VPN telepítése az Android TV-hez: Íme: | VPNOverview

Az Android TV VPN-vel történő védelmének többféle módja van. A legegyszerűbb módszer egy alkalmazás letöltése a Play Áruházból. Sajnos nem minden VPN-szolgáltató kínál ilyen alkalmazást. Ezeket a VPN szolgáltatókat továbbra is felhasználhatja Android TV védelmére. Telepíthet egy VPN-t az útválasztóra vagy a virtuális útválasztóra a PC-jén vagy a Mac-jén.


A témáról szóló cikkben olvashat bővebben arról, hogy miért szeretne VPN-t használni az Android TV-vel együtt. Ha még nem rendelkezik VPN-vel, érdemes használni a következő három szolgáltató egyikét. Ha azonban már van előfizetése más VPN-szolgáltatókra, akkor az alábbiakban megtudhatja, hogyan telepítheti őket az útválasztóra vagy a virtuális útválasztóra..

ExpressVPN az Android TV-hez

Az ExpressVPN nagyon egyszerűen használható Android TV-vel kombinálva, mert remek Play Play Áruház-alkalmazásának köszönhetően. Az ExpressVPN szerverekkel mindig a lehető legbiztonságosabb módon tud nagy sebességet elérni. Az ExpressVPN több mint 1700 szerverrel rendelkezik több mint 90 országban. Alkalmazásaik több nyelven elérhetők. Ha nem biztos benne, hogy a VPN az Ön számára, kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával..

GOOSE VPN az Android TV-hez

A GOOSE VPN egy fiatal holland vállalat, gyors csatlakozással. A világ minden tájáról származó kiszolgálókkal ideálisak a földrajzi korlátozások megkerülésére és az USA Netflix tartalmának megfigyelésére az egész világon. Mint az ExpressVPN, a GOOSE VPN egy egyszerű alkalmazás az Android TV-hez. Kipróbálhatja szolgáltatásait egy hónapig, csupán 0,45 euróért, így megtudhatja, szereti-e a szolgáltatásaikat anélkül, hogy a teljes előfizetésért fizetnie kellene..

IPVanish az Android TV-hez

Az IPVanish rendelkezik egy könnyen használható Android TV alkalmazással is, amelyet közvetlenül telepíthet intelligens televíziójára. Több mint 1000 serverrel rendelkeznek, több mint 50 országban, és jól működik a Kodi-val kombinálva. Ez teszi ezt a szolgáltatót tökéletesen felhasználhatóvá az Android TV-n. Az IPVanish nagy vásárlói támogatással rendelkezik, amely mindenki számára lehetővé teszi szolgáltatásaik igénybevételét. Nagy sebességükkel filmeket és sorozatokat bármilyen késés nélkül továbbíthatsz.

VPN telepítése egy alkalmazás segítségével a Play Áruházban

Ha szolgáltatója rendelkezik a Google Play Áruházban elérhető alkalmazással, telepítheti azt az Android TV-re az alábbiak szerint:

 1. Keresse meg VPN-alkalmazását az alkalmazás könyvtárában.
 2. Töltse le szolgáltatója alkalmazását.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor a VPN-szolgáltató webhelyén hozhat létre egyet.
 4. Bejelentkezés után az alkalmazás aktiválva van és használatra kész.
 5. Állítsa be a VPN-t a kívánt módon, és válassza ki a kiszolgáló helyét.
 6. Kapcsolja be a VPN-t.
 7. Élvezze a biztonságot, a névtelenséget és a blokkolt tartalmakhoz való hozzáférést!

VPN telepítése az útválasztón

RouterHa VPN telepítve van az útválasztón, minden olyan eszköz, amely az internettel csatlakozik a kapcsolaton keresztül, védelem alatt áll. Ha ezt meg akarja tenni, a routernek alkalmasnak kell lennie az ilyen típusú felhasználásra. Ezenkívül meg kell változtatnia a router firmware-jét, hogy felkészítse a VPN-vel való használatra, ezt villogónak hívják. A következő lépésekkel telepíthet egy VPN-t az útválasztóra.

 1. Ellenőrizze, hogy az útválasztó alkalmas-e a villogásra. Olvassa el ezt a cikkben a legjobb VPN útválasztókkal kapcsolatban.
 2. Cserélje ki az útválasztó firmware-jét, és telepítsen rá VPN-t. A VPN telepítésével kapcsolatos útmutatót a cikkben talál egy kibővített útmutatóval, hogyan lehet ezt megtenni.
 3. Csatlakoztassa Android TV-jét a villogó útválasztó Wi-Fi hálózatához. Az Android TV-jét most VPN védi.

VPN telepítése virtuális útválasztóra a PC-n vagy a Mac-en

Virtuális útválasztóHa az útválasztó nem alkalmas villogásra, akkor Android TV-jét csatlakoztathatja a PC-n vagy a Mac-on található Wi-Fi hotpot-hoz is. Ha VPN-t is telepít a számítógépre vagy a Mac-re, akkor az Android TV is védett lesz. Ezt a következő lépések végrehajtásával érheti el:

 1. Telepítsen egy VPN-t a számítógépére vagy a Mac-re. Ez nagyon egyszerű, mivel a legtöbb VPN-szolgáltató könnyen telepít varázslókat és egyszerű útmutatásokat.
 2. Hozzon létre egy Wi-Fi hotspotot a számítógépére vagy a Mac-re, hogy Android TV csatlakozhasson hozzá.
 3. Csatlakoztassa Android TV-jét a számítógép vagy a Mac VPN-védett hálózatához.

Végső gondolatok

Az ExpressVPN, a GOOSE VPN és az IPVanish a Play Áruházban egyszerű alkalmazásokat kínál, amelyeket letölthet Android TV-jére. A legfontosabb, hogy a világ minden tájáról hozzáférhet streaming tartalomhoz, és megkerülheti a mesterséges földrajzi blokkokat és korlátozásokat. Ezt úgy is elérheti, ha VPN-t telepít az útválasztóra vagy a virtuális útválasztóra. Ugyanakkor nem minden útválasztó alkalmas VPN szoftverre.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map