Εγκατάσταση VPN για Chromecast: Δείτε πώς! | Επισκόπηση VPNO

Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Chromecast σας, αλλά δεν ξέρετε πώς; Διαβάστε εδώ ποιες είναι οι δυνατότητες. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN απευθείας στο Chromecast σας. Ωστόσο, μπορείτε να προστατεύσετε το Chromecast εγκαθιστώντας το VPN σας στο δρομολογητή σας ή δημιουργώντας έναν εικονικό δρομολογητή στον υπολογιστή ή το Mac που προστατεύεται με ένα VPN. Εάν θέλετε πρώτα να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN σε συνδυασμό με το Chromecast, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το VPN για το Chromecast.


Εικόνα ρύθμισης του Google Chromecast

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας

ΔρομολογητήςΡυθμίζοντας ένα VPN στο δρομολογητή σας, προστατεύετε ταυτόχρονα όλες τις συσκευές σας. Οι συσκευές σας έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του δρομολογητή σας. Το VPN στο δρομολογητή θα διασφαλίσει ότι όλα είναι προστατευμένα και κρυπτογραφημένα.

Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να μάθετε εάν ο δρομολογητής σας είναι κατάλληλος για τη χρήση ενός VPN. Για να εγκαταστήσετε το VPN πρέπει να αλλάξετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας (αναβοσβήνει) και δεν σας επιτρέπει κάθε δρομολογητής να το κάνετε αυτό.

Όταν έχετε έναν κατάλληλο δρομολογητή, μπορείτε να αρχίσετε να το αναβοσβήνετε, αλλά πρέπει να το κάνετε με προσοχή. Η αναβάθμιση του δρομολογητή σας ενέχει κινδύνους. Εάν δεν γνωρίζετε τι κάνετε, μπορείτε να καταστρέψετε το δρομολογητή σας. Έχουμε γράψει έναν οδηγό για την εγκατάσταση του VPN στο δρομολογητή σας.

Μόλις βρείτε έναν κατάλληλο δρομολογητή, αναβοσβήνει υλικολογισμικό και εγκαταστήσετε το VPN, είστε έτοιμοι να συνδέσετε το Chromecast με το δρομολογητή. Δεν διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο θα το συνδέατε κανονικά με το δρομολογητή σας.

Εγκατάσταση VPN στο δρομολογητή σας:

  1. Ελέγξτε εάν ο δρομολογητής σας είναι κατάλληλος για “αναβοσβήνει” (μάθετε πώς να το κάνετε αυτό στο άρθρο μας σχετικά με τους δρομολογητές VPN).
  2. Αλλάξτε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας και εγκαταστήστε το VPN, ακολουθώντας τον εκτεταμένο οδηγό μας.
  3. Συνδέστε το Chromecast στο Wi-Fi δίκτυο του δρομολογητή που αναβοσβήνει.

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN σε έναν εικονικό δρομολογητή

Εικονικός δρομολογητήςΕάν δεν είναι δυνατή η αλλαγή του υλικολογισμικού στο δρομολογητή σας ή ακούγεται πολύ πρόβλημα; Λοιπόν, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi σε υπολογιστή με Windows ή Mac και να συνδέσετε το Chromecast σε αυτό το σημείο πρόσβασης. Αυτή είναι μια εύκολη μέθοδος για να ασφαλίσετε το Chromecast σας και να ξεκινήσετε να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να επιβραδύνει το διαδίκτυο.

Εγκατάσταση VPN σε εικονικό δρομολογητή:

  1. Εγκαταστήστε ένα VPN στον υπολογιστή ή το Mac σας. Οι περισσότεροι πάροχοι διαθέτουν έναν εύκολο οδηγό εγκατάστασης που θα σας καθοδηγήσει.
  2. Δημιουργήστε ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi στον υπολογιστή ή το Mac σας. Το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό διαφέρει για κάθε συσκευή.
  3. Συνδέστε το Chromecast σας στο δίκτυο στον υπολογιστή ή το Mac που έχετε ασφαλίσει με VPN.

Οι καλύτεροι πάροχοι VPN για το Google Chromecast

Έχουμε δοκιμάσει πολλούς παρόχους VPN για το Google Chromecast. Τους δοκιμάσαμε σε ταχύτητα, τοποθεσίες διακομιστή και συνολική ποιότητα. Οι ακόλουθοι πάροχοι σημείωσαν καλή βαθμολογία σε αυτές τις κατηγορίες και είναι ιδανικοί για χρήση σε συνδυασμό με το Chromecast dongle. Αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας πάροχοι, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους καλύτερους παρόχους VPN. Υπάρχουν μερικές δωρεάν υπηρεσίες VPN, αλλά αυτές δεν λειτουργούν πολύ καλά εάν θέλετε να κάνετε ροή. Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN συχνά δεν διαθέτουν ταχύτητα και θέτουν όριο στην ποσότητα δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να τα χρησιμοποιήσετε για ροή.

1. ExpressVPN για το Google Chromecast

Το ExpressVPN είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN. Με περισσότερους από 1700 διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες, θα μπορείτε να παρακάμψετε τυχόν γεωγραφικούς περιορισμούς. Οι εφαρμογές τους είναι εύχρηστες και η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική. Οι συνδέσεις τους είναι αρκετά γρήγορες για ροή ταινιών ή μουσικής χωρίς καθυστέρηση. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον παροχέα στην πλήρη αναθεώρηση ExpressVPN.

2. Surfshark για το Google Chromecast

Το Surfshark είναι ένας σχετικά νέος πάροχος VPN. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν κερδίσει πολλούς ευχαριστημένους χρήστες. Το Shurfshark δεν έχει όριο για τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να χρησιμοποιούν έναν λογαριασμό ταυτόχρονα, αυτό είναι ιδανικό αν θέλετε να το εγκαταστήσετε σε όλες τις συσκευές σας. Επιπλέον, είναι εύκολο να κάνετε streaming με αυτό το VPN λόγω των γρήγορων διακομιστών τους σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είναι επίσης ένας από τους φθηνότερους παρόχους VPN εκεί έξω!

3. CyberGhost για το Google Chromecast

Το CyberGhost διαθέτει μια μεγάλη προσφορά διακομιστών σε όλο τον κόσμο που θα σας προσφέρουν πρόσβαση σε γεω-αποκλεισμένο υλικό. Οι ταχύτητες που προσφέρουν είναι αρκετά υψηλές για ροή χωρίς πολύ καθυστέρηση στην καλύτερη ποιότητα. Το Cyberghost είναι πολύ προσιτό για την ποιότητα που έχετε ως αντάλλαγμα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον πάροχο, ανατρέξτε στην κριτική μας στο CyberGhost.

Τελικές σκέψεις

Η εγκατάσταση ενός VPN για την προστασία του Chromecast σας δεν είναι τόσο εύκολη όσο για τα Windows, Mac, Android ή iOS. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να το κάνετε, έχετε κάποιες επιλογές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας ή σε έναν εικονικό δρομολογητή στον υπολογιστή ή το Mac σας. Και στις δύο περιπτώσεις, το Chromecast θα προστατεύεται από το VPN εάν συνδέεται σε ένα από αυτά τα δίκτυα. Με τον συνδυασμό VPN και Google Chromecast έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά και μπορείτε να μεταδώσετε ροή με ασφάλεια και ανώνυμα.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me