TunnelBear Review (2020): Käyttäjäystävällinen, mutta ei Netflix

TunnelBear-katsaus (2020) | Mukava ja käyttäjäystävällinen, mutta ei Netflix tai Torrent

TunnelBear on yksi markkinoiden iloisimmista VPN-verkoista. Useimmat ihmiset tietävät tämän palveluntarjoajan hyvänä ilmaisena VPN-palveluna, jolla on paljon karhuja. Koska TunnelBearin ilmainen versio toimii melkein yhtä hyvin kuin maksettu vaihtoehto, tämä on hyvä tarjoaja ihmisille, jotka ovat uusia VPN: iä..


TunnelBear-pääkonttori on Kanadassa. Äskettäin osti tämän VPN: n Internet-tietoturvayhtiö McAfee. TunnelBear antaa sinulle pääsyn 20 eri paikkaan. Ne eivät kuitenkaan ilmoita, kuinka monta palvelinta heillä on. Lisäksi sinun on kyettävä kantamaan joitain punoja, koska tämä tarjoaja on erinomainen heille.

Seuraavaksi voit lukea kuinka TunnelBear tekee pisteet VPN: n eri puolilla. Ensin näet, kuinka tämä VPN vaikuttaa yhteyden nopeuteen ja online-turvallisuuteen. Sitten voit lukea heidän käyttäjäystävällisyydestään, palvelinverkosta ja lisävalinnoista. Toivottavasti TunnelBear-koeajo auttaa sinua selvittämään, sopiiko palveluntarjoaja kaikkiin tarpeisiisi.

Tekniset tiedot TunnelBear

 • Samanaikaiset yhteydet: 5
 • torrentit:
 • Netflix:
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android
 • protokollat: OpenVPN, L2TP / IPsec, IKEv2
 • Kirjauskäytäntö: Ei liikennettä tai IP-lokit
 • palvelimet: Palvelimet yli 20 maassa
 • Hinta: Alkaen 4,99 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: Ei mitään

Nopeus – Kuinka nopea on TunnelBear?

VPN-yhteyden nopeus on erittäin tärkeä, jos haluat tehdä enemmän kuin vain selata Internetiä. Jos haluat voida katsella elokuvaa tai pelata online-pelejä, huomaat, kun VPN ei ole niin nopea. Testasimme tunnelBear-palvelimiin yhteyden nopeutta nähdäksemme, onko viivettä. Teimme tämän suorittamalla nopeustestejä ja arvioimalla palveluntarjoajan nopeutta säännöllisen Internet-käytön aikana. Alla löydät tulokset.

Nopeustestitulokset TunnelBear

Ensin näet nopeustesteidemme tulokset. Testasimme ensin säännöllistä nopeuttamme nähdäksesi kuinka yhteys TunnelBear-palvelimiin vaikuttaisi nopeuteen. Sen jälkeen olemme testanneet yhteyttä paikallisen palvelimen ja Yhdysvaltain palvelimen kanssa. Oman Internet-nopeutesi ja sijaintisi mukaan tulokset voivat olla erilaisia.

Nopeus ilman VPN: tä (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest Ei VPN

Nämä ovat tuloksia Internet-nopeuksestasi ilman VPN: tä, jonka on tarkoitus toimia lähtökohtana.

Nopeus paikallisella palvelimella (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest NL

Tämän nopeuden voimme saavuttaa muodostaessamme yhteyden paikalliseen TunnelBear-palvelimeen. Kuten näette, lataus- ja latausnopeus ovat vähentyneet hieman, mutta ei merkittävästi. Lisäksi ping on pysynyt käytännössä samana.

Nopeus yhdysvaltalaisen palvelimen kanssa (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest VS

Kun olimme yhteydessä Yhdysvaltojen nopeimpaan palvelimeen, saimme seuraavat nopeustestitulokset. Kuten näette, ping on noussut taivaalle, ja lataus- ja latausnopeus on vähentynyt melko paljon. Nämä nopeudet ovat kuitenkin todennäköisesti edelleen hyväksyttäviä useimmille Internetin käyttäjille.

Nopeus päivittäisessä käytössä

TunnelBear on erittäin nopea. Säännöllisen selaamisen, YouTube-katselun ja lataamisen aikana emme voineet huomata nopeuden muutoksia. Vaikka viiveemme ja pingimme lisääntyivät pelaamisen aikana, voit silti käyttää TunnelBearia pelataksesi suosikki ampujasi tai RPG-levyjäsi.

TunnelBear yhdistää sinut automaattisesti nopeimpaan palvelimeen. Jos valitset “auto” -vaihtoehdot, TunnelBear yhdistää sinut lähimpään palvelimeen. Jos napsautat toista sijaintia, ohjelmisto varmistaa, että muodostat yhteyden nopeimpaan palvelimeen, joka heillä on käytettävissä kyseisellä alueella. Tällä tavalla muodostat aina yhteyden nopeimpaan mahdolliseen palvelimeen.

Valitettavasti emme voineet testata Netflix- tai torrent-lataamista, koska TunnelBear ei salli niitä enää. Mutta lisää siitä myöhemmin.

Päätelmänopeus TunnelBear

 • TunnelBear on melko nopea
 • Päivittäisen käytön aikana nopeudessa ei ole suurta eroa
 • TunnelBear yhdistää sinut automaattisesti nopeimpaan palvelinvaihtoehtoon

Turvallisuus – Kuinka turvallinen on TunnelBear?

Ehkä VPN: n tärkein ominaisuus on sen tarjoama tietoturvataso. Ihmiset käyttävät VPN: ää varmistaakseen, että heidän tietonsa ovat yksityisiä ja heidän henkilöllisyytensä on piilotettu. TunnelBearilla sinun ei tarvitse murehtia verkkoturvallisuutesi suhteen. He noudattavat korkeinta kansainvälistä salausstandardia ja tarjoavat joitain turvallisimpia VPN-protokollia. Vuonna 2018 McAfee osti TunnelBearin. Tämä ei ole välttämättä huono asia. Jotkut ihmiset pitävät kuitenkin haittana sitä, että VPN-palvelu on päätynyt yhdysvaltalaiseen yritykseen.

Alla voit lukea kaiken heidän hakkuistaan ​​ja tietosuojakäytännöistään. Lisäksi saat selville, mitä tietoja TunnelBear tarvitsee, jos olet luonut tilin heidän kanssaan.

protokollat

TunnelBear on vahva 256-bittinen salaus, jota pidetään VPN-standardien standardina. TunnelBear käyttää useimmissa laitteissa OpenVPN- tai IKEv2-protokollaa. IOS 9 ja uudemmat versiot TunnelBear käyttää IPSec- tai IKEv2-protokollia.

Alta löydät taulukon, joka antaa sinulle yleiskuvan eri protokollista, joita TunnelBear käyttää eri laitteissa.

Laitetyyppi
protokolla
Tietojen salaus
WindowsOpenVPN / IKEv2AES-256-CBC
AndroidOpenVPNAES-256-CBC
Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versioOpenVPN / IKEv2AES-256-GCM
iOS 9 tai uudempiIPSec / IKEv2AES-256-GCM

Lokit ja yksityisyys

Se, että TunnelBear on yhdessä viidestä Eyes -maasta, ei ole ihanteellinen yksityisyyden suojaan. He väittävät kuitenkin, ettei pidä IP- tai liikennelokkeja. TunnelBear seuraa joitain muita asioita, mutta ne ovat siitä raikkaasti avoimia. Jos haluat selvittää tarkalleen, mitä he seuraavat, voit siirtyä heidän tietosuojasivulleen, joka selittää kaiken.

TunnelBear-loki-politiikan

Vaikka suurin osa VPN-palveluntarjoajista väittää, ettei se pidä kirjaa, suurin osa heistä kerää samanlaisia ​​tietoja kuin TunnelBear. On hienoa nähdä, että TunnelBear ei pelkää käsitellä tätä omalla verkkosivustollaan. Tärkeintä on, että he eivät säilytä liikennettä tai IP-lokit. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi nähdä, mitä teet, kun käytät heidän VPN: ää.

Tunnelbearilla on ollut riippumaton osapuoli testata turvallisuuttaan ja he julkaisivat tulokset. Tässä tutkimuksessa voit lukea, että tämä kolmas osapuoli on tarkistanut TunnelBear-ohjelmiston turvallisuusriskit. Tämän raportin perusteella TunnelBear on tehnyt useita tarpeellisia muutoksia. Tämä osoittaa, että he ovat halukkaita laskemaan kasvonsa, jos tämä lopulta tarkoittaa heidän palvelunsa olevan parempi.

Tappokytkin: VigilantBear

VigilantBearTunnelBearilla on oma tapikytkentävaihtoehto nimeltään VigilantBear. Vaikka tämä kuulostaa erittäin vaikuttavalta, se toimii hyvin samalla tavalla kuin muut VPN-tappokytkimet. VigilantBear on TunnelBear-ohjelmiston turvavaihtoehto, joka varmistaa tietosi suojan myös silloin, kun yhteys VPN-verkkoon väliaikaisesti katoaa. Yleensä tämä tarkoittaisi, että tietosi ovat hetkeksi haavoittuvia, mutta tappaamalla kytkimen tietosi ovat suojattuja. VigilantBear-vaihtoehto varmistaa, että tietosi ovat turvallisia riippumatta siitä, mitä.

Mitä tietoja TunnelBear tarvitsee?

TunnelBear-tilin luomiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite ja salasana. Voit maksaa Bitcoinilla, mikä tarkoittaa, että voit luoda tunnelin tunnuksen nimettömästi. Jos kuitenkin maksat muilla tavoilla, kuten luottokortilla, TunnelBearilla on enemmän henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Päätelmien turvallisuus TunnelBear

 • Aivan kuten useimmissa VPN: issä, myös TunnelBearilla on vahva 256-bittinen salaus
 • TunnelBear on vahvat turvallisuusprotokollat ​​kaikille laitteille (OpenVPN, IKEv2 ja IPSec)
 • TunnelBear ei pidä IP- tai liikennelokkeja ja on rehellinen kerättyjen tietojen suhteen
 • TunnelBear-pääkonttori on 5 Eyes -maassa
 • TunnelBear käyttää riippumattomia kolmansien osapuolien tutkimuksia turvallisuuden parantamiseksi
 • TunnelBearilla on tapanvaihtovaihtoehto nimeltään VigilantBear
 • Tilin luomiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite ja salasana

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on TunnelBear?

Yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita VPN-verkoista, minkä vuoksi VPN-palveluntarjoajilla on tärkeää olla käyttäjäystävällisiä sovelluksia. Tilin luomisen, ohjelmiston asentamisen ja yhteydenpidon asiakastukeen on oltava helppoa. Alla voit selvittää, onko TunnelBear käyttäjäystävällinen tarjoaja.

TunnelBear-verkkosivusto

TunnelBear-verkkosivusto on erittäin selkeä. TunnelBearista ja sen palveluista on helppo luoda tili ja saada tietoja. Kaikki verkkosivustolla pidetään hyvin yksinkertaisena, joten et ole ylikuormittunut tietoihin, joita et tarvitse. Jos kuitenkin haluat lisätietoja TunnelBear-palveluiden yksityiskohdista, löydät paljon tietoa alatunnisteesta (sivun alaosasta).

Tunnelbear-alatunnisteen tiedot

Tilin sivu on myös erittäin selkeä. Kaikki mielenkiintoiset tiedot on ryhmitelty 3 välilehteen. Täältä löydät tilitietosi, tilauksesi, laskuhistorian ja mahdollisuuden ladata kaikki heillä olevat tiedot. TunnelBear näyttää uskovan filosofiaan, jonka mukaan vähemmän on enemmän, ja tämä näkyy heidän ohjelmistossaan.

Yleensä niiden puhdas tyyli on miellyttävä. Jos etsit kuitenkin tiettyä tietoa, se voi olla vaikea löytää.

TunnelBearin asentaminen

TunnelBearin asentaminen ei ole vaikeaa. Voit ladata ohjelmiston verkkosivustolta pöytätietokoneelle. Voit myös löytää sovelluksia eri sovelluskaupoista iOS- tai Android-laitteellesi. Asennus voi viedä hetken, mutta ohjattu asennustoiminto tekee kaiken työn puolestasi. Ainoa mitä sinun on tehtävä lataamasi ohjelmisto on avata se ja kirjautua sisään tilitiedoillasi. Sitten olet valmis menemään verkkoon turvallisesti. Voit asentaa TunnelBear Windows-, Mac-, iPhone-, iPad- ja Android-laitteisiin. TunnelBearilla on myös helppokäyttöinen selainlaajennus.

TunnelBear-asennusmenetelmien näyttökuva

TunnelBearin ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

TunnelBear-ohjelmiston ulkonäkö on uskomaton. He ovat selvästi asettaneet aikaa ja vaivaa jokaiseen visuaaliseen yksityiskohtiin. Lisäksi he ovat yrittäneet saada VPN: n käytöstä hauskaa. Kaikki tämä johtaa selkeään VPN-ohjelmistoon. Koska ohjelmisto on leikkisä ja visuaalisesti houkutteleva, on tunnelman käyttäminen hauskaa.

TunnelBear-ohjelmiston käyttäjäystävällisyys on erinomaista. Käyttäjänä et ole ylikuormittunut vaihtoehdoilla ja asetuksilla. Palvelimen sijainnin valinta ja yhteys palvelimeen voidaan tehdä painamalla yhtä painiketta.

TunnelBear-asetukset ja karttanäyttö

Kuten yllä TunnelBear-ohjelmisto näkee, se on erittäin selkeä. Mitä näet on mitä saat. Joidenkin lisävaihtoehtojen lisäksi mitä yllä olevassa kuvassa näet, on kaikki mitä tarvitset.

Hinnoittelu ja maksutavat

TunnelBear ei ole halvin VPN, mutta se ei ole myöskään kallein VPN. TunnelBear pyytää 4,17 dollaria kuukaudessa, jos saat heidän tilauksensa vuodeksi. Heillä on myös ilmainen vaihtoehto. Tämän ilmaisen suunnitelman haittapuoli on, että saat vain 500 Mt tietoa. Tämä summa ei kestä sinua tarpeeksi kauan elokuvan katselemiseen, joten ilmainen tilaaminen ei useimmille meistä ole kannattava vaihtoehto..

TunnelBear -tilaushinnat

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, TunnelBearilla on seuraavat tilauksen hinnat.

 • Ilmainen tilaus kanssa 500 Mt datalimit
 • Kuukausitilaus varten 9,99 dollaria kuukaudessa
 • Vuotuinen tilaus varten 49,99 dollaria vuodessa tai 4,17 dollaria kuukaudessa

Voit maksaa TunnelBear-tilauksistasi vain luottokortilla tai Bitcoinilla. Luottokorttivaihtoehtoja on useita. Jos kuitenkin maksat luottokortilla, annat TunnelBearille melko paljon henkilökohtaisia ​​tietojasi. Siten, jos haluat pysyä nimettömänä, on parasta maksaa bitcoinilla. Olisi hienoa, jos TunnelBear hyväksyisi tulevaisuudessa maksut PayPalin ja muiden paikallisten maksutapojen kautta.

TunnelBear-maksutavat

Valitettavasti TunnelBear ei tarjoa rahaa takaisin-takuita. Varsinkin jos haluat houkutella uusia käyttäjiä, tämä ei ole ihanteellista.

Asiakaspalvelu

TunnelBear SupportBear

TunnelBear-asiakastuki voisi olla parempi. Kysymyksiimme vastattiin hyvin ja ystävällisesti, mutta heihin oli vaikea päästä yhteyteen ilman tiliä. Edes tilillä et voi ottaa heihin yhteyttä suoraan. Voit lähettää kysymyksen heidän vakiolomakkeen kautta, ja saat todennäköisesti vastauksen 24 tunnin sisällä. Valitettavasti et voi kysyä useampaa kuin yhtä kysymystä tunnissa.

TunnelBear asiakaspalvelu

Tämä tekee TunnelBear-asiakastuesta pääsyn erittäin vaikeaksi. Monilla VPN-palveluntarjoajilla on Live Chat -vaihtoehto, jonka avulla voit saada vastauksia kysymyksiisi nopeasti. TunnelBear vastaa kysymyksiisi kohteliaasti, mutta se vie enemmän aikaa kuin useimpien muiden palveluntarjoajien kanssa.

Päätelmien käytettävyys TunnelBear

 • TunnelBear-verkkosivusto on selkeä
 • Voit asentaa TunnelBearin mihin tahansa laitteeseen ilman mitään ongelmia
 • TunnelBear-ohjelmisto näyttää mahtavalta ja on helppo käyttää
 • Voit maksaa TunnelBear-tilauksestasi luottokortilla tai Bitcoinilla
 • TunnelBear-asiakastuki on kunnossa, mutta vaikea tavoittaa

Palvelinverkko TunnelBear

Jotta tietty sisältö voidaan estää verkossa, on tärkeää, että VPN-palveluntarjoajallasi on palvelimia eri maissa. Jos haluat käyttää esimerkiksi amerikkalaista Netflix-sisältöä, tarvitset VPN-palveluntarjoajan, jonka palvelimet ovat Yhdysvalloissa. Voit käyttää VPN: ää myös maasi sensuurin ohittamiseen muodostamalla yhteyden toisen maan palvelimiin. Alta löydät kaikki TunnelBear-palvelinverkon tiedot.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

TunnelBear-palvelimella on yli 20 sijaintia. Valitettavasti Tunnelbear ei paljasta, kuinka monta palvelinta heillä todella on. He väittävät, että tämä vaarantaisi palvelimiensa turvallisuuden. Heidän verkkosivuillaan näet, missä maissa heillä on palvelimia, ei vain kuinka monta.

TunnelBear-palvelimet

TunnelBear tekee siitä helpon yhteyden nopeaan palvelimeen. Aina kun käytät heidän palvelua, olet automaattisesti yhteydessä heidän nopeimpaan palvelimeen.

Jos tarkastellaan palvelimien määrää, TunnelBear-tarjous ei ole kovin vaikuttava. Niillä on kuitenkin hyvät palvelimet yleisimmissä paikoissa. Lisäksi kaikilla heidän palvelimillaan on vakaa Internet-yhteys.

Omistettu IP-osoite

TunnelBear ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita. He sanovat haluavansa aloittaa tämän tekemisen yrityksille tulevaisuudessa TunnelBear for Teams -suunnitelmiensa avulla. On epäselvää, tarjoavatko he tämän koskaan yksityisille käyttäjille.

Päätelmäpalvelinverkko TunnelBear

 • TunnelBearilla on nopeita palvelimia yli 20 paikassa
 • Turvallisuussyistä TunnelBear ei paljasta heidän omistamiensa palvelukuvien määrää
 • TunnelBear ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita
 • TunnelBear yhdistää sinut automaattisesti heidän nopeimpaan palvelimeen

TunnelBearin vaihtoehdot

Kaikilla VPN-palveluntarjoajilla ei ole samoja ominaisuuksia. Lisäominaisuudet voivat olla juuri sitä, mitä etsit joskus. Esimerkiksi kaikki palveluntarjoajat eivät tue Netflixiä tai torrenteja. Alla voit lukea kaikista TunnelBear-vaihtoehdoista, mukaan lukien heidän palvelunsa yhdistelmän Netflixin ja torrentsien kanssa.

TunnelBear ja Netflix

TunnelBear ei tue Netflixiä. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää Netflixiä, kun olet yhteydessä TunnelBear-palvelimeen, ei kotimaasi sisältöön tai esimerkiksi amerikkalaisen Netflixin sisältöön. Jos haluat suojata VPN: llä, mutta voit myös suoratoistaa suosikkiohjelmasi Netflixissä, saatat olla parempi ExpressVPN: n, Surfsharkin tai CyberGhostin kanssa..

TunnelBear ja torrentit

TunnelBear ei salli P2P-liikennettä. Tämä tarkoittaa, että et voi ladata tai ladata torrentteja, kun olet muodostanut yhteyden TunnelBear-palvelimen kautta. Palveluntarjoaja ei halua rohkaista laittomien tiedostojen lataamista. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että et voi myöskään ladata laillisia torrenteja. Jos haluat VPN-palveluntarjoajan, joka sallii torrentit, voit katsoa NordVPN: n tai IPVanishin.

GhostBear: ylimääräinen ase sensuuria ja nopeusrajoituksia vastaan

GhostBear

GhostBear on TunnelBearin lisäominaisuus. Tämä ominaisuus auttaa salaamaan salatut tiedot normaalina tiedoina. Jotkut Internet-palveluntarjoajat, yritykset tai hallitukset voivat rajoittaa Internet-nopeutta tai -vapautta havaitsemalla, että käytät VPN-verkkoa. Tekemällä salatut tiedot tavalliselta GhostBear-liikenteeltä, kukaan ei epäile, että käytät VPN-verkkoa.

TunnelBear-selainlaajennukset Chromelle ja Operalle

TunnelBear on selaimen laajennus Chromelle ja Operalle. Laajennus toimii samalla tavalla kuin tavallinen VPN, vain selaimessa. Tämä on ihanteellista, jos et halua kaiken liikenteen kulkevan VPN: n kautta. Lisäksi se on käyttäjäystävällinen tapa ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset, esimerkiksi käytettäessä Linuxia.

TunnelBear-estäjä Chromelle

TunnelBear on kehittänyt oman mainosten estäjän ei-toivottuja mainoksia varten. Chromen esto ei vain estä mainoksia, mutta auttaa myös suojaamaan yksityisyyttäsi. Estäjä estää sähköpostien seurannan varmistaakseen, että kukaan ei voi käyttää seurantapikseliä markkinoidessasi sähköpostiviesteissä. Se estää myös ultraääniseurannan. Tällä tavalla puhelimen mikrofonin kautta otettuja ääniä ei voida käyttää seurannassa. Lisäksi se suojaa Adobe Flashia, evästeitä, skriptejä, haittaohjelmia ja selaimen sormenjälkiä vastaan. Se tekee kaiken tämän yksityisyyden suojaamiseksi verkossa.

TunnelBear-esto

TunnelBear joukkueille

TunnelBear-liiketoimintaTunnelBearilla on myös VPN-palvelu yrityksille, joita he kutsuvat TunnelBear for Teams -palveluksi. Tämä tarjoaa samat ominaisuudet kuin niiden tavallinen VPN, mutta mukana on joitain lisättyjä etuja. Esimerkiksi siinä on ylimääräinen hallintavaihtoehto, ensisijainen tuki ja mahdollisuus lisätä ihmisiä. TunnelBearin liiketoimintavaihtoehto toimii erittäin hyvin. Lisäksi, koska ne eivät salli Netflix- tai torrent-palvelun lataamista, on ihanteellinen suurille yrityksille.

Johtopäätös – Kokemuksemme TunnelBear-palvelusta

Plussat
Haittoja
Mukava ja käyttäjäystävällinen ohjelmistoEi Netflix-pääsyä
Helppo asentaaEi torrentteja sallittu
Melko halpaaEi erillistä IP: tä
Sisäinen tappikytkinAsiakastuki on vaikea tavoittaa
Ilmainen versio 500 Mt: n datarajoituksella
Hyvä kauppa yrityksille
GhostBear-vaihtoehto, joka toimii hyvin sensuuria ja nopeusrajoituksia vastaan
TunnelBear on avoin heidän kirjauskäytännöstään
100% enemmän vitsejä karhuista kuin mikään muu VPN

TunnelBear tekee hyvät tulokset useimmissa VPN-ominaisuuksissa. Niiden nopeus on korkea, palvelimet ovat vakaita ja ne tarjoavat suuren turvallisuuden ja yksityisyyden. Lisäksi on virkistävää nähdä kuinka rehellinen ja avoin TunnelBear suhtautuu heidän hakkuupolitiikkaansa. Jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat kuitenkin enemmän turvallisuutta ja yksityisyyttä.

TunnelBear on melko hyvä VPN useimmille käyttäjille. Ohjelmistoa on helppo käyttää, se tarjoaa tarpeeksi suojaa ja näyttää mahtavalta. TunnelBear tekee VPN-verkkoista todella kaikkien saatavissa.

Edistyneemmille VPN-käyttäjille TunnelBear ei todennäköisesti tarjoa tarpeeksi. TunnelBearin haittapuoli on, että ne eivät tue Netflixiä tai salli torrentin lataamista. Lisäksi heillä on palvelimia vain 20 sijainnissa, mikä ei ole paljon VPN-markkinoilla. TunnelBear keskittyy salaukseen ja yksityisyyteen, ei esimerkiksi maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen. He yrittävät korvata tämän GhostBear-ohjelmalla, mutta tämä ei edelleenkään poista Netflix-kieltoa.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme TunnelBear-sovellusta uusille VPN-käyttäjille, jotka etsivät ylimääräistä tietoturvaa ja yksityisyyttä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me