TorGuard Review (2020): Ένα συμπαγές VPN με γρήγορες λήψεις

Contents

TorGuard Review (2020) – Ένα συμπαγές VPN που εστιάζει στη γρήγορη λήψη

Αν και το όνομα μπορεί να σημαίνει διαφορετικά, δεν υπάρχει σύνδεση με το έργο Tor. Το Tor στο όνομα TorGuard αναφέρεται στη λήψη των torrents. Αυτό είναι ίσως το ισχυρότερο πλεονέκτημα της TorGuard ως πάροχος VPN. Είναι υπερήφανοι που διατηρούν τις ταχύτητες λήψης υψηλές. Το TorGuard διαθέτει πολύ καλό διακομιστή και παρέχει σταθερή προστασία. Στον ιστότοπό τους προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες, όπως προγράμματα VPN για επιχειρήσεις και προ-αναβοσβήνει δρομολογητές.


Ίσως να μην είναι το ευκολότερο VPN για χρήστες που είναι νέοι στην ιδέα, αλλά για σκληρή λήψη είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω.

Ταχύτητα – Πόσο γρήγορη είναι η TorGuard?

Για να κρίνουμε την ταχύτητα της σύνδεσης μέσω των διακομιστών TorGuard, τη δοκιμάσαμε με διαδικτυακές δοκιμές ταχύτητας και σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες περιήγησης, ροής, λήψης και παιχνιδιού. Πραγματοποιήσαμε αυτές τις δοκιμές από την Ολλανδία, οπότε αν ζείτε κάπου αλλού μπορεί να έχετε διαφορετικά αποτελέσματα.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας TorGuard

Δοκιμάσαμε την ταχύτητα της σύνδεσης TorGuard με το εργαλείο στο speedtest.net. Ακολουθούν τα αποτελέσματα από δοκιμές χωρίς σύνδεση VPN, σύνδεση μέσω διακομιστή TorGuard στην Ολλανδία και σύνδεση μέσω διακομιστή TorGuard στις Η.Π.Α..

Ταχύτητα χωρίς VPN (Speedtest.net):

Speedtest NL κανονικό

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα ταχύτητας όταν δοκιμάσαμε την κανονική σύνδεσή μας στο Διαδίκτυο χωρίς VPN.

Ταχύτητα με έναν τοπικό διακομιστή στην Ολλανδία (Speedtest.net):

Ταχυτοποία Speedtest NL

Λάβαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα ταχύτητας όταν συνδεθήκαμε στο Διαδίκτυο μέσω διακομιστών TorGuard στην Ολλανδία. Όπως μπορείτε να δείτε, οι αλλαγές στην ταχύτητα είναι ελάχιστες.

Ταχύτητα με διακομιστή ΗΠΑ (Speedtest.net):

Διακομιστής ταχύτητας ΗΠΑ

Αυτές ήταν οι ταχύτητες όταν συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή TorGuard στις Η.Π.Α. Η ταχύτητα ping και μεταφόρτωσης άλλαξε δραστικά, αλλά η ταχύτητα λήψης παρέμεινε ουσιαστικά η ίδια.

Σημειώστε ότι οι ταχύτητες μπορεί να διαφέρουν όταν κάνετε αλλαγές στα πρωτόκολλα. Για τις παραπάνω δοκιμές διατηρήσαμε τα πρωτόκολλα και τις ρυθμίσεις από προεπιλογή. Σε έναν από τους υπολογιστές μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε το TorGuard να λειτουργεί χωρίς να αλλάξουμε κάποια από τα πρωτόκολλα και τις ρυθμίσεις. Αυτό επηρέασε πολύ την ταχύτητα.

Ταχύτητα κατά την καθημερινή χρήση

Η χρήση του TorGuard δεν επηρέασε την κανονική ταχύτητα περιήγησής μας. Δεν παρατηρήσαμε καμία διαφορά κατά την καθημερινή χρήση των κοινωνικών μέσων και άλλων ιστότοπων.

Η ροή με το TorGuard πήγε καλά. Η φόρτωση χρειάστηκε λίγο περισσότερο σε ορισμένες υπηρεσίες ροής. Συνολικά, θα μπορούσαμε να κάνουμε ροή βίντεο και μουσικής χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Η λήψη είναι η ισχυρή πλευρά του TorGuard. Δεν υπάρχει απώλεια στις ταχύτητες λήψης, όπως έχετε δει στις δοκιμές ταχύτητας. Η λήψη torrents δεν είναι πρόβλημα με αυτόν τον παροχέα.

Το παιχνίδι δεν ήταν ούτε πρόβλημα. Παρόλο που υπήρχε κάποια καθυστέρηση, δεν ήταν ενοχλητικό για το παιχνίδι που δοκιμάσαμε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό για ορισμένα διαδικτυακά παιχνίδια. Εάν παίζετε πολύ, είναι πάντα καλή ιδέα να δοκιμάσετε το VPN σας με το αγαπημένο σας παιχνίδι προτού δεσμευτείτε για συνδρομή.

Συμπέρασμα ταχύτητα TorGuard

 • Καλές ταχύτητες λήψης σε όλη τη διάρκεια
 • Καμία αισθητή διαφορά στην ταχύτητα για καθημερινή χρήση
 • Η ταχύτητα αλλάζει όταν πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις
 • Μπορεί να δείξει καθυστέρηση με μερικά βαρύτερα παιχνίδια

Ασφάλεια – Πόσο ασφαλές είναι το TorGuard?

Επειδή το επίκεντρο αυτού του παρόχου είναι η ανώνυμη λήψη, είναι σημαντικό να διαθέτουν ένα στεγανό σύστημα ασφαλείας. Το TorGuard έχει πολλές επιλογές ασφάλειας και δεν φαίνεται να διατηρεί αρχεία καταγραφής οποιουδήποτε είδους.

Πρωτόκολλα

Το TorGuard υποστηρίζει πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP και iKEV2. Για την καλύτερη ασφάλεια, συμβουλεύουν να χρησιμοποιείτε πάντα το πρωτόκολλο OpenVPN.

Ο Torguard χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256 bit και προσφέρει, αυτό που αποκαλούν, «προστασία απόκρυψης» έναντι παρεμβολών Deep Packet Inspection. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ασφαλή τρόπο.

Επιπλέον, διαθέτουν διακόπτη kill που θα διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας δεν θα εκτεθούν όταν χάσετε τη σύνδεσή σας.

Καταγραφή και απόρρητο

Ο TorGuard λέει ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας, αρχεία καταγραφής σύνδεσης ή αρχεία καταγραφής IP. Ο πάροχος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ΗΠΑ αποτελούν μέρος της συμμαχίας πληροφοριών πέντε ματιών μεταξύ Αυστραλίας, Καναδά, Νέας Ζηλανδίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ηνωμένων Πολιτειών. Δηλαδή βοηθούν ο ένας τον άλλον στις έρευνες ανταλλάσσοντας πληροφορίες που έχουν συλλέξει. Ωστόσο, αυτό δεν έχει σημασία αν το TorGuard δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, γιατί τότε δεν υπάρχει τίποτα για κοινή χρήση.

Τι πληροφορίες χρειάζεται το TorGuard?

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό TorGuard χρειάζεστε μόνο μια έγκυρη διεύθυνση email και πρόσβαση σε έναν από τους τρόπους πληρωμής τους. Εφόσον βεβαιωθείτε ότι το όνομα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν σας ανιχνεύει με κανέναν τρόπο, μπορείτε να μείνετε ανώνυμοι. Η TorGuard δεν ζητά άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Εάν θέλετε να παραμείνετε εντελώς ανώνυμοι, το TorGuard προσφέρει επίσης την επιλογή πληρωμής με bitcoin. Άλλοι τρόποι πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα ή PayPal, θα αποκαλύψουν την ταυτότητά σας στο TorGuard. Πληρώνοντας με bitcoin θα είστε σε θέση να μείνετε εντελώς ανώνυμοι.

Συμπέρασμα ασφάλεια TorGuard

 • Το TorGuard προσφέρει κρυπτογράφηση 256 bit
 • Διαθέτουν διακόπτη kill σε περίπτωση που χάσετε τη σύνδεση TorGuard
 • Ο TorGuard λέει ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής
 • Υποστηρίζουν πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP και iKEV2
 • Χρειάζεστε μόνο μια διεύθυνση email για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Ευχρηστία – Πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι το TorGuard?

Για να δούμε αν το TorGuard είναι φιλικό προς το χρήστη, εξετάσαμε τον ιστότοπο, τη διαδικασία εγκατάστασης, το λογισμικό, τους τρόπους πληρωμής και την εξυπηρέτηση πελατών. Παρατηρήσαμε ότι μπορεί να υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των εμπειριών των χρηστών με το TorGuard VPN. Ενώ λειτουργεί τέλεια καλά για μερικούς, μπορεί να είναι ένας αγώνας για άλλους. Εάν η υπηρεσία δεν λειτουργεί αμέσως, η φιλικότητα προς το χρήστη είναι ακόμη πιο σημαντική.

Ο ιστότοπος του Torguard

Ο ιστότοπος TorGuard είναι πολύ καθαρός και μινιμαλιστικός. Θα βρείτε μια αρχική σελίδα με όλες τις βασικές πληροφορίες. Οι καρτέλες στο επάνω μέρος της σελίδας σας οδηγούν στα διάφορα προϊόντα που προσφέρουν: Anonymous VPN, Anonymous Proxy, Business VPN, Email και Router. Όταν κάνετε κλικ στο “δρομολογητή”, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το κατάστημα του δρομολογητή τους. Η τελευταία καρτέλα είναι η καρτέλα “Αγορά τώρα”, η οποία σας καθοδηγεί στο κατάστημά τους. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, εδώ θα βρείτε τη σελίδα του λογαριασμού σας. Στη σελίδα του λογαριασμού σας μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

Ιστοσελίδα TorGuard

Ο ιστότοπος φαίνεται ξεκάθαρος, αλλά όταν αναζητάτε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Ο ιστότοπος δεν διαθέτει λειτουργία αναζήτησης, η οποία είναι πολύ κακή, επειδή είναι δύσκολο να βρεθούν κάποιες πληροφορίες.

Προσφέρουν ελάχιστες πληροφορίες για τις πρόσθετες υπηρεσίες τους. Υπάρχουν πιο εκτενείς πληροφορίες στην ενότητα blog, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αναζητήσετε και να πλοηγηθείτε.

Αντί για μια γραμμή αναζήτησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο συνομιλίας εξυπηρέτησης πελατών για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Εγκατάσταση του TorGuard

Η εγκατάσταση του TorGuard στις συσκευές σας είναι πολύ εύκολη.

Στον υπολογιστή σας μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο και θα βρείτε μια επισκόπηση των προγραμμάτων που μπορείτε να κατεβάσετε. Στο smartphone σας, μπορείτε να μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών και να κατεβάσετε την εφαρμογή τους από εκεί.

Εγκατάσταση του TorGuard:

 1. Επιλέξτε μια συνδρομή TorGuard που σας αρέσει στον ιστότοπο TorGuard.
 2. Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής συμπληρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.
 3. Κατεβάστε το πρόγραμμα / εφαρμογή στη συσκευή σας.
 4. Συνδεθείτε με τα δεδομένα του λογαριασμού σας.
 5. Επιλέξτε τα πρωτόκολλα που προτιμάτε ή αφήστε το στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
 6. Πατήστε connect και απολαύστε το TorGuard.

Όταν προσπαθήσαμε να συνδεθούμε στην εφαρμογή λάβαμε μια ειδοποίηση ότι ο κωδικός πρόσβασης δεν ήταν σωστός, παρόλο που ήμασταν σίγουροι ότι ήταν ο σωστός κωδικός πρόσβασης. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει πιο συχνά στους χρήστες του TorGuard. Επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη πελατών και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Για να λύσουμε το πρόβλημα, έπρεπε να αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης πριν μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στην εφαρμογή. Αυτό σήμαινε επίσης ότι έπρεπε να αλλάξουμε και τις πληροφορίες μας στον υπολογιστή μας.

Η εμφάνιση και η ευκολία χρήσης του TorGuard

Η κάπως αδέξια εμφάνιση των εφαρμογών αφήνει περιθώριο βελτίωσης. Μπορεί ακόμη και να είναι κάπως ξεπερασμένο, κάτι που δεν είναι λάθος, λιγότερο ελκυστικό. Η εφαρμογή εμφανίζει επίσης ορισμένα πράγματα που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα καταλάβουν ή δεν χρειάζονται. Αυτές οι επιλογές γεμίζουν το εργαλείο που θα ήταν καθαρότερο και καθαρότερο χωρίς αυτές. Ωστόσο, όλες οι λειτουργίες που χρειάζονται οι τακτικοί χρήστες είναι διαθέσιμες, όπως ένα κουμπί “select server” και ένα καθαρό κουμπί “connect” και “αποσύνδεση”.

Η εφαρμογή για κινητά είναι ελαφρώς πιο καθαρή, αλλά δεν διαθέτει μερικές από τις λειτουργίες της εφαρμογής TorGuard για υπολογιστή. Ένας τακτικός χρήστης δεν θα χάσει αυτήν την επιλογή, αλλά μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ασφαλείας.

Τιμολόγηση και τρόποι πληρωμής

Το κόστος μιας εξαμηνιαίας και ετήσιας συνδρομής TorGuard μειώνεται στα 5 $ το μήνα. Η τριμηνιαία συνδρομή μειώνεται στα 6,70 $ το μήνα και η μηνιαία συνδρομή είναι η πιο ακριβή με 9,99 $ το μήνα. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυνατοτήτων που θα λάβετε με τα διαφορετικά σχέδια, η μόνη διαφορά είναι η διάρκεια της συνδρομής.

Προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, οπότε αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας.

Ανώνυμα προγράμματα VPN

Η TorGuard προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτικές κάρτες
 • PayPal
 • Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα
 • Πολλές άλλες επιλογές μέσω τουwallwall

Το TorGuard έχει πάνω από 80 διαφορετικές επιλογές πληρωμής. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα βρείτε μια κατάλληλη μέθοδο πληρωμής για εσάς.

Εξυπηρέτηση πελατών

Επειδή ο ιστότοπος TorGuard δεν είναι πολύ εύκολος στην πλοήγηση, η υποστήριξη πελατών είναι ακόμη πιο σημαντική. Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία LiveChat για να βρείτε τον ιστότοπό σας από ό, τι είναι να αναζητήσετε κάτι μόνοι σας. Έχουν 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Μερικές φορές μπορείτε να μιλήσετε απευθείας σε κάποιον που είναι ωραίο και λειτουργεί καλά τις περισσότερες φορές. Σε άλλες στιγμές πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία προτού μιλήσετε με κάποιον. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες.

Τέλος έναρξης LiveChat

Στο LiveChat λαμβάνετε σχετικά γρήγορες απαντήσεις και τα άτομα με τα οποία μιλήσαμε ήταν πολύ ευγενικοί.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα εισιτήριο για την υποστήριξη TorGuard ή τις πωλήσεις TorGuard ή την υποστήριξη συνεργατών. Όταν το κάνετε αυτό, συμπληρώνουν τις πληροφορίες που έχουν ήδη (εάν χρησιμοποιείτε ήδη την υπηρεσία τους). Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και στιγμιότυπα οθόνης στο εισιτήριό σας για να υποστηρίξετε την ερώτησή σας. Προφανώς προσπάθησαν να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο βολικό για τον χρήστη.

Εάν οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις δεν λειτουργούν στη συσκευή σας, η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και τα πρωτόκολλα με τρόπο που να λειτουργεί για τη συσκευή σας. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν όλοι οι ίδιες επιλογές στις ρυθμίσεις και τα πρωτόκολλα. Για αυτόν τον λόγο, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την περίοδο επιστροφής χρημάτων 7 ημερών για να ελέγξετε εάν η υπηρεσία λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σας.

Συμπέρασμα χρηστικότητα TorGuard

 • Ο ιστότοπος Torguard θα μπορούσε να είναι καλύτερος.
 • Η εγκατάσταση του TorGuard είναι αρκετά εύκολη.
 • Το λογισμικό φαίνεται ξεπερασμένο, αλλά λειτουργεί καλά.
 • Το TorGuard προσφέρει πάνω από 80 επιλογές πληρωμής.

Δίκτυο διακομιστή TorGuard

Το TorGuard διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών. Επιπλέον, προσφέρουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP με επιπλέον χρέωση.

Αριθμός διακομιστών και τοποθεσιών

Η TorGuard διαθέτει περισσότερους από 3000 διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες. Αυτή η μεγάλη προσφορά διακομιστών είναι όμορφα απλωμένη σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, διαθέτουν διακομιστές στη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και το Βιετνάμ, τους οποίους συνήθως δεν βλέπετε με άλλες υπηρεσίες VPN. Εάν ψάχνετε συγκεκριμένα έναν διακομιστή σε μία από αυτές τις χώρες, το TorGuard μπορεί να είναι το VPN για εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή πριν συνδεθείτε. Η εφαρμογή σας δείχνει τους διακομιστές που είναι διαθέσιμοι για τα πρωτόκολλα και τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει.

Διακομιστές TorGuard

Αποκλειστική διεύθυνση IP

Το TorGuard προσφέρει μια αποκλειστική υπηρεσία IP-address. Αυτό σημαίνει ότι θα σας εκχωρηθεί μια διεύθυνση IP που θα χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς. Κανονικά, με ένα VPN έχετε πρόσβαση μόνο σε διευθύνσεις IP που μοιράζεστε με άλλους. Σε γενικές γραμμές, αυτό δεν έχει σημασία. Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες ροής μπορούν τώρα να ανιχνεύσουν τον αριθμό των χρηστών σε μια διεύθυνση IP και να αποκλείσουν αυτές τις διευθύνσεις. Για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς στο Netflix χρειάζεστε μια αποκλειστική IP με τη συνδρομή σας στο TorGuard.

Επιπλέον, με μια κανονική συνδρομή αλλάζετε μεταξύ διαφορετικών διευθύνσεων IP. Ορισμένοι ιστότοποι το παρατηρούν αυτό και ζητούν επιπλέον επαλήθευση της ταυτότητάς σας, για να ελέγξουν εάν είστε πραγματικά εσείς που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό τους. Εάν χρησιμοποιείτε μια αποκλειστική διεύθυνση IP, θα έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό τους από την ίδια διεύθυνση IP κάθε φορά, χωρίς να υπάρχει υποψία.

Μόλις πληρώσετε για το ειδικό IP, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο υποστήριξης TorGuard με την τοποθεσία που προτιμάτε. Θα σας εκχωρήσουν μια διεύθυνση IP στη χώρα της επιλογής σας. Μερικές φορές θα πρέπει να παραγγείλουν νέα IP, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε 1 ή 2 ημέρες.

Το TorGuard καλεί επίσης αυτές τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP «streaming IPs». Μια ειδική IP θα σας αποφέρει $ 7,99 κάθε μήνα, επιπλέον του κόστους της συνδρομής σας VPN.

Συμπέρασμα δίκτυο διακομιστή TorGuard

 • Το TorGuard έχει πάνω από 3000 διακομιστές
 • Οι διακομιστές είναι κατανεμημένοι σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες
 • Το TorGuard προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP

Οι επιλογές του TorGuard

Εκτός από τις κανονικές δυνατότητες VPN, το TorGuard προσφέρει πολλά επιπλέον. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το TorGuard για επιχειρήσεις και τους ειδικούς προ-flash δρομολογητές τους.

TorGuard και Netflix

Το TorGuard δεν εγγυάται την πρόσβαση στο Netflix μέσω της τακτικής υπηρεσίας του. Προσφέρουν αποκλειστική διεύθυνση IP μέσω της οποίας μπορεί να είναι δυνατή η πρόσβαση στο Netflix. Η αποκλειστική διεύθυνση IP θα σας κοστίσει επιπλέον. Για έναν πάροχο VPN που ξεπερνά το Netflix μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τα Netflix VPN.

TorGuard και torrents

Το TorGuard επιτρέπει τη λήψη torrents μέσω δικτύων peer-to-peer. Λένε ότι δεν αποκλείουν αυτόν τον τύπο κυκλοφορίας. Το TorGuard είναι μια καλή υπηρεσία VPN για λήψη και εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει τις ταχύτητες λήψης. Στις δοκιμές μας με το TorGuard θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε αρχεία χωρίς καθυστέρηση.

TorGuard για επιχειρήσεις

Το TorGuard έχει ειδικά σχέδια για επιχειρήσεις. Στα επιχειρηματικά πακέτα VPN, η TorGuard προσφέρει αρκετούς λογαριασμούς και κρυπτογραφημένους λογαριασμούς email. Επιπλέον, αυτά τα σχέδια συνοδεύονται από αποκλειστικές διευθύνσεις IP. Τα επιχειρηματικά σχέδια προσφέρουν ό, τι κάνουν τα κανονικά σχέδια και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, θα λάβετε έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού που θα σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Επιπλέον, κάθε επιχειρηματικό σχέδιο συνοδεύεται από τον δικό του εύκολο πίνακα διαχείρισης. Με αυτόν τον πίνακα μπορείτε να προσθέσετε και να καταργήσετε λογαριασμούς στο δίκτυό σας.

διαχείριση χρηστών vpn επιχειρήσεων

Δρομολογητές TorGuard

Στον ιστότοπο TorGuard μπορείτε επίσης να αγοράσετε προ-φλας δρομολογητές. Η εγκατάσταση ενός VPN στο δρομολογητή σας είναι ιδανική αν θέλετε να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα. Πωλούν δρομολογητές από δημοφιλείς μάρκες όπως το Netgear, το TP-link και το Asus. Οι δρομολογητές έρχονται με 30 ημέρες δωρεάν υπηρεσία VPN TorGuard. Αυτοί οι δρομολογητές είναι ιδανικοί εάν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας με μία κίνηση.

R7000-300

Επιλογές Συμπέρασμα TorGuard

 • Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix με κανονική συνδρομή TorGuard.
 • Μπορείτε να κατεβάσετε torrents με το TorGuard.
 • Το TorGuard προσφέρει προ-flash δρομολογητές στον ιστότοπό τους.
 • Το TorGuard προσφέρει προγράμματα συνδρομής για επιχειρήσεις.

Συμπέρασμα – Η εμπειρία μας με το TorGuard

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
ΕύχρηστοςΔεν λειτουργεί αυτόματα σε όλες τις συσκευές
Εύκολη εγκατάστασηΔύσκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
Γρήγορες ταχύτητες λήψηςΔεν είναι δυνατή η παρακολούθηση του Netflix
Δυνατότητα λήψης μέσω torrentsClunky λογισμικό
Αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Πολλές επιλογές στους διακομιστές
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Το TorGuard είναι ένας καλός πάροχος VPN για λήψη torrent. Η ταχύτητα είναι καλή, ειδικά για λήψη. Δεν τηρούν αρχεία καταγραφής και φαίνεται να είναι ένα ασφαλές VPN. Διαπιστώσαμε ότι η ευχρηστία της υπηρεσίας τους ποικίλλει. Ο ιστότοπός τους θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερος και για μία από τις συσκευές μας ήταν δύσκολο να λειτουργήσει η εφαρμογή. Με τη βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών καταφέραμε να διαχειριστούμε, αλλά δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα πρωτόκολλα και τις ρυθμίσεις.

Το TorGuard διαθέτει μεγάλο αριθμό διακομιστών και προσφέρει αποκλειστική διεύθυνση IP. Ίσως το χρειαστείτε γιατί με την κανονική τους υπηρεσία δεν θα έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix. Από τη θετική πλευρά προσφέρουν υπηρεσίες για επιχειρήσεις και προ-φλας δρομολογητές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με μια συνδρομή.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map