Ivacy review 2020: Edullinen, käyttäjäystävällinen VPN, jossa on joitain tietosuojaongelmia

Ivacy Review (2020)

Ivacy perustettiin vuonna 2007, ja sen pääkonttori on Singaporessa. Ivacy väittää, että sen tehtävänä on luoda täysin ilmainen Internet-ympäristö kaikille. Järjestelmällisyys on avainasemassa tämän saavuttamiseksi, Ivacy toteaa. Ivacy nautti erityisesti kiitosta ja tunnustusta vuonna 2010, kun heistä tuli ensimmäinen VPN-palveluntarjoaja, joka tarjosi split-tunneling -ominaisuuden. Tällä kehityksellä on ollut positiivinen vaikutus nopeuteen, jonka VPN-palveluntarjoajat voivat saavuttaa. Vuonna 2015 he onnistuivat lisäämään uuden virstanpylvään saavutusluetteloonsa. Juuri tänä vuonna heidän käyttäjäkunta saavutti 2 miljoonan markan.


Ei ole vaikea ymmärtää miksi monet ihmiset käyttävät Ivacya, koska se on erittäin käyttäjäystävällinen VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa paljon lisäominaisuuksia ja -vaihtoehtoja. Lisäksi Ivacy -sovelluksen asentaminen on erittäin helppoa, ja vain yhden tilauksen avulla voit kytkeä viisi laitetta kerrallaan. Monet ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että parasta VPN-palveluntarjoajasta on sen edullisin hinnoin. Heidän edullisin tilauksensa asettaa sinulle vain yhden dollarin kuukaudessa (laskutetaan 60 dollaria joka viides vuosi). Kuulostaako tämä hyvältä totta? Annamme sinun olla tuomari siitä. Lue alla kaikki Ivacyn ominaisuudet, vaihtoehdot ja tekniset tiedot.

Tekniset tiedot Ivacy

 • Samanaikaiset yhteydet: 5
 • torrentit: +
 • Netflix: +
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollat: OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Kirjauskäytäntö: Yhteyslokit
 • palvelimet: 450+ palvelinta 100 paikassa
 • Hinta: Alkaen 0,99 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Nopeus – Kuinka nopea on toimimaton

Yksi VPN-palveluntarjoajan tärkeimmistä näkökohdista on nopeus. Et tietenkään halua, että VPN olisi niin hidas, että se vaikuttaa negatiivisesti suoratoistoon, lataamiseen ja yleiseen Internet-kokemukseen. Siksi, vaikka käytännössä jokainen VPN hidastaa yhteytesi jossain määrin (ainakin paperilla), on tärkeää valita VPN, jolla on kohtuulliset nopeudet. Jotta voisimme nähdä, ovatko Ivacyn nopeudet paria, testaamme laajasti heidän VPN-palvelunsa nopeutta. Löydät alla olevien nopeustestausten tulokset.

Ivacy nopeustesti tulokset

Alla näet tulokset eri nopeustesteistä, jotka suoritimme Ivacy-yhteyden nopeuden testaamiseksi. Käytimme speedtest.net: ää näiden testien suorittamiseen. Testit suoritettiin toimistoltamme Alankomaissa.

Ilman VPN: tä (speedtest.net):

Ivacy Speedtest - ilman VPN: tä

Yllä voit nähdä yhteyden nopeuden, kun emme ole muodostaneet yhteyttä VPN-verkkoon.

Palvelin Hollannissa (speedtest.net):

Ivacy speed test - hollantilainen palvelin

Nämä ovat nopeustestaustuloksia, kun olemme muodostaneet yhteyden Ivacy-palvelimeen Hollannissa. Käytimme automaattista palvelimenvalintatoimintoa, joka yhdisti meidät Alankomaiden nopeimpaan palvelimeen. Kuten huomaat, latausnopeutemme on vähentynyt, mutta vain vähän. Latausnopeus on vähentynyt melko vähän. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia, jos lataat usein sisältöä Internetiin (kuten YouTube-videoita tai torrenteja). Pingomme on tuskin kasvanut ollenkaan (8 ms: n lisäys on hyvin pieni).

Palvelin Yhdysvalloissa (speedtest.net): 

Ivacy speed test - Yhdysvaltain palvelin

Täällä voit nähdä nopeustestauksen tulokset, kun olimme yhteydessä Ivacy-palvelimeen Yhdysvalloissa. Koska testipaikkamme (toimistomme) oli Hollannissa, yllä olevat tulokset ovat todennäköisesti kunnollinen osoitus siitä, mitä tapahtuisi, jos muodostat yhteyden palvelimeen, joka on kaukana asuinpaikastasi tai asuinpaikastasi. Kuten oli odotettavissa, ping on lisääntynyt melko paljon. Tämä on kuitenkin täysin normaalia, kun muodostat yhteyden palvelimeen maailman toisella puolella. Latausnopeus on kuitenkin varsin vaikuttava, silti melko hyvä. Latausnopeus on valitettavasti laskenut melko vähän. Nämä tulokset eivät kuitenkaan välttämättä ole huolestuttavia paljon, jos käytät VPN: ää pääasiassa “perinteisiin toimintoihin”, kuten selaamiseen, suoratoistoon ja lataamiseen, kuten näemme myöhemmin.

Nopeus päivittäisessä käytössä

Kaiken kaikkiaan tosiasiallisissa tarkoituksissa Ivacy tarjoaa hyvät nopeudet. Testasimme Ivacyn nopeuksia monenlaisten online-toimintojen aikana ja VPN toimi kaiken kaikkiaan hyvin. Tutkimme Ivacyn nopeutta online-tehtävien, kuten verkkosivustojen selaamisen, videoiden suoratoiston (esimerkiksi Netflixissä), torrentien lataamisen ja online-pelien pelaamisen aikana..

Internet-selailussa pilaantuminen osoittautui erittäin nopeasti. Itse asiassa emme yksinkertaisesti huomanneet eroa selaamisen välillä VPN: n kanssa tai ilman. Kaikki verkkosivustot latautuivat nopeasti ja onnistuimme kirjautumaan sisään mihin tahansa haluamiemme sivustoihin ja alustoihin. Lisäksi pystyimme tarkistamaan sähköpostimme ja lataamaan liitteet ilman vaikeuksia tai huomattavaa viivytystä.

Myös videoiden suoratoisto osoittautui helpoksi tehtäväksi Ivacylle, emmekä huomanneet yhteytemme hidastuvan ollenkaan. Vasta kun avasimme uuden videokatsaussivun YouTubessa, huomasimme pienen viiveen. Tämä viive tuskin kesti yli sekunnin. Lisäksi pystyimme käyttämään Netflixiä ja Spotify with Ivacy -sovelluksia viipymättä.

Lisäksi tiedostojen lataaminen osoittautui myös nopeaksi. Huomasimme pienen nopeuseron toisin kuin torrentien ja muiden tiedostojen lataaminen ilman VPN: tä. Tämä ei kuitenkaan ollut vähiten vakava asia. Ivacyssa on hienoa, että se tarjoaa ominaisuuden tiedostojen lataamiseen erityisen hyvin suojatulta palvelimelta.

Pelaamisen aikana huomasimme myös huomattavan pienen nopeuseron Ivacy-sovelluksen käyttämisen ja ilman VPN-yhteyttä pelaamisen välillä, ainakin käytettäessä palvelinta Alankomaissa (missä toimistomme sijaitsee). Kun kokeilimme muutamia erilaisia ​​pelejä Ivacy-palvelimella Yhdysvalloissa, huomasimme melko suuren nopeuden laskun. Tämä kertoo meille, että pelaaminen Ivacy VPN -sovelluksen käytön avulla voi varmasti saada hyvän verkkopelaamisen, jos et valitse Ivacy-palvelinta, joka on kaukana maantieteellisestä sijainnistasi (ajattele pääasiassa eri maanosia).

Johtopäätös Ivacyn nopeus

Viimeinen tuomio Ivacyn nopeudesta on seuraava:

 • VPN-palveluntarjoajalle Ivacy tarjoaa keskimääräistä nopeuksia nopeampia.
 • Nopeustestejemme mukaan Ivacy aiheuttaa nopeuden menetyksiä.
 • Ivacy-toiminnon aiheuttamat viiveet ovat niin pieniä, että voit silti mukavasti selata, suoratoistaa ja ladata Ivacy-ohjelman taustalla..
 • Myöskään pelaaminen ei ollut ongelma, vaikka sinun on kuitenkin varmistettava, että muodostat yhteyden pilaantumispalvelimeen, joka ei ole liian kaukana sinusta. Muutoin lisääntynyt ping voi aiheuttaa ongelmia.

Turvallisuus – Kuinka turvallinen on joutumattomuus?

Suojaus ja yksityisyys saattavat olla vain VPN: n tärkeimpiä näkökohtia. Ihmiset, etenkin sijoitettuaan VPN-palveluun, haluavat olla turvallisia verkossa. Juuri siksi tutkimme perusteellisesti kaikkien verkkosivustomme VPN-verkkojen turvallisuutta.

Ivacy väittää, että sen turvallisuus on ”kiinni kiinteää”. Ivacy: n tehtävänä on heidän mukaansa luoda turvallinen digitaalimaailma, joka on kaikkien saatavissa. Ivacy sanoo, että he auttavat luomaan tätä maailmaa VPN-palvelunsa ja sen ainutlaatuisten lisäominaisuuksien ja -vaihtoehtojen avulla.

Ivacy tarjoaa tappikytkimen, joka auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi ja tietoturvasi, jos yhteys Ivacy-palvelimiin katkeaa mistä tahansa syystä. Lisäksi Ivacy tarjoaa myös NAT-palomuurin (lisä 1 dollaria kuukaudessa). Tämä on Ivacy-palvelimien palomuuri, jonka pitäisi suodattaa viruksia ja muita haittaohjelmia ennen kuin se edes koskaan saavuttaa laitettasi tai verkkoasi. Nämä ominaisuudet ovat vain pieni osa Ivacy: n työkalupakista suojaamaan online-tietosuojaasi. Lisäksi Ivacyn tietosuojakäytännössä todetaan, että palveluntarjoaja ei pidä kirjaa käyttäjiensä Internet-toiminnoista millään tavalla. Alla luet lisää Ivacyn salausprotokollisista, niiden kirjauskäytännöistä ja muista turvallisuuteen liittyvistä seikoista.

Ivacy-protokollat

Ivacy tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen suojauksen, osittain heidän suuren salauksensa ansiosta: Ivacy tarjoaa AES-256-bittisen salauksen. Yleensä tätä pidetään erittäin turvallisena salaustyyppinä, jota hallituksille tai hakkereille on erittäin vaikea murtaa. Ivacy tarjoaa seuraavat salausprotokollat:

 • OpenVPN
 • Stealth
 • IKEv2
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • SSTP

Tietenkin jokaisella näistä VPN-protokollista on omat edut ja haitat. Yleisesti ottaen OpenVPN: ää pidetään turvallisimpana näistä (ja usein jopa kaikista) VPN-protokollista, mutta teoriassa jotkut näistä protokollista, kuten PPTP ja IKEv2, saattavat tarjota (hiukan) suuremman nopeuden..

Huomaa: Joillakin laitteilla (kuten Mac) Ivacy tukee vain IPSec-protokollaa (ilman L2TP: tä). Tätä protokollaa pidetään melko vaarallisena.

Lokitiedot ja yksityisyys

Ivacy toteaa tietosuojakäytännössään selvästi, että he eivät pidä minkäänlaista kirjaa käyttäjilleen. Ivacy väittää itse asiassa, että ”suunnitellusti” heillä ei ole arkaluontoisia tietoja jaettavaksi, vaikka he olisivat laillisesti velvoitettuja niin tekemään. Tämä on tietysti hieno uutinen henkilöille, jotka arvostavat nimettömyyttä ja yksityisyyttä VPN-palveluntarjoajassa, mikä on kiistatta tärkein syy monille saada VPN. Huomasimme kuitenkin jotain hieman huolestuttavaa Ivacyn palvelimissa, kun kyse on yksityisyydestä ja anonyymiteetistä.

Muutama kuukausi sitten huomasimme jotain epätavallista Ivacya, jota ei mainittu missään verkkosivustollaan tai missään muualla: he käyttivät GZ Systems Ltd. -palvelimia. Tämä yritys omistaa PureVPN: n, toisen suositun VPN-palveluntarjoajan. Tämä saattaa tarkoittaa, että PureVPN: llä tai jopa GZ Systems Ltd.: llä oli / on pääsy Ivacy-käyttäjien tietoihin. Tarkistimme tämän vaatimuksen myös DNS-vuototestillä. Nämä olivat tuloksia, kun olimme yhteydessä Ivacy-palvelimeen Yhdysvalloissa:

Toinen osoitus saamamme väitteen totuudesta oli jo jonkin aikaa sitten, kun otimme yhteyttä Ivacy-edustajaan, ja hän näytti virheellisesti uskovan, että olemme PureVPN-käyttäjiä ja osoittaneet meille sellaisinaan.

Ivacy-DNS-vuoto-testi

Joka tapauksessa pitäisi olla selvää, että testattu palvelin oli tuolloin PureVPN / GZ Systems -yrityksen omistuksessa. Yritimme varmistaa, käyttääkö Ivacy edelleen GZ Systems Ltd: n palvelimia. Pyysimme asiaa Ivacy-asiakastukeen. Ivacy-edustaja, jonka kanssa juttelimme, pyysi meitä odottamaan hetken, ennen kuin hän vastasi kysymykseen, jonka jälkeen hän totesi, että ”Ivacy ei käytä GZ-järjestelmiin kuuluvia palvelimia”. Toinen arvioijamme ei pystynyt vahvistamaan tätä teknisen ongelman takia, jonka hän havaitsi Ivacy-sovelluksessa. Tosiasia, että tämä koko (aikaisempi) tilanne herättää joitain kysymyksiä, ja auttaa valitettavasti vähentämään jonkin verran Ivacyn vaatimuksia “kiinteästä turvallisuudesta”.

Mitä tietoja Ivacy tarvitsee?

Sanomattakin on selvää, että haluat antaa mahdollisimman vähän tietoja itsestäsi VPN-tiliä luotaessa. Paljon henkilökohtaisia ​​tietoja luotaessa tili yksityisyyden suojausratkaisulle kukistaa tavoitteen. Siksi tutkimme, kuinka paljon tietoa kaikki verkkosivustomme VPN: t tarvitsevat tiliä luotaessa. Ivacy-tilin luomiseksi on annettava muutama henkilökohtainen tieto.

Ensinnäkin sinun on hankittava tilaus, joka edellyttää Ivacylle nimen ja sähköpostiosoitteen antamista. Valitsemastasi maksutavasta riippuen joudut myös luopumaan tietyistä maksutiedoista. Jos haluat pysyä mahdollisimman nimettömänä, suosittelemme käyttämään Bitcoinia maksamaan. Bitcoin on yksi anonyymeimmistä maksutavoista ja antaa sinulle käytännössä täydellisen nimettömyyden.

Lopuksi, tilisi luomisen loppuun saattamiseksi sinun on annettava tilin nimi ja salasana. Jos haluat pysyä nimettömänä, on selvästi paras valita tilin nimi, jota ei voida jäljittää sinulle.

Johtopäätös Ivacyn turvallisuus

Tutkimukseni jälkeen päätimme seuraavat Ivacyn turvallisuudesta:

 • Ivacy tarjoaa vankan AES-256-bittisen salauksen.
 • Ne tarjoavat joitain hienoja ylimääräisiä turvallisuusominaisuuksia, kuten NAT-palomuuri palvelimillaan ja erityisen hyvin suojatut latauspalvelimet.
 • Tämä VPN tarjoaa paljon erilaisia ​​salausprotokollia (huom: kaikki eivät ole käytettävissä kaikissa laitteissa).
 • Ivacy ei pidä kirjaa käyttäjään.
 • Ivacy-palvelimella voi olla melko vakava turvallisuusriski palvelimiensa mennessä.

Ivacyn käyttäjäystävällisyys

Ivacy on erittäin käyttäjäystävällinen VPN-palveluntarjoaja. Ivacylla oli selkeästi VPN-palveluntarjoajan päätoiminnot mielensä takana suunnitellessaan sovellustaan. Kun olet yhteydessä johonkin Ivacy-palvelimista, näet heti palvelimen sijainnin, johon olet yhteydessä, ja kuinka kauan olet ollut yhteydessä. Lisäksi sovelluksella on omat vaihtoehdot maantieteellisesti rajoitetun sisällön lataamiseen, suoratoistamiseen ja vapauttamiseen.

Ivacy’s verkkosivusto

Ivacy-verkkosivusto on selkeä, hyvin suunniteltu ja sisältää kaikki tiedot (mahdolliset) Ivacy-käyttäjien tarvitsemat tiedot. Sen kotisivulta löydät yleisiä tietoja Ivacy-toiminnasta ja siitä, miksi VPN on tärkeä ja arvokas työkalu yksityisyyden suojaamiseksi. Löydät myös perusteellisempia tietoja itse Ivacysta, kuten sen eri tilauksista ja hinnoista. Sivusto on erittäin hyvin suunniteltu ja selailee intuitiivisella tavalla. Sillä on jopa live-chat-ikkuna, johon voit kirjoittaa mitä tahansa kysyttävää, jonka jälkeen Ivacy-edustaja auttaa sinua pian (lisää tästä myöhemmin). Ainoa todellinen haittapuoli, jonka voimme ajatella, on se, että Ivacy-verkkosivusto on vähän mainostava.

Kun olet kirjautunut sisään verkkosivustolla, sinulla on pääsy tilisi asetuksiin ja vaihtoehtoihin. Kuten muu verkkosivusto, myös tämä jäsensivu on käyttäjäystävällinen ja helpottaa tilisi määrittämistä. Tällä sivulla näet heti kaiken aikaisemman kirjeenvaihtosi Ivacy-asiakaspalvelun kanssa ja mahdolliset maksamatta olevat laskut. Täältä voit avata uuden lipun myös Ivacy-asiakaspalvelun avulla, jos sinulla on kysyttävää. Lisäksi, jos asiakkaat siirtyvät päävalikon “portin edelleenlähetys” -vaihtoehtoon, he saavat lisätietoja valinnaisesta NAT-palomuurista ja mahdollisuuden lisätä tämä ylimääräinen turvaominaisuus tilaukseensa..

Ivacy’n asennusmenettely

Ivacy -sovelluksen asentaminen laitteellesi on erittäin helppoa. Loppujen lopuksi tämä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa ohjelmistoja kaikille tärkeille laitteille ja käyttöjärjestelmille (Windows, Mac, Android, iOS ja Linux). Kaikkien näiden erilaisten sovellusten lataaminen on erittäin helppoa. Voit asentaa Ivacy-sovelluksen useimpiin laitteisiin 6 yksinkertaisella vaiheella:

 • Siirry Ivacy-verkkosivustolle.
 • Napsauta ”Hanki Ivacy” tai selaa alaspäin valitaksesi tilauksen ja valita haluamasi lisäosat (NAT-palomuuri ja / tai omistettu IP) ja maksaa haluamallasi maksutavalla.
 • Lataa oikea sovellus käyttöjärjestelmällesi.
 • Kirjaudu sisään kirjautumistiedoillasi (jotka sinulle lähetetään sähköpostitse).
 • Valitse palvelin ja muodosta yhteys siihen.
 • Nauti selaamisesta turvallisesti ja vapaasti!

Kuten olet lukenut yllä, voit asentaa Ivacy -sovelluksen kuudessa nopeassa ja helpossa vaiheessa. Mobiililaitteissa se on entistä helpompaa, koska niiden avulla voit vain ladata Ivacy-sovelluksen AppStore-sovelluksesta (iPhone) tai Google Playstore -sovelluksesta (Android-puhelimissa). Ivacyn mobiilisovellukset tarjoavat kaikki ominaisuudet ja vaihtoehdot, joita Desktop-versio tarjoaa. Keskustelemme tästä tarkemmin tämän katsauksen seuraavassa osassa.

Ivacy-ohjelmiston ulkoasu ja käyttäjäystävällisyys

Ivacy-mobiilisovellusEmme voi korostaa tarpeeksi, että Ivacy on erittäin käyttäjäystävällinen VPN-palveluntarjoaja. Varsinkin VPN-aloittelijoille Ivacy-sovellukset ovat mahtavia. Sovellus on erittäin intuitiivinen ja siinä on erillinen alavalikko jokaiselle eri toiminnolle, kuten verkkosivustojen ja sisällön suoratoisto, lataaminen ja vapauttaminen. Tämä tarkoittaa, että Ivacy palvelee hyvin VPN: ää käyttäviä pääryhmiä ja syitä, miksi he käyttävät VPN: tä.

Ivacyn sovellus näyttää epäilemättä erittäin ammattimaiselta sekä työpöydällä että mobiililaitteissa. Molempien versioiden avulla voit muodostaa nopeasti yhteyden VPN-palvelimeen yhdellä valkoisen päällä -painikkeen painalluksella. Kuten oikealla olevassa kuvakaappauksessa näet, on helppo vaihtaa eri vaihtoehtojen ja palvelimen sijaintien välillä, jopa mobiiliversiossa.

Ivacy näytti viettävän paljon aikaa ja vaivaa luodaan käyttäjäystävällinen sovellus. He tekivät selvästi hienoa työtä.

Hinnat ja maksutavat

Ivacy on erittäin edullinen VPN-palveluntarjoaja. Mitä pidempään ostat tilauksen, sitä edullisempi kuukausikorko tulee. Jos saat tilauksen, joka voidaan peruuttaa joka kuukausi, se palauttaa sinulle 8,95 dollaria kuukaudessa. Yhden vuoden suunnitelma maksaa 3 dollaria kuukaudessa. Jos sitoudut 2 vuoden tilaukseen, se maksaa sinulle 1,99 dollaria kuukaudessa. Jos etsit todella kohtuuhintaisia ​​tilauksia, et voi mennä pieleen Ivacyn 5-vuotissuunnitelman kanssa, joka maksaa vain yhden dollarin kuukaudessa. Tämän takia Ivacy on yksi markkinoiden edullisimmista VPN-verkoista.

Valitettavasti Ivacy ei tarjoa ilmaista versiota VPN: stä. He eivät myöskään tarjoa kokeiluversiota. Onneksi kaikilla yhden vuoden tai pidemmillä tilauksilla on kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuu. Itse asiassa tämä tarkoittaa, että voit kokeilla Ivacy-ohjelmaa 30 päivän ajan ennen sitoutumista (pitkäaikaiseen) tilaukseen. Jos käyt 30 päivän tilauksella, saat vain 7 päivän rahat takaisin -takuun.

Voit ostaa Ivacy-tilauksesi valitsemalla seuraavista maksutavoista:

 • Luotto- / maksukortti (Visa, MasterCard, American Express, Discover Network, JCB, Diners Club)
 • PayPal
 • BitPay
 • Alipay
 • Täydellinen raha
 • Maksuseinä (ihanteellinen, Neosurf, Clickandbuy, Dotpay, Onecard, Mobiamo)
 • Salausvaluutta (useita vaihtoehtoja, mukaan lukien BitCoin)

Jotkut Ivacyn maksutavoista

Asiakaspalvelu

Ivacy pyrkii vastaamaan kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja hyvin. Ivacy-asiakastukeen voi ottaa yhteyttä eri tavoin. Voit lähettää heille sähköpostia, aloittaa live-keskustelun heidän verkkosivuillaan tai jopa käydä henkilökohtaisesti heidän toimistossaan Singaporessa. Heillä on myös verkkosivuillaan erittäin hyödyllinen ja laaja usein kysyttyjen kysymysten (Usein kysytyt kysymykset) -sivu. Sanomattakin on selvää, että otimme myös itse yhteyttä Ivacyen testataksemme heidän reaktionsa ja asiakastuensa laadun.

Otamme yhteyttä Ivacyen useita kertoja käyttämällä kätevää live-chat-toimintoa heidän verkkosivustollaan. Esimerkiksi, kysyimme heiltä kysymyksiä palvelimistaan ​​ja siitä, onko heillä mitään muuta toimistoa paitsi Singaporessa (heillä ei ole), ja he vastasivat meille erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Tapa, jolla he pyysivät meitä, oli erittäin kohtelias ja joka kerta he kysyivät, vastasivatko heidän vastauksensa kysymyksiimme.

Jotta voit aloittaa keskustelun ja esittää kysymyksen Ivacy-verkkosivustolla, sinun ei tarvitse täyttää mitään tietoja. Sinun ei tarvitse olla myös Ivacy-asiakas. Tämä on loistava tapa saada lisätietoja Ivacysta ennen kuin sitoudut jopa 30 päivän rahat takaisin -jaksoon, jonka saat kaikista tilauksista yli vuoden ajan. Lisäksi, jos et ole kirjautuneena heidän verkkosivustoilleen ja ole yhteydessä VPN-palvelimeen, se syventää myös ajatusta olla mahdollisimman nimettömänä, jopa ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Johtopäätöksen käyttäjäystävällisyys Ivacy

Ivacy-sovelluksen käytöstä ja testaamisesta saatujen kokemusten perusteella tehdään seuraavat johtopäätökset sen käyttäjäystävällisyydestä:

 • Ivacy on erittäin käyttäjäystävällinen
 • Sekä Ivacyn työpöytä- että mobiilisovellukset ovat intuitiivisia ja erittäin helppokäyttöisiä
 • Ivacy-verkkosivusto on selkeä ja hyvin suunniteltu, mutta melko mainostava
 • Ivacy-tilin luominen on nopeaa ja helppoa
 • Ivacy-tilauksen hankkiminen on kätevää, koska he hyväksyvät monia erilaisia ​​maksutapoja
 • Valitettavasti Ivacy ei tarjoa kokeiluversiota tai ilmaista versiota
 • Ivacy-asiakastuki on erittäin helppo tavoittaa ja erittäin hyödyllinen

Ivacy’s Server Network

Ivacy-palvelinverkko on melko suuri, etenkin VPN: lle, joka ei ole vielä yksi suurimmista toimijoista (vielä). Ne tarjoavat yli 450 palvelinta yli 100 maassa. Useimmat palvelimet sijaitsevat kahdella mantereella, joilla on eniten Ivacy-käyttäjiä, joita ovat Pohjois-Amerikka (erityisesti Yhdysvallat) ja Eurooppa. Alla luet lisää Ivacyn palvelimista, palvelimien sijainneista ja palvelimen vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

Ivacylla on palvelimia yli 100 maassa. Heillä on keskimäärin 2 palvelinpaikkaa maata kohti, vaikka isommissa maissa, kuten Venäjällä ja Yhdysvalloissa, on enemmän palvelimia. Itse asiassa Yhdysvalloissa on 18. Joka tapauksessa Ivacy tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi palvelimia ja palvelimen sijainteja, jotta maantieteellisestä vapauttamisesta voidaan tehdä erittäin käyttökelpoinen vaihtoehto tällä VPN: llä. Alla näet palvelimien Ivacy-tarjousten lukumäärän mantereelta:

Ivacy-palvelimet-mantereen

Voit vain selata verkkosivustoja ja käyttää mitä tahansa Ivacy: n palvelimia, mutta Ivacy tarjoaa myös joitain erityisiä palvelimia tiettyihin tarkoituksiin. Ne tarjoavat esimerkiksi erityisiä suoratoistopalvelimia, joihin voit siirtyä napsauttamalla suoratoistotoimintoa Ivacy-sovelluksen vasemmalla puolella olevassa valikossa. Kun olet muodostanut yhteyden näihin palvelimiin, saat heti pääsyn suosikki streaming-palveluihisi. Tämä tekee Ivacystä erittäin käyttäjäystävällisen vaihtoehdon ihmisille, jotka haluavat käyttää esimerkiksi Netflixiä.

Lisäksi Ivacyllä on myös joukko erityisiä P2P-palvelimia, jotka tekevät lataamisesta (torrentit) erittäin kätevän. Voit muodostaa yhteyden näihin palvelimiin valitsemalla lataustoiminnon Ivacy-sovelluksessa. Nämä latauspalvelimet ovat hajallaan ympäri maailmaa.

Omistettu IP-osoite

Ivacy tarjoaa myös omistettuja IP-osoitteita. On useita syitä, miksi sinun kannattaa käyttää omaa IP-osoitetta. Esimerkiksi Netflix ja muut (suoratoisto) palvelut estävät omistautuneita IP-osoitteita vähemmän kuin “normaalit VPN-IP: t”. Yleensä yhtä suurta joukko VPN-käyttäjiä käyttää yhtä VPN-palvelinta. Tämä tarkoittaa, että Netflixin kaltaiset streaming-palvelut huomaavat saavansa paljon liikennettä samasta IP-osoitteesta. Omistettu IP-osoite on ainutlaatuinen jokaiselle käyttäjälle, jolla on sellainen, mikä tarkoittaa, että et törmää tähän ongelmaan, ja verkkosivut ja sovellukset estävät sinut todennäköisemmin..

Koska omistettu IP-osoite on tarkoitettu vain sinulle, tämä tarkoittaa, että halutessasi voit aina käyttää samaa IP-osoitetta, vaikka käytätkin VPN-verkkoa. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen, koska jotkut verkkopalvelut (kuten verkkopankkiportaalit) toteuttavat ylimääräisiä turvatoimenpiteitä, kun he saavat kirjautua sisään aivan eri IP-osoitteesta. Usein nämä palvelut vaativat lisävarmennuksia, jotta käyttäjät voivat kirjautua sisään toisesta IP-osoitteesta, kuten esimerkiksi pankkisi puhelimeesi lähettämän suojakoodin täyttämisen. Jos matkustat esimerkiksi paljon ja pidät näitä turvatoimenpiteitä (vaikkakin erittäin tärkeinä) hieman liian paljon vaivaa, voit hankkia vain omistetun IP-osoitteen.

Ivacy tarjoaa käyttäjilleen kaikki edellä mainitut edut omistavillaan IP-osoitteilla. Nämä omistetut IP: t maksavat 1,99 dollaria ylimääräistä kuukaudessa. Jos vertaat tätä moniin muihin VPN-palveluntarjoajiin, tämä on melko edullista. Ivacylla on muutama palvelin, joka tukee omistettuja IP-osoitteita. Nämä palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Saksassa, Hongkongissa, Singaporessa ja Isossa-Britanniassa.

Päätelmäpalvelinverkko ja sijainnit

Laajojen testien ja Ivacy-tutkimuksen jälkeen tämä on lopullinen tuomio Ivacy-palvelinverkosta:

 • Ivacylla on kohtuullisen suuri palvelinverkko, yli 450 palvelinta yli 100 maassa.
 • Ivacy-palvelinverkko on hajallaan hyvin kaikilla mantereilla.
 • Tämä VPN tarjoaa myös erityisiä suoratoisto- ja latauspalvelimia.
 • Ivacy tarjoaa myös omistettuja IP-osoitteita lisäksi 1,99 dollarilla kuukaudessa.

Ivacyn asetukset ja ominaisuudet

Ivacy tarjoaa kaikki vakiovaihtoehdot, joita voit odottaa modernilta VPN: ltä, mutta se ei lopu siihen. Heillä on myös paljon lisäominaisuuksia, joista jotkut ovat varsin ainutlaatuisia.

Ivacy tarjoaa tappikytkimen. Tämä on toiminto, joka käytännössä sulkee Internet-yhteytesi, jos yhteys VPN-palvelimeen katoaa mistä tahansa syystä. Tämä on turvatoimi estääksesi yksityisyytesi ja tietoturvasi vaarantamisesta, jos yhteyden katkeaminen on epätodennäköistä. Internet-yhteytesi palautetaan heti, kun VPN-yhteys on muodostettu ja käynnissä uudelleen.

Lisäksi Ivacy tarjoaa mahdollisuuden käyttää heidän NAT-palomuuriaan. Tämä on palvelintason palomuuri (Ivacy-palvelimilla), joka toimii pääasiassa ylimääräisenä suojakerroksena sinun ja virusten ja muiden haittaohjelmien välillä. Loppujen lopuksi tämä palomuuri voi suodattaa paljon haittaohjelmia ennen kuin se edes saavuttaa verkon palomuurin ja siten verkon tai laitteen. Lisäksi reitittimen normaali palomuuri ei välttämättä edes toimi tässä tilanteessa, koska monet näistä palomuureista eivät pysty lukemaan tietokoneesi ja VPN-palvelimen välillä lähetettyjä tietoja (salauksen vuoksi). Siksi ehdotammekin, että hyödyntäisit NAT-palomuuria, jota Ivacy tarjoaa.

Viimeiseksi, Ivacy tarjoaa ”jaetun tunneloinnin” vaihtoehdon, ja se oli itse asiassa ensimmäinen VPN, joka teki niin vuonna 2010. Tällä vaihtoehdolla voit valita, mitkä tiedot haluat lähettää VPN-yhteyden kautta ja mitkä tiedot voidaan vain lähettää ” kuten tavallisesti ”(ei salattu ja suojattu VPN: llä). Tärkein etu tässä on, että voit vähentää tietokoneellesi ja tietokoneelta VPN-yhteyden kautta lähetettyjen tietojen määrää, mikä tarkoittaa, että VPN-yhteys nopeuttaa todennäköisesti (vähän).

Ivacy ja Netflix

Ivacy toimii hyvin Netflixin kanssa. Ivacyn omistetut streaming-palvelimet antavat sinulle pääsyn suosittuun streaming-palveluun. Jotta tämä toimisi, sinun on käytettävä sovelluksen erityistä suoratoistotoimintoa, eli et pääse käyttöoikeuteen jokaisessa olemassa olevassa Netflixin maakohtaisessa versiossa. Lisäksi havaitsimme testien aikana, että vaikka Yhdysvaltain suoratoistopalvelin toimii hyvin, muilla on joitain ongelmia. Koska Netflix on Yhdysvaltojen versio, joka on kuitenkin selvästi suosituin ja suurin, emme näe tämän olevan suuri ongelma monille ihmisille.

Ivacy ja torrentit

Ivacy toimii hyvin torrentien lataamisessa. Meillä oli helppo ladata kaikenlaisia ​​erilaisia ​​torrent-tiedostoja Ivacy-ohjelmalla. Jos siirryt omalle latausvaihtoehdolle Ivacy-sovelluksessa, voit helposti valita eri palvelimien välillä, jotka tukevat (P2P) lataamista. Ivacyllä on kohtuullinen määrä palvelimia, jotka tukevat (P2P) lataamista.

Johtopäätös Ivacy ja sen ominaisuudet

Plussat
Haittoja
HelppokäyttöinenJoillakin laitteilla Ivacy tarjoaa vain IPSec-protokollan
Paljon lisäominaisuuksia ja -vaihtoehtojaMahdollinen tietoturvariski: epäselvä, hallitsevatko he omia palvelimia
Helppo asentaaEuroopan suoratoistopalvelimet eivät aina toimi (hyvin)
Nopea ja ystävällinen asiakastuki
Erittäin edullinen (alkaen 1 dollaria kuukaudessa)
Yhdysvaltain Netflix-yhteensopiva
Torrent-yhteensopiva
30 päivän rahat takaisin takuu
Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Tarjoaa monia erilaisia ​​protokollia

Kaiken kaikkiaan Ivacy on erinomainen VPN-palveluntarjoaja. Ne tarjoavat nopeita, vakaita yhteyksiä ja erittäin käyttäjäystävällisiä ohjelmistoja ja sovelluksia. Tämän VPN: n avulla käyttäjät voivat valita laajasta valikoimasta erilaisia ​​protokollia ja lisäominaisuuksia ja -vaihtoehtoja.

Tapaus esimerkissä: Ivacy tarjoaa jaetun tunneloinnin, NAT-palomuurin, omistetut IP-osoitteet ja tappokytkimen. Ivacy-sovellus on erittäin intuitiivinen. Voit yksinkertaisesti valita haluamasi palvelimien vaihtoehdon ja tyypin. Suoratoistoasetuksen avulla pääset helposti käsiksi Netflixin USA-versioon ja lataustoiminnon avulla voit ladata torrentteja vaikuttavalla nopeudella..

Valitettavasti Ivacy myy itsensä lyhyeksi turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Vaikka Ivacy käyttää kiinteää AES-256-bittistä salausta, on epäselvää, käytetäänkö heidän VPN-yhteys / palvelimia, jotka eivät ole heidän: palvelimia, jotka kuuluvat PureVPN: lle. Myös Ivacy näyttää tallentavan yhteyslokeja. Toisin sanoen Ivacy on erittäin käyttäjäystävällinen VPN, jolla on paljon lisäominaisuuksia ja -vaihtoehtoja, mutta sillä on joitain puutteita yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen..

Suosittelemme pääasiassa Ivacy-palvelua ihmisille, joilla on hyvin erityisiä ”VPN-vaatimuksia”, joita jokin Ivacyn monista lisäominaisuuksista voi täyttää, tai ensimmäistä kertaa käyttäville VPN-käyttäjille sen käyttäjäystävällisyyden takia. Ihmisille, jotka etsivät yksityisyyttä ja turvallisuutta loistavaa VPN: ää, suosittelemme kuitenkin enemmän PIA: ta tai ExpressVPN: ää.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map