Telepít egy VPN-t Androidra? Easy-peasy útmutatókkal! | VPNOverview

Ha VPN-előfizetéssel rendelkezik, nagy esély van arra, hogy ezt Android-eszközén is használni szeretné. Végül is manapság sokan még online időnk többet költenek a mobiltelefonra vagy a táblagépre, mint a számítógépükre. Számos módja van a VPN telepítésének Android-eszközére. Ebben a cikkben ezek közül négyet tárgyalunk és magyarázunk. Azoknak, akik azonnal elérni akarják, valószínűleg a leggyorsabb és legegyszerűbb utat kezdjük el: egy dedikált VPN-alkalmazás használatával az Android számára. Ha további információra van szüksége, ne aggódjon. Végül is ez a cikk tárgyalja a legjobb VPN-szolgáltatásokat az Androidra és a VPN telepítésének Android készülékre (eszközökre) történő más három módját is..


VPN telepítése Androidra egy VPN alkalmazás segítségével

Véleményünk szerint egy dedikált Android alkalmazás használata a VPN telepítésének és konfigurálásának legegyszerűbb és leggyorsabb módja az Androidon. Ezért javasoljuk ezt az Android-felhasználók számára. Ne felejtse el azonban ellenőrizni, hogy VPN-je dedikált Android-alkalmazást kínál-e, ha ezen az úton haladsz. Végül is nem minden VPN-szolgáltató teszi meg. Szinte minden népszerű VPN-szolgáltatónak manapság pedig tisztességes vagy akár jó Android-alkalmazása van.

Nem biztos benne, mi a legjobb VPN alkalmazás az Ön Android készülékéhez? Vessen egy pillantást a cikkben erre részletesebben található szakaszra, vagy ha azonnal el szeretné kezdeni a VPN használatát, válasszon az öt legfontosabb VPN szolgáltatónk közül. A listán szereplő összes VPN nagyszerű alkalmazást kínál az Android számára.

Olvassa el az alábbiakban bemutatott rövid útmutatót, további késedelem nélkül, hogyan lehet VPN-t beállítani Android-eszközén a Google Play Áruház dedikált alkalmazásával.

1. Kérjen előfizetést és fiókot a preferált VPN-szolgáltatónál.

2. Töltse le VPN-szolgáltatójának Android-alkalmazását a Google Play Áruházból.

Google Play Áruház keresés: VPN

3. Telepítse az alkalmazást.

4. Nyissa meg az alkalmazást. Valószínűleg megjelenik egy üzenet, amelyben az alkalmazás engedélyt kér VPN-kapcsolat létrehozásához az eszközével. Kattintson az „engedélyezés” vagy az „igen” gombra (vagy bármilyen gombra, amelyre rá kell kattintania az engedély megadásához).

5. Jelentkezzen be a VPN szolgáltatással. Mostanra valószínűleg e-mailt kapott a VPN-szolgáltatástól, amely tartalmazza a bejelentkezési utasításokat, és / vagy valószínűleg Ön is létrehozott egy jelszót. Ezeket az adatokat használja a VPN szolgáltatásba való bejelentkezéshez.

6. A bejelentkezés után eljut a VPN alkalmazás irányítópultjára, ahol a VPN szolgáltatótól függően különböző lehetőségeket fog látni..

7. Válassza ki a kiszolgáló helyét és egy kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.

Surfshark szerver kiválasztása Android

8. A VPN be van kapcsolva. A legtöbb Android készülék megmutatja, hogy fut egy VPN. Leginkább úgy tesznek, hogy egy kis ikont jelennek meg a képernyő tetején.

Mi a legjobb VPN az Android-eszközömnél?

Ha egyelőre kihagyta a rövid és praktikus útmutatónkat, mert további információra van szüksége, például az Ön számára legmegfelelőbb VPN-ről, ne aggódjon. Megértjük, hogy nem mindenki tudja, melyik VPN a legmegfelelőbb számukra. A választás kissé lenyűgözőnek tűnhet, ha manapság olyan sok VPN-szolgáltató van.

Szerencsére a jó VPN szolgáltató kiválasztása nem olyan nehéz, mint gondolnád. Végül is, akárcsak minden más vásárlás esetén, a VPN-szolgáltató kiválasztásakor is tisztában kell lennie saját kívánságaival és igényeivel. Például a VPN-t akarja használni a blokkolás feloldásához és az olyan streaming tartalmak élvezetéhez, mint például a Netflix amerikai verziója? Vagy csak nagyobb magánéletre vágyik, nagyon kedvező áron?

Mivel megértjük, hogy az Android felhasználók számára is nagyon eltérő követelmények vonatkoznak a VPN szolgáltatásra, az alábbiakban felsorolunk három nagyszerű Android VPN-t, amelyek mindegyike saját előnyeket kínál. Természetesen mind a három szolgáltató tökéletesen kompatibilis az Android-szal, és remek Android-alkalmazást kínál.

ExpressVPN: a legjobb, mindenre kiterjedő és streaming VPN az Android számára

Véleményünk szerint az ExpressVPN a legjobb sokoldalú VPN az Android számára. Az ExpressVPN rendkívül gyors, rengeteg szerverrel rendelkezik (3000+ szerver 94 országban), és könnyen telepíthető az Android rendszerre. Ezenkívül az ExpressVPN szupergyors szerverei nagyszerűvé teszik ezt a VPN-t streaminghez (és még letöltéshez is) az Androidon. Az ExpressVPN azon képességével, hogy feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix amerikai változatának verzióját (ha az USA-ból távol tartózkodik), a lenyűgöző streamingsebessége révén az ExpressVPN tökéletes az összes szórakoztatási igényhez az Androidon!

Ezenkívül az ExpressVPN egy nagyon biztonságos VPN, amely nagyszerű titkosítást kínál. Ez természetesen jó tudni. Végül is sokan (hordozható) Android-eszközeinkkel csatlakoznak a nyilvános wifi forró pontokhoz és hasonlókhoz. Ezek nagyon nem biztonságosak a védelem nélkül, amelyet egy megbízható VPN, például az ExpressVPN kínál.

NordVPN: a végső feloldó VPN az Android számára

Alacsony ára ellenére a NordVPN mindent kínál, amit elvárhat egy valódi prémium VPN-től. Először is, az NordVPN-előfizetéssel rendelkező Android-felhasználók a lehető legjobb VPN-titkosítási protokollok közül választhatnak: OpenVPN (UDP) és OpenVPN (TCP). Ezenkívül a NordVPN jó sebességet és lenyűgöző szerverválasztékot kínál (5200+ szerver 59 országban).

A NordVPN nagy szerverhálózata nagyon hasznos lesz a NordVPN egyik leghasznosabb alkalmazásának során: a földrajzi korlátozások és a cenzúra megkerülése során. Végül is a NordVPN nagyszerűen feloldja a földrajzilag blokkolt tartalmakat, például a Netflix amerikai verzióját, ha nem az Egyesült Államokban tartja, vagy a Google, vagy más alkalmazásokat és webhelyeket, amikor Kínában tartózkodik. Az NordVPN számos különféle kiszolgálóhelye biztosítja, hogy feloldhassa a tartalom blokkolását számos országból. Az egyik ok, amiért a NordVPN annyira jól oldja fel a feloldást, két nagyon hasznos funkció miatt rejlik: dedikált IP-címek és eltakarított szerverek. Ha többet szeretne megtudni ezekről a funkciókról, kattintson a linkekre.

Surfshark: a végső prémium költségvetésű VPN az Android számára

Prémium költségvetésű VPN? Lehetséges még? A Surfsharknak köszönhetően tudjuk, hogy az! A Surfshark megmutatja ezt a valószínűtlen prémium minőségi formulát, és a megfizethetőség az Androidra is alkalmazható. Végül is a Surfshark a legmegbízhatóbb titkosítási protokollokat kínálja, köztük az OpenVPN (UDP) és az OpenVPN (TCP). Ezeket a protokollokat sok szakértő úgy véli, mint a két legbiztonságosabb (ha nem a legbiztonságosabb, azaz az idõszak), a leggyorsabb és leghatékonyabb titkosítási protokollt. Mint ilyen, a Surfshark nagy sebességet kínál, akár böngészés, akár streaming, letöltés vagy akár játék mellett. Ezenkívül a Surfshark néhány nagyszerű funkciót kínál, amelyek közül néhányat általában csak a drágább versenytársak kínálnak. Például a Surfshark kínál kill kapcsolót, statikus IP címeket, dupla VPN kapcsolatokat és fehéregylelési funkciót. Mindez csak 1,99 dollárba kerül a Surfshark-nal.

Végül, a Surfshark egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak (különösen az árkategórián belül), amelyek lehetővé teszik, hogy egy előfizetést annyi eszközön használjon, amennyit csak akar. Mint ilyen, a Surfshark lehetővé teszi, hogy élvezze a VPN előnyeit az összes (Android) eszközén!

Android VPN telepítése alkalmazás nélkül

A legtöbb VPN-szolgáltató manapság számos különféle operációs rendszerre, többek között az Androidra kínál alkalmazásokat. Ez azonban nem igaz a VPN-szolgáltatókra. Sőt, előfordulhat, hogy inkább egy VPN-t telepít az útválasztóra, mert az összes (Android) eszközt csatlakoztatni szeretné a VPN-hez. Sajnos sok VPN szolgáltatás nem kínál olyan alkalmazást, amely ezt támogatja (még). Végül vannak olyan emberek is, akik bármilyen okból inkább egyszerűen inkább manuálisan állítják be a VPN-t.

Mindenesetre, függetlenül attól, hogy miért nem használ VPN alkalmazást, az alábbiakban három további módot talál a VPN-kapcsolat beállításához Androidon.

VPN telepítése Android-ra a hálózati beállítások megváltoztatásával

Ha nem tudja vagy nem akarja telepíteni a VPN-alkalmazást Android-eszközére, a VPN beállításához még egy viszonylag egyszerű módszer van: megváltoztatja a hálózati beállításokat. Ez a módszer akkor hasznos, ha VPN-je például nem kínál külön dedikált Android alkalmazást. Olvassa el az alábbi gyors és egyszerű útmutatót, hogy megtudja, hogyan működik ez a módszer.

 1. Kérjen előfizetést és fiókot a választott VPN-szolgáltatónál.
 2. Keresse meg az Android készülékeinek beállításait.
 3. Lépjen a hálózati szakaszba, és válassza a „VPN” lehetőséget..
 4. Megnyílik egy képernyő, ahol az összes VPN-kapcsolat megjelenik (így valószínűleg még nem létezik egyetlen). Ha hozzáadott egy VPN-kapcsolatot, akkor ezen a képernyőn is konfigurálhatja. Mindenesetre válassza ki az „Add VPN” elemet..
 5. Most egy képernyő jelenik meg, ahol kitöltheti a VPN-szolgáltató és a bejelentkezési adatok részleteit. A VPN részleteit általában a szolgáltató webhelyén találja meg. Ha nem, vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.
 6. Ha kitöltötte az összes információt, akkor csak elmenti. Általában ezt úgy végezzük, hogy kiválasztunk egy kis „ellenőrző ikont” a jobb felső sarokban.
 7. Most csatlakozzon a VPN-hez. Ezt úgy lehet elvégezni, hogy megnyomja a kis kapcsológombot, és kékre vált.

A VPN beállításának egyéb módjai az Androidon

RouterA VPN közvetlen telepítésén és beállításán kívül az Android készülékre csatlakoztathatja eszközt a VPN-hez egy másik VPN-kapcsolatot létesítő eszközön keresztül. Ez úgy érhető el, ha VPN-t állít be a (virtuális) útválasztón. Ilyen módon az összes útválasztóhoz csatlakoztatott (Android) eszköz rendelkezik VPN-kapcsolattal, anélkül, hogy bármilyen VPN-alkalmazást kellene letöltenie és telepítenie, vagy Android-eszközén / hálózatán konfigurálnia kell a hálózati beállításokat. Olvassa el az alábbiakban, hogy megtudja, hogyan működik ez a módszer.

VPN telepítése az útválasztón

A VPN telepítése az útválasztóra nem teljesen kockázatmentes. Végül is ez magában foglalja az útválasztó firmware-ének egy kissé meghúzódását, amelyet “villogónak” is hívnak. Ha ez nem történik meg megfelelően, akkor az útválasztót károsíthatja. Ezért mindig tartsa be az utasításokat, hogy elkerülje a nagyobb kérdéseket.

 1. Először ellenőrizze, hogy lehetséges-e VPN-t telepíteni az adott útválasztóra. A legjobb VPN útválasztókról szóló cikkünk segít ebben.
 2. Villogja át az útválasztó firmware-jét, és telepítse a VPN-t. Ehhez kövesse ezt a hasznos és átfogó útmutatót.
 3. Amikor kiürítette az útválasztó firmware-jét, és telepítette a VPN-t, egyszerűen csatlakoztatja Android készülékét az útválasztóhoz. Mostantól automatikusan csatlakozik a VPN-hez, csakúgy, mint bármely más, az útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz.

VPN telepítése virtuális útválasztón (PC vagy Mac)

Ha nem tudja vagy nem akarja villogni az útválasztó firmware-jét, akkor van egy másik lehetőség. Ebben az esetben a számítógépet vagy a Mac számítógépet virtuális útválasztóként használhatja, és beállíthatja a VPN-t ezen a virtuális útválasztón. Ez azt jelenti, hogy a számítógép lényegében tényleges útválasztóként működik az összes csatlakoztatott (Android) eszköz számára. Ez viszont azt jelenti, hogy ezen eszközök mindegyike csatlakozik a VPN-hez. A módszer használatához kövesse az alábbi rövid útmutatót.

 1. Telepítsen egy VPN-t a számítógépére. Ez általában csak egy alkalmazás letöltése a számítógépére vagy a Mac számítógépre. Ha problémája van, csak nézze meg a VPN-áttekintő részt. Itt számos VPN-áttekintés található, ideértve a telepítési utasításokat is.
 2. Engedélyezze a hot spot funkciót a számítógépen. Ennek módja számítógépenként és operációs rendszerenként eltérő. Sok számítógépen csak az internetkapcsolathoz, majd a „beállításokhoz” léphet, ahol talál egy „mobil forró pontnak” nevezett szakaszt vagy valami hasonlót..
 3. Csatlakoztassa Android-készülékét ehhez a forró ponthoz. Most már készüléke csatlakozik a VPN-hez is.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me