PureVPN Review (2020): Billig, rask, enkel | VPNOverview

PureVPN Review (2020) – Billig, rask, enkel å bruke

I denne gjennomgangen vil vi snakke om VPN-leverandøren PureVPN. PureVPN er en av de mest kjente VPN-leverandørene som har servere over hele verden. Med denne VPN-tjenesten er internettrafikken din kryptert, skjult og anonymisert, mens du kan omgå restriksjoner. PureVPN er kjent som en anstendig tjeneste med raske servere og tilbyr deg muligheten til å se det amerikanske Netflix. Du kan også omgå begrensninger på internett med PureVPN, som sensur i land som Kina, Tyrkia eller Russland. Og det er mulig å laste ned filmer og serier anonymt via torrenter med PureVPN. Du vil imidlertid merke deg at PureVPN har hatt problemer med logging i det siste, og det er grunnen til at vi ikke kan stole på at deres ingen loggføringspolitikk er fullstendig.


Spesifikasjoner PureVPN

 • Samtidige tilkoblinger: 5
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Operativsystemer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoller: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Logg politikk: Nettverkslogger
 • servere: 2000+ servere i 140+ land
 • Pris: Fra 1,32 dollar i måneden
 • Pengene tilbake-garanti: 31 dager

PureVPN-funksjoner

Her er de viktigste funksjonene i PureVPN oppsummert

 • PPTP-, L2TP- og SSTP-tilkoblinger og 256-biters kryptering
 • Ubegrenset bredbånd og serverbrytere
 • 1 Gbps tilkoblingshastighet
 • Ingen aktivitetslogger, bare tilgang til serveren logges i 5 dager (ikke nettstedene du har besøkt)
 • Opptil 5 samtidige tilkoblinger på en konto
 • Vises når visse data ikke må kjøre via en VPN-forbindelse
 • Gratis programvare og apper for Windows, Mac, iOS og Android
 • Virtuell ruterfunksjon: dette lar deg gjøre datamaskinen din til en ruter med VPN som du kobler til opptil 10 enheter.
 • Kompatibel med DD-WRT-rutere, Smart TV, Chromecast, Amazon Fire TV Stick og Roku.
 • 24/7 live chat support med effektive og vennlige arbeidsgivere.
 • Fleksible betalingsalternativer
 • 31-dagers returrett

PureVPN Windows

PureVPN og Netflix

Netflix har den siste tiden kjempet tilbake mot VPN- og proxy-brukere. Dette er stort sett brukere som vil bruke det amerikanske Netflix fra utenfor USA. Dette gir brukerne tilgang til mye mer filmer og serier.

Heldigvis har PureVPN en løsning på dette problemet. En gang i blant oppretter de nye amerikanske IP-adresser som de prøver å holde utenfor Netflix-blokkadene så lenge som mulig.

Hvis du ønsker å bruke disse serverne, vil vi anbefale deg å kontakte PureVPN-teamet; de vil gi deg beskjed om hvilke servere som gir deg den beste tilgangen til Netflix når som helst. Under vår test fungerte den tildelte serveren veldig bra. I løpet av det første minuttet var kvaliteten på strømmen rimelig, men etter et minutt kunne vi strømme den amerikanske Netflix i HD uten noen hikke eller belastningstider. I tillegg til å kunne strømme det amerikanske Netflix, har du også tilgang til internasjonal fotball og andre sportskamper hvis du er på ferie i utlandet.

PureVPN Netflix

Serverhastighet

PureVPN-programvaren ser bra ut og fungerer bra, men er tilkoblingshastigheten noe bra?

Tilkoblingshastighetene du kan oppnå med en VPN-tilkobling, avhenger av noen få faktorer. De viktigste faktorene er; din egen tilkoblingshastighet, typen kryptering du bruker, plasseringen av VPN-serveren og din egen plassering og avstand til serveren.

Internett-tilkoblingen vi har testet er en 150mbit-tilkobling. Med servere i Nederland, Storbritannia og Tyskland nådde tilkoblingshastighetene opp til 100mbit. Det samme vil være tilfelle for de fleste land i Europa. Tilkoblingshastigheten til USA var rundt 70mbit. Alt i alt var vi veldig fornøyde med tilkoblingshastigheten vi hadde, og vi tror at den vil være tilstrekkelig for de fleste bruksområder. I praksis kunne vi bla uten merkbare avtak, se YouTube, se Netflix og laste ned.

PureVPN-pris

Pris renVPN

PureVPN tilbyr noen få pakker. Prisen er avhengig av lengden på abonnementet du registrerer deg for. Jo lengre abonnementsperiode, jo mindre må du betale per måned. PureVPN tilbyr følgende priser:

 • Ubegrenset VPN (1 måned) $ 10,95 i måneden
 • Ubegrenset VPN (1 år) $ 5,81 i måneden
 • Ubegrenset VPN (5 år) 1,65 dollar i måneden

PureVPN tilbyr en 31-dagers pengene-tilbake-policy på alle pakker.

PureVPN Sikkerhet og personvern

PureVPN har noen få sterke krypteringsfunksjoner. En av de viktigste er støtten for en rekke VPN-krypteringsprotokoller som inkluderer noen få sterke: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP og IKEv2. Vi vil personlig anbefale OpenVPN med 256-bit AES-kryptering og SHA-1 for dataverifisering, da dette er mye sikrere enn de andre alternativene. PureVPN tilbyr også løsninger for DNS-lekkasjer og IPv6-lekkasjer. Dette beviser at tjenesten deres gir veldig god kryptering.

Når det gjelder loggføringsdata, må vi konkludere med at PureVPN registrerer visse logger. Dette inkluderer informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer (bare fra brukere fra visse land) og sesjonslogger. Sessjonslogger registrerer det øyeblikket en forbindelse ble opprettet og dataforbruket, ingen aktivitetslogger. Spesielt når du bruker delte IP-servere, vil det være veldig vanskelig å spore aktivitetene du har gjort, selv om vi foretrekker at de ikke har noen logger i det hele tatt. Videre har det vært en sak i det siste der PureVPN delte informasjon med myndighetene, noe som indikerer at de førte logger og var villige til å dele dem med FBI. Selv om selskapet sier at de ikke lenger holder noen logger, kan vi ikke slette dette helt fra minnet.

Videre ligger PureVPN-hovedkvarteret i Hong Kong. Her er det ingen lover om datalagring, så PureVPN er ikke forpliktet til å logge noen brukerdata.

PureVPN-serverplasseringer

PureVPN tilbyr servere i mange land. Totalt er det mer enn 2000 servere i 141 land tilgjengelig. En liten gruppe land der PureVPN har servere:

USA, Storbritannia, Australia, Brasil, Canada, Chile, Kina, Costa Rica, Tyskland, Egypt, Frankrike, Hong Kong, Irland, Indonesia, Italia, Japan, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Nederland, New Zealand, Panama, Romania , Russland, Singapore, Sør-Afrika, Sør-Korea, Sverige, Sveits, Taiwan, Thailand, Tyrkia, Ukraina, Polen, Argentina, Belgia, Danmark, Mexico, Norge, Vietnam, Island.

Servere PureVPN

PureVPN kundeservice

Kundesupporten til PureVPN er nylig forbedret betydelig. For øyeblikket tilbyr de også 24/7 chat-støtte foruten billetter og e-poststøtte. Vi testet denne chat-støtten med noen få vanskelige tekniske spørsmål, og alle ble svart på riktig måte i løpet av få minutter. Å vurdere kundestøtte PureVPN klarer seg veldig bra.

PureVPN Konklusjon

PureVPN er en anstendig VPN-leverandør. Appen er godt designet og den har brukervennlig programvare med skjermdump basert “hvordan” -guider. PureVPN tilbyr et bredt spekter av raske servere med stabile tilkoblinger. Prisene deres er rimelige, og de har fine tilbud innimellom. At vi klarte å se amerikanske Netflix uten problem, vil være et godt argument for å overtale mange mennesker til å registrere seg for et PureVPN-abonnement. Videre er det også hyggelig å anonymt laste ned uten problem med PureVPN.

Endelig har vi noen problemer med loggpolitikken deres. De kan ha endret sine måter, men det er fremdeles i bakhodet at denne leverandøren delte brukerlogger med myndighetene. På grunn av disse tidligere hendelsene kan vi ikke definitivt si at PureVPN ikke fører logger.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me