Hide.me Review (2020): Γρήγορη και φιλική προς το χρήστη | Επισκόπηση VPNO

Hide.me Review (2020) – Ένα γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη VPN

Το Hide.me είναι ένας σχετικά νέος πάροχος VPN. Στόχος τους είναι να παρέχουν μια γρήγορη και ασφαλή υπηρεσία VPN. Το Hide.me είναι αρχικά Γερμανικό και ιδρύθηκε το 2012 (παλαιότερα ονομάζονταν Hide.io). Η εταιρεία βρίσκεται στη Μαλαισία λόγω της νομοθεσίας περί απορρήτου σε αυτήν τη χώρα. Ο πάροχος γίνεται όλο και πιο γνωστός κάθε μέρα και έχει ήδη 10 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.


Το Hide.me δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη αλλά πολύ ασφαλές εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Τον τελευταίο καιρό στοχεύουν επίσης να είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά. Το Hide.me είναι ένας από τους λίγους παρόχους VPN που είναι πιστοποιημένοι χωρίς σύνδεση. Θα εξετάσουμε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, αργότερα στον έλεγχο.

Το Hide.me προσφέρει καλή κρυπτογράφηση και είναι πολύ γρήγορο. Αυτό το VPN είναι λίγο πιο ακριβό από τους περισσότερους άλλους παρόχους VPN. Ευτυχώς, μπορείτε να δοκιμάσετε το Hide.me δωρεάν με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Προσφέρουν ακόμη και δωρεάν υπηρεσία, αλλά όταν το χρησιμοποιείτε, θα περιορίσουν τα δεδομένα σας.

Η εγκατάσταση του Hide.me είναι σχετικά εύκολη και με το πακέτο Premium, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα μια συνδρομή για 10 συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προστατεύσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα για να προστατεύσετε την ανωνυμία σας.

Προδιαγραφές Hide.me

 • Ταυτόχρονες συνδέσεις: 10
 • Χείμαρροι: +
 • Netflix:
 • Λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Πρωτόκολλα: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Πολιτική καταγραφής: Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Διακομιστές: 1560 διακομιστές σε 60 τοποθεσίες
 • Τιμή: Από 4,99 $ το μήνα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Ταχύτητα – Πόσο γρήγορα είναι το Hide.me?

Η ταχύτητα είναι ένα σημαντικό μέρος των εμπειριών των ανθρώπων με τους παρόχους VPN. Είναι ενοχλητικό όταν η ροή βίντεο πρέπει να αποθηκευτεί ή να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση ενώ παίζετε. Επειδή αυτό είναι τόσο σημαντικό, δοκιμάσαμε εκτενώς την ταχύτητα των διακομιστών Hide.me. Αυτό το κάναμε εκτελώντας κάποιες δοκιμές ταχύτητας με διαφορετικούς διακομιστές και εξετάζοντας τις ταχύτητες κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την εμπειρία μας παρακάτω.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας Hide.me

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα πολλών δοκιμών ταχύτητας που εκτελέσαμε για διαφορετικούς διακομιστές Hide.me. Δοκιμάσαμε από την τοποθεσία μας στην Ολλανδία. Σημειώστε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά εάν βρίσκεστε κάπου αλλού στον κόσμο. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να δώσει μια γενική ένδειξη της ταχύτητάς τους.

Ταχύτητα χωρίς VPN (Speedtest.net):

Ταχύτητα χωρίς VPN

Πάνω μπορείτε να δείτε τις ταχύτητες του Διαδικτύου που απολαμβάνουμε χωρίς τη χρήση VPN.

Ταχύτητα με έναν τοπικό διακομιστή στην Ολλανδία (Speedtest.net):

Ταχύτητα με VPN NL

Αυτή η εικόνα δείχνει τα αποτελέσματα των ταχυτήτων μας στο Διαδίκτυο όταν συνδεθήκαμε μέσω ενός διακομιστή Hide.me στο Χάρλεμ (Ολλανδία). Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα παρέμειναν ουσιαστικά τα ίδια, κάτι που είναι εξαιρετικά εξαιρετικό για ένα VPN.

Ταχύτητα με διακομιστή ΗΠΑ (Speedtest.net):

Ταχύτητα με VPN VS

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δοκιμής μας με έναν διακομιστή στις Η.Π.Α. Αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι σημαντικά αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αμερικανικό περιεχόμενο από άλλη χώρα. Όπως μπορείτε να δείτε, οι ταχύτητες δεν έχουν αλλάξει πολύ. Αυτό είναι απροσδόκητο, γιατί συνήθως μια φυσική απόσταση μεταξύ εσάς και του διακομιστή θα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερες ταχύτητες σύνδεσης.

Ταχύτητα κατά την καθημερινή χρήση

Η ταχύτητα των διακομιστών Hide.me είναι πολύ καλή στην καθημερινή χρήση. Το δοκιμάσαμε αυτό με την επιχείρησή μας, όπως έχουμε συνηθίσει, για να δούμε αν είχαμε προβλήματα με το Hide.me. Χρησιμοποιήσαμε το VPN κατά την περιήγηση, τον ατμό, τη λήψη και το παιχνίδι. αυτά ήταν τα αποτελέσματα:

Κατά την κανονική περιήγηση δεν παρατηρήσαμε διαφορές στην ταχύτητα ή στους χρόνους φόρτωσης. Με αυτό το VPN μπορείτε να επισκεφθείτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους χωρίς σημαντικές αλλαγές. Η λήψη αρχείων και εφαρμογών δεν ήταν ούτε πρόβλημα.

Δοκιμάσαμε επίσης πολλές υπηρεσίες ροής με το Hide.me VPN, για να δούμε πώς αυτό θα επηρέαζε την προσωρινή αποθήκευση και τη φόρτωση βίντεο και μουσικής. Και πάλι, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες όπως το YouTube και το Spotify χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό καθιστά το Hide.me ένα ιδανικό VPN, αν θέλετε να παρακολουθήσετε υλικό με αποκλεισμό από γεωγραφική περιοχή. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το Netflix. Αργότερα στην κριτική θα εξηγήσουμε γιατί.

Συμπέρασμα ταχύτητα Hide.me

Η ετυμηγορία μας για την ταχύτητα με το Hide.me έχει ως εξής:

 • Το Hide.me προσφέρει ένα VPN με καλές ταχύτητες.
 • Οι δοκιμές ταχύτητας δείχνουν μικρή διαφορά μεταξύ ταχύτητας κάτω και μεταφόρτωσης με ή χωρίς το VPN.
 • Κατά την κανονική χρήση, τη λήψη και τη ροή, δεν παρατηρήσαμε αλλαγή στην ταχύτητα.

Ασφάλεια – Πόσο ασφαλές είναι το Hide.me?

Το Hide.me είναι ένας πάροχος VPN που δίνει προτεραιότητα στις δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου τους. Η ασφάλεια θεωρείται γενικά ως η πιο σημαντική πτυχή ενός VPN. Δεν θέλετε τρίτοι να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία και ένα VPN θα σας προστατεύσει από αυτό. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την πολιτική καταγραφής που τηρεί το Hide.me. Επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε για τις πληροφορίες που χρειάζεται το Hide.me από εσάς εάν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Πρωτόκολλα

Το Hide.me έχει εξαιρετική ασφάλεια με την κρυπτογράφηση AES 256-bit. Αυτό θεωρείται γενικά ως το καλύτερο επίπεδο κρυπτογράφησης. Επιπλέον, το Hide.me υποστηρίζει πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα. Μπορείτε να επιλέξετε από τα ακόλουθα πρωτόκολλα:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Ο ιστότοπος Hide.me δείχνει μια ωραία επισκόπηση αυτών των διαφορετικών πρωτοκόλλων. Σε αυτήν την επισκόπηση απεικονίζουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία κάθε πρωτοκόλλου. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο και μπορεί να σας δείξει ποιο πρωτόκολλο θα λειτουργεί καλύτερα με το λειτουργικό σας σύστημα. Θα συνιστούσαμε πάντα το πρωτόκολλο OpenVPN επειδή είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εξήγηση για το πρωτόκολλο OpenVPN στον ιστότοπο Hide.me.

Ανοίξτε το πρωτόκολλο VPN

Καταγραφή και απόρρητο

Hide.me λέει ότι ακολουθούν μια αυστηρή πολιτική «χωρίς καταγραφές». Αυτό σημαίνει ότι δεν συλλέγουν προσωπικά δεδομένα. Επειδή το Hide.me βρίσκεται στη Μαλαισία, δεν υποχρεούνται να τηρούν αρχεία καταγραφής. Η Μαλαισία δεν έχει κανόνες που να αναγκάζουν τις εταιρείες να τηρούν αρχεία καταγραφής.

Το Hide.me δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής χρηστών, αλλά υπάρχει μια δευτερεύουσα σημείωση. διατηρούν προσωρινά αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να δει πότε ο «πελάτης x» συνδέεται σε έναν από τους διακομιστές VPN. Ωστόσο, το Hide.me δεν μπορεί να δει ποιος είναι ο πελάτης X, λαμβάνουν μόνο ανώνυμα δεδομένα των χρηστών. Επιπλέον αποθηκεύουν αυτά τα αρχεία καταγραφής μόνο για λίγες ώρες και στη συνέχεια διαγράφονται μόνιμα.

Είναι σχεδόν αδύνατο για τους παρόχους VPN να μην διατηρούν αρχεία καταγραφής. Επιπλέον, τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης συχνά δεν παραβιάζουν το απόρρητο του χρήστη. Χρησιμοποιούν αυτά τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι διακομιστές τους δεν θα υπερφορτωθούν εάν γνωρίζουν πότε χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες τους. Hide.me ανώνυμα εντελώς αυτά τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης και δεν καταχωρεί τη διεύθυνση IP σας.

Τι πληροφορίες χρειάζεται το Hide.me?

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Hide.me χρειάζεστε μια διεύθυνση email, μετά την εγγραφή μπορείτε να διαγράψετε τις διευθύνσεις αλληλογραφίας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγετε, θα πρέπει επίσης να παρέχετε επιπλέον πληροφορίες. Το Hide.me χρησιμοποιεί ένα τρίτο μέρος για τη διαχείριση όλων των πληρωμών. Ισχυρίζονται ότι αυτή η εξωτερική εταιρεία δεν θα βλέπει τη διεύθυνση IP ή την ταυτότητά σας. Λαμβάνετε έναν αριθμό πληρωμής που δεν μπορεί να συνδεθεί μαζί σας. Επιπλέον, αυτός ο αριθμός πληρωμής καταστρέφεται αμέσως μετά την πληρωμή. Με αυτόν τον τρόπο, θα παραμείνετε εντελώς ανώνυμοι όταν πληρώνετε για τη συνδρομή σας στο Hide.me.

Συμπέρασμα ασφάλεια Hide.me

Αφού δοκιμάσουμε την ασφάλεια του Hide.me, μπορούμε να συμπεράνουμε τα ακόλουθα πράγματα:

 • Το Hide.me είναι ένα σταθερό και ασφαλές VPN.
 • Χρησιμοποιούν μια ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit.
 • Το Hide.me δεν κοινοποιεί πληροφορίες σε τρίτους.
 • Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρωτόκολλα.
 • Το Hide.me διατηρεί μόνο αρχεία καταγραφής σύνδεσης, τα οποία καταστρέφονται μετά από μερικές ώρες.

Ευχρηστία – Πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι Hide.me?

Το Hide.me είναι ένας πολύ φιλικός προς τον χρήστη πάροχος που είναι προσβάσιμος και κατανοητός από όλους. Παρακάτω θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπό τους, τη διαδικασία εγκατάστασης, την εμφάνιση και την αίσθηση των εφαρμογών, τις τιμές, τους τρόπους πληρωμής και, τέλος, την υποστήριξη πελατών.

Ο ιστότοπος Hide.me

Ο ιστότοπος Hide.me είναι ξεκάθαρος και παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που μπορείτε να περιμένετε από έναν πάροχο VPN. Στην αρχική σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Hide.me, γιατί χρειάζεστε ένα VPN και κριτικές για το λογισμικό τους. Προσφέρουν τον ιστότοπό τους σε διάφορες γλώσσες.

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο διακομιστών και τα πρωτόκολλά τους στον ιστότοπό τους. Διαθέτει επίσης μια σαφή καρτέλα όπου μπορείτε να βρείτε λήψεις λογισμικού και μια καρτέλα με όλα τα πιθανά προγράμματα συνδρομής. Αυτή η εικόνα δείχνει τον ιστότοπο Hide.me.

Hide.me ιστότοπος

Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατή η εύρεση μιας επιλογής αναζήτησης στον ιστότοπο, γεγονός που μπορεί να δυσκολεύσει να βρει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες. Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Hide.me, μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση των δεδομένων του λογαριασμού σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε οδηγούς εδώ, οι οποίοι θα διευκολύνουν την εγκατάσταση του λογισμικού τους στη συσκευή σας.

Εγκατάσταση του Hide.me

Η εγκατάσταση του Hide.me στις συσκευές σας είναι πολύ απλή. Μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας ή μπορείτε να κατεβάσετε λογισμικό για ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και να αλλάξετε τη ρύθμιση του υπολογιστή ή του Mac σας. Η πρώτη επιλογή είναι η ευκολότερη. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή τους στο App Store ή στο Google Play Store. Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, πρέπει να συμπληρώσετε μόνο τα στοιχεία του λογαριασμού σας και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Hide.me appstore

Πάνω μπορείτε να δείτε την εφαρμογή Hide.me στο Appstore. Η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει αυτόματα το πιο κατάλληλο πρωτόκολλο για το λειτουργικό σας σύστημα. Για Windows είναι IKEv2 και PPTP και για Mac χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο IKEv2 με IKEv1 ως εφεδρικό αντίγραφο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN στην εφαρμογή, κάτι που είναι πολύ κακό, καθώς αυτό είναι το ασφαλέστερο πρωτόκολλο. Ωστόσο, υπάρχει μια εξαίρεση, το Android υποστηρίζει το OpenVPN.

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση στον ιστό με ασφάλεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εισαγωγική σελίδα Hide.me

Η δεύτερη επιλογή για εγκατάσταση είναι λίγο πιο δύσκολη. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος παρέχει περισσότερες επιλογές στα πρωτόκολλα. Εάν συνδεθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στον ιστότοπο Hide.me, μπορείτε να βρείτε έναν οδηγό για εγκατάσταση για όλα τα διαφορετικά πρωτόκολλα και λειτουργικά συστήματα. Ακολουθώντας αυτούς τους οδηγούς μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρωτόκολλο θέλετε στη συσκευή σας.

Hide.me εμφάνιση και ευκολία χρήσης

Το Hide.me είναι ένας πολύ φιλικός προς τον χρήστη πάροχος VPN, ο οποίος τους καθιστά ιδανικό ταίριασμα με άτομα που είναι καινούργια στα VPN. Η εφαρμογή είναι απλή. έχετε ένα κουμπί για σύνδεση στον διακομιστή Hide.me και μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας. Το λογισμικό έχει επαγγελματική εμφάνιση και όλες οι επιλογές και οι λειτουργίες λειτουργούν καλά. Η εφαρμογή προσφέρεται σε διάφορες γλώσσες, μεταξύ των οποίων είναι τα Αγγλικά.

Η εξαιρετικά απλή εφαρμογή έχει μερικά μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε πρωτόκολλα κατά τη χρήση της εφαρμογής. Ενώ οι περισσότεροι χρήστες VPN θα αφήσουν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ούτως ή άλλως, ορισμένοι χρήστες μπορεί να θέλουν να αλλάξουν τα πρωτόκολλα για να βελτιστοποιήσουν την προστασία τους κατά τη διάρκεια διαφορετικών διαδικτυακών αναζητήσεων.

Η εφαρμογή ενδέχεται να στερείται ορισμένων ρυθμίσεων, αλλά έχει κάποιες τακτοποιημένες λειτουργίες. Η εφαρμογή Hide.me διαθέτει λειτουργία “αυτόματη επανασύνδεση”, “killswitch”, “προστασία διαρροής IP” και “προστασία διαρροής DNS”. Αυτές οι λειτουργίες διασφαλίζουν ότι δεν διαρρέετε κατά λάθος πληροφορίες σε μη προστατευμένες στιγμές. Η εφαρμογή θα εξασφαλίσει ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Το Hide.me στοχεύει σαφώς στη δημιουργία μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής που όλοι θα γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι οι πιο προχωρημένοι χρήστες ενδέχεται να αισθάνονται περιορισμένοι κατά καιρούς.

Εφαρμογές Hide.me

Τιμολόγηση και τρόποι πληρωμής

Το Hide.me δεν είναι ο πιο ακριβός ούτε ο φθηνότερος πάροχος VPN εκεί έξω. Προσφέρουν πολλά διαφορετικά προγράμματα συνδρομής. Πρώτα απ ‘όλα, προσφέρουν δωρεάν λογαριασμός. Με αυτόν τον δωρεάν λογαριασμό περιορίζετε τα 10 GB το μήνα, μπορείτε να επιλέξετε μόνο από 5 τοποθεσίες διακομιστή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο 1 συσκευή κάθε φορά. Επιπλέον, οι συνδρομές επί πληρωμή πιθανότατα θα έχουν γρηγορότερους διακομιστές επειδή είναι λιγότερο γεμάτες.

Προσφέρουν τις Premium συνδρομές τους σε τρεις διαφορετικές τιμές. Πιθανώς οι καλύτερες επιλογές είναι οι δικές τους Πρόγραμμα 2 ετών που μπορείτε να πάρετε μόνο για 4,99 $ το μήνα. Αυτήν τη στιγμή παίρνετε ακόμη δύο δωρεάν μήνες με αυτό το πρόγραμμα. Επιπλέον, προσφέρουν μια συνδρομή για ένα έτος που κοστίζει 8,32 $ το μήνα. Τέλος, μπορείτε επίσης να λάβετε την υπηρεσία Premium για ένας μήνας, που θα σας κοστίσει12,95 $.

απόκρυψε με τιμές

Το Hide.me έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για όλες τις συνδρομές επί πληρωμή. Επιπλέον, μπορείτε να πληρώσετε για το λογαριασμό σας στο Hide.me με την πιστωτική σας κάρτα, PayPal, SEPA Direct Debit ή Bitcoin.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το Hide.me προσφέρει διάφορους τρόπους για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας. Στον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε μια εκτενή σελίδα FAQ. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις ερωτήσεις σας μέσω email. Οι υπηρεσίες πελατών προσφέρονται μόνο στα Αγγλικά, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τύχη σας στο φόρουμ Hide.me, όπου μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας σε άλλους χρήστες. Τέλος, τα ιστολόγια Hide.me προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με ενημερώσεις και ειδήσεις.

Για να πάρετε μια ιδέα για τη φιλικότητα της εξυπηρέτησης πελατών Hide.me, επικοινωνήσαμε μαζί τους. Όταν στέλνετε ένα email στο Hide.me θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με στοιχεία σύνδεσης. Εάν συνδεθείτε με αυτές τις πληροφορίες, λαμβάνετε ένα αναγνωριστικό υποστήριξης πελατών, το οποίο βοηθά τα άτομα στην υποστήριξη πελατών να εντοπίσουν το πρόβλημά σας. Δυστυχώς, αυτός ο τρόπος επικοινωνίας δεν λειτούργησε όταν το δοκιμάσαμε.

Τέλος, λάβαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απάντηση στην ερώτησή μας. Επεσήμαναν την εξήγηση με στιγμιότυπα οθόνης και εικόνες, οι οποίες διευκόλυναν να ακολουθήσουν τις οδηγίες τους. Λάβαμε μια απάντηση στο email μας μέσα σε δύο ώρες και μας έστειλαν με ευγενικό και φιλικό τρόπο όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

εξυπηρέτηση πελατών Hide.me

Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί καλά και λαμβάνετε μια αποτελεσματική απάντηση στην ερώτησή σας. Το Hide.me προσφέρει μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, αλλά αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία μόνο εάν έχετε εισιτήριο υποστήριξης πελατών. Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τις πληροφορίες στο email. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό εάν ψάχνετε για μια γρήγορη επιδιόρθωση. (Εκσυγχρονίζω: Σύμφωνα με το Hide.me αυτά τα προβλήματα με τα εισιτήρια υποστήριξης έχουν επιλυθεί).

Συμπέρασμα χρηστικότητα Hide.me

Αφού χρησιμοποιήσουμε το VPN Hide.me για λίγο μπορούμε να συμπεράνουμε τα ακόλουθα πράγματα σχετικά με τη φιλικότητα προς τον χρήστη αυτού του παρόχου.

 • Η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και λειτουργεί διαισθητικά
 • Ο ιστότοπος Hide.me είναι ξεκάθαρος και εύχρηστος
 • Η εγκατάσταση του Hide.me είναι εύκολη για όλα τα λειτουργικά συστήματα
 • Η εφαρμογή έχει περιορισμένες δυνατότητες
 • Μπορείτε να πληρώσετε για το Hide.me με πιστωτική κάρτα, Paypall, SEPA και bitcoin
 • Το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι καλή, αλλά η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας δεν λειτούργησε

Δίκτυο διακομιστή Hide.me

Το δίκτυο διακομιστών Hide.me έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το δίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε εάν αυτός ή ο πάροχος προσφέρει μια αποκλειστική υπηρεσία IP.

Αριθμός διακομιστών και τοποθεσιών

Με περισσότερους από 1560 διακομιστές σε 60 διαφορετικές τοποθεσίες, το Hide.me έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια. Το Hide.me εξυπηρετεί κυρίως την ευρωπαϊκή και τη βορειοαμερικανική αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι διακομιστές τους βρίσκονται εκεί. Προσφέρουν 9 τοποθεσίες διακομιστή στις ΗΠΑ και 2 στις Κάτω Χώρες. Έχουν επίσης αρχίσει να επεκτείνονται στην Ασία, αλλά το επίκεντρο είναι ακόμα στον δυτικό κόσμο.

Ο λόγος για τον οποίο το Hide.me δεν διαθέτει πολλούς διακομιστές είναι επειδή διαχειρίζονται οι ίδιοι τους διακομιστές. Έχουν ένα εκτεταμένο σύνολο κανόνων που θέτουν για να εγγυηθούν την ασφάλεια των χρηστών τους. Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι ότι διαχειρίζονται τους δικούς τους διακομιστές. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο των διακομιστών τους επεκτείνεται μόνο αργά. Εάν αναζητάτε ένα VPN με πολλές επιλογές διακομιστή, ίσως θέλετε να αναζητήσετε αλλού. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε το συγκριτικό άρθρο μας που παρέχει μια λίστα με τους καλύτερους παρόχους VPN.

Αποκλειστική διεύθυνση IP

Με το Hide.me δεν είναι δυνατή η λήψη αποκλειστικής διεύθυνσης IP. Κάθε διεύθυνση IP που παρέχει το Hide.me κοινοποιείται σε άλλους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε το Netflix, επειδή αποκλείουν τις διευθύνσεις IP που χρησιμοποιούνται από πολλά άτομα ταυτόχρονα. Επιπλέον, ορισμένοι ιστότοποι θα ζητήσουν επιπλέον αναγνώριση επειδή έχετε πρόσβαση σε αυτές από πολλές διαφορετικές διευθύνσεις IP.

Το Hide.me προσφέρει μια «στατική» διεύθυνση IP, που σημαίνει ότι συνδέεστε στον ίδιο διακομιστή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα δημιουργείτε υποψίες για ιστότοπους λόγω των πολλών διευθύνσεων IP που χρησιμοποιείτε. Δεν θα ζητήσουν επιπλέον επικύρωση, κάτι που θα σας εξοικονομήσει χρόνο στο τέλος. Ωστόσο, εξακολουθείτε να μοιράζεστε τη διεύθυνση IP με άλλους χρήστες.

Εάν θέλετε πραγματικά ο πάροχός σας VPN να προσφέρει μια αποκλειστική IP, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στην κριτική μας NordVPN.

Συμπέρασμα δίκτυο διακομιστών Hide.me

Καταλήξαμε στο ακόλουθο συμπέρασμα σχετικά με το δίκτυο διακομιστών Hide.me:

 • Το Hide.me έχει ένα σχετικά μικρό αλλά γρήγορο δίκτυο διακομιστών
 • Το δίκτυο υπάρχει από 1560 διακομιστές σε 60 διαφορετικές τοποθεσίες
 • Το Hide.me ελέγχει και διαχειρίζεται τους δικούς του διακομιστές για επιπλέον ασφάλεια
 • Το Hide.me δεν παρέχει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
 • Προσφέρουν μια «στατική IP»

Οι επιλογές Hide.me

Το Hide.me προσφέρει τις περισσότερες κανονικές δυνατότητες VPN, αλλά επίσης σας παρέχει ορισμένες πρόσθετες επιλογές. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις επιλογές και να διαβάσετε σχετικά με το Hide.me σε συνδυασμό με το Netflix και τη λήψη torrent.

Hide.me πρόσθετες επιλογές

Σκοτώστε απενεργοποίησηΠρώτα απ ‘όλα, το Hide.me προσφέρει έναν διακόπτη kill που θα διασφαλίσει ότι η συσκευή σας προστατεύεται, ακόμα και όταν η σύνδεση χαθεί στιγμιαία. Αυτό σε συνδυασμό με τη λειτουργία “αυτόματη επανασύνδεση”, σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα παρατηρήσετε τίποτα, αλλά το Hide.me θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Με το λογαριασμό Hide.me Premium, αποκτάτε ελευθερία με τη λειτουργία “Dynamic Port Forwarding”. Αυτό θα σας καθοδηγήσει που περάσατε τείχη προστασίας.

Τέλος, το Hide.me προσφέρει επίσης το πρωτόκολλο SoftEther, το οποίο είναι ένα ταχύτερο πρωτόκολλο από το OpenVPN που χρησιμοποιείται συχνά. Το OpenVPN έχει μέγιστη ταχύτητα 100 MB / sec, ενώ το SoftEther μπορεί να φτάσει ταχύτητες 900 MB / sec.

Hide.me και Netflix

Όπως συμβαίνει με όλο και περισσότερους παρόχους VPN, οι διακομιστές Hide.me αποκλείονται από το Netflix. Η υπηρεσία ροής προσπαθεί ενεργά να αποκλείσει χρήστες VPN που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο Netflix άλλης περιοχής. Δυστυχώς, υπάρχουν μόνο μερικοί πάροχοι VPN που καταφέρνουν να μείνουν μπροστά από το Netflix και το Hide.me δεν είναι ένας από αυτούς. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix με ένα VPN, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους καλύτερους παρόχους VPN για να παρακολουθήσετε το American Netflix.

Hide.me και torrents

Τέλος, δοκιμάσαμε τη λήψη των torrents με το Hide.me. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Ένα αρχείο 1,2 GB έγινε σε λιγότερο από 5 λεπτά. Το Hide.me επιτρέπει τη λήψη torrents μέσω δικτύων peer-to-peer για τους περισσότερους από τους διακομιστές τους. Στον ιστότοπό τους δείχνουν με σαφήνεια ποιοι διακομιστές υποστηρίζουν αυτόν τον τύπο λήψης και ποιοι διακομιστές δεν διαθέτουν. Για παράδειγμα, οι διακομιστές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία δεν επιτρέπουν τη λήψη torrent, αλλά οι διακομιστές στην Ολλανδία.

Επιλογές συμπερασμάτων Hide.me

 • Το Hide.me έχει λειτουργία “διακόπτης kill”, “auto reonnect” και λειτουργία “Dynamic Port Forwarding”
 • Το Hide.me υποστηρίζει το πολύ γρήγορο πρωτόκολλο SoftEther
 • Το Netflix δεν είναι προσβάσιμο με το Hide.me
 • Μπορείτε να κατεβάσετε torrents μέσω δικτύων P2P με τους περισσότερους διακομιστές Hide.me

Συμπέρασμα – Η εμπειρία μας με το Hide.me

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
ΕύχρηστοςΔεν υπάρχουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Εύκολη εγκατάστασηΜόνο μερικές ρυθμίσεις στην εφαρμογή
Γρήγοροι διακομιστέςΧωρίς πρόσβαση στο Netflix
Δωρεάν επιλογήΧωρίς ζωντανή συνομιλία
Είναι δυνατή η λήψη torrents
Πολλά πιθανά πρωτόκολλα (συμπεριλαμβανομένου του SoftEther)
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το Hide.me είναι ένα γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη VPN. Είναι ιδιαίτερα ωραίο για νέους χρήστες VPN λόγω της διαισθητικής διεπαφής εφαρμογών τους. Το Hide.me είναι μια εξαιρετικά ασφαλής επιλογή επειδή δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής χρηστών. Προσφέρουν καλούς διακομιστές, αλλά όχι όσους κάνουν άλλοι πάροχοι. Πολλοί από τους διακομιστές τους υποστηρίζουν τη λήψη μέσω δικτύων peer-to-peer. Σίγουρα θα συνιστούσαμε το Hide.me σε άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη μια υπηρεσία VPN. Αν ψάχνετε για ένα απλό, γρήγορο και ασφαλές VPN, το Hide.me μπορεί να είναι η υπηρεσία για εσάς!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me