Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το Chromecast σας το 2019 | Επισκόπηση VPNO

Το Google Chromecast είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που σας επιτρέπει να κάνετε streaming ταινιών, σειρών, αθλητικών και μουσικής από τις συσκευές σας στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το dongle Chromecast με ένα VPN. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε για τα διάφορα πλεονεκτήματα της χρήσης του Chromecast σε συνδυασμό με ένα VPN και πώς να το χρησιμοποιήσετε.


Με ένα Chromecast μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε ροή πολυμέσων στην τηλεόρασή σας. Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες ροής μπορούν να επιβάλουν γεωγραφικούς περιορισμούς σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο αυτό το περιορισμένο υλικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Επιπλέον, ένα VPN διασφαλίζει ότι όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της ροής, είναι ανώνυμα και ασφαλή. Κανένας χάκερ ή κυβέρνηση δεν πρέπει να μπορεί να δει τι μεταδίδετε, σωστά?

Οι καλύτεροι πάροχοι VPN για το Google Chromecast

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN για το Google Chromecast; Πιθανώς το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα. Η ροή ταινιών ή μουσικής απαιτεί γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι πάροχοι VPN επιβραδύνουν ελαφρώς τη σύνδεσή σας λόγω των διαφορετικών επιπέδων ασφάλειας. Εάν αναζητάτε ένα καλό VPN για ροή, είναι σημαντικό να αναζητήσετε ταχύτητα.

Οι περισσότεροι πάροχοι VPN διαθέτουν διακομιστές σε πολλές χώρες. Οι τοποθεσίες των διακομιστών τους είναι ζωτικής σημασίας εάν σκοπεύετε να αλλάξετε την εικονική σας τοποθεσία με ένα VPN. Είναι πρακτικό να έχετε πολλές χώρες για να διαλέξετε, διότι αυξάνει την πιθανότητα να βρείτε μια χώρα στην οποία είναι διαθέσιμη η ροή σας.

Τέλος, η συνολική ποιότητα ενός VPN θα επηρεάσει την εμπειρία σας σε αυτό σε συνδυασμό με το Chromecast σας. Οι καλύτεροι πάροχοι VPN έχουν φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με κριτικές των συνολικών καλύτερων παρόχων VPN.

Έχοντας υπόψη αυτές τις δυνατότητες, δημιουργήσαμε τους τρεις κορυφαίους από τους καλύτερους παρόχους VPN για χρήση σε συνδυασμό με το Chromecast σας.

1. ExpressVPN για Chromecast

Το ExpressVPN είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους VPN εδώ και χρόνια. Έχουν πάνω από 2000 διακομιστές σε περισσότερες από 90 διαφορετικές χώρες. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για να βρίσκετε πάντα τη χώρα που χρειάζεστε για τη συγκεκριμένη ροή σας.

Το ExpressVPN είναι πολύ γρήγορο, επομένως η ροή ταινιών, σειρών και μουσικής δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Οι εφαρμογές τους είναι φιλικές προς το χρήστη και σαφείς. Επιπλέον, εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να κάνετε κάτι στη δουλειά, η εξυπηρέτηση πελατών τους θα χαρεί να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Διαβάστε όλα σχετικά με αυτόν τον παροχέα στην πλήρη αξιολόγηση ExpressVPN.

2. Surfshark για το Chromecast

Το Surfshark έχει αποδειχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ως πολύ αξιόπιστη και προσιτή υπηρεσία. Έχουν μια από τις καλύτερες προσφορές εκεί έξω με 1,80 $ το μήνα και ένα πολύ αξιόπιστο δίκτυο διακομιστών με περισσότερους από 1000 διαφορετικούς διακομιστές σε 61 χώρες. Το Surfshark διαθέτει επίσης πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών που θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας μέσω email, αν και μπορεί να χρειαστεί μια μέρα. Η κρυπτογράφηση και η ευκολία χρήσης τους είναι επίσης εξαιρετική. Συνολικά, το surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για ροή Chromecast.

3. CyberGhost για Chromecast

Το CyberGhost έχει πάνω από 2700 διακομιστές παγκοσμίως. Αυτή η προσφορά σάς παρέχει αρκετές επιλογές για να έχετε πάντα πρόσβαση σε γεωγραφικά αποκλεισμένο υλικό.

Αυτός ο πάροχος έχει αρκετά υψηλές ταχύτητες για όλες τις συνεδρίες ροής. Επιπλέον, το CyberGhost είναι βολικό αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix.

Το CyberGhost επιτρέπει σε 7 συσκευές να συνδέονται ταυτόχρονα στο Διαδίκτυο με μία μόνο συνδρομή. Επίσης, είναι πολύ προσιτές. Ρίξτε μια ματιά στην έκθεση δοκιμών του CyberGhost για να μάθετε περισσότερα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το Google Chromecast σας?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η χρήση ενός VPN με το Google Chromecast σας μπορεί να έχει πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό, σας επιτρέπει να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Εξασφαλίζει επίσης τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και ανωνυμοποιεί τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών με VPN

Ο πιο σημαντικός λόγος για τους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα VPN σε συνδυασμό με το Chromecast τους είναι να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο. Κάποιο περιεχόμενο σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix κρύβεται πίσω από γεωγραφικούς περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν χώρες όπου υπάρχει συγκεκριμένο περιεχόμενο και άλλες όπου δεν είναι διαθέσιμο. Για παράδειγμα, το Netflix US έχει περισσότερο από τρεις φορές το περιεχόμενο που έχει η υπηρεσία ροής στις περισσότερες άλλες χώρες. Η διανομή δικαιωμάτων και ζητημάτων πνευματικών δικαιωμάτων εμποδίζει τις υπηρεσίες ροής να προσφέρουν το ίδιο περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο.

Με ένα VPN μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία ροής σαν να ήσασταν σε άλλη χώρα. Οι πάροχοι VPN διαθέτουν διακομιστές σε πολλές διαφορετικές χώρες. Όταν εγκαταστήσετε το λογισμικό VPN, απλώς συνδέεστε σε έναν διακομιστή σε μια χώρα της επιλογής σας. Εάν βρίσκεστε στη Γαλλία, αλλά συνδέεστε σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ, φαίνεται ότι έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από τις ΗΠΑ. Τώρα έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο των ΗΠΑ στις διαφορετικές υπηρεσίες ροής. Υπάρχουν απλά περισσότερα για μετάδοση στο Chromecast με ένα VPN!

Το Chromecast είναι τόσο μικρό, είναι εύκολο να το πάρετε οπουδήποτε κι αν πάτε. Εάν βρίσκεστε σε διακοπές και θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ροής που είναι διαθέσιμη μόνο στη χώρα σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το VPN σας για να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στη χώρα σας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρακολούθηση του περιεχομένου Netflix στις ΗΠΑ, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με την παρακολούθηση του Netflix με ένα VPN.

Ηλεκτρονική ασφάλεια με VPN

Ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την κίνηση δεδομένων σας και εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, καμία κυβέρνηση, χάκερ, διαφημιζόμενος, πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ή εταιρεία δεν μπορεί να δει οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο. Θα έχετε ανωνυμία και τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως δεδομένα σύνδεσης και κωδικοί πρόσβασης, είναι ασφαλή. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε. Ωστόσο, οι εταιρείες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που αποκτούν από τη συμπεριφορά ροής για να σας στοχεύσουν σε συγκεκριμένες διαφημίσεις ή περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, αποφασίζουν τι θα δείτε στο διαδίκτυο και θα χάσετε μέρος της διαδικτυακής σας ελευθερίας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη χρήση ενός VPN στο άρθρο μας σχετικά με την ανώνυμη περιήγηση.

Ένα VPN σε συνδυασμό με το Kodi

Το Kodi είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα. Συγκεντρώνει όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής σε μία υπηρεσία, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους. Όπως μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες του Google Chromecast, το Kodi και ένα VPN είναι απόλυτα κατάλληλα για συνδυασμό. Θα έχετε τα πάντα σε ένα μέρος, θα μπορείτε να τα μεταδώσετε στην τηλεόρασή σας και το VPN θα σας παρέχει περισσότερο περιεχόμενο και ασφαλή σύνδεση.

Δωρεάν VPN

Ίσως να μην θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα VPN. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN. Ωστόσο, εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ροή, ένα δωρεάν VPN δεν θα είναι χρήσιμο. Οι περισσότεροι δωρεάν πάροχοι VPN περιορίζουν τον όγκο των δεδομένων που χρησιμοποιείτε κάθε μήνα. Τις περισσότερες φορές, αυτός ο όγκος δεδομένων δεν επαρκεί ακόμη και για ροή μιας ταινίας.

Επιπλέον, περιορίζουν την ταχύτητα των μη αμειβόμενων χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστούν αιώνες για τη φόρτωση ενός βίντεο ή τραγουδιού. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι πιθανότατα δεν θα έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, ίσως θέλετε να σκεφτείτε ξανά τη χρήση ενός δωρεάν VPN. Εάν θέλετε απλώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο, ένα δωρεάν VPN μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Εγκαταστήστε το VPN στο Chromecast σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN σας, ώστε να λειτουργεί σε συνδυασμό με το Chromecast σας. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN απευθείας σε ένα Chromecast, αλλά μπορείτε να το εγκαταστήσετε στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για μετάδοση στο Chromecast. Οι περισσότεροι πάροχοι κάνουν αυτή τη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη με έναν ωραίο οδηγό εγκατάστασης.

Η ασφαλέστερη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε το VPN σας στο δρομολογητή σας, ώστε να προστατεύονται όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω αυτού του δρομολογητή. Η δεύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα hotspot στον υπολογιστή ή το Mac σας, αλλά αυτό μπορεί να επιβραδύνει τη σύνδεση.

Εικόνα ρύθμισης του Google Chromecast

Εγκατάσταση και χρήση του Chromecast για Linux

Ορισμένοι χρήστες Linux ίσως θέλουν να μεταδώσουν τις ροές τους σε μια μεγαλύτερη οθόνη επίσης. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ για να βρείτε το σωστό VPN για Linux. Διαφέρει ανά διανομή, αλλά εάν χρησιμοποιείτε Linux Mint, Ubuntu ή οποιαδήποτε άλλη διανομή που βασίζεται στο debian, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MkChromecast ή την τελευταία έκδοση του VLC media player (Πρέπει να είναι τουλάχιστον η έκδοση 3.0).

Μπορείτε να κάνετε λήψη και των δύο ακολουθώντας αυτές τις εντολές

  • sudo apt-get εγκατάσταση mkchromecast
  • sudo apt-get εγκατάσταση vlc

Μόλις ανοίξετε ένα αρχείο με VLC, μπορείτε να κάνετε κλικ στο επάνω μενού της Αναπαραγωγής > Καθιστών > και μετά επιλέξτε το Chromecast.

Με το MKChromecast πρέπει να διατηρήσετε το τερματικό ανοιχτό και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εντολές.

  • mkchromecast –video -i “/path/to/file.mp4”

Αν θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους:

  • mkchromecast –video -i “~ / Videos / Example.mp4” – υπότιτλοι ~ / Videos / Example.srt

Αν θέλετε να μεταδώσετε βίντεο από έναν ιστότοπο:

  • mkchromecast -y https://www.youtube.com/watch?v=NxD_kWK8A5M – βίντεο

Τελικές σκέψεις

Η χρήση ενός VPN σε συνδυασμό με το Chromecast σας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Σας επιτρέπει να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, διασφαλίζει ότι η σύνδεσή σας προστατεύεται έναντι εμπλοκής τρίτων και ότι παραμένετε ανώνυμοι κατά τη ροή.

Οι ExpressVPN, Surfshark και CyberGhost είναι σταθεροί πάροχοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα περισσότερα με το Chromecast σας. Όλοι βαθμολογούν καλά την ταχύτητα και την τοποθεσία του διακομιστή.

Ίσως πιστεύετε ότι θέλετε ένα δωρεάν VPN, αλλά θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι επιλογή εάν θέλετε να κάνετε streaming ταινιών ή μουσικής.

Η εγκατάσταση ενός VPN για το Chromecast σας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά υπάρχουν οδηγοί που σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα στη διαδικασία.

Απολαύστε τη ροή ελεύθερα και ανώνυμα!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me