Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για το Kodi. Δείτε τα Top 5 μας! | Επισκόπηση VPN

kodi tv vpn


Το Kodi είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή, αρχικά γραμμένη για Xbox, αλλά τώρα διατίθεται στις περισσότερες συσκευές. Λειτουργεί ως κέντρο ψυχαγωγίας που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες πολυμέσων σας. Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης. Ο συνδυασμός του Kodi με μια υπηρεσία VPN, θα σας επιτρέψει να κάνετε ροή ανώνυμα και ανέμελη. Διαβάστε τα πάντα για τους κορυφαίους 5 από τους καλύτερους παρόχους VPN για το Kodi.

Η χρήση του Kodi σε συνδυασμό με ένα VPN έχει πολλά πλεονεκτήματα. Όλη η ροή σας είναι ανώνυμη, μπορείτε να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και η κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο προστατεύεται με κρυπτογράφηση. Ένα VPN προσφέρει στον χρήστη ελευθερία, ανωνυμία και ασφάλεια. Μπορείτε να διαβάσετε όλα σχετικά με τις λειτουργίες ενός VPN στο άρθρο μας με γενικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενός VPN.

Η εγκατάσταση ενός VPN δεν είναι κακή ιδέα όταν κάνετε streaming με το Kodi. Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο Netflix σε άλλη χώρα. Το Kodi σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε τη δική σας συλλογή υπηρεσιών ροής, ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλες με την εφαρμογή τους. Ορισμένα πρόσθετα στο Kodi προσφέρουν περιεχόμενο που δεν είναι δικό τους για κοινή χρήση. Για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να δει τι κάνετε στο Kodi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να προστατεύσετε την ανωνυμία σας. Αλλά ποιοι είναι οι καλύτεροι πάροχοι VPN για χρήση σε συνδυασμό με το Kodi; Σας παρουσιάζουμε τους κορυφαίους 5 παρόχους που πιστεύουμε ότι λειτουργούν καλά σε συνδυασμό με το Kodi. Επιπλέον, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τις δύο υπηρεσίες μαζί.

Ποιες υπηρεσίες VPN λειτουργούν καλά με το Kodi?

Όλοι οι ακόλουθοι πάροχοι VPN συνεργάζονται καλά με το Kodi. Επιπλέον, εγγυώνται μια ασφαλή και ανώνυμη σύνδεση.

1. ExpressVPN

Το Express VPN βρίσκεται στην κορυφή των περισσότερων από τις λίστες σύγκρισης για έναν λόγο. Έχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και μεγάλη προσφορά διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Έχουν εφαρμόσει ποιοτικά μέτρα ασφαλείας και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πάντα τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση στο αμερικανικό περιεχόμενο Netflix. Έτσι, είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με το Kodi. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, η ταχύτητα και η σταθερότητα της σύνδεσης είναι επίσης υπέροχη. Πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι ακριβό για ένα VPN, αλλά έχετε την καλύτερη ποιότητα σε αντάλλαγμα.

2. IPVanish

Κατά τη γνώμη μας, το IPVanish έχει την ταχύτερη σύνδεση VPN. Το IPVanish διαθέτει έναν περίτεχνο οδηγό στον ιστότοπό του που μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την εφαρμογή τους, ώστε να λειτουργεί καλά με το Kodi. Για άτομα που τους αρέσουν οι ροές ανώνυμα και με ασφάλεια, το IPVanish προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ταχύτητας και ασφάλειας. Οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές σε σύγκριση με άλλα VPN. Ωστόσο, συχνά έχουν εξαιρετικές προσφορές στον ιστότοπό τους. Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία μας με το IPVanish.

3. VyprVPN

Το VyprVPN διαθέτει ένα πολύ γρήγορο δίκτυο που διαχειρίζονται οι ίδιοι. Αυτός ο παροχέας είναι μέρος του διαδικτυακού ομίλου Goldenfrog. Εξαιτίας αυτού, έχουν πολλά μέσα για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών τους. Μπορείτε να έχετε τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις με την προσιτή συνδρομή τους.

4. GOOSEVPN

Το GOOSE VPN είναι ένας σχετικά νέος, ολλανδικός πάροχος VPN. Χτίζουν γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό τους. Το GOOSEVPN προσφέρει ποιοτικούς διακομιστές με γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Έχουν δύο τύπους συνδρομών. Θα συνιστούσαμε το απεριόριστο πακέτο τους. Η άλλη, φθηνότερη, συνδρομή έχει όριο 50 GB που δεν είναι ιδανικό αν θέλετε να κάνετε streaming πολλές ταινίες και σειρές. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την ολλανδική υπηρεσία VPN; Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το GOOSE VPN.

5. NordVPN

Το NordVPN διαθέτει τεράστιο αριθμό διακομιστών σε περισσότερες από 50 χώρες. Ενδιαφέρονται πολύ για την ασφάλεια και γι ‘αυτό προσφέρουν ποιοτική ασφάλεια και δεν τηρούν αρχεία καταγραφής. Οι ταχύτητες του Διαδικτύου έχουν βελτιωθεί και είναι πλέον ιδανικές για streaming. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία συνδρομή σε έξι συσκευές ταυτόχρονα. Το NordVPN είναι επίσης ένα από τα πιο προσιτά premium VPN στην αγορά.

Ρυθμίστε το VPN σας για το Kodi

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είναι δύσκολο να κάνετε streaming με το Kodi μέσω σύνδεσης VPN. Όταν έχετε ρυθμίσει τη συνδρομή σας με έναν πάροχο VPN και έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό τους, το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας ολοκληρώνεται. Οι πάροχοι VPN καθιστούν εξαιρετικά εύκολη την εγκατάσταση των εφαρμογών τους. Μόλις συνδεθείτε σε έναν από τους διακομιστές VPN, όλη η επισκεψιμότητά σας ανακατευθύνεται μέσω αυτής της ασφαλούς σύνδεσης.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να κάνετε ροή με ασφάλεια και ανώνυμα είναι βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο VPN πρώτα. Στις περισσότερες εφαρμογές VPN πρόκειται για πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό είναι το ίδιο για τον υπολογιστή, το tablet και το smartphone σας. Εάν συνδεθείτε στο VPN σας προτού ανοίξετε την εφαρμογή Kodi, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ροή με ασφάλεια!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μιας υπηρεσίας ροής σε άλλη χώρα, επιλέξτε αυτήν τη χώρα στην εφαρμογή VPN. Όταν είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον διακομιστή σε άλλη χώρα, φαίνεται ότι έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από τη συγκεκριμένη χώρα. Οι περισσότεροι από τους παρόχους έχουν μεγάλη υποστήριξη πελατών, οπότε αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Εγκαταστήστε ένα VPN στο δρομολογητή σας

Ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Kodi σε μια έξυπνη τηλεόραση ή σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων όπως το Google Chromecast ή το Amazon Fire TV Stick. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δυνατή η ρύθμιση της σύνδεσης VPN μέσω του δρομολογητή σας, ώστε όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν τον δρομολογητή να μπορούν να απολαμβάνουν την ασφαλή σύνδεση VPN. Για το σκοπό αυτό χρειάζεστε έναν δρομολογητή που υποστηρίζει σύνδεση VPN. Διαβάστε όλα σχετικά με αυτό στο άρθρο μας σχετικά με την εγκατάσταση ενός VPN στο δρομολογητή σας.

Πώς λειτουργεί ένα VPN

Τελικές σκέψεις

Το Kodi είναι μια ωραία εφαρμογή για να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές σε φορητό υπολογιστή, υπολογιστή, smartphone ή τηλεόραση. Ο συνδυασμός του Kodi με ένα VPN θα διασφαλίσει ότι είστε ανώνυμοι και ασφαλείς. Επιπλέον, σας δίνει την ευκαιρία να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς, παρέχοντας σας ακόμη περισσότερο περιεχόμενο. Με έναν από τους προαναφερόμενους παρόχους μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει. Ρίξτε επίσης μια ματιά στους κορυφαίους 5 καλύτερους παρόχους VPN!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me