Εγκατάσταση VPN για Android TV: Δείτε πώς! | Επισκόπηση VPNO

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την προστασία του Android TV σας με ένα VPN. Ο ευκολότερος τρόπος είναι η λήψη μιας εφαρμογής από το Play Store. Δυστυχώς, δεν προσφέρουν όλοι οι πάροχοι VPN μια τέτοια εφαρμογή. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους παρόχους VPN για να προστατεύσετε το Android TV σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας ή σε έναν εικονικό δρομολογητή στον υπολογιστή ή το Mac σας.


Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το γιατί θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε συνδυασμό με το Android TV σας στο άρθρο μας σχετικά με το θέμα. Εάν δεν έχετε ακόμα VPN, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ακόλουθους τρεις παρόχους. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη συνδρομή με άλλους παρόχους VPN, θα μάθετε πώς μπορείτε να τις εγκαταστήσετε στον δρομολογητή σας ή στον εικονικό δρομολογητή παρακάτω.

ExpressVPN για Android TV

Το ExpressVPN είναι πολύ εύκολο στη χρήση σε συνδυασμό με ένα Android TV λόγω της καλής εφαρμογής του Play Store. Με τους διακομιστές ExpressVPN θα μπορείτε πάντα να έχετε υψηλές ταχύτητες με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Το ExpressVPN διαθέτει περισσότερους από 1700 διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες. Οι εφαρμογές τους είναι διαθέσιμες σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Εάν δεν είστε σίγουροι αν ένα VPN είναι για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε το ExpressVPN χωρίς κίνδυνο με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

GOOSE VPN για Android TV

Το GOOSE VPN είναι μια νέα ολλανδική εταιρεία με γρήγορες συνδέσεις. Με διακομιστές σε όλο τον κόσμο είναι ιδανικοί για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και παρακολούθηση του περιεχομένου Netflix των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο. Όπως το ExpressVPN, το GOOSE VPN έχει μια εύκολη εφαρμογή για Android TV. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους για ένα μήνα με μόνο 0,45 €, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε αν σας αρέσουν οι υπηρεσίες τους χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για πλήρη συνδρομή.

IPVanish για Android TV

Το IPVanish διαθέτει επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή Android TV την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Έχουν πάνω από 1000 severs σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες και λειτουργούν καλά σε συνδυασμό με το Kodi. Αυτό καθιστά αυτόν τον πάροχο ιδανικό για χρήση στο Android TV σας. Το IPVanish έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών που καθιστά δυνατό σε όλους να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους. Με τις υψηλές ταχύτητες τους μπορείτε να κάνετε streaming ταινιών και σειρών χωρίς καθυστέρηση.

Εγκατάσταση VPN με εφαρμογή στο Play Store

Εάν ο πάροχός σας διαθέτει μια εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play Store, μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο Android TV ως εξής:

 1. Αναζητήστε την εφαρμογή VPN στη βιβλιοθήκη εφαρμογών.
 2. Κατεβάστε την εφαρμογή του παροχέα σας.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο του παρόχου VPN για να δημιουργήσετε έναν.
 4. Αφού συνδεθείτε, η εφαρμογή είναι ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση.
 5. Ρυθμίστε το VPN με τον τρόπο που προτιμάτε και επιλέξτε μια θέση διακομιστή.
 6. Ενεργοποιήστε το VPN.
 7. Απολαύστε την ασφάλεια, την ανωνυμία και την πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο!

Εγκατάσταση VPN στο δρομολογητή σας

ΔρομολογητήςΌταν εγκαθίσταται ένα VPN στο δρομολογητή σας, θα προστατεύονται όλες οι συσκευές που συνδέονται στο Διαδίκτυο μέσω αυτής της σύνδεσης. Εάν θέλετε να το κάνετε αυτό, ο δρομολογητής σας πρέπει να είναι κατάλληλος για αυτόν τον τύπο χρήσης. Επιπλέον, θα πρέπει να αλλάξετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας για να το προετοιμάσετε για χρήση με ένα VPN, αυτό ονομάζεται αναβοσβήνει. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας με τα ακόλουθα βήματα.

 1. Ελέγξτε εάν ο δρομολογητής σας είναι κατάλληλος για “αναβοσβήνει”. Διαβάστε όλα σχετικά με αυτό στο άρθρο μας με τους καλύτερους δρομολογητές VPN.
 2. Αλλάξτε το υλικολογισμικό στο δρομολογητή σας και εγκαταστήστε ένα VPN σε αυτό. Μπορείτε να βρείτε έναν εκτεταμένο οδηγό για το πώς να το κάνετε αυτό στο άρθρο μας σχετικά με την εγκατάσταση ενός VPN στο δρομολογητή σας.
 3. Συνδέστε το Android TV στο δίκτυο Wi-Fi του δρομολογητή σας που αναβοσβήνει. Το Android TV σας προστατεύεται πλέον με ένα VPN.

Εγκατάσταση VPN σε εικονικό δρομολογητή στον υπολογιστή ή το Mac σας

Εικονικός δρομολογητήςΕάν ο δρομολογητής σας δεν είναι κατάλληλος για αναβοσβήνει, μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Android TV σας σε ένα hotpot Wi-Fi στον υπολογιστή ή το Mac σας. Εάν εγκαταστήσετε επίσης ένα VPN σε αυτόν τον υπολογιστή ή Mac, το Android TV σας θα προστατεύεται επίσης. Μπορείτε να το επιτύχετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

 1. Εγκαταστήστε ένα VPN στον υπολογιστή ή το Mac σας. Αυτό είναι πολύ εύκολο, καθώς οι περισσότεροι πάροχοι VPN έχουν εύκολους οδηγούς εγκατάστασης και απλούς οδηγούς.
 2. Δημιουργήστε ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi στον υπολογιστή ή το Mac σας, ώστε το Android TV να μπορεί να συνδεθεί σε αυτό.
 3. Συνδέστε το Android TV σε αυτό το δίκτυο που προστατεύεται από VPN στον υπολογιστή ή το Mac σας.

Τελικές σκέψεις

Οι ExpressVPN, GOOSE VPN και IPVanish έχουν εύκολες εφαρμογές στο Play Store που μπορείτε να κατεβάσετε στο Android TV σας. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής από όλο τον κόσμο και να παρακάμψετε τεχνητούς γεωγραφικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς. Μπορείτε επίσης να το επιτύχετε εγκαθιστώντας ένα VPN στον δρομολογητή ή τον εικονικό δρομολογητή σας. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι δρομολογητές κατάλληλοι για λογισμικό VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me