Hide.me Review (2020): Rask og brukervennlig | VPNOverview

Hide.me Review (2020) – En rask og brukervennlig VPN

Hide.me er en relativt ny VPN-leverandør. De har som mål å tilby en rask og sikker VPN-tjeneste. Hide.me er opprinnelig tysk og ble grunnlagt i 2012 (de het tidligere Hide.io). Selskapet er lokalisert i Malaysia på grunn av personvernlovgivningen i det landet. Tilbyderen blir mer kjent hver dag og har allerede 10 millioner brukere over hele verden.


Hide.me ble laget for å tilby et brukervennlig, men veldig trygt Virtual Private Network (VPN). I det siste har de også hatt som mål å være den raskeste VPN på markedet. Hide.me er en av få VPN-leverandører som er sertifisert loggfri. Vi vil se på alle disse påstandene senere i gjennomgangen.

Hide.me tilbyr god kryptering og er veldig rask. Denne VPN-en er litt dyrere enn de fleste andre VPN-leverandører. Heldigvis kan du prøve Hide.me gratis med 30-dagers pengene-tilbake-garanti. De tilbyr til og med en gratis tjeneste, men når du bruker det, vil de begrense dataene dine.

Det er relativt enkelt å installere Hide.me, og med Premium-planen kan du bruke ett abonnement for 10 enheter samtidig. På denne måten kan du beskytte mange enheter samtidig for å beskytte din anonymitet.

Spesifikasjoner Hide.me

 • Samtidige tilkoblinger: 10
 • torrents: +
 • Netflix:
 • Operativsystemer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoller: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Logg politikk: Ingen logger
 • servere: 1560 servere på 60 lokasjoner
 • Pris: Fra $ 4,99 i måneden
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Hastighet – Hvor raskt er Hide.me?

Hastighet er en viktig del av folks erfaringer med VPN-leverandører. Det er irriterende når videostrømmen din må bufres, eller du opplever etterslep mens du spiller. Fordi dette er så viktig, testet vi hastigheten til Hide.me-serverne mye. Dette gjorde vi ved å utføre noen hastighetstester med forskjellige servere og ved å se på hastighetene under daglig bruk. Du kan lese alt om vår erfaring nedenfor.

Hastighetstestresultater Hide.me

Her kan du finne resultatene fra flere hastighetstester vi utførte for forskjellige Hide.me-servere. Vi testet fra vårt sted i Nederland. Merk at resultatene kan være veldig forskjellige hvis du er et annet sted i verden. Dette bør imidlertid gi en generell indikasjon på hastigheten.

Hastighet uten VPN (Speedtest.net):

Speedtest uten VPN

Over kan du sjekke ut internetthastighetene vi liker uten å bruke en VPN.

Hastighet med en lokal server i Nederland (Speedtest.net):

Speedtest med VPN NL

Dette bildet viser resultatene av internetthastighetene våre når vi koblet oss til via en Hide.me-server i Haarlem (Nederland). Som du kan se, har resultatene holdt seg nesten de samme, noe som er ganske ekstraordinært for en VPN.

Hastighet med en USA-server (Speedtest.net):

Speedtest med VPN VS

Dette er resultatene av testen vår med en server i USA. Disse resultatene kan være viktige hvis du vil få tilgang til amerikansk innhold fra et annet land. Som du ser, har hastighetene ikke endret seg mye. Dette er uventet fordi ofte en fysisk avstand mellom deg og serveren vil føre til lavere tilkoblingshastigheter.

Hastighet under daglig bruk

Hastigheten til Hide.me-serverne er veldig god i daglig bruk. Vi testet dette ved å drive virksomhet akkurat som vi er vant til, for å se om vi opplevde noen hikke med Hide.me. Vi brukte VPN under surfing, steaming, nedlasting og spill; dette var resultatene:

Under vanlig surfing merket vi ingen forskjeller i hastighet eller lastetid. Med denne VPN kan du besøke favorittnettstedene dine uten merkbare endringer. Det var heller ikke noe problem å laste ned filer og applikasjoner.

Vi testet også flere streamingtjenester med Hide.me VPN, for å se hvordan dette ville påvirke buffering og lasting av videoer og musikk. Igjen møtte vi ingen problemer og kunne bruke tjenester som YouTube og Spotify uten problemer. Dette gjør Hide.me til en ideell VPN hvis du vil se geo-blokkert materiale. Dessverre kan du ikke bruke den til å se Netflix. Senere i gjennomgangen vil vi forklare hvorfor.

Konklusjonshastighet Hide.me

Dommen vår om hastigheten med Hide.me er som følger:

 • Hide.me tilbyr en VPN med gode hastigheter.
 • Hastighetstestene viser liten forskjell mellom ned- og opplastningshastighet med eller uten VPN.
 • Under regelmessig bruk, nedlasting og streaming merket vi ikke endring i hastighet.

Sikkerhet – Hvor sikker er Hide.me?

Hide.me er en VPN-leverandør som prioriterer sikkerhets- og personvernfunksjonene. Sikkerhet blir generelt sett på som det viktigste aspektet av en VPN. Du vil ikke at tredjeparter skal få tilgang til din personlige informasjon, og en VPN vil beskytte deg mot det. Nedenfor kan du lese om loggpolicyen som Hide.me følger. Videre vil vi informere deg om den informasjonen Hide.me trenger fra deg hvis du vil opprette en konto.

protokoller

Hide.me har utmerket sikkerhet med AES 256-biters kryptering. Dette blir generelt sett på som det beste krypteringsnivået som er tilgjengelig. Dessuten støtter Hide.me mange forskjellige protokoller. Du kan velge mellom følgende protokoller:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Nettstedet Hide.me viser en fin oversikt over disse forskjellige protokollene. I denne oversikten illustrerer de de sterke og svake punktene i hver protokoll. Dette er veldig nyttig og kan vise deg hvilken protokoll som fungerer best med operativsystemet ditt. Vi vil alltid gi beskjed til OpenVPN-protokollen fordi det er det tryggeste alternativet. Nedenfor kan du se forklaringen på OpenVPN-protokollen på nettstedet Hide.me.

Åpne VPN-protokollen

Logging og personvern

Hide.me sier at de følger en streng “no-logs” -policy. Dette betyr at de ikke samler inn noen personopplysninger. Fordi Hide.me ligger i Malaysia, er de ikke forpliktet til å føre logger. Malaysia har ingen regler som tvinger selskaper til å føre logger.

Hide.me oppbevarer ikke noen brukerlogger, men det er en side-merknad; de holder midlertidige tilkoblingslogger. Dette betyr at selskapet kan se når ‘customer x’ kobles til en av VPN-serverne sine. Imidlertid kan Hide.me ikke se hvem kunde X er, de får bare anonymiserte data fra brukere. Dessuten lagrer de bare loggene i noen timer, og deretter blir de permanent slettet.

Det er praktisk talt umulig for VPN-leverandører å føre logger. Dessuten invaderer ikke tilkoblingslogger brukerens personvern for mye. De bruker disse tilkoblingsloggene for å forbedre tjenestene deres. De kan bare sørge for at serverne deres ikke blir overbelastet hvis de vet når tjenestene deres brukes. Hide.me anonymiserer disse tilkoblingsloggene fullstendig og registrerer ikke din IP-adresse.

Hvilken informasjon trenger Hide.me?

For å opprette en konto med Hide.me trenger du en e-postadresse, etter registrering kan du slette postadressene i kontoinnstillingene. Avhengig av hvilken betalingsmåte du velger, må du også gi tilleggsinformasjon. Hide.me bruker en tredjepart for å håndtere alle betalingene. De hevder at dette eksterne selskapet ikke vil se din IP-adresse eller identitet. Du får et betalingsnummer som ikke kan knyttes til deg. Dessuten blir dette betalingsnummeret ødelagt umiddelbart etter betaling. På denne måten vil du forbli helt anonym når du betaler for ditt Hide.me-abonnement.

Konklusjon sikkerhet Hide.me

Etter å ha testet sikkerheten til Hide.me, kan vi konkludere med følgende ting:

 • Hide.me er en solid og sikker VPN.
 • De bruker en sterk AES 256-bit kryptering.
 • Hide.me deler ikke informasjon med tredjepart.
 • Du kan velge mellom flere protokoller.
 • Hide.me holder bare tilkoblingslogger som blir ødelagt etter noen timer.

Brukervennlighet – Hvor brukervennlig er Hide.me?

Hide.me er en veldig brukervennlig leverandør som er tilgjengelig og lett å forstå for alle. Nedenfor kan du finne informasjon om nettstedet deres, installasjonsprosessen, utseendet og følelsen av appene, priser, betalingsmetoder og til slutt kundesupport..

Hjemmesiden Hide.me

Nettstedet Hide.me er oversiktlig og presenterer all informasjonen du kan forvente fra en VPN-leverandør. På hjemmesiden kan du finne informasjon om Hide.me, hvorfor du trenger en VPN, og anmeldelser av programvaren deres. De tilbyr nettstedet på flere språk.

Videre kan du finne informasjon om deres servernettverk og protokoller på deres nettsted. Den har også en tydelig fane der du kan finne nedlastinger av programvare og en fane med alle mulige abonnementsplaner. Dette bildet viser nettstedet Hide.me.

Hide.me nettsted

Dessverre kunne vi ikke finne et søkealternativ på nettstedet, noe som kan gjøre det vanskelig å finne veldig spesifikk informasjon. Når du logger deg på Hide.me-kontoen din, får du se en oversikt over kontodataene dine. Du kan også finne guider her, som vil gjøre det enkelt å installere programvaren på enheten din.

Installere Hide.me

Det er veldig enkelt å installere Hide.me på enhetene dine. Du kan velge å installere appen på enheten din, eller du kan laste ned programvare for en bestemt protokoll og endre innstillingen på PC eller Mac. Det første alternativet er det enkleste. Du finner appen deres i App Store eller Google Play Store. Når du har installert appen, må du bare fylle ut kontoinformasjonen din, så er du klar til å gå.

Hide.me appstore

Over kan du se Hide.me-appen i Appstore. Appen bruker automatisk den mest passende protokollen for operativsystemet ditt. For Windows er dette IKEv2 og PPTP, og for Mac bruker den IKEv2-protokollen med IKEv1 som sikkerhetskopi. Dette betyr at du ikke kan bruke OpenVPN i appen, som er for dårlig, siden dette er den sikreste protokollen. Imidlertid er det ett unntak, Android støtter OpenVPN.

Når du har installert appen, kan du begynne å surfe på nettet. Du trenger bare å fylle ut kontoinformasjonen din, som du kan se nedenfor.

Intro-side Hide.me

Det andre alternativet for installasjon er litt vanskeligere. Imidlertid gir denne metoden flere alternativer i protokoller. Hvis du logger deg på kontosiden din på Hide.me-nettstedet, kan du finne en guide for installasjon for alle de forskjellige protokollene og operativsystemene. Ved å følge disse veiledningene kan du installere hvilken som helst protokoll du liker på enheten din.

Hide.me utseende og brukervennlighet

Hide.me er en veldig brukervennlig VPN-leverandør, som gjør dem til en perfekt match med folk som er nye for VPN-er. Appen er enkel; du har en knapp for å koble til Hide.me-serveren, og du kan velge serverplassering. Programvaren har et profesjonelt utseende, og alle alternativene og funksjonene fungerer bra. Appen tilbys på flere språk, blant dem er engelsk.

Den superenkle appen har noen få ulemper. Du kan for eksempel ikke endre innstillingene. Dette betyr at du ikke kan endre protokoller mens du bruker appen. Mens de fleste VPN-brukere uansett lar standardinnstillingene være på, kan det hende at noen brukere vil endre protokollene for å optimalisere beskyttelsen under forskjellige online sysler.

Appen mangler kanskje noen innstillinger, men har noen pene funksjoner. Hide.me-appen har en “auto resonnect” -funksjon, en “killswitch”, “IP lekkasjebeskyttelse” og “DNS lekkasjebeskyttelse”. Disse funksjonene sørger for at du ikke lekker informasjon ved et ubeskyttet øyeblikk. Appen vil sikre alt du gjør på nettet.

Hide.me tar helt klart sikte på å lage en brukervennlig app som alle vet hvordan de skal bruke. Imidlertid betyr dette at mer avanserte brukere kan føle seg begrenset til tider.

Appfronter Hide.me

Priser og betalingsmåter

Hide.me er ikke de dyreste og heller ikke de billigste VPN-leverandørene der ute. De tilbyr flere forskjellige abonnementsplaner. Aller først tilbyr de en gratis konto. Med denne gratis kontoen er du begrenset til 10 GB i måneden, du kan bare velge mellom 5 serverplasseringer, og du kan bare bruke 1 enhet om gangen. Dessuten vil de betalte abonnementene sannsynligvis ha raskere servere fordi de er mindre overfylt.

De tilbyr Premium-abonnement for tre forskjellige priser. Sannsynligvis er de beste alternativene deres 2 års plan som du bare kan få 4,99 dollar i måneden. Akkurat nå får du til og med to gratis måneder med denne planen. I tillegg tilbyr de et abonnement på ett år som koster 8,32 dollar i måneden. Endelig kan du også få Premium-tjenesten deres for en måned, det vil koste deg12,95 dollar.

skjul meg priser

Hide.me har 30 dager pengene tilbake-garanti for alle betalte abonnement. Dessuten kan du betale for Hide.me-kontoen med kredittkortet ditt, PayPal, SEPA direkte debet eller Bitcoin.

Kundeservice

Hide.me tilbyr flere måter å svare på spørsmålene dine. På nettstedet kan du finne en omfattende FAQ-side. Du kan også stille spørsmålene dine via en e-post. Kundeservicen tilbys bare på engelsk, noe som kan være vanskelig hvis engelsk ikke er morsmålet ditt. Du kan også prøve lykken på forumet Hide.me, der du kan rette spørsmålene dine til andre brukere. Til slutt tilbyr Hide.me-bloggene informasjon om oppdateringer og nyheter.

For å få et inntrykk av vennligheten til Hide.me kundeservice, kom vi i kontakt med dem. Når du sender en e-post til Hide.me vil du få en mail tilbake med innloggingsinformasjon. Hvis du logger deg på med denne informasjonen, får du en kundesupport-ID, som hjelper personene på kundestøtte å identifisere problemet ditt. Dessverre fungerte ikke denne måten å kommunisere på da vi prøvde den.

Endelig fikk vi en e-post med svar på spørsmålet vårt. De illustrerte forklaringen med skjermbilder og bilder, som gjorde det enkelt å følge instruksjonene deres. Vi fikk svar på e-posten vår innen to timer, og de adresserte oss på en høflig og vennlig måte, som du kan se nedenfor:

kundeservice Hide.me

Kundeservicen fungerer bra, og du får et effektivt svar på spørsmålet ditt. Hide.me tilbyr en live chat-funksjon, men vi har opplevd noen problemer med det. Du kan bare bruke live chat hvis du har en kundesupport billett. Dessverre kunne vi ikke logge inn med informasjonen i e-posten. Dette kan være ganske frustrerende hvis du er ute etter en rask løsning. (Oppdater: I følge Hide.me er disse problemene med supportbillettene løst).

Konklusjon brukbarhet Hide.me

Etter å ha brukt Hide.me VPN en stund kan vi konkludere med følgende ting om brukervennligheten til denne leverandøren.

 • Appen er brukervennlig og fungerer intuitivt
 • Hjemmesiden Hide.me er oversiktlig og enkel å bruke
 • Det er enkelt å installere Hide.me for alle operativsystemer
 • Appen har begrensede muligheter
 • Du kan betale for Hide.me med kredittkort, Paypall, SEPA og bitcoin
 • Programvaren er tilgjengelig på mange språk
 • Kundeservicen er god, men live chat-funksjonen fungerte ikke

Servernettverk Hide.me

Hide.me-servernettverket har blitt større de siste årene. Nedenfor finner du ut alt du trenger å vite om dette nettverket. I tillegg kan du lære om denne leverandøren tilbyr en dedikert IP-tjeneste eller ikke.

Antall servere og lokasjoner

Med over 1560 servere på 60 forskjellige steder, har Hide.me vokst seg betydelig større de siste par årene. Hide.me henvender seg hovedsakelig til det europeiske og nordamerikanske markedet, noe som betyr at de fleste av serverne deres befinner seg der. De tilbyr 9 serverplasser i USA og 2 i Nederland. De har også begynt å utvide til Asia, men fokuset er fortsatt på den vestlige verden.

Årsaken til at Hide.me ikke har mange servere er fordi de administrerer serverne selv. De har et omfattende regelverk som de har satt opp for å garantere brukerens sikkerhet. En del av prosessene er at de administrerer sine egne servere. Dessverre betyr dette at nettverket av servere bare utvides sakte. Hvis du er ute etter en VPN med mange serveralternativer, kan det være lurt å se andre steder. For eksempel kan du sjekke den sammenlignende artikkelen vår som inneholder en liste over de beste VPN-leverandørene.

Dedikert IP-adresse

Med Hide.me er det ikke mulig å få en dedikert IP-adresse. Hver IP-adresse som Hide.me oppgir deles med andre brukere. Dette betyr at det vil være umulig å se Netflix, fordi de blokkerer IP-adresser som blir brukt av flere personer samtidig. Dessuten vil noen nettsteder be om ekstra identifikasjon fordi du får tilgang til dem fra mange forskjellige IP-adresser.

Hide.me tilbyr en “statisk” IP-adresse, som betyr at du kobler deg til den samme serveren hver gang du bruker appen. På denne måten vil du ikke forårsake mistanke om nettsteder på grunn av de mange IP-adressene du bruker. De vil ikke be om ekstra validering, noe som vil spare deg for tida. Imidlertid deler du fortsatt IP-adressen med andre brukere.

Hvis du virkelig vil at VPN-leverandøren din skal tilby en dedikert IP, kan det være lurt å ta en titt på vår NordVPN-gjennomgang.

Konklusjonsservernettverk Hide.me

Vi kom til følgende konklusjon om Hide.me-servernettverket:

 • Hide.me har et relativt lite, men raskt servernettverk
 • Nettverket består av 1560 servere på 60 forskjellige steder
 • Hide.me kontrollerer og administrerer sine egne servere for ekstra sikkerhet
 • Hide.me oppgir ikke dedikerte IP-adresser
 • De tilbyr en “statisk IP”

Hide.mes alternativer

Hide.me tilbyr de fleste vanlige VPN-funksjoner, men gir deg også noen ekstra alternativer. Her kan du finne ut mer om disse alternativene og lese om Hide.me i kombinasjon med Netflix og nedlasting av torrent.

Skjul flere valgmuligheter

Kill slå avFørst av alt tilbyr Hide.me en drepebryter som vil sørge for at enheten din er beskyttet, selv når forbindelsen øyeblikkelig er tapt. Dette kombinert med funksjonen “automatisk tilkobling” igjen, betyr at du sannsynligvis ikke vil merke noe annet enn at Hide.me vil holde deg trygg.

Med Hide.me Premium-kontoen får du frihet med funksjonen “Dynamic Port Forwarding”. Dette vil veilede deg forbi brannmurer.

Til slutt tilbyr Hide.me også SoftEther-protokollen, som er en raskere protokoll enn den ofte brukte, OpenVPN. OpenVPN har en maksimal hastighet på 100 MB / sek, mens SoftEther kan nå hastigheter på 900 MB / sek.

Hide.me og Netflix

Som skjer med flere og flere VPN-leverandører, blokkeres Hide.me-serverne av Netflix. Streamingtjenesten prøver aktivt å blokkere VPN-brukere som prøver å få tilgang til Netflix-innholdet i en annen region. Dessverre er det bare noen få VPN-leverandører som klarer å ligge foran Netflix, og Hide.me er ikke en av dem. Hvis du ønsker å se Netflix med en VPN, kan du sjekke listen vår over de beste VPN-leverandørene for å se amerikanske Netflix.

Skjul meg og torrenter

Til slutt testet vi nedlastingen av torrenter med Hide.me. Vi fikk ingen problemer. En fil på 1,2 GB ble gjort på under 5 minutter. Hide.me tillater nedlasting av torrenter gjennom peer-to-peer-nettverk for de fleste av deres servere. På nettstedet deres viser de tydelig hvilke servere som støtter denne typen nedlasting og hvilke servere som ikke gjør det. For eksempel tillater ikke serverne i USA, Storbritannia og Australia ikke torrentnedlasting, men serverne i Nederland gjør det.

Konklusjonsalternativer Hide.me

 • Hide.me har en “kill switch”, “auto reconnect-funksjon” og en “Dynamic Port Forwarding” -funksjon
 • Hide.me støtter den veldig raske SoftEther-protokollen
 • Netflix er ikke tilgjengelig med Hide.me
 • Du kan laste ned torrenter gjennom P2P-nettverk med de fleste Hide.me-servere

Konklusjon – Vår erfaring med Hide.me

Pros
Ulemper
Lett å brukeIngen dedikerte IP-adresser
Lett å installereBare noen få innstillinger i appen
Raske servereIngen tilgang til Netflix
Gratis alternativIngen fungerende Live Chat
Det er mulig å laste ned torrenter
Mange mulige protokoller (inkl. SoftEther)
30 dager pengene tilbake-garanti

Hide.me er en rask og brukervennlig VPN. Det er spesielt hyggelig for nye VPN-brukere på grunn av deres intuitive appgrensesnitt. Hide.me er et supersikkert alternativ fordi det ikke inneholder noen brukerlogger. De tilbyr gode servere, men ikke så mange som noen andre leverandører gjør. Mange av serverne deres støtter nedlasting via peer-to-peer nettverk. Vi vil definitivt anbefale Hide.me til folk som ikke har prøvd en VPN-tjeneste ennå. Hvis du leter etter en enkel, rask og sikker VPN, kan Hide.me være tjenesten for deg!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map