Ulasan ExpressVPN (April 2020): Benarkah VPN terbaik?

Ulasan ExpressVPN (2020) – VPN Serbaguna Premium Terbaik

ExpressVPN telah berada di puncak permainan VPN untuk sementara waktu – dan memang demikian. Mereka ada sejak 2009 dan benar-benar tahu apa yang mereka lakukan. ExpressVPN kini menguasai pasaran VPN bersama dengan beberapa perkhidmatan lain. Dengan langganan ExpressVPN, anda akan mendapat akses ke rangkaian pelayan 3000+ pelayan yang luas di 160 lokasi berbeza yang diedarkan di 94 negara, pada maksimum lima peranti. Kualiti sambungan adalah yang terbaik dan membolehkan anda menyemak imbas, menstrim, dan memuat turun secara percuma dengan kelajuan yang mengagumkan. Selanjutnya, keselamatan dan enkripsi perisian setaraf dengan piawaian antarabangsa tertinggi dan akan melindungi anda dari gangguan dan pengintipan pihak ketiga.


Syarikat ini secara rasmi didaftarkan di Kepulauan Virgin Britain, yang bermaksud ia tidak diwajibkan secara sah untuk menyimpan log pengguna. Akibatnya, ExpressVPN tidak menyimpan log yang melanggar privasi penggunanya. ExpressVPN sangat mesra pengguna: memudahkan penggunaan VPN untuk orang awam. Anda tidak perlu mahir teknologi untuk menggunakan aplikasi ExpressVPN. Lebih-lebih lagi, laman web dan perkhidmatan pelanggan mereka sangat membantu, dan aplikasinya berfungsi secara intuitif.

Spesifikasi ExpressVPN

 • Sambungan serentak: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistem operasi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protokol: OpenVPN, L2TP / IPsec dan PPTP
 • Dasar pembalakan: Tiada balak
 • Pelayan: 3000+ pelayan di 94 negara
 • Harga: Dari $ 6,67 sebulan
 • Jaminan wang dikembalikan: 30 hari

Kelajuan – Seberapa pantas ExpressVPN?

Kelajuan sebarang sambungan VPN adalah penting, terutamanya jika anda ingin melakukan lebih daripada sekadar melayari laman web. Sekiranya sambungan internet anda tidak cukup pantas, anda mungkin mengalami kelewatan semasa memuat turun, streaming, atau permainan. Atas sebab ini, kami menguji semua VPN pada kelajuannya untuk melihat apakah dan sejauh mana mereka memperlahankan sambungan anda. Pertama, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa ujian kelajuan yang kami lakukan untuk melihat apakah terdapat perbezaan yang signifikan antara kelajuan kami dengan atau tanpa ExpressVPN. Selepas itu, kami akan berkongsi pengalaman kami sendiri dengan kepantasan ExpressVPN semasa penggunaan harian. Akhirnya, kami akan memberitahu anda mengenai ujian kelajuan ExpressVPN sendiri, yang terdapat di dalam aplikasinya.

Keputusan ujian kelajuan ExpressVPN

Di bawah ini anda akan melihat hasil beberapa ujian kelajuan yang kami laksanakan menggunakan speedtest.net. Kami menguji kepantasan dari lokasi kami sendiri (di Belanda), jadi hasil anda mungkin berbeza-beza bergantung pada tempat di dunia Anda berada. Selain itu, faktor seperti penyedia internet dan had data anda juga mempengaruhi kelajuan sambungan anda. Oleh itu, hasil yang ditunjukkan di sini hanya memberi petunjuk kemungkinan hasil. Walaupun begitu, mereka dapat memberitahu kami tentang kesan yang biasanya dimiliki pelayan ExpressVPN terhadap kelajuan internet anda.

Kelajuan tanpa VPN (Speedtest.net):

Kelajuan ekspres tanpa VPN

Ini adalah kelajuan sambungan internet kami tanpa VPN. Kami akan menggunakan hasil ini sebagai penanda aras untuk membandingkan hasil yang lain dengan.

Laju dengan pelayan tempatan (Speedtest.net):

Pelayan NL kelajuan ekspres

Nombor di atas adalah hasil ujian kelajuan yang kami ukur ketika disambungkan ke pelayan ExpressVPN yang paling dekat dengan tempat kami menguji. Pelayan yang berdekatan mungkin akan memberikan hasil yang terbaik, kerana jarak yang besar antara anda dan pelayan boleh menyebabkan kelewatan. Seperti yang anda lihat, ping telah meningkat sedikit tetapi masih hebat. Kelajuan memuat turun dan memuat naik telah menurun, tetapi juga masih cukup baik.

Laju dengan pelayan yang jauh (Speedtest.net):

Pelayan AS laju ekspres
Semasa kami menyambung ke pelayan ExpressVPN terpantas yang terdapat di AS (pelayan yang jauh dari negara asal kami di Belanda), kami mendapat hasil yang ditunjukkan di atas. Sudah jelas bahawa ping telah meningkat sedikit. Ini, secara teori, menjadi masalah jika anda ingin bermain permainan berbilang pemain dalam talian. Kelajuan muat turun tidak berbeza dengan kelajuan muat turun yang ada pada pelayan tempatan kami (yang merupakan berita baik). Kelajuan memuat naik telah menurun, tetapi masih dapat dilaksanakan.

Oleh itu, hasil ini tidak bermaksud bahawa pelayan ExpressVPN AS kurang berkualiti daripada yang tempatan. Sebaliknya, mereka sebenarnya hebat. Apabila anda menyambung ke pelayan yang jauh, anda akan kehilangan kelajuan dan peningkatan ping yang ketara. Hasil ini menunjukkan bahawa pelayan ExpressVPN, bahkan yang jauh dari tempat anda mungkin masih bagus. Sekiranya anda tinggal di AS dan mencuba pelayan Amerika, hasilnya kemungkinan akan lebih baik daripada kami.

Kelajuan semasa penggunaan harian

Semasa kami menguji ExpressVPN dalam praktiknya, kelajuannya sangat baik. Kami tidak mengalami sebarang kelewatan semasa melayari biasa, mengunjungi laman web dan bekerja di laman web kami sendiri. Penstriman dan muat turun juga tidak menjadi masalah. Kami dapat menonton video di YouTube dan menggunakan Netflix tanpa masalah. Selain itu, kami dapat memuat turun fail dengan mudah dalam bentuk dan saiz apa pun.

Semasa menggunakan pelayan yang disyorkan, kami juga tidak mengalami kelewatan semasa bermain. Namun, dalam kes ini, penting untuk menyambung ke pelayan yang tidak terlalu jauh dari lokasi fizikal anda, kerana jika tidak, ping anda mungkin meningkat. Secara keseluruhan, ExpressVPN adalah VPN yang hebat untuk permainan. Secara umum, kami dapat mempertahankan kecepatan internet yang hebat ketika menggunakan ExpressVPN, tanpa kecepatan cepat yang signifikan.

Ujian kelajuan ExpressVPN

Uji Kelajuan Ulasan ExpressVPNExpressVPN mempunyai ujian kelajuan yang terdapat di dalam aplikasi mereka. Apabila anda membuka program, anda boleh mencarinya di menu di sudut kiri atas. Sekiranya anda mengklik pilihan “Uji Kecepatan”, anda akan dapat memulakan ujian kelajuan dari komputer anda di semua pelayan ExpressVPN. Ini memerlukan beberapa saat dan hanya akan berfungsi apabila VPN tidak diaktifkan, tetapi kemudian anda akan mempunyai senarai pelayan yang jelas dan prestasi mereka dengan sambungan internet anda. Ini sangat sesuai jika anda mencari pelayan yang optimum untuk lokasi anda.

Ujian ini akan menunjukkan kependaman, yang juga dikenali sebagai ping dalam permainan. Ini juga akan menunjukkan kepada anda kelajuan memuat turun dan indeks kelajuan umum. Di laman web ExpressVPN, anda akan mendapat panduan mudah yang menerangkan alat ini lebih jauh dan membantu anda membuat pilihan terbaik di pelayan.

Hasil Ujian Kelajuan ExpressVPN

Kesimpulan laju ExpressVPN

 • Anda mengekalkan sebahagian besar kelajuan internet anda ketika menggunakan ExpressVPN
 • Tidak ada perubahan kelajuan yang ketara semasa penggunaan harian
 • ExpressVPN menawarkan ujian kelajuan terbina dalam mereka sendiri

Keselamatan – Seberapa selamat ExpressVPN?

Mungkin ciri terpenting dari VPN adalah bahawa ia menjadikan anda selamat dan tanpa nama dalam talian. Ini menyulitkan semua lalu lintas data anda dan menganonimkan tindakan dalam talian anda sehingga tahap tertentu. ExpressVPN mematuhi standard antarabangsa tertinggi dan mempunyai pilihan hebat untuk tetapan keselamatan. Di bawah ini anda dapat membaca semua mengenai protokol yang mereka sokong, dasar pembalakan dan privasi mereka, suis pembunuhan mereka, dan data peribadi yang diperlukan oleh ExpressVPN dari anda untuk menyediakan akaun anda.

Protokol

ExpressVPN menggunakan enkripsi 256-bit dan mengesyorkan protokol OpenVPN UDP, yang juga ditetapkan sebagai protokol lalai mereka. Ini adalah standard antarabangsa tertinggi untuk penyulitan, jadi anda tidak perlu risau tentang privasi anda. ExpressVPN menyokong protokol berikut:

 • OpenVPN UDP: Kombinasi kelajuan dan keselamatan terbaik, tetapi mungkin tidak berfungsi di semua rangkaian.
 • OpenVPN TCP: Mungkin berfungsi pada semua jenis rangkaian dan boleh dibilang protokol VPN paling selamat di sekitar, tetapi mungkin lebih lambat daripada UDP.
 • L2TP / IPSec: Keselamatan yang lebih lemah – berguna untuk anonimisasi dan menukar lokasi apabila protokol lain tidak berfungsi.
 • PPTP: Umumnya sangat pantas dan serasi dengan hampir semua jenis rangkaian dan peranti, tetapi penyulitan paling lemah dari semua protokol ini.

Kami mengesyorkan anda menyimpan tetapan lalai ExpressVPN, kerana mereka menawarkan perlindungan terbaik yang anda dapat dari VPN apa pun. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai topik ini, anda boleh melihat artikel kami yang membandingkan semua protokol VPN yang berbeza.

Pembalakan dan privasi

ExpressVPN secara rasmi terletak di Kepulauan Virgin Britain. Nama itu mungkin membuat anda berfikir bahawa mereka adalah sebahagian dari Britain, tetapi pulau-pulau ini adalah negara yang bebas dengan peraturan privasi yang ketat (yang menguntungkan pengguna). Atas sebab ini, ExpressVPN tidak perlu menyimpan data apa pun. Ini bermaksud mereka tidak wajib menyimpan log pengguna.

Kerana perkara di atas, ExpressVPN tidak menyimpan trafik atau log IP. Oleh itu, mereka tidak mempunyai maklumat mengenai apa yang anda lakukan dalam talian. Satu-satunya jenis log yang mereka simpan ialah log sambungan. Jenis log ini hanya memberitahu mereka pada tarikh tarikh perkhidmatan digunakan dan pelayan yang anda sambungkan. Maklumat ini tidak dihubungkan ke IP anda tetapi ke akaun pengguna anda. Ini bermaksud bahawa anda boleh kekal tanpa nama, menggunakan alamat e-mel khas dan dengan membayar dalam bitcoin. Dengan istilah mereka sendiri: “Kami mungkin tahu bahawa pelanggan telah menggunakan ExpressVPN, tetapi kami tidak pernah tahu BAGAIMANA mereka telah menggunakan Perkhidmatan kami … ExpressVPN tidak mengumpulkan alamat IP, riwayat pelayaran, data lalu lintas, atau pertanyaan DNS yang dapat digunakan untuk mengidentifikasi pengguna tertentu.”

Sebenarnya, ExpressVPN bahkan tidak mampu menyimpan sebarang log. Ini disebabkan oleh teknologi TrustedServer baru yang diperkenalkan syarikat pada tahun 2019. Semua data pada pelayan ExpressVPN kini dihantar melalui memori RAM, yang merupakan bentuk memori yang tidak menentu. Ini bermaksud semua data dihapus secara berkala, kerana memori-RAM memerlukan tenaga elektrik agar dapat berfungsi. Setiap kali kuasa turun, semua data yang dikumpulkan hilang secara automatik. Ini adalah penyelesaian yang baik untuk semua orang yang memandang serius privasi mereka.

Bunuh suis

Setelah anda tersambung melalui terowong yang selamat oleh ExpressVPN, sambungannya akan terputus, atas sebab apa pun. Ini bermaksud data anda tidak dilindungi sehingga anda dapat menyambung ke pelayan ExpressVPN sekali lagi. Anda mungkin mahu mengelakkan perkara ini berlaku.

ExpressVPN menawarkan elemen keselamatan tambahan untuk Windows dan Mac; suis kill. Sebaik sahaja anda mengaktifkan suis kill, anda tidak akan dilindungi lagi. Sekiranya anda terputus sambungan VPN, suis kill akan menyekat semua akses internet. Dengan cara ini tidak ada titik lemah dalam aktiviti dalam talian anda.

Sesuatu yang perlu diperhatikan adalah bahawa suis kill kadang-kadang mencetuskan ketika anda beralih antara rangkaian. Contohnya apabila anda menyambung ke rangkaian baru secara automatik atau semasa anda beralih antara data dan wifi. Anda tidak mendapat mesej yang jelas mengenai perkara ini, jadi kadangkala anda perlu membuka blokir internet secara manual dengan menekan butang ‘deblock internet’ di perisian ExpressVPN. Sangat selamat, tetapi juga tidak praktikal.

Maklumat apa yang diperlukan oleh ExpressVPN?

Untuk membuat akaun dengan ExpressVPN, anda hanya memerlukan alamat e-mel dan kaedah pembayaran. Ini bermaksud bahawa anda boleh kekal tanpa nama sekiranya menggunakan alamat e-mel tanpa nama dan membayar dengan Bitcoin. Sekiranya anda memastikan alamat e-mel tidak memaut kembali kepada anda dengan cara apa pun, tidak ada yang akan mengetahui siapa anda.

Kesimpulan keselamatan ExpressVPN

 • ExpressVPN menggunakan penyulitan 256-bit
 • Anda boleh memilih antara protokol OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPSec dan PPTP
 • ExpressVPN mempunyai pilihan kill kill
 • ExpressVPN menggunakan teknologi TrustedServer yang menggunakan memori-RAM
 • Untuk membuat akaun, anda hanya memerlukan alamat e-mel dan kaedah pembayaran

Kebolehgunaan – Bagaimana mesra pengguna adalah ExpressVPN?

Oleh kerana internet boleh menjadi tempat yang cukup kompleks, sangat penting bagi perkhidmatan VPN untuk mendapat sokongan pelanggan yang hebat. Mengetahui tetapan apa yang akan digunakan atau pelayan mana yang hendak disambungkan menjadi sangat sukar jika penyedia VPN anda tidak mempunyai laman web yang jelas atau perisian yang mudah digunakan. Di bawah ini anda akan dapat membaca segala-galanya mengenai keramahan pengguna ExpressVPN. Kami akan melihat laman web mereka, proses pemasangan, perisian, harga, dan sokongan pelanggan.

Laman web ExpressVPN

ExpressVPN mempunyai laman web yang sangat jelas dan mesra pengguna. Mereka memberi anda banyak maklumat mengenai bagaimana VPN berfungsi.

ExpressVPN Semak Laman Web Halaman Utama

Di bawah tab “Apa itu VPN”, Anda dapat menemukan banyak informasi tentang apa sebenarnya VPN dan bagaimana elemen yang berbeza dari VPN berfungsi.

Di bawah tab “Produk” anda boleh mendapatkan panduan pemasangan yang terperinci untuk pelbagai peranti dan sistem operasi. Selain itu, anda akan melihat pelanjutan penyemak imbas dan alat privasi yang berbeza di sana.

Tab “Sokongan” akan membawa anda ke menu di mana anda dapat mengklik panduan penyelesaian masalah mereka atau mengatur arahan. Seperti yang anda lihat di bawah, anda juga boleh bercakap dengan perkhidmatan pelanggan mereka di sini.

menyokong laman web ekspres

Oleh itu, mudah untuk mencari semua maklumat yang anda perlukan. Sekiranya anda tidak dapat menemui sesuatu, anda boleh berbual dengan sokongan pelanggan mereka 24/7.

Memasang ExpressVPN

Proses pemasangan untuk ExpressVPN sangat mudah dan cepat. Dengan wizard pemasangan mudah mereka, tidak memerlukan masa sama sekali sebelum anda dapat mengakses internet tanpa nama.

Perisian ExpressVPN tersedia untuk Windows, Mac, Android, iOS, dan Linux. Anda juga boleh memasang perisian mereka pada penghala DD-WRT anda.

ExpressVPN menawarkan panduan tiga langkah berikut di laman web mereka:

Muat turun ekspres

Ini mungkin kelihatan terlalu mudah, tetapi semudah ini. Sebaik sahaja anda membeli langganan, anda akan mengunjungi halaman persediaan di laman web. Anda memilih perisian untuk peranti dan sistem operasi anda dan memasangnya. Aplikasi akan dibuka dan anda dapat melihat cara kerjanya secara intuitif. Anda juga dapat mencari aplikasinya untuk peranti mudah alih di mana-mana kedai aplikasi. Proses memuat turun adalah sama untuk semua peranti.

Penampilan dan kemudahan penggunaan ExpressVPN

Rupa dan nuansa perisian ExpressVPN sangat profesional dan menarik. Ia juga berfungsi secara intuitif dan menggunakannya sangat jelas dan jelas. Sebilangan besar pengguna hanya memerlukan butang hidup dan mati yang jelas dan cara mudah untuk menukar lokasi pelayan. Aplikasi ExpressVPN menunjukkan kepada anda begitu sahaja. Lebih-lebih lagi, ia tidak dipenuhi dengan maklumat yang tidak anda fahami atau perlukan. Atas sebab ini ExpressVPN sesuai untuk orang yang belum pernah menggunakan VPN sebelumnya.

Di menu di sudut kiri atas, anda dapat mencari pilihan yang membolehkan anda mengubah tetapan sambungan VPN anda jika anda ingin melakukannya. Selain itu, anda boleh menjalankan ujian kelajuan dan memilih menu bantuan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.

ExpressVPN-App-Screenshot-Bahasa Inggeris

ExpressVPN dan Linux

Sama seperti semua penyedia VPN teratas yang lain, ExpressVPN membolehkan anda menggunakan perkhidmatannya pada distribusi Linux. Sebenarnya, ExpressVPN boleh digunakan di Ubuntu, Debian, CentOS, Fedora, Raspbian dan Arch. Dengan kata lain, terdapat sangat sedikit sistem operasi yang tidak dapat dijalankan oleh ExpressVPN. Di bawah ini anda akan mendapat ringkasan ringkas mengenai penggunaan ExpressVPN pada sebaran Linux.

Seluruh rangkaian pelayan ExpressVPN juga tersedia untuk pengguna Linuxnya. Bukan hanya itu, pelayan juga terkenal dari segi kelajuan dan kestabilan. Semasa menguji, kami tidak menemui satu pun kebocoran DNS atau WebRTC.

Oleh kerana semuanya dilakukan melalui terminal, adalah penting untuk mencari halaman yang tepat untuk memuat turun repositori dan mempelajari perintah asas. Itu sahaja yang ada. Selain daripada sambungan Firefox dan suis kill, tidak ada ciri tambahan untuk aplikasi ExpressVPN untuk Linux. Anda hanya meminta senarai pelayan dan sambungkan ke yang anda mahukan. Satu-satunya masalah yang kami hadapi semasa pengujian adalah kurangnya kepakaran Linux di kalangan pekerja perkhidmatan pelanggan. Ini mungkin menyebabkan masalah memerlukan sedikit masa untuk diselesaikan, sekiranya anda menghadapi masalah tersebut. Bagaimanapun, ExpressVPN berada di bahagian atas senarai kami untuk VPN terbaik untuk Linux.

Harga dan kaedah pembayaran

Mungkin satu-satunya kelemahan untuk ExpressVPN adalah harga mereka. Walau bagaimanapun, walaupun VPN ini berada di sisi yang lebih mahal, ExpressVPN pasti bernilai.

ExpressVPN menawarkan tiga rancangan langganan yang berbeza. Ketiga-tiga rancangan itu menawarkan perkhidmatan tertinggi yang sama, satu-satunya perbezaan adalah tempoh rancangan dan kos setiap bulan. Mereka menawarkan rancangan satu bulan dengan harga $ 12,95, a Pelan 6 bulan dengan harga $ 9,99 sebulan dan dengan tawaran istimewa kami, anda boleh mendapatkan ExpressVPN untuk 15 bulan dengan hanya 6,67 sebulan.

Pilihan terakhir terutamanya adalah kualiti untuk kualiti yang anda dapatkan sebagai balasan. Lebih-lebih lagi, ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Ini bermakna anda dapat menguji perkhidmatan mereka selama 30 hari dan mendapatkan wang anda kembali jika tidak sesuai dengan keinginan anda.

Harga expressvpn

ExpressVPN menerima kaedah pembayaran berikut:

 • Kad Kredit (VISA, MasterCard, American Express, Discover Card, JCB, Diners Club International)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Banyak kaedah pembayaran serantau yang lain.

Dengan pilihan ini, anda pasti dapat mencari kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda. Sekiranya anda ingin kekal tanpa nama, walaupun kepada penyedia VPN anda, anda boleh menggunakan Bitcoin untuk membayar langganan anda.

Khidmat Pelanggan

Nyatakan livechatBerbanding dengan beberapa penyedia lain, ExpressVPN mempunyai halaman FAQ yang bagus yang akan menjawab hampir semua soalan anda dengan serta-merta.

Mereka menawarkan sokongan pelanggan 24/7 kepada pelanggan dan orang yang hanya mengunjungi laman web mereka. Mereka akan menjawab dengan pantas dan senang semua pertanyaan anda.

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan perkhidmatan mereka, mereka akan membantu anda mengetahui apa yang salah dan bagaimana menyelesaikannya.

Kesimpulan kegunaan ExpressVPN

 • Laman web ExpressVPN jelas dan bermanfaat
 • Proses pemasangan untuk ExpressVPN sangat mudah untuk semua peranti dan sistem operasi
 • Perisian ExpressVPN berfungsi secara intuitif
 • ExpressVPN sedikit lebih mahal daripada perkhidmatan VPN lain
 • Mereka menawarkan kaedah pembayaran yang mencukupi
 • ExpressVPN berfungsi dengan baik dalam kombinasi dengan Linux, tetapi ejen sokongan mereka tidak tahu banyak mengenai masalah khusus Linux
 • ExpressVPN mempunyai sokongan pelanggan 24/7 yang sangat baik dengan kotak sembang langsung

Rangkaian pelayan ExpressVPN

Rangkaian pelayan VPN penting jika anda ingin memotong sekatan geografi dengan menyambung ke pelayan di negara lain. Contohnya, anda boleh menyambung ke pelayan di A.S. untuk menonton rancangan di Netflix versi Amerika. Lebih-lebih lagi, jika kerajaan anda menyensor apa yang dapat anda lakukan dan lihat dalam talian, anda boleh mengubah semula sambungan anda melalui pelayan di negara lain untuk mendapat akses percuma ke internet. Di sini anda dapat mengetahui lebih lanjut mengenai pelayan ExpressVPN dan sama ada ExpressVPN menawarkan atau tidak alamat IP khusus.

Bilangan pelayan dan lokasi

ExpressVPN mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di 94 negara di seluruh dunia. Terima kasih kepada rangkaian pelayan yang sangat besar ini, anda sentiasa dapat mencari pelayan yang memenuhi keperluan anda. Tambahan pula, anda boleh menukar pelayan bila-bila masa dan seberapa banyak yang anda mahukan semasa menggunakan ExpressVPN.

Rangkaian Pelayan ExpressVPN

Dalam aplikasi ExpressVPN sangat mudah memilih pelayan dan anda juga dapat menyimpan pelayan kegemaran anda untuk menjadikannya lebih mudah.

Selain itu, ExpressVPN akan menunjukkan kepada anda pelayan yang disyorkan untuk lokasi anda. Pelayan ini mungkin merupakan sambungan terpantas untuk anda.

Alamat IP khas

ExpressVPN tidak menawarkan perkhidmatan alamat IP khusus. Salah satu sebab orang memerlukan alamat IP khusus adalah untuk mendapatkan akses ke Netflix. Dengan ExpressVPN, anda tidak memerlukan IP khusus untuk mendapatkan akses ke Netflix kerana anda sudah boleh melakukannya dengan perkhidmatan biasa mereka.

Alasan lain untuk menggunakan alamat IP khusus adalah bahawa beberapa laman web akan meminta pengenalan tambahan jika anda mengakses laman web mereka dari alamat IP yang berbeza sepanjang masa. Sekiranya anda ingin mengelakkan langkah tambahan ini dari bank atau pemerintah anda, anda boleh melihat penyedia VPN yang menawarkan alamat IP khusus, seperti NordVPN.

Rangkaian pelayan kesimpulan ExpressVPN

 • ExpressVPN mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di 94 negara yang berbeza
 • ExpressVPN tidak menawarkan alamat IP khusus

Pilihan ExpressVPN

Terdapat beberapa ciri yang tidak ditawarkan oleh semua penyedia VPN tetapi sangat penting bagi pengguna. Sebagai contoh, anda tidak boleh menggunakan VPN apa pun untuk membuka blokir kandungan Netflix dari negara lain. Sebenarnya, beberapa VPN sama sekali tidak berfungsi dengan Netflix. Lebih-lebih lagi, untuk beberapa pilihan memuat turun torrent melalui rangkaian P2P adalah penting. Pilihan lain yang tidak ditawarkan oleh semua VPN. Kami menguji ciri-ciri ini untuk ExpressVPN. Anda juga boleh mendapatkan maklumat di sini mengenai dua ciri tambahan yang ditawarkan oleh ExpressVPN. Pertama, kami akan melihat tawaran penyedia router. Akhirnya, anda dapat membaca tentang pelanjutan penyemak imbas mereka yang mudah digunakan, yang menjadikan penggunaan ExpressVPN sangat mudah.

ExpressVPN dan Netflix

sembang netflix ExpressTelah terbukti sukar bagi penyedia VPN untuk terus mengikuti usaha Netflix untuk menyekat pengguna VPN. Perkhidmatan streaming telah mula menyekat alamat IP yang digunakan oleh banyak orang pada masa yang sama (seperti yang digunakan oleh banyak pelayan VPN). Netflix tidak mahu orang menggunakan VPN dengan perkhidmatan mereka.

Sebilangan besar penyedia VPN telah berhenti, yang bermaksud anda hanya dapat menonton Netflix dengan IP khusus. Walau bagaimanapun, ExpressVPN berusaha keras dan selalu mempunyai pelayan yang akan membolehkan anda menggunakan Netflix tanpa masalah. Kerana itu adalah perjuangan berterusan, tidak semua pelayan mereka berfungsi dengan Netflix. Tetapi jika anda meminta bantuan perkhidmatan pelanggan ExpressVPN, mereka akan membimbing anda ke pelayan yang betul yang akan membolehkan anda mengalirkan rancangan kegemaran anda di Netflix tanpa masalah. Atas sebab ini ExpressVPN berada di bahagian atas senarai penyedia VPN terbaik kami untuk Netflix.

ExpressVPN dan torrents

ExpressVPN membolehkan anda memuat turun torrent tanpa nama. Kelajuan sambungan dengan ExpressVPN akan cukup tinggi untuk memuat turun fail tanpa banyak kelewatan. Lebih-lebih lagi, dengan perlindungan dalam talian yang lengkap, anda akan tetap tidak dikenali.

Teknologi TrustedServer

ExpressVPN baru-baru ini memperkenalkan ciri baru: TrustedServer. Teknologi ini memastikan data anda – bersama dengan maklumat dalam talian semua pelanggan ExpressVPN – 100% selamat. Tidak ada data yang disimpan di cakera keras syarikat, jadi tidak boleh dicuri. Selain itu, TrustedServer membantu seluruh sistem ExpressVPN mengikuti kemas kini terbaru. Ini sangat mengurangkan kemungkinan kelemahan dalam sistem.

Semua data pada pelayan ExpressVPN dihantar melalui memori RAM. Kelebihan besar bekerja dengan teknik ini adalah bahawa setiap data akan dihapus secara automatik setiap kali sambungan atau daya terputus. Ini berbeza dengan bekerja dengan cakera keras, di mana data tetap ada walaupun sesi anda telah berakhir. Dengan TrustedServer, ExpressVPN tidak dapat menyimpan log pada penggunaan internet anda. Begitu juga, penggodam, pemerintah, dan institusi lain tidak akan dapat mencapai data anda, kerana tidak akan ada data yang dapat dijangkau.

ExpressVPN pada penghala anda

Memasang VPN pada penghala anda adalah cara yang ideal untuk melindungi semua peranti anda di rumah dalam satu perjalanan. Namun, ini boleh menjadi kerumitan kerana anda perlu mempunyai jenis penghala yang tepat. Selain itu, anda perlu menukar firmware pada penghala (berkedip) untuk menyiapkannya untuk VPN.

ExpressVPN membantu anda membuat proses ini lebih mudah. Di laman web mereka, mereka menghubungkan ke penghala pra-kilat terbaik. Dengan penghala ini anda dapat memastikan bahawa perisian VPN dapat dipasang di atasnya. Untuk menjadikan prosesnya lebih mudah, ExpressVPN mempunyai arahan pemasangan untuk semua penghala yang popular di laman web mereka.

Penghala ekspres

Sambungan penyemak imbas

Sambungan penyemak imbas ekspresSetelah mendaftar langganan ExpressVPN, anda boleh memasang pelanjutan penyemak imbas mereka. Mereka menawarkan pelanjutan ini untuk Chrome, Firefox, dan Safari. Kelebihan pelanjutan penyemak imbas ialah anda tidak perlu membuka aplikasi ExpressVPN anda, tetapi anda boleh pergi ke penyemak imbas anda dengan segera. Anda akan melihat sedikit logo ExpressVPN di penyemak imbas anda yang menunjukkan kepada anda sama ada perkhidmatan dihidupkan. Dengan mengklik ikon anda akan dapat melihat antara muka yang sangat serupa dengan aplikasi. Di sini anda boleh menghidupkan dan mematikan VPN dan menukar lokasi pelayan anda.

Dengan peluasan ExpressVPN telah berusaha menjadikan penggunaan VPN lebih mudah. Kemalasan bukan lagi alasan untuk tidak dilindungi di internet!

Pilihan kesimpulan ExpressVPN

 • Netflix berfungsi dengan ExpressVPN
 • ExpressVPN membolehkan anda memuat turun torrents
 • Anda boleh mencari penghala yang betul di laman web ExpressVPN
 • ExpressVPN mempunyai pelanjutan penyemak imbas

Kesimpulan – Pengalaman kami dengan ExpressVPN

Kelebihan
Keburukan
VPN serba lengkap dari segi kelajuan dan keselamatanTidak ada alamat IP khusus
Antara muka yang mesra pengguna dan perisian yang mudah digunakanDi sisi yang lebih berharga
Mudah dipasang
Banyak pilihan di pelayan
Kemungkinan untuk menonton Netflix A.S.
Memuat turun torrents adalah mungkin
Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Tidak hairanlah bahawa ExpressVPN telah berada di kedudukan teratas dalam senarai kami buat masa ini. ExpressVPN berfungsi dengan baik pada semua aspek penting dalam perkhidmatan VPN. Mereka menawarkan kelajuan dan sambungan yang stabil. Sama ada anda hanya melayari laman web atau permainan secara intensif, ExpressVPN akan menyulitkan data anda tanpa anda mempunyai masalah dengan kelewatan atau pemuatan.

ExpressVPN mempunyai standard enkripsi antarabangsa tertinggi. Dasar privasi dan pembalakan mereka memastikan anda tidak perlu risau tentang nama anda. Lebih-lebih lagi, dengan suis kill mereka diaktifkan, tidak akan ada ruang untuk kebocoran data.

Apa yang menjadikan ExpressVPN sebagai penyedia VPN yang diinginkan adalah keramahan pengguna mereka. Laman web dan perisian mereka berfungsi secara intuitif dan kelihatan bersih. Ini menjadikan perkhidmatan mereka dapat diakses oleh semua orang, sama ada anda peminat permainan teknologi atau penyemak imbas biasa.

Walaupun ExpressVPN berada di sisi yang mahal, mereka berada di tangga teratas senarai VPN terbaik, dan memang demikian. Untuk perkhidmatan yang mereka berikan, mereka dibenarkan untuk bertanya sedikit lagi. Ketika kami tidak menguji penyedia VPN lain, kami sering menggunakan ExpressVPN, hanya kerana kualiti yang baik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me