VyprVPN-arvostelu (2020): Turvallinen ja helppo! | VPNOverview

VyprVPN Review (2020) – turvallinen ja helppo käyttää

VyprVPN on vahva kilpailija VPN: ien keskuudessa, ja sen omistaa Golden Frog -yhtiö. VyprVPN sijaitsee Sveitsissä, missä yksityisyyttä koskevat lait ovat erittäin käteviä VPN-palveluntarjoajalle. Voidakseen taata parhaat turvallisuustasot, Golden Frog kehittää ja hallitsee monia omia palveluitaan ja tekniikoitaan. Esimerkiksi he rakensivat oman VPN-protokollan ja hallitsevat täysin omaa palvelinverkkoaan sen sijaan, että vuokraisivat palvelimia ulkopuolisilta osapuolilta. Tämä tekee VyprVPN: stä yhden markkinoiden turvallisimmista VPN-palveluntarjoajista. Valitettavasti heidän palvelimiensa nopeus ei ole niin hyvä kuin he tekevät siitä ainakin kokemuksemme mukaan. Haluatko tietää enemmän VyprVPN: stä ja ajatuksistamme heidän palvelustaan? Tarkastelemme tätä palveluntarjoajaa yksityiskohtaisesti, joten jatka lukemista!


Tekniset tiedot VyprVPN

 • Samanaikaiset yhteydet: 3-5
 • torrentit: +
 • Netflix: +
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, kameleontti
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokit
 • palvelimet: 700+ palvelinta yli 70 maassa
 • Hinta: Alkaen 2,50 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Nopeus – Kuinka nopea on VyprVPN?

Jotta VPN toimisi hyvin, se tarvitsee kunnolliset nopeudet. Loppujen lopuksi et halua joutua odottamaan puoli tuntia ennen kuin voit katsella yksinkertaista YouTube-videota. Monet VPN-verkot hidastavat Internet-yhteyttäsi. Tämä johtuu VPN: n luonteesta: palvelu lähettää tietoliikennettäsi toisen palvelimen kautta, mikä maksaa aikaa. VPN voi kuitenkin myös lisätä Internet-nopeutta: jos Internet-palveluntarjoajasi vähentää kaistanleveyttä manuaalisesti, VPN auttaa sinua kiertämään näitä rajoituksia. Joten miten VyprVPN tekee nopeuden suhteen? Tutkimme sitä.

Nopeustestin tulokset VyprVPN

Ensinnäkin tutkimme VyprVPN: n vaikutusta Internet-yhteyteemme. Teimme tämän käyttämällä speedtest.netin tarjoamia nopeustestejä. Tutkimme useiden VyprVPN-palvelimien ping-, lataus- ja lähetysnopeuksia. Kaikki nämä testit tehtiin Alankomaista.

Nopeus ilman VPN: tä (Speedtest.net):

VyprVPN-nopeimmin tyhjätesti

Yllä oleva kuva näyttää normaalin Internet-yhteytemme nopeustestitulokset käyttämättä VPN: tä. Käytämme tätä testiä tyhjänä testinä muiden tulosten vertaamiseksi.

Nopeus paikallisella VyprVPN-palvelimella (Speedtest.net):

VyprVPN-nopein paikallinen palvelin

Nämä ovat nopeustestaustuloksia käytettäessä nopeinta saatavilla olevaa paikallista VyprVPN-palvelinta. Kuten huomaat, tulokset eivät eroa paljon tyhjästä testistämme. Itse asiassa pingmme putosi, mikä tarkoittaa, että yhteytemme reaktioaika on hiukan parempi tällä VyprVPN-palvelimella kuin ilman. Sekä lataus- että latausnopeutemme laskivat hieman, mutta ei dramaattisesti. Nämä ovat erittäin hyviä tuloksia mille tahansa VPN-palvelimelle.

Nopeus yhdysvaltalaisen palvelimen kanssa (Speedtest.net):

VyprVPN-nopein Yhdysvaltain palvelin

Nämä ovat nopeimman amerikkalaisen VyprVPN-palvelimen nopeustestaustuloksia, jotka ovat käytettävissä testaushetkellä. Tämä päätyi palvelimeksi New Yorkissa. Näistä tuloksista voidaan päätellä, että Internet-nopeuksemme laski melko dramaattisesti. Pingtemme nousi rajusti. Latausnopeus laski alle 5 Mbit / s, mikä on yli 80%: n pudotus. Myös latausnopeus laski vain 10 Mbit / s. Toisin sanoen VyprVPN: n amerikkalaiset palvelimet hidastivat Internet-nopeuttamme (Alankomaissa) huomattavasti.

Nopeus päivittäisessä käytössä

Nopeustesti osoittaa yhteyden nopeuden numeroina. Saadaksesi käsityksen todellisesta suorituksesta, testasimme VyprVPN: ää myös päivittäisessä toiminnassamme. Tuloksemme ovat kaiken kaikkiaan varsin myönteisiä: yhteys toisinaan kokenut joskus hidasta, mutta useimmissa tapauksissa se ei estänyt meitä. Selaaminen, suoratoisto, Netflix ja videoiden katseleminen YouTubessa sujuivat kaikki. Toisinaan sivujen lataaminen kesti hieman kauemmin, mutta tämä viive ei riittänyt todellisten ongelmien tai häirinnän luomiseen.

Haastattelimme vakavia ongelmia pelaamisen ja lataamisen aikana. Pelin aikana peli itse pelasi suhteellisen sujuvasti, vaikkakin lastaus vei joskus enemmän aikaa. Tämä voi olla suuri haitta online-moninpeleissä. Torrentsien lataaminen kesti myös yllättävän kauan. Meidän oli pakko odottaa lataamistamme noin kaksi kertaa niin kauan kuin normaalisti tekisimme.

Yksi VyprVPN: n etu on, että se näyttää automaattisesti verkon kunkin palvelimen reaaliaikaisen nopeuden, jos valitset sen. Siksi on erittäin helppo valita paras, nopein palvelin. Sen lisäksi voit napsauttaa “Nopein palvelin”, jotta voit muodostaa automaattisesti yhteyden nopeimpaan palvelimeen tuolloin.

Päätelmänopeus VyprVPN

 • VyprVPN: n paikalliset palvelimet ovat erittäin nopeita ja tuskin vaikuttaneet yhteyteen.
 • Amerikkalaiset palvelimet aiheuttivat Internet-yhteytemme vakavan viiveen.
 • Selaaminen, suoratoisto ja Netflixin ja YouTube-videon katselu sujuivat kaikki melko sujuvasti.
 • Kärsimme jonkin verran viiveestä pelaamisen ja lataamisen aikana.

Turvallisuus – Kuinka turvallinen VyprVPN on?

Yksi VPN: n tärkeimmistä näkökohdista on sen turvallisuus. Loppujen lopuksi monet ihmiset päättävät hankkia VPN: n, koska haluavat suojata tietojaan. Siksi on tärkeää tarkistaa, kuinka hyvin tietty VPN, kuten VyprVPN, suojaa online-tietojasi ja liikennettäsi. Siksi tässä osiossa keskitytään VyprVPN: n käyttämiin protokolliin, niiden kirjauskäytäntöihin, tappokytkimeen ja henkilökohtaisiin tietoihin, joita he tarvitsevat tilin luomiseen.

protokollat

VyprVPN tarjoaa neljä erilaista protokollaa. Nämä ovat OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP ja Chameleon. OpenVPN on erittäin vahva protokolla, jota aina suosittelemme. Chameleon on VPN-salausmuoto, jonka on kehittänyt Golden Frog. Protokolla perustuu OpenVPN: ään, mutta se myös salaa metatiedot. Siksi hallitusten VPN-liikenteen DPI: t (Deep Packet Inspections) ja online-suoratoistopalvelut, kuten Netflix, voidaan kiertää. Kolmannet osapuolet eivät enää pysty havaitsemaan sitä, kun käytät VPN: ää, joten ne eivät myöskään voi estää VPN: n käyttöä. Tämä tekee Chameleonista turvallisen ja kätevän protokollan. Chameleon on kuitenkin saatavana vain VyprVPN-jäsenille premium-tilauksella.

Lokit ja yksityisyys

VyprVPN on nollalokin VPN-palvelu. Tämä tarkoittaa, että he eivät tallenna tietoja käytöstäsi. VyprVPN: n hakkuupolitiikkaa on tarkastanut riippumattomasti Leviathan-niminen yritys. Tämä tarkastus osoitti, että VyprVPN ei tallenna tunnistettavia lokkeja ilman käyttäjän lupaa. Golden Frog toteaa tietosuojakäytännössään nimenomaisesti, että he eivät kirjaa mitään:

 • Oikeat (paikalliset) IP-osoitteet
 • Käyttäjille osoitetut IP-osoitteet
 • Yhteysajat
 • Tietoliikenne / käyttäjien online-viestinnän sisältö
 • DNS-pyynnöt

Lisäksi yritys on verkon suhteen neutraali, mikä tarkoittaa, etteivät he syrjitse laitteita, protokollia tai sovelluksia. He myös lupaavat olla kuristamatta Internet-nopeutta.

VyprVPN saattaa pyytää sinua jakamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, maksutiedot ja osoitteen. Tämä on lähinnä tukea ja pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä uutisista. Henkilökohtaisten tietojen kerääminen tapahtuu aina lomakkeiden kautta, missä on sinun tehtäväsi jakaa tietyt tiedot vai et.

Aikaisemmin VyprVPN piti lokit käyttäjään, mikä oli selvästi ilmoitettu heidän käyttöehdoissaan. Tämä osoittaa, että ne olivat avoimia. Nyt heillä on kuitenkin tiukat puunkorjuukäytännöt. Uuden politiikan asettamisen jälkeen näyttää siltä, ​​että he ovat juuttuneet siihen. Toisin sanoen: ei ole mitään syytä pelätä, että VyprVPN kirjaa tietojasi selkäsi taakse.

VyprVPN omistaa myös oman palvelinverkon, mukaan lukien DNS-palvelimet. Siksi ne voivat varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja yksityisyyden. Mitään kolmansia osapuolia ei ole mukana palveluissaan, mikä tarkoittaa, että DNS-vuodot ovat hyvin vähäiset. Tällä tavalla VyprVPN pystyy takaamaan lisää online-nimettömyyttä.

Tapa kytkin

Tapa SammutaVyprVPN: llä on myös oma tappauskytkin. Voit aktivoida sen siirtymällä VyprVPN-ohjelmistosi asetuksiin. Napsauta painiketta, ja tappauskytkin kytkeytyy päälle. Napsauta sitä vielä kerran sammuttaaksesi sen. Lisää konfiguraatioita kill-kytkimeesi ovat myös mahdollisia: voit päättää, haluatko aktivoida tap-kytkimen vain sovelluksen ollessa käynnissä vai haluatko sen toimivan jatkuvasti. Jos valitset entisen, voit selata ilman VPN: tä sulkeessasi ohjelmiston. Jälkimmäinen varmistaa, ettet koskaan uskalla verkossa suojaamatonta.

Mitä tietoja VyprVPN tarvitsee?

Kun luot VyprVPN-tiliä, sinun on annettava palveluun joitain henkilökohtaisia ​​tietoja. Sinua pyydetään antamaan tilisi etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Lisäksi sinun on jaettava maksutietosi. Voit käyttää nimettömää sähköpostiosoitetta sekä antaa heille toisen nimen, mutta sinun on aina maksettava palvelusta tavalla, joka tekee sinusta tunnistettavan. Siksi et voi käyttää VyprVPN: tä täysin nimettömästi.

Päätelmien turvallisuus VyprVPN

 • VyprVPN toimii OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP ja Chameleon (Golden Frog -protokolla) kanssa..
 • Golden Frog omistaa kaikki verkon palvelimet.
 • Tällä VPN-palvelulla on nolla lokikäytäntö, joka on tarkastettu riippumattomasti.
 • VyprVPN: ssä on tappikytkin.
 • Sinun on jaettava etunimi, sähköpostiosoite, salasana ja pankkitiedot luodaksesi VyprVPN-tilin.

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on VyprVPN?

VPN: n turvallisuuden ja nopeuden lisäksi sen käyttäjäystävällisyys on myös uskomattoman tärkeää. Ilman toimivia ohjelmistoja edes maailman turvallisin VPN on asiakkaiden silti mahdoton käyttää. Siksi tässä osiossa tutkitaan erityisesti VyprVPN: n käytettävyyttä.

VyprVPN-verkkosivusto

VyprVPN-verkkosivusto on värikäs ja helppo navigoida. Kotisivulla on selkeä banneri, joka lähettää sinut suoraan tilaussivulle. Ylävalikossa on myös lisätietoja VPN-osoitteista kohdasta “Miksi käyttää VPN-verkkoa?”Sekä useiden VyprVPN-ominaisuuksien kuvaukset kohdassa”ominaisuudet”. Lisäksi voit ladata ohjelmiston eri käyttöjärjestelmille kohdasta “VPN-sovellukset”.

Koko verkkosivusto on selkeästi rakennettu. Useimmista sivuista saat kuitenkin suhteellisen vähän tietoa, koska kuvat vievät paljon tilaa. Usein sinut lähetetään usein kysyttyihin kysymyksiin, jos haluat todella tietää VPN: ista tai VyprVPN: n mahdollisuuksista.

VyprVPN-kotisivut

Kaiken kaikkiaan VyprVPN-verkkosivusto on hyvin rakennettu, vaikka tietoja ei ehkä ole niin paljon kuin jotkut käyttäjät haluaisivat nähdä.

VyprVPN: n asentaminen

VyprVPN: n asennusprosessi on erittäin helppoa. Klikkaamalla “VPN-sovellukset”Löydät verkkosivuston yläosasta heti oikealta sivulta.

VyprVPN asennus

Latasimme ohjelmiston Windows-tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen itse, voit suorittaa seuraavat vaiheet:

 1. Napsauta käyttöjärjestelmän logoa ”VPN-sovellukset”Sivu.
 2. Napsauta sinistä “ladata-Painiketta. Lataus alkaa automaattisesti.
 3. Avaa ladattu tiedosto ja noudata asennusnäytön vaiheita.
  VyprVPN-asetusnäyttö
 4. Kun asennus on valmis, napsauta “Seuraava” ja sitten “Viedä loppuun”.
 5. VyprVPN-ohjelmisto avautuu automaattisesti. Kirjaudu sisään ja voit aloittaa heti.

VyprVPN: n ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

VyprVPN-ohjelmisto

VyprVPN-ohjelmisto näyttää erittäin tyypilliseltä. Se muistuttaa meitä esimerkiksi ExpressVPN: n ohjelmistoista. Voit heti nähdä valitun palvelimen suurella ‘Kytkeä-Painike alla. Napsauttamalla palvelimen sijaintia (taipalvelimet-Välilehti alareunassa), näet täydellisen luettelon palvelimista. Voit myös valita yhteyden nopeimpaan käytettävissä olevaan palvelimeen napsauttamalla ”Nopein palvelin”. Kun olet muodostanut yhteyden, asiakkaan tausta muuttuu harmaasta purppuraan, mikä antaa hänelle ainutlaatuisemman ilmeen.

Välilehti ‘Muokkaa”Paljastaa muokattavissa olevat vaihtoehdot. Päätä, haluatko aktivoida Wi-Fi-suojauksen vai tappakytkimen, mitä protokollaa käytät, ja käynnistyykö VyprVPN-ohjelmisto tietokoneesi mukana. Voit myös säätää DNS-asetuksia ja TAP-sovittimen asetuksia.

Napsauttamalla kolmea riviä vasemmassa yläkulmassa, näet lisäksi tilisi ja ohjelmistosi tiedot, kysyä apua tai siirtyä blogiin.

Kaiken kaikkiaan VyprVPN: n ohjelmistoja on erittäin helppo käyttää. Asiakkaille ei tarjota sotkuista vaihtoehtoa, mutta he pystyvät silti määrittämään paljon toimintoja itselleen. Tämä antaa mukavan ja tehokkaan sovelluksen.

Hinnoittelu ja maksutavat

Kuten monille muille VPN-palveluntarjoajille, VyprVPN-hinta riippuu tilauksen pituudesta. Haluatko valita vuositilauksen? Sitten maksat keskimäärin alhaisemman hinnan kuukaudessa kuin jos valitsisit kuukausittaisen tilauksen. Alta löydät tilaukset, joita VyprVPN tarjoaa tällä hetkellä.

VyprVPN nykyiset tilaukset

Kuten huomaat, VyprVPN: n halvin liittymä on 2-vuoden suunnitelma, joka maksaa sinulle vain 2,50 dollaria kuukaudessa (laskutetaan 60 dollaria joka toinen vuosi). Kaikkiin yllä oleviin suunnitelmiin sisältyy tilauksesi käyttö enintään viidessä laitteessa ja VyprVPN: n aivan oman Chameleon-protokollan käyttö.

VyprVPN tarjoaa myös yritystilauksen. Tämä ohjelmistoversio on tarkoitettu erityisesti yrityksille ja heidän työntekijöilleen. Voit kokeilla tätä versiota ilmaiseksi käyttämällä heidän kokeilujaksoaan. Sen jälkeen normaali yritystilaus maksaa 229 dollaria vuodessa, kun taas heidän VyprVPN for Business Cloud -paketti (joka sisältää VyprVPN Cloudin, omistetun IP-osoitteen ja erillisen palvelimen) on 349 dollaria vuodessa.

VyprVPN mahdollistaa pari erilaista maksutapaa:

 • Luottokortti
 • PayPal
 • UnionPay

Valitettavasti mikään näistä tavoista ei salli sinun pysyä täysin nimettömänä, eli sinun on aina jaettava joitain henkilökohtaisia ​​tietoja ja maksutietoja VyprVPN: n kanssa..

Asiakaspalvelu

VyprVPN-asiakastukeen pääsee eri tavoin. Ensinnäkin, voit ottaa yhteyttä ‘Golden Frog Bot’-heidän verkkosivuillaan. Napsauta vain live-chat-painiketta oikeassa alakulmassa. Jos robotti ei pysty vastaamaan kysymykseesi, se antaa sinulle yhteyden ‘todelliseen’ tukeen.

VyprVPN: n live-chatin avulla voit ottaa yhteyttä työntekijöihin, jotka yrittävät vastata kysymykseesi tai kyselyysi. Jos mahdollista, he lähettävät sinulle linkin verkkosivuston artikkeliin, joka sisältää lisätietoja. Tämä suorakeskustelu on nopeaa ja helppoa. Pyydettyäsi live-chat-istunnon (joka sisältää nimesi ja sähköpostiosoitteesi antamisen) puhut tukitiimin jäsenen kanssa hetkessä.

Chatin lisäksi voit avata lipun asiakastuesta. Tämän avulla voit kuvata kohtaamasi ongelmat viestissä, jonka voit sitten lähettää oikealle osastolle VyprVPN-verkkosivuston kautta. Lähetä kysymys napsauttamallaTuki“Kotisivun yläosassa ja sitten”Lähetä pyyntö’. Valitse luokka, joka parhaiten vastaa kyselyäsi. Täytä sähköpostiosoitteesi ja aihepiiri ja aseta kysymyksesi. Voit halutessasi täyttää käyttöjärjestelmän ja lisätä liitteitä havainnollistaaksesi paremmin myös ongelmaa. Saat vastauksen sähköpostitse muutaman työpäivän sisällä.

Päätelmän käytettävyys VyprVPN

 • Sekä VyprVPN: n verkkosivusto että heidän ohjelmistonsa ovat selkeitä ja käyttäjäystävällisiä.
 • VyprVPN: n asentaminen on nopeaa ja helppoa.
 • VyprVPN tarjoaa kuukausittaisen, vuosittaisen ja kahden vuoden suunnitelman.
 • VyprVPN-tilauksestasi ei voi maksaa nimettömästi.
 • Voit ottaa yhteyttä VyprVPN-tukeen botin, live-chatin ja sähköpostitse toimivan lippujärjestelmän kautta.

Palvelinverkko VyprVPN

VPN: n palvelinverkko on uskomattoman tärkeä. Laajan ja laajan verkon avulla voit estää Internetin muiden osien käytön. Loppujen lopuksi voit valita lukemattomien sijaintien joukosta maailmassa, mikä antaa sinulle enemmän online-vapautta. Toisaalta oma IP-osoite voisi antaa sinulle enemmän varmuutta ja johdonmukaisuutta kuin dynaaminen IP. On todennäköistä, että käyttämäsi IP-osoite on mustalla listalla.

Tässä osiossa keskitytään VyprVPN: n palvelinverkkoon ja mahdollisuuteen pyytää omistettu IP-osoite.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

VyprVPN: llä on yli 700 palvelinta yli 70 paikassa. Lisäksi heillä on useita IP-osoitteita palvelinta kohti, jolloin VyprVPN: n valvonnassa olevien IP-osoitteiden lukumäärä on yli 200 000. Palvelimia on Pohjois-Amerikassa, Keski-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Oseaniassa, Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Lisäksi uusia palvelimia ja sijainteja lisätään jatkuvasti verkkoon. Löydät kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat palvelinpaikat seuraavasta luettelosta:

VyprVPN-palvelinverkko

Lisäksi VyprVPN hallitsee omaa palvelinverkkoaan. Palvelimia vuokraavat kolmannet osapuolet eivät ole mukana. Tämä lisää palvelimien turvallisuutta ja voisi jopa teoreettisesti taata vakaamman ja suuremman nopeuden.

Omistettu IP-osoite

VyprVPN antaa sinun työskennellä omistetun IP-osoitteen kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on yksi kiinteä IP-osoite, joka eroaa paikallisesta IP-osoitteestasi. Tällä tavalla sinun ei tarvitse vahvistaa henkilöllisyyttäsi joka kerta, kun käytät VPN-verkkoa ja yrittää kirjautua sisään esimerkiksi sähköpostiisi. Omistetun IP-osoitteen päähaittapuoli on, että sen avulla kolmansien osapuolten on helpompaa seurata online-käyttäytymistäsi, vaikka he eivät pysty aivan selvittämään kuka tai missä olet.

VyprVPN: n omistettu IP-vaihtoehto on saatavana vain osana Premium-tilausta. Se sisältyy VyprVPN Cloud -palveluun, joka on lisäpalvelu, joka tarjoaa paremman turvallisuuden, kun käytät julkisia tai henkilökohtaisia ​​pilvipalvelimia.

Päätelmäpalvelinverkko VyprVPN

 • VyprVPN: llä on 700+ palvelinta yli 70 palvelinpaikassa.
 • Omaa IP-osoitetta on mahdollista käyttää vain, kun olet saanut premium VyprVPN-tilauksen.

VyprVPN: n vaihtoehdot

Monet VPN: t tekevät enemmän kuin lisäävät Internet-turvallisuutta ja yksityisyyttä. VPN voi saada nopeasti suosiota, jos se toimii onnistuneesti esimerkiksi Netflixin kanssa. Lataus turvallisesti on tärkeää myös monille käyttäjille. Tässä osassa kerrotaan kaikista VyprVPN: n tarjoamista vaihtoehdoista.

VyprVPN ja Netflix

VyprVPN pyrkii aktiivisesti pitämään Netflixin käytettävissä palvelimiensa kanssa. Valitettavasti tämä ei toimi kaikilla palvelimilla. Seurauksena on, että et voi valita mitään palvelinpaikkaa päästäksesi kyseisen maan Netflix-sisältöön. VyprVPN toimii kuitenkin amerikkalaisen Netflixin, samoin kuin sivuston brittiläisen, kanadalaisen ja saksalaisen version kanssa. Valitse vain palvelin yhdessä näistä neljästä maasta ja selaa Netflixin kotisivulle. Kirjaudu sisään, ja sinulla on heti pääsy kaikkiin sarjoihin ja elokuviin, joita tarjotaan valitsemassasi maassa.

VyprVPN ei salli vain Netflixin suoratoistoa, mutta toimii myös kaikenlaisten muiden suoratoistopalveluiden, kuten Amazon Prime, HBO GO ja Hulu, kanssa. Aivan kuten Netflixissä, vain tietyt VyprVPN-palvelimet toimivat näiden palvelujen kanssa. Nämä palvelimet ovat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Saksassa.

Maa
Käytettävissä olevat suoratoistopalvelut VyprVPN: llä
YhdysvallatNetflix, Amazon Prime Now, HBO Go / Now, MLB.tv, WatchESPN ja ESPN +, YouTube, Spotify, Crunchyroll, DAZN, NFL Gamepass ja Hulu
Yhdistynyt kuningaskuntaNetflix UK, Amazon Prime Now UK, TVPlayer, Channel 4/5, Eurosport, ITV, NFL Gamepass, Sky GO, Sky Sports UK ja Hulu
KanadaNetflix Kanada, DAZN, NHL.TV, MuchTV, CBC ja Hulu
SaksaNetflix Saksa, DAZN, Eurosport, RTL, Sky Go Germany, ARD, ZDF, Pro 7 ja Amazon Prime Saksa.

VyprVPN ja torrentit

Suoratoiston lisäksi voit myös ladata torrentteja turvallisesti VyprVPN: llä. VyprVPN tukee P2P-verkkoja, jolloin voit pysyä nimettömänä jopa lataamisen aikana. Valitettavasti lataus kesti kauan testien aikana. Latausnopeudet olivat hitaammat kuin olemme tottuneet. Tiedoston lataaminen kesti kaksi kertaa niin kauan.

NAT-palomuuri

VyprVPN-ohjelmistosi sisältää NAT-palomuurin. Tämä on ylimääräinen suoja Internet-yhteytellesi. Saapuva tietoliikenne estetään automaattisesti, jos käyttäjä ei ole sitä suoraan pyytänyt. Jos sinulla on VyprVPN, voit käyttää tätä suojausta heti.

VyprVPN voi auttaa sinua varmistamaan, että ulkoiset osapuolet eivät lähetä haitallisia tietoja tietokoneellesi. NAT-palomuuri on ylimääräinen puolustuslinja tietokoneesi palomuurille. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun käytät usein julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä.

Päätelmien vaihtoehdot VyprVPN

 • VyprVPN pystyy estämään useita suoratoistopalveluita (mukaan lukien Netflix) amerikkalaisten, kanadalaisten, saksalaisten ja brittiläisten palvelimiensa kanssa.
 • Voit ladata torrentit turvallisesti VyprVPN: n avulla, vaikka latausnopeudet eivät olekaan optimaalisia.
 • VyprVPN: ssä on NAT-palomuuri, joka suojaa tietoliikennettäsi.

Johtopäätös – Kokemuksemme VyprVPN: stä

Kaiken kaikkiaan VyprVPN on erittäin kunnollinen VPN-palveluntarjoaja, joka on ansainnut paljon luottamusta, jonka he menettivät alkuperäisellä kirjauskäytännöllään: he logistivat henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta eivät enää. He pystyvät nyt takaamaan kirjautumattomuutensa riippumattoman tarkastuksen avulla. Siksi olemme tarpeeksi varmoja sanoaksemme, että VyprVPN ei enää tallenna tunnistettavia tietoja käyttäjistään. Heillä on myös kunnollisen kokoinen palvelinverkko, joka on täysin heidän hallinnassaan. Lisäksi heidän kameleontitekniikkaan kuuluu ainutlaatuinen ominaisuus, joka osoittaa, että VyprVPN pyrkii todella suojelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Lopuksi, VyprVPN toimii Netflixin kanssa ja myös torrentien lataamisessa.

Valitettavasti VyprVPN-palvelimet eivät osoittautuneet niin nopeiksi kuin luvattiin. Koimme jonkin verran viivettä pelaamisen ja lataamisen aikana. Meillä oli jopa satunnaisia ​​viivästyksiä muiden online-toimintojen aikana. Lisäksi jotkut vaihtoehdot, kuten omistettu IP-osoite, ovat käytettävissä vain, jos maksat lisämaksusta Premium-tilauksesta. He eivät myöskään tarjoa mitään maksutapoja, jotka auttavat sinua pysymään täysin nimettömänä.

Näistä haitoista huolimatta VyprVPN on vankka VPN, joka on melko hyvin kokonaisluettelossamme. Tämä palveluntarjoaja suojaa tietojasi hyvin ja tarjoaa hyödyllisiä lisävaihtoehtoja, jotka voivat parantaa online-kokemustasi.

Plussat
Haittoja
Netflix USA mahdollinenJoskus kokemukset viivästyvät
Torrent-lataukset mahdollistaJotkut vaihtoehdot ovat saatavana vain Premium-tilauksella
Ilmaisee nopeuden palvelinta kohtiEi anonyymejä maksutapoja
Hyvä ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto
Ei lokit
Alkuperäinen protokolla (kameleontti)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me