NordVPN Review (2020): Ingen logger og sublim kryptering

NordVPN Review (2020) – Ingen logger, sublime kryptering og funksjonelle Netflix-servere!

NordVPN regnes som en av de beste VPN-ene i bransjen. Faktisk ble NordVPN markedsleder i løpet av 2019. Dette skyldes delvis deres innsats for å markedsføre tjenesten deres på populære sosiale medier som YouTube. Sjansen er stor for at du har kommet over en video sponset av NordVPN det siste året.


NordVPN er et datterselskap av Tefinkom & Co. Med hovedkvarteret til deres holdingselskap lokalisert i Panama, har NordVPN og dets brukerbase en høy grad av frihet når det gjelder internettlovgivning. Å ha sitt hovedkvarter i Panama betyr også at NordVPN ikke er utsatt for datadeling over hele “14 øyne” -alliansen.

NordVPN ble etablert i 2008 og selskapet har jobbet hardt for å bevise seg som en pålitelig og rask VPN-leverandør med høye personvernstandarder siden den gang. NordVPN gikk til og med den ekstra milen og klarte å omgå Netflix ‘VPN-forsvar slik at brukerne deres fullt ut kan oppleve mulighetene for et proxy-nettverk, samtidig som de også kan se amerikanske Netflix. I denne gjennomgangen vil vi diskutere hastigheten, sikkerheten, brukervennligheten, servernettverket og funksjonaliteten til NordVPN.

Spesifikasjoner NordVPN

 • Samtidige tilkoblinger: 6
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Operativsystemer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoller: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Logg politikk: Ingen logger
 • servere: 5400+ servere i 57 land
 • Pris: Fra 3,49 dollar i måneden
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Hastighet – Hvor raskt er NordVPN?

Hvis du bruker en VPN, vil du ikke at den skal redusere internettforbindelsen for mye. Vi testet NordVPN på en rekke enheter i en lengre periode for å teste hastighetene. Det potensielle tapet av internetthastighet ble vurdert ved bruk av speedtest.net. Du kan se på funnene våre nedenfor.

Hastighetstestresultater NordVPN

NordVPNs eksepsjonelle ytelse overrasket oss. I vår forrige gjennomgang kunne ikke hastighetene til NordVPN konkurrere med andre premium VPN-leverandører. Dette har helt klart endret seg. Vi testet både NordVPN-servere i vårt eget land og i USA. Husk at dine personlige hastighetsresultater med NordVPN kan variere avhengig av internetthastighet og -plassering.

Hastighet uten VPN (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN Uten VPN

Dette er hastighetstestresultatene fra vårt ‘bare’ nettverk, uten bruk av VPN. Vi bruker disse tallene som en grunnmåling for å sammenligne alle våre andre resultater med.

Hastighet med en lokal server (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN NL

Over kan du se hastighetstestresultatene til nettverket vårt når du er koblet til en av NordVPNs lokale servere. Det er minimale reduksjoner i både nedlastings- og opplastningshastigheter, men disse forskjellene er ubetydelige.

Hastighet med en USA-server (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN US

Resultatene ovenfor beskriver hastighetene som vårt nettverk nådde da vi koblet til den raskeste amerikanske serveren. Spesielt opplastningshastigheten viser en betydelig nedgang. Nedlastingshastigheten er imidlertid den viktigste faktoren for de fleste VPN-brukere. Det siste påvirkes ikke så mye, og derfor anser vi fortsatt ytelsen til NordVPN som utmerket. Husk imidlertid at vi testet fra Nederland, så hvis du er i USA selv, vil du få bedre resultater ved å koble til en amerikansk server.

Hastighet under daglig bruk

Er NordVPN like rask i daglig bruk? Svaret er et definitivt ja. Vi prøvde ut denne VPN under flere hverdagsaktiviteter, inkludert enkel surfing, hard-core gaming og nedlasting. Både nedlasting via P2P og dedikerte plattformer som Steam gikk bemerkelsesverdig raskt også. Etter all den testingen kan vi trygt konkludere med at det ikke er noen merkbar hastighetsforskjell mellom en forbindelse via NordVPN og en uten VPN. For oss gikk alt like greit.

De fleste moderne VPN-leverandører lar deg automatisk koble til deres raskest mulig server på et bestemt sted, og NordVPN er intet unntak. Dette systemet, kombinert med NordVPNs mange servere, garanterer en stabil og rask tilkobling.

Konklusjonshastighet NordVPN

 • NordVPN er veldig rask
 • Hastighetstestene viser bare en liten reduksjon i hastighet
 • Under daglig bruk er det ingen merkbar forskjell i hastighet, ikke engang mens du spiller
 • NordVPN kobles automatisk til den raskeste mulige serveren som er tilgjengelig
 • Nedlasting av P2P var veldig enkelt med NordVPN

Sikkerhet – Hvor sikker er NordVPN?

En annen viktig del av vår VPN-evalueringsprosess er å sjekke sikkerhets- og personvernreglene. Dette er absolutt NordVPNs sterke drakt. Som nevnt tidligere ligger NordVPNs hovedkvarter i Panama. I denne delen forklarer vi hvorfor det er en klar fordel. Videre vil vi se nærmere på protokollene som NordVPN støtter, loggføringspolicyen deres og alternativet for drepebryter.

protokoller

NordVPN har kryptering av militære nivåer. Spesielt viktig bruker de 256-bit AES-datakryptering. Dette, sammen med deres godt beskyttede servere og utmerkede brannmur, gjør NordVPNs sikkerhet veldig solid. Dessuten tilbyr de også støtte for mange forskjellige protokoller, inkludert raskere IKEv2 / IPsec. Vi vil imidlertid anbefale OpenVPN-protokollen, siden den generelt anses for å være det sikreste alternativet. NordVPN støtter følgende protokoller:

 • OpenVPN
 • IKEv2 / IPsec

Logging og personvern

NordVPN loggerikonSom nevnt tidligere er NordVPN registrert i Panama. I dette landet har de stor personvernlovgivning, noe som betyr at NordVPN ikke er tvunget til å føre logger på brukerne sine. Det er ikke mange tilbydere som virkelig kan si at de ikke fører noen logger over kundene sine, slik Nord gjør. For å sikre dette og unngå at en server muligens blir hacket, jobber NordVPN på diskløse RAM-servere, som ikke inneholder sensitiv informasjon i det hele tatt. I tilfelle hacking, vil det ikke være data eller konfigurasjonsfiler å finne på det – så det er ingen informasjon å stjele.

Dessuten støtter NordVPN også obfsproxy. Denne (Tor) teknikken er ment å forhindre Deep Packet Inspection, som lar bruken av en VPN forbli skjult. Dette kan tillate brukere i land som Kina og Tyrkia, der VPN-bruk generelt er forbudt, å få en VPN til å fungere. NordVPN tilbyr også ekstra beskyttelse mot IP-lekkasjer.

Finsk server hacket

I 2019 avslørte NordVPN at en av NordVPNs finske servere hadde blitt hacket året før. En uautorisert person klarte å få tilgang til systemet til datasenteret som eide serveren. Selv om dette var et alvorlig spørsmål og kom som et virkelig sjokk, håndterte NordVPN situasjonen godt. Ingen personlige data eller kundelogger ble lekket ut, siden leverandøren ikke fører noen logger. Den berørte serveren er ikke lenger i bruk, og NordVPN avsluttet kontrakten med datasenteret.

Siden hackingen har NordVPN gjort alt som er i deres makt for å øke sikkerheten. Ingen av deres andre servere ble berørt. Uansett har leverandøren sjekket og revidert sine servere nøye. De planlegger også en full infrastrukturrevisjon samt en ny ikke-loggrevisjon.

Dessuten har de blitt med i VPN Trust Initiative sammen med andre velrenommerte leverandører som Surfshark og ExpressVPN. NordVPN startet også et bounty-program for å oppmuntre etiske ‘white hat’ hackere til å søke etter feil i NordVPNs system, slik at de kan fikse dem. NordVPN bruker nå diskløse RAM-servere og har økt sikkerhetsstandarden for leverandørene av serverne deres. Til slutt bygger de sitt eget nettverk av servere, eksklusivt eid av NordVPN. Alt dette viser hvor alvorlig de tar sikkerheten til kundene sine.

Til tross for hacket, forblir NordVPN en av de sikreste premium VPN-ene på markedet. Deres beliggenhet og sterke retningslinjer for ikke-logg beviser at NordVPN vil holde dine personlige data trygge og beskytte ditt personvern.

Drepe bryteren

For ytterligere beskyttelse har NordVPN også et eget alternativ for kill switch. Dette alternativet ligner på driftsbryteren til andre VPN-tjenester. Det sikrer at du ikke lekker noen personlige data når du midlertidig mister forbindelsen til VPN-serveren. I stedet blir internettforbindelsen din fullstendig avbrutt til VPN-tilkoblingen er startet opp igjen.

Bortsett fra det lar NordVPN deg plassere bestemte apper og programmer på en spesiell app-kill-liste. På denne måten blir bare de spesifikke appene stengt ned hvis VPN-tilkoblingen faller. Dette kan være veldig nyttig. Se for deg at du vanligvis bruker en nettleser til private aktiviteter, mens du bruker en annen for mindre sensitiv surfing på nettet. Ved å legge den første nettleseren til drapslisten, vil du sørge for at denne nettleseren blir avstengt når den sikre VPN-tilkoblingen er tapt, mens den andre nettleseren fortsetter å gå. Du har full kontroll over hva du kan og ikke kan gjøre mens VPN-en er nede. Med andre ord: denne drepebryteren er ekstremt nyttig og sikker.

Hvilken informasjon trenger NordVPN?

NordVPN Data IkonFor å opprette en konto med NordVPN, trenger du bare en e-postadresse og et passord. Du kan velge å bruke en engangs-e-postadresse hvis du vil være mer anonym. NordVPN vil ikke be om mer informasjon som telefonnummeret eller hjemmeadressen din. De gir også muligheten til å betale med cryptocurrency som Bitcoin. På denne måten kan du være (nesten) helt anonym når du oppretter din NordVPN-konto. Vær oppmerksom på at hvis du bruker noen annen betalingsmåte, må du gi NordVPN noen av dine personlige opplysninger, for eksempel bankkontonummeret ditt.

Konklusjonssikkerhet NordVPN

 • NordVPNs hovedkvarter ligger i Panama
 • NordVPN tilbyr sterk AES 256-bit kryptering
 • NordVPN støtter de fleste protokoller for alle enheter (OpenVPN en IKEv2 / IPSec)
 • Selskapet har en streng policy for ikke-logger
 • Du kan bruke alternativet for drepebryter for økt beskyttelse
 • Du trenger bare en e-postadresse og passord for å opprette en NordVPN-konto

Brukervennlighet – Hvor brukervennlig er NordVPN?

NordVPN prøver å forenkle programvaren og appene sine, men ikke på bekostning av mulighetene og innstillingene. De har klart å skape et perfekt balansert utseende som også er behagelig for øyet.

Nedenfor vil du kunne lese alt om brukervennligheten til NordVPN. Dessuten vil du finne ut om utformingen av appene deres og de forskjellige betalingsmetodene de tilbyr.

NordVPN-nettstedet

NordVPN har en enkel og oversiktlig webside. De bruker beroligende farger som er enkle for øynene og gir brukeren akkurat nok informasjon. Denne kombinasjonen gjør det til et av de beste VPN-nettstedene på nettet.

Den personlige kontosiden er også veldig oversiktlig. All viktig informasjon er under fanen “dashbord”. De to andre fanene er “nedlastinger”, der du kan finne all programvaren og appene for forskjellige enheter, og “endre passord”, der du kan endre passordet ditt. Denne oversikten over informasjon er alt en bruker virkelig trenger fra et VPN-nettsted.

Installerer NordVPN

Å installere NordVPN er et kakestykke. Gjennom kontosiden din kan du laste ned nødvendig programvare for de fleste operativsystemer. Du kan også laste ned Nord-installasjonsprogrammet på enheten din. På denne måten trenger du bare logge inn for å begynne å bruke tjenesten deres. På mobile enheter og nettbrett kan du laste ned NordVPN-appen fra App Store. Nå for tiden er det å laste ned en VPN. Alle store VPN-leverandører har programvare som er enkle å installere og spesielle apper for alle typer enheter. NordVPN er intet unntak. I tillegg tilbyr de en nettleserutvidelse for Chrome, Brave og Firefox.

NordVPN Operativsystemer

Hvis du derimot får problemer mens du installerer NordVPN, kan du se på støttesiden deres. Her gir de deg manualer for installasjon av programvaren deres, blant annet. Du kan også finne en guide der for å sette opp NordVPN for å se Netflix eller stille andre spørsmål du måtte ha.

NordVPNs utseende og brukervennlighet

Desktop-applikasjonen for Windows og Mac har et stort utvalg av valg og installasjonsalternativer.

NordVPN-programvaren er tydelig og visuelt attraktiv. I appen er det forskjellige måter å velge en server på. Et alternativ er å velge serverplassering på et verdenskart. Alternativt kan du også velge serveren din basert på en spesifikk funksjon, for eksempel P2P som laster ned eller ser på Netflix. Et annet alternativ er å velge en server som er raskest for din beliggenhet. Du kan også lage en liste over servere basert på land du vil streame fra.

Appen er stabil og rask. Det hadde vært fint om de hadde tatt med en hastighetstest i applikasjonen for å finne den raskeste serveren selv. Vi savnet imidlertid ikke den fordi NordVPN kan finne en veldig rask server for deg selv.

NordVPN-skjermbilder av Windows

Bortsett fra verdenskartet, kan du også bare velge serveren din fra en alfabetisk liste over servere. Hvis du velger et land, kan du velge mellom de forskjellige serverne i det landet. På denne måten kan du manuelt velge en annen server hvis du er blokkert på en server av et nettsted eller strømmetjeneste. Serverlisten viser også avstanden mellom stedet og serverens plassering. I tillegg forteller de deg også om serveren blir brukt av mange andre brukere eller ikke.

NordVPN iOS-appen er også enkel å bruke og har stabile tilkoblinger. Ikke glem å la appen få tilgang til enheten din. Appen kan administrere tilkoblingene for deg. Det er raskt og enkelt å koble til en VPN-server. I denne appen kan du også velge hvilken type VPN-server du vil bruke, og NordVPN vil sørge for at du blir koblet til den raskeste serveren.

NordVPN iPhone-skjermbilder

Det er liten eller ingen forskjell mellom mobilappen og stasjonær programvare som NordVPN tilbyr. Begge er tydelige, brukervennlige og har et ensartet utseende. Dette gir NordVPN et visst utseende som er veldig hyggelig for brukeren.

NordVPN og Linux

Flere og flere begynner å bruke betalte VPN-er på Linux-distrikter. NordVPN har innsett dette og lagt inn en ekstra innsats for å sette opp en rekke guider for hvordan du bruker NordVPN-servere gjennom Linux-terminalen. De ansetter også nok folk til å ta opp alle Linux-relaterte spørsmål du måtte ha.

NordVPN-servere kan installeres for Debian- Fedora- og openSUSE-baserte distroser. Det er også mulig å koble til NordVPN-serverne QubesOS og RHEL. Dette betyr at systemet ditt mest sannsynlig vil kunne kjøre på serverne sine. Dessverre er det ingen UI-baserte apper for Linux, så du må konfigurere alt gjennom terminalen. Selvfølgelig har de fleste hardcore-Linux-fans ikke noe om dette.

Uansett hvilket system du bruker, må du først laste ned NordVPN-serverlageret. De er tilgjengelige i formatet .deb og .rpm. Du kan installere dem ved å enten klikke på nedlastingen og kjøre den gjennom en pakkehåndtering eller ved å gi kommandoen i terminalen. Du finner også trinnvise guider for hvert distrikt på NordVPN-nettstedet.

Endelig er det også mulig å enkelt endre DNS-serverne i Linux til NordVPN DNS-servere i tilfelle du er bekymret for eventuelle DNS-lekkasjer.

Priser og betalingsmåter

NordVPN har en abonnementspakke med forskjellige priser avhengig av varigheten på planen din. Dette betyr at hvis du får et abonnement for en lengre periode, vil månedsavgiften bli lavere. Alle planene gir deg tilgang til mer enn 5400 servere over hele verden, og du kan bruke ett abonnement på 6 enheter samtidig. Endelig har alle abonnementsplanene 30 dager pengene tilbake-garanti. Nedenfor kan du få en oversikt over abonnementsplanene deres.

Nord VPN priser abonnementene nye

 • 1-måneders plan: Med denne planen får du NordVPN-tjenesten i en måned. Dette er spesielt hyggelig hvis du vil prøve ut denne VPN. Du kan få denne planen for 11,95 dollar i måneden.
 • 1-årsplan: Denne planen lar deg bruke NordVPN-tjenestene i 12 måneder. Du kan få dette til bare 6,99 dollar i måneden ($ 83,88 totalt).
 • 2-årsplan: For å glede deg over NordVPN-beskyttelsen enda lenger kan du få dette abonnementet i 24 måneder. Ved å forplikte deg for en lengre periode, trenger du bare å betale $ 4,99 en måned.
 • 3-årsplan: Vil du gå ut og virkelig omfavne NordVPN levesett? Da kan du få dette abonnementet i 36 måneder. For dette abonnementet synker prisene enda lenger, til 3,49 dollar i måneden. Dette er et veldig billig alternativ for en topp premium VPN!

NordVPN PaymentmethodsNordVPN tilbyr flere forskjellige betalingsalternativer. Du kan betale for abonnementet ditt med kredittkortet ditt, PayPal eller Amazon Pay. Dessuten tilbyr de mange regionale betalingsmetoder, noe som er ideelt hvis du ikke har noen annen måte å betale på. Endelig har de også muligheten til å betale med forskjellige kryptovalutaer som Bitcoin, Ripple og Monero. Disse alternativene er spesielt fine hvis du vil være (nesten) helt anonym.

Kundeservice

NordVPN har god kundeservice. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt i den store databasen på deres hjemmeside, kan du komme i kontakt med dem via e-post og et live chat-alternativ som du enkelt kan finne på hjemmesiden deres. På denne måten kan du alltid få et raskt svar på alle spørsmålene dine. For live-chatten trenger du imidlertid oppgi navn og e-postadresse. Dette for å forhindre at folk eller spammere misbruker alternativet.

Svarene på de fleste spørsmål finner du på FAQ-siden deres. Da vi testet kundestøtten, la vi merke til at du kunne få svar gjennom live-chatten i løpet av et minutt. Imidlertid kom vi over noen NordVPN-ansatte som ikke var oppdaterte om alle tingene i selskapet. For eksempel var en av personene vi snakket med ikke klar over NordVPNs tjeneste for virksomheter. Dette er egentlig ikke et stort problem, men det kommer over litt uprofesjonelt.

Alt i alt var vi fornøyde med NordVPN kundeservice. De er enkle å nå og vil hjelpe deg ut umiddelbart.

Konklusjon brukbarhet NordVPN

 • NordVPNs nettsted er oversiktlig og organisert
 • NordVPN-programvaren er enkel å installere på de fleste operativsystemer og enheter
 • NordVPN har en stor database med ofte stilte spørsmål og manualer
 • Programvaren har et rent utseende og fungerer veldig intuitivt
 • Du kan betale for en NordVPN-plan med kredittkort, PayPal, cryptocurrencies og mange andre alternativer
 • NordVPN kundesupport er lett tilgjengelig og kommer raskt tilbake til deg

Servernettverk NordVPN

I skrivende stund har NordVPN mer enn 5400 servere i 57 land. I motsetning til mange andre VPN-leverandører, er ikke NordVPN-serverne de samme.

Det er noen servere som tilbyr en dobbel VPN-forbindelse for ekstra sikkerhet. Disse serverne oppretter en forbindelse mellom servere i to forskjellige land ved siden av tilkoblingen din til VPN-serveren. En annen spesialtjener du kan velge mellom er “Onion over VPN” -server som gir en ekstra beskyttelse mot DDoS-angrep. Med disse serverne får du en beskyttelse som Tor uten å måtte bruke Tor-nettleseren.

I tillegg har NordVPN servere som er spesifikt konfigurert for Netflix- eller P2P-trafikk. Til slutt tilbyr de også dedikerte IP-servere for de som ønsker en statisk IP-adresse. NordVPN-servernettverket er ideelt for å fjerne blokkering av noe begrenset innhold på nettet.

Antall servere og lokasjoner

NordVPN har over 5400 servere fordelt på 57 land. Du finner serverne deres i følgende land.

NordVPN-servere over hele verden

 • Amerika: USA, Canada, Brasil, Mexico, Costa Rica, Argentina, Chili
 • Europa: Storbritannia, Nederland, Tyskland, Frankrike, Sverige, Danmark, Sveits, Belgia, Norge, Polen, Italia, Spania, Østerrike, Luxemburg, Finland, Tsjekkia, Romania, Island, Ungarn, Portugal, Bulgaria, Kroatia, Estland, Irland, Albania, Bosnia-Herzegovina, Slovakia, Latvia, Georgia, Nord-Makedonia, Moldavia, Ukraina, Kypros, Griekenland, Serbia
 • Asia-Pacific: Australia, Singapore, Japan, Hong Kong, New Zealand, Taiwan, Indonesia, Malaysia, Sør-Korea, Thailand, Vietnam
 • Afrika, Midtøsten og India: India, Sør-Afrika, Tyrkia, Israel

Dedikert IP-adresse

NordVPN dedikert IPNordVPN har en dedikert IP-tjeneste. Dette betyr at du kan få en dedikert IP-adresse med ditt NordVPN-abonnement. I skrivende stund tilbyr de bare IP-adresser på servere på følgende steder:

 • U.S.A..
 • Tyskland
 • Storbritannia.
 • Nederland
 • Frankrike

Konklusjonsservernettverk NordVPN

 • NordVPN har over 5400 servere i 57 land
 • Du kan få en dedikert IP-adresse på en begrenset mengde servere
 • NordVPN tilbyr forskjellige servertyper for ekstra beskyttelse, bruk av Netflix og nedlasting gjennom P2P-nettverk

NordVPNs alternativer

Etter å ha sett på hastigheten, sikkerheten, brukervennligheten og servernettverket til NordVPN, vil vi nå se nærmere på noen av tilleggsalternativene deres. Nedenfor kan du finne en oversikt over disse statene som gjør NordVPN spesiell.

NordVPN og Netflix

NordVPN Streaming

Med NordVPN kan du få tilgang til Netflix-kontoen din. Dessuten er det også enkelt å få tilgang til det amerikanske Netflix-innholdet. Smartplay-funksjonen deres gjør det utrolig enkelt å streame innhold fra et annet land. Bare ved å koble til en server i for eksempel USA vil du få tilgang til det amerikanske Netflix-innholdet. Noe Netflix-innhold er spesifikt for USA eller Storbritannia, noe som betyr at du ikke vil kunne se filmene eller seriene hvis du er i Japan eller Tyskland. Imidlertid kan du med en VPN som NordVPN late som du er i USA og dermed få tilgang til dette innholdet.

Vi testet dette fra Nederland og kunne strømme Netflix uten problemer. Avhengig av hvor du befinner deg, kan du få litt etterslep. Hvis dette skjer, kan du alltid prøve ut forskjellige servere for å se om det blir bedre.

Netflix prøver virkelig hardt for å hindre VPN fra å hjelpe oss med å endre IP-adressen vår. Vi har lagt merke til de siste par månedene at Netflix noen ganger vil se at vi bruker en proxy eller VPN når vi prøver å bruke tjenesten deres med NordVPN. Når vi først velger en annen server i NordVPN-appen, kan vi imidlertid streame. Noen ganger kan det også hjelpe å bare oppdatere siden noen ganger. Dette er litt irriterende, men absolutt ikke verdens ende.

NordVPN og torrenter

NordVPN P2PNordVPN har også spesielle servere for nedlasting av torrent. Disse P2P-serverne tillater nedlasting og opplasting av torrenter. Med den enkle NordVPN-programvaren kan du velge en av disse serverne og begynne å laste ned torrenter trygt og anonymt. Fordi de fleste av NordVPN-serverne er veldig raske, kan du laste ned filer på kort tid.

NordVPN er uten tvil en god leverandør for P2P-trafikk. Av den grunn blir det ofte brukt av de som ønsker å forhindre bøter for ulovlig nedlasting.

CyberSec

CyberSec er en ekstra sikkerhetsfunksjon NordVPN gir for å blokkere eventuelle tilføyelser og beskyttelse mot malware, phishing og andre online trusler. Denne praktfulle sikkerhetsfunksjonen fra NordVPN sørger for at enheten din ikke kan brukes i DDoS-angrep. Det kan heller ikke bli smittet av skadelig programvare. NordVPN ser opp for din online sikkerhet.

NordVPN-nettleserutvidelsen for Chrome, Brave og Firefox

NordVPN har en enkel nettleserutvidelse for Chrome, Brave og Firefox. Denne utvidelsen vil i hovedsak aktivere HTTPS for de fleste nettsteder og sikre trafikken din med CyberSec-funksjonen.

NordVPN forretningsløsninger

NordVPN BusinessBortsett fra deres vanlige tjenester for privat bruk, har NordVPN også en spesifikk tjeneste for virksomheter. Med disse abonnementene vil du få prioritert støtte og en dedikert kontoadministrator. Dessuten er administrasjonen veldig enkel, og du kan søke om en egen IP for alle kontoene dine. Denne pakken gjør det ekstremt attraktivt for bedrifter å begynne å bruke et VPN for å beskytte dataene sine. Du kan få NordVPN sikkerhetsstandard for alle enhetene på kontoret!

Konklusjon – Vår erfaring med NordVPN

Pros
Ulemper
Netflix fungererDet var en sikkerhetshendelse med deres finske server tilbake i 2018
Retningslinjer uten logg (veldig gode personverninnstillinger)
Sterk kryptering og høye hastigheter
Rent og enhetlig brukergrensesnitt
Har en Kill Switch
Relativt billig
Tilbyr spesielle P2P-, torrent- og Tor VPN-servere
Tilbyr VPN-servere med dobbel VPN-tilkobling
Stort valg på servere
Dedikert IP tilgjengelig

Alt i alt liker vi NordVPN-tjenesten veldig godt. Deres retningslinjer for ikke-logger er solid, og deres store utvalg av servere gjør det til et veldig attraktivt for enhver bruker. Videre er VPN perfekt å være helt anonym online. NordVPN har mange ekstra alternativer for å forbedre din online sikkerhet, noe som definitivt gjør dem til den tryggeste VPN-leverandøren. De tilbyr denne fantastiske tjenesten til en mer enn rimelig pris, noe som virkelig gjør det til en av våre favoritter.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me