Ivacy-anmeldelse 2020: Rimelig, brukervennlig VPN med noen personvernproblemer

Ivacy Review (2020)

Ivacy ble grunnlagt i 2007 og har hovedkontor i Singapore. Ivacy hevder sitt oppdrag er å skape et helt gratis internettmiljø for alle. For å oppnå dette er ressursskaplighet nøkkelen, uttaler Ivacy. Ivacy likte spesielt ros og anerkjennelse i 2010, da de ble den første VPN-leverandøren som tilbyr en split-tunneling-funksjon. Denne utviklingen har hatt en positiv innvirkning på hastighetene VPN-leverandører kan nå. I 2015 klarte de å legge enda en milepæl til listen over prestasjoner. Det var i år da brukerbasen deres traff 2 millioner-merket.


Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor mange mennesker går med Ivacy, siden det er en veldig brukervennlig VPN-leverandør som tilbyr mange ekstra funksjoner og alternativer. Videre er det veldig enkelt å installere Ivacy, og bare ett abonnement lar deg koble til fem enheter om gangen. Imidlertid er det mange som er enige i, den beste delen med denne VPN-leverandøren er det veldig rimelige prispunktet. Deres rimeligste abonnement vil bare sette deg tilbake $ 1 i måneden (fakturert som 60 $ hvert femte år). Høres dette for godt ut til å være sant? Vi lar deg være dommer på det. Les videre nedenfor for alle Ivacy-funksjoner, alternativer og spesifikasjoner.

Spesifikasjoner Ivacy

 • Samtidige tilkoblinger: 5
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Operativsystemer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoller: OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Logg politikk: Tilkoblingslogger
 • servere: 450+ servere på 100 steder
 • Pris: Fra $ 0,99 i måneden
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Hastighet – Hvor raskt er Ivacy

Et av de viktigste aspektene ved en VPN-leverandør er hastigheten. Selvfølgelig vil du ikke at en VPN skal være så treg at den påvirker strømmen, nedlastingen og den generelle internettopplevelsen negativt. Det er derfor, selv om praktisk talt alle VPN vil redusere forbindelsen din til en viss grad (i det minste på papir), er det viktig å velge en VPN med anstendige hastigheter. For å se om Ivacy-hastighetene er opp til nivå, testet vi omhyggelig VPN-tjenestens hastighet. Resultatene fra disse hastighetstestene finner du nedenfor.

Resultatene fra Ivacy-hastigheten

Nedenfor ser du resultatene fra forskjellige hastighetstester vi utførte for å teste Ivacys tilkoblingshastigheter. Vi brukte speedtest.net for å utføre disse testene. Testene ble utført fra vårt kontor i Nederland.

Uten VPN (speedtest.net):

Ivacy speedtest - uten VPN

Over kan du se hastigheten på forbindelsen vår når vi ikke er koblet til et VPN i det hele tatt.

Server i Nederland (speedtest.net):

Ivacy hastighetstest - nederlandsk server

Dette er hastighetstestresultatene når vi er koblet til en Ivacy-server i Nederland. Vi brukte den automatiske servervalgfunksjonen, som koblet oss til den raskeste serveren i Nederland. Som du ser har nedlastningshastigheten vår sunket, men bare marginalt. Opplastningshastigheten har sunket ganske mye. Dette kan forårsake noen problemer hvis du ofte laster opp innhold til Internett (for eksempel YouTube-videoer eller torrents). Pingen vår har knapt økt i det hele tatt (en økning på 8ms er veldig lite).

Server i USA (speedtest.net): 

Ivacy hastighetstest - amerikansk server

Her kan du se hastighetstestresultatene fra da vi ble koblet til en Ivacy-server i USA. Siden teststedet vårt (vårt kontor) var i Nederland, er resultatene ovenfor antagelig en anstendig indikasjon på hva som ville skje hvis du kobler til en server som er veldig langt fra der du bor eller er. Som forventet har pingen økt ganske mye. Dette er imidlertid helt normalt når du kobler til en server på den andre siden av verden. Nedlastingshastigheten er imidlertid ganske imponerende, fremdeles ganske bra. Opplastningshastigheten har dessverre falt ganske mye. Disse resultatene er imidlertid ikke nødvendigvis noe å bekymre deg for mye hvis du hovedsakelig bruker VPN-en til “konvensjonelle aktiviteter”, for eksempel surfing, streaming og nedlasting, slik vi vil se senere.

Hastighet under daglig bruk

Totalt sett tilbyr Ivacy gode hastigheter for de fleste virkelige formål. Vi testet Ivacy sine hastigheter under et bredt spekter av online aktiviteter, og samlet sett fungerte VPN bra. Vi undersøkte Ivacy’s hastighet under onlineoppgaver som å surfe på nettsteder, streame videoer (på Netflix f.eks), laste ned torrents og spille online spill.

Når du surfer på internett, viste Ivacy seg å være veldig rask. Faktisk merket vi ganske enkelt ingen forskjell mellom surfing med eller uten VPN. Alle nettsteder lastet raskt, og vi klarte å logge på alle nettsteder og plattformer vi ønsket. Vi kunne også sjekke e-posten vår og laste ned vedlegg uten problemer eller merkbar forsinkelse.

Strømming av videoer viste seg også å være en enkel oppgave for Ivacy, og vi la ikke merke til at forbindelsen ble avtatt i det hele tatt. Først da vi åpnet en ny videooversiktsside på YouTube, merket vi en mindre forsinkelse. Denne forsinkelsen varte imidlertid knapt i mer enn et sekund. Videre kunne vi komfortabelt bruke Netflix og Spotify med Ivacy som kjører uten forsinkelse.

Dessuten viste det seg å laste ned filer raskt. Vi la merke til en mindre hastighetsforskjell i motsetning til å laste ned torrenter og andre filer uten VPN. Dette var imidlertid ikke et alvorlig problem i det minste. Det som er fint med Ivacy er at den tilbyr en funksjon for nedlasting av filer på en ekstra godt sikret server.

Mens vi spilte, la vi også merke til en bemerkelsesverdig liten forskjell i hastighet mellom å bruke Ivacy og å spille uten VPN-tilkobling, i det minste når vi bruker en server i Nederland (hvor kontoret vårt ligger). Da vi prøvde noen få forskjellige spill på en Ivacy-server i USA, la vi merke til ganske stor hastighetsnedgang. Dette forteller oss at spill mens du bruker Ivacy VPN, du definitivt vil kunne ha en god online spillopplevelse, forutsatt at du ikke velger en Ivacy-server som er veldig langt borte fra der du er geografisk (tenk forskjellige kontinenter, hovedsakelig).

Konklusjon Ivacy’s hastighet

Den endelige dommen vår om Ivacy’s hastighet er som følger:

 • For en VPN-leverandør tilbyr Ivacy over gjennomsnittet hastigheter.
 • I følge hastighetstestene våre forårsaker Ivacy noe hastighetstap.
 • Forsinkelsene som Ivacy forårsaker er så små at du fremdeles komfortabelt kan bla gjennom, streame og laste ned når Ivacy kjører i bakgrunnen.
 • Spill var heller ikke noe problem, selv om du bør sørge for å koble deg til en Ivacy-server som ikke er så langt unna deg. Ellers kan den økte pingen føre til noen problemer.

Sikkerhet – Hvor trygt er Ivacy?

Sikkerhet og personvern er kanskje bare de viktigste aspektene ved en VPN. Folk, spesielt etter å ha investert i en VPN-tjeneste, ønsker å være trygge på nettet. Nettopp derfor undersøker vi sikkerheten til alle VPN-er på nettstedet vårt.

Ivacy hevder at sikkerheten er “bunnsolid”. Ivacy’s oppgave, sier de, er å skape en trygg digital verden, tilgjengelig for alle. Ivacy sier at de er med på å skape denne verdenen med VPN-tjenesten sin og dens unike ekstra funksjoner og alternativer.

Ivacy tilbyr en kill switch for å beskytte ditt privatliv og sikkerhet i tilfelle forbindelsen din til Ivacy’s servere blir avbrutt av en eller annen grunn. Videre tilbyr Ivacy også en NAT-brannmur (for en ekstra dollar på 1 måned). Dette er en brannmur på Ivacy sine servere som bør filtrere ut virus og annen skadelig programvare før den noen gang når enheten eller nettverket ditt. Disse funksjonene er bare en liten del av Ivacy sin verktøykasse for å ivareta ditt online personvern og sikkerhet. I tillegg sier Ivacy’s retningslinjer for personvern at leverandøren ikke fører logger over brukerne sine internettaktiviteter overhodet. Nedenfor vil du lese mer om Ivacy’s krypteringsprotokoller, loggpolitikken deres og andre sikkerhetsrelaterte forhold.

Ivacy’s protokoller

Ivacy tilbyr sine brukere utmerket sikkerhet, delvis takket være deres gode kryptering: Ivacy tilbyr AES-256-bit-kryptering. Generelt anses dette som en veldig sikker type kryptering, som er veldig vanskelig å sprekke for myndigheter eller hackere. Ivacy tilbyr følgende krypteringsprotokoller:

 • OpenVPN
 • Skjult
 • IKEv2
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • SSTP

Hver av disse VPN-protokollene kommer selvfølgelig med sitt eget sett med fordeler og ulemper. Generelt sett er OpenVPN ansett som den sikreste av disse (og ofte til og med alle) VPN-protokollene, men teoretisk sett vil noen av disse protokollene, som PPTP og IKEv2, kunne tilby (litt) høyere hastigheter.

Vær oppmerksom på: På noen enheter (for eksempel Mac) støtter Ivacy bare IPSec-protokollen (uten L2TP). Denne protokollen regnes som ganske utrygg.

Logg politikk og personvern

Ivacy uttaler tydelig i personvernreglene at de ikke fører logg på brukerne sine av noe slag. Faktisk hevder Ivacy at “etter design” de ikke har sensitive data å dele, selv om de er juridisk forpliktet til å gjøre det. Dette er selvfølgelig gode nyheter for folk som verdsetter anonymitet og personvern hos en VPN-leverandør, noe som uten tvil er de viktigste årsakene til at mange får en VPN. Vi la imidlertid merke til noe som er litt urovekkende med Ivacy’s servere når det gjelder personvern og anonimitet.

For noen måneder siden la vi merke til noe uvanlig at Ivacy ikke nevnte noe sted på sin hjemmeside eller andre steder: De brukte servere som tilhører GZ Systems Ltd. Dette selskapet eier PureVPN, en annen populær VPN-leverandør. Dette kan potensielt bety at PureVPN eller til og med GZ Systems Ltd. hadde / har tilgang til Ivacy-brukeres data. Vi har også sjekket dette kravet ved hjelp av en DNS-lekkasjetest. Dette var resultatene da vi ble koblet til en Ivacy-server i USA:

En annen indikasjon på sannheten til denne påstanden vi mottok var en stund tilbake da vi kontaktet en representant for Ivacy, og hun syntes feilaktig å tro at vi var PureVPN-brukere og henvendte oss til oss som sådan.

Ivacy-DNS-lekkasje-test

I alle fall skal det være klart at den aktuelle serveren vi testet på det tidspunktet var eid av PureVPN / GZ Systems. Vi prøvde å bekrefte om Ivacy fremdeles bruker servere som tilhører GZ Systems Ltd. Vi kontaktet Ivacy’s kundesupport for å forhøre deg om dette. Ivacy-representanten som vi snakket med ba oss om å vente et kort øyeblikk, før han svarte på spørsmålet, hvoretter han uttalte at “Ivacy ikke bruker servere som tilhører GZ-systemer”. Den andre anmelderen vår kunne ikke bekrefte dette på grunn av et teknisk problem han møtte med Ivacy’s app. Faktum gjenstår imidlertid at hele denne (tidligere) situasjonen vekker noen spørsmål og dessverre tjener til å undergrave Ivacy’s påstander om en “bunnsolid sikkerhet”.

Hvilken informasjon trenger Ivacy?

Unødvendig å si, ideelt sett vil du gi så lite informasjon om deg selv som mulig når du oppretter din VPN-konto. Å gi mye personlig informasjon når du oppretter en konto for en personvernløsning som beseirer formålet. Det er derfor vi undersøker hvor mye informasjon alle VPN-ene på nettstedet vårt trenger når du oppretter kontoen din. For å opprette en Ivacy-konto er det noen få personlige detaljer du trenger å gi.

For det første må du få et abonnement, som innebærer å gi Ivacy et navn og e-postadresse. Avhengig av valgt betalingsmåte, må du også gi fra deg visse betalingsinformasjon. Hvis du vil være så anonym som mulig, anbefaler vi å bruke Bitcoin for å betale. Bitcoin er en av de mest anonyme betalingsmetodene og gir deg tilnærmet fullstendig anonymitet.

Til slutt, for å fullføre kontoopprettelsen, må du fylle ut et kontonavn og et passord. Hvis du vil være anonym, er det tydeligvis best å velge et kontonavn som ikke kan føres tilbake til deg.

Konklusjon Ivacy’s sikkerhet

Etter å ha utført vår forskning, konkluderte vi følgende om Ivacys sikkerhet:

 • Ivacy tilbyr solid AES-256-bit kryptering.
 • De tilbyr noen gode ekstra sikkerhetsfunksjoner, for eksempel en NAT-brannmur på serverne deres og ekstra godt sikrede nedlastingsservere.
 • Denne VPN-en tilbyr mange forskjellige krypteringsprotokoller (merk: ikke alle disse er tilgjengelige på alle enheter).
 • Ivacy fører ikke logger på brukerne sine.
 • Ivacy kan ha en ganske alvorlig sikkerhetsrisiko, så langt serverne går.

Ivacy’s brukervennlighet

Ivacy er en veldig brukervennlig VPN-leverandør. Ivacy hadde tydelig hovedfunksjonene til en VPN-leverandør i bakhodet når de utformet appen sin. Når du er koblet til en av Ivacy-serverne, vil du umiddelbart se hvor serveren du er koblet til, og hvor lenge du har koblet til. Videre har appen dedikerte alternativer for å laste ned, streame og fjerne blokkering av geografisk begrenset innhold.

Ivacy’s nettsted

Ivacy’s nettsted er oversiktlig, godt designet og inneholder all informasjon (potensielle) Ivacy-brukere trenger. På hjemmesiden finner du generell informasjon om Ivacy og hvorfor en VPN er et viktig og verdifullt verktøy for å beskytte personvernet ditt. Du vil også finne mer detaljert informasjon om Ivacy selv, for eksempel de forskjellige abonnementene og prisene. Nettstedet er veldig godt designet og navigerer på en intuitiv måte. Den har til og med et live chat-vindu der du kan skrive inn alle spørsmål du måtte ha, hvoretter du snart får hjelp av en Ivacy-representant (mer om dette senere). Den eneste virkelige ulempen vi kunne tenke på er det faktum at Ivacy’s nettsted er litt reklame-tung.

Når du logger deg på nettstedet, har du tilgang til kontoinnstillinger og alternativer. I likhet med resten av nettstedet er denne medlemssiden brukervennlig og gjør det enkelt å konfigurere kontoen din. På denne siden vil du umiddelbart se all din tidligere korrespondanse med Ivacy’s kundestøtte og eventuelle ubetalte regninger. Herfra kan du også åpne en ny billett med Ivacy’s kundestøtte, for spørsmål du måtte ha. Videre, hvis kunder navigerer til “port forwarding” -alternativet i hovedmenyen, vil de få litt informasjon om den valgfrie NAT-brannmuren og muligheten til å legge denne ekstra sikkerhetsfunksjonen til abonnementet sitt.

Ivacy’s installasjonsprosedyre

Det er veldig enkelt å installere Ivacy på enheten din. Tross alt tilbyr denne VPN-leverandøren programvare for alle større enheter og operativsystemer (Windows, Mac, Android, iOS og Linux). Det er veldig enkelt å laste ned alle disse forskjellige applikasjonene. Du kan installere Ivacy på de fleste enheter i 6 enkle trinn:

 • Gå til Ivacy’s nettsted.
 • Klikk på “Get Ivacy” eller bla nedover for å velge et abonnement og velg eventuelle tilleggsprogrammer (NAT-brannmur og / eller dedikert IP) og betal med din foretrukne betalingsmetode.
 • Last ned riktig applikasjon for operativsystemet ditt.
 • Logg inn med dine påloggingsdetaljer (som vil ha blitt sendt til deg).
 • Velg en server og koble til den.
 • Nyt trygt og fritt på nettet!

Som du har lest ovenfor, i 6 raske og enkle trinn kan du installere Ivacy på enheten din. På mobile enheter blir det enda enklere, siden de lar deg ganske enkelt laste ned Ivacy-appen fra AppStore (på iPhone) eller Google Playstore (på Android-telefoner). Ivacy’s mobilapplikasjoner tilbyr alle funksjonene og alternativene som tilbys av Desktop-versjonen. Vi vil diskutere dette mer detaljert i neste del av denne gjennomgangen.

Utseende og brukervennlighet av Ivacy’s programvare

Ivacy mobilappVi kan ikke understreke nok at Ivacy er en veldig brukervennlig VPN-leverandør. Spesielt for “VPN-nybegynnere” er Ivacy sine apper gode. Appen er veldig intuitiv og har en egen undermeny for alle forskjellige funksjoner, for eksempel strømming, nedlasting og oppheving av blokkering av nettsteder og innhold. Dette betyr at Ivacy henvender seg godt til hovedgruppene mennesker som bruker VPN-er og grunnene til at de bruker en VPN.

Utvilsomt ser Ivacy-applikasjonen veldig profesjonell på både stasjonær og mobil. Begge versjoner lar deg raskt koble til en VPN-server med ett trykk på den store hvite på-knappen. Som du ser på skjermdumpen til høyre, er det enkelt å veksle mellom forskjellige alternativer og serverplasseringer, selv i mobilversjonen.

Ivacy brukte tilsynelatende mye tid og krefter på å lage en applikasjon som er så brukervennlig som mulig. De gjorde helt klart en god jobb.

Priser og betaling mothods

Ivacy er en veldig rimelig VPN-leverandør. Jo lenger du kjøper et abonnement på, jo rimeligere blir den månedlige prisen. Hvis du får et abonnement som kan kanselleres hver måned, vil dette gi deg tilbake $ 8,95 per måned. En 1-årsplan koster $ 3 per måned. Hvis du forplikter deg til et 2-årig abonnement, vil dette koste deg $ 1,99 per måned. Imidlertid, hvis du er ute etter et virkelig rimelig abonnement, kan du ikke gå galt med Ivacy’s 5-årige plan, som koster bare 1 dollar i måneden. Dette gjør virkelig Ivacy til en av de rimeligste VPN-ene på markedet.

Dessverre tilbyr Ivacy ikke en gratis versjon av VPN-en deres. De tilbyr heller ikke en prøveversjon. Heldigvis kommer alle abonnement som er i ett år eller lenger, med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Faktisk betyr dette at du kan prøve ut Ivacy i 30 dager før du forplikter deg til et (langsiktig) abonnement. Hvis du går med 30-dagers abonnement, får du bare en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

For å kjøpe ditt Ivacy-abonnement kan du velge mellom følgende betalingsmetoder:

 • Kreditt- / debetkort (Visa, MasterCard, American Express, Discover Network, JCB, Diners Club)
 • PayPal
 • BitPay
 • Alipay
 • Perfekte penger
 • Paymentwall (Ideal, Neosurf, Clickandbuy, Dotpay, Onecard, Mobiamo)
 • Cryptocurrency (flere alternativer, inkludert BitCoin)

Noen av Ivacy's betalingsalternativer

Kundeservice

Ivacy jobber hardt for å svare på spørsmålene dine så raskt og godt som mulig. Det er forskjellige måter å kontakte Ivacy sin kundesupport. Du kan sende dem en e-post, starte en live chat på deres hjemmeside eller til og med besøke dem personlig på kontoret deres i Singapore. De har også en veldig nyttig og omfattende “Ofte stilte spørsmål” (FAQ) -side på nettstedet deres. Unødvendig å si kontaktet vi også Ivacy selv for å teste deres reaksjonsevne og kvaliteten på kundesupporten deres.

Vi kontaktet Ivacy flere ganger ved å bruke den praktiske live chat-funksjonen på deres hjemmeside. For eksempel stilte vi dem spørsmål om serverne deres og om de har noe annet kontor foruten det i Singapore (det gjør de ikke), og de svarte oss veldig raskt og effektivt. Måten de henvendte oss til var veldig høflig, og hver gang spurte de om svaret deres adresserte spørsmålene våre deretter.

For å starte en chat og stille et spørsmål på Ivacy’s nettsted, trenger du ikke fylle ut noen informasjon. Du trenger ikke å være Ivacy-kunde heller. Dette er en flott måte å få mer informasjon om Ivacy før du engang forplikter deg til 30-dagers pengene-tilbake-perioden du får på alle abonnementene i løpet av ett år. Hvis du ikke er logget inn på nettstedet deres og koblet til en VPN-server, strømmer det også pent inn i ideen om å være så anonym som mulig, selv når du kontakter kundestøtte.

Konklusjon brukervennlighet Ivacy

Basert på vår erfaring med å bruke og teste Ivacy, disse konklusjonene våre om brukervennligheten:

 • Ivacy er veldig brukervennlig
 • Både Ivacy’s desktop- og mobilapper er intuitive og veldig enkle å bruke
 • Ivacy’s nettsted er oversiktlig og godt designet, men ganske reklame-tung
 • Det er raskt og enkelt å opprette en Ivacy-konto
 • Det er praktisk å få et Ivacy-abonnement siden de godtar mange forskjellige betalingsmetoder
 • Dessverre tilbyr Ivacy ikke en prøve- eller gratisversjon
 • Ivacy’s kundestøtte er veldig lett tilgjengelig og veldig nyttig

Ivacy’s Server Network

Ivacy’s servernettverk er ganske stort, spesielt for en VPN som ikke er en av de største aktørene (ennå). De tilbyr mer enn 450 servere i over 100 land. De fleste servere er lokalisert på de to kontinenter som har flest Ivacy-brukere, som er Nord-Amerika (USA spesielt) og Europa. Nedenfor vil du lese mer om Ivacy’s servere, serverplasseringer og serveralternativer og muligheter.

Antall servere og lokasjoner

Ivacy har servere i over 100 land. I gjennomsnitt har de to serverplasseringer per land, selv om større land som Russland og USA har flere servere. Faktisk har USA 18. I alle fall tilbyr Ivacy mer enn nok servere og serverplasseringer til å gjøre geo-unblocking til et veldig levedyktig alternativ med denne VPN. Nedenfor ser du antall servere Ivacy tilbyr per kontinent:

Ivacy-servere-kontinent

For bare å bla gjennom nettsteder kan du bruke hvilken som helst av Ivacy-serverne, men Ivacy tilbyr også noen spesielle servere for spesifikke formål. For eksempel tilbyr de spesielle streaming-servere som du kan navigere til ved å klikke på streamingfunksjonen i menyen på venstre side av Ivacy’s app. Når du er koblet til disse serverne, får du øyeblikkelig tilgang til favorittstrømmetjenestene dine. Dette gjør Ivacy til et veldig brukervennlig alternativ for folk som liker å bruke Netflix for eksempel.

Videre har Ivacy også et sett med spesielle P2P-servere som gjør nedlasting (torrents) veldig praktisk. Du kan koble til disse serverne ved å velge nedlastingsfunksjonen i Ivacy-appen. Disse nedlastingsserverne er spredt over hele verden.

Dedikert IP-adresse

Ivacy tilbyr også dedikerte IP-adresser. Det er flere grunner til at du kanskje vil bruke en dedikert IP-adresse. For eksempel er det mindre sannsynlig at dedikerte IP-er blokkeres av Netflix og andre (streaming) tjenester enn “normale VPN IP-er”. Normalt brukes en enkelt VPN-server av en veldig stor gruppe VPN-brukere. Dette betyr at strømmetjenester som Netflix vil merke at de får mye trafikk fra samme IP-adresse. En dedikert IP-adresse er unik for alle brukere som har en, noe som betyr at du ikke støter på dette problemet og at det er mye mindre sannsynlig at du blir blokkert av nettsteder og apper.

Siden en dedikert IP-adresse bare er noe for deg, betyr dette at hvis du vil, kan du alltid bruke den samme IP-adressen, selv om du bruker en VPN. Dette kan være veldig nyttig, siden noen nettjenester (som nettbankportaler) tar ekstra sikkerhetstiltak når de får et påloggingsforsøk fra en veldig annen IP-adresse. Ofte, for å la brukere logge inn fra en annen IP-adresse, krever disse tjenestene ytterligere bekreftelse, for eksempel å fylle ut en sikkerhetskode banken sender til telefonen din. Hvis du for eksempel reiser mye og vurderer disse sikkerhetstiltakene (selv om de er veldig viktige) som litt for mye mas, kan du ganske enkelt få en dedikert IP.

Ivacy tilbyr sine brukere alle de nevnte fordelene med sine dedikerte IP-adresser. Disse dedikerte IP-ene koster $ 1,99 ekstra per måned. Hvis du sammenligner dette med mange andre VPN-leverandører, er dette ganske rimelig. Ivacy har noen få servere som støtter dedikerte IP-adresser. Disse serverne er lokalisert i USA, Australia, Canada, Tyskland, Hong Kong, Singapore og Storbritannia.

Konklusjon server nettverk og lokasjoner

Etter våre omfattende tester og undersøkelser av Ivacy, er dette vår endelige dom om Ivacy sitt servernettverk:

 • Ivacy har et rimelig stort servernettverk, med 450+ servere i over 100 land.
 • Ivacy sitt servernettverk er spredt godt over alle kontinenter.
 • Denne VPN-en tilbyr også spesielle streaming- og nedlastingsservere.
 • Ivacy tilbyr også dedikerte IP-adresser for ytterligere $ 1,99 i måneden.

Ivacy’s Alternativer og funksjoner

Ivacy tilbyr alle standardalternativer du kan forvente av et moderne VPN, men det stopper ikke der. De har også mange ekstra funksjoner, hvorav noen er ganske unike.

Ivacy tilbyr en kill switch. Dette er en funksjonalitet som i grunnen slår av internettforbindelsen din hvis forbindelsen til VPN-serveren går tapt uansett grunn. Dette er et sikkerhetstiltak for å forhindre at personvern og sikkerhet blir kompromittert i tilfelle et usannsynlig tap av tilkoblingen. Internett-tilkoblingen din blir gjenopprettet så snart VPN-tilkoblingen din er i gang igjen.

Videre tilbyr Ivacy muligheten til å bruke deres NAT-brannmur. Dette er en brannmur på servernivå (på Ivacy’s servere) som i hovedsak fungerer som et ekstra lag med beskyttelse mellom deg og virus og annen skadelig programvare. Tross alt kan denne brannmuren filtrere ut mye skadelig programvare før den til og med når nettverkets brannmur, og derfor nettverket eller enheten din. Dessuten kan ofte en vanlig brannmur på ruteren din ikke en gang fungere i denne situasjonen, fordi mange av disse brannmurene ikke lykkes med å lese informasjonen som sendes mellom datamaskinen og VPN-serveren (på grunn av kryptering). Derfor foreslår vi å bruke NAT-brannmuren som Ivacy tilbyr.

Til slutt tilbyr Ivacy et “split-tunneling” -alternativ, og var faktisk den første VPN-en som gjorde det i 2010. Med dette alternativet kan du velge hvilke data du vil sendes over en VPN-forbindelse og hvilke data som bare kan sendes ” som vanlig ”(ikke kryptert og beskyttet av en VPN). Den største fordelen her er at du kan kutte ned mengden data som sendes til og fra datamaskinen via VPN-tilkoblingen, noe som betyr at VPN-tilkoblingen din sannsynligvis vil øke hastigheten (litt).

Ivacy og Netflix

Ivacy fungerer godt med Netflix. Ivacys dedikerte strømmetjenere vil gi deg tilgang til den populære strømmetjenesten. For at dette skal fungere, må du bruke appens spesielle streamingfunksjon, noe som betyr at du ikke kan få tilgang til hver eneste landsspesifikke versjon av Netflix som finnes. Under testene våre la vi også merke til at mens den amerikanske streamingtjeneren fungerer bra, har de andre noen problemer. Men fordi den amerikanske versjonen av Netflix er den desidert mest populære og største, ser vi ikke at dette er et stort problem for mange mennesker.

Ivacy og torrents

Ivacy fungerer bra når det kommer til nedlasting av torrenter. Det var lett for oss å laste ned alle slags forskjellige torrentfiler med Ivacy. Hvis du navigerer til det dedikerte nedlastingsalternativet i Ivacy-appen, kan du enkelt velge mellom de forskjellige serverne som støtter nedlasting (P2P). Ivacy har et anstendig antall servere som støtter nedlasting (P2P).

Konklusjon Ivacy og dens funksjoner

Pros
Ulemper
Lett å brukePå noen enheter tilbyr Ivacy bare IPSec-protokollen
Mange ekstra funksjoner og alternativerMulig sikkerhetsrisiko: uklar om de administrerer sine egne servere
Lett å installereStreaming-servere i Europa fungerer ikke alltid (bra)
Rask og vennlig kundesupport
Veldig rimelig (fra $ 1 i måneden)
U.S. Netflix-kompatibel
Torrent kompatibel
30-dagers pengene-tilbake-garanti
Tilbyr dedikerte IP-adresser
Tilbyr mange forskjellige protokoller

Alt i alt er Ivacy en utmerket VPN-leverandør. De gir raske, stabile tilkoblinger og veldig brukervennlig programvare og apper. Videre lar denne VPN brukere velge mellom et bredt utvalg av forskjellige protokoller og ekstra funksjoner og alternativer.

Sak i sak: Ivacy tilbyr delt tunneling, en NAT-brannmur, dedikerte IP-adresser og en kill switch. Ivacy-applikasjonen er veldig intuitiv. Du kan ganske enkelt velge alternativet og typen servere du vil bruke i appen. Ved å bruke streamingalternativet får du enkelt tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix og ved å bruke nedlastingsfunksjonaliteten kan du laste ned torrenter med imponerende hastigheter.

Dessverre selger Ivacy seg selv kort når det gjelder sikkerhet. Selv om Ivacy bruker solid AES-256-bit-kryptering, er det uklart om VPN-forbindelsen deres brukte / bruker servere som ikke er deres: servere som tilhører PureVPN. Ivacy ser ut til å lagre tilkoblingslogger. Med andre ord, Ivacy er en veldig brukervennlig VPN med mange ekstra funksjoner og alternativer, men har noen feil når det kommer til personvern og sikkerhet.

Vi anbefaler hovedsakelig Ivacy til folk som har veldig spesifikke “VPN-krav” som en av Ivacy’s mange ekstra funksjoner kan oppfylle eller til førstegangs VPN-brukere, på grunn av brukervennligheten. Imidlertid vil vi sannsynligvis være mer tilbøyelige til å anbefale PIA eller ExpressVPN til folk som leter etter en VPN som lyser når det gjelder personvern og sikkerhet..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map