN

Tu so predstavljene najpomembnejše značilnosti PureVPN

 • Povezave PPTP, L2TP in SSTP ter 256-bitno šifriranje
 • Neomejeno širokopasovno in strežniško stikalo
 • 1Gbps hitrost povezave
 • Brez dnevnikov dejavnosti, samo 5 dni se beleži dostop do strežnika (ne do spletnih mest, ki ste jih obiskali)
 • Do 5 sočasnih povezav na enem računu
 • Navedeno, ko določeni podatki ne smejo teči prek VPN povezave
 • Brezplačna programska oprema in aplikacije za Windows, Mac, iOS in Android
 • Funkcija navideznega usmerjevalnika: to vam omogoča, da računalnik spremenite v usmerjevalnik z VPN, s katerim povežete do 10 naprav.
 • Združljiv z usmerjevalniki DD-WRT, Smart TV, Chromecast, Amazon Fire TV Stick in Roku.
 • 24/7 podpora za klepet v živo z učinkovitimi in prijaznimi delodajalci.
 • Prožne možnosti plačila
 • 31-dnevna garancija za vračilo denarja

PureVPN Windows

PureVPN in Netflix

Netflix se v zadnjem času bori proti VPN in proxy uporabnikom. To so večinoma uporabniki, ki želijo uporabljati ameriški Netflix zunaj ZDA. To uporabnikom omogoča dostop do veliko več filmov in serij.

Na srečo ima PureVPN rešitev za to težavo. Občasno ustvarijo nove ameriške naslove IP, ki jih poskušajo čim dlje obdržati zunaj blokade Netflixa.

Če želite uporabljati te strežnike, vam svetujemo, da se obrnete na ekipo PureVPN; svetovali vam bodo, kateri strežniki vam v vsakem trenutku zagotavljajo najboljši dostop do Netflixa. Med našim testom je dodeljeni strežnik deloval zelo dobro. V prvi minuti je bila kakovost toka smiselna, a po eni minuti smo lahko ameriški Netflix pretakali v visoki ločljivosti brez kakršnega koli kolcanja ali nalaganja. Poleg tega, da lahko prenašate ameriški Netflix, imate na voljo tudi mednarodne nogometne in druge športne tekme, če ste na dopustu v tujini.

PureVPN Netflix

Hitrost strežnika

Programska oprema PureVPN izgleda dobro in deluje odlično, vendar je hitrost povezave dobra?

Hitrost povezave, ki jo lahko dosežete s povezavo VPN, je odvisna od nekaj dejavnikov. Najpomembnejši dejavniki so; svojo hitrost povezave, vrsto šifriranja, ki ga uporabljate, lokacijo strežnika VPN in svojo lokacijo in oddaljenost do strežnika..

Internetna povezava, ki smo jo preizkusili, je 150mbit povezava. S strežniki na Nizozemskem, v Veliki Britaniji in v Nemčiji so hitrosti povezave dosegle do 100 mb. Enako bo veljalo za večino evropskih držav. Hitrost povezave z ZDA je znašala okoli 70mbit. Na splošno smo bili zelo zadovoljni s hitrostjo povezave, ki smo jo imeli, in menimo, da bo zadostovala za večino uporab. V praksi smo lahko brskali brez opaznih upočasnitev, gledali YouTube, gledali Netflix in prenašali.

Cena PureVPN

Cena PureVPN

PureVPN ponuja nekaj paketov. Cena je odvisna od dolžine naročnine, na katero se prijavite. Daljše je obdobje naročnine, manj morate plačevati na mesec. PureVPN ponuja naslednje cene:

 • Neomejeno VPN (1 mesec) 10,95 USD na mesec
 • Neomejeno VPN (1 leto) 5,81 USD na mesec
 • Neomejeno VPN (5 let) 1,65 USD na mesec

PureVPN ponuja 31-dnevno vračilo denarja za vse pakete.

Varnost in zasebnost PureVPN

PureVPN ima nekaj močnih funkcij šifriranja. Ena najpomembnejših je podpora številnim protokolom šifriranja VPN, ki vključuje nekaj močnih: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP in IKEv2. Osebno bi svetovali OpenVPN s 256-bitnim AES-šifriranjem in SHA-1 za preverjanje podatkov, saj je to veliko bolj varno kot druge možnosti. PureVPN ponuja tudi rešitve za puščanje DNS in puščanje IPv6. To dokazuje, da njihova storitev omogoča zelo dobro šifriranje.

Ko gre za beleženje podatkov, moramo sklepati, da PureVPN beleži določene dnevnike. To vključuje podatke, kot so ime, e-poštni naslov, telefonska številka (samo od uporabnikov iz nekaterih držav) in dnevniki sej. Dnevniki sej registrirajo trenutek, ko je bila vzpostavljena povezava in uporaba podatkov, brez dnevnikov dejavnosti. Še posebej, če uporabljate strežnike v skupni rabi IP, bo zelo težko izslediti kakršno koli dejavnost, ki ste jo opravili, čeprav bi raje, da sploh ne vodijo dnevnikov. Poleg tega je v preteklosti obstajal primer, ko je PureVPN z organi delil informacije, kar pomeni, da vodijo dnevnike in so jih radi posredovali FBI-ju. Čeprav podjetje pravi, da ne vodijo več dnevnikov, tega ne moremo v celoti izbrisati iz spomina.

Poleg tega je sedež PureVPN v Hong Kongu. Tukaj ni zakonov o hrambi podatkov, zato PureVPN ni dolžan beležiti nobenih uporabniških podatkov.

Lokacije strežnika PureVPN

PureVPN ponuja strežnike v številnih državah. Skupno je na voljo več kot 2000 strežnikov v 141 državah. Majhna skupina držav, v katerih ima PureVPN strežnike:

ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Brazilija, Kanada, Čile, Kitajska, Kostarika, Nemčija, Egipt, Francija, Hong Kong, Irska, Indonezija, Italija, Japonska, Litva, Luksemburg, Malezija, Nizozemska, Nova Zelandija, Panama, Romunija , Rusija, Singapur, Južna Afrika, Južna Koreja, Švedska, Švica, Tajvan, Tajska, Turčija, Ukrajina, Poljska, Argentina, Belgija, Danska, Mehika, Norveška, Vietnam, Islandija.

Strežniki PureVPN

Služba za stranke PureVPN

Podpora strankam PureVPN se je v zadnjem času znatno izboljšala. Ta trenutek poleg vstopnic in podpore po e-pošti ponujajo tudi 24-urno podporo za klepet. To podporo za klepet smo preizkusili z nekaj težkimi tehničnimi vprašanji in na vsa so bila pravilno odgovorena v nekaj minutah. Glede na podporo strankam PureVPN deluje zelo dobro.

Zaključek PureVPN

PureVPN je dovolj spodoben ponudnik VPN. Aplikacija je dobro zasnovana in ima programsko opremo, ki je enostavna za uporabo z zaslonom, ki temelji na navodilih “kako”. PureVPN ponuja široko paleto hitrih strežnikov s stabilnimi povezavami. Njihove cene so primerne in vsakič imajo lepe ponudbe. Dejstvo, da smo lahko brez izdaje gledali ameriški Netflix, bo dober argument, da bomo prepričali veliko ljudi, da se prijavijo na naročnino na PureVPN. Poleg tega je lepo tudi brez anonimnega prenosa brez PureVPN.

Končno imamo nekaj težav z njihovo politiko dnevnika. Mogoče so se spremenili, vendar je še vedno v zadnjem delu, da je ta ponudnik uporabniške dnevnike delil z oblastmi. Zaradi teh preteklih dogodkov ne moremo dokončno reči, da PureVPN ne vodi dnevnikov.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me