ExpressVPN-gjennomgang (april 2020): Er det virkelig den beste VPN-en?

ExpressVPN Review (2020) – Den beste Premium all-round VPN

ExpressVPN har vært på toppen av VPN-spillet en stund nå – og med rette. De har eksistert siden 2009 og vet virkelig hva de gjør. ExpressVPN dominerer for tiden VPN-markedet sammen med et par andre tjenester. Med et ExpressVPN-abonnement vil du få tilgang til et stort servernettverk med over 3000 servere på 160 forskjellige steder fordelt over 94 land, på maksimalt fem enheter. Kvaliteten på tilkoblingene er helt topp og lar deg bla gjennom, streame og laste ned fritt med imponerende hastigheter. Videre er sikkerheten og krypteringen av programvaren på nivå med de høyeste internasjonale standardene og vil beskytte deg mot tredjepartsinnblanding og spionering..


Selskapet er offisielt registrert på De britiske jomfruøyene, noe som betyr at det ikke er juridisk forpliktet til å føre brukerlogger. Følgelig fører ExpressVPN ingen logger som bryter personvernet til brukerne. ExpressVPN er ekstremt brukervennlig: det gjør det enkelt å bruke en VPN for allmennheten. Du trenger ikke å være teknisk kunnskapsrik for å bruke ExpressVPN-appene. Dessuten er deres nettsted og kundeservice veldig hjelpsomme, og applikasjonene fungerer intuitivt.

Spesifikasjoner ExpressVPN

 • Samtidige tilkoblinger: 5
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Operativsystemer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoller: OpenVPN, L2TP / IPsec og PPTP
 • Logg politikk: Ingen logger
 • servere: 3000+ servere i 94 land
 • Pris: Fra $ 6,67 i måneden
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Hastighet – Hvor raskt er ExpressVPN?

Hastigheten til hvilken som helst VPN-tilkobling er viktig, spesielt hvis du vil gjøre mer enn å bare bla gjennom websider. Hvis internettforbindelsen din ikke er rask nok, kan du oppleve etterslep mens du laster ned, streamer eller spiller. Av denne grunn tester vi alle VPN-er på hastigheten deres for å se om og i hvilken grad de bremser forbindelsen din. Først viser vi deg noen hastighetstester vi gjorde for å se om det var vesentlige forskjeller mellom hastighetene våre med eller uten ExpressVPN. Deretter vil vi dele våre egne erfaringer med ExpressVPNs hastighet under daglig bruk. Til slutt vil vi fortelle deg om ExpressVPNs egen hastighetstest, som er innebygd i appen deres.

Hastighetstestresultater ExpressVPN

Nedenfor ser du resultatene fra et par hastighetstester vi utførte ved hjelp av speedtest.net. Vi testet hastigheten fra vårt eget sted (i Nederland), slik at resultatene dine kan variere avhengig av hvor i verden du er. Dessuten påvirker faktorer som internettleverandøren din og datagrensen din tilkoblingshastighet. Derfor gir resultatene som vises her bare en indikasjon på mulige resultater. Likevel kan de fortelle oss noe om effekten ExpressVPN-servere generelt vil ha på internetthastigheten din.

Hastighet uten VPN (Speedtest.net):

Ekspresshastighet ingen VPN

Dette er hastighetene på internettforbindelsen vår uten VPN. Vi bruker disse resultatene som en målestokk for å sammenligne de andre resultatene med.

Hastighet med en lokal server (Speedtest.net):

Ekspresshastighet NL-server

Ovennevnte tall er hastighetstestresultatene vi målte når vi koblet til ExpressVPN-serveren som var nærmest stedet vi testet fra. En server i nærheten vil sannsynligvis gi deg de beste resultatene, ettersom en stor avstand mellom deg og serveren kan føre til etterslep. Som du kan se, har pingen økt litt, men er fremdeles flott. Nedlastings- og opplastningshastighetene har gått ned, men er også fortsatt gode.

Hastighet med en server som er langt borte (Speedtest.net):

Express-hastighet amerikansk server
Da vi koblet til den raskeste ExpressVPN-serveren som er tilgjengelig i USA (en server langt borte fra hjemlandet Nederland), fikk vi resultatene vist ovenfor. Det er tydelig at pingen har økt ganske mye. Dette er i teorien et problem hvis du vil spille flerspillersspill på nettet. Nedlastingshastigheten er ikke så forskjellig fra nedlastingshastigheten vi hadde med vår lokale server (som er veldig gode nyheter). Opplastningshastigheten har sunket, men er fremdeles veldig brukbar.

Når det er sagt, betyr ikke dette resultatet at ExpressVPNs amerikanske servere er av dårligere kvalitet enn våre lokale. Tvert imot, de er faktisk flotte. Når du kobler til en server som er langt borte, mister du alltid litt fart og har en betydelig økning i ping. Disse resultatene viser at ExpressVPNs servere, også de som er langt fra der du måtte være, fremdeles er veldig gode. Hvis du bor i USA og prøver ut en amerikansk server, vil resultatene sannsynligvis være bedre enn vår.

Hastighet under daglig bruk

Da vi testet ExpressVPN i praksis, var hastighetene utmerket. Vi opplevde ikke etterslep under vanlig surfing, besøk av nettsteder og arbeid på vår egen webside. Streaming og nedlasting var heller ikke noe problem. Vi kunne se videoer på YouTube og bruke Netflix uten problemer. Videre kunne vi enkelt laste ned filer av alle slag og størrelser.

Når vi brukte de anbefalte serverne, opplevde vi ikke etterslep under spill heller. I dette tilfellet er det imidlertid viktig å koble til en server som ikke er så langt unna din fysiske beliggenhet, fordi ellers kan pingen øke. Totalt sett er ExpressVPN en flott VPN for spill. Generelt har vi vært i stand til å opprettholde store internetthastigheter når du bruker ExpressVPN, uten en betydelig hastighetsdrop.

ExpressVPN hastighetstest

ExpressVPN gjennomgang hastighetstestExpressVPN har en hastighetstest innebygd i deres applikasjon. Når du åpner programmet, kan du finne det i menyen øverst i venstre hjørne. Hvis du klikker på alternativet “Speed ​​Test”, vil du kunne starte en hastighetstest fra datamaskinen din på alle ExpressVPN-serverne. Dette tar et par sekunder og vil bare fungere når VPN ikke er aktivert, men da vil du ha en oversiktlig liste over servere og deres ytelse med internettforbindelsen din. Dette er perfekt hvis du leter etter den optimale serveren for din beliggenhet.

Testen vil vise latenstiden, som også er kjent som ping i gaming. Det viser deg også nedlastingshastighetene og en generell hastighetsindeks. På ExpressVPN-nettstedet finner du en enkel guide som forklarer verktøyet videre og hjelper deg å ta det beste valget på servere.

ExpressVPN gjennomgang hastighetstestresultater

Konklusjonshastighet ExpressVPN

 • Du opprettholder en høy del av internettets hastighet når du bruker ExpressVPN
 • Det ble ingen merkbar endring i hastighet under daglig bruk
 • ExpressVPN tilbyr sin egen, innebygde hastighetstest

Sikkerhet – Hvor sikker er ExpressVPN?

Den viktigste funksjonen i en VPN er kanskje at den holder deg trygg og anonym på nettet. Det krypterer all din datatrafikk og anonymiserer dine online handlinger til en viss grad. ExpressVPN overholder de høyeste internasjonale standarder og har gode alternativer for sikkerhetsinnstillingene. Nedenfor kan du lese alt om protokollene de støtter, loggførings- og personvernregler, drepebryter og personopplysninger ExpressVPN trenger fra deg for å konfigurere kontoen din..

protokoller

ExpressVPN bruker 256-bits kryptering og anbefaler OpenVPN UDP-protokollen, som også er satt som standardprotokoll. Dette er de høyeste internasjonale standardene for kryptering, så du trenger ikke å bekymre deg for personvernet ditt. ExpressVPN støtter følgende protokoller:

 • OpenVPN UDP: Beste kombinasjonen av hastighet og sikkerhet, men fungerer kanskje ikke i alle nettverk.
 • OpenVPN TCP: Sannsynligvis å fungere i alle typer nettverk og uten tvil den sikreste VPN-protokollen rundt, men kan være tregere enn UDP.
 • L2TP / IPSec: Svakere sikkerhet – nyttig for anonymisering og endring av lokasjoner når andre protokoller ikke fungerer.
 • PPTP: Generelt veldig raskt og kompatibelt med praktisk talt alle typer nettverk og enheter, men den svakeste krypteringen av alle disse protokollene.

Vi vil anbefale deg å beholde ExpressVPNs standardinnstillinger, siden de tilbyr den beste beskyttelsen du kan få fra hvilken som helst VPN. Hvis du vil vite mer om dette emnet, kan du sjekke artikkelen vår som sammenligner alle de forskjellige VPN-protokollene.

Logging og personvern

ExpressVPN ligger offisielt på de britiske jomfruøyene. Det navnet kan få deg til å tro at de er en del av Storbritannia, men disse øyene er en uavhengig nasjon med strenge personvernforskrifter (som kommer forbrukerne til gode). Av denne grunn trenger ExpressVPN ikke å beholde noen data. Dette betyr at de ikke er forpliktet til å føre brukerlogger.

På grunn av det ovennevnte fører ExpressVPN ingen trafikk- eller IP-logger. Så de har ikke noe informasjon om hva du gjør på nettet. Den eneste typen logger de holder er tilkoblingslogger. Denne typen logger forteller dem bare om hvilke datoer tjenesten ble brukt og hvilken server du koblet til. Denne informasjonen er ikke koblet til IP-en din, men til brukerkontoen din. Dette betyr at du kan være helt anonym, ved å bruke en spesiell e-postadresse og ved å betale inn bitcoin. På egne premisser: “Vi vet kanskje at en kunde har brukt ExpressVPN, men vi vet aldri hvordan de har benyttet seg av tjenesten vår … ExpressVPN samler ikke inn noen IP-adresser, nettleserhistorikk, trafikkdata eller DNS-spørsmål som kan brukes til å identifisere en bestemt bruker.”

I sannhet er ExpressVPN ikke en gang i stand til å lagre noen logger. Dette skyldes den nye TrustedServer-teknologien som selskapet introduserte i 2019. All data på ExpressVPN-serverne blir nå sendt gjennom RAM-minne, som er en form for flyktig minne. Dette betyr at alle data blir slettet regelmessig, fordi RAM-minnet trenger elektrisk strøm for å fungere. Når strømmen går ned, forsvinner alle innsamlede data automatisk. Dette er en flott løsning for alle som tar privatlivet på alvor.

Drepe bryteren

Når du har koblet deg gjennom de sikre tunnelene ved ExpressVPN, kan det skje at forbindelsen spretter, uansett grunn. Dette vil bety at dataene dine er ubeskyttet til du kan koble til ExpressVPN-serveren igjen. Du vil sannsynligvis forhindre at dette skjer.

ExpressVPN tilbyr et ekstra sikkerhetselement for Windows og Mac; drepebryteren. Når du har aktivert kill-bryteren, blir du aldri beskyttet igjen. Hvis du tilfeldigvis mister VPN-tilkoblingen, blokkerer kill-bryteren all internettilgang. På denne måten er det ingen svake steder i din online aktivitet.

Noe å passe på er at drepebryteren noen ganger utløses når du veksler mellom nettverk. For eksempel når du automatisk kobler til et nytt nettverk, eller når du bytter mellom data og wifi. Du får ikke en klar beskjed om dette, så du må av og til fjerne manuelt blokkering av internett ved å trykke på en ‘avblokkere internett’-knappen i ExpressVPN-programvaren. Veldig trygt, men også upraktisk.

Hvilken informasjon trenger ExpressVPN?

For å opprette en konto med ExpressVPN trenger du bare en e-postadresse og en betalingsmåte. Dette betyr at du kan være helt anonym hvis du bruker en anonymisert e-postadresse og betaler med Bitcoin. Hvis du sørger for at e-postadressen ikke lenker tilbake til deg på noen måte, vil ingen vite hvem du er.

Konklusjon sikkerhet ExpressVPN

 • ExpressVPN bruker 256-bits kryptering
 • Du kan velge mellom OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPSec og PPTP protokoller
 • ExpressVPN har et alternativ for kill switch
 • ExpressVPN bruker TrustedServer-teknologi som bruker RAM-minne
 • For å opprette en konto, trenger du bare en e-postadresse og betalingsmåte

Brukervennlighet – Hvor brukervennlig er ExpressVPN?

Siden internett kan være et ganske sammensatt sted, er det viktig for en VPN-tjeneste å ha god kundestøtte. Det kan være ganske vanskelig å finne ut hvilke innstillinger du skal bruke eller hvilken server du skal koble til til hvis VPN-leverandøren din ikke har et tydelig nettsted eller brukervennlig programvare. Nedenfor vil du kunne lese alt om brukervennligheten til ExpressVPN. Vi vil se på deres hjemmeside, installasjonsprosess, programvare, priser og kundesupport.

ExpressVPN-nettstedet

ExpressVPN har et veldig oversiktlig og brukervennlig nettsted. De gir deg mye informasjon om hvordan en VPN fungerer.

ExpressVPN gjennomgang hjemmeside nettsted

Under fanen “Hva er VPN” kan du finne mye informasjon om hva en VPN er nøyaktig og hvordan forskjellige elementer i en VPN fungerer.

Under fanen “Produkter” kan du finne detaljerte installasjonsveiledninger for forskjellige enheter og operativsystemer. Dessuten vil du se forskjellige nettleserutvidelser og personvernverktøy der.

Fanen “Support” tar deg til en meny der du kan klikke deg gjennom til feilsøkingsveiledningene eller konfigurere instruksjoner. Som du ser nedenfor, kan du også snakke med kundeservicen deres her.

støtte ekspress nettsted

Dermed er det enkelt å finne all informasjonen du trenger. Hvis du ikke finner noe, kan du chatte med kundesupporten deres 24/7.

Installerer ExpressVPN

Installasjonsprosessen for ExpressVPN er ekstremt enkel og rask. Med den enkle installasjonsveiviseren tar det ikke tid i det hele tatt før du kan få tilgang til internett anonymt.

ExpressVPN-programvaren er tilgjengelig for Windows, Mac, Android, iOS og Linux. Du kan også installere programvaren deres på DD-WRT-ruteren.

ExpressVPN tilbyr følgende tretrinns guide på deres hjemmeside:

Express nedlasting

Dette kan se forenklet ut, men det er virkelig så enkelt. Når du kjøper et abonnement, besøker du konfigurasjonssiden på nettstedet. Du velger programvaren for enheten og operativsystemet og installerer den. Appen åpnes, og du kan se hvordan den fungerer intuitivt. Du kan også finne appen deres for mobile enheter i hvilken som helst appbutikk. Nedlastingsprosessen er den samme for alle enheter.

ExpressVPNs utseende og brukervennlighet

Utseendet og følelsen av ExpressVPNs programvare er veldig profesjonell og tiltalende. Det fungerer også intuitivt og bruk av det er ekstremt tydelig og selvforklarende. De fleste brukere trenger bare en av- og på-knapp og en enkel måte å endre serverplassering på. ExpressVPN-appen viser deg akkurat det. Dessuten er det ikke rotet med informasjon du ikke forstår eller trenger. Av denne grunn er ExpressVPN ideell for folk som ikke har brukt VPN før.

I menyen øverst i venstre hjørne kan du finne alternativer som lar deg finjustere innstillingene for VPN-tilkoblingen din hvis du ønsker å gjøre det. Dessuten kan du kjøre en hastighetstest og velge hjelpemenyen hvis du har spørsmål.

ExpressVPN-App-Skjermbilde-engelsk

ExpressVPN og Linux

Akkurat som alle de andre topp VPN-leverandørene, lar ExpressVPN deg bruke tjenesten sin på Linux-distribusjoner. Faktisk kan ExpressVPN brukes på Ubuntu, Debian, CentOS, Fedora, Raspbian og Arch. Det er med andre ord svært få operativsystemer som ExpressVPN ikke kjører på. Nedenfor finner du et raskt sammendrag om bruk av ExpressVPN på en Linux-distribusjon.

Hele nettverket av servere til ExpressVPN er også tilgjengelig for Linux-brukere. Ikke bare det, serverne er også førsteklasses når det gjelder hastighet og stabilitet. Mens vi testet, møtte vi ikke en eneste forekomst av DNS- eller WebRTC-lekkasjer.

Fordi alt gjøres gjennom terminalen, er det viktig å finne riktig side for å laste ned depotet og lære de grunnleggende kommandoene. Det er alt som er til det. Bortsett fra Firefox-utvidelsen og kill-bryteren, er det ingen ekstra funksjoner til ExpressVPN-appen for Linux. Du ber bare om listen over servere og koble deg til den du ønsker. Det eneste problemet vi hadde under testing var mangelen på Linux-kompetanse blant kundeserviceansatte. Dette kan føre til at problemet tar litt lengre tid å løse, hvis du skulle støte på en. Det er som det kan, ExpressVPN er øverst på listen vår for de beste VPN-ene for Linux.

Priser og betalingsmåter

Muligens den eneste ulempen med ExpressVPN er deres priser. Selv om denne VPN-en er på den dyrere siden, er ExpressVPN imidlertid absolutt verdt pengene.

ExpressVPN tilbyr tre forskjellige abonnementsplaner. Alle tre planene tilbyr samme suverene tjeneste, den eneste forskjellen er varigheten av planen og kostnadene per måned. De tilbyr en en måneds plan for $ 12,95, en 6 måneders plan for $ 9,99 i måneden og med vår spesielle avtale kan du få ExpressVPN for 15 måneder for bare 6,67 i måneden.

Det siste alternativet er spesielt en god del for kvaliteten du får til gjengjeld. Dess, ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan teste ut tjenestene deres i 30 dager og få pengene tilbake hvis det ikke er til din smak.

Expressvpn priser

ExpressVPN aksepterer følgende betalingsmåter:

 • Kredittkort (VISA, MasterCard, American Express, Discover Card, JCB, Diners Club International)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Mange andre regionale betalingsmetoder.

Med disse alternativene vil du uten tvil kunne finne en passende betalingsmåte for deg. Hvis du vil være helt anonym, selv til VPN-leverandøren din, kan du bruke Bitcoin til å betale for abonnementet ditt.

Kundeservice

Express livechatI motsetning til noen andre leverandører, har ExpressVPN en god FAQ-side som vil svare på nesten alle spørsmålene dine umiddelbart.

De tilbyr 24/7 kundestøtte til både kunder og folk som nettopp besøker nettstedet. De vil svare raskt og hyggelig på alle spørsmålene dine.

Hvis du får problemer med tjenesten deres, vil de hjelpe deg med å finne ut hva som er galt og hvordan du løser det.

Konklusjon brukervennlighet ExpressVPN

 • ExpressVPN-nettstedet er oversiktlig og nyttig
 • Installasjonsprosessen for ExpressVPN er ekstremt enkel for alle enheter og operativsystemer
 • ExpressVPN-programvaren fungerer intuitivt
 • ExpressVPN er litt dyrere enn andre VPN-tjenester
 • De tilbyr en god del betalingsmetoder
 • ExpressVPN fungerer bra i kombinasjon med Linux, men deres støtteagenter vet ikke mye om Linux-spesifikke problemer
 • ExpressVPN har en utmerket kundestøtte 24/7 med en live chatbox

Servernettverk ExpressVPN

Servernettverket til en VPN er viktig hvis du vil omgå geografiske begrensninger ved å koble til servere i andre land. For eksempel kan du koble til en server i USA for å se et show på den amerikanske versjonen av Netflix. Hvis regjeringen sensurerer hva du kan gjøre og ser på nettet, kan du dessuten omdirigere forbindelsen din via en server i et annet land for å ha gratis tilgang til internett. Her kan du finne ut mer om ExpressVPN-serverne og om ExpressVPN tilbyr dedikerte IP-adresser eller ikke.

Antall servere og lokasjoner

ExpressVPN har over 3000 servere i 94 land over hele verden. Takket være dette enorme servernettverket kan du alltid finne en server som tilfredsstiller dine behov. Videre kan du bytte servere når og så mye du vil når du bruker ExpressVPN.

ExpressVPN-servernettverk

I ExpressVPN-applikasjonene er det veldig enkelt å velge en server, og du kan også lagre favoritt-serverne dine for å gjøre det enda enklere.

I tillegg vil ExpressVPN vise deg en anbefalt server for posisjonen din. Denne serveren vil sannsynligvis være den raskeste tilkoblingen for deg.

Dedikert IP-adresse

ExpressVPN tilbyr ikke en dedikert IP-adressetjeneste. En grunn til at folk trenger dedikerte IP-adresser er å få tilgang til Netflix. Med ExpressVPN trenger du ikke en dedikert IP for å få tilgang til Netflix fordi du allerede kan gjøre det med deres vanlige tjenester.

En annen grunn til å bruke en dedikert IP-adresse er at noen nettsteder vil be om ekstra identifikasjon hvis du kommer til nettstedet deres fra forskjellige IP-adresser hele tiden. Hvis du vil forhindre at disse ekstra tiltakene fra banken din eller myndighetene dine, kan du ta en titt på en VPN-leverandør som tilbyr dedikerte IP-adresser, for eksempel NordVPN.

Konklusjonsservernettverk ExpressVPN

 • ExpressVPN har over 3000 servere i 94 forskjellige land
 • ExpressVPN tilbyr ikke dedikerte IP-adresser

ExpressVPNs alternativer

Det er noen funksjoner som ikke alle VPN-leverandører tilbyr, men som kan være veldig viktige for brukerne. For eksempel kan du ikke bare bruke hvilken som helst VPN til å fjerne blokkering av Netflix-innhold fra andre land. Noen VPN-er fungerer faktisk ikke med Netflix i det hele tatt. For noen er alternativet for å laste ned torrenter gjennom P2P-nettverk viktig. Et annet alternativ som ikke alle VPN-er tilbyr. Vi testet disse funksjonene for ExpressVPN. Du kan også finne informasjon her om to ekstra funksjoner som ExpressVPN tilbyr. Først skal vi se på leverandørens tilbud om rutere. Endelig kan du lese om deres brukervennlige nettleserutvidelse, noe som gjør bruk av ExpressVPN ekstremt enkelt.

ExpressVPN og Netflix

chat netflix ExpressDet har vist seg å være vanskelig for VPN-leverandører å ligge foran Netflix ‘forsøk på å blokkere VPN-brukere. Streamingtjenesten har begynt å blokkere IP-adresser som brukes av mange mennesker samtidig (for eksempel de som brukes av mange VPN-servere). Netflix ønsker ikke at folk skal bruke et VPN med tjenesten sin.

De fleste VPN-leverandører har gitt opp kampen, noe som betyr at du bare kan se Netflix med en dedikert IP. Imidlertid kjemper ExpressVPN godt og har alltid servere som lar deg bruke Netflix uten problemer. Fordi det er en konstant kamp, ​​er det ikke alle serverne deres som jobber med Netflix. Men hvis du ringer inn hjelp av ExpressVPN kundeservicen, vil de guide deg til riktig server som lar deg streame favorittprogrammet ditt på Netflix uten problemer. Av den grunn er ExpressVPN øverst på listen vår over de beste VPN-leverandørene for Netflix.

ExpressVPN og torrenter

ExpressVPN lar deg laste ned torrenter anonymt. Hastighetene på forbindelsen med ExpressVPN vil være høye nok til å laste ned filer uten mye forsinkelse. Dessuten, med deres fullstendige online beskyttelse, vil du forbli helt anonym.

TrustedServer-teknologi

ExpressVPN introduserte nylig en ny funksjon: TrustedServer. Denne teknologien sikrer at dataene dine – sammen med online informasjonen til alle ExpressVPN-kunder – er 100% sikre. Ingen data lagres på en firmaharddisk, så de kan heller ikke bli stjålet. På toppen av det hjelper TrustedServer hele ExpressVPN-systemet med å følge med på de nyeste oppdateringene. Dette reduserer enormt sjansen for svakheter i systemet.

All data på ExpressVPN-servere sendes gjennom RAM-minne. Den store fordelen med å jobbe med denne teknikken er at alle data blir automatisk slettet hver gang tilkoblingen eller strømmen faller. Dette er forskjellig fra å jobbe med harddisker, der data forblir selv etter økten er avsluttet. Med TrustedServer kan ExpressVPN ganske enkelt ikke lagre noen logger på internettbruken din. Tilsvarende vil ikke hackere, myndigheter og andre institusjoner kunne nå dine data, fordi det ikke er noen data å nå.

ExpressVPN på ruteren din

Å installere en VPN på ruteren din er den ideelle måten å beskytte alle enhetene dine hjemme på en gang. Imidlertid kan det være ganske vanskelig fordi du trenger å ha riktig type ruter. Dessuten må du endre firmware på ruteren (blinker) for å forberede den på en VPN.

ExpressVPN hjelper deg å gjøre denne prosessen mye enklere. På hjemmesiden deres lenker de til de beste forhåndsblinkede ruterne. Med disse ruterne kan du være sikker på at VPN-programvaren kan installeres på den. For å gjøre prosessen enda enklere har ExpressVPN installasjonsinstruksjoner for alle de populære ruterne på deres hjemmeside.

Ekspressrutere

Nettleserutvidelser

Express nettleserutvidelseNår du har registrert deg for et ExpressVPN-abonnement, kan du installere nettleserutvidelsen deres. De tilbyr denne utvidelsen for Chrome, Firefox og Safari. Fordelen med nettleserutvidelsen er at du ikke trenger å åpne ExpressVPN-applikasjonen, men du kan gå til nettleseren din med en gang. Du vil se en liten ExpressVPN-logo i nettleseren din som viser om tjenesten er slått på. Ved å klikke på ikonet får du se et grensesnitt som er veldig likt applikasjonen. Her kan du slå VPN av og på og endre serverplassering.

Med utvidelsen har ExpressVPN prøvd å gjøre en VPN enda enklere. Latskap er ikke lenger en unnskyldning for å være ubeskyttet på internett!

Konklusjonsalternativer ExpressVPN

 • Netflix fungerer med ExpressVPN
 • ExpressVPN lar deg laste ned torrenter
 • Du kan finne riktige rutere på ExpressVPN-nettstedet
 • ExpressVPN har en nettleserutvidelse

Konklusjon – Vår erfaring med ExpressVPN

Pros
Ulemper
Gjennomgående flott VPN når det gjelder hastighet og sikkerhetIngen dedikerte IP-adresser
Brukervennlig grensesnitt og brukervennlig programvarePå den dyrere siden
Lett å installere
Mange valg på servere
Mulig å se U.S. Netflix
Det er mulig å laste ned torrenter
30 dager pengene tilbake-garanti

Det er ikke rart at ExpressVPN har vært på toppen av listen vår en stund nå. ExpressVPN klarer seg godt på alle viktige sider ved en VPN-tjeneste. De tilbyr gode hastigheter og stabile forbindelser. Enten du bare surfer på nettet eller spiller intenst, vil ExpressVPN kryptere dataene dine uten at du har noen problemer med etterslep eller lasting.

ExpressVPN har de høyeste internasjonale standarder for kryptering. Retningslinjene for personvern og logging sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for anonymiteten din. Med sin drepebryter aktivert vil det dessuten ikke være rom for datalekkasjer.

Det som gjør ExpressVPN til en ønskelig VPN-leverandør er deres brukervennlighet. Nettstedet og programvaren deres fungerer intuitivt og ser ren ut. Dette gjør tjenestene deres tilgjengelige for alle, enten du er en teknisk kunnskapsspiller eller en uformell nettleser.

Selv om ExpressVPN er på den dyre siden, er de øverst på de fleste lister for beste VPN, og med rette. For tjenesten de tilbyr skal de få lov til å spørre litt mer. Når vi ikke tester andre VPN-leverandører, bruker vi ofte ExpressVPN, ganske enkelt på grunn av god kvalitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me