Οι καλύτεροι πάροχοι VPN για Mac. Κορυφαία 3 VPN VPN | Επισκόπηση VPN

Με ένα καλό VPN για το Mac σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια και ανώνυμα. Επιπλέον, ένα VPN σάς βοηθά να αποκτήσετε πολύ περισσότερη ελευθερία στο Διαδίκτυο, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο Netflix σε άλλη χώρα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημόσια δίκτυα Wi-Fi χωρίς να ανησυχείτε για τους εισβολείς που κλέβουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι πάροχοι VPN για Mac.


Ένα VPN για Mac: τι πρέπει να προσέξετε

Εικονικός δρομολογητήςΥπάρχουν πολλοί πάροχοι για να διαλέξετε όταν ψάχνετε ένα VPN για το Mac σας. Η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι ότι ο πάροχος προσφέρει λογισμικό για MacOS, το λειτουργικό σύστημα Mac. Ευτυχώς, σχεδόν όλοι οι πάροχοι VPN premium το κάνουν.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι οι ταχύτητες σύνδεσης. Μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό εάν το Διαδίκτυο σας επιβραδύνεται σημαντικά από το VPN σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποβάλλουμε σε όλους τους παρόχους VPN σε ταχύτητες δοκιμών για να δούμε αν αποδίδουν καλά. Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, είναι καλό να το έχετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα VPN για Mac.

Τέλος, υπάρχουν πολλές προσωπικές προτιμήσεις όσον αφορά τα VPN. Ένα άτομο μπορεί να το θεωρήσει πολύ σημαντικό ότι ο πάροχος VPN επιτρέπει τη λήψη torrent, ενώ το άλλο θέλει να μπορεί να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του σε 5 συσκευές ταυτόχρονα. Οι καλύτεροι πάροχοι VPN καλύπτουν τις ανάγκες όλων και προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Οι καλύτεροι πάροχοι VPN για Mac

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις βασικές δυνατότητες, η ακόλουθη επιλογή παρόχων VPN είναι πιο κατάλληλη για MacOS. Όλοι οι παρακάτω πάροχοι διαθέτουν εξαιρετικό λογισμικό και εφαρμογές για άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως Android, iOS και Windows.

ExpressVPN για Mac

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα καλών παρόχων VPN για Mac χωρίς να αναφέρετε το ExpressVPN. Προσφέρουν μεγάλο αριθμό διακομιστών (3000+) σε εξίσου εντυπωσιακό αριθμό χωρών (94). Αυτοί οι διακομιστές επιτρέπουν μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη μέσω P2P δικτύων και το ExpressVPN λειτουργεί ακόμη και με το Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε, για παράδειγμα, να παρακολουθήσετε τη μεγάλη ποικιλία ταινιών και σειρών της αμερικανικής έκδοσης του Netflix.

Το ExpressVPN έχει εξαιρετικές εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Η εφαρμογή για MacOS είναι πολύ απλή και καθαρή. Τα μέτρα ασφαλείας τους συμμορφώνονται με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, ώστε να είστε πολύ ασφαλείς και ανώνυμοι. Το ExpressVPN βρίσκεται στα 5 κορυφαία μας τα τελευταία δύο χρόνια για έναν λόγο.

Surfshark για Mac

Το Surfshark δεν είναι απλώς ένας πολύ προσιτός πάροχος VPN, αλλά προσφέρει επίσης ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών, που περιλαμβάνει περισσότερους από 1000 διακομιστές σε 61 χώρες. Επιπλέον, το Surfshark είναι εκπληκτικά γρήγορο για ένα VPN στο εύρος τιμών του και δίνει ακόμη και σε πολλούς πιο ακριβούς ανταγωνιστές μια προσπάθεια για τα χρήματά τους. Επίσης, το Surfshark προσφέρει επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή για MacOS, η οποία είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και λειτουργεί πολύ διαισθητικά.

Όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το Surfhark είναι επίσης εκεί με το καλύτερο. Η Surfshark ισχυρίζεται ότι δεν συλλέγει και αποθηκεύει αρχεία καταγραφής χρηστών, τα οποία βρίσκουμε αξιόπιστη αξίωση, λαμβάνοντας υπόψη τη δικαιοδοσία που δεσμεύεται από τις (Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι).

Το Surfshark επιτρέπει επίσης τη λήψη torrent, για το οποίο προσφέρει ακόμη και ειδικά P2P severs για. Δεν επιτρέπουν σε όλους τους παρόχους VPN τη λήψη torrent, αλλά το Surfshark είναι ένας πάροχος VPN φιλικός για λήψη. Αυτό που είναι υπέροχο να γνωρίζουμε είναι ότι το Surfshark λειτουργεί καλά με την έκδοση Netflix στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Surfshark στο Mac σας για 30 ημέρες με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για Mac

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει επίσης μια ωραία εφαρμογή για MacOS. Αυτός ο πάροχος τοποθετεί το απόρρητο των πελατών τους στο νούμερο ένα. Προσφέρουν εξαιρετικά πρότυπα ασφαλείας, ασφαλή πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής. Το PIA επιτρέπει επίσης τη λήψη torrent.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το PIA είναι πολύ προσιτό. Δεδομένου ότι οι υπολογιστές Mac είναι αρκετά ακριβοί, είναι καλό να εξοικονομήσετε χρήματα στο VPN σας. Μπορείτε να λάβετε συνδρομή με το PIA για μόλις δύο δολάρια το μήνα.

Εγκατάσταση VPN σε Mac

Με μια συνδρομή σε έναν από τους προμηθευτές που αναφέρονται παραπάνω, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN στο Mac σας. Οι περισσότεροι πάροχοι VPN υψηλής ποιότητας προσφέρουν μια εύκολη εφαρμογή που καθιστά το VPN τους πολύ φιλικό προς τον χρήστη. Ωστόσο, ίσως θέλετε να ρυθμίσετε μόνοι σας τη σύνδεση VPN. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε ένα VPN για το Mac σας:

  • Στο μενού Apple, μεταβείτε στην ενότητα “Προτιμήσεις συστήματος”.
  • Επιλέξτε “Δίκτυο”.
  • Κάντε κλικ στο σύμβολο συν στην κάτω αριστερή γωνία.
  • Επιλέξτε “VPN” στο Interface.
  • Επιλέξτε το πρωτόκολλο που προτιμάτε. Το OpenVPN είναι η ασφαλέστερη και γενικά καλύτερη επιλογή.
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Μπορείτε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες από τον ιστότοπο του παρόχου VPN.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό εύκολης εγκατάστασης και την εφαρμογή που προσφέρουν οι περισσότεροι πάροχοι VPN, απλώς και μόνο επειδή είναι ευκολότερο. Επιπλέον, εάν ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN με μη αυτόματο τρόπο και θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να επιστρέψετε στις προτιμήσεις του συστήματός σας, ενώ η εφαρμογή VPN μπορεί να αλλάξει τα πάντα για εσάς αυτόματα.

Τελικές σκέψεις

Το ExpressVPN, το Surfshark και η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι όλες καλές επιλογές εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Mac σας. Για λίγα δολάρια κάθε μήνα μπορείτε να είστε πολύ πιο προστατευμένοι και ανώνυμοι στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε τις εύκολες εφαρμογές τους για να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση μέσω ενός από τους διακομιστές VPN τους. Εάν θέλετε μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μόνοι σας τη σύνδεση VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me