VPN telepítése az intelligens TV-hez. Itt van, hogyan kell csinálni!

Manapság sokan használnak VPN-t, hogy sokkal nagyobb sorozathoz és filmekhez férjenek hozzá. Végül is sok streaming szolgáltatás, például a Netflix, földrajzi korlátozásokat vezet be, és csak bizonyos régiókban jelenít meg bizonyos tartalmat. Ezenkívül a VPN-k számos adatvédelmi és biztonsági előnyt kínálnak. Az egyik eszköz, amely különösen jól használható streaminghez, természetesen egy intelligens TV. Ugyanakkor a VPN beállítása az intelligens TV-n általában nem olyan egyszerű, mint például a Windows PC-n. De ne aggódjon, ebben a cikkben három olyan módszert sorolunk fel, amelyek segítségével könnyedén élvezheti az összes előnyét, amelyet a VPN kínál az intelligens TV-jén..


Van már okos tévéje, és szeretné tudni, hogy miért lehet hasznos a VPN az Ön számára? Olvassa el a VPN intelligens TV-vel kombinált használatáról szóló cikket.

Smart TV VPN beállítása illusztráció

Jegyzet: Az intelligens TV nem ugyanaz, mint az Android TV. Android TV-n, például a Sony Bravia-nál nagyon egyszerű a VPN telepítése, mivel közvetlenül telepítheti a VPN alkalmazást az Android készülékre a TV-hez. Ha ez az, amit meg akarsz tenni, akkor hivatkozunk a VPN beállításáról az Android TV-n című cikkünkre.

1. Okos TV csatlakoztatása VPN-sel rendelkező Windows PC-hez

Annak ellenére, hogy ez a módszer technikailag nem vonja maga után a VPN beállítását az intelligens TV-jén, mégis csatlakozik ehhez, az összes előnnyel. Ezt úgy érheti el, ha VPN-t telepít a Windows PC-re (ha még nem tette meg), és ezt követően csatlakoztatja az intelligens TV-jét a számítógéphez, a számítógépet mobil forró ponttá változtatva. Mint ilyen, okos TV-jét ugyanarra a WiFi vagy szélessávú hálózatra kell csatlakoztatni, mint a számítógépet, így ugyanazt a VPN-kapcsolatot használva. Felhívjuk figyelmét, hogy a módszer működéséhez a Windows 10 operációs rendszerre van telepítve. Olvassa el az alábbiakban olvasható rövid és egyszerű, lépésről lépésre szóló útmutatónkat a módszer használatához.

 1. Telepítsen egy VPN-t a Windows PC-re. A legtöbb VPN-szolgáltató ezt nagyon könnyűvé teszi. Végül is manapság szinte minden népszerű VPN-szolgáltató könnyen kezelhető Windows alkalmazást kínál. Ha azonban segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban, akkor nézze meg a VPN beállításáról Windows-on írt cikkünket.
 2. Állítson be egy mobil forró pontot a számítógépén. Ehhez írja be a „mobil hot spot beállítások” elemet a számítógép keresősávjába, és kattintson rá.
 3. Kattintson a látott kis kapcsolóra, így be van kapcsolva (kék). Most ellenőrizze, hogy a megfelelő hálózat megjelenik-e (a WiFi vagy a szélessávú hálózat), és győződjön meg arról, hogy a WiFi van-e kiválasztva, ahol a következő üzenet olvasható:.
 4. Csatlakoztassa okos TV-jét a Windows PC-jének WiFi vagy szélessávú hálózatához. Ehhez használja az előző képernyő „Hálózat neve” és a „Jelszó” mögött található információkat.
 5. Most az intelligens TV-készülék csatlakozik a VPN-hez. Ha meg akarja változtatni a beállításait, ezt a számítógépről kell megtennie. Tegyük fel például, hogy az intelligens TV-n szeretné megnézni a Netflix amerikai verzióját, és a PC-jén egy amerikai VPN szervert választ..

2. VPN telepítése az útválasztóra

RouterA VPN telepítése az útválasztóra nagyon hasznos, hogy az összes eszközt otthon egyidejűleg megvédje. Ennek eléréséhez meg kell változtatni a router firmware-jét. Ezt a folyamatot villogásnak nevezik. Ellenőrizze, hogy az útválasztó alkalmas-e erre, mert nem minden útválasztó van. Ha segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban, olvassa el a legjobb VPN útválasztókról szóló cikket.

Ez a folyamat során helyrehozhatatlanul megrongálhatja az útválasztót. Ezért fontos, hogy pontosan kövesse az utasításokat. Elolvashatja a VPN telepítéséhez az útmutatón található teljes útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan kell villanni.

Miután telepítette a VPN-t az útválasztón, hagyhatja, hogy okos TV-je csatlakozzon hozzá, ugyanúgy, mint általában. Miután a kapcsolat létrejött, az intelligens TV-jét a VPN védi.

Telepítsen VPN-t az útválasztón:

1. Ellenőrizze, hogy az útválasztója alkalmas-e villogásra.

2. Cserélje ki az útválasztó firmware-jét, és telepítsen egy VPN-t.

3. Csatlakoztassa okos TV-jét a villogó útválasztóhoz. Ez ugyanúgy működik, mint bármely más Wi-Fi hálózathoz történő csatlakozás.

3. VPN telepítése virtuális útválasztóra a PC-n vagy a Mac-en

Virtuális útválasztó

Ha az útválasztó nem alkalmas villogásra, vagy nem akarja, akkor létrehozhat egy Wi-Fi hotspotot a PC-jén vagy a Mac-jén, és beállíthatja azt virtuális útválasztóként VPN-kapcsolattal. Ezután intelligens TV-jét a számítógép vagy a Mac hotspotján keresztül csatlakoztathatja az internethez. A VPN telepítése a számítógépre vagy a Mac-re az eszköztől és az operációs rendszertől függően eltérő. Keressen olyan szolgáltatót, amely jól illeszkedik az Ön készülékéhez, és ez nem lehet túl nehéz. Az alábbiakban talál egy útmutatót, amely segít a VPN telepítésében a virtuális útválasztón.

VPN telepítése virtuális útválasztón:

1. Telepítsen egy VPN-t a számítógépére vagy a Mac-re. A legtöbb VPN-szolgáltató rendelkezik egy egyszerű telepítővarázslóval, amely elősegíti szoftverük telepítését a készülékre.

2. Hozzon létre egy Wi-Fi hotspotot a számítógépére vagy a Mac-re. Hogy ezt megtegye, az eszközétől függ. Ha nem tudja kitalálni, hogyan kell ezt megtenni, akkor keresse fel eszköz gyártója webhelyét.

3. Csatlakoztassa okos TV-jét a számítógép vagy a Mac VPN hálózatához.

Casting más eszközről

Az intelligens TV-vel más eszközökről is tartalmat továbbíthat az intelligens TV-re. Amikor ezt megteszi, néhány dolgot figyelembe kell vennie. Mindig szüksége lesz a másik eszközére a közelben, és ha olyan készülékek között vált, mint az okostelefon és a táblagép, akkor mindkettőre telepíteni kell a VPN-t. Ezenkívül az Ön által sugárzott készüléket a VPN védi, de az intelligens TV-jét nem védi. Az intelligens TV-t csak a másik készülék külső képernyőjeként használja.

A legjobb VPN az intelligens TV-hez

Ha még nincs előfizetése VPN-szolgáltatóval, akkor hasznos lehet olyan VPN-t keresni, amely jól működik az intelligens TV-vel kombinálva. A stabil és gyors kapcsolat elengedhetetlen, ha filmeket, sorozatokat vagy zenét szeretne streamálni. Keressen egy VPN-szolgáltatót, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Ha földrajzilag blokkolt tartalmat szeretne nézni, ellenőrizze, hogy szolgáltatója mindig rendelkezik-e szerverrel, amelyet erre a célra használhat. Számos szolgáltatót teszteltünk, és az alábbiakban három szilárd szolgáltató működik, amelyek jól működnek az intelligens TV-vel kombinálva.

1. ExpressVPN az intelligens TV-hez

Az ExpressVPN intelligens tévékkel kombinálva nagyon jól működik. Felhasználóbarát alkalmazásával rendelkezik az Android TV számára, és könnyen telepíthető bármelyik eszközére. A kiszolgálók széles választékával és a 256 bites titkosítással tökéletesen áttölthető a biztonságos, szabad és teljesen névtelen adatfolyam. Kiváló minőségük miatt ők az egyik drágább szolgáltató, de kiváló minőségével és sebességével az ExpressVPN pozitív jelentést tulajdonít a mondásnak: „megkapod, amit fizet”. Tudjon meg többet erről a szolgáltatóról a teljes ExpressVPN áttekintésben.

2. Surfshark az intelligens TV-hez

A Surfshark kiváló és nagyon kedvező árú VPN, amelyet intelligens TV-vel használhat. A Surfshark a legolcsóbb prémium VPN-szolgáltató, amelyet teszteltünk, de ennek ellenére kiváló streamingsebességet kínál. Ezenkívül a Surfshark hozzáférést biztosít a Netflix amerikai verziójához és 61 országban található 1040 szerveréhez, rengeteg más földrajzilag korlátozott tartalomhoz. Ezenkívül a Surfshark egy nagyon biztonságos VPN-szolgáltató, amely tiszteletben tartja és védi felhasználói adatvédelmét. Végül is szigorú nem naplózási politikával, első osztályú titkosítási protokollokkal és kill kapcsolóval rendelkezik. A Surfshark az intelligens TV-vel együttműködik az ebben a cikkben ismertetett módszerek bármelyikével. Mint ilyen, ez a tökéletes módja annak, hogy – könnyen és megfizethető módon – élvezze a biztonságot, a szabadságot és az adatvédelmet intelligens TV használata közben.

3. NordVPN az intelligens TV-hez

Csakúgy, mint az ExpressVPN és a Surfshark, a NordVPN (intelligens TV) felhasználóinak is sok biztonságot, adatvédelmet, földrajzi feloldást és jó adatátviteli sebességet kínál. A NordVPN azonban néhány extra funkcióval is rendelkezik, amelyek miatt ez a VPN kiváló választás az intelligens TV-tulajdonosok számára. A NordVPN eltakarított szervereket és dedikált IP-címeket kínál. Manapság egyre több streaming szolgáltatás blokkolja a VPN-felhasználókat. De annak oka, hogy sokan VPN-t akarnak használni okos TV-jükön, az a streaming tartalom feloldása, mint például a Netflix amerikai verziója. Itt érkeznek be a NordVPN kiegészítő szolgáltatásai. A NordVPN elhalványult szerverei (az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Olaszországban és 10 másik országban) és a dedikált IP-címek megnehezítik a streaming szolgáltatások számára a VPN-felhasználók észlelését és blokkolását. Ez az oka annak, hogy a NordVPN kiváló választás az intelligens TV-felhasználók számára, akik a lehető legszélesebb körben szeretnék streamálni és internetet keresni.

Végső gondolatok

Ha Android TV-vel rendelkezik, a VPN telepítése nagyon egyszerű lesz, mivel a Play Áruházban VPN-alkalmazásokat kínálnak. Más esetekben a VPN-t telepítenie kell az útválasztóra vagy a virtuális útválasztóra. Ez kissé nehezebb lehet, de útmutatónkban megtudhatja, hogyan kell csinálni. Mindenképpen érdemes megtenni, mert minden streaming biztonságos és névtelen lesz. Sőt, további tartalmakhoz is hozzáférhet. Összességében a VPN tökéletesen illeszkedik az intelligens TV-hez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map