VPN në TV tuaj Android. Kombinimi perfekt!

Sistemi operativ miqësor për përdoruesit Android përdoret në TV Smart gjithnjë e më shpesh. Në një TV Android mund të përdorni lehtësisht Dyqanin Google Play dhe të shkarkoni shumë aplikacione (transmetuese) mbi ju TV. Meqenëse i bëni të gjitha këto përmes një lidhjeje në internet është e mençur të mendoni të përdorni një VPN (Virtual Private Network). Mbi të gjitha, një VPN ofron shumë avantazhe që lidhen me privatësinë dhe sigurinë, si dhe mundësinë për të hyrë në shumë përmbajtje të kufizuara gjeo-kufizuese.


Në TV tuaj Android ju keni qasje në të gjitha shërbimet e njohura të transmetimit, të tilla si Netflix, Hulu, HBO, dhe më shumë. Mjerisht, shërbimet e transmetimit nuk ofrojnë të njëjtën përmbajtje në të gjithë botën. Ka shumë kufizime gjeografike që mund të kufizojnë kënaqësinë tuaj të shikimit. Me një VPN ju mund të anashkaloni këto kufizime gjeografike dhe të përfitoni nga të gjitha filmat dhe seritë në shërbimet tuaja të preferuara të transmetimit. Për më tepër, kjo mund të jetë e dobishme kur jeni me pushime, por dëshironi të shihni një shfaqje në një nga shërbimet kombëtare të transmetimit në vendin tuaj. Me një VPN ju mund të lidheni me një server në vendin tuaj dhe ta shikoni atë sidoqoftë.

Avantazhi i një VPN në TV tuaj Android

Ka disa arsye pse një VPN do të përmirësojë shumë përvojën tuaj në TV Android.

  • siguri: Kurdo që të lidheni me internet kjo paraqet rreziqe për pajisjet tuaja dhe sigurinë në internet. Me një VPN të dhënat tuaja janë të koduara, duke e bërë shumë më të vështirë për të tjerët të spiunojnë ju. Kjo e bën të vështirë, madje edhe për ofruesin e shërbimit tuaj të internetit, të shihni se cilat faqe në internet vizitoni ose çfarë filmash transmetoni.
  • anonimiteti: Një VPN ju mundëson të ndryshoni adresën tuaj IP. Si i tillë, gjurmimi i aktiviteteve tuaja në internet në vendndodhjen ose personin tuaj, bëhet shumë më komplekse.
  • liri: Siç u përmend më parë, kjo është arsyeja më e rëndësishme për të kombinuar përdorimin e TV tuaj Android me një VPN të mirë. Duke u lidhur me një server VPN ju qaseni në internet me adresën IP të serverit VPN dhe do të duket sikur jeni diku tjetër në botë. Në këtë mënyrë ju lehtë mund të anashkaloni shumë kufizime gjeografike.

VPN më e mirë për Android TV

Një ofrues i mirë VPN është i sigurt, i shpejtë, ka serverë në shumë vende të ndryshme dhe është miqësor për përdoruesit. Shpejtësia e lidhjes suaj është e rëndësishme kur dëshironi të transmetoni seriale ose filma, sepse nuk është kënaqësi të prisni një amshim që filmi juaj të shuhet. Numri i vendndodhjeve të serverëve të VPN është i rëndësishëm nëse doni të merrni rreth kufizimeve gjeografike. Për këto arsye, shpesh nuk është një ide e mirë të përdorni një shërbim falas VPN në TV tuaj Android. Shërbimet falas shpesh kufizojnë shpejtësinë, të dhënat dhe serverët dhe ato ndonjëherë mund të jenë edhe të pasigurta. Ofruesit e mëposhtëm VPN ofrojnë shërbime të shkëlqyera që funksionojnë mirë me një TV Android.

Allround më i mirë VPN për Android TV: ExpressVPN

ExpressVPN është i shpejtë, i sigurt, miqësor ndaj përdoruesit dhe ka një politikë me shkrime zero. Softueri ExpressVPN është në dispozicion për Windows, Mac, iOS, Android dhe Linux. Ata kanë mbi 3000 prishës në mbi 94 vende të ndryshme, të cilat me siguri do t’ju ofrojnë mundësi të mjaftueshme për të anashkaluar kufizimet gjeografike. Më e rëndësishmja, ata kanë një aplikacion të lehtë për Android TV, i cili bën instalimin dhe përdorimin e ExpressVPN një copë tortë. Nuk jeni i sigurt nëse ExpressVPN është ofruesi më i mirë për ju? Provoni shërbimet e tyre me garancinë e tyre 30-ditore për kthimin e parave.

VPN me buxhetin më të mirë për Android TV: Surfshark VPN

Surfshark nuk është vetëm një VPN i shpejtë dhe i besueshëm, por edhe një shumë i përballueshëm. Abonimi i tyre më i lirë kushton vetëm nën 2 dollarë në muaj. Me atë çmim ju merrni një VPN që ofron protokolle të shkëlqyera sigurie, por edhe më shumë sesa shpejtësi të përshtatshme për transmetim, shumë servera (mbi 1000 në 61 vende të ndryshme) për zhbllokimin e gjeo dhe një aplikacion shumë miqësor për përdoruesit e Android.

VPN më e mirë për zhbllokimin e gjeo-zhbllokimit të TV Android: NordVPN

NordVPN me të vërtetë shkëlqen kur bëhet fjalë për aplikacionin ndoshta më të rëndësishëm VPN për përdoruesit e TV Android: duke marrë rreth kufizimeve gjeografike. Në fund të fundit, NordVPN nuk është vetëm një VPN e shkëlqyeshme për një çmim të shkëlqyeshëm me shpejtësi të mirë dhe karakteristika të mëdha sigurie. Ajo gjithashtu ofron një veçori shtesë e cila vjen në ndihmë për zhbllokim (transmetim) të përmbajtjes, të cilën ExpressVPN dhe Surfshark nuk e ofrojnë (akoma): një adresë IP të dedikuar. Një adresë IP e dedikuar është një adresë unike IP e cila e bën shumë më të vështirë për shërbime streaming, siç është Netflix, për të zbuluar që jeni duke përdorur një VPN. Arsyeja që ky është një tipar i dobishëm është se shërbimet e transmetimit shpesh bllokojnë përdoruesit e VPN. Për më tepër, NordVPN gjithashtu ofron serverë të ngatërruar, duke e bërë edhe më të vështirë zbulimin e përdoruesve të NordVPN.

Me fjalë të tjera, nëse po kërkoni një VPN të shkëlqyeshme për një çmim të mirë, i cili është i shkëlqyeshëm për zhbllokimin e përmbajtjes me kufizime gjeo-kufizuese, ju rekomandojmë me gjithë zemër NordVPN.

VPN vs DNS në TV tuaj Android

Nëse doni vetëm të anashkaloni kufizimet gjeografike, SmartDNS gjithashtu mund të jetë një mundësi për ju. Me një DNS ju mund t’i bëni faqet të mendojnë se po përdorni internetin nga një vendndodhje tjetër. Një dobësi e DNS është se nuk e kripton lidhjen tuaj si një VPN ose fsheh adresën tuaj IP. Për më tepër, shumë opsione SmartDNS janë paguar gjithashtu, kështu që ju gjithashtu mund të paguani për një VPN dhe të merrni më shumë në këmbim.

Me një DNS duhet të keni kujdes për rrëmbimin e DNS. Ofruesi juaj i shërbimit të internetit do të kalojë DNS dhe do t’i bashkëngjisë një IP lidhjes tuaj, do të thotë që nuk do të mund të anashkaloni gjeo-bllokimin. Në rastin më të keq, pajisjet tuaja mund të infektohen me malware. Për këto arsye ne gjithmonë do të rekomandonim përdorimin e një VPN mbi përdorimin e DNS.

Kodi në TV tuaj Android me një VPN

kodi tv vpnKodi është një shërbim popullor i transmetimit që është ideal për t’u përdorur në kombinim me një TV Android. Aplikacioni kombinon të gjitha shërbimet tuaja të preferuara të transmetimit në një vend dhe ju lehtëson ndërprerjen midis shërbimeve të ndryshme. Për këtë arsye është një aplikacion i njohur për tu instaluar në një TV Android. Ne ju rekomandojmë të përdorni gjithmonë Kodi në kombinim me një VPN. Në këtë mënyrë ju mund të qëndroni të sigurt dhe anonim. Kjo është thelbësore me një aplikacion që lejon shtesa të bëra nga përdoruesi që nuk janë gjithmonë të verifikuara.

Instalimi i një VPN në TV tuaj Android

Ka disa mënyra për të instaluar një VPN në TV tuaj Android. Mënyra më e lehtë është me një aplikacion VPN nga Google Play Store. Nëse dëshironi të mbroni të gjitha pajisjet tuaja me një mundësi, mund të jetë më e lehtë të instaloni VPN tuaj në ruterin tuaj.

Mendimet përfundimtare

Një VPN është ideale nëse doni të shfrytëzoni sa më shumë nga shërbimet tuaja streaming në TV tuaj Android. Ju mund të anashkaloni kufizimet gjeografike në mënyrë që të mund të shikoni shfaqjet tuaja të preferuara kur jeni me pushime ose të merrni qasje në përmbajtje e cila zakonisht është në dispozicion vetëm në vende të veçanta. Për shkak se ju keni qasje të lehtë në Dyqanin Google Luaj në një TV Android, është shumë e thjeshtë të shkarkoni një aplikacion VPN. VPN do t’ju ofrojë më shumë përmbajtje dhe do t’ju mbajë të sigurt dhe anonim në të njëjtën kohë. Askush nuk do të jetë në gjendje të shohë atë që po shikon në TV tënd Android, përveç teje. Ne ju rekomandojmë ExpressVPN, Surfshark ose NordVPN në kombinim me një TV Android, por nëse dëshironi një tjetër nga ofruesit më të mirë të VPN më të mirë, ju gjithashtu mund të hidhni një sy në 5 VPN-të tona më të mira tani.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me