PIA Review (2020): Turvallinen ja halpa | VPNOverview

PIA (Yksityinen Internet-yhteys) -arvio (2020) – turvallinen ja edullinen vaihtoehto

Yksityinen Internet-yhteys (yleensä lyhenne PIA) on tällä hetkellä yksi suurimmista VPN-palveluntarjoajista VPN-markkinoilla. Yksi heidän parhaista ominaisuuksista on keskittyminen yksityisyyteen. Heillä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tekee PIA: sta erityisen suositun (bit) torrentin käyttäjien keskuudessa. Lisäksi Yksityinen Internet-yhteys tunnetaan minimalistisista ja kompakteista sovelluksistaan ​​ja ohjelmistonsa. Joidenkin kuluttajien mielestä tämä on plus, kun taas toiset saattavat pitää sitä alennuksena. Testasimme tätä VPN-palvelua ja tarkastelimme PIA: n Internet-nopeuksia, tietoturvaa, yksityisyyttä, käyttäjäystävällisyyttä, palvelinverkkoa ja lisäominaisuuksia. Tämän löysimme.


Kape Technologies osti äskettäin PIA: n. Tämä yritys osti myös VPN-palveluntarjoajat CyberGhost ja Zenmate parin viime vuoden aikana. Tämä voi tarkoittaa PIA: n muutoksia tulevina vuosina. On kuitenkin vaikea sanoa, mitä tapahtuu tarkalleen. Tarkkailemme, onko muutoksella mitään vaikutusta heidän käyttäjiensä turvallisuuteen ja yksityisyyteen.

Tekniset tiedot PIA

 • Samanaikaiset yhteydet: 10
 • torrentit: +
 • Netflix: +
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollat: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokit
 • palvelimet: 3300+ palvelinta 30 maassa
 • Hinta: Alkaen 3,33 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 7 päivää

Nopeus – Kuinka nopea on PIA?

VPN-yhteyden nopeus riippuu monista eri tekijöistä. Joitakin keskeisiä tekijöitä ovat oman yhteytesi nopeus, etäisyys sijaintisi ja VPN-palvelimen välillä sekä palvelimen nopeus ja sijainti, jolla vaihdot tietoja esimerkiksi Web-palvelimen, torrent-palvelimen tai uutisryhmäpalvelimen kanssa, jonka haluat yhdistää on. Ping (vasteaika) ja yhteyden vakaus ovat myös erittäin tärkeitä.

Olemme antaneet erilaisia ​​nopeustestejä saadaksesi hyvän kuvan siitä, kuinka yksityinen Internet-yhteys kestää nopeuden suhteen. Otamme huomioon henkilökohtaiset kokemuksemme myös testaamalla PIA: ta päivittäisen käytön aikana. Löydät tulokset alla.

Nopeustestitulokset PIA

Alla näet yksityisissä Internet-yhteyksissä suorittamiemme nopeustestausten tulokset. Huomaa, että nämä mittaukset vaihtelevat aina sijainnin, Internet-palveluntarjoajan ja vuorokaudenajan mukaan. Tästä syystä sisällytimme vertailukohdaksi myös nopeuden testin yhteydestämme ilman VPN: tä.

Nopeus ilman VPN: tä (Speedtest.net):

Nopein PIA ilman VPN: tä

Nämä ovat tuloksia speedtest.net-sivustolta omasta Internet-yhteydestämme käyttämättä VPN: tä. Tämä on “tyhjä” testi, jota verrataan muihin tuloksiin.

Nopeus paikallisella palvelimella (Speedtest.net):

Nopein PIA VPN paikallinen

Nämä ovat tuloksia speedtest.net -sivustoltamme, kun olemme yhteydessä PIA-palvelimeen, joka on lähinnä sijaintiamme. Tulokset ovat lupaavia. Pinging nousi hiukan, 4: stä 7: ään, mutta lataus- ja lähetysnopeudet tuskin laskivat. Käytännössä tämän tyyppisten tulosten pitäisi tarkoittaa, että huomaat pienen tai ei ollenkaan eroa Internetin nopeuksissa, kun käytät tällaista VPN-palvelinta.

Nopeus yhdysvaltalaisen palvelimen kanssa (Speedtest.net):

Nopein PIA VPN USA

Nämä ovat Internet-yhteytemme nopeustestitulokset, kun yhdistämme PIA-palvelimeen Yhdysvalloissa. Tämä näyttää aivan erilaisen kuvan: ping lisääntyi huomattavasti, kun taas lataus- ja lähetysnopeudet pienenivät huomattavasti. Toisin sanoen, tällaisten tulosten saavuttaminen viivästyy. Tällaiset tulokset eivät ole yllättäviä VPN-palvelimelle, joka sijaitsee kaukana käyttäjästä. Loppujen lopuksi tämä etäisyys tarkoittaa sitä, että kaiken Internet-liikenteen on suoritettava suuri kiertotie palvelimen ohi ennen kuin se lähetetään oikeaan paikkaan. Tämä melkein aina hidastaa yhteyttäsi.

Nopeus päivittäisessä käytössä

PIA on erittäin miellyttävä VPN jokapäiväiseen käyttöön. Olemme tuskin huomanneet eroa verrattuna verkkoyhteyteemme ilman VPN: tä. Voimme selata, suoratoistaa musiikkia ja videoita ja käyttää YouTubea – kaikki ilman viiveitä tai muita ongelmia. Pystyimme myös katsomaan amerikkalaista Netflixiä yhdysvaltalaisen palvelimen kanssa. Jos jotain, Netflix tarvitsi vähän lisäaikaa jakson puskurointiin, mutta video toistettiin ilman mitään ongelmia sen jälkeen. Pystyimme pelaamaan online-pelejä ilman viivettä ja pystyimme myös lataamaan torrentit erittäin nopeasti: lähes 2 Gt: n tiedosto 15 minuutissa. Kaiken kaikkiaan tuskin huomasimme, että PIA VPN -yhteytemme otettiin käyttöön, kun käytimme sitä päivittäisiin Internet-toimintoihin – erinomainen laatu VPN: llä.

Päätelmänopeus PIA

 • Nopeustestausten tulokset olivat sekoitettuja, joissa hyviä tuloksia paikallisille PIA-palvelimillemme ja joitain vähemmän tuloksia Yhdysvaltain palvelimille
 • Päivittäisen käytön aikana Internetin nopeus ei pienene tai tuskin pienenee selatessa, suoratoistettaessa tai ladattaessa

Turvallisuus – Kuinka turvallinen on PIA?

VPN-verkot koskevat turvallisuutta ja nimettömyyttä. Hyvän VPN-palveluntarjoajan tulee käsitellä tietojasi huolellisesti ja varmistaa, ettei mikään niistä joudu vääriin käsiin. Niiden tulisi myös suojata yksityisyyttäsi ja antaa sinun pysyä mahdollisimman nimettömänä käyttäessään heidän palveluitaan. PIA asettaa turvallisuuden ja yksityisyyden etusijalle, ja siksi se varmasti ylittää nämä näkökohdat. He käyttävät vain vahvimpia VPN-protokollia, ylläpitävät kirjautumattomuutta ja vaativat mahdollisimman vähän henkilökohtaisia ​​tietoja. Tässä osassa tarkastellaan hieman syvemmälle näitä yksityisen Internet-käytön näkökohtia.

protokollat

Turvallisuudesta ja salauksesta yksityisillä Internet-yhteyksillä on heidän asionsa kunnolla. He työskentelevät useiden protokollien (OpenVPN, PPTP, IPsec / L2TP) kanssa ja heillä on SOCKS5-välityspalvelin. Suurin osa käyttäjistä haluaa valita OpenVPN: n, koska tämä on erittäin vakaa protokolla. Haluatko enemmän nopeutta ja oletko huolissasi tietojen salaamisesta? Sitten voit helposti valita yhden muista protokollista PIA: n ohjelmistossa. Lisätietoja protokollista saat tutustumalla artikkeliimme, jossa verrataan kaikkia markkinoilla olevia protokollia.

Lokit ja yksityisyys

Yksityinen Internet-yhteys tunnetaan huomiosta yksityisyyteen, mikä näkyy palveluntarjoajan jokaisessa liikkeessä. PIA ylläpitää tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä. Tämä luo käyttäjille turvallisemman ja tuntemattomamman kokemuksen, jota PIA arvostaa ennen kaikkea. Käyttäjien selaustietoja ei koskaan tallenneta kiintolevyille, vaan erityiseen null-laitteeseen. Tämä on virtuaalinen laite, joka teeskentelee automaattisesti, kuin mitään sen kautta lähetettyjä tietoja ei ole. Kun tiedot on kirjoitettu tyhjälle laitteelle, niitä ei voida hakea. Näin PIA voi taata heidän kirjautumattomuuden käytännön.

Koska PIA ei kirjaa mitään, he eivät voi luovuttaa tietoja, jos tuomioistuimen määräys on annettu. PIA: n pääkonttorit sijaitsevat Yhdysvalloissa, mikä oli tietoinen valinta. Yhdysvallat on yksi harvoista maista maailmassa, jolla ei ole pakollista tietojen säilyttämiskäytäntöä. Tämä tarkoittaa, että PIA: lla ei ole velvollisuutta tallentaa tietoja tietyn ajanjakson ajan, kuten Euroopassa usein tapahtuu. Koska PIA sijaitsee Yhdysvalloissa, on kuitenkin mahdollista, että he joutuvat aloittamaan tietyn käyttäjän tietojen kirjaamisen auttaakseen heitä tunnistamaan tuomioistuimen päätöksen jälkeen. Useiden kokeilujen ja tutkimusten aikana PIA: lla on todistettu, ettei sillä ole mitään tietoa heidän asiakkaidensa VPN-käytöstä.

PIA on osoittanut, että he ottavat asiakkaidensa yksityisyyden suojan erittäin vakavasti useaan otteeseen. Esimerkki on heidän valinta poistaa venäläiset palvelimet palvelinverkostaan. Joitakin vuosia sitten Venäjä päätti, että kaiken kotimaan tietoliikenteen on oltava kirjattuna vähintään yhden vuoden ajan. Tämän lain perusteella PIA: n oli mahdotonta taata käyttäjiensä yksityisyyttä, minkä vuoksi he päättivät enää tarjota venäläisiä palvelimia.

Kun käytät ulkoista VPN-palveluntarjoajaa, sijoitat aina osan yksityisyydestä heidän käsiinsä. Tämä tarkoittaa, että sinun on luotettava heihin. Onneksi toistaiseksi ei ole viitteitä siitä, että PIA olisi koskaan vahingoittanut asiakkaiden yksityisyyttä. Päinvastoin, he seisovat asiakkaidensa takana joka käänteessä.

Tapa kytkin

Tapa SammutaYksityisessä Internet-käyttöjärjestelmässä on tappikytkin, joka löytyy kojelaudan asetuksista. Aktivoitu tapinkytkin varmistaa, että et vuota vahingossa mitään tietoja, kun VPN-yhteys katkeaa minuutiksi. Lisäksi tällä VPN: llä on ainutlaatuinen tapa estää verkkotunnuksia, joita käytetään mainoksissa, seurannassa ja haittaohjelmissa. Tätä toimintoa kutsutaan PIA MACE: ksi, ja se löytyy tappikytkimen alla olevista asetuksista.

Mitä tietoja PIA tarvitsee?

Ennen kuin voit aloittaa PIA: n VPN-palvelun käytön, yritys tarvitsee maksutietosi. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa monia mahdollisuuksia maksaa nimettömästi, joista palaamme myöhemmin. Mutta tiedä vain, että sinun ei tarvitse antaa heille henkilökohtaisia ​​tietoja tätä tarkoitusta varten, jos et halua. Maksaminen ts. Bitcoinilla on erittäin helppoa. Siksi sinun on annettava vain toimiva sähköpostiosoite, jotta PIA voi linkittää tilisi siihen. Voit tietysti rekisteröidä uuden sähköpostiosoitteen erityisesti PIA: lle, jotta sitä ei voida jäljittää sinulle.

Seuraavaksi PIA luo sinulle tilinimen, ja saat tilauksen tunnuksen vahvistusviestissä maksun suorittamisen jälkeen. Voit käyttää näitä koodeja, kun joudut kommunikoimaan esimerkiksi tukitiimin kanssa. Se on kaikki mitä tarvitset: toimiva sähköpostiosoite. Muuten kuin PIA: ta voidaan käyttää täysin nimettömästi.

Päätelmien turvallisuus PIA

 • PIA toimii useiden vahvojen protokollien, kuten OpenVPN, kanssa
 • PIA: lla on tiukka kieltäytymiskäytäntö
 • PIA: lla on sisäänrakennettu tapikytkin ja PIA MACE mainosten, seurannan ja haittaohjelmien estämiseen
 • Ainoat tiedot, jotka tarvitset heille tilin luomiseen, ovat sähköpostiosoite ja maksutiedot, mutta molemmat voidaan tehdä nimettömästi

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on PIA?

Käyttäjäystävällisyys voi tehdä tai katkaista VPN-palvelun. Helppo selata kojetaulua tarkoittaa, että voit määrittää VPN-palvelun nopeasti. Hyvä hinta pienentää askelta suojaamiseksi verkossa. Hyvin järjestetty verkkosivusto tarkoittaa, että tietokoneellasi on toimiva kojelauta nopeasti. Ja lopuksi, hyvä asiakaspalvelu voi auttaa sinua pääsemään takaisin verkkoon nopeasti ilman huolta, kun ilmenee ongelma.

Kaikilla näillä asioilla on merkitystä määritettäessä VPN-palveluntarjoajan käyttäjäystävällisyyttä. Kaikista näistä näkökohdista PIA antaa erittäin tyydyttävät tulokset.

PIA-verkkosivusto

Yksityinen Internet-yhteys -sivusto sisältää kuorma-autojen tietoja, jotka on jaoteltu kätevästi selkeisiin valikkokohtiin. Kotisivulla on yhteenveto heidän palvelunsa tärkeimmistä tiedoista, mukaan lukien syyt VPN: n käyttöön, lyhyt video, jossa selitetään VPN: n toiminta, heidän eri tilauksiensa hinnat, PIA: n eri ominaisuudet ja joitain arvosteluja.

PIA-kotisivut

Yläosassa olevan valikon avulla pääset verkkosivuston muihin osiin. Täältä saat lisätietoja siitä, kuinka VPN toimii ja miltä PIA-palvelinverkko näyttää. Lisäksi löydät henkilökohtaisen tilisi lataukset, asiakaspalvelun, blogit ja kirjautumissivun. Verkkosivusto on (melkein kokonaan) saatavana useilla kielillä.

Tilin luominen on erittäin helppoa ja tapahtuu automaattisesti tilauksen yhteydessä. Voit tehdä tämän valitsemalla jonkin kotisivun tilauksista tai napsauttamalla valikon Rekisteröi nyt -kohtaa. Valitse tilauksesi, valitse maksutapa ja viimeistele rekisteröinti täyttämällä loput tarvittavat tiedot. Ainoa mitä sinun on nyt tehtävä, on ladata ohjelmisto.

PIA: n asentaminen

PIA-ohjelmiston voi ladata Windows, MacOS, Linux, iOS ja Android. On myös laajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Operalle. PIA on siksi yhteensopiva melkein kaikkien laitteiden kanssa. PIA: n verkkosivun Lataa-sivulla näkyvät kaikki vaihtoehdot siististi. Napsauta vain oikeaa käyttöjärjestelmää ja lataa asiaankuuluva tiedosto.

PIA-latausnäyttö

Käytimme PIA: n Windows-sovellusta, joten selitettävät latausohjeet ovat Windowsille. Heti kun avaat ladatun tiedoston, asennusohjelma käynnistyy. Kojelaudan asentaminen vie vähemmän minuutin, mutta PIA selittää siitä kuitenkin huolellisesti vaihe vaiheelta. Kirjaudu sisään tilitietojesi avulla. Nyt voit todella aloittaa.

PIA-Screenshot-Windows-Home

PIA: n ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

PIA: n ohjelmisto on suunniteltu pääsemään tiellesi mahdollisimman vähän. Kun avaat kojetaulun, näet suuren ‘ON’ -painikkeen, pienen kartan ja sinulle valitun VPN-palvelimen. Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, löydät IP-osoitteesi alareunassa yhdessä tällä hetkellä käyttämäsi VPN-palvelimen IP-osoitteen kanssa. Jos napsautat alareunassa olevaa nuolta, näet lisätietoja ja mahdollisuuksia: säännöllisesti valitut VPN-palvelimet, yhteyden suorituskyky ja käyttö, pika-asetukset ja tilaamasi tyyppi.

PIA-näyttökuva App Homescreen

Kun napsautat oikean yläkulman kolmea pistettä, pääset kattavampiin asetuksiin. Voit esimerkiksi määrittää kielen, teeman ja yleiset asetukset kohdassa Yleiset tai tarkistaa tilisi tiedot kohdassa Tili. Tappikytkin ja PIA MACE löytyvät kohdasta Tietosuoja. Lisäksi voit määrittää verkkoasetukset kohdassa Verkko ja yhteysasetukset kohdassa Yhteys. Nämä asetukset ovat hiukan edistyneempiä, mutta ne on määritetty parhaisiin asetuksiin käyttäjille, jotka haluavat aloittaa heti oletuksena. Lopuksi löydät Ohje-kohdasta tukea – kuten kiertueen ohjelmistosta ja linkin asiakaspalveluun..

PIA-näyttökuva iOS-asetukset

Kojetaulu katoaa näytöstä, kun et käytä sitä. Jos tarvitset sitä, löydät sen tehtäväpalkista. Joskus joudut ehkä napsauttamaan näytön oikeassa alakulmassa olevaa pientä nuolta (^). Sinun on napsautettava tätä, jos haluat ottaa yhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Tällä tavalla sovellus pysyy piilossa, ellet todella tarvitse sitä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, kun haluat pitää VPN: n poissa näkyvistä, mutta se voi olla ärsyttävää, kun haluat tehdä jotain kojelaudan sisällä: heti kun napsautat jotain muuta näyttöä, kojetaulu on jälleen poissa..

Yleensä PIA: n ohjelmisto on läpinäkyvä ja miellyttävä työskennellä. Se on rauhallinen ja selkeät vaihtoehdot.

Hinnoittelu ja maksutavat

PIA tarjoaa kolme liittymistä, joista valita: kuukausittaisen, 6 kuukauden ja vuosittaisen vaihtoehdon. Jos päätät kuukausisuunnitelma– jonka voit peruuttaa kunkin kuukauden jälkeen, se maksaa 9,95 dollaria kuukaudessa. 6 kuukauden kasvi tulee alas 5,99 dollaria kuukaudessa. Jos valitset vuosisuunnitelma, kulutat vain 2,85 dollaria kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että säästät yli 50% kuukausittaiseen tilaukseen verrattuna. Lyhyesti: mitä pidempi tilauksesi, sitä halvempaa se on sinulle.

Hinnat PIA

Kaikki yksityisen Internet-liittymän tilaukset antavat sinulle täydellisen pääsyn koko heidän VPN-verkkoon. Ne tarjoavat myös 7 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit kokeilla VPN: ää ennen sitoutumista sopimukseen.

PIA hyväksyy monia erilaisia ​​maksutapoja:

 • PayPal
 • Luottokortti (Visa, MasterCard, Amex, Discover, JCB)
 • AmazonPay
 • Bitcoin
 • BitcoinCash
 • Zcash
 • Ethereum
 • litecoin
 • Bitpay
 • ihanteellinen
 • sofort
 • Mint Prepaid
 • palkki

Mielestämme on paljon vaihtoehtoja tilauksen maksamiseen. On olemassa monia anonyymejä maksutapoja, kuten Bitcoin, joiden avulla voit ylläpitää täydellistä yksityisyyttä, vaikka kyse olisi VPN-yhteytesi ostamisesta. PIA asettaa jälleen nimettömänä etusijalle, jota monet käyttäjät arvostavat – myös itseämme.

PIA ja Linux

PIA pitää hyvää huolta Linux-käyttäjistään. Debian-, Fedora-, Slackware- ja Arch-jakelun käyttäjille on mahdollista asentaa OpenVPN päätelaitteen kautta. Paljon parempi on kuitenkin mahdollisuus asentaa Windows-käyttöliittymä Linuxille. Erityisesti uusille Linux-käyttäjille tämä voi olla uskomattoman kätevä. Tällaisen Linux-käyttöliittymän avulla PIA on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joka on yrittänyt helpottaa Linux-käyttäjien elämää. Valitettavasti sovellus on saatavana vain Linux-jakeluille, joissa on myös järjestelmäsovellusohjelmisto. Näitä ovat Linux Mint, Ubuntu, Debian ja Arch.

PIA: n palvelinverkko ei ole laajin eikä sisällä nopeimpia palvelimia – tämä kunnia kuuluu ExpressVPN: lle. Mutta suurimmalle osalle käyttäjiä on paljon palvelimia, ja useimmilla palvelimilla on huomattava luotettavuus ja johdonmukaisuus. PIA: ta testattaessa emme havainneet mitään turvallisuusongelmia. Kaiken kaikkiaan PIA tarjoaa useita hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Ensinnäkin on PIA: n oma ohjelma nimeltään “Mace”. Tämä ohjelma tarjoaa ylimääräisen suojauksen mainoksia, jäljittäjiä ja haittaohjelmia vastaan. Sovelluksessa sinulla on myös mahdollisuus siirtyä mukautettuihin DNS-palvelimiin tai muuttaa salausastetta. Tietysti siellä on myös kill-kytkin ja lopuksi voit valita reitittääksesi liikenteen SOCKS5-välityspalvelimen kautta ylimääräiseen tunnelointiin SSH: n kautta.

PIA: lla ei ehkä ole eniten palvelimia tai nopeimpia palvelimia, mutta PIA on sekä kilpailukykyinen että johdonmukainen kaikissa luokissa. Olipa kyse nopeudesta, turvallisuudesta tai käytettävyydestä, PIA tarjoaa laadukkaan tuotteen, joka on hieno valinta useimmille Linux-käyttäjille.

Asiakaspalvelu

PIA: n tukipalvelu tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia. Voit tutustua heidän tietokantaansa tai käyttöohjeisiin, kun sinulla on ongelma. On myös mahdollista antaa palautetta, jos arvelet, että PIA: n pitäisi korjata tietty ongelma tai lisätä toiminto. Muut käyttäjät voivat “äänestää” tästä, minkä jälkeen PIA päättää, voivatko he tehdä jotain palautteen avulla.

PIA-tukisivu

Jos joudut ongelmaan, jota et voi korjata tutkittuaan tietokantaa, voit ottaa yhteyttä myös PIA: han täyttämällä yhteyslomakkeen. Sinun on annettava joitain tietoja tilistäsi ja esitettävä kysymyksesi. Tämä lomake on täytettävä englanniksi. Saat heidän vastauksensa sähköpostitse.

Lähetimme heille kysymyksen itse ja saimme vastauksen takaisin 6 tunnin kuluttua. Sähköposti sisälsi yksityiskohtaisempia tietoja ja jatkokysymyksiä, jotka voivat auttaa meitä enemmän, jos tarvitsemme sitä. Kaiken kaikkiaan vastaus oli riittävän perusteellinen. Vaikka PIA ei tarjoa livekeskustelua ja joudut siksi odottamaan vastausta vähän, uskomme heidän nykyisen järjestelmän olevan erittäin kunnollinen.

Johtopäätöksen käytettävyys PIA

 • PIA: n verkkosivusto on erittäin informatiivinen ja selkeä
 • PIA: n asentaminen on nopeaa ja vaivatonta
 • PIA: n ohjelmisto löytyy tehtäväpalkista ja se on helppo navigoida
 • PIA-tilauksia on kolme, joista yhden vuoden suunnitelma on halvin vaihtoehto 2,85 dollarilla kuukaudessa
 • PIA tarjoaa monia erilaisia ​​ja paljon nimettömiä maksutapoja
 • Asiakaspalvelu on hyödyllistä ja toimii verkkolomakkeen ja sähköpostin kautta, vaikkakin on vähän hidasta

Palvelinverkon PIA

VPN-palveluntarjoajan palvelinverkko määrittelee mahdollisuutesi. Sinun on voitava valita useista palvelinpaikoista, jos haluat ohittaa maantieteellisen rajoituksen. Esimerkiksi, kun haluat katsoa amerikkalaisen Netflix-tarjouksen toisesta maasta. Tässä osassa kerromme sinulle kuinka monta palvelinta ja palvelinpaikkaa yksityinen Internet-yhteys tarjoaa. Selitämme myös lyhyesti, miksi PIA päätti olla tarjoamatta omistettuja IP-osoitteita.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

Tällä hetkellä yksityisellä Internet-yhteydellä on yli 3300 palvelinta 30 maassa. Useimmille käyttäjille tämä on enemmän kuin tarpeeksi palvelimia monissa paikoissa. PIA osoittaa, että he työskentelevät jatkuvasti palvelinverkonsa laajentamiseksi, joten voit tarkistaa heidän verkkosivustonsa saadaksesi selville viimeisimmät kehityssuunnat.

PIA-alueiden näyttökuva

Kirjoittamishetkellä PIA: lla on erilaisia ​​palvelimia (ja palvelimien sijainteja) 30 maassa:

Maa
Palvelimien lukumäärä
Palvelimien lukumäärä
Australia3142
Itävalta117
Belgia115
Kanada3246
Tšekin tasavalta117
Tanska126
Suomi120
Ranska148
Saksa279
Hongkong116
Unkari110
Intia14
Irlanti110
Israel18
Italia113
Japani116
Luxemburg110
Meksiko133
Alankomaat1548
Uusi Seelanti116
Norja128
Puola110
Romania128
Singapore120
Espanja114
Ruotsi1100
Sveitsi185
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat14
Yhdistynyt kuningaskunta3188
Yhdysvallat14 1525

Omistettu IP-osoite

Yksityinen Internet-yhteys ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita. He haluavat aina tarjota korkeimman mahdollisen nimettömyyden, minkä vuoksi kaikki heidän IP-osoitteensa ovat jaettuja osoitteita. Tämä suojaa paremmin online-yksityisyyttäsi. PIA näkee omistetun IP: n olevan vain tavallinen, suojaamaton Internet-yhteys, eikä siksi näe syytä tarjota tätä palvelua..

Päätelmäpalvelinverkko PIA

 • Tällä hetkellä PIA: lla on yli 3300 palvelinta 30 maassa
 • Heillä on 14 palvelinpaikkaa Yhdysvalloissa
 • PIA ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita

PIA: n vaihtoehdot

Useimpien käyttäjien mielestä on tärkeää, että VPN pitää heidät turvassa ja nimettömänä, mutta VPN antaa sinulle myös enemmän vapautta käyttää Internetiä. Voit esimerkiksi käyttää eri maiden Netflix-tarjousta, mikä tarkoittaa, että voit katsoa suuremman valikoiman ohjelmia ja elokuvia. Torrentsien lataaminen on myös paljon turvallisempaa VPN: n kanssa. Keskustelemme näistä mahdollisuuksista tässä osiossa.

PIA ja Netflix

Netflix-sovelluskuvakeNetflixin (ulkomaisen) katseleminen on kuuma aihe VPN: n maailmassa. Netflix taistelee kovaa VPN-verkkoa vastaan ​​ja estää kaikki tietämänsä VPN-palveluntarjoajan IP-osoitteet. Monille palveluntarjoajille on vaikea saada Netflix toimimaan VPN-yhteyden kanssa. PIA tekee parhaansa pitääkseen sen mahdollistavana sinulle.

Suorittaessamme testiä pystyimme pääsemään amerikkalaiseen Netflixiin Hollannista VPN-palvelimen kautta New Yorkissa. PIA kertoi meille, että Netflix toimii heidän amerikkalaisissa, kanadalaisissa ja brittiläisissä palvelimissa. Tämä viittaa siihen, että he tekevät kovasti töitä pitääkseen sen niin. Joka tapauksessa tällä hetkellä on mahdollista katsella muiden maiden amerikkalaisen Netflix-tarjousta PIA: n avulla.

PIA ja torrentit

Tiedostot on mahdollista ladata P2P: n kautta, kun käytetään yksityisiä Internet-yhteyspalvelimia. Torrentsien lataaminen on helppoa ja nopeaa. Et edes huomaa, että käytät VPN: ää, paitsi että olet todella suojattu ja lataat nimettömästi.

PIA-selaimen laajennus

PIA-ohjelmiston lisäksi PIA: lla on myös kätevä selainlaajennus. Tämä toimii suunnilleen samalla tavalla kuin tavallinen työpöytä- ja älypuhelinohjelmisto. Ero on siinä, että selaimen laajennus varmistaa vain, että selaimen liikenne kulkee VPN: n kautta. Muita sovelluksia, jotka käyttävät Internetiä, mutta eivät toimi selaimen kautta, ei ole suojattu VPN-yhteydellä. Muuten, selaimen laajennus antaa sinulle lisäasetuksia seurannasta, kuten alla esitetään laajennusasetusten kuvakaappauksessa.

PIA-selaimen laajennusasetukset

PIA-kalmariproxy

Jos olet katsellut PIA-verkkosivustoa, olet ehkä huomannut, että he puhuvat myös jostain nimeltään “Squid Proxy”. Näimme, että tästä oli verkossa melko vähän kysymyksiä, joten piti tarpeellisena selittää lyhyesti mikä tämä on. PIA: n Squid-välityspalvelimia käytetään, kun käytetään selainlaajennusta. PIA käyttää näitä Squid-välityspalvelimia pitämään selaimen laajennusliikenteen erillään tavallisesta VPN-sovellusliikenteestä. Kalmarivälityspalvelimet voivat välimuistiin tallentaa verkkosivustoja, jotta ne latautuvat nopeammin, jos vierailet samassa sivustossa useita kertoja.

Päätelmävaihtoehdot PIA

 • Voit katsella amerikkalaista, brittiläistä ja kanadalaista Netflixiä PIA: n avulla
 • Torrentsien lataaminen PIA: lla on helppoa, nopeaa ja turvallista
 • PIA käyttää Squid Proxyjä selaimen laajennukseen

Haastattelu PIA: n kanssa

Meillä oli tilaisuus esittää joitain kysymyksiä yksityisen Internet-yhteyden kulissien takana oleville ihmisille. Puhuimme heidän palvelunsa turvallisuudesta ja yksityisyydestä sekä tapaa, jolla heidän palvelimiaan hallitaan. Ota selvää, mitkä olivat kysymyksemme ja vastaukset, joita PIA meille antoi (vaikkakin hieman tiivistetty versio).

1. Pidätkö lokit, joiden avulla voit linkittää IP-osoitteen tiettyyn käyttäjään?

“Ei, emme pidä kirjaa.”

2. Voisitko kertoa meille vähän lisää tietojen säilyttämistä koskevista laeista, joita sinun on noudatettava?

“Tällä hetkellä Yhdysvalloissa ei ole lakeja, jotka velvoittaisivat VPN-palveluntarjoajat tallentamaan tietoja.”

3. Mitä työkaluja käytät palveluidesi väärinkäytön seuraamiseen ja torjumiseen?

”Emme tarkkaile tai kirjaa käyttäjien toimintaa. Joskus tämä voi johtaa ongelmiin palvelimien väärinkäytön vuoksi, koska emme pysty tunnistamaan käyttäjää, joka rikkoo sääntöjä. Listaamme yksityiskohtaisesti, mikä on ja mikä ei ole sallittua käyttöehdoissamme. Toisinaan asiakas ottaa meihin yhteyttä, koska he tarvitsevat apua sääntöjemme teknisessä rikkomisessa (esimerkiksi koska heidän tarkoitus on hakkeroida, huijata tai suorittaa muuta laitonta toimintaa). Me lopetamme aina nämä tilit. ”

4. Mitä tapahtuu, kun saat DMCA-poistoilmoituksen tai sen vastaavan eurooppalaisen tiedon?

”DMCA: n poistoilmoitukset käsittelee lakiosasto. Meillä on kuitenkin mahdotonta linkittää tietoja tiettyyn käyttäjään, koska emme pidä lokit. “

5. Mihin toimiin ryhdytään, jos tietyn käyttäjän jäljittämiseksi annetaan tuomioistuimen määräys? Onko tätä koskaan tapahtunut aiemmin? Pystyisitkö tunnistamaan käyttäjän tällaisessa tapauksessa?

”Tuomioistuinten määräyksiä hoitaa lakiosasto. Mutta koska emme kirjaa mitään, emme voi antaa mitään tietoja. “

6. Sallitaanko BitTorrent- ja muu tiedostojen jakamisliikenne kaikilla palvelimillasi?

”Kyllä, torrentin käyttö on sallittua kaikilla palvelimillamme, vaikka laki ei salli laittoman materiaalin lataamista ja jakamista. Ajoittain on palveluntarjoajia, jotka estävät torrents-portaaleja. Siksi meillä on pari palvelinta, jotka sallivat portin edelleenlähetyksen, jotta voimme ohittaa nämä lohkot. ”

7. Onko sinulla omia DNS-palvelimia?

Kyllä, meillä on omat DNS-palvelimet. Nämä estävät mahdolliset DNS-vuodot. PIA-sovelluksemme käyttävät näitä DNS-palvelimia automaattisesti. ”

8. Onko sinulla fyysistä hallintaa kaikille palvelimillesi??

”Tällä hetkellä meillä on 3292 palvelinta yli 29 maassa. Siksi olemme pakko käyttää useita ulkoisia tietokeskuksia ja toimittajia, joita kaikkia sitovat tiukat sopimukset, jotka ovat yksityisen Internet-yhteyden arvojen mukaisia. Seuraamme myös jatkuvasti palvelimien sijaintimaiden tilaa ja määräyksiä. Jos asetuksissa tapahtuu muutoksia, selvitämme, vastaavatko ”kustannukset ja hyödyt” edelleen vaatimuksemme. Joissakin ainutlaatuisissa tapauksissa tämä johtaa palveluidemme keskeyttämiseen tietyssä maassa (kuten Venäjällä vuonna 2016). ”

Johtopäätös – kokemuksemme PIA: sta

Plussat
Haittoja
Vahva turvallisuusEi live-asiakaspalvelua
Ei lokitHallintapaneeli on osa tehtäväpalkkia
Keskitytään voimakkaasti yksityisyyteen
Monet palvelimet
Nopeat palvelimet
Suhteellisen halpa
Yhdysvaltain Netflix toimii
Yksinkertainen ja selkeä ohjelmisto ja verkkosivusto

Yksityinen Internet-yhteys on tällä hetkellä yksi suurimmista VPN-palveluntarjoajista. He tunnetaan keskittyneensä turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Ja hyvästä syystä: heidän kirjautumattomuuskäytäntönsä on ilmatiivis, ja he seuraavat tarkkaan kaikkia muutoksia maailmassa, jotka saattavat vaikuttaa käyttäjien yksityisyyteen. Lisäksi ne tarjoavat laajan valikoiman palvelimia ja palvelinpaikkoja, jotka yleensä tarjoavat vakaan ja nopean yhteyden. Kaikki American Netflix ja muut streaming-palvelut näyttivät olevan tuettuja oikein.

Kaiken lisäksi PIA on erittäin kohtuuhintainen, kun rekisteröit tilauksen pidempään aikaan. Tämä yhdessä yksinkertaisen ja puhtaan ohjelmiston kanssa suosittelee mielellään PIA: ta, jos etsit laadukasta VPN: tä. Ainoa mahdollinen haittapuoli on live-keskustelun puute asiakaspalvelun kanssa ja se, että kojetaulu katoaa, kun napsautat jotain muuta näyttöä. On sanomattakin selvää, että nämä ovat vähäisiä haittapuolia, joita jotkut saattavat jopa pitää varoina. Yhteenvetona voidaan todeta, että PIA on erittäin luotettava, nopea ja hyvä VPN-palveluntarjoaja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map