Εγκατάσταση VPN σε Fire TV Stick: Δείτε πώς! | Επισκόπηση VPNO

Η εγκατάσταση ενός VPN για το Amazon Fire TV Stick μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική, οπότε προσπαθήσαμε να παραθέσουμε όλες τις πιθανές λύσεις με έναν βήμα προς βήμα οδηγό. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να κατεβάσετε μια εφαρμογή VPN απευθείας στο Fire TV Stick. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο δύο πάροχοι που προσφέρουν μια τέτοια εφαρμογή. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνουμε. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN στο δρομολογητή σας ή σε έναν εικονικό δρομολογητή στον υπολογιστή ή το Mac σας. Τέλος, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα VPN με Android APK. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το VPN με επιτυχία, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δυνατότητές του όταν κάνετε ροή με το Fire TV Stick.


Εικονογράφηση ρύθμισης ραβδιών πυρκαγιάς του Αμαζονίου

Γιατί θα εγκαταστήσατε ένα VPN στο Amazon Fire TV Stick σας

Το Amazon Fire TV Stick είναι ένας ιδανικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε όλη την υπηρεσία ροής στην τηλεόρασή σας. Με ένα VPN μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αυτό θα συμβεί με ασφάλεια και ανώνυμα. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερο υλικό παρακάμπτοντας γεωγραφικούς περιορισμούς. Διαβάστε όλα σχετικά με αυτόν τον τέλειο συνδυασμό στο άρθρο μας σχετικά με τη χρήση ενός VPN σε συνδυασμό με το Amazon Fire TV Stick.

Εγκαταστήστε μια εφαρμογή VPN στο Amazon Fire TV Stick

Τόσο το ExpressVPN όσο και το IPVanish έχουν μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο Fire TV Stick. Χρησιμοποιήσαμε το ExpressVPN ως παράδειγμα στα ακόλουθα βήματα.

 1. Αναζητήστε το “ExpressVPN” στη βιβλιοθήκη εφαρμογών Fire TV Stick.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής ExpressVPN.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή ExpressVPN, συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ExpressVPN. Δεν έχετε λογαριασμό; Μεταβείτε στον ιστότοπό τους για να δημιουργήσετε έναν.
 4. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας, η εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί. Τώρα πρέπει να αλλάξετε ορισμένες ρυθμίσεις. Θα εμφανιστεί ένα αυτόματο μήνυμα από το ExpressVPN. Κάντε κλικ “Εντάξει“.
 5. Στο αναδυόμενο παράθυρο, το ExpressVPN ρωτά αν είστε εντάξει με το γεγονός ότι θέλουν να συνδεθούν μέσω VPN. Κάντε κλικ “Εντάξει“.
 6. Τώρα το ExpressVPN θα σας ρωτήσει εάν θέλετε, ανώνυμα, να μοιραστείτε πληροφορίες μαζί τους ώστε να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Αυτό είναι προαιρετικό, οπότε μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο “επιτρέπω” ή “μην επιτρέπετε“.
 7. Η εφαρμογή είναι πλέον εγκατεστημένη και έτοιμη για χρήση. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, θα δείτε αν είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη. Μόλις πατήσετε το κουμπί το VPN σας λειτουργεί και μπορείτε να κάνετε ροή με ασφάλεια και ανώνυμα στο Amazon Fire TV Stick.
 8. Για αποσύνδεση, απλώς πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί στην εφαρμογή ExpressVPN.
 9. Προαιρετικό: Για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς, μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή σε διαφορετική χώρα. Στην εφαρμογή ExpressVPN κάνετε κλικ στο κουμπί που λέει “επιλέξτε τοποθεσίαΚαι επιλέξτε τον διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε.

Εγκαταστήστε ένα VPN στο δρομολογητή σας

ΔρομολογητήςΓια να προστατεύσετε όλες τις οικιακές συσκευές σας με μία κίνηση, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το VPN στο δρομολογητή σας. Ωστόσο, για να το κάνετε αυτό πρέπει να αλλάξετε το υλικολογισμικό στο δρομολογητή σας, αυτό ονομάζεται αναβοσβήνει. Δεν είναι κατάλληλοι όλοι οι δρομολογητές για να αναβοσβήνουν, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τον σωστό δρομολογητή. Επιπλέον, αυτή η αναλαμπή μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δρομολογητή σας εάν δεν γίνει σωστά, οπότε φροντίστε να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με την εγκατάσταση ενός VPN στο δρομολογητή σας, προτού ξεκινήσετε. Σε αυτόν τον οδηγό εξηγούμε τον τύπο του δρομολογητή και του VPN που πρέπει να έχετε εάν θέλετε να λειτουργήσει. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να ασφαλίσετε με ασφάλεια το δρομολογητή σας.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της εγκατάστασης του VPN στο δρομολογητή σας είναι ότι όλες οι συσκευές σας που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο προστατεύονται από το VPN. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το λογισμικό VPN σε όλες τις μεμονωμένες συσκευές σας.

Εγκαταστήστε ένα VPN σε έναν εικονικό δρομολογητή

Εικονικός δρομολογητήςΕάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να αλλάξετε το υλικολογισμικό στο δρομολογητή σας, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τον υπολογιστή ή το Mac σας σε εικονικό δρομολογητή. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN στον υπολογιστή ή το Mac σας και να συνδέσετε το Fire TV Stick στον εικονικό δρομολογητή. Η εγκατάσταση ενός VPN στον υπολογιστή ή το Mac σας είναι πολύ εύκολη, επειδή οι πάροχοι δημιουργούν εξαιρετικούς οδηγούς εγκατάστασης για να σας βοηθήσουν με αυτό. Το σημείο πρόσβασης Wi-Fi που δημιουργείτε στην προστατευμένη συσκευή θα προστατεύει πλέον όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό το σημείο πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένου του Fire TV Stick.

Εγκαταστήστε ένα Android APK στο Amazon Fire TV Stick σας

Η τελική μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προστασία του Fire TV Stick με ένα VPN, είναι η εγκατάσταση του Android APK. Το APK (Πακέτο Android) είναι ένας τύπος αρχείου που χωρίζει μια εφαρμογή σε διαφορετικά μικρά πακέτα. Μπορείτε να το συγκρίνετε με αρχεία zip. Εάν μια εφαρμογή δεν βρίσκεται στο Play Store, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο αρχείου για να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό: είτε μέσω άμεσης λήψης είτε μέσω λήψης σε μια δεύτερη συσκευή Android. Και οι δύο μέθοδοι ξεκινούν με τα ίδια βήματα αλλά μετά από αυτό η διαδικασία είναι πολύ διαφορετική. Για αυτόν τον λόγο τα συζητάμε χωριστά παρακάτω.

Μετά από αυτό μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς μπορείτε να ανοίξετε και να ενημερώσετε αυτά τα αρχεία στο Fire TV Stick.

Εγκατάσταση VPN στο Amazon Fire TV Stick με άμεση λήψη ενός APK

 1. Βεβαιωθείτε ότι το Amazon Fire TV Stick επιτρέπει εξωτερικές εφαρμογές, μπορείτε να το κάνετε ως εξής:
  1. Παω σε “Ρυθμίσεις“Στο Amazon Fire TV Stick και μετά στο”Σύστημα“.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μεταβείτε στο “επιλογές ανάπτυξης“.
  3. Ενεργοποιήστε την επιλογή με την ένδειξη “εφαρμογές από άγνωστες πηγές“.
 2. Μεταβείτε στον ιστότοπο του παρόχου VPN και αναζητήστε τη διεύθυνση URL για το αρχείο APK.
 3. Μεταβείτε στην Amazon Fire TV και πληκτρολογήστε “πρόγραμμα λήψηςΣτη γραμμή αναζήτησης.
 4. Εγκαταστήστε το “εφαρμογή λήψηςΚαι ανοίξτε το.
 5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του αρχείου APK και κατεβάστε το.
 6. Το αρχείο APK θα εγκατασταθεί απευθείας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, μεταβείτε στο “λήψειςΣτην εφαρμογή Downloader και κάντε κλικ στο αρχείο APK για να το εγκαταστήσετε.
 7. Η εφαρμογή του παρόχου VPN σας θα πρέπει να είναι έτοιμη για χρήση τώρα. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του παρόχου VPN σας.

Εγκατάσταση VPN στο Amazon Fire TV Stick με και APK σε δεύτερη συσκευή Android

Για αυτήν τη μέθοδο πρέπει να έχετε άλλες συσκευές Android, μπορεί να είναι τηλέφωνο, φορητός υπολογιστής ή tablet, που δεν έχει σημασία.

 1. Βεβαιωθείτε ότι το Amazon Fire TV Stick επιτρέπει εξωτερικές εφαρμογές, μπορείτε να το κάνετε ως εξής:
  1. Παω σε “Ρυθμίσεις“Στο Amazon Fire TV Stick και μετά στο”Σύστημα“.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μεταβείτε στο “επιλογές ανάπτυξης“.
  3. Ενεργοποιήστε την επιλογή με την ένδειξη “εφαρμογές από άγνωστες πηγές“.
  4. Παω σε “ΣύστημαΜενού και κάντε κλικ στο “about” και επιλέξτε “δίκτυο“.
  5. Σημειώστε τη διεύθυνση IP του Amazon Fire TV.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής του παρόχου VPN μέσω του Google Play Store στη δεύτερη συσκευή σας Android.
 3. Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής “Εφαρμογές2FireΣτη δεύτερη συσκευή σας Android.
 4. Ανοιξε το “Εφαρμογές2Fire“Εφαρμογή και κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και πατήστε”εγκατάσταση“.
 5. Στο παράθυρο που ανοίγει βάζετε τη διεύθυνση IP του Amazon Fire TV που έχετε γράψει νωρίτερα. Επόμενο κλικ “σώσει“.
 6. Μεταβείτε στις τρεις μικρές κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του “Εφαρμογές2Fire“Εφαρμογή ξανά και επιλέξτε”ανεβάστε εφαρμογές“.
 7. Επιλέξτε την εφαρμογή του παροχέα VPN σας. Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί αυτόματα στο Fire TV σας τώρα. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του παρόχου VPN σας.

Άνοιγμα εφαρμογής VPN που εγκαταστάθηκε με APK

Η εγκατεστημένη εφαρμογή APK δεν θα εμφανιστεί αμέσως στο τυπικό μενού εφαρμογών. Για να ανοίξετε την εφαρμογή και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία VPN, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 1. Μεταβείτε στο μενού Έναρξη της τηλεόρασης Fire.
 2. Παω σε “Ρυθμίσεις” και μετά “εφαρμογές“.
 3. Επιλέξτε “διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών“.
 4. Θα δείτε μια λίστα εφαρμογών που έχετε ανεβάσει στο Fire TV σας. Επιλέξτε την εφαρμογή VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο “έναρξη εφαρμογής“.
 5. Στην εφαρμογή θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας VPN. Εξαρτάται από τον πάροχο VPN πώς το κάνετε αυτό. Πιθανότατα θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 6. Επιλέξτε τη θέση του διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε και ενεργοποιήστε το VPN. Το VPN θα είναι ενεργοποιημένο έως ότου απενεργοποιήσετε το Amazon Fire TV Stick ή αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή VPN.

Ενημέρωση εφαρμογής APK στο My Fire TV Stick

Όταν έχετε εγκαταστήσει μη αυτόματα μια εφαρμογή στο Fire TV Stick, δεν θα ενημερωθεί αυτόματα. Θεωρητικά, δεν χρειάζεται να ενημερώσετε μια εφαρμογή όσο λειτουργεί και η σύνδεση είναι σταθερή και ασφαλής. Ωστόσο, είναι καλό να ενημερώνετε για ασφάλεια μια φορά. Θα πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα, με τον ακόλουθο τρόπο:

 1. Παω σε “Ρυθμίσεις“Στο Fire TV Stick.
 2. Επιλέξτε “εφαρμογές“Και κάντε κλικ στο”διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών“.
 3. Επιλέξτε την εφαρμογή VPN και πατήστε “δύναμη διακοπής“.
 4. Τώρα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή VPN. Μπορείτε να το κάνετε με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε την πρώτη φορά.
 5. Μόλις το εγκαταστήσετε ξανά στο Fire TV Stick, θα δείτε ένα παράθυρο με την ερώτηση εάν θέλετε να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε την εφαρμογή σας. Επιλέξτε “Ναί“.
 6. Η εφαρμογή θα ενημερωθεί τώρα. Μόλις γίνει αυτό, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή για να δημιουργήσετε σύνδεση με το VPN σας.

Τελικές σκέψεις

Παρόλο που η εγκατάσταση ενός VPN για το Amazon Fire TV Stick μπορεί να είναι λίγο ταλαιπωρημένη, είναι δυνατόν όταν ακολουθείτε αυτά τα βήματα. Με τη χρήση αρχείων APK μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή VPN που δεν βρίσκεται στο Google Play Store και να την εγκαταστήσετε στο Fire TV Stick. Αυτό μπορεί να γίνει, είτε απευθείας στο Fire TV Stick είτε μέσω μιας δεύτερης συσκευής Android. Μόλις το εγκαταστήσετε, μπορείτε να το ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε το VPN στο Fire TV Stick. Να θυμάστε ότι η μη αυτόματα εγκατεστημένη εφαρμογή δεν θα ενημερωθεί αυτόματα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ενημερώνετε με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή κάθε τόσο. Απολαύστε ροή στο Fire TV stick σας με ασφάλεια, ανώνυμα και ελεύθερα! Στο Fire TV stick με ασφάλεια, ανώνυμα και ελεύθερα!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me