Hide.me Review (2020): Hitro in uporabniku prijazno | VPNO pregled

Hide.me Review (2020) – hiter in uporabniku prijazen VPN

Hide.me je relativno nov ponudnik VPN-jev. Njegov cilj je zagotoviti hitro in varno storitev VPN. Hide.me je bil prvotno nemški in je bil ustanovljen leta 2012 (nekoč so ga poimenovali Hide.io). Podjetje ima sedež v Maleziji zaradi zakonodaje o zasebnosti v tej državi. Ponudnik postaja vsak dan bolj znan in že ima 10 milijonov uporabnikov po vsem svetu.


Hide.me je bil narejen tako, da ponuja uporabniku prijazno, a zelo varno virtualno zasebno omrežje (VPN). V zadnjem času si prizadevajo tudi, da bi bili najhitrejši VPN na trgu. Hide.me je eden redkih ponudnikov VPN, ki je certificiran brez dnevnika. Vse te trditve bomo preučili pozneje v pregledu.

Hide.me ponuja dobro šifriranje in je zelo hiter. Ta VPN je nekoliko dražji od večine drugih ponudnikov VPN. Na srečo lahko brezplačno preizkusite Hide.me s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja. Ponujajo celo brezplačno storitev, vendar ko to uporabite, bodo vaše podatke omejili.

Namestitev Hide.me je razmeroma enostavna in z njihovim Premium načrtom lahko hkrati uporabite eno naročnino za 10 naprav. Tako lahko hkrati zaščitite več naprav, da zaščitite anonimnost.

Specifikacije Skrij.me

 • Hkratne povezave: 10
 • Hudourniki: +
 • Netflix:
 • Operacijski sistemi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protokoli: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Politika beleženja: Brez dnevnikov
 • Strežniki: 1560 strežnikov na 60 lokacijah
 • Cena: Od 4,99 USD na mesec
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Hitrost – kako hiter je Hide.me?

Hitrost je pomemben del izkušenj ljudi s ponudniki VPN. Moteče je, ko mora vaš video tok medpomniti ali če med igranjem zaznavate zaostanek. Ker je to tako pomembno, smo hitro preizkusili hitrost strežnikov Hide.me. To smo storili tako, da smo izvedli nekaj hitrostnih testov z različnimi strežniki in si ogledali hitrosti med vsakodnevno uporabo. Vse o naši izkušnji si lahko preberete spodaj.

Rezultati hitrostnih preskusov Skrij.me

Tu najdete rezultate več testov hitrosti, ki smo jih izvedli za različne strežnike Hide.me. Testirali smo z naše lokacije na Nizozemskem. Rezultati so lahko zelo različni, če ste drugje na svetu. Vendar bi to moralo na splošno pokazati njihovo hitrost.

Hitrost brez VPN (Speedtest.net):

Najhitreje brez VPN

Zgoraj lahko preverite internetne hitrosti, ki jih uživamo, brez uporabe VPN-ja.

Hitrost z lokalnim strežnikom na Nizozemskem (Speedtest.net):

Najhitreje s VPN NL

Ta slika prikazuje rezultate naše hitrosti interneta, ko smo se povezali preko strežnika Hide.me v Haarlemu (Nizozemska). Kot vidite, so rezultati ostali skoraj enaki, kar je za VPN precej nenavadno.

Hitrost s strežnikom v ZDA (Speedtest.net):

Najhitreje s VPN VS

To so rezultati našega testa s strežnikom v ZDA. Ti rezultati so lahko pomembni, če želite dobiti dostop do ameriške vsebine iz druge države. Kot vidite, se hitrosti niso veliko spremenile. To je nepričakovano, saj bo najpogosteje fizična razdalja med vami in strežnikom povzročila počasnejše povezave.

Hitrost med vsakodnevno uporabo

Hitrost strežnikov Hide.me je pri vsakodnevni uporabi zelo dobra. To smo preizkusili tako, da smo se ukvarjali s svojim poslovanjem tako kot smo navajeni, da vidimo, ali smo pri Hide.me doživeli kakršno koli kolcanje. VPN smo uporabljali med brskanjem, paro, nalaganjem in igranjem iger; to so bili rezultati:

Med rednim brskanjem nismo opazili razlik v hitrosti ali času nalaganja. S tem VPN-om lahko obiščete svoje najljubše spletne strani brez opaznih sprememb. Tudi prenos datotek in aplikacij ni bil problem.

Preizkusili smo tudi več pretočnih storitev s VPN Hide.me, da vidimo, kako bi to vplivalo na pufranje in nalaganje videoposnetkov in glasbe. Ponovno nismo imeli nobenih težav in smo brez težav uporabljali storitve, kot sta YouTube in Spotify. Zaradi tega je Hide.me idealen VPN, če želite gledati geoblokirano gradivo. Na žalost je ne morete uporabljati za gledanje Netflixa. Kasneje v pregledu bomo pojasnili, zakaj.

Hitrost zaključka Skrij.me

Naša hitrost hitrosti s Hide.me je naslednja:

 • Hide.me ponuja VPN z dobrimi hitrostmi.
 • Preskusi hitrosti kažejo malo razlike med hitrostjo prenosa in prenosa z VPN ali brez.
 • Med redno uporabo, nalaganjem in pretakanjem nismo opazili spremembe hitrosti.

Varnost – Kako varna je Hide.me?

Hide.me je ponudnik VPN, ki daje prednost njihovim varnostnim in zasebnim funkcijam. Varnost na splošno velja za najpomembnejši vidik VPN-ja. Ne želite, da tretje osebe dobijo dostop do svojih osebnih podatkov in zasebna zasebna omrežja vas bodo zaščitila pred tem. Spodaj si lahko preberete o pravilniku dnevnika, ki se ga drži Hide.me. Poleg tega vas bomo obvestili o podatkih, ki jih Hide.me potrebuje od vas, če želite ustvariti račun.

Protokoli

Hide.me ima odlično varnost z 256-bitnim šifriranjem AES. To na splošno velja za najboljšo razpoložljivo šifriranje. Poleg tega Hide.me podpira veliko različnih protokolov. Izbirate lahko med naslednjimi protokoli:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Spletno mesto Hide.me prikazuje lep pregled teh različnih protokolov. V tem pregledu prikazujejo močne in šibke točke vsakega protokola. To je zelo koristno in vam pokaže, kateri protokol bo najbolje deloval z vašim operacijskim sistemom. Vedno bi svetovali OpenVPN protokol, ker je najvarnejša možnost. Spodaj si lahko ogledate razlago protokola OpenVPN na spletni strani Hide.me.

Odprite protokol VPN

Beleženje in zasebnost

Hide.me pravi, da upoštevajo strogo politiko “brez zapisov”. To pomeni, da ne zbirajo nobenih osebnih podatkov. Ker je Hide.me v Maleziji, ni dolžan voditi dnevnikov. Malezija nima pravil, ki bi podjetja prisilila k vodenju dnevnikov.

Hide.me ne vodi nobenih dnevnikov uporabnikov, vendar obstaja ena stranska beležka; hranijo začasne dnevnike povezav. To pomeni, da lahko podjetje vidi, kdaj se ‘customer x’ poveže z enim od svojih strežnikov VPN. Vendar Hide.me ne vidi, kdo je stranka X, dobijo samo anonimizirane podatke uporabnikov. Poleg tega te dnevnike shranijo le nekaj ur, nato pa jih trajno izbrišejo.

Ponudnikom VPN je praktično nemogoče, da ne vodijo dnevnikov. Poleg tega dnevniki povezav pogosto ne posegajo preveč v zasebnost uporabnika. Te dnevnike povezav uporabljajo za izboljšanje svojih storitev. Zagotovijo lahko le, da njihovi strežniki ne bodo preobremenjeni le, če vedo, kdaj se uporabljajo njihove storitve. Hide.me te dnevnike povezav popolnoma anonimizira in ne registrira vašega IP naslova.

Katere podatke potrebuje Hide.me?

Če želite ustvariti račun s Hide.me, potrebujete e-poštni naslov, po registraciji lahko mailadre izbrišete v nastavitvah računa. Glede na izbrani način plačila boste morali navesti tudi dodatne informacije. Hide.me za vsa plačila uporablja tretjo osebo. Trdijo, da to zunanje podjetje ne bo videlo vašega naslova IP ali njegove identitete. Dobite plačilno številko, ki je ni mogoče povezati z vami. Poleg tega se ta plačilna številka takoj po plačilu uniči. Tako boste ob plačilu naročnine na Hide.me ostali popolnoma anonimni.

Zaključna varnost Skrij.me

Po testiranju varnosti Hide.me lahko ugotovimo naslednje:

 • Hide.me je trden in varen VPN.
 • Uporabljajo močno AES 256-bitno šifriranje.
 • Hide.me ne deli informacij s tretjimi osebami.
 • Izbirate lahko med več protokoli.
 • Hide.me hrani le dnevnike povezav, ki se po nekaj urah uničijo.

Uporabnost – Kako uporabniku prijazen je Hide.me?

Hide.me je zelo uporabniku prijazen ponudnik, ki je dostopen in razumljiv za vsakogar. Spodaj boste našli informacije o njihovem spletnem mestu, postopku namestitve, videzu aplikacij, cenah, načinih plačila in na koncu podpori strankam.

Spletno mesto Hide.me

Spletno mesto Hide.me je jasno in predstavlja vse informacije, ki jih lahko pričakujete od ponudnika VPN. Na domači strani najdete informacije o Hide.me, zakaj bi potrebovali VPN in ocene njihove programske opreme. Svojo spletno stran ponujajo v več jezikih.

Poleg tega najdete informacije o njihovem omrežju strežnikov in protokolih na njihovi spletni strani. Prav tako ima jasno zavihek, na katerem najdete prenose programske opreme in zavihek z vsemi možnimi naročniškimi načrti. Ta slika prikazuje spletno mesto Hide.me.

Skrij spletno mesto

Na žalost na spletni strani nismo našli možnosti iskanja, kar bi lahko otežilo iskanje zelo specifičnih informacij. Ko se prijavite v svoj račun Hide.me, si ogledate pregled podatkov svojega računa. Tu lahko najdete tudi vodiče, ki bodo olajšali namestitev njihove programske opreme na vašo napravo.

Namestitev Hide.me

Namestitev Hide.me na svoje naprave je zelo preprosta. Izberete lahko, da namestite aplikacijo v svojo napravo ali pa prenesete programsko opremo za en določen protokol in spremenite nastavitve računalnika ali Maca. Prva možnost je najlažja. Njihovo aplikacijo najdete v App Store ali Google Play Store. Ko boste namestili aplikacijo, morate le izpolniti podatke o svojem računu in pripravljeni boste na uporabo.

Skrij.me appstore

Zgoraj lahko vidite aplikacijo Hide.me v Appstoreju. Aplikacija bo samodejno uporabila najprimernejši protokol za vaš operacijski sistem. Za Windows so to IKEv2 in PPTP, za Mac pa protokol IKEv2 z IKEv1 uporablja kot rezervno kopijo. To pomeni, da ne morete uporabljati OpenVPN v aplikaciji, kar je preveč slabo, saj je to najvarnejši protokol. Vendar pa obstaja ena izjema, Android podpira OpenVPN.

Ko namestite aplikacijo, lahko varno začnete brskati po spletu. Izpolniti morate le podatke o svojem računu, kot lahko vidite spodaj.

Uvodna stran Skrij.me

Druga možnost za namestitev je nekoliko težja. Vendar vam ta metoda ponuja več možnosti v protokolih. Če se prijavite na stran svojega računa na spletnem mestu Hide.me, najdete navodila za namestitev vseh različnih protokolov in operacijskih sistemov. Če sledite tem navodilom, lahko v svojo napravo namestite poljuben protokol.

Izkrij videz in enostavnost uporabe

Hide.me je zelo uporabniku prijazen ponudnik VPN, zaradi česar se odlično ujema z ljudmi, ki so novi v VPN-jih. Aplikacija je preprosta; imate gumb za povezavo s strežnikom Hide.me in lahko izberete lokacijo vašega strežnika. Programska oprema ima profesionalen videz in vse možnosti in funkcije delujejo dobro. Aplikacija je na voljo v več jezikih, med njimi je angleščina.

Zelo preprosta aplikacija ima nekaj slabosti. Na primer, nastavitev ne morete spremeniti. To pomeni, da ne morete spreminjati protokolov med uporabo aplikacije. Medtem ko bo večina uporabnikov VPN tako ali tako pustila privzete nastavitve, bodo nekateri uporabniki morda želeli spremeniti protokole, da bi med različnimi spletnimi poteki izboljšali zaščito.

V aplikaciji morda ni nekaterih nastavitev, vendar ima nekaj čednih funkcij. Aplikacija Hide.me ima funkcijo »samodejne ponovne povezave«, »killswitch«, »zaščito pred uhajanjem IP« in »zaščito pred puščanjem DNS«. Te funkcije poskrbijo, da ob nezaščitenih trenutkih ne boste slučajno puščali informacij. Aplikacija bo zaščitila vse, kar počnete v spletu.

Cilj programa Hide.me je ustvariti uporabniku prijazno aplikacijo, ki jo bodo vsi znali uporabljati. Vendar to še pomeni, da se lahko naprednejši uporabniki na trenutke počutijo omejene.

Fronte aplikacij Skrij.me

Cene in načini plačila

Hide.me ni najdražji niti najcenejši ponudnik VPN. Ponujajo več različnih naročniških načrtov. Najprej ponujajo brezplačen račun. S tem brezplačnim računom ste omejeni na 10 GB mesečno, izbirate lahko le med 5 lokacijami strežnika, hkrati pa lahko uporabljate samo 1 napravo. Še več, plačane naročnine bodo verjetno imele hitrejše strežnike, ker so manj gneče.

Ponujajo svoje Premium naročnine za tri različne cene. Verjetno so najboljše možnosti njihove 2-letni načrt ki jih lahko dobite samo 4,99 USD na mesec. Zdaj imate s tem načrtom celo dva prosta meseca. Poleg tega ponujajo naročnino za eno leto, kar stane 8,32 USD na mesec. Končno lahko dobite tudi njihovo Premium storitev en mesec, to vas bo stalo12,95 USD.

skrijej mi cene

Hide.me ima 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse plačane naročnine. Poleg tega lahko za svoj račun Hide.me plačate s svojo kreditno kartico, PayPal, SEPA Direct Debit ali Bitcoin.

Storitev za stranke

Hide.me ponuja več načinov za odgovore na vaša vprašanja. Na spletni strani najdete obširno stran s pogostimi vprašanji. Svoja vprašanja lahko postavite tudi po e-pošti. Storitve za stranke so na voljo samo v angleščini, kar je lahko težko, če angleščina ni vaš prvi jezik. Svojo srečo lahko poskusite tudi na forumu Hide.me, kjer lahko svoja vprašanja usmerite na druge uporabnike. Končno blogi Hide.me ponujajo informacije o posodobitvah in novicah.

Da bi dobili predstavo o prijaznosti službe za stranke Hide.me, smo stopili v stik z njimi. Ko pošljete e-pošto na Hide.me, boste prejeli e-pošto z informacijami o prijavi. Če se prijavite s temi podatki, dobite identifikacijsko številko za podporo strankam, ki ljudem, ki so na voljo, pomaga prepoznati vašo težavo. Na žalost tak način komuniciranja ni deloval, ko smo ga preizkusili.

Končno smo dobili e-pošto z odgovorom na naše vprašanje. Razlago so ponazorili s posnetki zaslona in slikami, ki so olajšale sledenje njihovim navodilom. Na naš e-poštni naslov smo dobili odgovor v dveh urah in nas naslovili vljudno in prijazno, kot lahko vidite spodaj:

storitve za stranke Skrij.me

Služba za stranke deluje dobro in dobili boste učinkovit odgovor na svoje vprašanje. Hide.me sicer ponuja funkcijo klepetanja v živo, vendar smo s tem imeli nekaj težav. Klepet v živo lahko uporabljate samo, če imate vozovnico za podporo strankam. Na žalost se nismo mogli prijaviti s podatki v e-pošti. To je lahko zelo moteče, če iščete hiter popravek. (Nadgradnja: Po Hide.me so bile te težave z vozovnicami za podporo odpravljene).

Zaključek uporabnosti Skrij.me

Ko nekaj časa uporabljamo VPN Hide.me, lahko sklepamo o prijaznosti tega ponudnika do uporabnika.

 • Aplikacija je uporabniku prijazna in deluje intuitivno
 • Spletno mesto Hide.me je jasno in enostavno za uporabo
 • Namestitev Hide.me je enostavna za vse operacijske sisteme
 • Aplikacija ima omejene možnosti
 • Za Hide.me lahko plačate s kreditno kartico, Paypall, SEPA in bitcoin
 • Programska oprema je na voljo v številnih jezikih
 • Storitev za stranke je dobra, toda funkcija za klepet v živo ni delovala

Strežniško omrežje Hide.me

Mreža strežnikov Hide.me se je v zadnjih nekaj letih povečala. Spodaj boste izvedeli vse, kar morate vedeti o tej mreži. Poleg tega se lahko naučite, ali ta ponudnik ponuja posebno IP storitev.

Število strežnikov in lokacij

Z več kot 1560 strežniki na 60 različnih lokacijah je Hide.me v zadnjih nekaj letih bistveno večji. Hide.me skrbi predvsem za evropski in severnoameriški trg, kar pomeni, da je večina njihovih strežnikov tam. Ponujajo 9 strežniških lokacij v ZDA in 2 na Nizozemskem. Začeli so se širiti tudi v Azijo, vendar je poudarek še vedno na zahodnem svetu.

Razlog, zakaj Hide.me nima veliko strežnikov, je v tem, da sami upravljajo strežnike. Imajo obširen nabor pravil, ki so jih postavili za zagotovitev varnosti svojih uporabnikov. Del tega procesa je, da upravljajo s svojimi strežniki. Na žalost to pomeni, da se njihova mreža strežnikov le počasi širi. Če iščete VPN z veliko možnostmi strežnika, boste morda želeli poiskati drugje. Na primer, oglejte si primerjalni članek, ki vsebuje seznam najboljših ponudnikov VPN.

Namenski naslov IP

S Hide.me ni mogoče dobiti posebnega naslova IP. Vsak naslov IP, ki ga nudi Hide.me, se deli z drugimi uporabniki. To pomeni, da bo nemogoče gledati Netflix, saj blokirajo naslove IP, ki jih hkrati uporablja več ljudi. Poleg tega bodo nekatera spletna mesta zahtevala dodatno identifikacijo, ker do njih dostopate z več različnih naslovov IP.

Hide.me ponuja “statični” naslov IP, kar pomeni, da se povežete z istim strežnikom vsakič, ko uporabljate aplikacijo. Tako ne boste povzročili nobenega suma na spletnih mestih zaradi številnih naslovov IP. Ne bodo zahtevali dodatne potrditve, kar vam bo na koncu prihranilo čas. Vendar IP naslov še vedno delite z drugimi uporabniki.

Če resnično želite, da ponudnik VPN ponuja namenski IP, si oglejte naš pregled NordVPN.

Zaključek omrežja strežnika Hide.me

O mreži strežnikov Hide.me smo prišli do naslednjega zaključka:

 • Hide.me ima razmeroma majhno, a hitro strežniško omrežje
 • Omrežje obstaja 1560 strežnikov na 60 različnih lokacijah
 • Hide.me nadzoruje in upravlja lastne strežnike za dodatno varnost
 • Hide.me ne ponuja namenskih IP naslovov
 • Ponujajo “statični IP”

Možnosti Skrij.me

Hide.me ponuja najbolj običajne funkcije VPN, ponuja pa vam tudi nekaj dodatnih možnosti. Tukaj lahko izveste več o teh možnostih in preberete o Hide.me v kombinaciji z Netflixom in nalaganjem torrentov.

Skrij.me dodatne možnosti

Kill Switch OffNajprej Hide.me ponuja stikalo za prekinitev, ki bo zagotovilo, da je vaša naprava zaščitena, tudi ko je povezava v trenutku izgubljena. To v kombinaciji z njihovo funkcijo za samodejno ponovno povezavo pomeni, da verjetno ne boste opazili ničesar, a Hide.me vas bo varoval.

Z računom Hide.me Premium s funkcijo »Dynamic Port Forwarding« pridobite svobodo. To vas bo vodilo mimo požarnih zidov.

Končno ponuja Hide.me tudi protokol SoftEther, ki je hitrejši protokol kot pogosto uporabljeni OpenVPN. OpenVPN ima največjo hitrost 100 MB / sek, medtem ko SoftEther lahko doseže hitrosti 900 MB / sek.

Skrij.me in Netflix

Kot se dogaja z vse več ponudniki VPN, strežnike Hide.me blokira Netflix. Storitve pretakanja aktivno poskuša blokirati uporabnike VPN, ki poskušajo dobiti dostop do vsebine Netflix v drugi regiji. Na žalost je le nekaj ponudnikov VPN, ki uspejo ostati pred Netflixom in Hide.me ni eden izmed njih. Če želite gledati Netflix z VPN, si lahko ogledate naš seznam najboljših ponudnikov VPN-ja za ogled ameriške Netflix.

Skrij.me in hudournike

Končno smo preizkusili prenos hudournikov s Hide.me. Nismo naleteli na nobene težave. Datoteka z 1,2 GB je bila opravljena v manj kot 5 minutah. Hide.me omogoča prenos hudournikov prek omrežij enakovrednih omrežij za večino njihovih strežnikov. Na svojem spletnem mestu jasno navedejo, kateri strežniki podpirajo to vrsto prenosa in kateri strežniki ne. Na primer, strežniki v ZDA, Veliki Britaniji in Avstraliji ne dovoljujejo nalaganja torrentov, vendar strežniki na Nizozemskem.

Možnosti zaključka Skrij.me

 • Hide.me ima funkcijo “kill switch”, “samodejno ponovno povezavo” in funkcijo “Dynamic Port Forwarding”.
 • Hide.me podpira zelo hiter SoftEther protokol
 • Netflix ni dostopen s Hide.me
 • Torrente lahko prek omrežij P2P prenesete z večine strežnikov Hide.me

Zaključek – Naše izkušnje s Hide.me

Prednosti
Slabosti
Enostaven za uporaboBrez namenskih naslovov IP
Enostaven za namestitevLe nekaj nastavitev v aplikaciji
Hitri strežnikiDostop do Netflixa ni
Brezplačna možnostBrez aktivnega klepeta v živo
Prenos hudournikov je možen
Veliko možnih protokolov (vključno z SoftEtherjem)
30 dni garancije za vračilo denarja

Hide.me je hiter in uporabniku prijazen VPN. Posebej lepo je za nove uporabnike VPN zaradi njihovega intuitivnega vmesnika aplikacij. Hide.me je zelo varna možnost, saj ne vodi nobenih dnevnikov uporabnikov. Ponujajo dobre strežnike, vendar ne toliko, kot to počnejo nekateri drugi ponudniki. Mnogi njihovi strežniki podpirajo prenos prek omrežij enakovrednih omrežij. Definitivno bi priporočili Hide.me ljudem, ki še niso preizkusili storitve VPN. Če iščete preprost, hiter in varen VPN, bo Hide.me morda storitev za vas!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me