Εγκατάσταση VPN σε Android; Εύκολο-εύκολο με τους οδηγούς μας! | Επισκόπηση VPNO

Εάν έχετε μια συνδρομή VPN, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και στις συσκευές σας Android. Άλλωστε, αυτές τις μέρες πολλοί από εμάς ξοδεύουμε ακόμη περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους απ ‘ότι στον υπολογιστή τους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εγκαταστήσετε ένα VPN στη συσκευή σας Android. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε και θα εξηγήσουμε τέσσερα από αυτά. Για όσους από εσάς θέλετε να το φτάσετε αμέσως, θα ξεκινήσουμε με τον πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο: χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική εφαρμογή VPN για Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μην ανησυχείτε. Σε τελική ανάλυση, αυτό το άρθρο περιγράφει επίσης τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για Android και τρεις άλλους τρόπους για να εγκαταστήσετε ένα VPN στις συσκευές σας Android.


Εγκατάσταση VPN σε Android χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή VPN

Η χρήση μιας αποκλειστικής εφαρμογής Android είναι, κατά τη γνώμη μας, ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος εγκατάστασης και διαμόρφωσης ενός VPN σε Android. Ως εκ τούτου, αυτό είναι που προτείνουμε στους χρήστες Android. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το VPN σας προσφέρει μια αποκλειστική εφαρμογή Android εάν ακολουθείτε αυτήν τη διαδρομή. Σε τελική ανάλυση, δεν το κάνουν όλοι οι πάροχοι VPN. Ωστόσο, σχεδόν όλοι οι δημοφιλείς πάροχοι VPN έχουν μια αξιοπρεπή ή ακόμη και μια καλή εφαρμογή Android αυτές τις μέρες.

Δεν είστε σίγουροι ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή VPN για τη συσκευή σας Android; Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα που ασχολείται με αυτό περαιτέρω στο άρθρο ή, εάν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα VPN αμέσως, επιλέξτε έναν από τους 5 κορυφαίους παρόχους VPN. Όλα τα VPN σε αυτήν τη λίστα προσφέρουν μια εξαιρετική εφαρμογή για Android.

Τώρα χωρίς άλλη παραλλαγή, διαβάστε τον σύντομο οδηγό παρακάτω για να μάθετε πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική εφαρμογή από το Google Play Store.

1. Λάβετε μια συνδρομή και έναν λογαριασμό με τον προτιμώμενο πάροχο VPN.

2. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Android του παρόχου VPN από το Google Play Store.

Αναζήτηση Google Play Store: VPN

3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή. Πιθανότατα θα εμφανιστεί ένα μήνυμα, στο οποίο η εφαρμογή θα σας ζητήσει άδεια για να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN στη συσκευή σας. Κάντε κλικ στο «επιτρέψτε» ή «ναι» (ή σε οποιοδήποτε κουμπί πρέπει να κάνετε κλικ για να υποδείξετε την άδειά σας).

5. Συνδεθείτε με την υπηρεσία VPN. Πιθανότατα έχετε λάβει ένα email από την υπηρεσία VPN που περιέχει οδηγίες σύνδεσης ή / και πιθανότατα θα έχετε δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης μόνοι σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις λεπτομέρειες για να συνδεθείτε στην υπηρεσία VPN.

6. Αφού συνδεθείτε, θα μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου της εφαρμογής VPN, όπου θα δείτε διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τον πάροχο VPN.

7. Επιλέξτε μια θέση διακομιστή και έναν διακομιστή για σύνδεση.

Επιλογή διακομιστή Surfshark Android

8. Το VPN είναι ενεργοποιημένο τώρα. Οι περισσότερες συσκευές Android θα σας δείχνουν ότι εκτελείται ένα VPN. Το κάνουν κυρίως εμφανίζοντας ένα μικρό εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης σας.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για τη συσκευή μου Android?

Εάν παραλείψατε τον σύντομο και εύχρηστο οδηγό μας προς το παρόν, επειδή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, για παράδειγμα, για το καλύτερο VPN για εσάς, μην ανησυχείτε. Κατανοούμε ότι δεν είναι όλοι ξεκάθαροι για το ποιο VPN είναι καλύτερο για αυτούς. Η επιλογή μπορεί να φαίνεται λίγο συντριπτική με τόσους παρόχους VPN εκεί έξω αυτές τις μέρες.

Ευτυχώς, η επιλογή ενός καλού παρόχου VPN δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε. Μετά από όλα, όπως και με οποιαδήποτε άλλη αγορά, πρέπει απλώς να γνωρίζετε τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες κατά την επιλογή ενός παρόχου VPN. Για παράδειγμα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό και να απολαύσετε ροή περιεχομένου, όπως η έκδοση του Netflix στις ΗΠΑ; Ή θέλετε απλώς περισσότερη ιδιωτικότητα σε πολύ λογική τιμή?

Επειδή κατανοούμε ότι και οι χρήστες Android, έχουν πολύ διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά την υπηρεσία VPN τους, συμπεριλάβαμε παρακάτω τρία υπέροχα VPN Android, τα οποία προσφέρουν όλα τα δικά τους πλεονεκτήματα. Φυσικά, και οι τρεις αυτοί πάροχοι είναι απόλυτα συμβατοί με το Android και προσφέρουν μια εξαιρετική εφαρμογή Android.

ExpressVPN: το καλύτερο ολοκληρωμένο VPN και ροή VPN για Android

Κατά τη γνώμη μας, το ExpressVPN είναι το καλύτερο ολοκληρωμένο VPN για Android. Το ExpressVPN είναι εξαιρετικά γρήγορο, διαθέτει πολλούς διακομιστές (3000+ διακομιστές σε 94 χώρες) και είναι εύκολο να εγκατασταθεί σε Android. Επιπλέον, οι εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές του ExpressVPN κάνουν αυτό το VPN ιδανικό για ροή (και ακόμη και λήψη) σε Android. Μαζί με την ικανότητα του ExpressVPN να ξεμπλοκάρει το γεωγραφικό περιεχόμενο, όπως η έκδοση Netflix στις ΗΠΑ (αν είστε εκτός ΗΠΑ), οι εντυπωσιακές ταχύτητες ροής καθιστούν το ExpressVPN ιδανικό για όλες τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας στο Android!

Επιπλέον, το ExpressVPN είναι ένα πολύ ασφαλές VPN που προσφέρει εξαιρετική κρυπτογράφηση δεδομένων. Φυσικά, αυτό είναι υπέροχο. Άλλωστε, πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε τις (φορητές) συσκευές μας Android για να συνδεθούμε σε δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi και παρόμοια. Αυτά μπορεί να είναι πολύ μη ασφαλή χωρίς την προστασία που προσφέρει ένα αξιόπιστο VPN, όπως το ExpressVPN.

NordVPN: το απόλυτο VPN απεμπλοκής για Android

Παρά τη χαμηλή τιμή του, το NordVPN προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε από ένα πραγματικό premium VPN. Για αρχάριους, οι χρήστες Android με συνδρομή NordVPN μπορούν να επιλέξουν από δύο από τα καλύτερα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης VPN εκεί έξω: OpenVPN (UDP) και OpenVPN (TCP). Επιπλέον, το NordVPN προσφέρει καλές ταχύτητες και εντυπωσιακή επιλογή διακομιστών (5200+ διακομιστές σε 59 χώρες).

Το μεγάλο δίκτυο διακομιστών του NordVPN είναι πολύ βολικό κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές του NordVPN: παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών και λογοκρισία. Σε τελική ανάλυση, το NordVPN είναι καταπληκτικό στο ξεμπλοκάρισμα γεωγραφικού αποκλεισμού περιεχομένου, όπως η έκδοση του Netflix στις Η.Π.Α. όταν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή η Google ή άλλες εφαρμογές και ιστότοποι όταν βρίσκεστε στην Κίνα. Οι πολλές διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών του NordVPN διασφαλίζουν ότι μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό περιεχομένου από μια σειρά διαφορετικών χωρών. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το NordVPN είναι τόσο καλό στο ξεμπλοκάρισμα, οφείλεται σε δύο πολύ χρήσιμες δυνατότητες που προσφέρει: αποκλειστικές διευθύνσεις IP και ασαφείς διακομιστές. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις λειτουργίες, απλώς κάντε κλικ στους συνδέσμους.

Surfshark: ο απόλυτος premium προϋπολογισμός VPN για Android

VPN προϋπολογισμού premium; Είναι ακόμη δυνατό; Χάρη στο Surfshark ξέρουμε ότι είναι! Το Surfshark δείχνει ότι αυτή η απίθανη φόρμουλα υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στο Android. Σε τελική ανάλυση, το Surfshark προσφέρει μερικά από τα πιο αξιόπιστα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, μεταξύ των οποίων OpenVPN (UDP) και OpenVPN (TCP). Αυτά τα πρωτόκολλα θεωρούνται από πολλούς ειδικούς ως δύο από τα ασφαλέστερα (αν όχι το ασφαλέστερο, περίοδος), ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Ως εκ τούτου, το Surfshark προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες, είτε περιηγείστε, κάνετε streaming, κατεβάζετε ή ακόμα και παίζετε. Επιπλέον, το Surfshark προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες, μερικές από τις οποίες συνήθως προσφέρονται μόνο από ακριβότερους ανταγωνιστές. Για παράδειγμα, το Surfshark προσφέρει έναν διακόπτη kill, στατικές διευθύνσεις IP, διπλές συνδέσεις VPN και μια δυνατότητα λευκής λίστας. Όλα αυτά έρχονται σε τιμή μόνο 1,99 $ με το Surfshark.

Τέλος, το Surfshark είναι ένας από τους πολύ λίγους παρόχους VPN (ειδικά εντός του εύρους τιμών του) που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε μία συνδρομή σε όσες συσκευές θέλετε. Ως εκ τούτου, το Surfshark σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός VPN σε όλες τις συσκευές σας (Android)!

Εγκατάσταση VPN Android χωρίς χρήση εφαρμογής

Οι περισσότεροι πάροχοι VPN σήμερα προσφέρουν εφαρμογές για πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Android. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για όλους τους παρόχους VPN. Επιπλέον, ίσως προτιμάτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας, επειδή θέλετε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας (Android) με το VPN. Δυστυχώς, πολλές υπηρεσίες VPN δεν προσφέρουν μια εφαρμογή που υποστηρίζει αυτό (ακόμη). Τέλος, υπάρχουν επίσης άτομα που απλά προτιμούν να δημιουργήσουν ένα VPN χειροκίνητα, για οποιονδήποτε λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο δεν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN, παρακάτω θα βρείτε τρεις άλλους τρόπους για να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN στο Android.

Εγκατάσταση VPN σε Android αλλάζοντας τις ρυθμίσεις δικτύου

Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή VPN στη συσκευή σας Android, υπάρχει ένας άλλος σχετικά εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα VPN: αλλαγή των ρυθμίσεων δικτύου σας. Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη αν το VPN σας δεν προσφέρει μια ειδική εφαρμογή Android, για παράδειγμα. Διαβάστε τον γρήγορο και εύκολο οδηγό παρακάτω για να μάθετε πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος.

 1. Λάβετε μια συνδρομή και έναν λογαριασμό με τον πάροχο VPN της επιλογής σας.
 2. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις συσκευών Android.
 3. Μεταβείτε στην ενότητα στα δίκτυα και επιλέξτε “VPN”.
 4. Θα μεταβείτε σε μια οθόνη όπου θα εμφανίζονται όλες οι συνδέσεις VPN σας (οπότε μάλλον δεν είναι ακόμη μία). Όταν έχετε προσθέσει μια σύνδεση VPN, μπορείτε επίσης να τη διαμορφώσετε από αυτήν την οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, για τώρα απλώς επιλέξτε “Προσθήκη VPN”.
 5. Τώρα θα δείτε μια οθόνη όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες του παρόχου VPN και τα στοιχεία σύνδεσής σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες του VPN στον ιστότοπο του παρόχου. Εάν όχι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του VPN.
 6. Όταν συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες, τις αποθηκεύετε. Συνήθως αυτό γίνεται επιλέγοντας ένα μικρό “εικονίδιο ελέγχου” στην επάνω δεξιά γωνία.
 7. Τώρα συνδεθείτε στο VPN. Αυτό γίνεται πατώντας το μικρό κουμπί διακόπτη, καθιστώντας το μπλε.

Άλλοι τρόποι ρύθμισης VPN σε Android

ΔρομολογητήςΕκτός από την εγκατάσταση και τη ρύθμιση ενός VPN απευθείας στη συσκευή σας Android, μπορείτε επίσης να συνδέσετε τη συσκευή σας σε ένα VPN μέσω μιας άλλης συσκευής που διαθέτει σύνδεση VPN. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη δημιουργία ενός VPN στον (εικονικό) δρομολογητή σας. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι συσκευές (Android) που είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή θα έχουν σύνδεση VPN, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές VPN ή να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις δικτύου στις συσκευές σας Android. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος.

Εγκατάσταση VPN στο δρομολογητή σας

Η εγκατάσταση ενός VPN στο δρομολογητή σας δεν είναι εντελώς χωρίς κίνδυνο. Σε τελική ανάλυση, αυτό συνεπάγεται την αλλαγή λίγο με το firmware του δρομολογητή σας, που ονομάζεται επίσης “αναβοσβήνει”. Εάν αυτό δεν γίνει σωστά, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δρομολογητή σας. Επομένως, φροντίστε πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες μας για να αποφύγετε σημαντικά προβλήματα.

 1. Αρχικά, ελέγξτε αν είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός VPN στον συγκεκριμένο δρομολογητή σας. Το άρθρο μας σχετικά με τους καλύτερους δρομολογητές VPN προσφέρει βοήθεια σε αυτό.
 2. Αναβοσβήστε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας και εγκαταστήστε το VPN σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτόν τον χρήσιμο και εκτενή οδηγό.
 3. Όταν αναβοσβήνετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας και έχετε εγκαταστήσει το VPN σας, απλώς συνδέετε τη συσκευή σας Android με το δρομολογητή. Τώρα θα συνδεθεί αυτόματα στο VPN, όπως και άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή σας.

Εγκατάσταση VPN σε εικονικό δρομολογητή (PC ή Mac)

Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να αναβοσβήνετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας, υπάρχει μια άλλη επιλογή. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας ή τον υπολογιστή Mac ως εικονικό δρομολογητή και να ρυθμίσετε το VPN σε αυτόν τον εικονικό δρομολογητή. Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας ουσιαστικά θα λειτουργεί ως πραγματικός δρομολογητής για όλες τις συνδεδεμένες (Android) συσκευές. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι όλες αυτές οι συσκευές θα είναι επίσης συνδεδεμένες στο VPN σας. Ακολουθήστε τον παρακάτω γρήγορο οδηγό για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο.

 1. Εγκαταστήστε ένα VPN στον υπολογιστή σας. Αυτό είναι συνήθως θέμα λήψης μιας εφαρμογής για τον υπολογιστή σας ή τον υπολογιστή Mac. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα ελέγχου VPN. Εδώ θα βρείτε πολλές κριτικές VPN, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών εγκατάστασης.
 2. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία hot spot στον υπολογιστή σας. Ο τρόπος με τον οποίο αυτό διαφέρει ανά υπολογιστή και λειτουργικό σύστημα. Σε πολλούς υπολογιστές, απλά θα πλοηγηθείτε στις συνδέσεις στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στις “ρυθμίσεις”, όπου θα βρείτε μια ενότητα που ονομάζεται “κινητό hot spot” ή κάτι παρόμοιο.
 3. Συνδέστε τη συσκευή σας Android σε αυτό το hot spot. Τώρα είστε συνδεδεμένη και στο VPN σας.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me