GOOSE VPN Review (2020): Γρήγορη και απλή | Επισκόπηση VPNO

GOOSE VPN Review (2020) – Γρήγορο και απλό VPN

Το GOOSE VPN είναι ένας σχετικά νέος πάροχος VPN από την Ολλανδία. Λειτουργούν από το 2016 και έκτοτε παρουσίασαν ραγδαία ανάπτυξη. Οι ιδρυτές του GOOSE VPN επέλεξαν τη χήνα ως σύμβολο για την εταιρεία τους, καθώς οι χήνες είναι γνωστοί ως εξαιρετικοί φύλακες ασφαλείας, προκαλώντας θόρυβο κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να εισέλθει στις προσωπικές σας εγκαταστάσεις και να τους εμποδίσει να έχουν πρόσβαση. Αυτό συμβολίζει ακριβώς τι προσπαθεί να δημιουργήσει το GOOSE VPN για τους χρήστες του VPN. πλήρως προστατευμένη και ασφαλής κυκλοφορία δεδομένων στο Διαδίκτυο.


Προδιαγραφές GOOSE VPN

 • Ταυτόχρονες συνδέσεις: Κανένα όριο
 • Χείμαρροι: +
 • Netflix: +
 • Λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Πρωτόκολλα: OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP
 • Πολιτική καταγραφής: Περιορισμένα αρχεία καταγραφής
 • Διακομιστές: 97+ διακομιστές σε 26 χώρες
 • Τιμή: Από 2,99 $ το μήνα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Τι είναι το GOOSE VPN

Το GOOSE VPN προσφέρει μια λύση εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN). Πρόκειται για μια διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρει διαδικτυακή ανωνυμία και προστασία της διαδικτυακής σας κίνησης. Αυτή η προστασία δημιουργείται μέσω ισχυρών αλγορίθμων κρυπτογράφησης, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για εξωτερικά μέρη να παρακολουθούν και να αναλύουν τη διαδικτυακή σας συμπεριφορά. Η χρήση του GOOSE VPN αποκρύπτει επίσης την πραγματική σας διεύθυνση IP για τον εξωτερικό κόσμο, επομένως τα ψηφιακά σας βήματα και τα ίχνη σας δεν μπορούν να εντοπιστούν σε εσάς ή σε οποιαδήποτε από τις συσκευές (φορητό υπολογιστή, smartphone, tablet κ.λπ.) που χρησιμοποιείτε.

Πακέτα GOOSE VPN

Το GOOSE VPN προσφέρει μερικά διαφορετικά πακέτα: υπάρχουν τρεις διαφορετικές συνδρομές Unlimited, οι οποίες επιτρέπουν απεριόριστη ροή, σερφάρισμα και λήψη κατά τη χρήση του GOOSE VPN.

Απεριόριστο πακέτο (12,99 €, 4,99 € ή 2,99 € ανά μήνα)

Με το GOOSE VPN δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα όρια κυκλοφορίας δεδομένων. Εάν επιθυμείτε να κάνετε τακτικά ροή βίντεο, να παίζετε βιντεοπαιχνίδια ή να κατεβάζετε αρχεία ενώ χρησιμοποιείτε τη σύνδεση VPN, το GOOSE VPN Unlimited είναι το πακέτο για εσάς. Για παράδειγμα, αυτό το πακέτο επιτρέπει απεριόριστη ανώνυμη λήψη μέσω δικτύων torrent. Και μπορείτε να μοιραστείτε την ίδια σύνδεση με τα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς το GOOSE VPN επιτρέπει πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις (αρκεί να συμμορφώνεστε με την πολιτική ορθής χρήσης).

Για 12,99 $ ανά μήνα ή 4,99 $ ανά μήνα, όταν επιλέγετε ένα ετήσιο πακέτο, θα λάβετε το πακέτο απεριόριστων. Επιπλέον, εάν θέλετε πραγματικά να βγείτε έξω, μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή δύο ετών με τη χαμηλή τιμή των 2,99 $ το μήνα. GOOSE VPN τιμές

Εκτός από τις τρεις παραπάνω συνδρομές, το GOOSE VPN προσφέρει επίσης προσωρινά μια συμφωνία με ακόμη καλύτερη αξία: μια δια βίου συνδρομή GOOSE VPN για την εφάπαξ τιμή των 139 $. «Μια ειδική προσφορά για όλους τους εργαζόμενους στο σπίτι», η GOOSE καλεί αυτήν τη συμφωνία (αναφέρεται στην κρίση της κορώνας).

Επιπλέον, το GOOSE VPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλες τις συνδρομές του, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς κίνδυνο.

Δυνατότητες GOOSE VPN

Το GOOSE VPN προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit, που είναι το χρυσό πρότυπο αυτή τη στιγμή. Διασφαλίζουν ότι όλη η κίνηση δεδομένων σας είναι ιδιωτική και ασφαλής. Σας επιτρέπουν επίσης να κάνετε λήψη torrents, ενώ παραμένουν μη εντοπισμένοι, και να χρησιμοποιείτε την έκδοση ΗΠΑ του Netflix ακόμη και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δεν είναι πλέον συνηθισμένο, δεδομένου ότι το Netflix έχει αρχίσει πραγματικά να χτυπά τους παρόχους VPN που προσπαθούν να παρακάμψουν τους περιορισμούς τους VPN. Αλλά το GOOSE VPN εξακολουθεί να φαίνεται να πετυχαίνει.

Το GOOSE VPN προσφέρει πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN και IKEv2. Στις δοκιμές μας, και τα δύο πρωτόκολλα ασφαλείας έδειξαν μεγάλες ταχύτητες σύνδεσης. Υπάρχει σχεδόν πάντα μια απώλεια ταχύτητας σύνδεσης κατά τη χρήση ενός VPN (υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις τις οποίες δεν θα λάβουμε υπόψη τώρα). Δοκιμάσαμε διάφορους διακομιστές σε διαφορετικές χώρες και διαπιστώσαμε ότι για το GOOSE VPN, η απώλεια ταχύτητας είναι αρκετά ελάχιστη. Ανάλογα με τον συγκεκριμένο διακομιστή, οι ταχύτητες λήψης ήταν μεταξύ 80% και 95% της αρχικής ταχύτητας σύνδεσης. Οι ταχύτητες μεταφόρτωσης ήταν γενικά μεταξύ 70% και 95% της αρχικής ταχύτητας σύνδεσης (η ταχύτητα σύνδεσης χωρίς VPN).

Ένα ακόμη πράγμα που παρατηρήσαμε είναι ότι το GOOSE VPN δημιουργεί μια σύνδεση εξαιρετικά γρήγορα. Συνήθως χρειάζονται 1 έως 3 δευτερόλεπτα για να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή. Δοκιμάσαμε πολλές υπηρεσίες VPN και αυτό είναι πολύ γρήγορο. Εάν τυχαίνει να δοκιμάσετε το GOOSE VPN για εσάς, θα καταλάβετε τι εννοούμε. Ξεχωρίζει πραγματικά, ειδικά αν έχετε εμπειρία με άλλους παρόχους.

Εγκατάσταση του GOOSE VPN

Το GOOSE VPN είναι διαθέσιμο για Windows, OS X, iOS, Android και Linux. Αφού εγγραφείτε στον ιστότοπο, μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις διάφορες εφαρμογές για τις διαφορετικές συσκευές σας (δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συσκευών στις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε το GOOSE VPN). Αυτή η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή.

GOOSE VPN συσκευές

Διεπαφή

Το GOOSE προσφέρει μια πολύ φιλική προς το χρήστη υπηρεσία VPN. Δεν υπάρχουν πολλές σύνθετες επιλογές ή μενού για πλοήγηση. καλύπτονται μόνο τα βασικά. Πολύ προχωρημένοι χρήστες VPN μπορεί να επιθυμούν περισσότερες προσαρμοσμένες επιλογές, αλλά για άτομα με λιγότερη τεχνογνωσία η απλότητα του GOOSE VPN μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο πλεονέκτημα. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Ο πελάτης εμφανίζει τους διάφορους διακομιστές από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Εμφανίζει επίσης τα υπόλοιπα δεδομένα σας (εάν έχετε συνδρομή 50 GB). Και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών γλωσσών και των πρωτοκόλλων VPN. Όλα είναι πραγματικά καθαρά και εύκολα. Είμαστε εντυπωσιασμένοι.

Διεπαφή VPN GOOSE

Δίκτυο διακομιστή GOOSE VPN

Διακομιστής GOOSE VPN

Η GOOSE διαθέτει σήμερα 97+ διακομιστές σε 26 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Αυτός ο αριθμός διακομιστή δεν είναι τεράστιος, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά αξιοπρεπής. Εάν θέλετε να διαλέξετε μια τεράστια ποικιλία διακομιστών, τότε το GOOSE VPN μπορεί να μην είναι η ιδανική υπηρεσία για εσάς. Εάν αρκούν 26 τοποθεσίες διακομιστή (κάτι που ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους), σίγουρα αξίζει να εξεταστεί το GOOSE VPN. Επίσης, εάν θέλετε να προστεθεί ένας διακομιστής σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το GOOSE VPN με αυτό το αίτημα. Θα το ρίξουν μια ματιά και θα προσπαθήσουν να σας φιλοξενήσουν κατά τη διάρκεια μελλοντικών αναθεωρήσεων του δικτύου διακομιστών.

Το GOOSE VPN διαθέτει αυτήν τη στιγμή διακομιστές στις ακόλουθες χώρες. Ορισμένες από τις τοποθεσίες διακομιστή τους διαθέτουν διακομιστές που είναι ειδικά αφιερωμένοι στην κυκλοφορία ή τη ροή P2P. Αυτά σημειώνονται επίσης.

 • Αυστραλία
 • Αυστρία (P2P)
 • Βέλγιο (P2P)
 • Βουλγαρία (P2P)
 • Καναδάς (P2P)
 • Τσεχική Δημοκρατία (P2P)
 • Δανία (P2P)
 • Γαλλία (P2P)
 • Γερμανία (P2P)
 • Χονγκ Κονγκ
 • Ουγγαρία (P2P)
 • Ινδία
 • Ισραήλ (P2P)
 • Ιταλία (P2P)
 • Ιαπωνία (P2P)
 • Ολλανδία (P2P, streaming)
 • Νορβηγία (P2P)
 • Πολωνία (P2P)
 • Ρουμανία (P2P)
 • Σιγκαπούρη (P2P)
 • Ισπανία (P2P)
 • Σουηδία (P2P)
 • Ελβετία (P2P)
 • Τουρκία
 • Ηνωμένο Βασίλειο (ροή)
 • Ηνωμένες Πολιτείες (ροή)

Απόρρητο και ασφάλεια

Το GOOSE VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Τα κομμάτια σας θα είναι πραγματικά ανύπαρκτα, όπως θα έπρεπε να είναι ιδανικά με κάθε πάροχο VPN. Ωστόσο, το GOOSE VPN παρακολουθεί πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει, όσον αφορά το όριο συνδρομής 50 GB που υπάρχει.

Η κρυπτογράφηση 256-bit φαίνεται εντελώς καλή για αυτό που σκοπεύει να κάνει. Εκτός από την κρυπτογράφηση, το GOOSE VPN προσφέρει τείχη προστασίας και λογισμικό για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ιών και επιθέσεων DDOS. Για μια πολύ μικρή επιπλέον χρέωση μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε αυτά τα προστατευτικά μέτρα πάνω από τη γενική προστασία VPN.

Γεωγραφικοί περιορισμοί

Το GOOSE σάς βοηθά να αποκλείσετε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. YouTube, Netlix, WhatsApp, Skype, αποκλεισμένοι ιστότοποι ειδήσεων. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα οπουδήποτε στον κόσμο όταν χρησιμοποιείτε το GOOSE VPN.

Εξυπηρέτηση πελατών

Υπάρχει 24/7 υποστήριξη πελατών για τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν αντιπρόσωπο GOOSE VPN χρησιμοποιώντας την επιλογή συνομιλίας στον ιστότοπο, συμπληρώνοντας μια φόρμα επικοινωνίας, στέλνοντας ένα e-mail ή χρησιμοποιώντας το Twitter ή το Facebook.

Ετυμηγορία GOOSEVPN

Το GOOSE VPN ξεχωρίζει από την απλότητά του. Πιστεύουμε ότι είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή για τους αιτιώδεις χρήστες VPN που θέλουν απλώς την προστασία των δεδομένων τους να προστατεύονται χωρίς υπερβολική φασαρία. Ένα ή δύο απλά κλικ για σύνδεση, με την εγγύηση του απόλυτου απορρήτου και της ανωνυμίας. Αυτό προσφέρει το GOOSE VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me