Avast SecureLine VPN Review (2020) – nopea, mutta pitää lokit

Avast SecureLine VPN Review (2020) – nopea, mutta pitää lokit

Avast tunnetaan enimmäkseen virustentorjuntaohjelmistostaan. Tämä ohjelmisto on ilmainen ja sitä käyttää yli 400 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Virustentorjunnan lisäksi Avast tarjoaa myös VPN-palvelun: Avast SecureLine VPN. Kun Avast keskittyi aluksi vain laitteiden suojaamiseen haittaohjelmilta ja verkkorikollisilta, nyt yritys pyrkii myös salaamaan ja suojaamaan käyttäjien tietoliikennettä.


Avast on yksi suurimmista turvayhtiöistä maailmassa. Heidän pääkonttorinsa on Prahassa, Tšekin tasavallassa. Heidän VPN on nopea ja siinä on yksinkertainen ja intuitiivinen ohjelmisto. Se toimii American Netflix: n kanssa ja antaa sinun ladata torrentit turvallisesti. Valitettavasti heidän palvelinverkko on hyvin pieni, ja tietoturvaan ja yksityisyyteen liittyy paljon ongelmia. Keskustelemme kaikista näistä tekijöistä ja muista tässä katsauksessa.

Tekniset tiedot Avast SecureLine VPN

 • Samanaikaiset yhteydet: 5
 • torrentit: +
 • Netflix: +
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android
 • protokollat: OpenVPN, IPsec, IKEv2
 • Kirjauskäytäntö: Pitää lokit
 • palvelimet: 55 palvelinta 34 maassa
 • Hinta: 7,50 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Nopeus – Kuinka nopea Avast SecureLine VPN on?

Nopea VPN varmistaa, että Internet-nopeutesi ei pudota dramaattisesti. Loppujen lopuksi et halua joutua odottamaan Netflixin latautumista vain siksi, että käytät VPN-yhteyttä. Testasimme Avast SecureLinen nopeutta, joten tiedät mitä odottaa tätä VPN: ää.

Nopeimmat tulokset Avast SecureLine VPN

Avast SecureLinen tosiasiallisten nopeuksien määrittämiseksi testasimme tätä VPN: ää Speedtest.net: llä. Alla näet Internet-yhteytemme tulokset testaamalla Avast SecureLine -sovellusta. Nämä testit on suoritettu Alankomaista, ja niissä otetaan huomioon sekä paikalliset että amerikkalaiset Avast SecureLine -palvelimet. Olemme testanneet tyhjän testin avulla myös Internet-nopeutemme ilman VPN: tä.

Nopeus ilman VPN: tä (Speedtest.net):

Nopeustesti Avast SecureLine ilman VPN: tä

Nämä ovat nopean testin tulokset omasta yhteydestämme ilman VPN: tä. Näitä tuloksia käytetään vertaamaan Avast SecureLine -palvelimien nopeutta.

Nopeus paikallisella palvelimella (Speedtest.net):

Nopeustesti Avast SecureLine Local Server

Yhteytemme saavutti yllä mainitut nopeudet, kun olimme yhteydessä paikallisiin (tässä tapauksessa hollantilaisiin) Avast SecureLine VPN -palvelimiin. Avast SecureLinen ohjelmiston mukaan tämä oli meille optimaalisin palvelin. Vaikka ping on noussut tyhjään testiin verrattuna, sekä lataus- että lähetysnopeus pysyivät suunnilleen samana. Tämä on erittäin hyvä tulos. Avast SecureLinen paikallinen palvelin vaikuttaa tuskin Internet-nopeuteen.

Nopeus yhdysvaltalaisen palvelimen kanssa (Speedtest.net):

Nopeustesti Avast SecureLine American Server

Amerikkalaisen Avast SecureLine -palvelimen nopeustestausten tulokset kertovat erilaisen tarinan. Ei ole epätavallista, että Internet-nopeutesi hidastuu, jos käytät VPN-palvelinta, joka sijaitsee kaukana todellisesta sijainnistasi. Loppujen lopuksi tietosi on reititettävä uudelleen niin kokonaan. Jopa niin, ping on lisääntynyt huomattavasti tässä tapauksessa. Latausnopeus on pudonnut alle puoleen siitä, mikä meillä alun perin oli. Latausnopeus pysyi vakaana. Vaikka nämä tulokset eivät ole kauheita, ne eivät ole myöskään mahtavia.

Nopeus päivittäisessä käytössä

Nopeustestitulokset voivat olla hyödyllisiä, mutta on tärkeämpää nähdä, kuinka VPN: n nopeus vaikuttaa käyttäjäkokemukseen. Siksi kokeilimme Avast SecureLine -sovellusta pitkään .

Selaamisen aikana meillä ei ollut mitään ongelmia. Verkkosivut ladataan nopeasti ja ilman ongelmia. Suoratoisto tapahtui useimmissa tapauksissa myös hyvin. Spotify toimi ilman viivytyksiä ja myös YouTube tarvitsi tuskin videoiden lataamista. Netflixin amerikkalaisen version katseleminen myös toimi, vaikka videoiden lataaminen vaatii jonkin aikaa.

Lataaminen oli suhteellisen helppoa, kun käytettiin Avastin tarjoamia erikoistuneita P2P-palvelimia. Sähköpostiviestien tiedostot ladattiin silmänräpäyksessä. Voit myös ladata torrentteja turvallisesti tällä VPN: llä. Vaikka paikallinen palvelimemme ei antanut meille pääsyä Pirate Bayen, pystyimme lataamaan melko nopeasti yhdysvaltalaisen palvelimen avulla. Verkkopelaamisen aikana tuskin huomasimme eroa verrattuna tavanomaiseen Internet-kokemukseemme.

Päätelmänopeus Avast SecureLine VPN

 • Avast SecureLine VPN voi saavuttaa erittäin kohtuulliset nopeudet.
 • Nopeuteen ja latausnopeuteen ei juuri vaikuttanut, kun käytimme paikallista palvelinta.
 • Avast SecureLinen USA-palvelimet olivat huomattavasti hitaampia (Euroopassa) kuin paikalliset palvelimet.
 • Huomasimme hyvin pienen nopeuseron selaamisen, lataamisen, pelaamisen ja suoratoiston aikana, vaikka Netflixin lataaminen kesti kauemmin..

Turvallisuus – Kuinka turvallinen Avast SecureLine VPN on?

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että turvallinen VPN on hyvä VPN. Monet ihmiset käyttävät VPN: ää suojellakseen verkkoturvallisuuttaan ja yksityisyyttään. Siksi tutkimme tarkkaan kaikkien testaamamme palveluntarjoajien turvallisuutta. Tarkastellaan muun muassa Avast SecureLinen protokollia ja niiden kirjauskäytäntöjä.

protokollat

Avast SecureLine VPN käyttää vahvaa AES 256-bittistä salausta. Sen lisäksi tällä palveluntarjoajalla oli erilaisia ​​protokollia, mukaan lukien OpenVPN, IPsec ja IKEv2. Protokolla, jota käytetään VPN-yhteyteen, riippuu käyttöjärjestelmästäsi:

Käyttöjärjestelmä
Käytetty protokolla
WindowsOpenVPN (UDP)
macIPSec
AndroidOpenVPN (UDP)
iOSIPsec / IKEv2

Jotakin pidettävä mielessä, kun käytät Avast SecureLine VPN -sovellusta Macissa, on se, että IPseciä ei käytetä yhdessä L2TP: n kanssa, kuten yleensä. Näiden kahden protokollan yhdistelmä tekee järjestelmästä paljon turvallisemman. IPsec on kuitenkin vastuussa salauksesta, mikä tarkoittaa, että Avast SecureLine for Mac -sovelluksen yhteydessä ainakin yhteys koodataan. Jopa niin, tämä on asia, jonka haluat ehkä ottaa huomioon valittaessa VPN: tä.

Lokit ja yksityisyys

Avast SecureLinen kirjauskäytännöistä ja tavasta, jolla Avast käsittelee asiakkaiden yksityisyyttä, on paljon sanottavaa. Ensinnäkin tarkastelimme tosiasioita VPN: n tietosuojakäytännön mukaisesti. Aivan sen yläosassa on hieman huolestuttava lausunto: “Vaikka kunnioitamme yksityisyyttäsi ja ryhdymme vaativiin toimenpiteisiin sen suojelemiseksi, se ei tarkoita, että olet täysin anonyymi meille”. Toisin sanoen Avast SecureLine sanoo, että he eivät tee käyttäjistään täysin nimettömiä, ainakaan ei itse yritykselle. He keräävät kaikenlaisia ​​tietoja palvelunsa toimimiseksi oikein, mutta he vievät tämän paljon enemmän kuin useimmat kunnolliset VPN-palvelut tekevät.

Avast lupaa koskaan tallentaa täydellisen IP-osoitteesi, DNS-pyynnöt tai toimintalokit. Jopa niin, on paljon muita tietoja, jotka aktiivisesti kirjataan. Ensinnäkin Avast tarvitsee tietosi voidaksesi luoda tilin. Ajattele sähköpostiosoitettasi, käyttäjätunnusta, salasanaa ja maksutapaa. Avast tallentaa vielä enemmän tietoja sinusta, kun käytät heidän SecureLine-palvelua. Tämä sisältää:

 • Yhteytesi aikaleimat
 • IP-osoitteesi aliverkko (joka on melkein koko IP, paitsi viimeiset numerot)
 • Käytetyn VPN-palvelimen IP-osoite
 • Yhteyden kautta lähetetyn tiedon määrä

Nämä tiedot voivat olla erittäin arkaluontoisia. Vaikka Avast ei kirjaa koko IP-osoitteesi, se tietää suuren osan kyseisestä osoitteesta. Vain viimeiset numerot anonyymit. Tämä tarkoittaa, että he tietävät karkeasti missä olet. Kaikki yllä mainitut tiedot tallennetaan 30 päivän ajan. Tietoja käyttöjärjestelmästäsi, käyttämästäsi VPN-ohjelmistoversiosta sekä ohjelmistossa säätämistäsi vaihtoehdoista (kuten tappauskytkimen aktivointi) kirjataan ja tallennetaan enintään kahteen vuoteen..

Lisäksi Avast työskentelee yhdessä kolmansien osapuolien kanssa. Erityisesti iOS: n ja Androidin osalta tämä saattaa olla ongelmallinen. SecureLine kerää tietoja näistä käyttöjärjestelmistä, jotka sitten jaetaan Google Firebase Analyticsin (nimettömänä), Google Fabric Crashlytics (ei henkilökohtaisesti tunnistettavissa) ja AppsFlyer Analytics (seuraavien markkinointikampanjoiden) kanssa..

Tietosuojakäytännön alaosassa Avast SecureLine mainitsee, että he voivat jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi ulkopuolisille, jos niin edellyttävät laki. Kaiken kaikkiaan on melko selvää, että Avast SecureLine ei voi tarjota täydellistä nimettömyyttä.

Avast myi henkilökohtaisia ​​käyttäjätietoja

Vaikka Avast SecureLine VPN ei toimi saman tietosuojalausunnon kanssa kuin Avastin miljoonan dollarin yrityksen loput, on silti syytä tarkistaa, kuinka Avast käsittelee käyttäjiensä yksityisyyttä. Yksi Avastin tytäryhtiö sai äskettäin kiinni myydä muille osapuolille ilmaisten Avast-virustorjuntakäyttäjien selaintiedot. Vaikka nämä tiedot eivät olleet Avast VPN -käyttäjiltä, ​​löytö on huolestuttava. Se ei ole hyvä asia yrityksen yksityisyyden ja turvallisuuden tunteelle.

Tapa kytkin

Avast SecureLine -sovelluksessa on sisäänrakennettu tapikytkin. Aktivoi se napsauttamalla ensin “valikko”VPN: n kojetaulussa ja valitse sitten”asetukset”. Napsauta välilehteä “VerkkoturvallisuusJa sitten tyhjä ruutu ”Aktivoi tappaja”Ottaaksesi tämän vaihtoehdon käyttöön. Tappikytkin keskeyttää Internet-yhteytesi, jos VPN katkeaa. Tällä tavalla et koskaan vuota vahingossa henkilökohtaisia ​​tai arkaluontoisia tietoja verkossa.

Mitä tietoja Avast SecureLine VPN tarvitsee?

Jos luot tilin Avast SecureLine -palvelussa, sinun on jaettava heille useita tietoja. Sinulle annetaan myös useita tunnisteita, jotka liitetään tiliisi. Tämä sisältää:

 • Sähköposti (viestintää ja laskuja varten)
 • Käyttäjänimi
 • Lisenssiavain (tilauksen aktivoimiseksi)
 • Tilauksesi lopetuspäivämäärä
 • Tietoja koeaikoista

Edellä mainitut tiedot tallennetaan niin kauan kuin käytät palvelua. Monissa tapauksissa tämä on tehtävä palvelusta toimimaan niin kuin sen pitäisi. Voit käyttää nimettömää sähköpostiosoitetta ja käyttäjänimeä tietosuojan suojaamiseen tietyssä määrin.

Päätelmien turvallisuus Avast SecureLine VPN

 • Avast SecureLine VPN käyttää seuraavia protokollia: OpenVPN (UDP), IPSec ja IKEv2 käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä riippuen.
 • Avastin kirjauskäytäntö on ongelmallinen: he kirjaavat osan IP-osoitteestasi muiden tietojen rinnalla.
 • Tämä VPN ei kirjaa käyttäjien selaintoimintoja tai DNS-pyyntöjä.
 • Ilmaisten Avast-käyttäjien selaintiedot on aiemmin myyty muille osapuolille.
 • Avast SecureLine -sovelluksessa on sisäänrakennettu tapikytkin.
 • Jos haluat luoda Avast SecureLine -tilin, sinun on jaettava sähköpostiosoitteesi ja käyttäjänimesi.

Käytettävyys – Kuinka käyttäjäystävällinen on Avast SecureLine VPN?

Jotta ihmiset voivat käyttää VPN: tä onnistuneesti, sen on oltava käyttäjäystävällinen. Tässä osiossa tarkastellaan erilaisia ​​tekijöitä Avast SecureLinen käytettävyyden määrittämiseksi, mukaan lukien verkkosivusto, asennus, ohjelmistot ja yleinen tuki.

Avast SecureLine VPN -sivusto

Avast SecureLine VPN: llä ei ole erillistä verkkosivustoa. Sen sijaan Avastin yleisellä verkkosivustolla on informatiivinen yhden hakulaitteen SecureLine. Kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, mutta valitettavasti nämä tiedot ovat hyvin rajalliset.

Avast SecureLine VPN -kotisivut

Sivu on hyvin järjestetty ja selkeä. Löydät selitykset VPN: n eri toiminnoista, sen palvelimista, hinnoista ja lisävaihtoehdoista. Jokaisessa osiossa on pieni nuoli, jota napsauttamalla voit lukea tarkempia tietoja. Valitettavasti edes tämä yksityiskohtainen osa koostuu vain muutamasta lauseesta. Vaikka verkkosivusto näyttää hyvin järjestetyltä, VPN: n eri näkökohtia ei selitetä niin hyvin kuin olisimme toivoneet.

Avast SecureLine VPN: n asentaminen

Avast SecureLine -sovelluksen asentaminen on helppoa. Asensimme ohjelmiston Windows-tietokoneellemme, mutta vaihtoehtoja on myös Androidille, iOS: lle ja Macille. Verkkosivun latauspainike muuttuu sen mukaan, mitä käyttöjärjestelmää käytät sivulle. Jos tarvitset vähän apua Avast Secureline -sovelluksen asentamiseen, voit suorittaa seuraavat vaiheet:

 1. Klikkaus “Lataa PC: lle”Virallisella Avast SecureLine -sivulla. Tiedosto ladataan automaattisesti.
 2. Napsauta lataa ja napsauta sitten “Juosta”.
 3. Valitse haluamasi kieli ja napsauta “kunnossa”.
 4. Seuraa vaiheita ja napsauta “Asentaa”. Odota ohjelman asentamista.
 5. Klikkaus “Viedä loppuun”. Ohjelmisto avautuu automaattisesti ja sitä voidaan käyttää heti.

Tilin luominen Avast SecureLine -sovelluksen kanssa on yhtä helppoa. Voit tehdä tämän kahdella tavalla. Ensinnäkin voit heti saada tilauksen. Tällöin voit tehdä Avast-tilin, jonka avulla voit kirjautua sisään. Toinen vaihtoehto on käyttää ilmaista seitsemän päivän kokeilujaksoa ennen sitoutumista palveluun..

Avast SecureLine VPN: n ulkonäkö ja helppokäyttöisyys

Avast SecureLinen ohjelmisto on erittäin yksinkertainen ja intuitiivinen. Kuten useimpien muiden palveluntarjoajien tapauksessa, työskentelet kojelaudan kanssa, jossa on iso ON-painike. Jos napsautat tätä painiketta valitsematta ensin sijaintia, sinut muodostetaan automaattisesti yhteys optimaalimpaan (yleensä lähimpään) palvelimeen. Jos haluat muuttaa ohjelmiston kieltä, siirry kohtaan “valikkoJa napsauta “asetukset”.

Avast SecureLine Software VPN käytössä

Hallintapaneeli näyttää IP-osoitteesi, käyttämäsi VPN-palvelimen IP: n ja ajan, jonka olet ollut yhteydessä tähän palvelimeen toistaiseksi. Voit säätää sijaintia napsauttamalla “Vaihda sijaintia”. Tämä vie palvelinluetteloon.

Ohjelmisto näyttää melko paljon ponnahdusikkunoita yhdistyessään. Onneksi voit poistaa ne käytöstä helposti siirtymällä ”valikko”Ja asetusten muuttaminen. Siellä voit myös aktivoida tappauskytkimen (kun siirryt “Verkkoturvallisuus”) Ja lataa Firefoxin, Chromen ja Avastin suojatun selaimen selainlaajennukset (kun siirryt“Selaimen integrointi”).

Avast SecureLinen ohjelmisto toimii niin kuin pitäisi. Silti sillä on muutamia haittoja. Suurin surumme oli ohjelmiston tarjoamien vaihtoehtojen puute. Tämän ei tarvitse olla ongelma aloittelijalle, mutta se voi osoittautua hankalaksi kokeneemmalle VPN-käyttäjälle.

Hinnoittelu ja maksutavat

Avast SecureLine VPN: llä on epätavallinen hinnoittelujärjestelmä verrattuna muihin tarjoajiin. Useimmat VPN: t, kuten ExpressVPN ja Surfshark, tarjoavat alhaisemman kuukausittaisen hinnan, jos valitset pidemmän tilauksen (esimerkiksi kuukausittaisen tilauksen sijaan vuosittaiset tilaukset). Avast SecureLine on kuitenkin kiinteät hinnat. Nämä hinnat riippuvat vain suojattavien laitteiden lukumäärästä ja tyypistä.

Jos haluat käyttää VPN: tä PC: ssä tai Macissa, se maksaa sinulle 69,99 dollaria vuodessa (5,83 dollaria / kuukausi) tai 59,99 dollaria vuodessa (5,00 dollaria / kuukausi). Haluatko VPN: n Androidille tai iPhonelle / iPadille? Sitten se on vain 19,99 dollaria vuodessa (1,67 dollaria / kuukausi). Jos haluat suojata useita eri laitteita kerralla, voit hankkia tilauksen 89,99 dollaria vuodessa (7,50 dollaria / kuukausi). Tämä lopullinen tilaus tukee sekä älypuhelinta että työpöytää ja on saatavana useille laitteille, mahdollistaen jopa viisi samanaikaista yhteyttä. Tämän tilauksen hinta on verrattavissa (vaikkakin hiukan kalliimpaan) ExpressVPN-tilaukseen. Toisin sanoen: tämä on kaukana halvimmasta VPN: stä nykyisillä markkinoilla.

Hinnat tilaukset Avast SecureLine

Avast SecureLinen tilauksilla on 30 päivän rahojen palautustakuu. Lisäksi on viikon mittainen kokeilujakso, joten voit testata palvelun ennen sitoutumista vuotuiseen tilaukseen.

Voit maksaa tilauksesi eri tavoin:

 • Luottokortti (VISA, MasterCard, Discover, American Express ja enemmän)
 • Suora pankkisiirto
 • PayPal
 • Paikalliset maksutavat

Tämä tarkoittaa, ettei ole täysin anonyymiä tapaa maksaa, kuten esimerkiksi Bitcoinilla. Plussapuolella on maakohtaisia ​​maksutapoja, kuten iDeal Hollannissa.

Asiakaspalvelu

Avast SecureLinen asiakaspalvelu on saatavana vain englanniksi, eikä sitä voi käyttää, kun sinulla on ilmainen tili. Saatat löytää vastauksen kysymyksiisi Avast SecureLine -tietokannasta, mutta jos joutut todella vaikeuksiin, tarvitset maksetun tilin saadaksesi apua.

Kun olet ilmainen käyttäjä ja yrität ottaa yhteyttä asiakastukeen, sinut ohjataan takaisin takaisin tietokantaan ja Avast-foorumiin, missä muut käyttäjät saattavat auttaa sinua. Paitsi, että meille ei kuitenkaan annettu apua eikä tapaa ottaa yhteyttä Avast SecureLine-työntekijään live-chatin tai sähköpostin välityksellä.

Asiakaspalvelu Avast SecureLine

Loppujen lopuksi emme voineet kysyä kysymyksiä Avastin asiakaspalvelulle. Tämä on outoa: tukea ei ilmeisesti ole mahdollista käyttää, kun olet ilmainen käyttäjä.

Johtopäätöksen käytettävyys Avast SecureLine VPN

 • Avast SecureLinen verkkosivusto on yksi hakulaite, joka on selkeä, mutta ei kovin informatiivinen.
 • Avast SecureLine -ohjelmiston asentaminen on helppoa ja intuitiivista.
 • Ohjelmiston kanssa on helppo työskennellä, mutta se ei tarjoa monia vaihtoehtoja.
 • Hinnat täydelle Avast SecureLine -tilaukselle ovat erittäin korkeat.
 • Avast SecureLine tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja, kuten PayPal ja luottokortti.
 • Avast SecureLine -palvelulla on 30 päivän palautustakuu.
 • Tässä VPN: ssä on UKK-osa (tietokanta) ja foorumi. Asiakastuki (sähköpostitse ja live-chatin kautta) on silti saatavana vain maksaville asiakkaille.

Palvelinverkko Avast SecureLine

Avast SecureLinen palvelinverkosto sisältää 55 palvelinta 34 maassa. Avast SecureLine tarjoaa erikoistuneita P2P-palvelimia sekä suoratoistopalvelimia. Tässä osassa kerrotaan lisää Avast SecureLinen palvelimista ja palvelimen sijainneista.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

Avast SecureLine: llä ei ole jättimäistä palvelinverkkoa, jossa on 34 maata ja 55 palvelinta. Se näyttää erityisen pieneltä verrattuna tuhansiin palvelimiin, joita esimerkiksi CyberGhost ja NordVPN tarjoavat. Silti Avast SecureLine -palvelussa on useita hyödyllisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi ohjelmisto määrittää automaattisesti, mikä palvelin on paras sijainti, joten voit käyttää sitä varmistaaksesi, että sinulla on nopein yhteys.

Avast SecureLine VPN -palvelimen sijainnit

Tässä on yleiskatsaus kaikista palvelimen sijainneista, jotka tällä hetkellä ovat saatavana Avast SecureLine VPN: llä:

 • Australia (Melbourne)
 • Itävalta (Wien)
 • Belgia (Bryssel)
 • Brasilia (Sao Paulo)
 • Kanada (Montreal, Toronto)
 • Kiina (Hong Kong)
 • Tšekin tasavalta (Praha)
 • Tanska (Kööpenhamina)
 • Suomi (Helsinki)
 • Ranska (Pariisi)
 • Saksa (Berliini, Frankfurt)
 • Unkari (Budapest)
 • Israel (Petach Tikwa)
 • Italia (Milano)
 • Japani (Tokio)
 • Luxemburg (Luxemburg)
 • Malesia (Johor Bahru)
 • Meksiko (Mexico City)
 • Alankomaat (Amsterdam)
 • Uusi Seelanti (Auckland)
 • Norja (Oslo)
 • Puola (Varsova)
 • Portugali (Leiria)
 • Venäjä (Moskova, Pietari)
 • Singapore (Singapore)
 • Etelä-Afrikka (Johannesburg)
 • Etelä-Korea (Seoul)
 • Espanja (Barcelona, ​​Madrid)
 • Ruotsi (Tukholma)
 • Sveitsi (Zurich)
 • Taiwan (Taipei)
 • Turkki (Istanbul)
 • Yhdistynyt kuningaskunta (Glasgow, Lontoo, Wonderland)
 • Yhdysvallat (Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Gotham City, Honolulu, Jacksonville, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, Seattle, Washington DC)

Kuten olet jo huomannut, Avast SecureLine tarjoaa pari epätavallista sijaintia. Wonderland Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Gotham City Yhdysvalloissa ovat kuvitteellisia paikkoja, jotka ilmestyvät Alice in Wonderlandissa ja Batman-sarjakuvissa. Jos valitset jonkin näistä sijainneista, näet seuraavan:

Avast SecureLine VPN -palvelimen sijainti Gotham City

Avast väittää, että sijaintisi muille verkossa oleville on ”Gotham City, USA”. Tietysti tätä paikkaa ei oikeastaan ​​ole. Sen sijaan saat IP-osoitteen New Yorkissa (ja yhden Lontoossa, jos valitset Wonderland). Vieraille verkossa näyttää siltä, ​​että olet jossain näistä kaupungeista kuvitteellisten kaupunkien sijaan.

Avast SecureLine -palvelimessa on erityisiä palvelimia, jotka toimivat P2P-liikenteessä ja suoratoistossa. Nämä palvelimet auttavat sinua lataamaan nimettömästi ja suoratoistamaan helposti ja vapaasti.

Tarkoitus:
Käytettävissä olevat palvelimen sijainnit:
P2P-liikenneSaksa (Frankfurt), Ranska, Alankomaat, Tšekin tasavalta, Yhdistynyt kuningaskunta (Londen), Yhdysvallat (Miami, New York, Seattle)
suoratoistoSaksa (Frankfurt), Iso-Britannia (Wonderland), Yhdysvallat (Gotham City, Miami, New York)

Omistettu IP-osoite

Tällä hetkellä Avast SecureLine -sovelluksella ei ole mahdollista pyytää osoitettua IP-osoitetta.

Johtopäätöspalvelinverkko Avast SecureLine

 • Avast SecureLine: llä on pieni palvelinverkko, jolla on 55 palvelinta 34 maassa.
 • Ne tarjoavat erityisiä palvelimia suoratoistoa ja lataamista varten.
 • Kaksi fiktiivistä palvelinta, Gotham City ja Wonderland, ovat myös osa palvelinverkkoa.
 • Avast SecureLine -sovelluksella ei ole mahdollista pyytää osoitettua IP-osoitetta.

Avast SecureLinen vaihtoehdot

Kuten monet muutkin VPN: t, Avast SecureLine tarjoaa useita selainlaajennuksia. Lisäksi heillä on tappikytkin ja joitain vaihtoehtoja, jotka tekevät VPN: n kanssa työskentelystä paljon helpompaa. Voit esimerkiksi saada VPN-yhteyden muodostamaan automaattisesti heti, kun käynnistät laitteen käytön, heti, kun Internet-yhteys on käytettävissä. Useimmissa kunnollisissa VPN-verkoissa on sellaisia ​​vaihtoehtoja, mikä ei tee Avast SecureLine -järjestelmästä ainutlaatuista. Erityinen Secureline-plus on kuitenkin, että se toimii American Netflixin kanssa ja torrentien lataamiseen.

Avast SecureLine VPN ja Netflix

Avast SecureLine tarjoaa erityisiä suoratoistopalvelimia. Näiden avulla voit katsella Netflixin amerikkalaista versiota. Muita Netflixin paikallisia versioita ei näytä olevan saatavana testauksen ajankohtana. Siksi ranskalaisen palvelimen käyttäminen Netflixin ranskankielisen version käyttämiseen ei välttämättä anna (aina) antaa sinulle käyttöoikeutta alustaan.

Avast SecureLine Netflix -virhe

Onneksi Yhdysvaltojen, Saksan ja Ison-Britannian suoratoistopalvelimien avulla voit estää ja katsella online-suoratoistosisältöä. On myös mahdollista katsoa esimerkiksi BBC iPlayeria. Testasimme amerikkalaista Netflixiä Gotham City (New York) -palvelimen kanssa, ja tämä toimi hyvin. Elokuvien lataaminen kesti toisinaan hieman kauemmin kuin olimme tottuneet, mutta tämä johtui pääasiassa nopeuden alenemisesta, joka johtui amerikkalaisten palvelimien käytöstä, kun olemme Euroopassa..

Avast SecureLine VPN ja torrentit

Avast SecureLine antaa sinun ladata torrentit turvallisesti. VPN tarjoaa erityisiä palvelimia P2P-datalle. Nämä palvelimet ovat saatavana Saksassa, Ranskassa, Alankomaissa, Tšekin tasavallassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Vaikka jotkut palvelimet eivät ehkä anna sinulle pääsyä The Pirate Bayen (esimerkiksi hollantilainen palvelin), muuten ne toimivat erittäin hyvin.

Päätelmät – Kokemuksemme Avast SecureLine VPN: stä

Plussat
Haittoja
Erittäin nopeat paikalliset palvelimetTallentaa yhteyslokit ja osan IP-osoitteestasi
Turvalliset protokollat ​​(mutta ole varovainen, kun käytät IPseciä Macissa)Asiakastuki on saatavana vain maksaville asiakkaille
Intuitiivinen ohjelmistoPieni palvelinverkko
Helppo asentaaAvastilla on aiemmin ollut yksityisyysskandaaleja
Erityiset P2P- ja streaming-palvelimetSuoratoisto voi olla toisinaan hidasta
Antaa pääsyn amerikkalaiseen NetflixiinSuhteellisen kallis
30 päivän rahat takaisin -takuu
Halpa tilaus älypuhelimelle

Avast SecureLine VPN on nopea VPN, joka jättää turvallisuuden kannalta paljon toivomisen varaa. Heillä on pieni palvelinverkko, jossa on vain 55 palvelinta, ja ne tarjoavat asiakastukea vain maksaville asiakkaille. Lisäksi heidän tilaukset ovat suhteellisen kalliita, jos haluat käyttää VPN: ää useammassa kuin yhdessä laitteessa kerrallaan.

Erinomaisilla nopeustestituloksillaan, erityisesti käytettäessä paikallisia palvelimia, sekä erikoistuneissa P2P- ja streaming-palveluissa, Avast SecureLine tarjoaa myös vahvat puvut. Ohjelmistoa on helppo käyttää ja niiden salaustekniikka on suhteellisen turvallista. Tämä vie meidät kuitenkin VPN: n vakavimpaan ongelmaan: heidän kirjauskäytäntönsä.

Avast SecureLine pitää lokit asiakkailtaan. He myöntävät avoimesti, että heidän käyttäjään ei tule koskaan täysin nimettömiä. Avast SecureLine pitää muun muassa yhteyslokeja ja jopa (osia) käyttäjän IP-osoitteita. Äskettäin tuli ilmi, että sadan miljoonan Avast-virustorjuntakäyttäjän selainhistoria on myyty kolmansille osapuolille, mikä on erittäin huolestuttavaa. Näiden yksityisyys- ja turvallisuusongelmien takia emme suosittele Avast SecureLine -sovellusta, jos haluat VPN: n selailevan Internetiä nimettömästi. Sen sijaan on parempi mennä yksityisemmälle, paremmin salatulle VPN: lle, kuten ExpressVPN tai PIA..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map