Surfshark Review (2020): Erinomainen uusi VPN! | VPNOverview

Surfsharkin arvostelu (2020) – Erinomainen VPN erinomaisella hinnalla

Surfshark on suhteellisen uusi VPN-palveluntarjoaja, josta on nopeasti tullut suosikkimme viime kuukausien aikana. Tämä VPN-palvelu aloitettiin vuonna 2018 ja se sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret. Pikainen katsaus Surfsharkiin osoittaa, että heidän pääkonttorinsa todella sijaitsevat siellä, mutta on todennäköistä, että ne toimivat Yhdistyneestä kuningaskunnasta, 5 silmän maasta.


Surfshark on VPN, jolla on vahva salaus ja erittäin käyttäjäystävällinen ohjelmisto. Niiden alhaiset hinnat ja käyttäjäystävällisyys tekevät Surfsharkista fantastisen VPN: n. Epäilemättä tämä aloittelija on jo verrannollinen pitkäaikaisiin mestariin, kuten ExpressVPN, NordVPN tai CyberGhost.

Tekniset tiedot Surfshark

 • Samanaikaiset yhteydet: Ei rajoitusta
 • torrentit: +
 • Netflix: +
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollat: OpenVPN, IKEv2
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokit
 • palvelimet: 1040 palvelinta 61 maassa
 • Hinta: Alkaen 1,99 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Nopeus – Kuinka nopea on Surfshark?

On välttämätöntä saada VPN, joka ei vaikuta Internetin nopeuteen. VPN: t, jotka varmistavat, että ylläpidät suurta osaa lataus- ja latausnopeuksista, antavat sinulle mahdollisuuden nauttia kaikista VPN: n eduista vaarantamatta Internetin nopeutta. Jos VPN on hidas, siitä tulee kuitenkin käyttökelvoton. Toisin sanoen nopeus voi luoda tai rikkoa VPN: n. Jotta voimme tehdä johtopäätöksiä Surfsharkin suorituskyvystä, olemme tutkineet laajasti Surfsharkin suorittamalla useita nopeustestejä. Testasimme myös VPN: ää päivittäisessä käytössä. Voit lukea havainnoistamme alla.

Nopeustestitulokset Surfshark

Nämä ovat nopeustestaustuloksia, jotka löysimme testaamalla Surfsharkia. Huomaa, että nämä tulokset vaihtelevat aina sijaintisi, Internet-palveluntarjoajan ja kellonajan mukaan. Jotta voimme ottaa nämä muuttujat huomioon, olemme sisällyttäneet vertailukohdaksi myös oman yhteytemme nopeustestin ilman VPN: ää.

Nopeus ilman VPN: tä (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Ei VPN

Nämä ovat nopeimman testin tulokset omasta yhteydestämme käyttämättä VPN: tä.

Nopeus paikallisella palvelimella (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Hollanti

Nämä ovat nopein.net-tulokset yhteydestämme, kun olimme yhteydessä nopeimpaan Surfsharkin VPN-palvelimeen, joka on lähinnä testauspaikkaamme. Teimme tämän testin osoittaaksesi nopeudet, joita palvelimellesi lähellä oleva palvelin voi saavuttaa (riippuen tietysti tietosuunnitelmasi). Mitä lähempänä palvelinta on todellinen sijainti, sitä pienempi on kiertotie, jonka tietosi on tehtävä, jotta se voidaan kuljettaa palvelimen läpi, mikä tarkoittaa, että nopeuden viive on yleensä pienempi.

Nopeus, kun yhteys etäpalvelimeen (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest USA

Nämä ovat yhteyden nopeimmin tuloksia, kun muodostamme yhteyden satunnaiseen Surfsharkin VPN-palvelimeen, joka on kaukana meistä (tässä tapauksessa Yhdysvalloissa).

Kuten huomaat, Internet-nopeudet vähenevät, kun käytämme Surfsharkia. Paikallisessa Surfshark-palvelimessa on hieman korkeampi ping-asema ja hieman hitaampi lataus- ja latausnopeus. Etäisillä palvelimilla tämä ero on melko merkittävä, ping-huipun ja etenkin lähetysnopeuden ollessa hidasta.

Huomaa: tämä ei tarkoita, että amerikkalaisten palvelimien laatu on huonompi kuin paikallisten palvelimien. Se vain osoittaa, että kaukana palvelimet vaikuttavat nopeuteen enemmän kuin lähellä olevat palvelimet. Amerikkalaiset palvelimet ovat edelleen erittäin hyvälaatuisia ja sopivat täydellisesti amerikkalaisen Netflixin katselemiseen.

Nopeus päivittäisessä käytössä

Testitulosten, etenkin yhdysvaltalaisen palvelimen, tulosten takia epäilimme Surfsharkin suorituskykyä Internetin nopeuksien suhteen. Yllättäen VPN osoittautui toimivan upeasti jokapäiväisessä käytössä. Testasimme Surfsharkia surffailla, katsomassa Netflixiä, lataamalla torrentteja ja pelaamalla online-pelejä, ja se yllättyi meihin joka kerta..

Selaamisen aikana emme huomanneet Surfsharkin vaikutusta Internetin nopeuteen ollenkaan. Nopeasti ladatut verkkosivustot ja sähköpostien lähettäminen, liitteiden lataaminen ja sosiaalisen median selaaminen menivät erittäin nopeasti. Meillä ei myöskään ollut ongelmia videoiden katselussa YouTubessa ja Netflixissä. Netflix näytti jopa puskuroivan nopeammin kuin muiden VPN-palveluntarjoajien kanssa. Tämä on melko huomattavaa, kun otetaan huomioon nopeustestaustulokset. Siitä huolimatta, voimme vakuuttavasti sanoa, että Surfshark toimii erinomaisesti suoratoistoon (etenkin Netflix).

Torrentsien lataaminen meni vaivattomasti. Onnistuimme lataamaan suhteellisen suuria tiedostoja nopeasti. Surfshark huomasi jopa, että käytimme torrenttiohjelmaa ja vaihdettiin automaattisesti tavallisesta VPN-palvelimesta erikoistuneelle P2P-palvelimelle lataamisen helpottamiseksi. Löysimme tämän olevan erittäin käyttäjäystävällinen.

Samoin emme kokeneet mitään viivettä pelaamisen aikana. Käytimme sekä paikallisia että Yhdysvaltain palvelimia ilman huomattavia viivytyksiä. Kun pelasimme online-ensimmäisen ampujaa, emme huomanneet myöskään mitään eroa reaktionopeudessa.

Päätelmänopeus Surfshark

Nopeustestausten tulokset eivät olleet fantastisia, mutta eivät myöskään olleet huonoja. Meillä ei ollut ongelmia päivittäisessä käytössä. Joissakin tilanteissa Surfshark jopa osoittautui nopeammaksi kuin jotkut muut VPN-palveluntarjoajamme. Joten, tiivistäen kaikki nämä ovat havaintomme:

 • Surfsharkin VPN: ssä on suuri Internet-nopeus päivittäisessä käytössä
 • Nopeustesti osoittaa pienen tai kohtuullisen voimakkaan laskun sekä lähetys- että latausnopeuksissa
 • Meidän mielestämme Surfshark on VPN, jonka Internet-nopeudet ovat keskimääräistä suuremmat, johtuen niiden fantastisesta suorituskyvystä jokapäiväisessä käytössä

Turvallisuus – Kuinka turvallinen Surfshark on?

Internet-turvallisuus voi olla tärkein tekijä valittaessa VPN: tä. Tämän tekijän suhteen olemme erittäin tyytyväisiä Surfsharkiin. Surfshark toteuttaa kaikki tarvittavat varotoimet turvallisen yhteyden takaamiseksi. Suojattujen palvelimien, joilla on vahvat salausprotokollat, lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden yhdistää kahden VPN-palvelimen kautta samanaikaisesti (MultiHop). Tämä tarkoittaa sitä, että olet entistä turvallisempi. Surfsharkissä on myös tappauskytkin. Kun olet aktivoinut tämän ja VPN-yhteys putoaa, tietojasi ei lähetetä verkossa ennen kuin yhteys on palautettu. Tällä tavalla voit silti selata ja ladata tarvitsematta huolehtia turvallisuudesta tai uteliaista silmistä.

Lisäksi Surfshark sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret, joka on erittäin turvallinen sijainti kaikille VPN-palveluntarjoajille. Ainoa haittapuoli on, että ne näyttävät toimivan Yhdistyneestä kuningaskunnasta, jossa yksityisyyttä koskevat lait eivät ole niin hyviä kuin voisi luulla. Siksi emme voi antaa Surfsharkille täydellistä pisteet turvallisuudesta. Siitä huolimatta, tämä VPN on yleensä turvallisempi kuin useimmat muut, etenkin ilmaiset VPN: t.

protokollat

Surfshark käyttää yksinomaan kahta turvallisinta protokollaa: OpenVPN ja IKEv2. Vaikka tämä tarkoittaa, että protokollivalikoima on rajoitettu, tarjoamat ovat erittäin vahvoja. He eivät selvästikään ole halukkaita vaarantamaan käyttäjiensä turvallisuutta.

Surfsharkin pöytäkirjat

Lokit ja yksityisyys

Surfsharkilla ei ole lokit -käytäntöä. He ovat kaikin tavoin vaatineet VPN: n toimimiseksi mahdollisimman vähän henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että he eivät tarvitse mitään tietoja. Aivan kuten useimmat muut palveluntarjoajat, he tarvitsevat sähköpostiosoitteesi luodakseen tilin ja maksutiedot, jotta he voivat käsitellä maksujasi. Lisää tästä myöhemmin.

Toiseksi Surfshark – kuten useimmat VPN: t – vaatii tiettyjä tietoja palvelunsa valvomiseksi. Esimerkiksi he käyttävät nimettömiä tietoja seuratakseen palvelintensa kiireisyyttä ja selvittääkseen, onko yhteysongelmia. Nämä ongelmat eivät ole jäljitettävissä tietylle käyttäjälle ja koskevat vain heidän palvelimiensa ja palveluiden yleistä käyttöä. Lisäksi Surfshark ei näytä pitävän mitään lokia. Kuten aiemmin mainittiin, heillä on tiukat “ei lokit” -käytäntöä, eikä heidän säännöksistään löydetty mitään, mikä olisi ristiriidassa tämän kanssa..

Mitä tietoja Surfshark tarvitsee?

Sinun tarvitsee vain luoda tili Surfsharkissa, vain toimittaa VPN: lle sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Siksi, jos et varmista, etteivät kumpikaan sisällä mitään tietoja sinusta, olet hyvä. Jos haluat pysyä vieläkin nimettömänä, suosittelemme maksamista tuntematon palvelu, kuten Bitcoin, kautta. Jos päätät maksaa PayPalin kaltaisella palvelulla, joudut jakamaan joitain tietoja PayPal-tilistäsi suorittaaksesi maksun.

Päätelmien turvallisuus Surfshark

Löysimme Surfsharkin olevan suhteellisen turvallinen VPN-palveluntarjoaja. Ainoat epäkohdat, joihin törmäsimme, ovat asioita, joihin melkein jokainen VPN kamppailee. Siksi tulimme seuraaviin johtopäätöksiin Surfsharkin turvallisuudesta:

 • Surfsharkin pääkonttori sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, mutta ne näyttävät toimivan Britanniasta, mikä ei ole ihanteellista
 • Surfshark on turvallinen VPN, jolla on erittäin vahvat salausprotokollat ​​(OpenVPN ja IKEv2)
 • Surfshark ei pidä lokit
 • Voit maksaa Bitcoinilla Surfshark-tilin luomiseksi. Sinun on annettava heille vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
 • Surfshark ei seuraa tiettyjä käyttäjätietoja, mutta käyttää nimettömiä tietoja palvelimen kuormituksen määrittämiseen ja mahdollisten yhteysongelmien havaitsemiseen

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on Surfshark?

Surfshark on erinomainen käyttäjäystävällisyydessä. Heidän ohjelmistonsa on erittäin helppo käyttää, koska siinä on pari erittäin kätevää vaihtoehtoa. Lisäksi heidän asiakaspalveluunsa on erittäin helppo tavoittaa, jos tarvitset apua mihinkään.

Surfsharkin verkkosivusto

Surfsharkin verkkosivusto muistuttaa meitä vähän NordVPN: n verkkosivustosta. Verkkosivusto on hyvin järjestetty, ei liian kiireinen, ja kaikki saatavilla olevat tiedot ovat helposti saatavilla. Yläpalkin keskeisten tietojen, kuten ominaisuuksien ja hinnoittelun lisäksi, löydät linkin alatunnisteeseen usein kysyttyihin kysymyksiin. Myös UKK-osio on hyvin selvästi järjestetty. Surfshark on toimittaja, joka keskittyy täysin tärkeän tiedon saamiseen lukijoilleen ja käyttäjilleen mahdollisimman tehokkaasti.

Tätä tarkoitusta varten he ovat pitäneet verkkosivun Oma tili -osiossa mahdollisimman yksinkertaisena. On olemassa muutamia painikkeita ohjelmistojen lataamiseksi tietyille laitteille ja käyttöjärjestelmille. Voit myös nähdä, milloin tilauksesi päättyy, ja siellä on painike salasanasi vaihtamiseen ja yksi kirjautumiseen. Tämän seurauksena Surfshark-tilisi hallinta on erittäin helppoa.

Surfshark-näyttökuva-tilin sivu

Surfsharkin asentaminen

Surfsharkin asennus on uskomattoman helppoa ja selkeää. Mobiililaitteilla voit ladata VPN-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta. Napsauta Mac- tai PC-tietokoneessa vain verkkosivustossa olevaa kuvaketta.

Varsinainen asennus sujuu seuraavasti:

 1. Valitse tilaus ja käy läpi tilauksen vaiheet
 2. Kirjaudu sisään Surfsharkin verkkosivuille
 3. Napsauta käyttöjärjestelmän kuvaketta
 4. Avaa .exe-tiedosto latasit
 5. Käy läpi ohjatun asennuksen vaiheet
 6. Avaa Surfshark-ohjelmisto napsauttamalla hyperlinkkiä
 7. Kirjaudu sisään tilillesi luomien kirjautumistietojen kanssa
 8. Jos haluat, valitse palvelin ja sitten Ota Surfshark käyttöön

Surfsharkin ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

Surfshark -ohjelmisto

Surfsharkin ohjelmiston ulkonäkö ja helppokäyttöisyys saattavat olla yksi tämän VPN: n parhaista ominaisuuksista. Kun olet kirjautunut sisään, et tule kauhistuttamaan lukemattomilla vaihtoehdoilla ja asetuksilla. Sen sijaan sinulle näytetään vain ne asiat, jotka ovat keskimääräisen VPN-käyttäjän kannalta tärkeitä. Kaikki asetukset ja asetukset sisältävät selkeän kuvauksen, ja kaikissa valikoissa on helppo navigoida.

Surfshark ei edellytä, että valitset oikean palvelimen manuaalisesti mitä aiot tehdä verkossa. Liitä vain Surfsharkin VPN-verkkoon, ja se tunnistaa automaattisesti, kun olet lataamassa esimerkiksi torrenttia. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse valita P2P-palvelinta manuaalisesti, koska ohjelma tekee sen puolestasi. Lisäksi kaikki amerikkalaiset palvelimet näyttävät toimivan Netflixin kanssa, ja voit jopa helposti luoda kaksinkertaisen VPN-tunnelin. Kaikki nämä erilliset elementit tekevät Surfsharkista erittäin hyvin toimivan ja käyttäjäystävällisen VPN: n.

Surfshark ja Linux

Surfshark on saatavana myös Linux-käyttäjille. Erityisesti terminaalisovellus on saatavana Ubuntun ja Debianin käyttäjille. Valitettavasti tätä ei ole läheskään niin paljon kuin joillakin kilpailijoilla, kuten NordVPN ja ExpressVPN. Muiden distrojen käyttäjät voivat kuitenkin käyttää manuaalisia OpenVPN-palvelimia. Alla voit lukea lyhyen yhteenvedon kokemuksestamme SurfSharkin käytöstä Debian-järjestelmässä.

Linux-käyttäjien käytettävissä olevien palvelimien määrä on jonkin verran rajallinen verrattuna Surfsharkin kokonaispalvelinverkkoon. 1040+ -palvelimien sijasta Linux-käyttäjillä on pääsy noin 102 palvelimeen, jotka sijaitsevat 61 maassa. Valitettavasti yhteytesi laatu riippuu melko voimakkaasti valitsemastasi palvelimesta. Jotkut Surfsharkin palvelimista voivat kilpailla parhaiden siellä olevien VPN-palveluntarjoajien kanssa. Toiset tuskin onnistuvat saavuttamaan neljäsosa koko Internet-nopeudestasi. Sinun on ehdottomasti suoritettava nopea nopeustesti, kun muodostat yhteyden uuteen palvelimeen tarkistaaksesi, onko sinulla yksi hyvistä.

Huolestuttavampaa on kuitenkin se, että Linux-käyttäjät kärsivät DNS-vuodoista tai läpinäkyvistä välityspalvelimista ollessaan yhteydessä Surfsharkiin. Tämä ongelma voidaan ratkaista, jos olet erityisen taitava Linuxissa tai asiakaspalvelun avulla. Siitä huolimatta ongelman ei pitäisi olla ensisijaisesti esiintyvä.

Käyttäjäystävällisyys on kuitenkin hienoa. Asennus on pala kakkua ja opittavaa käskyä on rajoitettu ja intuitiivinen. Surfshark sisältää myös useita siistit lisäominaisuudet, kuten automaattisen valinnan parhaasta saatavilla olevasta palvelimesta, tap-kytkin, multi-hop ja kyky helposti vaihtaa UDP: n ja TCP-palvelimien välillä. Valitettavasti nämä lisäominaisuudet eivät korvaa DNS-vuotoja, läpinäkyviä välityspalvelimia tai käytettävissä olevien palvelimien epätasaista laatua. Lisäksi melko usein näitä ominaisuuksia ei ole edes saatavilla. Kaikkien näiden negatiivien takia SurfShark ei ole parhaiden Linux-VPN-luettelossamme.

Hinnoittelu ja maksutavat

Surfshark on erittäin kohtuuhintainen. Se on yksi halvimmista vaihtoehdoista. Kuten useimmat muut VPN: t, saat alennuksen tilaamalla pidemmän ajan. kuukausitilaus maksaa 11,95 dollaria kuukaudessa, Yhden vuoden tilaus maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa, ja a 2 vuoden tilaus maksaa vain 1,99 dollaria kuukaudessa. Ne ovat verkkosivuillaan saatavana myös euroina, AUS / CAN-dollareina, Kiinan juanina ja Ison-Britannian puntina.

Hinnat Surfshark

Riippumatta siitä, minkä tilauksen saat, Surfshark tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, ja voit käyttää tilausta rajoittamattomassa määrässä laitteita. Maksutavat sisältävät seuraavat vaihtoehdot:

 • Luottokortti (Mastercard, Visa, American Express ja Discover Card)
 • PayPal
 • Google Pay
 • Bitcoin ja muut kryptovaluutat (käyttämällä CoinGate tai CoinPayments)
 • sofort
 • Muut paikalliset maksutavat

Asiakaspalvelu

Surfsharkilla on erinomainen asiakaspalvelu. Kun yritimme chat-toimintoa heidän verkkosivustollaan, otimme minut yhteyttä hetkessä todellisen työntekijän kanssa ja autimme sitä. Ongelmanamme oli, että emme voineet aluksi katsella amerikkalaista Netflixiä, mutta asiakaspalvelu pystyi auttamaan meitä korjaamaan tämän nopeasti. Arvostamme myös sitä, että puhuimme todellisen henkilön kanssa. Emme saaneet automaattisia vastauksia robotista. Tämä on helpotus verrattuna joidenkin muiden VPN-palveluiden asiakaspalveluun.

Johtopäätöksen käytettävyys Surfshark

Surfsharkin kanssa saamiemme kokemusten perusteella päädyimme seuraaviin johtopäätöksiin:

 • Surfshark on erittäin käyttäjäystävällinen VPN
 • Surfsharkin ohjelmisto on intuitiivinen ja helppo ymmärtää
 • Tilin luominen ja hallinta on erittäin yksinkertaista
 • Surfsharkin ohjelmiston asentaminen on helppoa
 • Surfsharkin asiakaspalvelu on nopea vastaus ja todellisten ihmisten ohjaama
 • Surfshark on yksi halvimmista VPN-palveluntarjoajista ja tarjoaa 30 päivän rahojen takaisin-takuun kaikille heidän tilauksilleen

Palvelinverkko Surfshark

Surfsharkilla on laaja palvelinverkko: heillä on 1040 palvelinta 61 maassa ja eri paikoissa. Tämä on erittäin kätevä ohittaa maantieteelliset lohkot. Useimmissa maissa niillä on useita palvelimia. Varsinkin yhdysvaltalaisia ​​palvelimia on paljon, mikä todennäköisesti varmistaa Netflixin jatkavan työskentelyä tässä maassa.

Lisäksi kaikki Surfsharkin palvelimet ovat P2P-ystävällisiä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valita erityistä P2P-palvelinta, jos haluat ladata esimerkiksi torrentteja. Lisäksi Surfshark antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys kahteen VPN-palvelimeen kerralla (MultiHop). Tietosi lähetetään ei yhden, vaan kahden VPN-palvelimen kautta. Tämä lisää online-tietoturvaa ja nimettömyyttä. Kaikki Surfsharkin palvelimet eivät tue tätä. Sen sijaan on olemassa kolmetoista ennalta valittua kahden palvelimen yhdistelmää, joita voit käyttää. Kolmessa näistä on poistumispalvelimena Yhdysvaltain palvelin. Tämä on erittäin hyödyllinen monien maantieteellisesti rajoitetun sisällön, kuten Netflixin Yhdysvaltain version, vapauttamiseksi, samalla kun se on erityisen turvallinen.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

Surfsharkillä on 1040 palvelinta 61 sijainnissa. Nämä paikat ovat jakautuneet seuraaviin maihin:

Maa
Albania
Australia
Itävalta
Belgia
Bosnia ja Hertsegovina
Brasilia
Bulgaria
Kanada
Chile
Kroatia
Costa Rica
Kroatia
Kypros
Tšekin tasavalta
Tanska
Viro
Suomi
Ranska
Saksa
Kreikka
Hongkong
Unkari
Islanti
Intia
Indonesia
Irlanti
Israel
Italia
Japani
Kazakstan
Latvia
Libya
Luxemburg
Malesia
Moldova
Alankomaat
Uusi Seelanti
Nigeria
Pohjois-Makedonia
Norja
Paraguay
Puola
Portugali
Romania
Venäjä
Singapore
Serbia
Singapore
slovakia
Slovenia
Etelä-Afrikka
Etelä-Korea
Espanja
Ruotsi
Sveitsi
Taiwan
Thaimaa
Turkki
Ukraina
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Yhdistynyt kuningaskunta
Yhdysvallat
Vietnam

Omistettu IP-osoite

Toistaiseksi Surfshark ei tarjoa mahdollisuutta pyytää osoitettua IP-osoitetta. Usein kuitenkin muodostat yhteyden samaan palvelimeen ja samaan IP-osoitteeseen, kun valitset tietyn palvelimen. Mutta näin ei aina ole: jos valitset vaihtoehdon ”optimaalinen sijainti”, saat todennäköisesti, että saat eri palvelimen joka kerta. Se johtuu siitä, että Surfshark tarkastelee liikennettä eri palvelimilla ja valitsee palvelimen, joka toimii parhaiten sillä hetkellä.

Äskettäisellä päivityksellä Surfshark on kuitenkin lisännyt joitain palvelimia, joilla on ‘staattinen’ IP-osoite. Tämä tarkoittaa, että näiden palvelimien IP-osoite on aina sama. Vaikka emme suosittelisi niiden käyttämistä tällä hetkellä, koska ne näyttävät olevan jaettuja eikä omistautuneita. Teoriassa voit kuitenkin käyttää näitä palvelimia pääsyyn verkkosivustoille ja sovelluksille, jotka estävät sinut, kun kirjaudut sisään muulta IP-osoitteelta kuin tavallisesti, samalla kun nautit silti lisäsuojasta Surfsharkin VPN-tunnelin ja salauksen takia. Emme kuitenkaan ole kokeilleet itse, toimiiko tämä todella hyvin, joten emme voi taata, että tämä on käyttökelpoinen ja hyvä tapa käyttää näitä palveluja.

Johtopäätöspalvelinverkko Surfshark

Nämä ovat päätelmät, jotka teimme Surfsharkin palvelinverkosta ja sijainneista:

 • Surfsharkilla on erinomainen 1040 palvelimen palvelinverkko 61 paikkakunnalla
 • Amerikkalaisia ​​palvelimia on monia ja kaikki näyttävät toimivan Netflixin kanssa
 • Surfsharkilla on erityisiä P2P-palvelimia, joihin olet yhteydessä automaattisesti
 • Tietosi on mahdollista lähettää kahden VPN-palvelimen kautta samanaikaisesti

Surfsharkin vaihtoehdot

Vakiovaihtoehtojen lisäksi Surfshark tarjoaa myös hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Esimerkiksi Surfsharkissa on valinnainen tapinkytkin, mahdollisuus muodostaa yhteys kahden VPN-palvelimen kautta samanaikaisesti (he kutsuvat tätä MultiHopiksi), Whitelister, jonka avulla voit käydä tietyillä verkkosivustoilla tai sovelluksissa käymättä ensin VPN: ää läpi, ja CleanWeb vaihtoehto, joka estää mainoksia, seurantalaitteita ja haittaohjelmia Tämän lisäksi sekä Netflix että torrentit toimivat hyvin Surfsharkin kanssa.

MultiHop, Whitelister ja CleanWeb

Surfsharkin kuvakaappaus MultiHopKaikki nämä kolme Surfsharkin ominaisuutta toimivat oikein, kun yritimme niitä. CleanWeb pystyi estämään mainokset, jotka onnistuivat liikkumaan jopa tavallisten estoaineidemme ohi. MultiHop-vaihtoehto tarjoaa jonkin verran lisäturvaa, mutta sillä on negatiivinen vaikutus Internetin nopeuteen. Loppujen lopuksi liikenteesi on kuljettava kahden VPN-palvelimen kautta yhden sijasta. Sovellusten ja verkkosivustojen Whitelister-sovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden tiettyihin luotettuihin sovelluksiin ja verkkosivustoihin käyttämällä omaa IP-osoitetta VPN-palvelimen sijaan. Tämä voi ehdottomasti osoittautua käteväksi joissakin tilanteissa.

Surfshark-näyttökuva CleanWeb Whitelister

Lisäksi Surfshark on äskettäin lisännyt kaksi uutta ominaisuutta: HackLock ja BlindSearch. HackLock on vaihtoehto, jota voit käyttää ja joka ilmoittaa sinulle, kun sähköpostisi tai salasanasi saattavat vaarantua. BlindSearch on Surfsharkin vastaus tuntematon hakukone DuckDuckGo. Sekä HackLock että BlindSearch ovat kuitenkin edelleen beta-versiota.

Surfsharkin kuvakaappaus HackLock BlindSearch

Surfshark ja Netflix

Surfshark pyrkii poistamaan Netflixin eston kaikille käyttäjilleen. Testien aikana kaikki Yhdysvaltain palvelimet näyttivät toimivan Netflixin kanssa. Sen lisäksi Surfshark antaa sinun käyttää myös Netflixin muiden paikallisten versioiden sisältöä. Surfshark keskittyy aktiivisesti viidentoista maan kirjastojen saattamiseen käyttäjien saataville. Nämä maat ovat: Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Ranska, Saksa, Japani, Alankomaat, Italia, Intia, Turkki, Brasilia, Singapore ja Norja..

Jos käytät eri palvelinpaikkaa vieraillaksesi Netflixissä, sinut lähetetään automaattisesti Netflixin amerikkalaiseen (Yhdysvaltain) versioon. Surfshark mainitsee verkkosivustollaan, että voit kysyä heiltä kaikista Netflix-kirjastoista, joita haluat käyttää, mutta joita ei ole heidän luettelossaan. He voivat ehkä avata sen sinulle.

Jos et edelleenkään pääse Netflixiin tämän älykkään järjestelmän avulla, älä epäröi ottaa yhteyttä Surfsharkiin. Heidän asiakastuensa live chat toimii tehokkaasti ja voi yleensä auttaa. He voivat antaa sinulle neuvoja siitä, minkä palvelimen valita tai yrittää ratkaista ongelman heidän puolellaan. Yleensä he pystyvät auttamaan sinua muutamassa minuutissa. Lyhyesti sanottuna, Surfshark on erittäin sopiva streaming ja Netflix.

Surfshark ja torrentit

Surfsharkilla on erikoistuneita P2P-palvelimia, jotka pitävät sinut erityisen turvallisena torrentteja ladatessasi. Sinun ei tarvitse valita näitä palvelimia manuaalisesti: ne aktivoidaan automaattisesti, kun avaat torrenttiohjelman. VPN-palvelin tunnistaa P2P-liikenteen ja yhdistää sinut P2P-palvelimeen. Epäilemme jopa, että se saattaa yhdistää sinut automaattisesti MultiHop-palvelimien kautta. Tämä tarkoittaa lisäsuojaa uteliailta silmiltä.

Johtopäätösvaihtoehdot Surfshark

 • Surfshark tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka estävät mainoksia, sallitaan verkkosivustojen listointi ja tarjoavat parannetun tietoturvan
 • Sekä yhdysvaltalaiset palvelimet että muiden maiden palvelimet toimivat Netflixin kanssa
 • Voit ladata torrentteja Surfsharkin kanssa turvallisesti ja helposti
 • Surfshark for Linux ei ole läheskään yhtä hyvä kuin Windows-versio

Johtopäätös – kokemuksemme Surfsharkista

Plussat
Haittoja
Erittäin helppo käyttääOhjelmisto on saatavana vain englanniksi
Helppo asentaaEi vaihtoehtoa palvelimen valitsemiseen manuaalisesti
Vain suojatut protokollat ​​ovat saatavilla eikä lokitPalvelimien nopeuksien ero voi olla melko suuri
Erittäin halpa
Netflix toimii kaikissa maissa
Torrentsien lataaminen on sallittua
Erinomainen nopeus säännöllisen internetin käytön aikana
Hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten AdBlocker ja Whitelister
Erinomainen asiakaspalvelu

Surfshark on mielestämme erinomainen VPN-palveluntarjoaja, joka on verrattavissa tämän päivän suurimpiin ja suosituimpiin VPN-verkkoihin. Sen alhaiset hinnat, saatavilla oleva ohjelmisto ja hyödylliset lisäominaisuudet saivat meidät nostamaan Surfsharkin korkealle sijoituksellemme.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me