Mullvad-arvostelu (2020) – Erinomainen yksityisyyden ja nopeuden suhteen

Mullvad-arvostelu (2020) – Erinomainen yksityisyyden ja nopeuden suhteen

Mullvad on VPN-palveluntarjoaja, joka sijaitsee Ruotsissa (”14 silmän” maa) ja keskittyy pääasiassa yksityisyyteen. He suhtautuvat tehtävään erittäin vakavasti: sinun ei tarvitse edes sähköpostiosoitetta rekisteröityäksesi tiliisi. Mullvad toimittaa verkkosivustolleen ainutlaatuisen koodin, jonka avulla voit kirjautua sisään ja saada maksetun tilauksen. Maksaminen voidaan suorittaa myös nimettömästi.


Tämän hyvin yksityisen järjestelmän lisäksi Mullvad on VPN-protokollien edessä myös pelissä. Mullvad-käyttäjät voivat käyttää esimerkiksi WireGuard-protokollaa. Tämä protokolla on kehitetty erityisesti Linux-käyttäjille, ja sen odotetaan toimivan jopa paremmin kuin IPsec ja OpenVPN.

Tekniset tiedot Mullvad

 • Samanaikaiset yhteydet: 5
 • torrentit: +
 • Netflix:
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, Android, Linux
 • protokollat: OpenVPN, WireGuard
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokit
 • palvelimet: 410 palvelinta 39 maassa
 • Hinta: 5 €, – kuukausi
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Nopeus – Kuinka nopea on Mullvad?

Haluatko selata, suoratoistaa ja ladata vaivattomasti samalla, kun VPN on suojattu? Tarvitset sitten VPN: n, joka tuskin vaikuttaa Internet-nopeuteen. Siksi testimme laajasti Mullvadin nopeutta. Alla on testituloksemme.

Nopeustestitulokset Mullvad

Ennen Mullvadin testaamista suoritimme ensin oman “paljaan” yhteyden testin ilman VPN: ää speedtest.net: n kautta. Sitten kytkeimme Mullvadin päälle ja valitsimme paikallisen palvelimen tarkistaaksemme, missä määrin lataus- ja lähetysnopeutemme vaikuttivat. Jatkoimme samoin Yhdysvaltojen palvelimen kanssa. Olemme yrittäneet pitää testimuuttujia mahdollisimman yhdenmukaisina.

Nopeus ilman VPN: tä (speedtest.net):

Mullvad Speedtest ei VPN

Tämä oli yhteyden nopeus, kun emme käyttäneet VPN: tä. Käytämme näitä tuloksia vertaamaan muita testejämme.

Paikallinen palvelin (speedtest.net):

Mullvadin nopein paikallinen palvelin

Nämä ovat nopeimpia tuloksia yhteydestämme, kun olemme muodostaneet yhteyden Mullvadin tarjoamaan paikallisiin palvelimiin Alankomaissa. Sekä lataus- että latausnopeudet eivät vaikuttaneet tuskin.

Palvelin Yhdysvalloissa (speedtest.net):

Mullvadin nopein USA-palvelin

Mullvadin Yhdysvaltain palvelimet ovat erittäin nopeita verrattuna muihin VPN-palveluntarjoajiin. Kuten tavallista, ping lisääntyi voimakkaasti, mutta sekä lataus- että lähetysnopeus pysyivät korkeina.

Nopeus päivittäisessä käytössä

Mullvadin nopeimmat tulokset ovat uskomattomia. Siksi emme olleet yllättyneitä, kun emme huomanneet nopeuden eroa, kun Mullvad aktivoitiin päivittäisessä Internet-käytössä. Suoratoisto YouTubessa, pelaaminen Steam-palvelun kautta, lataus sekä selaimessa että torrent-verkkojen kautta ja kaikki muu internetin käyttö sujui sujuvasti ja ilman hikkauksia: Mullvad tuskin vaikutti nopeuteen. Näillä tuloksilla Mullvad on yksi nopeimmista testaamistamme VPN-verkoista.

Päätelmänopeus Mullvad

Alun perin odotuksemme Mullvadin nopeudesta olivat alhaiset, koska tämä VPN-palveluntarjoaja on keskittynyt niin voimakkaasti turvallisuuteen. Siitä huolimatta, Mullvad esiintyi uskomattomasti nopeuden suhteen ja onnistui yllättämään meidät. Tässä ovat päätelmämme:

 • Mullvad saavutti erittäin suuret nopeudet laajoissa nopeustesteissä
 • Mullvad tuskin vaikutti Internetin nopeuteen päivittäisessä Internet-käytössä
 • Mullvad on erittäin nopea VPN-palveluntarjoaja – nopeampi kuin useimmat muut VPN: t

Turvallisuus – Kuinka turvallinen Mullvad on?

On selvää, että VPN: n tärkein näkökohta on sen turvallisuus. Tämä liittyy läheisesti myös yksityisyyteen. Näillä rintamilla Mullvad on loistava valinta. He käyttävät turvallisimpia protokollia ja ajattelevat jopa ainutlaatuista järjestelmää asiakastilien käsittelemiseen, joten he pyytävät sinulta mahdollisimman vähän henkilökohtaisia ​​tietoja.

protokollat

Mullvad valitsee vain turvallisimmat protokollat: OpenVPN ja WireGuard. OpenVPN on hitaasti tullut standardiksi VPN-palveluntarjoajille. WireGuard on suhteellisen uusi protokolla, joka on edelleen kehitteillä, mutta joka on oletettavasti jo parempi kuin IPsec ja OpenVPN. Toisin sanoen, kun kyse on protokollista, Mullvad on pelin edellä.

Lokit ja yksityisyys

Mullvadilla on tiukka ei-kirjautumiskäytäntö. Heidän tietosuojalausunto on erittäin selkeä, ja siinä kerrotaan kaikille tarkalleen mitä he tekevät eikä kirjaudu sisään. Yleensä heillä on vähän tai ei ollenkaan tietoa sinusta. He jopa mainitsevat, kuinka kaikki heidän keräämänsä tiedot tallennetaan ja kuinka kauan. He myöntävät myös avoimesti, että jos käytät tiettyjä maksutapoja, on muita osapuolia, jotka saavat tietyt tiedot sinusta.

Mullvadin tietosuojakäytäntö on ainutlaatuinen. Vaikka monet tarjoajat suhtautuvat nykyään hyvin avoimesti politiikkaansa, Mullvad saattaa olla ainoa, joka osoittaa tapojaan toimia avoimesti. Tämä ei ole niin outoa, koska he kirjautuvat melkein mitään, ja ainoa asia, jota he tarvitsevat tilin luomiseen, on maksutapa (johon voi sisältyä henkilökohtaisia ​​lisätietoja). Sinun ei tarvitse edes sähköpostiosoitetta käyttääksesi tätä VPN: tä. Jos haluat lähettää heille sähköpostia esimerkiksi saadaksesi yhteyttä asiakastukeen, voit käyttää PGP-salattua sähköpostia. Lyhyesti sanottuna, Mullvad on ajatellut kaikkea yksityisyyden suhteen.

Mitä tietoja Mullvad tarvitsee?

Mullvad ei vaadi sinua antamaan heille sähköpostiosoitettasi. Tämä on melko ainutlaatuinen, koska useimmat muut yksityiset VPN-palveluntarjoajat tarvitsevat sähköpostisi avataksesi tilin sinulle. Mullvadilla tarvitset vain yksilöllisen koodin, jonka he ovat antaneet sinulle. Voit linkittää tilauksesi maksun tähän koodiin. Se on kaikki Mullvad tarvitsee antaa sinulle pääsyn heidän VPN-verkkoon.

Päätelmien turvallisuus Mullvad

Mullvad on erittäin turvallinen VPN. Se voi olla yksi turvallisimmista premium-VPN-verkoista, joita olemme törmänneet tähän asti. Siksi päätelmämme ovat seuraavat:

 • Mullvad käyttää vain turvallisimpia protokollia: OpenVPN ja WireGuard
 • Mullvad ei pidä minkäänlaista lokia
 • Sinun ei tarvitse sähköpostiosoitetta luodaksesi VPN-tilin Mullvadilla
 • Sähköpostien lähettäminen asiakastukeen voidaan tehdä myös PGP-salatulla sähköpostilla
 • Ainoa huomionarvoinen asia on, että Mullvad perustuu ”14 silmän” maahan, mikä voi tarkoittaa, että Mullvadia voidaan painostaa (nyt tai tulevaisuudessa) luopumaan lokista (vaikka heillä ei olisi niitä, joten he eivät voi jakaa niitä)

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on Mullvad?

Mullvadin käyttäjäystävällisyys on kunnollista. Monet VPN-ohjelmistot näyttävät samanlaisilta näinä päivinä, ja Mullvad ei ole poikkeus. Tämä tuttu kaava tekee Mullvadista erittäin käyttäjäystävällisen VPN-palveluntarjoajan. Jopa niin, on olemassa joitain vaihtoehtoja, joita ohitamme vertaamalla palvelua esimerkiksi NordVPN: n palveluun. Tämä johtuu useimmiten pienistä asioista, kuten siitä, että et pysty näkemään, kuinka palvelin on täynnä ja mitkä palvelimet soveltuvat parhaiten toistoihin tai suoratoistoon. Lisäksi et voi asentaa Mullvadia iPhonellesi AppStoren kautta. Sen sijaan sinun on tehtävä tämä OpenVPN- tai WireGuard-määritystiedostojen avulla.

Mullvad-verkkosivusto

Mullvadilla on jäsennelty verkkosivusto, joka sisältää hyödyllisiä tietoja. Voit löytää suurimman osan etsimästä kotisivulta. Tarkempia, tarkempia tietoja löytyy heidän UKK-sivulta. Mielestämme tämä ei ole aina kätevää. Vaikka Mullvadin takana on “noin” -sivu, joka sisältää tietoja yrityksestä ja palveluntarjoajan visiosta, kaipaamme käytännöllisempää tietoa, jonka useimmat muut VPN-palveluntarjoajat olisivat tallentaneet “Ominaisuudet” -sivulle..

Mullvad VPN -verkkosivun kotisivu

Sisäänkirjautumiseen verkkosivustolle ja pääsyksi sivulle Oma tili, tarvitset vain koodia, jota käytät VPN-tiliisi. Tämä koodi on täydellinen yksityisyyden kannalta, mutta suuri haittapuoli on, että kaikki voivat kirjautua tiliisi heti, kun heillä on koodi. Käytännössä tällä ei ole suurta eroa, koska verkkosivuston tässä osassa käytettävissä ovat vain satamien hallinta ja mahdollisuus suorittaa maksu. Siitä huolimatta, se on jotain, joka on tietoinen. Loppujen lopuksi ihmiset voisivat käyttää tiliäsi, jos heillä olisi koodisi ja ladattu ohjelmisto. Siksi on tärkeää koskaan jakaa tilinumeroasi kenellekään muulle.

Jos haluat ladata Mullvadin, sinun ei tarvitse kirjautua sisään ensin. Lataa ohjelmisto vain napsauttamalla etusivun yläosassa olevaa vihreää ”Lataa” -painiketta. Kun olet saavuttanut lataussivun, voit valita oikean ohjelmiston käyttöjärjestelmällesi.

Asennetaan Mullvad

Mullvadin asentaminen on helppoa, mutta se ei toimi aivan samalla tavalla kuin minkä tahansa muun VPN-palveluntarjoajan asentaminen. Siksi halusimme käyttää aikaa selittää, miten se toimii. Voit aloittaa joko lataamalla ohjelmiston tai luomalla tilinumero. Toisen tekeminen ensin ei oikeastaan ​​muuta menettelyä. Valitsimme ensin tuottaa tilinumero, jonka selitämme alla.

 1. Siirry Mullvad-kotisivulle, vieritä alas ja napsauta Luo tili. Tulet sivulle, jolla on ainutlaatuinen koodi. Tämä koodi on kaikki mitä tarvitset kirjautuaksesi sisään ja määrittäessäsi tilisi, joten muista pitää se turvassa.
 2. Suorita maksu valitsemalla maksutapasi tilinumerosivulta ja noudattamalla ilmoitettuja vaiheita.
 3. Lataa Mullvad VPN-ohjelmisto lataamalla .exe-asennustiedoston käyttöjärjestelmällesi.
 4. Seuraa askelmia osoittaa Mullvad VPN -asennusnäyttö.
 5. Avaa Mullvad-ohjelmisto kun asennus on valmis.
 6. Täytä tilinumero ja muodostaa yhteyden mihin tahansa Mullvad VPN-palvelimeen!

Mullvadin ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

Mullvad yhdisti Chicagon palvelimenVaikka Mullvadin ohjelmisto voi näyttää useimpien premium-VPN-verkon ohjelmistolta, on jotain sanottavaa pienimmästä vaihtoehdosta, jonka se sallii. Koska Mullvad on päättänyt rajoittaa valintaa muun muassa VPN-protokollien välillä, ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää. Ainoa haittapuoli on, että eri palvelimista on hyvin vähän tietoa, esimerkiksi kuinka kiireisiä ne ovat ja ovatko ne sopivia torrentien lataamiseen ja Netflixin amerikkalaisen version poistamiseen..

Näiden vähäisten asioiden lisäksi Mullvadin käytettävyydestä on vain vähän sanottavaa. Ohjelmisto ei ole epätavallinen, mutta kaikki on helppo löytää ja toimii hyvin. Pieni ärsytys oli, että ohjelmisto on sidottu tehtäväpalkkiin ja minimoituu aina, kun napsautat mitä tahansa näytön ulkopuolella. Yleensä Mullvad on kuitenkin kunnollinen, minimalistinen VPN, kun on kyse ulkonäöstä ja helppokäyttöisyydestä.

Hinnoittelu ja maksutavat

at 5 €, – kuukausi, joka on noin 5,50 dollaria, Mullvad on melko kallis. Tämä hinta ei muutu riippumatta siitä, haluatko tilauksen vain yhdeksi kuukaudeksi vai monta muuta. Ne edistävät maksua Bitcoinilla tai Bitcoin Cashilla antamalla sinulle 10% alennuksen, jos valitset maksaa jollakin näistä tavoista. Vaikka tämä ei ole suuri alennus, voi olla syytä tarkistaa se, jos haluat käyttää Mullvadia pidemmän aikaa.

Mullvad-maksutavat

Maksutapojen suhteen voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

 • Paypal
 • Luottokortti
 • pankkisiirto
 • havina
 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Käteinen raha
 • tosite

Maksaminen Bitcoinin tai Bitcoin Cashin kautta on anonyymein vaihtoehto. Rahat on myös mahdollista siirtää suoraan pankkitililtäsi heidän. Tässä tapauksessa jaat tilitietosi siirron aikana, mikä tarkoittaa, että et enää ole täysin anonyymi. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on, että Mullvad tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun.

Asiakaspalvelu

Mullvad tarjoaa erinomaista asiakastukea. Vaikka he eivät tarjoa paikan päällä olevaa chattia, he vastaavat nopeasti sähköposteihin. Saimme vastauksen kysymyksiimme usein 10 minuutissa. Oli ilmeistä, että varsinaiset työntekijät vastasivat meihin ja että he todella yrittivät auttaa meitä sen sijaan, että antaisivat meille tavanomaisia ​​vastauksia..

Ainoa asia, jota he eivät voineet auttaa meissä, oli Netflixin amerikkalaisen version vapauttaminen. Koska Mullvad keskittyy turvallisuuteen ja yksityisyyteen, he päättivät olla yrittämättä poistaa Netflixin estämistä. Tämä on sääli, mutta ymmärrämme Mullvadin kaltaisen yksityisyyden suojaan tähtäävän palveluntarjoajan päätöksen.

Päätelmien käytettävyys Mullvad

Testattuaan Mullvadia pääsimme seuraaviin päätelmiin palveluntarjoajan käytettävyydestä:

 • Mullvad on minimalistinen, mutta käyttäjäystävällinen VPN-palveluntarjoaja
 • Mullvadin ohjelmisto on nopea ja helppo käyttää
 • Tilin luominen on helppoa ja tehdään muutamalla napsautuksella
 • Mullvad on helppo asentaa
 • Mullvadilla ei ole iOS-sovellusta AppStore-sovelluksessa
 • Mullvadin asiakastuki reagoi yllättävän nopeasti sähköpostitse
 • Koska tilaaminen maksaa 5, – kuukaudessa (noin 5,50 dollaria), Mullvad ei ole halvin VPN
 • Mullvad tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun

Palvelinverkko Mullvad

Mullvadilla on kohtuullisen suuri palvelinverkko. Se ei ole niin suuri kuin ExpressVPN tai CyberGhost, mutta sisältää pari sataa palvelinta. Mullvad on jakanut palvelimet kolmeen luokkaan:

 • OpenVPN-palvelimet (“tavallisemmat” VPN-palvelimet)
 • WireGuard-palvelimet (“uudenlainen” VPN-palvelin: niiden pitäisi olla nopeampia kuin OpenVPN-palvelimet, mutta niiden kehitys on edelleen)
 • Sillat (erityinen VPN-palvelin silloin, kun muita palvelimia ei ole saatavana online-sensuurin vuoksi)

Mullvad ei eroa suoratoisto- tai P2P-palvelimien välillä. Lisäksi he eivät tarjoa erityisiä sipulipalvelimia Tor-verkkoon, kuten NordVPN tarjoaa.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

Mullvadilla on yhteensä 410 palvelinta 63 kaupungissa 39 maassa. Palvelimien sijainnit näkyvät alla olevissa taulukoissa:

Mullvad OpenVPN -palvelimet

Maa
Palvelimien lukumäärä
Toimipaikat
Albania1Tirana
Australia10Adelaide, Brisbane, Canberra, Melbourne, Perth, Sydney
Itävalta3Wien
Belgia3Bryssel
Brasilia2Sao Paulo
Bulgaria2sofia
Kanada13Montreal, Toronto, Vancouver
Tšekin tasavalta3Praha
Tanska6Kööpenhamina
Suomi6Helsinki
Ranska3Pariisi
Saksa20Frankfurt
Kreikka1Ateena
Hongkong2Hongkong
Unkari2Budapest
Intia1Pune
Israel1Tel Aviv
Italia2Milano
Japani2Tokio
Latvia1Riika
Luxemburg1Luxemburg
Moldova1Chisinau
Alankomaat18Amsterdam
Uusi Seelanti1Auckland
Norja7Oslo
Puola3Varsova
Portugali1Lissabon
Romania2Bukarest
Serbia2Belgrado, Nis
Singapore2Singapore
Etelä-Afrikka1Johannesburg
Espanja3Madrid
Ruotsi57Göteborg, Helsingborg, Malmö, Tukholma
Sveitsi9Zurich
Ukraina1Kiev
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat1Dubai
Yhdistynyt kuningaskunta27Lontoo, Manchester
Yhdysvallat67Atlanta, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Piscataway, Salt Lake City, San Francisco, Seattle, Secaucus

Mullvad WireGuard -palvelimet

Maa
Palvelimien lukumäärä
Toimipaikat
Australia4Melbourne, Sydney
Itävalta2Wien
Belgia2Bryssel
Brasilia1Sao Paulo
Bulgaria3sofia
Kanada7Montreal, Vancouver
Tšekin tasavalta3Praha
Tanska2Kööpenhamina
Suomi1Helsinki
Ranska3Pariisi
Saksa5Frankfurt
Hongkong1Hongkong
Unkari2Budapest
Intia1Pune
Irlanti1Dublin
Italia3Milano
Japani2Tokio
Latvia1Riika
Moldova1Chisinau
Alankomaat3Amsterdam
Uusi Seelanti2Auckland
Norja3Oslo
Puola3Varsova
Romania3Bukarest
Serbia2Belgrado
Singapore1Singapore
Espanja3Madrid
Ruotsi9Göteborg, Malmö, Tukholma
Sveitsi4Zurich
Ukraina1Kiev
Yhdistynyt kuningaskunta7Lontoo, Manchester
Yhdysvallat19Atlanta, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Piscataway, Salt Lake City, Seattle

Mullvad-sillat

Maa
Palvelimien lukumäärä
Toimipaikat
Australia1sydney
Kanada1Montreal
Saksa1Frankfurt
Hongkong1Hongkong
Alankomaat1Amsterdam
Norja1Oslo
Puola1Varsova
Romania1Bukarest
Singapore1Singapore
Ruotsi3Göteborg, Helsingborg, Malmö
Yhdysvallat4Chicago, Los Angeles, Miami, New York
Yhdistynyt kuningaskunta1Lontoo

Omistettu IP-osoite

Mullvad ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita. Kaikki heidän IP-osoitteensa jaetaan, ja emme odota tämän muuttuvan pian. Mullvad on keskittynyt yksityisyyteen ja tietoturvaan, ja staattiset IP-osoitteet, kuten omistettu IP, on helpompi jäljittää yhdelle henkilölle. Siksi on järkevää, että he päättäisivät olla tarjoamatta niitä.

Johtopäätöspalvelimen netwerk Mullvad

Nämä ovat päätelmämme Mullvadin palvelinverkosta:

 • Mullvadilla on kohtuullinen määrä palvelimia ympäri maailmaa
 • Mullvadilla on 288 OpenVPN-palvelinta, 105 WireGuard-palvelinta ja 17 siltaa
 • Mullvadin käyttäjät voivat käyttää vain jaettuja IP-osoitteita

Mullvadin vaihtoehdot

Mullvad on yksinkertainen ja toimiva VPN. Hyvän tapukytkimen ja Bridge-palvelimien lisäksi ne eivät tarjoa lisätoimintoja, kuten palveluntarjoajat, kuten Surfshark. Ei ole sallittua luetteloa, mahdollisuutta käyttää MultiHop-palvelimia tai seurannan estämistä. Tavallaan tämä on osa Mullvadin vahvuutta: he pyrkivät tarjoamaan yksityisen ja turvallisen VPN: n. Muut ylellisyydet tulevat toiseksi.

Mullvad ja Netflix

Netflix-sovelluskuvakeEmme voi taata, että Mullvad pyrkii estämään Netflixin amerikkalaisen version eston. Netflix yrittää aktiivisesti estää VPN-käyttäjiä käyttämästä palveluitaan, ja Mullvadin palvelimet eivät näytä pystyvän kiertämään tätä lohkoa. Kun kysyimme heiltä tästä, Mullvad kertoi meille, että joillakin käyttäjillä onnistuu pääsy Netflixiin käytettäessä SOCKS5-välityspalvelinta ja New York -palvelinta, mutta tämä ei toiminut meille. Tämä on todellinen häpeä VPN: lle, joka saavuttaa sellaisen nopeuden ja olisi täydellinen Netflix-suoratoistoon, jos vain se onnistuisi antamaan sinulle käyttöoikeuden.

Mullvad ja torrentit

Bittorrent-logoVaikka Mullvadilla ei ole erillisiä P2P-palvelimia, paikalliset palvelimemme toimivat lataamalla torrentteja. Tiedostot ladattiin nopeasti Mullvadin palvelinten nopeuden vuoksi. Lisäksi löydät lisäohjeita BitTorrent-asiakkaasi suojaamiseksi Mullvad-verkkosivustolla. Mullvad ei tue muita asiakkaita, koska nämä eivät ole avoimen lähdekoodin tuotteita, sisältävät mainosohjelmia tai roskaprogrammeja tai eivät yksinkertaisesti tarjoa kunnollisia yksityisyysasetuksia.

Päätelmävaihtoehdot Mullvad

 • Mullvad ei toimi Netflixin kanssa
 • Torrentsien lataaminen Mullvadilla on mahdollista, ja BitTorrent-sovellukselle on myös ylimääräisiä turvallisuusvaihtoehtoja
 • Mullvadilla on tappikytkin
 • Mullvadin siltapalvelimet voivat auttaa sinua kiertämään sitkeitä palomuureja

Päätelmät – Kokemuksemme Mullvadista

Plussat
Haittoja
Erittäin hyvä turvallisuuden ja yksityisyyden kannaltaNetflix ei toimi
Ei pidä lokitSuhteellisen kallis
Käytä vain vahvimpia VPN-protokolliaEi ohjelmistoa iOS: lle
Erittäin nopeat palvelimetSijaitsee ”14 silmän” maassa
Erittäin käyttäjäystävällinen ohjelmisto
Asiakastuki reagoi nopeasti
Valinnaiset WireGuard-palvelimet
Lataa torrentien kautta mahdollista

Kaiken kaikkiaan Mullvad on erinomainen VPN-palveluntarjoaja. Vaikka ne keskittyvät pääasiassa turvallisuuteen ja yksityisyyteen, ne myös pisteet erittäin hyvin nopeuden ja käytettävyyden suhteen. Mielestämme Mullvad on epäilemättä yksi parhaista VPN: eistä. Ainoa haittapuoli on, että Mullvad on melko kallis ja ei toimi Netflixin (amerikkalaisen version) kanssa. Joillekin käyttäjille tämä on riittävän syy valita halvempi VPN, joka antaa käyttäjille pääsyn Netflixiin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me