TorGuard Review (2020): Vahva VPN, nopea lataus

TorGuard Review (2020) – Vahva VPN, joka keskittyy nopeaan lataamiseen

Vaikka nimi saattaa viitata toisin, Tor-projektiin ei ole yhteyttä. TorGuard-niminen Tor viittaa torrentien lataamiseen. Tämä on luultavasti TorGuardin vahvin etu VPN-palveluntarjoajana. He ovat ylpeitä pitäessään latausnopeutta korkealla. TorGuardilla on erittäin kohtuullinen määrä palvelimia ja se tarjoaa vankan suojan. He tarjoavat verkkosivustollaan lisäpalveluita, kuten VPN-suunnitelmat yrityksille ja esiviritetyt reitittimet.


Ne eivät välttämättä ole helpointa VPN-konseptia uusille käyttäjille, mutta kovaa lataamista varten ne ovat yksi parhaimmista vaihtoehdoista.

Nopeus – Kuinka nopea on TorGuard?

Arvioidaksesi TorGuard-palvelimien kautta tapahtuvan yhteyden nopeutta, testasimme sitä online-nopeustesteillä ja päivittäisessä toiminnassamme selaamisen, suoratoiston, lataamisen ja pelaamisen aikana. Olemme suorittaneet nämä testit Alankomaista, joten jos asut muualla, saatat saada erilaisia ​​tuloksia.

Nopeustestin tulokset TorGuard

Testasimme TorGuard-yhteyden nopeutta työkalulla sivustolla speedtest.net. Tässä ovat testien tulokset ilman VPN-yhteyttä, yhteys TorGuard-palvelimen kautta Hollannissa ja yhteys TorGuard-palvelimen kautta Yhdysvalloissa..

Nopeus ilman VPN: tä (Speedtest.net):

Nopein NL normaali

Nämä olivat nopeustuloksia, kun testattiin säännöllistä Internet-yhteyttämme ilman VPN: tä.

Nopeus paikallisella palvelimella Alankomaissa (Speedtest.net):

Nopein NL-piilottaja

Saimme seuraavat nopeustulokset, kun olimme yhteydessä Internetiin TorGuard-palvelimien kautta Hollannissa. Kuten näette, nopeuden muutokset ovat vähäisiä.

Nopeus yhdysvaltalaisen palvelimen kanssa (Speedtest.net):

Nopein yhdysvaltalainen palvelin

Nämä olivat nopeuksia, kun olimme yhteydessä TorGuard-palvelimeen Yhdysvalloissa. Ping- ja lähetysnopeudet ovat muuttuneet dramaattisesti, mutta latausnopeus on pysynyt käytännössä samana.

Huomaa, että nopeudet voivat vaihdella, kun muutat protokollia. Yllä oleville testeille säilytimme protokollat ​​ja asetukset oletusasetuksina. Yhdellä tietokoneellamme ei voitu saada TorGuardia toimimaan muuttamatta joitain protokollia ja asetuksia. Tämä vaikutti nopeuteen paljon.

Nopeus päivittäisessä käytössä

TorGuardin käyttö ei vaikuttanut tavanomaiseen selausnopeuteen. Huomasimme mitään eroa sosiaalisen median ja muiden verkkosivustojen päivittäisessä käytössä.

Suoratoisto TorGuardin kanssa sujui hyvin. Lataus kesti hieman kauemmin joissakin suoratoistopalveluissa. Kaiken kaikkiaan voimme suoratoistaa videoita ja musiikkia ilman suuria ongelmia.

Lataaminen on TorGuardin vahva puoli. Latausnopeuksissa ei ole menetetty, kuten olet nähnyt nopeustesteissä. Torrentsien lataaminen ei ole tämän palveluntarjoajan ongelma.

Myös pelaaminen ei ollut ongelma. Vaikka oli jonkin verran viivettä, se ei ollut ärsyttävää testaamaamme peliä. Joissakin online-peleissä tämä voi kuitenkin olla hyvin erilainen. Jos pelaat paljon, on aina hyvä idea testata VPN suosikkipelilläsi ennen tilaamista.

Lopputulosnopeus TorGuard

 • Hyvä latausnopeus kaikkialla
 • Ei havaittavissa nopeuden eroa päivittäisessä käytössä
 • Nopeus muuttuu, kun joudut muuttamaan asetuksia
 • Voi näyttää viiveellä raskaammilla peleillä

Turvallisuus – Kuinka turvallinen TorGuard on?

Koska tämän palveluntarjoajan painopiste on nimettömässä lataamisessa, on välttämätöntä, että heillä on vesitiivis turvajärjestelmä. TorGuardilla on paljon suojausvaihtoehtoja, eikä se näytä pitävän minkäänlaista lokia.

protokollat

TorGuard tukee OpenVPN-, PPTP-, L2TP-, IPsec-, SSTP- ja iKEV2-protokollia. Parhaan turvallisuuden takaamiseksi he suosittelevat aina OpenVPN-protokollan käyttöä.

Torguard käyttää 256-bittistä salausta ja tarjoaa, mitä he kutsuvat, “varkaussuojauksen” syvän pakettivalvonnan häiriöiltä. Tällä tavalla pääset Internetiin turvallisella tavalla.

Lisäksi heillä on tappikytkin, joka varmistaa, että tietosi eivät ole paljastuneita, kun katkaiset yhteyden.

Lokit ja yksityisyys

TorGuard sanoo, että he eivät pidä liikenne-, yhteys- tai IP-lokit. Palveluntarjoaja sijaitsee Yhdysvalloissa. Yhdysvallat on osa viiden silmän tiedusteluyhteisöä Australian, Kanadan, Uuden-Seelannin, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen välillä. Tarkoittaen, että ne auttavat toisiaan tutkimuksissa vaihtamalla kerättyjä tietoja. Tällä ei kuitenkaan ole väliä, jos TorGuard ei pidä lokkeja, koska silloin ei ole mitään jaettavaa.

Mitä tietoja TorGuard tarvitsee?

TorGuard-tilin luomiseen tarvitaan vain voimassa oleva sähköpostiosoite ja käyttöoikeus johonkin heidän maksutavoistaan. Niin kauan kuin varmistat, että sähköpostiosoitteessa oleva nimi ei jäljitä sinua millään tavalla, voit pysyä nimettömänä. TorGuard ei pyydä muita yhteystietoja.

Jos haluat pysyä täysin nimettömänä, TorGuard tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa bitcoinilla. Muut maksutavat, kuten luottokortti tai PayPal, paljastavat henkilöllisyytesi TorGuardille. Maksamalla bitcoineilla voit pysyä täysin nimettöminä.

Päätelmien turvallisuus TorGuard

 • TorGuard tarjoaa 256-bittisen salauksen
 • Heillä on tappikytkin, jos et voi kadottaa TorGuard-yhteyttä
 • TorGuard sanoo, että he eivät pidä lokit
 • Ne tukevat OpenVPN-, PPTP-, L2TP-, IPsec-, SSTP- ja iKEV2-protokollia
 • Tarvitset vain sähköpostiosoitteen tilin luomiseen

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on TorGuard?

Tarkastellaksemme TorGuardin käyttäjäystävällisyyttä tutkimme verkkosivustoa, asennusprosessia, ohjelmistoja, maksutapoja ja asiakaspalvelua. Huomasimme, että TorGuard VPN: n käyttökokemuksissa voi olla melko suuri ero. Vaikka se toimii erinomaisesti joillekin, se voi olla varsin taistelu toisille. Jos palvelu ei toimi heti, käyttäjäystävällisyys on vielä tärkeämpää.

Torguard-verkkosivusto

TorGuard-verkkosivusto on erittäin puhdas ja minimalistinen. Löydät kotisivun, jossa on kaikki tärkeät tiedot. Sivun yläosassa olevat välilehdet johtavat tarjoamiinsa erilaisiin tuotteisiin: Anonyymi VPN, Anonyymi välityspalvelin, Business VPN, Sähköposti ja Reititin. Kun napsautat ”reititintä”, aukeaa uusi ikkuna heidän reitittimen verkkokauppaan. Viimeinen välilehti on “Osta nyt” -välilehti, joka opastaa sinua heidän kauppaansa. Jos sinulla on jo tili, tästä löydät tilisivusi. Tilisivulla voit hallita tiliäsi.

TorGuard-verkkosivusto

Verkkosivusto näyttää selkeältä, mutta kun etsit tarkempia tietoja, sen löytäminen voi joskus olla vaikeaa. Verkkosivustolla ei ole hakutoimintoa, mikä on liian huono, koska joitain tietoja on vaikea löytää.

He tarjoavat vähän tietoa lisäpalveluistaan. Blogiosastossa on laajempaa tietoa, mutta tätä on erittäin vaikea etsiä ja navigoida.

Hakupalkin sijasta voit käyttää asiakaspalvelun chat-ruutua saadaksesi tarvitsemasi tiedot.

TorGuardin asentaminen

TorGuardin asentaminen laitteillesi on erittäin helppoa.

Voit kirjautua tietokoneellasi verkkosivustolle ja löydät yleiskatsauksen ladattavista ohjelmista. Älypuhelimellasi voit siirtyä sovelluskauppaan ja ladata heidän sovelluksensa sieltä.

TorGuardin asentaminen:

 1. Valitse haluamasi TorGuard-tilaus TorGuard-verkkosivustolta.
 2. Viimeistele maksumenettely täyttämällä tarvittavat tiedot.
 3. Lataa ohjelma / sovellus laitteellesi.
 4. Kirjaudu sisään tilitietosi kanssa.
 5. Valitse haluamasi protokollat ​​tai jätä se oletusasetuksiin.
 6. Paina kytke ja nauti TorGuardista.

Yrittäessämme kirjautua sovellukseen saimme ilmoituksen, että salasanamme ei ollut väärä, vaikka olimme varmoja, että se oli oikea salasana. Meidän on huomattava, että tämä ilmeisesti tapahtuu useammin TorGuard-käyttäjille. Otamme yhteyttä asiakastukeen ja he olivat erittäin hyödyllisiä. Ongelman ratkaisemiseksi jouduimme vaihtamaan salasanan ennen kuin pääsimme sovellukseen. Tämä tarkoitti myös sitä, että jouduimme vaihtamaan tietojamme myös tietokoneellamme.

TorGuardin ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

Sovellusten hiukan hankala ilme jättää parantamisen varaa. Se saattaa tuntua jopa hieman vanhentuneelta, mikä ei ole väärin, vain vähemmän houkutteleva. Sovellus näyttää myös joitain asioita, joita suurin osa käyttäjistä ei ymmärrä tai tarvitse. Nämä vaihtoehdot sotkevat työkalun, joka olisi puhtaampi ja selkeämpi ilman niitä. Kaikki normaalien käyttäjien tarvitsemat toiminnot ovat kuitenkin käytettävissä, kuten “valitse palvelin” -painike ja selkeä “yhdistä” ja “katkaise” -painikkeet..

Mobiilisovellus on hiukan selkeämpi, mutta siitä puuttuu joitain TorGuard PC -sovelluksen toimintoja. Tavallinen käyttäjä ei missaa tätä vaihtoehtoa, mutta tietoturvapiiri saattaa olla.

Hinnoittelu ja maksutavat

Puolivuosittaisen ja vuosittaisen TorGuard-liittymän kustannukset laskevat 5 dollariin kuukaudessa. Neljännesvuositilaus laskee 6,70 dollariin kuukaudessa ja kuukausimaksu on kallein 9,99 dollarilla kuukaudessa. Kuten alla olevasta kuvasta näet, eri suunnitelmilla saamiesi ominaisuuksien välillä ei ole eroa, ainoa ero on tilauksen pituus.

Ne tarjoavat 7 päivän rahat takaisin -takuun, joten jos et ole tyytyväinen palveluun, voit saada rahat takaisin.

Nimetön VPN-suunnitelma

TorGuard tarjoaa seuraavat maksutavat:

 • Luottokortit
 • PayPal
 • Bitcoin ja muut kryptovaluutat
 • Monet muut vaihtoehdot maksuseinän kautta

TorGuardilla on yli 80 erilaista maksutapaa. Tämä tarkoittaa, että löydät todennäköisesti sinulle sopivan maksutavan.

Asiakaspalvelu

Koska TorGuard-verkkosivustolla ei ole kovin helppoa selata asiakastukea, on vielä tärkeämpää. LiveChat-palvelun avulla on helpompaa löytää tiesi verkkosivustolle kuin etsiä jotain itse. Heillä on ympäri vuorokauden asiakaspalvelu. Joskus voit puhua suoraan jonkun kanssa, mikä on mukavaa ja toimii hyvin suurimman osan ajasta. Muina hetkinä sinun on täytettävä henkilökohtaiset tiedot ennen kuin puhut jonkun kanssa. Tämä voi olla varsin ärsyttävää, jos et halua jakaa näitä tietoja.

LiveChat-aloitus päättyy

LiveChatissa saat suhteellisen nopeita vastauksia ja ihmiset, joiden kanssa puhuimme, olivat erittäin kohteliaita.

Voit myös lähettää lipun TorGuard-tukeen tai TorGuard Sales- tai Affiliate-tukeen. Kun teet tämän, he täyttävät jo olemassa olevat tiedot (jos käytät jo heidän palveluaan). Lisäksi voit lisätä lippusi kuvia ja kuvakaappauksia tukeaksesi kysymystäsi. He ovat ilmeisesti yrittäneet tehdä tämän käyttäjän kannalta mahdollisimman käteväksi.

Jos oletusasetukset eivät toimi laitteellasi, asiakaspalvelu voi auttaa sinua muuttamaan asetuksia ja protokollia laitteellesi sopivalla tavalla. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että kaikilla ei ole samoja valintoja asetuksissa ja protokollissa. Tästä syystä on parasta käyttää 7 päivän rahat takaisin -jaksoa testataksesi, toimiiko palvelu kaikilla laitteillasi.

Johtopäätöksen käytettävyys TorGuard

 • Torguard-verkkosivusto voisi olla parempi.
 • TorGuardin asentaminen on melko helppoa.
 • Ohjelmisto näyttää vanhentuneelta, mutta toimii hyvin.
 • TorGuard tarjoaa yli 80 maksutapaa.

Palvelinverkko TorGuard

TorGuardilla on suuri palvelinverkko. Lisäksi he tarjoavat omistettuja IP-osoitteita lisämaksusta.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

TorGuardilla on yli 3000 palvelinta yli 50 maassa. Tämä suuri palvelintarjonta on levitetty kauniisti ympäri maailmaa. Erityisesti heillä on palvelimia Saudi-Arabiassa, Egyptissä ja Vietnamissa, joita et yleensä näe muiden VPN-palveluiden kanssa. Jos etsit palvelinta jossain näistä maista, TorGuard saattaa olla VPN sinulle.

Voit valita palvelimen ennen yhteyden muodostamista. Sovellus näyttää palvelimet, jotka ovat käytettävissä valitsemillesi protokollille ja asetuksille.

TorGuard-palvelimet

Omistettu IP-osoite

TorGuard tarjoaa omistetun IP-osoitepalvelun. Tämä tarkoittaa, että saat sinulle IP-osoitteen, jota vain sinä käytät. Yleensä VPN: llä saat pääsyn vain IP-osoitteisiin, jotka jaat muiden kanssa. Yleensä tällä ei ole oikeasti merkitystä. Jotkut streaming-palvelut voivat nyt tunnistaa käyttäjien määrän yhdellä IP-osoitteella ja estää nämä osoitteet. Netflixin maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen tarvitaan oma IP TorGuard-tilauksessasi.

Lisäksi normaalilla tilauksella vaihdat eri IP-osoitteiden välillä. Jotkut verkkosivut huomaavat tämän ja pyytävät henkilöllisyytesi tarkistamista, jotta voidaan tarkistaa, onko todella sinä yrittämässä päästä heidän verkkosivustoilleen. Jos käytät omaa IP-osoitetta, pääset heidän verkkosivustoillesa aina samasta IP-osoitteesta aiheuttamatta epäilyjä.

Kun olet maksanut omistetusta IP: stä, voit ottaa yhteyttä TorGuard-tukipalveluun haluamallasi sijainnilla. He antavat sinulle IP-osoitteen valitsemassasi maassa. Joskus heidän on tilattava uusia IP-osoitteita, mikä tarkoittaa, että joudut ehkä odottamaan 1 tai 2 päivää.

TorGuard kutsuu näitä erillisiä IP-osoitteita myös ”suoratoisto-IP: ksi”. Omistettu IP asettaa sinulle takaisin 7,99 dollaria kuukausittain VPN-tilauksesi kustannusten lisäksi.

Johtopäätöspalvelinverkko TorGuard

 • TorGuardilla on yli 3000 palvelinta
 • Palvelimet ovat hajallaan yli 50 eri maassa
 • TorGuard tarjoaa omistettuja IP-osoitteita

TorGuardin vaihtoehdot

Tavallisten VPN-ominaisuuksien lisäksi TorGuard tarjoaa useita lisäominaisuuksia. Alta löydät tietoja yrityksille suunnatusta TorGuardista ja heidän erityisistä esivaloitetuista reitittimistä.

TorGuard ja Netflix

TorGuard ei takaa pääsyä Netflixiin heidän säännöllisen palvelunsa kautta. Ne tarjoavat omistetun IP-osoitteen, jonka kautta voi olla mahdollista käyttää Netflixiä. Omistettu IP-osoite maksaa ylimääräistä. Netflixiä järkyttävän VPN-palveluntarjoajan osalta voit tutustua artikkeliin Netflix VPN -sovelluksista.

TorGuard ja torrentit

TorGuard antaa mahdollisuuden ladata torrentteja vertaisverkkojen kautta. He sanovat, etteivät estä tällaista liikennettä. TorGuard on hyvä VPN-palvelu lataamista varten ja pyrkii parantamaan latausnopeuttaan. TorGuard-testeissämme voimme ladata tiedostoja viipymättä.

TorGuard yrityksille

TorGuardilla on erityisiä suunnitelmia yrityksille. Yrityksen VPN-paketeissa TorGuard tarjoaa useita tilejä ja salattuja sähköpostitilejä. Lisäksi näihin suunnitelmiin sisältyy omistettu IP-osoite. Liiketoimintasuunnitelmat tarjoavat kaiken, mitä säännölliset suunnitelmat tekevät, ja paljon muuta. Esimerkiksi, saat omistetun tilivastaavan, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissä.

Lisäksi jokaisessa liiketoimintasuunnitelmassa on oma helppo järjestelmänvalvojan paneeli. Tämän paneelin avulla voit lisätä ja poistaa tilejä verkostasi.

liiketoiminnan vpn-käyttäjän hallinta

TorGuard-reitittimet

TorGuard-verkkosivustolla voit myös ostaa esivaloitettuja reitittimiä. VPN: n asentaminen reitittimelle on ihanteellinen, jos haluat suojata kaikki laitteet yhdellä kertaa. He myyvät reitittimiä suosituilta brändeiltä, ​​kuten Netgear, TP-link ja Asus. Reitittimillä on 30 päivän ilmainen TorGuard VPN-palvelu. Nämä reitittimet ovat ihanteellisia, jos etsit helppoa tapaa suojata kaikki laitteet yhdellä kertaa.

R7000-300

Johtopäätösvaihtoehdot TorGuard

 • Netflixiä ei voi katsella normaalilla TorGuard-tilauksella.
 • Voit ladata torrentteja TorGuardilla.
 • TorGuard tarjoaa esivaloitettuja reitittimiä verkkosivuillaan.
 • TorGuard tarjoaa liittymäsuunnitelmat yrityksille.

Johtopäätös – Kokemuksemme TorGuardista

Plussat
Haittoja
HelppokäyttöinenEi toimi automaattisesti kaikissa laitteissa
Helppo asentaaVerkkosivustolla on vaikea navigoida
Nopea latausnopeusNetflixiä ei voi katsella
Lataa torrentien kautta mahdollistaClunky-ohjelmisto
Dedikoidut IP-osoitteet
Paljon valinnanvaraa palvelimilla
7 päivän rahat takaisin -takuu

TorGuard on hyvä VPN-palveluntarjoaja torrentin lataamiseen. Nopeus on hyvä etenkin lataamiseen. Ne eivät pidä lokit ja näyttävät olevan turvallinen VPN. Olemme havainneet, että heidän palvelunsa käyttäjäystävällisyys vaihtelee. Heidän verkkosivusto voisi ehdottomasti olla parempi ja yhdelle laitteellemme oli vaikea saada sovellusta toimimaan. Asiakastuen avulla olemme onnistuneet, mutta emme voineet käyttää kaikkia protokollia ja asetuksia.

TorGuardilla on suuri määrä palvelimia ja se tarjoaa omistetun IP-osoitteen. Saatat tarvita tätä, koska heidän säännöllisellä palvelullaan et pääse käyttämään suoratoistopalveluita, kuten Netflix. Plussapuolella ne tarjoavat palveluita yrityksille ja esivaloitettuja reitittimiä, joita voit käyttää tilauksen yhteydessä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me