Hide.me Review (2020): nopea ja käyttäjäystävällinen | VPNOverview

Hide.me Review (2020) – nopea ja käyttäjäystävällinen VPN

Hide.me on suhteellisen uusi VPN-palveluntarjoaja. Niiden tavoitteena on tarjota nopea ja turvallinen VPN-palvelu. Hide.me on alun perin saksalainen ja perustettiin vuonna 2012 (aiemmin niitä kutsuttiin Hide.io). Yritys sijaitsee Malesiassa kyseisen maan tietosuojalainsäädännön vuoksi. Palveluntarjoaja tunnetaan paremmin joka päivä, ja sillä on jo 10 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.


Hide.me tehtiin tarjoamaan käyttäjäystävällinen, mutta erittäin turvallinen Virtual Private Network (VPN). Viime aikoina he ovat myös pyrkineet olemaan markkinoiden nopein VPN. Hide.me on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joka on sertifioitu lokiton. Tutkimme kaikkia näitä väitteitä myöhemmin katsauksessa.

Hide.me tarjoaa hyvän salauksen ja on erittäin nopea. Tämä VPN on hiukan kalliimpi kuin useimmat muut VPN-palveluntarjoajat. Onneksi voit kokeilla Hide.me: tä ilmaiseksi heidän 30 päivän rahat takaisin -takuullaan. Ne tarjoavat jopa ilmaisen palvelun, mutta kun käytät sitä, ne rajoittavat tietosi.

Hide.me -sovelluksen asentaminen on suhteellisen helppoa ja heidän Premium-suunnitelmansa avulla voit käyttää yhtä tilausta 10 laitteelle samanaikaisesti. Tällä tavalla voit suojata useita laitteita samanaikaisesti nimettömyksesi suojelemiseksi.

Tekniset tiedot Piilota.me

 • Samanaikaiset yhteydet: 10
 • torrentit: +
 • Netflix:
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollat: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokit
 • palvelimet: 1560 palvelinta 60 paikassa
 • Hinta: Alkaen 4,99 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Nopeus – Kuinka nopea on Hide.me?

Nopeus on tärkeä osa ihmisten kokemuksia VPN-palveluntarjoajista. Se on ärsyttävää, kun videosisällön on puskuroitava tai jos viivästyt pelaamisen aikana. Koska tämä on niin tärkeää, testasimme Hide.me-palvelimien nopeutta laajasti. Teimme tämän suorittamalla joitain nopeustestejä eri palvelimilla ja tarkastelemalla nopeuksia päivittäisessä käytössä. Voit lukea kaiken kokemuksestasi alla.

Nopeustestitulokset Hide.me

Täältä löydät tulokset useista nopeustesteistä, jotka suoritimme erilaisille Hide.me-palvelimille. Testasimme sijainnistamme Alankomaissa. Huomaa, että tulokset voivat olla hyvin erilaisia, jos olet muualla maailmassa. Tämän pitäisi kuitenkin antaa yleinen ilmoitus niiden nopeudesta.

Nopeus ilman VPN: tä (Speedtest.net):

Nopein ilman VPN: tä

Yllä voit tarkistaa nauttivat Internet-nopeudet käyttämättä VPN: tä.

Nopeus paikallisella palvelimella Alankomaissa (Speedtest.net):

Nopein VPN NL: llä

Tämä kuva näyttää Internet-nopeuksiemme tulokset, kun olimme yhteydessä Hide.me-palvelimeen Haarlemissa (Alankomaat). Kuten huomaat, tulokset ovat pysyneet käytännössä samana, mikä on VPN: n suhteen poikkeuksellista.

Nopeus yhdysvaltalaisen palvelimen kanssa (Speedtest.net):

Nopein VPN VS: llä

Nämä ovat tuloksia testistämme Yhdysvaltain palvelimella. Tulokset voivat olla tärkeitä, jos haluat käyttää amerikkalaista sisältöä toisesta maasta. Kuten näette, nopeudet eivät ole muuttuneet paljon. Tämä on odottamatonta, koska useimmiten fyysinen etäisyys sinun ja palvelimen välillä johtaa hitaampaan yhteysnopeuteen.

Nopeus päivittäisessä käytössä

Hide.me-palvelimien nopeus on erittäin hyvä päivittäisessä käytössä. Testatimme tätä tekemällä liiketoimintaa aivan kuten olemme tottuneet, jotta voimme nähdä, onko meillä hikoksia Hide.me-sivustolla. Käytimme VPN-selainta, höyryttämistä, lataamista ja pelaamista; nämä olivat tuloksia:

Säännöllisen selaamisen aikana emme huomanneet eroja nopeudessa tai latausaikoissa. Tämän VPN: n avulla voit käydä suosikkisivustoillasi ilman mitään merkittäviä muutoksia. Tiedostojen ja sovellusten lataaminen ei ollut myöskään ongelma.

Testasimme myös useita suoratoistopalveluita Hide.me VPN: llä nähdäksemme, miten tämä vaikuttaisi videoiden ja musiikin puskurointiin ja lataamiseen. Jälleen kerran, meillä ei ollut ongelmia ja pystyimme käyttämään palveluita, kuten YouTube ja Spotify, ilman ongelmia. Tämä tekee Hide.me: stä ihanteellisen VPN: n, jos haluat katsoa maantieteellisesti estettyjä materiaaleja. Valitettavasti et voi käyttää sitä Netflixin katsomiseen. Myöhemmin katsauksessa selitämme miksi.

Päätelmänopeus Piilota.me

Vakuutuksemme Hide.me-palvelun nopeudesta on seuraava:

 • Hide.me tarjoaa VPN: n nopeilla nopeuksilla.
 • Nopeustesti osoittaa pienen eron ala- ja latausnopeuden välillä VPN: n kanssa tai ilman.
 • Säännöllisen käytön, lataamisen ja suoratoiston aikana emme huomanneet nopeuden muutosta.

Turvallisuus – Kuinka turvallinen on Hide.me?

Hide.me on VPN-palveluntarjoaja, joka asettaa etusijalle heidän suojaus- ja yksityisyysominaisuuksiaan. Suojausta pidetään yleensä VPN: n tärkeimpänä osana. Et halua, että kolmannet osapuolet pääsevät henkilötietoihisi, ja VPN suojaa sinua sinulta. Alla voit lukea lokikäytännöstä, jota Hide.me noudattaa. Lisäksi ilmoitamme sinulle Hide.me-sivustolta tarvitsemasi tiedot, jos haluat luoda tilin.

protokollat

Hide.me: llä on erinomainen tietoturva AES 256-bittisellä salauksella. Tätä pidetään yleensä parhaana käytettävissä olevan salauksen tasona. Lisäksi Hide.me tukee monia erilaisia ​​protokollia. Voit valita seuraavista protokollista:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPSec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Hide.me-verkkosivusto näyttää mukavan yleiskuvan näistä eri protokollista. Tässä katsauksessa ne kuvaavat kaikkien protokollien vahvoja ja heikkoja kohtia. Tämä on erittäin hyödyllinen ja voi näyttää sinulle, mikä protokolla toimii parhaiten käyttöjärjestelmäsi kanssa. Suosittelemme aina OpenVPN-protokollaa, koska se on turvallisin vaihtoehto. Alla näet OpenVPN-protokollan selityksen Hide.me-verkkosivustolla.

Avaa VPN-protokolla

Lokit ja yksityisyys

Hide.me sanoo, että he noudattavat tiukkaa “ei kirjautumista” -käytäntöä. Tämä tarkoittaa, että he eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietoja. Koska Hide.me sijaitsee Malesiassa, heillä ei ole velvollisuutta pitää lokit. Malesiassa ei ole sääntöjä, jotka pakottavat yritykset pitämään lokit.

Hide.me ei pidä käyttäjälokeja, mutta on yksi sivuhuomautus; he pitävät väliaikaisia ​​yhteyslokeja. Tämä tarkoittaa, että yritys näkee, milloin asiakas x muodostaa yhteyden VPN-palvelimiinsa. Hide.me ei kuitenkaan näe kuka asiakas X on, he saavat vain käyttäjien nimettömiä tietoja. Lisäksi he säilyttävät nämä lokit vain muutaman tunnin ja sen jälkeen ne pysyvästi poistetaan.

VPN-palveluntarjoajien on käytännössä mahdotonta pitää lokitonta. Lisäksi yhteyslokit eivät usein loukkaa käyttäjän yksityisyyttä liikaa. He käyttävät näitä yhteyslokeja palveluidensa parantamiseksi. He voivat vain varmistaa, etteivät palvelimet ylikuormitu, jos he tietävät, milloin heidän palveluitaan käytetään. Hide.me nimettöi nämä yhteyslokit kokonaan eikä rekisteröi IP-osoitteesi.

Mitä tietoja Hide.me tarvitsee?

Tilin luomiseksi Hide.me-palvelussa tarvitset sähköpostiosoitteen, rekisteröinnin jälkeen voit poistaa mailadres tilisi asetuksista. Valitsemastasi maksutavasta riippuen sinun on myös annettava lisätietoja. Hide.me käyttää kaikkia maksuja kolmannella osapuolella. He väittävät, että tämä ulkoinen yritys ei näe IP-osoitteesi tai henkilöllisyytesi. Saat maksunumeron, jota ei voida linkittää sinuun. Lisäksi tämä maksunumero tuhotaan heti maksun jälkeen. Tällä tavalla pysyt täysin nimettömänä, kun maksat Hide.me-tilauksestasi.

Päätelmien turvallisuus Piilota.me

Testattuaan Hide.me-tietoturvaa voimme päätellä seuraavat asiat:

 • Hide.me on vankka ja turvallinen VPN.
 • He käyttävät vahvaa AES 256-bittistä salausta.
 • Hide.me ei jaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa.
 • Voit valita useista protokollista.
 • Hide.me pitää vain yhteyslokeja, jotka tuhoutuvat muutaman tunnin kuluttua.

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on Hide.me?

Hide.me on erittäin käyttäjäystävällinen tarjoaja, joka on kaikkien saatavilla ja helppo ymmärtää. Alta löydät tietoja heidän verkkosivustostaan, asennusprosessista, sovellusten ulkoasusta ja vaikutelmista, hinnoista, maksutavoista ja lopulta asiakastuesta..

Hide.me-verkkosivusto

Hide.me-verkkosivusto on selkeä ja tarjoaa kaikki tiedot, joita voit odottaa VPN-palveluntarjoajalta. Kotisivulta löydät tietoja Hide.me: stä, miksi tarvitset VPN: ää, ja arvosteluja heidän ohjelmistoistaan. He tarjoavat verkkosivustonsa useilla kielillä.

Lisäksi löydät tietoa heidän palvelinverkostaan ​​ja protokollista heidän verkkosivuillaan. Siinä on myös selkeä välilehti, josta löydät ohjelmistolataukset, ja välilehti kaikilla mahdollisilla tilaussuunnitelmilla. Tämä kuva näyttää Hide.me-verkkosivuston.

Hide.me-verkkosivusto

Valitettavasti emme löytäneet verkkosivustolta hakuvaihtoehtoa, mikä voi vaikeuttaa erittäin tarkan tiedon löytämistä. Kun kirjaudut Hide.me-tiliisi, saat yleiskuvan tilitiedoista. Täältä löydät myös oppaita, joiden avulla ohjelmistojen asennus laitteellesi on helppoa.

Asenna Hide.me

Hide.me -sovelluksen asentaminen laitteillesi on erittäin helppoa. Voit asentaa sovelluksen laitteellesi tai voit ladata tietyn protokollan ohjelmistoja ja muuttaa tietokoneesi tai Macin asetuksia. Ensimmäinen vaihtoehto on helpoin. Löydät heidän sovelluksensa App Storesta tai Google Play Kaupasta. Kun olet asentanut sovelluksen, sinun on vain täytettävä tilitietosi ja olet valmis lähtemään.

Hide.me appstore

Yllä näet Hide.me-sovelluksen Appstoressa. Sovellus käyttää automaattisesti käyttöjärjestelmällesi sopivinta protokollaa. Windowsissa nämä ovat IKEv2 ja PPTP ja Macissa se käyttää IKEv2-protokollaa ja IKEv1 varmuuskopiona. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää OpenVPN-sovellusta sovelluksessa, mikä on liian huono, koska tämä on turvallisin protokolla. On kuitenkin yksi poikkeus, Android tukee OpenVPN: ää.

Kun olet asentanut sovelluksen, voit alkaa surffata verkossa turvallisesti. Sinun on vain täytettävä tilisi tiedot, kuten alla näet.

Johdanto sivu Piilota.me

Toinen asennusvaihtoehto on hieman vaikeampi. Tämä menetelmä tarjoaa sinulle kuitenkin enemmän vaihtoehtoja protokolloissa. Jos kirjaudut tilisivullesi Hide.me-verkkosivustolla, löydät oppaan kaikkien erilaisten protokollien ja käyttöjärjestelmien asennuksesta. Noudata näitä oppaita, voit asentaa laitteellesi minkä tahansa haluamasi protokollan.

Piilota.me ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

Hide.me on erittäin käyttäjäystävällinen VPN-palveluntarjoaja, joka tekee niistä täydellisen ottelun ihmisten kanssa, jotka ovat uusia VPN: iä. Sovellus on yksinkertainen; sinulla on painike yhteyden muodostamiseksi Hide.me-palvelimeen ja voit valita palvelimen sijainnin. Ohjelmistolla on ammattimainen ilme ja kaikki vaihtoehdot ja toiminnot toimivat hyvin. Sovellusta tarjotaan useilla kielillä, joista englanti.

Super yksinkertaisella sovelluksella on muutama haittapuoli. Et voi esimerkiksi muuttaa asetuksia. Tämä tarkoittaa, että et voi muuttaa protokollia käyttäessäsi sovellusta. Vaikka suurin osa VPN-käyttäjistä jättää oletusasetukset joka tapauksessa, jotkut käyttäjät saattavat haluta muuttaa protokollia suojauksen optimoimiseksi erilaisten online-harjoittelujen aikana.

Sovelluksesta saattaa puuttua joitain asetuksia, mutta sillä on joitain siistiä toimintoja. Hide.me-sovelluksessa on “automaattinen uudelleenyhteys”, “killswitch”, “IP vuodonsuojaus” ja “DNS vuodonsuojaus”. Nämä toiminnot varmistavat, ettet vuotu tietoja vahingossa suojaamattomilla hetkillä. Sovellus suojaa kaiken, mitä teet verkossa.

Hide.me pyrkii selkeästi luomaan käyttäjäystävällisen sovelluksen, jota kaikki tietävät kuinka sitä käytetään. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että edistyneemmät käyttäjät saattavat tuntea olonsa rajoittuneiksi toisinaan.

Sovellusrintamat Hide.me

Hinnoittelu ja maksutavat

Hide.me ei ole siellä kallein eikä halvin VPN-palveluntarjoaja. He tarjoavat useita erilaisia ​​liittymäsuunnitelmia. Ensinnäkin, he tarjoavat ilmainen tili. Tämän ilmaisen tilin avulla voit rajata 10 Gt: n kuukaudessa, voit valita vain viidestä palvelinpaikasta ja voit käyttää vain yhtä laitetta kerrallaan. Lisäksi maksutetuissa tilauksissa todennäköisesti on nopeampia palvelimia, koska ne ovat vähemmän täynnä.

He tarjoavat Premium-tilauksensa kolmella eri hinnalla. Todennäköisesti parhaat vaihtoehdot ovat heidän 2 vuoden suunnitelma että voit saada vain 4,99 dollaria kuukaudessa. Tällä hetkellä saat jopa kaksi ilmaista kuukautta tämän suunnitelman avulla. Lisäksi he tarjoavat vuoden tilauksen, joka maksaa 8,32 dollaria kuukaudessa. Viimeinkin voit myös saada heidän Premium-palvelun yksi kuukausi, se maksaa sinulle12,95 dollaria.

piilota hinnat

Hide.me: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu kaikille maksettuille tilauksille. Lisäksi voit maksaa Hide.me-tililtäsi luottokortilla, PayPalilla, SEPA Direct Debitillä tai Bitcoinilla.

Asiakaspalvelu

Hide.me tarjoaa useita tapoja vastata kysymyksiisi. Verkkosivustolta löydät laajan UKK-sivun. Voit myös kysyä kysymyksiä sähköpostitse. Asiakaspalveluita tarjotaan vain englanniksi, mikä voi olla vaikeaa, jos englanti ei ole ensimmäinen kieli. Voit myös kokeilla onneasi Hide.me-foorumilla, jossa voit ohjata kysymyksesi muille käyttäjille. Lopuksi, Hide.me-blogit tarjoavat tietoja päivityksistä ja uutisista.

Saadaksesi käsityksen Hide.me-asiakaspalvelun ystävällisyydestä, otimme yhteyttä heihin. Kun lähetät sähköpostia Hide.me-sivulle, saat takaisin viestin kirjautumistietoineen. Jos kirjaudut sisään näillä tiedoilla, saat asiakastukitunnuksen, joka auttaa asiakastuen käyttäjiä tunnistamaan ongelmasi. Valitettavasti tämä viestintätapa ei toiminut, kun yritimme sitä.

Viimeinkin saimme sähköpostin, jossa vastaus kysymykseemme. He kuvasivat selitystä kuvakaappauksilla ja kuvilla, joiden avulla heidän ohjeidensa noudattaminen oli helppoa. Saimme vastauksen sähköpostiosoitteeseemme kahden tunnin sisällä ja he vastasivat meitä kohteliaasti ja ystävällisesti, kuten alla voit nähdä:

asiakaspalvelu Hide.me

Asiakaspalvelu toimii hyvin ja saat tehokkaan vastauksen kysymykseesi. Hide.me tarjoaa live-chat-toiminnon, mutta siinä on joitain ongelmia. Voit käyttää livekeskustelua vain, jos sinulla on asiakastukilippu. Valitettavasti emme voineet kirjautua sisään sähköpostissa olevien tietojen kanssa. Tämä voi olla varsin turhauttavaa, jos etsit nopeaa korjausta. (Päivittää: Hide.me mukaan nämä tukilippujen ongelmat on ratkaistu).

Päätelmän käytettävyys Piilota.me

Kun Hide.me VPN -sovellusta on käytetty jonkin aikaa, voimme päätellä seuraavat asiat tämän palveluntarjoajan käyttäjäystävällisyydestä.

 • Sovellus on käyttäjäystävällinen ja toimii intuitiivisesti
 • Hide.me-verkkosivusto on selkeä ja helppokäyttöinen
 • Hide.me: n asentaminen on helppoa kaikille käyttöjärjestelmille
 • Sovelluksella on rajoitetut mahdollisuudet
 • Voit maksaa Hide.me-palvelusta luottokortilla, Paypallilla, SEPA: lla ja bitcoinilla
 • Ohjelmisto on saatavana monilla kielillä
 • Asiakaspalvelu on hyvä, mutta live-chat-toiminto ei toiminut

Palvelinverkko Piilota.me

Hide.me-palvelinverkko on kasvanut viime vuosina. Alla löydät kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä verkosta. Lisäksi voit oppia tarjoaako tämä tarjoaja omistetun IP-palvelun vai ei.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

Yli 1560 palvelimen kanssa 60 eri paikassa Hide.me on kasvanut huomattavasti suuremmaksi parin viime vuoden aikana. Hide.me palvelee pääasiassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoita, mikä tarkoittaa, että suurin osa heidän palvelimistaan ​​sijaitsee siellä. Ne tarjoavat 9 palvelinpaikkaa Yhdysvalloissa ja 2 Alankomaissa. He ovat myös alkaneet laajentua Aasiaan, mutta painopiste on edelleen länsimaissa.

Syy siihen, miksi Hide.me-palvelimella ei ole paljon palvelimia, on se, että he hallitsevat palvelimia itse. Heillä on laaja sääntöjoukko, jonka he ovat perustaneet käyttäjiensä turvallisuuden takaamiseksi. Osa prosessista on, että he hallitsevat omia palvelimia. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että heidän palvelinverkonsa laajenee vain hitaasti. Jos etsit VPN-palvelua, jolla on paljon palvelinvaihtoehtoja, kannattaa ehkä etsiä muualta. Voit esimerkiksi tutustua vertailevaan artikkeliimme, joka sisältää luettelon parhaista VPN-palveluntarjoajista.

Omistettu IP-osoite

Hide.me -sovelluksella ei ole mahdollista saada erillistä IP-osoitetta. Jokainen Hide.me: n tarjoama IP-osoite jaetaan muiden käyttäjien kanssa. Tämä tarkoittaa, että Netflixiä on mahdotonta katsella, koska ne estävät useiden ihmisten samanaikaisesti käyttämiä IP-osoitteita. Lisäksi jotkut verkkosivustot vaativat lisätunnisteita, koska käytät niitä useista eri IP-osoitteista.

Hide.me tarjoaa “staattisen” IP-osoitteen, mikä tarkoittaa, että muodostat yhteyden samaan palvelimeen joka kerta, kun käytät sovellusta. Tällä tavoin et aiheuta epäilyksiä verkkosivustojen kanssa käyttämäsi monien IP-osoitteiden vuoksi. He eivät pyydä ylimääräistä vahvistusta, mikä säästää aikaa lopulta. Jaat kuitenkin IP-osoitteen edelleen muiden käyttäjien kanssa.

Jos haluat todella, että VPN-palveluntarjoajasi tarjoaa omistetun IP: n, kannattaa tutustua NordVPN-arvosteluamme.

Päätelmäpalvelinverkko Hide.me

Tulimme seuraavaan johtopäätökseen Hide.me-palvelinverkosta:

 • Hide.me: llä on suhteellisen pieni mutta nopea palvelinverkko
 • Verkossa on 1560 palvelinta 60 eri paikassa
 • Hide.me hallitsee ja hallitsee omia palvelimiaan ylimääräisen turvallisuuden takaamiseksi
 • Hide.me ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita
 • Ne tarjoavat “staattisen IP”

Piilota.men vaihtoehdot

Hide.me tarjoaa tavallisimmat VPN-ominaisuudet, mutta tarjoaa myös joitain lisävaihtoehtoja. Täältä löydät lisätietoja näistä vaihtoehdoista ja lukea Hide.me -sovelluksesta yhdessä Netflixin ja torrent-latauksen kanssa.

Piilota.me lisäasetukset

Tapa SammutaEnsinnäkin Hide.me tarjoaa tap-kytkimen, joka varmistaa laitteen suojauksen myös silloin, kun yhteys katkeaa hetkeksi. Tämä yhdessä niiden automaattisen uudelleenyhteyden ominaisuuden kanssa tarkoittaa, että et todennäköisesti huomaa mitään, mutta Hide.me pitää sinut turvassa.

Hide.me Premium -tilillä saat vapauden “Dynamic Port Forwarding” -toiminnolla. Tämä opastaa ohitetut palomuurit.

Lopuksi, Hide.me tarjoaa myös SoftEther-protokollan, joka on nopeampi protokolla kuin usein käytetty OpenVPN. OpenVPN: n enimmäisnopeus on 100 Mt / s, kun taas SoftEther voi saavuttaa nopeuden 900 Mt / s.

Piilota.me ja Netflix

Kuten yhä useammille VPN-palveluntarjoajille tapahtuu, Netflix estää Hide.me-palvelimia. Suoratoistopalvelu yrittää aktiivisesti estää VPN-käyttäjiä, jotka yrittävät päästä toisen alueen Netflix-sisältöön. Valitettavasti vain muutama VPN-palveluntarjoaja onnistuu pysymään Netflixin edessä, eikä Hide.me ole yksi heistä. Jos haluat katsoa Netflixiä VPN: n avulla, tutustu luetteloomme parhaimmista VPN-palveluntarjoajista katsellaksesi American Netflixiä.

Piilota.me ja torrentit

Lopuksi testasimme torrentien lataamista Hide.me: llä. Emme havainneet mitään ongelmia. 1,2 Gt: n tiedosto tehtiin alle 5 minuutissa. Hide.me sallii torrenttien lataamisen vertaisverkkojen kautta suurimmalle osalle palvelimista. He ilmoittavat verkkosivustollaan selvästi, mitkä palvelimet tukevat tällaista lataamista ja mitkä eivät. Esimerkiksi Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Australian palvelimet eivät salli torrentien lataamista, mutta Hollannin palvelimet.

Päätelmävaihtoehdot Piilota.me

 • Hide.me -palvelussa on “tap-kytkin”, “automaattinen uudelleenyhteys” -toiminto ja “dynaaminen portin välitys” -toiminto
 • Hide.me tukee erittäin nopeaa SoftEther-protokollaa
 • Netflix ei ole käytettävissä Hide.me-sivustolla
 • Voit ladata torrentteja P2P-verkkojen kautta useimmista Hide.me-palvelimista

Johtopäätös – Kokemuksemme Hide.me-palvelusta

Plussat
Haittoja
Helppokäyttöinen Ei erillisiä IP-osoitteita
Helppo asentaa Vain muutama asetus sovelluksessa
Nopeat palvelimet Ei pääsyä Netflixiin
Ilmainen vaihtoehto Ei toimi livekeskustelua
Torrentsien lataaminen on mahdollista
Paljon mahdollisia protokollia (ml. SoftEther)
30 päivän rahat takaisin -takuu

Hide.me on nopea ja käyttäjäystävällinen VPN. Se on erityisen mukavaa uusille VPN-käyttäjille intuitiivisen sovellusliittymänsä vuoksi. Piilota.me on erittäin turvallinen vaihtoehto, koska se ei pidä käyttäjän lokit. Ne tarjoavat hyviä palvelimia, mutta eivät niin paljon kuin jotkut muut palveluntarjoajat tarjoavat. Monet heidän palvelimistaan ​​tukevat lataamista vertaisverkkojen kautta. Suosittelemme ehdottomasti Hide.me-sovellusta ihmisille, jotka eivät ole vielä kokeilleet VPN-palvelua. Jos etsit yksinkertaista, nopeaa ja turvallista VPN-palvelua, Hide.me saattaa olla sinulle palvelu!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map